Arvostelu Sky Showtime suoratoistopalvelusta 2024: Testasimme palvelun Suomessa

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Sky Showtime on lanseerannut suoratoistopalvelunsa Suomessa. Se on yksi merkittävistä kanavista amerikkalaisten elokuvien ja sarjojen suoratoistoon, ja tarjonta koostuu monien eri elokuvayhtiöiden tuotannoista. Testasimme palvelua, ja tässä on arviomme Sky Showtime Suomesta!

Arvostelemme: Sky Showtime, teksti ja kuva TV-huoneissaSky Showtime -elokuvapalvelun testi ja arvostelu

Kannattaako Sky Showtime hankkia? Tässä meidän arviomme

Jos haluat pääsyn sekä uuteen että vanhaan klassiseen viihteeseen, erityisesti amerikkalaisiin elokuviin ja sarjoihin keskittyen, Sky Showtime on erinomainen vaihtoehto.

Palvelu on suhteellisen edullinen ja tarjonta on erittäin hyvä. Tarjolla on paljon klassisia elokuvia ja sarjoja, mutta myös paljon uutta, ja valikoima täydentyy jatkuvasti. Palvelussa on suuri määrä eksklusiivista sisältöä, jota ei ole muilla suoratoistopalveluilla.

Sky Showtime tekee yhteistyötä Hollywoodin suurten elokuvastudioiden, kuten Universalin, Paramountin ja Nickelodeonin, kanssa. Tämä tarkoittaa, että löydät paljon laadukasta viihdettä, joka on tuttua Sky Showtimessa.

Haittapuolena on, ettei palvelua voi kokeilla ilmaiseksi. Mutta kuukauden kokeilu ei ole erityisen kallista. Jos palvelu ei miellytä, voit lopettaa sen käytön milloin haluat.

Edut

 • Edullinen hinta
 • Laaja valikoima
 • Helppokäyttöinen

Haitat

 • Ei ilmaista kokeilujaksoa
 • Maksu vain kortilla ja PayPalilla

Kaiken kaikkiaan Sky Showtime on hyvä suoratoistopalvelu, jossa on paljon tuoretta sisältöä. Tarjolla ei ole mitään tuntemattomia nimikkeitä, vaan tunnettuja laadukkaita elokuvia ja sarjoja.

Hinta on varsin kohtuullinen, ja tämä voi ehdottomasti olla haastaja muille vastaaville suurille palveluille!

Sky Showtime Logo

Paljonko Sky Showtime maksaa Suomessa?

Viimeksi tarkastaessamme (joulukuu 2023) oli tarjolla kaksi vaihtoehtoa:

 • 6,99 € kuukaudessa
Kuvakaappaus Sky Showtime -palvelun kuukausittainen hinta

tai

 • 54,99 € vuodessa
Kuvakaappaus Sky Showtimen vuosihinnoista

Vuotuinen maksu on huomattavasti edullisempi. Mutta jos haluat vain kokeilla palvelua nähdäksesi, käytätkö sitä tarpeeksi, voit ostaa kuukausitilauksen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.

Voiko Sky Showtime -tilauksen peruuttaa milloin tahansa?

Kyllä, voit peruuttaa Sky Showtime -tilauksesi milloin vain. Voit jatkaa palvelun käyttöä niin kauan kuin olet siitä maksanut, vaikka olisitkin jo irtisanonut tilauksesi.

Mitä sarjoja ja elokuvia Sky Showtimessa on tarjolla?

Kuvakaappaus Sky Showtimen elokuvavalikoimasta

Sky Showtimella on laaja valikoima sekä uutta että vanhaa sisältöä useilta eri tuotantoyhtiöiltä. Tässä muutamia esimerkkejä:

Uudet ja eksklusiiviset sarjat

Sky Showtime tarjoaa vaikuttavan ja monipuolisen valikoiman uusia ja eksklusiivisia sarjoja, jotka kattavat laajan kirjon genrejä ja teemoja. Tässä lyhyt yhteenveto heidän nykyisistä tarjouksistaan:

Draamasarjat: Sarjat kuten “Yellowstone” (5 kautta), “Fellow Travelers” (1 kausi), “Tulsa King” (1 kausi) ja “1883” (1 kausi) tarjoavat vahvoja draamasarjoja, jotka kattavat niin nykyaikaisia kuin historiallisiakin tarinoita.

Komedia ja Draamakomedia: Sarjat kuten “Frasier” (1 kausi), “Poker Face” (1 kausi) ja “Dreamland” (1 kausi) yhdistävät huumoria syvempiin teemoihin, tavoittaen laajan yleisön.

Toiminta ja Trilleri: Jännitystä etsiville on tarjolla sarjoja kuten “Special Ops: Lioness” (1 kausi) ja “Mayor of Kingstown” (2 kautta), jotka tarjoavat toiminnantäyteisiä ja mukaansatempaavia tarinoita.

Sci-Fi ja Fantasia: Science fictionin ja fantasian ystäville on tarjolla “Halo” (1 kausi), “Star Trek: Strange New Worlds” (2 kautta) ja “The Man Who Fell to Earth” (1 kausi).

Dokumentit: Sky Showtime esittelee myös useita dokumentteja, kuten “The Russell Murders: Who Killed Lin and Megan?” (1 kausi) ja “Scouting for Models: The Dark Side of Fashion” (1 kausi), jotka antavat kurkistuksen todellisiin tapahtumiin ja tarinoihin.

Erikoisgenret: Ainutlaatuisilla sarjoilla kuten “Grease: Rise of the Pink Ladies” (Musikaali, 1 kausi) ja “Vampire Academy” (Draama, 1 kausi) Sky Showtime palvelee myös erikoisempia kiinnostuksen kohteita.

Paikalliset ja Kansainväliset Sarjat: Sky Showtime sisältää myös useita suomalaisia ja kansainvälisiä sarjoja, kuten “Björnstad” (Draama, 1 kausi) ja “Welcome to Utmark” (Dramakomedia, 1 kausi), mikä osoittaa heidän sitoutumisensa globaaliin yleisöön.


Klassikkoelokuvakokoelmat

Sky Showtime tarjoaa vaikuttavan kokoelman tunnettuja ja rakastettuja elokuvasarjoja osana tarjontaansa. Tässä lyhyt yhteenveto joistakin saatavilla olevista elokuvasarjoista:

Transformers: Toiminnantäyteinen elokuvasarja, jossa yhdistyvät sci-fi ja jännittävät robottitaistelut.

Star Trek: Kulttimaineen saavuttanut sci-fi-seikkailu, joka tutkii avaruutta ja ihmiskunnan tulevaisuutta.

Mission Impossible: Jännitystä täynnä oleva sarja, jossa agentti Ethan Hunt suorittaa näyttäviä temppuja.

Paluu tulevaisuuteen: Ajaton klassikko, joka yhdistää komedian, seikkailun ja sci-fi:n aikamatkustuksen ympärille.

Beethoven: Viehättävä ja perheystävällinen elokuvasarja rakastetusta ja vallattomasta Pyhän Bernhardin koirasta Beethovenista.

Indiana Jones: Seikkailusarja, jossa ikoninen arkeologi Indiana Jones etsii jännittäviä ja historiallisia aarteita.

Kummisetä: Elokuvahistorian kuuluisimpiin kuuluva sarja, joka kuvaa mafian perheen elämää.

Bourne Identity: Jännittävä ja toiminnantäyteinen sarja Jason Bourneista, miehestä, joka menettää muistinsa ja omaa erikoisia taitoja.

Muumio: Seikkailu- ja yliluonnollisten elementtien sekoitus, jossa päähenkilöt kohtaavat muinaisia mysteerejä.

Shrek: Animoitu sarja, joka kertoo humoristisesti ja viehättävästi ogressa Shrekistä ja hänen ystävistään.

Itse ilkimys: Perheystävällinen animaatiosarja Grusta, hänen suloisista Minioneistaan ja heidän seikkailuistaan.

Madagascar: Viihdyttävä ja seikkailullinen animaatioelokuvasarja, joka seuraa joukkoa eläimiä New Yorkin Central Parkin eläintarhasta.

Sky Showtimen katalogista löytyy monia suosikkejamme 80-luvulta.

Suuret Elokuvahitit

Sky Showtime vakuuttaa tarjonnallaan, joka kattaa joitakin kaikkien aikojen suurimpia elokuvahittejä, sisältäen monipuolisesti eri genrejä ja vuosikymmeniä. Tässä lyhyt yhteenveto tästä laajasta valikoimasta:

Toiminta ja Seikkailu: Sky Showtime sisältää klassikkoja kuten “Transformers” (2007), “Mission: Impossible – Ghost Protocol” (2011), ja “Indiana Jones ja viimeinen ristiretki” (1989). Seikkailuelokuvia kuten “Jurassic Park” (1993) ja sen jatko-osat sekä “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” (2023) tarjoavat jännittäviä ja mielikuvituksellisia kokemuksia.

Draama: Ajattomia draamaelokuvia, kuten “Scarface” (1983) ja “Kummisetä” (1972), jotka tarjoavat katsojille voimakkaita tarinoita ja mieleenpainuvia esityksiä.

Kauhu ja Trilleri: Kauhun ja trillerin ystäville on tarjolla elokuvia kuten “Shutter Island” (2010), “Get Out” (2017) ja “A Quiet Place” (2018), jotka tarjoavat jännitystä ja yllätyksiä.

Sci-Fi ja Fantasia: Sci-fi-suosikkeja kuten “Paluu tulevaisuuteen” (1985) ja “Star Trek Beyond” (2016) sekä fantasiaelokuvia kuten “The Huntsman: Winter’s War” (2016) ja “Snow White and the Huntsman” (2012).

Komedia: Kevyempiä elokuvia kuten “Ted” (2012), “Baywatch” (2017) ja “Pitch Perfect” (2012) tarjoavat naurua ja viihdettä rentouttavaan elokuva-iltaan.

Monipuoliset Genret: Sky Showtime tarjoaa myös elokuvia kuten “Gladiator” (2000), “Lara Croft: Tomb Raider” (2001) ja “Saving Private Ryan” (1998), jotka edustavat sekoitusta eeppisistä tarinoista ja toiminnantäyteisistä seikkailuista.

Minkälainen lastenohjelmatarjonta Sky Showtimessa on?

Kuvakaappaus Sky Showtimen lastenelokuvista

Sky Showtime tarjoaa kattavan valikoiman lasten elokuvia ja sarjoja, jotka sisältävät sekoituksen animaatioseikkailuja, komedioita ja perheystävällisiä toimintaelokuvia.

Hyviä lastenelokuvia Sky Showtimessa

Sky Showtime tarjoaa laajan valikoiman lastenelokuvia, jossa on sekoitus animaatioseikkailuja, komedioita ja perheystävällisiä toimintaelokuvia. Tässä lyhyt yhteenveto heidän lastenelokuvakokoelmastaan:

Animaatioseikkailut: Elokuvat kuten “Mestarietsivä Katti 2” (2022), “Marcel the Shell with Shoes On” (2021) ja “Kung Fu Panda 3” (2016) tarjoavat viihdyttäviä ja mielikuvituksellisia tarinoita, jotka kiinnostavat nuoria katsojia.

Perheystävälliset Komediat: “Ted Stones ja Smaragditaulu” (2022), “Kova jengi” (2022) ja “Minionit: Gru tarina” (2022) ovat vain joitakin esimerkkejä hauskasta ja kevyestä elokuvista, joita on tarjolla.

Klassiset Suosikit: Sky Showtime sisältää myös rakastettuja klassikoita, kuten “Grinchi” (2018), “Shrek” (2001) ja “Madagascar” (2005), jotka jatkavat suosiotaan kaikenikäisten lasten keskuudessa.

Musiikit ja Fantasia: Elokuvilla kuten “Shrek the Musical” (2013) ja “Viisi legendaa” (2012) alusta tarjoaa musiikkeja ja fantasiaseikkailuja, jotka kutsuvat laulamaan ja taianomaiseen maailmaan.

Toiminta ja Seikkailu Lapset: “Beethovenin aarrejahti” (2014), “Herra Peabody & Sherman” (2014) ja “Croodit” (2013) yhdistävät seikkailun perheystävälliseen toimintaan.

Juhlapäiväkohtaiset Elokuvat: Kausiluontoista viihdettä etsiville on tarjolla elokuvia, kuten “Mariah Carey’s All I Want for Christmas Is You” (2017) ja “Felix Kissa pelastaa joulun” (2004).

Hyviä tv-sarjoja lapsille Sky Showtimessa

Seikkailusarjat: Sarjat kuten “Ryhmä Hau” (9 kautta), “Dora Tutkija” (8 kautta) ja “Sinä ja Sininen ratkaisette mysteereitä” (4 kautta) tarjoavat jännittäviä seikkailuja, jotka viihdyttävät ja koukuttavat nuoria katsojia.

Komedia ja Perheystävälliset Sarjat: “Sam & Cat” (1 kausi), “Henry Vaara” (5 kautta) ja “Taikaviitta ja Hämähäkki-Hessu” (3 kautta) yhdistävät huumoria arkipäiväisiin tilanteisiin ja fantasiaelementteihin.

Animoitu Toimintasarjat: “Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat” (2012, 5 kautta) ja “Blaze ja monsterikoneet” (7 kautta) tarjoavat jännittävää toimintaa ja seikkailua lapsille.

Sci-Fi ja Fantasia: “Star Trek: Prodigy” (1 kausi) ja “Nella, Ritariprinsessa” (2 kautta) vievät lapset fantastisille matkoille toisiin maailmoihin ja ulottuvuuksiin.

Pitkäikäiset ja Uudet Sarjat: Sky Showtime sisältää pitkäikäisiä sarjoja kuten “Paavo Pesusieni” (13 kautta) sekä uudempia sarjoja kuten “Todella Kova Talo” (1 kausi) ja “Bosse Karhu” (1 kausi).

Opettavaiset Sarjat: “Team Umizoomi” (4 kautta) ja “Bubble Guppies” (6 kautta) yhdistävät oppimisen ja viihteen luovalla tavalla.

Monipuolisuus ja Laaja Valikoima: Näiden lisäksi on lukuisia muita sarjoja, kuten “Patrik Tähtitaivaan Show” (1 kausi), “Victorious” (3 kautta) ja “Myrskyn silmässä” (6 kautta), jotka tarjoavat rikkaan valikoiman eri-ikäisille lapsille.


Onko Sky Showtimessa suomenkielistä tekstiä tai ääntä?

Kyllä, kaikki sisältö on saatavilla suomenkielisin tekstityksin. Useimmissa lastenelokuvissa on tarjolla myös suomenkielinen puhuttu versio. Voit itse valita katsomasi sisällön äänen ja tekstityksen kielen.

Tarjoaako Sky Showtime uniikkia sisältöä?

Kyllä, Sky Showtime tarjoaa uniikkia sisältöä Suomessa, mukaan lukien kokonaisen kategorian eksklusiivisia elokuvia.

Heidän valikoimansa kattaa useita genrejä ja sisältää monia uusia nimikkeitä, jotka on julkaistu viime vuosina. Tässä joitakin esimerkkejä Sky Showtimen eksklusiivisista elokuvista:

 • Violent Night (Toiminta, 2022) – Toiminnantäyteinen elokuva jännittävällä juonella.
 • Top Gun: Maverick (Toiminta, 2022) – Kauan odotettu jatko-osa klassikkoelokuvalle.
 • Minionit: Gru tarina (Komedia, 2022) – Perheystävällinen animaatioelokuva.
 • She Said (Draama, 2022) – Koskettava draamaelokuva.
 • Watcher (Trilleri, 2022) – Jännittävä trilleri.
 • Dungeons & Dragons: Honor among Thieves (Seikkailu, 2023) – Seikkailuelokuva, joka perustuu suosittuun roolipeliin.
 • Babylon (Draama, 2022) – Draamaelokuva, joka tutkii erilaisia teemoja.
 • M3GAN (Kauhu, 2022) – Pelottava kauhuelokuva.
 • Infinity Pool (Kauhu, 2023) – Toinen jännittävä kauhuelokuva.
 • Armageddon Time (Draama, 2022) – Ajatuksia herättävä draamaelokuva.

Joulukuussa 2023 tarkastellessamme Sky Showtimessa oli noin 50 eksklusiivista elokuvaa.

Mikä on Sky Showtime?

SkyShowtime on kattava ja uusi suoratoistopalvelu, joka edustaa yhteistyötä maailman johtavien studioiden ja verkkojen kanssa, mukaan lukien:

 • Universal Pictures
 • Paramount Pictures
 • Nickelodeon
 • DreamWorks Animation
 • Paramount+
 • SHOWTIME®
 • Sky Studios
 • Peacock

Tämä alusta tarjoaa ainutlaatuisen ja monipuolisen viihdekatalogin, joka kattaa kaiken uusista ja eksklusiivisista sarjoista ja elokuvista perheystävälliseen sisältöön, koskettaviin tositapahtumiin perustuviin tarinoihin, dokumentteihin sekä rikkaaseen arkistoon ajattomia suosikkeja.

SkyShowtime lanseerattiin Suomessa vuonna 2023 ja on nopeasti vakiinnuttanut asemansa suosittuna suoratoistopalveluna, tarjoten laajan valikoiman ja saatavuuden useissa Euroopan maissa.

SkyShowtimen menestys perustuu sen kykyyn tuoda yhteen sisältöä joistakin viihdeteollisuuden vaikutusvaltaisimmista ja luovimmista lähteistä.

Miten Sky Showtime -tilauksen teko Suomessa toimii?

Tilauksen tekeminen Sky Showtimeen Suomessa on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen prosessi. Tässä ovat askeleet, joiden kautta pääset alkuun:

Tilin luominen: Ensimmäinen askel on tilin luominen Sky Showtimeen. Tämä tehdään yleensä heidän verkkosivuillaan tai sovelluksessaan. Sinun täytyy antaa joitakin perustietoja, kuten sähköpostiosoitteesi, ja luoda salasana.

Maksusuunnitelman valinta: Kun olet luonut tilin, sinulla on mahdollisuus valita erilaisia maksusuunnitelmia.

Sky Showtime tarjoaa usein kaksi vaihtoehtoa: kuukausittainen maksu ja vuosimaksu.

Vuosimaksuvaihtoehto tarjoaa yleensä merkittävän alennuksen kuukausittaiseen maksuun verrattuna, mikä voi olla kustannustehokas valinta niille, jotka ovat valmiita sitoutumaan pidempiaikaiseen tilaukseen.

Maksu ja profiiliasetukset: Maksusuunnitelman valitsemisen ja maksun suorittamisen jälkeen voit aloittaa tilisi mukauttamisen.

Tämä sisältää erilaisten profiilien lisäämisen tilillesi, kuten aikuisten tai lasten profiilit.

Lastenprofiilit voivat olla erityisen hyödyllisiä varmistamaan, että nuoremmat katsojat pääsevät käsiksi vain heille sopivaan sisältöön.

Sisällön tutkiminen: Lopuksi voit aloittaa Sky Showtimen tarjoaman laajan elokuvien ja sarjojen valikoiman tutkimisen.

Alusta on järjestetty eri kategorioihin, jotta löytäisit helpommin mieleistäsi sisältöä. Voit selata genrejä, katsoa uusia ja suosittuja nimikkeitä tai tutkia erityisiä kokoelmia ja suosituksia, jotka perustuvat aiempiin katselutottumuksiisi.

Sky Showtime on suunniteltu mahdollisimman saavutettavaksi ja käyttäjäystävälliseksi, mikä tekee tilaajien on helppo nauttia laajasta valikoimasta korkealaatuista viihdettä.

Helpon rekisteröitymisen, joustavien maksuvaihtoehtojen ja laajan sisältövalikoiman ansiosta se on houkutteleva vaihtoehto monille suomalaisille katsojille.

Luo henkilökohtaisia käyttäjäprofiileja Sky Showtimessa

SkyShowtime tarjoaa joustavan ja käyttäjäystävällisen toiminnon, joka mahdollistaa useiden henkilökohtaisten profiilien luomisen. Tämä on suuri etu talouksille, joissa on erilaisia makuja ja tarpeita.

Tämä ominaisuus mahdollistaa jokaiselle perheenjäsenelle oman räätälöidyn profiilin, joka sisältää henkilökohtaisen avatarin ja räätälöidyn sisällön.

Vanhemmat arvostavat mahdollisuutta luoda lapsiprofiileja, jotka tarjoavat vanhempien valvontaa ja varmistavat, että lapset pääsevät käsiksi vain ikänsä mukaiseen materiaaliin.

Aikuiset perheenjäsenet voivat nauttia profiileista, jotka sisältävät SkyShowtimen koko sisältökirjon, uusimmista elokuvista ja sarjoista klassisiin suosikkeihin.

Profiilien luominen ja muokkaaminen on helppoa. Käyttäjät voivat kirjautua sisään tililleen SkyShowtimen verkkosivuilla tai sovelluksessa ja sieltä lisätä tai muokata profiileja muutamalla klikkauksella.

Jokainen profiili voidaan räätälöidä uniikilla nimellä ja avatarilla, ja niille, jotka haluavat henkilökohtaisemman kokemuksen, on mahdollista mukauttaa katselukieltä ja aktivoida erityisiä asetuksia, kuten automaattiset esikatselut.

Useiden profiilien luomismahdollisuuden ansiosta jokainen perheenjäsen voi saada henkilökohtaisen ja räätälöidyn kokemuksen, mikä vahvistaa SkyShowtimen asemaa monipuolisena ja perheystävällisenä suoratoistopalveluna.

Voiko useampi henkilö katsoa samanaikaisesti?

Kyllä, SkyShowtime tarjoaa mahdollisuuden katsoa sisältöä jopa kahdella laitteella samanaikaisesti, mikä on houkutteleva ominaisuus monen käyttäjän talouksille.

Tämä ominaisuus tarkoittaa, että eri perheenjäsenet voivat nauttia suosikkiohjelmistaan ja elokuvistaan samaan aikaan häiritsemättä toisiaan. Se on täydellinen ratkaisu perheille, joissa makumieltymykset vaihtelevat, tai tilanteissa, joissa yksi henkilö haluaa seurata sarjaa, kun toinen katsoo elokuvaa.

Lisäksi ladatulle sisällölle ei ole rajoituksia. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat vapaasti ladata suosikkiohjelmansa ja elokuvansa katsottavaksi offline-tilassa, mikä on erityisen hyödyllistä matkustettaessa tai alueilla, joilla internet-yhteys on rajallinen.

Onko mahdollista peruuttaa Sky Showtime -tilaus milloin tahansa?

Kyllä, Sky Showtime -tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa. Sky Showtime on suunniteltu käyttäjäystävällisesti, ja tämä sisältää joustavuuden hallita tilaustasi tarpeidesi mukaan.

Käyttäjät voivat helposti peruuttaa tilauksensa muutamalla askeleella, yleensä tilinsä kautta Sky Showtimen verkkosivustolla tai sovelluksessa.

Kun tilaus peruutetaan, palvelu pysyy käytettävissä nykyisen maksujakson loppuun asti.

Tämä tarkoittaa, että jos peruutat kesken maksujakson, voit silti käyttää Sky Showtimea siihen päivään asti, jolloin seuraava maksu olisi erääntynyt.

Tämä ominaisuus on erityisen arvokas niille, jotka arvostavat joustavuutta tilauksissaan, koska se mahdollistaa palvelun kokeilemisen ilman pitkäaikaista sitoutumista.

Lisäksi, niille, jotka saattavat tarvita taukoa palvelusta eri syistä, mahdollisuus peruuttaa tilaus milloin tahansa tarjoaa merkittävän mukavuuden.

Sky Showtime – koko perheen tarjonta

Yhteenvetona Sky Showtime tarjoaa Suomessa vaikuttavan ja monipuolisen suoratoistokokemuksen, joka sopii laajalle yleisölle.

Sen rikkaaseen valikoimaan kuuluvat eksklusiiviset sarjat, suuret elokuvahitit, perheystävälliset lastenohjelmat sekä joukko klassisia ja moderneja elokuvasarjoja, joten jokaiselle löytyy jotakin mielenkiinnon kohteesta riippumatta.

Lisäksi useiden käyttäjäprofiilien luomisen mahdollisuus, samanaikainen suoratoisto useilla laitteilla ja tilauksen helppo peruuttaminen tekevät palvelusta käyttäjäystävällisen ja joustavan.

Sky Showtime vakuuttaa laadukkaan sisällön ja käytännöllisten toimintojen yhdistelmällään, mikä tekee siitä kilpailukykyisen toimijan Suomen suoratoistomarkkinoilla.

Suomalaisille katsojille, jotka etsivät laajaa ja laadukasta viihdetarjontaa, Sky Showtime on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen alusta.

Sky Showtime Logo