Parhaat lasten collegehousut 2024: Tyylikkäät ja mukavat housut

Viesti sisältää mainoksia mainoslinkkien kautta.

Mukavat collegehousut ovat erittäin monikäyttöisiä. Niitä voidaan käyttää enemmän tai vähemmän ympäri vuoden, sekä sisällä että ulkona. Tässä artikkelissa tarkastelemme siksi lähemmin hyviä malleja mitä tulee lasten collegehousuihin.

Kolme erilaista pehmeää housua lapsille, taustalla jalkapallokenttä

Mitkä lasten ja nuorten collegehousut ovat testeissä parhaat?

Yksi nuorempien lasten suosituimmista vaihtoehdoista on Polarn O. Pyrets Joggers. Tyylikkäät ja uskomattoman mukavat luomupuuvillasta!

Polarn O. Pyret Collegehousut

Toinen erittäin hyvä vaihtoehto on Lindexin Sweatpants. Erittäin hintansa arvoiset housut, joissa harjattu sisäpuoli, tai mukava variantti vahvistetuilla polvilla. Hyvä hinta ja laatu!

Lindex Sweatpants

Eräät mukavimmista housuista, jotka ovat myös nuorten suosiossa, ovat Craft Sportswear -housut. Trendikkäät ja super mukavat!

Craft Core Soul Zip Sweatpants Jr

Löydät lisää hyviä vaihtoehtoja artikkelin alta! Katso myös vinkit lasten sukkahousuista!

Katsaus lasten ja nuorten collegehousujen valikoimaan

Yksi asia, joka voidaan mainita lasten collegehousuista, on se, että markkinat ovat lievästi sanottuna laajat. Valittavana on paljon erilaisia ​​tuotteita, ja oikean löytäminen voi olla hieman hankalaa.

Alla olevaan oppaaseen olemme valinneet joitain meidän mielestämme parhaita collegehousuja. Olemme sisällyttäneet vaatteita kaikissa hintaluokissa. Listallamme ovat edustettuina sekä tunnetut että vähemmän tunnetut merkit.

Vertailemme etuja ja haittoja ja kuvailemme, kenelle eri mallit mielestämme voisivat soveltua. Tämän oppaan avulla toivomme, että voit löytää collegehousut, jotka sopivat parhaiten lapsille, nuorille tai teini-ikäisille.

Polarn O. Pyret Villasekoitehousut

Polarn O. Pyret Villasekoitehousut

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Materiaalit: Merinovilla, puuvilla, polyamidi
 • Ilmavat housut, jotka hengittävät

Tässä on pehmeät villasekoitehousut, joita voidaan käyttää alusvaatteena pitämään lämpimänä talvella. Mutta se voi toimia täydellisesti myös niille, jotka haluavat vain jotain mukavaa jota käyttää kotona ollessa.

Yksi asia, joka voidaan mainita tästä mallista, on se, että se on suurelta osin valmistettu merinovillasta. Tämä ei ole vain materiaali, joka lämmittää. Sillä on myös karkaisuominaisuuksia, joiden ansiosta se vapauttaa ylimääräistä lämpöä, kun olo muuttuu liian kuumaksi.

Plussaksi voidaan mainita myös se, että nämä housut on käsitelty ns. Superwashilla. Tämä tarkoittaa, että se ei kutoudu pesussa. Näin housut pysyvät mukavina ja raikkaina pidempään.

Housuja on saatavana useissa eri malleissa ja väreissä. Löydät muun muassa muunnelman kauniilla kukilla ja toisen klassisella tummanharmaalla värillä. Tämä voisi olla erittäin hyvä vaihtoehto johon tutustua tarkemmin, mikäli haluat mallin, joka pystyy lämmittämään päällysvaatteiden alla talvella.


Polarn O. Pyret Collegehousut

Polarn O. Pyret Collegehousut

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Materiaali: Puuvilla
 • Klassiset collegehousut

Tämä on Polarn O. Pyretin collegehousumalli, joka menee klassisempaan suuntaan. Jos haluat lapsellesi pehmeät ja mukavat housut, voi tämä olla täydellinen vaihtoehto sinulle. Niissä on myös tyylikäs ja rento muotoilu.

Kohtuullisen leveillä hihansuilla ja pienillä yksityiskohdilla, kuten ylimääräisillä saumoilla polvissa, ovat nämä tyylikkäät housut. Niitä on saatavana myös monissa eri väreissä ja kuvioissa. Riippumatta siitä, haluatko yksinkertaiset ja klassiset collegehousut tai jotain ainutlaatuisempaa, voi tämä olla hyvä vaihtoehto.

Joustavat nauhat mahdollistavat istuvuuden säädön vyötärön ympärillä. Näin housut istuvat hyvin, samalla kun ne eivät kiristä ja ovat ilmavat vartalon ympärillä.

Plussaa on, että ne on valmistettu luomupuuvillasta. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että viljelyn aikana ei olla käytetty keinotekoisia myrkkyjä esimerkiksi hyönteisten torjuntaan. Monesti paljon kestävämpi valinta kuin tavallisesta puuvillasta valmistetut vaatteet.

Haittapuolena, joka korostuu tämän tuotteen arvosteluissa, on se, että joidenkin lasten kohdalla vyötärönauha on hieman lyhyt. Tämä voi vaikeuttaa housujen solmimista ja myös istuvuus heikkenee.


Lindex Sweatpants harjatulla sisäpuolella

Lindex Sweatpants harjatulla sisäpuolella

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Materiaali: puuvilla, polyesteri
 • Lämpimämpi kuin monet muut mallit

Nämä Lindexin collegehousut voivat olla täydellinen valinta, jos etsit jotain sekä lämmintä että mukavaa lapsellesi. Mallilla on paljon tarjottavaa, ja tulee vähintään monissa röyhkeissä malleissa.

Collegehousuja on saatavana myös hieman yleisemmällä, yksinkertaisella designilla. Mutta sitä on saatavana myös tähtitaivasta muistuttavalla kuvioinnilla sekä muilla hauskoilla kuvioilla. Useat nämä vaihtoehdot voidaan hankkia halutessa myös yhteensopivalla yläosalla.

Plussaa näissä housuissa on, että ne on kuten sanottu, hieman lämpimämpiä. Harjattu sisäpuoli tekee sen, että ne antavat hieman enemmän lämpöä. Siksi ne voivat olla täydellisiä myös ulkokäyttöön, keväällä tai kesällä.

Myös tässä on panostettu kestävyyteen housujen valmistuksessa. Se on valmistettu muun muassa osittain kierrätyspuuvillasta ja osittain luomupuuvillasta. Tämä vähentää ilmastovaikutuksia, mutta on myös positiivista muista ympäristöön ja kestävyyteen liittyvistä näkökohdista.

Lindexillä on valikoimassaan monia hienoja collegehousuja eri tyyleissä, kuvioissa ja väreissä. Toinen suosittu malli on niiden collegehousut vahvistetuilla polvilla. Täydellinen aktiivisille lapsille!


Craft Core Soul Sweatpants Jr

Craft Core Soul Sweatpants Jr

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Materiaali: puuvilla, polyesteri, elastaani
 • Taskut vetoketjulla

Craft on valmistanut parit hyvät collegehousut, jotka sopivat niille, jotka haluavat jotain mukavaa ja joustavaa arkeen. Tällaista tuotetta voidaan käyttää edukkaasti myös kevyessä treenissä tai koulu urheilussa.

Kuten yllä näkyy, on housut valmistettu osittain puuvillasta ja osittain synteettisistä materiaaleista, kuten polyesteristä. Materiaali on pehmeää ja tekee housuista mukavat ja joustavat.

Istuvuus tekee tästä myös sopivan erilaisiin aktiviteetteihin. Se ei ole aivan yhtä väljä kuin monet muut oppaan housut, vaan siinä on hieman tiukempi istuvuus. Joustavampi paljon liikkuville, toisin sanoen.

Iso plussa on vetoketjulliset sivutaskut. Näiden avulla avainten tai matkapuhelimen säilyttäminen on helppoa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia niiden katoamisesta. Vältyt yksinkertaisesti riskiltä, ​​että puhelin putoaa taskustasi ja näyttö rikkoutuu.

Lyhyesti sanottuna ovat nämä joustavat collegehousut. Muotoilu on myös tyylikäs ja urheilullinen ja tekee tästä täydellisen valinnan hieman aktiivisempaan arkeen.


A Happy brand Collegehousut

A Happy brand Collegehousut

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Materiaali: puuvilla, elastaani
 • Pienimmille lapsille

Tässä tulee “A Happy Brand” -merkin kivat ja hyvät collegehousut, jotka voivat olla täydelliset perheen nuorimmille. Housuja on saatavana pienikokoisina, ja niissä on muun muassa lapselle mukava löysä ja ilmava istuvuus.

Alareunassa jalkojen pallojen kohdalla ja vyötäröllä on ylös taitetut hihansuut. Nämä eivät vain saa housuja pysymään hyvin ylhäällä. Ne auttavat myös lämmittämään lapsen vyötäröä ja nilkkoja, mikä voi olla mukavaa monella tapaa.

Kuten olemme jo puhuneet, ovat nämä collegehousut leveitä. Tämä tarkoittaa, että ne ovat mukavat lapsen päällä eivätkä ole liian kireästi ihoa vasten. Riippumatta siitä, ryömiikö lapsi lattialla vai makaako vaunuissa, voi tämä olla mukavaa.

Toinen plussa on laaja valikoima eri värejä. Paljon mukavia sävyjä laivastonsinisestä vaaleampaan beigeen tarkoittaa, että valinnanvaraa on paljon. Näin voit valita jotain, joka on mielestäsi kiva ja joka sopii lapsellasi jo oleviin yläosiin.

Toinen positiivinen piirre on, että nämä housut on valmistettu lähes kokonaan puuvillasta. Hyvin pieni prosenttiosuus synteettisiä materiaaleja tekee housuista muunmuassa pehmeämpiä ja joustavampia.


KENZO Collegehousut

KENZO Collegehousut

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Materiaali: puuvilla, polyesteri, elastaani
 • Eksklusiiviset collegehousut

Collegehousujen ei tarvitse olla vain mukava asuste kotona käytettäväksi. Se voi myös olla jotain, joka todella kohottaa ja parantaa ulkonäköä ja antaa mahdollisuuden pukeutua mukavasti.

KENZOlla on paljon erilaisia ​​collegehousuja erilaisilla tyylikkäillä printeillä, jotka vetoavat useimpiin tyylitietoisiin nuoriin. Näissä on paljon valinnanvaraa, kaikkea tyylikkäistä viidakkoteemoista vaaleanpunaisiin housuihin, joissa on Kenzon oma logo.

Housut on valmistettu kahdesta kerroksesta lisämukavuuden lisäämiseksi. Ulkokerros on pääosin puuvillaa ja sisäpuoli 100 % puuvillaa. Tämä tekee housuista sekä pehmeät että mukavat käyttää.

Näistä collegehousuista pitää mainita se, että ne voidaan laskea myös hieman eksklusiivisempien joukkoon. Tämä näkyy myös hinnassa, joka karkaa hieman. Mutta niille, jotka haluavat tyylikkäät ja mukavat housut esimerkiksi kouluun, voisi tällainen malli olla tutustumisen arvoinen.


Nike Sportswear Tech Fleece Joggers Junior

Nike Sportswear Tech Fleece Joggers Junior

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Materiaali: puuvilla, polyesteri
 • Urheilullinen muotoilu

Tässä on toinen malli, joka on mielestämme yksi tämän oppaan hienoimmista. Tämä menee kuitenkin urheilullisempaan suuntaan. Lisäksi nämä ovat lämpimät housut, jotka voi olla erittäin hyvä olla vaatekaapissa varalla kylmille päiville. Malli on erittäin suosittu teini-ikäisten ja nuorten keskuudessa.

Housut on valmistettu fleecestä, erityisesti Niken niin sanotusta Tech Fleecestä. Tämä materiaali on kevyempää kuin monet vastaavat, mutta silti sillä on erittäin hyvät lämmitysominaisuudet. Niille, jotka tykkäävät treenata talvella, voi tämä siis olla vaihtoehto.

Muotoilu on urheilullinen melko tiukalla istuvuudella. Mustat yksityiskohdat ja siistit saumat myötävaikuttavat myös siihen, että tämä sopii yhtä hyvin kouluun kuin treenaamiseen. Vyötäröllä on nauha koon säätämiseen ja housujen istuvuuden takaamiseksi.

Mallissa on myös joustavat vetoketjulliset taskut sivuilla. Täydellinen niille, jotka haluavat säilyttää matkapuhelinta tai avaimia ilman, että ne putoavat.

Myös tässä on mainittava, että housut ovat ohjeessa hieman kalliimpien joukossa. On halvempiakin variantteja. Mutta jos etsit jotain lämmintä ja kevyttä, joka on myös tyylikäs teini-ikäiselle, voi tällainen malli yksinkertaisesti olla täydellinen.


Nike Sportswear Club

Nike Sportswear Club

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Materiaali: puuvilla, polyesteri
 • Erittäin mukavat housut

Se, mikä ennenkaikkea tekee näistä housuista erottuvan, on se, että ne ovat niin mukavat. Ne on valmistettu froteekankaasta ja ovat erittäin sileitä sekä ulkopuolelta että sisältä. Jos lapsesi haluaa jotain mukavaa millä liikkua ja viihtyä kotona, on tällaista mallia  vaikea voittaa.

Kuten useimmat luultavasti tietävät, on Nike brändi, jolla on paljon kokemusta ja joka työskentelee paljon treenaamiseen ja urheiluun liittyen. Tämän huomaa myös näissä housuissa. Niissä on melko tiukka muotoilu, jonka ansiosta niissä on helppo liikkua ja juosta.

Jos jotain pitäisi mainita näiden haittana, on se ehkä niiden yksinkertainen muotoilu. Se on melko yksinkertainen housu, joka on designiltaan hyvin yksinkertainen. Niitä on kuitenkin saatavana eri väreissä ja ne voidaan yhdistää useimpiin muihin vaatteisiin.

Joustavan kiristysnauhan avulla lapsesi on helppo säätää kokoa niin, että housut istuvat mahdollisimman hyvin. Joillekin haittana on se, että taskuista puuttuu vetoketjut. Tämä tarkoittaa sitä, että on olemassa riski, että taskuihin laitetut tavarat putoavat ulos juostessa.


Adidas Originals Sweatpants Adicolor

Adidas Originals Sweatpants Adicolor

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Materiaali: Polyesteri
 • Kierrätetyt materiaalit

Näissä Adidaksen housuissa on paljon, mikä erottaa ne joukosta. Vaikka kokonaisuus on melko klassinen, on niissä yksityiskohtia, joiden avulla nämä housut erottuvat huomattavasti.

Adidaksen klassinen musta design on jotain, mitä löydät näistä housuista. Niissä ei kuitenkaan ole valkoisia raitoja, jotka yleensä kulkevat jalkaa pitkin, mitä jotkut lapset pitävät pienenä haittana. Yläreunaan on kuitenkin painettu Adidaksen oma logo. Joissakin muissa väreissä olevissa malleissa on kuitenkin klassiset raidat.

Vetoketjulliset taskut pitävät kännykät ja muut tavarat turvassa, vaikka lapsi juoksentelee paljon. Kokonaismuotoilu on myös melko tiukka, samalla kun nämä ovat kevyet housut. Siksi ne sopii erinomaisesti erilaisiin fyysisiin aktiviteetteihin.

Yksi asia, joka tekee mallista erottuvan, on Adidaksen oma logo useissa eri väreissä hieman alaspäin jalkaa kohti. Tämä on tyylikäs monella tapaa ja toimii todella hyvin mustaa taustaa vasten.

Toinen asia, joka myös erottaa nämä housut muista oppaassa olevista, on se, että ne on valmistettu poimitusta muovista. Muovi, joka muuten päätyisi mereen, on siis kerätty rannoilta ympäri maailmaa.

Tätä muovia on sitten käytetty housujen valmistukseen. Tämä vaate koostuu yhteensä 40 % tämän tyyppisestä muovista. Tämä ei tarkoita vain resursseista huolehtimista, vaan myös huolehtimista siitä, että luonnosta poistetaan osa jätteistä, jotka muuten voisivat päätyä sinne.

Lyhyesti sanottuna tämä on melko ainutlaatuinen housu monella tapaa, klassiselta merkiltä. Täydellinen, jos haluat ostaa lapsellesi joustavat ja urheilulliset, mutta samalla hieman kestävämmät housut.


Adidas Sweatpants Essentials French Terry

Adidas Sweatpants Essentials French Terry

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Materiaali: puuvilla, polyesteri, viskoosi
 • Adidaksen klassiset verkkarit

Niille teistä, jotka etsivät “tavallisia” klassisia collegehousuja, voi tämä Adidaksen malli olla jotain, jota kannattaa tarkastella lähemmin. He ovat asettaneet mukavuuden etusijalle ja varmistaneet, että he tuottavat housut, jotka ovat täydelliset laiskoille kotipäiville.

Kangasta kuvataan sweatshirtkankaaksi, ja se on pehmeä ja mukava päällä. Tämä yhdistettynä melko löysään istuvuuteen tekee näistä housuista mukavimpia tässä oppaassa.

On kuitenkin huolehdittu hieman tiukemmasta istuvuudesta nilkan kohdalla, jotta ne sopisivat edelleen mahdollisimman hyvin. Nauhoitus vyötäröllä edistää myös mukavaa ja parempaa istuvuutta.

Design ei ehkä ole oppaan kaunein. Mielestämme hieman liian iso Adidas-merkki yhden jalan alareunassa ei tuo lisäarvoa ulkonäköön. Löysempi istuvuus ja hieman liian harmahtava musta väri ovat muita asioita, joiden vuoksi tämä malli ei erotu joukosta yhtenä houkuttelevimmista.

Mutta kotivaatteeksi nämä housut voivat olla täydelliset. Ne eivät ole vain mukavia, vaan tulevat myös melko edulliseen hintaan.


Adidas Sweatpants XFG  Musta Lapsi

Adidas Sweatpants XFG  Musta Lapsi

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Adidaksen tyylikkäät housut

Tässä ovat Adidaksen collegehousut, jotka tarjoavat sekä mukavuuden että muotoilun. Tämä vaihtoehto voi olla täydellinen valinta sinulle, joka haluat lapsellesi jotain sekä mukavaa että tyylikästä.

Housuja on saatavana mustana, punaisena, sinisenä ja useammissa väreissä, ja lahkeessa on Adidaksen valkoinen logo. Adidaksen kolme klassista raitaa puuttuu joistakin malleista, kun taas toisista niitä löytyy. Ne ovat tyylikkäät housut, joissa Adidas on ehdottomasti tehnyt erittäin hyvää työtä suunnittelun kanssa.

Yksityiskohtiin keskittymällä on näistä housuista saatu ne erottumaan joukosta useilla tavoilla. Siinä on muun muassa kullanvärinen vetoketju hieman pienen matkan jalkaa kohti. Käytännöllisen taskun lisäksi tämä vetoketju antaa housuille myös hieman premium-ilmeen.

Yksi asia, joka vahvistaa tätä tunnetta, on kangas, jossa on raidallinen rakenne jota löytyy tietyistä paikoista tästä housusta. Jopa polven alapuolella olevat saumat ovat asioita, jotka tekevät näistä housuista erottuvia ja ovat mielestämme sekä siistejä että hyvin tehtyjä.

Jotain jota saatamme kuitenkin kaivata, on vyötäröllä olevaa nauha istuvuuden säätämiseksi. Vaikka tämä on suhteellisen pieni yksityiskohta, voi se vaikuttaa mukavuuteen jonkin verran, jos housut eivät istu täydellisesti vyötäröllä.


Didriksons Kids’ Corin Collegehousut

Didriksons Kids’ Corin Collegehousut

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Materiaali: polyesteri, elastaani
 • Lämpimät ja mukavat fleecehousut

Jos etsit jotain hieman lämpimämpää lapsellesi, voivat nämä Didriksons fleecehousut  olla jotain sinulle. Malli on sekä tyylikäs että käytännöllinen, ja se on valmistettu lämmittävästä fleecestä.

Sisäpuoli koostuu harjatusta fleecestä. Tämä varmistaa muun muassa sen, että kosteus kulkeutuu pois, jotta lapsi ei hikoile liikaa, kun leikki on intensiivistä.

Housuissa on melko löysä istuvuus. Tästä huolimatta ne eivät roikkuu tai löysty, vaan saavat poimuja koko jalkojen pituudelle. Tämä tekee siitä mukavan päällä, mutta silti meidän mielestämme edelleen varsin tyylikäs.

Vaaleanpunainen väri on asia, jota monet lapset arvostavat. Jalan kyljessä on myös hieno printti, joka lisää kokonaisuutta hyvällä tavalla.

Toinen plussa on nauha vyötäröllä, mikä saa housut istumaan paremmin. Kaksi etutaskua tarjoavat tilaa erilaisille tavaroille. Ilman vetoketjua on kuitenkin aina varauduttava siihen, että ne voivat pudota.

Lopuksi on myös mainittava, että tätä mallia on saatavana useissa eri väreissä vaaleanpunaista lukuun ottamatta. Jos haluat mieluummin sinisen tai beigen muunnelman lapsellesi, se on yhtä hyvä.


Didriksons Kids’ Monte Pants

Didriksons Kids’ Monte Pants

Tarkista hinta osoitteessa:

 • Materiaali: Polyesteri
 • Osittain kierrätettyä materiaalia

Myös nämä ovat fleecehousut Didriksonsilta. Siinä on kuitenkin joitain yksityiskohtia, jotka erottavat sen yllä olevasta vaihtoehdosta. Tämä voi muun muassa olla vaihtoehto sinulle, joka etsit jotain hieman tiukempaa lapsellesi.

Housut on valmistettu 100 % polyesterista. Osa tästä materiaalista on myös kierrätettyä. Tämä voi siksi olla asia, jota kannattaa tarkastella lähemmin niille teistä, jotka haluavat tehdä hieman kestävämmän valinnan.

Yksi asia, joka voidaan mainita tästä tuotteesta, on, että siinä on hieman tiukempi istuvuus. Tämä helpottaa muun muassa sen pukemista muiden vaatteiden alle. Tämä yhdessä lämmittävän fleecen kanssa tarkoittaa, että nämä housut voivat olla täydelliset kylmiin talvipäiviin.

Pienenä haittana näissä housuissa pidämme sitä, että niissä ei ole taskuja. Joillekin saattaa tuntua epämukavalta käyttää tälläisiä housuja, koska niissä ei löydy mitään paikkaa, johon kädet voi laittaa. Myös jonkinlainen nauhatoiminto vyötäröllä on jotain, jota kaipaamme.

Myös tätä versiota on saatavana useissa eri väreissä. Voit valita lapsellesi muun muassa mustan, vaaleansinisen tai beigen värin. Lyhyesti sanottuna hyvät ja lämpimät housut. Täydelliset todella kylmiin päiviin talvella ja syksyllä.


Mitä tarkoitetaan harjatulla sisäpuolella housuissa ja puseroissa?

Harjattu sisäpuoli on asia, johon törmäät usein ostaessasi puseroita tai housuja. Mutta mitä se tarkoittaa ja mitä hyötyä siitä on?

Se, että vaatteessa on harjattu sisäpuoli, tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että se ei ole sileä, vaan siinä on rakenne, joka koostuu pienistä langoista tai hieman nukkaisemmasta materiaalista. Tämä on yleistä erityyppisissä paksummissa villapaidoissa tai collegehousuissa. Sisäpuolelta se näyttää siis enemmän viltiltä, kuin tavalliselta sileältä kankaalta.

Etuna on muun muassa se, että se tekee vaatteesta mukavamman ihoa vasten. Lisäksi se voi myös saada sen tuntumaan hieman lämpimämmältä, mikä on täydellinen niille, jotka palelevat usein.

Suurin ero on kuitenkin se, että harjattu sisäpuoli johtaa paremmin kosteuden pois kuin täysin sileä. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun lapset ovat aktiivisia ja hikoilevat. Kun housuissa tai paidassa on harjattu sisäpuoli, johtuu muodostuva kosteus paremmin pois.

Mistä materiaaleista collegehousut on valmistettu?

Kuten yllä olevasta oppaasta näet, voi collegehousut valmistaa useista eri materiaaleista.

Yleisin on ehkä puuvilla. Joskus housut on valmistettu kokonaan puuvillasta ja joskus puuvillan ja synteettisten materiaalien, kuten elastaanin, sekoituksesta.

Ei ole täysin epätavallista, että tämä puuvilla on ekologista. Tämä on muun muassa positiivista niille, jotka haluavat tehdä kestävämmän valinnan. Luomupuuvillalla kestävyys varmistetaan eri tavalla, eikä niissä käytetä muun muassa hyönteisten torjuntaan tarkoitettuja myrkkyjä tai keinolannoitteita.

Toinen ei täysin harvinainen materiaali on polyesteri. Esimerkiksi klassiset “adidas-housut” tai muun tyyppiset treenihousut valmistetaan usein polyesteristä. Nämä eivät ehkä ole aivan yhtä lämpimiä, mutta niissä usein joustavaa liikkua ja treenata.

Fleece koostuu usein myös polyesteristä. Tämä on erittäin lämmin materiaali. Niille, jotka haluavat erittäin lämpimät housut talveksi, voi fleecestä valmistettu pari olla erittäin hyvä valinta.

Toivomme, että tämä artikkeli oli hyödyllinen. Yllä olevan oppaan avulla toivomme myös, että löydät täydelliset collegehousut lapsellesi.


Täältä löydät lisää artikkeleita lastenvaatteista!