Lasten parhaat vuoratut kumisaappaat 2024: Paras testissä kuiville jaloille

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Syksyn ja talven märkinä päivinä pari vuorattua saapasta on tärkeä vaatekappale, jotka pitävät jalat lämpiminä. Niitä voidaan käyttää sekä sateessa että loskassa, lumisateessa ja silloinkin, kun on lumessa pelaamisen aika. Tässä artikkelissa käymme läpi kahdeksan parasta vuorattua kumisaapasta jotka voit ostaa heti ja valitsemme suosikkimme!

Lapset, joilla on vuoratut kumisaappaat roiskumassa vesialtaassa

Jalkojen pitäminen kuivina ja lämpiminä on tärkeää lasten hyvinvoinnille, kun siirrymme kohti kylmempiä aikoja. Ylivoimaisesti käytännöllisin vaate tätä varten, kun on märkää, ovat vuoratut kumisaappaat. Niitä kutsutaan usein joka sään saappaiksi, koska ne ovat niin uskomattoman joustavia ja helppokäyttöisiä kaikissa sääolosuhteissa. Jos täällä Pohjoismaissa on jokin vaatekappale jota lapsesi tarvitsee käyttää jaloissaan, ovat ne vuoratut saappaat.

Siksi olemme kokeilleet, verranneet ja valinneet kahdeksan erilaista mallia, jotka mielestämme kannattaa katsoa, jos aiot ostaa uusia vuorattuja saappaita netistä!

Mitkä vuoratut kumisaappaat ovat parhaita testissä?

Vertailumme voittaja on Viking Ultra. Ne ovat uskomattoman hyvin suunniteltuja ja pitävät jalat sekä lämpiminä että kuivina kylmän syksyn aikana.

Toinen erittäin hyvä vaihtoehto on Kavat Gimo. Monien lasten mielestä nämä ovat kaikkein mukavimmat saappaat!

Toinen suosikkimme, jota haluamme ehdottomasti suositella, on Reima Ankles. Se on matalampi kenkä, jossa on hieman ohuempi vuori, joka sopii erinomaisesti pelaamiseen sekä keväällä että syksyllä.

Testimme 8 eri vuorattua kumisaapas paria

Tässä ovat arvostelut 8 saappaasta, joita katselimme tarkemmin.

Tretorn Kuling Neoprene Saappaat – Parhaat saappaat testissä

Tretorn Kuling Neoprene Saappaat

Paras hinta löytyy täältä:

 • Helpot laittaa päälle ja pois
 • Mukavat
 • Hyvä eristys ja lämmönkesto

Nämä Tretornin saappaat ovat unelma vanhemmille useista syistä ja ovat ehdoton testivoittajamme. Ne on vuorattu neopreenilla, eräänlaisella synteettisellä kumimateriaalilla, joka on yleinen esimerkiksi märkäpuvuissa. Se on täysin vedenpitävä materiaali, joka on erittäin hyvä eristämään ja auttamaan pitämään lämmön saappaassa.

Saappaan ulkopinta on valmistettu korkealaatuisesta luonnonkumista ja on sekä kestävä että tyylikäs. Pohja on paksu ja uurrettu, mikä antaa saappaille erittäin hyvän pidon myös liukkailla pinnoilla. Itse kengän varsi on taitettava, mikä tekee siitä mukavan ja joustavan eikä ole niin kovaa ja jäykkä kuin jotkut muut saappaat voivat olla.

Yksi Tretorn Kuling Neopreenen isoimmista eduista on, että ne ovat niin uskomattoman helppo laittaa päälle ja pois. Ne ovat yhteensopivia ja sopivat täydellisesti. Meillä on kokemusta useista lapsista, jotka ovat sovittaneet näitä saappaita, ja he kaikki ovat ilmaisseet, että ne sopivat erittäin mukavasti.

Hyvän eristeen ansiosta nämä saappaat ovat todellisia joka sään saappaita sanan todellisessa merkityksessä. Niitä voidaan käyttää talvella aina -10 celsiusasteeseen asti. Tällä tavoin niitä voidaan haluttaessa käyttää usein koko syksyn ja suurimman osan talvesta.

Saappaissa on pienet heijastavat yksityiskohdat, jotka antavat lisää näkyvyyttä pimeinä syksyisinä päivinä. Niitä on saatavana useissa eri ko’oissa, ja niitä voi ostaa sekä pienille että isommille lapsille.

Kokemuksemme ja saamamme arvostelut puhuvat selkeää kieltä; tämä on todellinen erinomainen saapas syksyyn ja talveen. Tämä on vahva suositus meiltä!


Reima Ankles Kumisaappaat

Reima Ankles Kumisaappaat

Paras hinta löytyy täältä:

 • Maailman johtava Suomalainen brändi toiminnallisissa lastenvaatteissa
 • Korkealaatuinen
 • Saatavilla monissa hienoissa väreissä

Nämä tyylikkäät Reiman kumisaappaat on suunniteltu vähän kuin lenkkarit. Ne istuvat hyvin jalassa ja joissa on erittäin helppo kävellä. Lisäksi ne ovat tyylikkäitä ja saatavilla monissa eri väreissä.

Reima-Ankles kumisaappaissa on matalampi varsi kuin monessa muissa kumisaappaissa, ja ne ovat kuin kenkien ja saappaiden välinen malli. Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi syksyyn, kun se on märkää ja alkaa tulla hieman viileää.

Saappaiden sisäpuolella on puuvillavuori ja ulkopuolelta erittäin hyvä myrkytön kumi. Vuori on melko ohut, joten ne sopivat parhaiten keväällä tai syksyllä, kun on märkää, mutta ei liian kylmä.

Reima on tunnettu täällä kotimaassa ja on erittäin suosittu sekä naapurimaissa että monissa muissa paikoissa ympäri maailmaa, sekä Euroopassa että Pohjois-Amerikassa. Heidän vaatteensa ovat suosittuja sekä korkeasta laadustaan että hienosta muotoilustaan. Ne on luotu toimiviksi pohjoismaista kylmää ilmastoa ajatellen.

Pidämme todella Reimasta ja heidän Ankles-kumisaappaat ovat selvästi yksi suosikkivalinnoistamme, kun on kyse vaihtoehdoista, joiden vuori on ohuempi. Täydelliset kumisaappaat niille, jotka haluavat pelata ulkona syksyllä!


Viking Ultra 2.0 Talvisaappaat

Viking Ultra 2.0 Talvisaappaat

Paras hinta löytyy täältä:

 • Norjalainen tuotemerkki
 • Pitää hyvin lämpöä
 • Mukava villavuori

Nämä saappaat on tarkoitettu pelaamiseen sekä syksyn että talven aikana. Kengissä on hyvä vuori ja niitä voi lämpimien sukkien kanssa käyttää talvikenkinä koko talven ajan.

Viking on norjalainen yritys, joka suunnittelee ja myy laadukkaita vaatteita ja tuotteita sekä aikuisille, lapsille että lapsiperheille. Yrityksen historia ulottuu 1920-luvulle. Suunnittelun ja laadun lisäksi he keskittyvät myös kestävyyteen ja ekologisten raaka-aineiden käyttöön.

Nämä joka sään saappaat ovat nopeasti tulleet suosituiksi, ja on helppo ymmärtää miksi. Ne ovat tyylikkäitä, helppohoitoisia ja mukavia sekä suurille että pienille lapsille. Ne pitävät lämpöä hyvin ja ovat täysin vedenpitävät ja tiiviit kosteutta vastaan.

Saappaat on valmistettu vaarattomasta muovimateriaalista, jota kutsutaan elastopaaniksi. Tämä materiaali ei sisällä PVC: tä ja on myös täysin biohajoava. Se on myös erittäin kevyt ja erinomainen vaihtoehto perinteisille kumisaappaille.

Arvostamme Viking-tuotemerkkiä ja heidän laatua ja muotoilua. Olemme harvoin pettyneitä heidän valikoimaansa kuuluviin tuotteisiin, ja nämä saappaat ovat todellisia hengenpelastajia, kun on kyse pelaamisesta märällä ja kylmällä vuodenajalla!


Kavat Gimo Pippi WP Saappaat Valkoinen

Gimo Pippi WP Saappaat Valkoinen

Paras hinta löytyy täältä:

 • Yhdet markkinoiden tyylikkäimmistä kumisaappaista
 • Irrotettava sisäsukka
 • Tiivis ja kestävä

Nämä Kavatin vuoratut kumisaappaat ovat erittäin suosittuja. Ne ovat erittäin söpöjä pörröisellä vuorauksella, ja niillä on tyylikäs ja ajaton ilme. Lisäksi ne ovat tietysti erittäin mukavat ja käytännölliset.

Saapas on valmistettu täysin muovatusta kumimateriaalista, joka on vedenpitävä ja PVC vapaa. Se on kestävä, tiivis ja lempeä ihmisille ja ympäristölle. Saappaan sisällä on villasekoitteinen sisäsukka. Tämä voidaan poistaa, jos sisäsukat ovat märät tai sää on leuto. Tällöin saappaat tulisi täydentää ylimääräisellä pohjallisella. Tämä tarkoittaa sitä, että saappaita voidaan käyttää sekä talvella että todella kylminä päivinä ja hieman leutoina, sateisina syksyisinä päivinä.

Nämä saappaat on päivitetty hieman, ja ne ovat nyt vielä vahvempia ja kestävämpiä kuin ennen. Kengänpohja on vahva, jossa on hyvä pito kestävää kumia. Tarvittaessa koko saapas voidaan pestä koneessa 30 asteessa. Niitä ei kuitenkaan tulisi kuivata kuivausrummussa.

Meillä on laaja kokemus Kavatin saappaista ja olemme vuosien varrella suositelleet niitä monille perheille. Saappaat ovat erittäin hyvä valinta, ja hyvä pitää ne valmiina sille päivälle, kun ulkona on märkä ja huono sää. Yksinkertaisesti erittäin hyvä valinta laadukkaista saappaista!


En Fant Thermo Vuoratut Kumisaappaat

En Fant Thermo Vuoratut Kumisaappaat

Paras hinta löytyy täältä:

 • Tyylikäs muotoilu
 • Saatavana useita muunnelmia
 • Kestää äärimmäisiä lämpötiloja

Tämä on todella tyylikäs vuorattu saapas suositulta En Fant -merkiltä. Heidän lämpöjalkineitaan on saatavana monissa eri malleissa, sekä tyylikkäitä yksivärisiä versioita että kauniisti kuvioituja malleja. Pidämme todella En Fantista ja heidän suunnittelutajustaan!

Ulkoisen muotoilun lisäksi En Fant -saappaat ovat myös erittäin mukavat ja käytännölliset. Ne on vuorattu todella pehmeällä villan ja polyesterin sekoituksesta valmistetulla vuorella.

Saappaan materiaali on niin sanottua MEGOL®-materiaalia, myrkytöntä, kierrätettävää ja erittäin toimivaa materiaalia, joka kestää lähes kaikkia sääolosuhteita. Nämä saappaat kestävät sekä kuumuutta että kylmyyttä äärimmäisillä tasoilla. Ne voidaan tarvittaessa pestä myös koneessa.

Muita En Fant -lämpösaappaiden hyviä ominaisuuksia on, että pohja antaa hyvän pidon maata vasten. Se on myös mukava ja vakaa saapas, joka tuntuu tukevalta ja luotettavalta jalassa.

Jos haluat saappaan, joka sopii kaikkiin sääolosuhteisiin ja jota voi käyttää myös todellisessa talvipakkasessa, En Fant Thermo Boots on loistava valinta. Tämä on yksi parhaista vuoratuista kumisaappaista juuri nyt ja ehdottomasti yksi suosikeistamme!


Tretorn Gränna Talvikumisaappaat – Tyylikkäät ja käytännölliset

Tretorn Gränna Talvikumisaappaat

Paras hinta löytyy täältä:

 • Mukava leikkisä muotoilu
 • Voidaan kiristää ylhäältä
 • Lämmin fleecevuori

Nämä Tretornin hienot saappaat ovat sekä käytännölliset että erittäin hienot. Jos haluat saappaat, joissa on hieman leikkisämpi muotoilu ja jotka erottuvat, nämä ovat loistava valinta. Tietenkin niissä on enemmän kuin vain mukava muotoilu; ne ovat myös toiminnalliset, lämpimät ja tiiviit!

Yläosassa Tretorn Grännalla on nailonhihansuut, jotka voit kiristää ja säätää pitämään ne tiheinä. Tämä tekee niistä erinomaiset talvisaappaat, kun vähennät lumen pääsemistä sisälle saappaisiin. Toinen erittäin hyvin tehty yksityiskohta on kengänpohja. Se on hyvin harkittu ja tarjoaa lujan pidon myös liukkaalla pinnalla. Varsinkin kantapää on valmistettu pitämään pidon erityisen vakaana ja auttamaan lasta pitämään jalkansa tukevasti maassa.

Kenkä itsessään on täysin PVC-vapaa ja valmistettu hienosta luonnonkumimateriaalista. Saappaat on helppo ottaa pois ja laittaa päälle ja mukavat pidemmässä käytössä. Saappaat on tarkoitettu käytettäväksi talvella, mutta ovat erinomaiset myös syksyllä. Ne ovat lämpimät ja pitävät jalat kuivina koko pitkän syksyn ja talven ajan.

Arvostamme näitä saappaita ja tunnemme useita perheitä, jotka käyttävät näitä saappaita kaikille lapsilleen. Jos pidät tästä mallista ja haluat talvikengät jotka voidaan kiristää pitämään tiiviisti lumen pääsystä kenkiin, ovat nämä ehdottomasti vaihtoehto jota kannattaa harkita!


Nordbjørn Blizz Light Winter Vuoratut Kumisaappaat –Halvin vaihtoehto

Nordbjørn Blizz Light Winter Vuoratut Kumisaappaat

Paras hinta löytyy täältä:

 • Edullinen
 • Vedenpitävät ja toiminnalliset
 • Tukeva pohja

Nämä saappaat ovat hieman halvempi valinta niille, jotka haluavat parin vedenpitävät vuoratut kumisaappaat käytettäväksi märillä kylmillä syksypäivillä sekä talven märällä ajalla. Nordbjørnin saappailla on melko yksinkertainen muotoilu, mutta samalla ne ovat hyödyntäneet tärkeimpiä toimintoja, jotka löydät ylellisimmistä saappaista.

Saappaat on valmistettu EVA-muovista ja ovat erittäin kevyet jaloissa. Tämä tekee niistä sopivat myös pienille lapsille, koska niistä ei tule liian hankalat pitää jalassa. Pohja antaa hyvän otteen ja saappaat ovat erittäin tukevat kävellessä.

Blizz Light -talvikengissä on korkea varsi ja ne on valmistettu pitämään lapsen jalat kuivina säästä riippumatta. Vuori on melko ohut, mutta paksumpien villasukkien kanssa niitä voidaan käyttää myös lämpötilan pudotessa hieman nollaviivan alapuolelle.

Muistettavaa on, että nämä saappaat ovat hieman halvempaa mallia. Joissa on hieman jäykempi ja muovinen tunnelma kuin muilla ylellisimmillä malleilla, esimerkiksi luonnonkumista. Samanaikaisesti ne ovat erittäin toimivat ja useimmat lapset nauttivat leikkimisestä näissä saappaissa, jopa pidemmän ajan. Vaihtoehtona on pitää nämä hieman enemmän varakenkinä, esimerkiksi kun muut ovat märät ja on pestävä sisäpuolelta.

Joka tapauksessa olemme erittäin tyytyväisiä Nordbjørn Blizz Lightin vuorattuihin talvikumisaappaisiin. Suosittelemme niitä sinulle, joka haluaa parin edullisia ylimääräisiä saappaita käytettäväksi, kun ulkona on märkää tai loskaa!


Viking Alv Warm Kumisaappaat

Viking Alv Warm Kumisaappaat

Paras hinta löytyy täältä:

 • Norjalainen laatumerkki
 • Kevyet jalassa
 • Myrkyttömät ja hellävaraiset materiaalit

Nämä joka sään saappaat on suunniteltu hyvin ja ne on valmistettu huolellisesti mukavuuden, lämmön ja vedenpitävyyden suhteen. Niitä valmistaa norjalainen Viking-tuotemerkki, joka on tuottanut lapsille laadukkaita kenkiä noin 100 vuoden ajan. Nykyään ne ovat johtava kenkien ja saappaiden tuotemerkki, ja ne ovat erittäin suosittuja sekä Pohjoismaissa että muualla maailmassa.

Nämä kumisaappaat on lämpimästi vuorattu synteettisellä materiaalilla, joka pitää lämmön todella hyvin tekemättä jalkoja hikiseksi.

Ulkoeristyksen ja sisävuoren ansiosta lämpö säilyy hyvin säästä ja ilmastosta riippumatta. Kengät sopivat kaikkiin sääolosuhteisiin, olipa sitten syksy tai talvi. Saappaat voidaan kiristää nauhalla yläosassa, mikä tarkoittaa, että ne ovat todella tiukat kylmää ja märkää vastaan.

Ulkopuolella oleva materiaali koostuu luonnonkumimateriaalista, joka pätee myös sen kengänpohjaan. Kumi tekee saappaasta joustavan, erittäin kestävän ja tietysti täysin vedenpitävän. Materiaali on luonnollinen ja täysin vapaa myrkyistä, joita voi esiintyä muovimateriaaleissa.

Pidämme todella Viking merkin kengistä ja nämä ovat upeita. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä, ja niillä on yksinkertainen mutta erittäin mukava muotoilu. Ennen kaikkea ne ovat toimivia ja miellyttäviä leikkiä pitäen samalla jalat lämpimänä, mikä on kaikkein tärkeintä!


Didriksons Slush Kids Kumisaappaat – Erittäin korkealaatuiset

Didriksons Slush Kids Kumisaappaat

Paras hinta löytyy täältä:

 • Kestävät
 • Tyylikkäät
 • Arvostettu laatumerkki

Nämä Didriksonsin vuoratut kumisaappaat täyttävät kaikki vaatimuksemme siitä, kuinka hyvä lasten kenkä tulisi olla suunniteltu. Ne ovat mukavat, lämpimät ja erittäin kestävät vaatekappale, jotka pysyvät hyvässä kunnossa pitkään.

Didriksons on ruotsalainen yritys, joka on toiminut yli sata vuotta. Alusta alkaen he valmistivat työvaatteita kalastus alalla. Se avaa tietä valtavan pitkälle ja laajalle vaatetussuunnittelun tuntemukselle, joka on sekä kestävää että toimivaa. Ajan myötä niistä on tullut myös erittäin suosittuja suunnittelutajunsa vuoksi. Saappaita ja muita vaatteita on aina saatavana eri väreillä ja ulkonäöllä.

Uppovuoriset saappaat on valmistettu luonnonkumista ja kestävät sekä tuulta että vettä. Niissä on pehmeä fleece-vuori sisäpuolella, joka pitää lämmön ja on erittäin lempeä ja mukava jaloille. Saappaan varsi itse on pehmeä ja säädettävä, mikä tekee siitä mukavan jalassa.

Didriksonin saappailla on patentoitu muotoilu, jota he kutsuvat STORM-järjestelmäksi. Se on vedenpitävyyden takaava leima. Monien vuosien tuotekehitys ja muotoilu ovat tämän toiminnon takana, ja se on tehty tarkoituksena pystyä kestämään pahimpien mahdollisten ankarat sääolosuhteet, joita märkä syksy ja loska talvi tarjoavat.

Olemme erittäin kiinnostuneita Didriksonin sadevaatteista, ja nämä saappaat ovat täydellinen valinta, jos haluat jotain kestävää ja todellista luotettavaa tuulen puhaltaessa. Saatavilla useissa eri kauniissa väreissä ja suosittelemme näitä lämpimästi!


Yleiset kysymykset ja vastaukset

Tässä on joitain yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia, jotka kuluttajilla on yleensä ostaessaan vuoratut kumisaappaat lapsille.

Mitkä ovat parhaat vuoratut saappaat lapsille?

Suosikkimme, josta tuli paras testissämme, oli Tretorn Kuling Neoprene. Ne ovat erittäin mukavat ja todistettu vaihtoehto, joita melkein kaikki lapset arvostavat pitää yllään.

Pidimme myös Reima Ankles saappaasta, joka oli todellinen suosikki hienoilla väreillä ja toiminnallisella muotoilullaan.

Milloin vuorattuja kumisaappaita tulisi käyttää?

Vuoratut kumisaappaat ovat täydellinen vaatekappale syksyllä ja talvella, kun ulkona on märkää tai loskaa.

Tämän tyyppisiä saappaita on hyvä alkaa käyttää jo syksyllä, kun lämpötila laskee alle plus 10 asteen. Vaihtoehtona on käyttää tavallisia kumisaappaita, joissa on ylimääräiset villasukat. Monet vuoratut saappaat soveltuvat käytettäväksi myös todella kylminä talvipäivinä. Mutta on erityisen hyvä olla vuoratut kumisaappaat kun on märkää ja loskaa ja lämpötila liikkuu noin 0 asteen paikkeilla.

Vuoratut tai vuorittomat kumisaappaat – kummat ovat paremmat?

Vuoratut kumisaappaat ovat parhaat syksyllä ja talvella, kun sää on kylmempi. Tavalliset kumisaappaat ovat parhaat keväällä ja kesällä, kun on märkää mutta lämpötila on silti yli 10 astetta. Tärkeintä on varmistaa, että jalat ovat kuivat ja lämpimät vuodenajasta riippumatta. Syksyllä on tietysti mahdollista käyttää tavallisia kumisaappaita erityisen paksujen sukkien kanssa. Mutta suosituksemme on selvästi, että sinulla olisi myös kenkäpari vuorattuja saappaita kotona, koska takaamme että hyödytte niistä.

Minkä kokoiset saappaat lapselle pitäisi ostaa?

Vuorattujen talvikenkien kohdalla voi olla hyvä, että lasten jaloille on tarjolla hieman suurempi kasvuvara. Tämä tarkoittaa, että voit yrittää ostaa saappaita, joissa on noin 15 mm ylimääräistä tilaa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ostaa jotain kokoa suuremmat kuin ostaisit esimerkiksi lenkkari kenkäparit. Talvisaappaat voidaan myös täyttää ylimääräisellä pohjalla tai paksummalla sukkaparilla.

Vinkki lasten jalkojen mittaamiseen on piirtää jalka valkoiselle paperille ja mitata sitten pituus kantapäästä varpaisiin. Siten voit verrata jälleenmyyjän koko-oppaaseen ja mukauttaa valintasi jalan todelliseen pituuteen.

Onko tarjolla hyviä halpoja vuorattuja saappaita lapsille?

Kyllä, halvimmat suosittelemamme ovat Nordbjørn Blizz Light -vuoratut kumisaappaat.

Voiko vuorattuja kumisaappaita käyttää koko talven?

Monet mallit ovat käytettävissä myös talven kylminä kuukausina. Joissakin malleissa on hieman ohuempi vuori, ja niitä tulisi tällöin mieluiten käyttää parin paksumman ylimääräisen sukan kanssa lämmön pitämiseksi paremmin.

Jos on todella kylmä eikä lainkaan märkää, voi oikeiden talvisaappaiden käyttö yleensä olla parasta, kun niissä pelataan lumessa yleensä pidempään.


Saatat myös haluta tutustua lasten sadehanskoihin!