Paras lasten säilytyskori vuodelle 2024: Järjestys lastenhuoneessa

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

On erittäin hyödyllistä opettaa lapsille jo varhain pitämään tavaransa järjestyksessä. Hankkimalla hyvät säilytystilat, jotta lapset tietävät, minne tavarat kuuluvat, olet jo puolivälissä! Tässä vinkkejä tyylikkäistä ja käytännöllisistä säilytyskoreista lastenhuoneeseen!

Säilytyskorit lastenhuoneeseen teksti ja kuva korissa ja lastentarhassa

Mikä säilytyskori on paras lastenhuoneeseen?

Pidämme erityisesti Rice-merkin yksinkertaisista mutta tyylikkäistä säilytyskoreista. Yksinkertaisen muotoilun ja huolellisesti valittujen väriyhdistelmien ansiosta he ovat luoneet lastenhuoneen sisustuksen, joka sopii jokaiseen kotiin!

✅ Tyylikäs pohjoismainen muotoilu

Kolme Rice-merkkistä säilytyskoria

Toinen hieno vaihtoehto on edulliset tekstiilistä valmistetut säilytyskorit Alice & Fox -merkiltä. Erittäin viehättäviä kuvioita, täydellisiä sinulle, joka haluat sisustaa lastenhuoneen eläinteemalla ja muilla suloisilla yksityiskohdilla.

✅ Viehättävät eläinteemat

Alice & Fox Säilytyskorit 2-pack, Forest Adventure

Jos haluat ainutlaatuisen pajukorin, suosittelemme Bloomingvillen mielikuvituksellisia säilytyskoria. Uskomattoman hyvin suunniteltuja ja kauniita koreja, joissa on kannet!

✅ Hauska muotoilu ja käytännöllinen toiminto

Bloomingville Nelle Säilytyskori Luonto

Löydät lisää säilytyskoreja lastenhuoneeseen artikkelin alapuolelta!

Lista lasten säilytyskoreista

Tässä voit lukea lisää kaikista säilytyskalusteista, joita olemme tarkastelleet lähemmin. Löydä se, joka sopii makuusi!

Minitude Säilytyskori 3-Pack Karhu Ja Kettu

Kolme säilytyskoria, joissa kuvia karhusta ja ketusta.

Minituden 3-pack säilytyskori, jossa on hurmaava Karhu ja Kettu -design, tarjoaa sekä toimivan että leikkisän ratkaisun lapsesi lelujen ja tavaroiden järjestämiseen. Nämä kangaskorit ovat tyylikäs sisustuselementti, joka ei vain auta pitämään huonetta järjestyksessä, vaan tuo myös viehättävän ja leikkisän kosketuksen lapsen ympäristöön.

Kolme koria ovat käytännöllisiä ja joustavia, ja niissä on kahva, joka tekee niiden siirtämisestä tai ripustamisesta seinälle helppoa. Olipa kyseessä sitten lelut, pyykki tai lehdet, nämä korit tarjoavat monipuolisen ja tyylikkään paikan pitää asiat järjestyksessä.

Halkaisijaltaan 17 cm ja korkeudeltaan 14 cm, nämä korit ovat kompaktin ja toimivan kokoisia ja sopivat hyvin lastenhuoneeseen. Valkoinen ja musta design, jossa on Karhu ja Kettu -motiivi, tuo suloisen ja leikkisän kosketuksen, joka kohottaa huoneen tunnelmaa.

Minitude Säilytyskori 3-packin etuna on niiden monipuolisuus ja kyky mukautua erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Lisäksi nämä säilytyskorit ovat käytännöllinen ratkaisu saada lapsesi pitämään tavaransa järjestyksessä hauskalla ja järjestäytyneellä tavalla.


Alice & Fox Säilytyskori Pilvi

Säilytyskori, jossa pilvimotiivi.

Alice & Fox esittelee viehättävän säilytyskorinsa, jossa on leikkisä pilvi-design. Se ei ainoastaan lisää säilytystilaa, vaan tuo myös ylimääräisen suloisen kosketuksen lastenhuoneeseen. Huolella valituista materiaaleista valmistettu, tämä säilytyskori on käytännöllinen ja tyylikäs sisustuselementti, joka sopii täydellisesti lapsesi elämäntyyliin ja tarpeisiin.

Puuvillan ja polyesterin sekoituksella valmistettu säilytyskori tarjoaa sekä kestävyyttä että pehmeyttä. Sen syvyys on 38 cm ja korkeus 45 cm, mikä tarjoaa riittävästi tilaa lelujen, vaatteiden tai muiden pienten tavaroiden järjestämiseen siististi ja tyylikkäästi.

Alice & Fox tunnetaan toiminnallisuuden ja estetiikan yhdistämisestä, ja heidän Pilvi-säilytyskorinsa ei ole poikkeus. Leikkisä pilvidesign tekee säilytyskorista paitsi käytännöllisen ratkaisun, myös koristeellisen yksityiskohdan, joka tuo iloista ja kodikasta tunnelmaa huoneeseen.

Puuvillan ja polyesterin sekoitus ei ainoastaan anna säilytyskorille sen pehmeyttä ja kestävyyttä, vaan se myös auttaa pitämään muotonsa ja on luotettava kumppani pitämään järjestystä lastenhuoneessa.

Alice & Fox on yritys, joka ymmärtää tuotteiden luomisen merkityksen, joita sekä lapset että vanhemmat voivat arvostaa. Heidän Pilvi-säilytyskorinsa on erinomainen esimerkki heidän sitoutumisestaan tarjota sekä tyyliä että toiminnallisuutta tuotteissa, jotka sopivat perheen arkeen.


Jollein Säilytyskori XL Pieni Leijona

Suuri säilytyskori, jossa leijonan kuva.

Jolleinin XL Pieni Leijona -säilytyskori on täydellinen kumppani järjestämään lapsesi vaatteet, lelut ja tarvikkeet leikkisällä ja käytännöllisellä tavalla. Söpöllä leijonakuvioinnillaan tämä säilytyskori ei ole vain toiminnallinen ratkaisu, vaan myös hauska sisustuselementti, joka tekee vaikutuksen lastenhuoneessa.

Tämä tilava säilytyskori on 30 cm halkaisijaltaan ja 36 cm korkeudeltaan, tarjoten runsaasti tilaa erilaisten pientavaroiden järjestämiseen. Olipa kyseessä nallet, kirjat tai vaatteet, tämä kori on suureksi avuksi lastenhuoneen järjestämisessä.

Valmistettu 100 % paperista, tämä säilytyskori on sekä kevyt että kestävä. Sen yksinkertainen muotoilu ja söpö kuvio tekevät siitä täydellisen lisän lastenhuoneeseen, ja se on varmasti rakastettu osa päivittäistä elämää.

Jollein on yritys, joka ymmärtää tuotteiden luomisen merkityksen, jotka ovat toiminnallisia ja esteettisesti miellyttäviä. Heidän XL Pieni Leijona -säilytyskorinsa on erinomainen esimerkki heidän sitoutumisestaan tarjota korkealaatuisia tuotteita, joita sekä vanhemmat että lapset voivat rakastaa.

Tämä säilytyskori on helppo siirtää, mikä tekee siitä erittäin käytännöllisen eri osissa kotia. Ja sen söpön kuvion ja käytännöllisen muotoilun ansiosta se sopii moniin eri sisustustyyleihin ja tuo kodikkaan ja leikkisän tunnelman lastenhuoneeseen.


Kids Concept Kori Luonto

Säilytyskori luonnonmotiivilla.

Kids Conceptin Luonto-kori on täydellinen säilytysratkaisu perheille, jotka etsivät käytännöllistä ja tyylikästä tapaa järjestää leluja, vaatteita ja kirjoja lastenhuoneessa tai muissa kodin tiloissa. Tämä kori on valmistettu puuvillakankaasta ja suunniteltu huolella sekä toiminnallisuuden että estetiikan näkökulmasta.

Kahden mukavan kahvan ansiosta koria on helppo kantaa ja pitää järjestyksessä. Yhtä kahvaa voidaan myös käyttää korin ripustamiseen seinälle, mikä tekee siitä entistä monipuolisemman ja joustavamman säilytysratkaisun. Olipa kyseessä pienet lelut, vaatteet tai kirjat, tämä kori on valmis vastaamaan lapsesi säilytystarpeisiin käytännöllisellä ja tyylikkäällä tavalla.

Korin mitat ovat 30 x 30 x 30 cm, mikä tarjoaa riittävästi tilaa tavaroiden järjestämiseen ilman, että se vie liikaa tilaa. Sen selkeä muotoilu ja luonnollinen väri sopivat erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin ja tekevät siitä kätevän lisän mihin tahansa huoneeseen.

Yksi Kids Conceptin Luonto-korin eduista on sen GOTS-sertifioitu puuvillakangasmateriaali. Tämä sertifikaatti takaa paitsi korkean laadun ja kestävyyden, myös ympäristö- ja sosiaalisen vastuullisuuden tuotannossa. Joten kun valitset tämän korin, valitset paitsi älykkään ja tyylikkään säilytysratkaisun, myös kestävän ja vastuullisen vaihtoehdon.

Kids Concept on tunnettu omistautumisestaan turvallisten, toiminnallisten ja kauniiden tuotteiden luomiseen. Heidän Luonto-korinsa on erinomainen esimerkki heidän sitoutumisestaan tarjota vanhemmille ja lapsille korkealaatuisia tuotteita, jotka tekevät arjesta yksinkertaisempaa ja luovat inspiroivan ja järjestäytyneen ympäristön.


JaBaDaBaDo Pieni Harmaa Kori

Pieni harmaa säilytyskori.

Viehättävä Pieni Harmaa kori merkiltä JaBaDaBaDo on täydellinen säilytysratkaisu vanhemmille, jotka etsivät käytännöllistä ja esteettisesti miellyttävää tapaa järjestää lastenhuone. Sen suloisen muotoilun ja huolellisen rakenteen ansiosta tämä kori ei ole vain säilytysvaihtoehto – se on myös leikkisä sisustuselementti, joka tuo persoonallisuutta jokaiseen huoneen nurkkaan.

Korin korkeus on 24 cm ja halkaisija 28 cm, mikä tekee siitä optimaalisen kokoisen lelujen, vaatteiden, kirjojen tai muiden pientavaroiden säilyttämiseen. Sen ainutlaatuinen tupsuyksityiskohta antaa sille lisäluonteen ja viehätysvoiman, joka sopii täydellisesti lastenhuoneen leikkisään ilmapiiriin.

Valmistettu 65 % polyesteristä ja 35 % kierrätetystä puuvillasta, tämä kori on paitsi käytännöllinen myös ympäristötietoinen. Sen kierrätetty materiaalivalinta mahdollistaa vanhemmille säilytysratkaisun valinnan, joka on ystävällinen sekä kodille että planeetalle.

JaBaDaBaDo on yritys, joka ymmärtää korkealaatuisten tuotteiden tarjoamisen merkityksen, jotka yhdistävät toiminnallisuuden ja estetiikan. Heidän Pieni Harmaa korinsa on erinomainen esimerkki heidän sitoutumisestaan luomaan tuotteita, jotka rikastuttavat lasten arkea älykkäillä designvalinnoilla ja huolellisilla yksityiskohdilla.

Vanhemmat voivat hyödyntää Pieni Harmaa korin käytännöllisiä ominaisuuksia ja käyttää sitä järjestämään ja pitämään järjestyksessä lastenhuoneen hauskalla ja persoonallisella tavalla. Tämän korin avulla on helppo luoda kutsuva ja järjestäytynyt ympäristö, jossa lapsi voi tutkia, leikkiä ja oppia.


Done By Deer Säilytyskori 3-Pack Happy Clouds

Kolme säilytyskoria, joissa pilvimotiiveja.

Kun kyse on lastenhuoneen järjestämisestä leikkisällä ja käytännöllisellä tavalla, Done By Deerin Säilytyskori 3-pack Happy Clouds on erinomainen valinta. Nämä viehättävät säilytyskorit tarjoavat sekä toiminnallisuutta että tyyliä, tehden niistä täydellisen ratkaisun lelujen, kirjojen ja muiden pientavaroiden järjestämiseen.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomion, on suloinen ”Happy Clouds” -kuosi, joka koristaa näitä koreja. Kuosi on leikkisä ja tuo iloa ja järjestystä lastenhuoneeseen. Kolmella eri koolla – 32×33 cm, 26×27 cm ja 20×21 cm – nämä korit tarjoavat joustavuutta erilaisten esineiden säilyttämiseen.

Done By Deer on brändi, joka ymmärtää lasten tarpeen sekä hauskalle että järjestäytyneelle ympäristölle. Heidän Säilytyskori 3-pack Happy Clouds on tästä erinomainen esimerkki. Kätevät kahvat tekevät koreista helppoja siirtää paikasta toiseen, auttaen sekä lapsia että vanhempia pitämään huoneen siistinä.

Koreissa on 65% puuvillaa ja 35% polyesteriä sekä polyeteenillä päällystetty kangas, mikä tekee niistä paitsi kauniita myös kestäviä. Ne kestävät päivittäistä käyttöä ja ovat investointi, joka palvelee sekä vanhempia että lapsia pitkään. Lisäksi ne tuovat leikkisyyttä ja väriä huoneeseen, toimien samalla kauniina sisustuselementtinä.

Done By Deerin Säilytyskori 3-pack Happy Clouds yhdistää toiminnallisuuden, muotoilun ja leikkisyyden. Näiden korejen avulla voit helposti järjestää lastenhuoneen sekä hauskalla että käytännöllisellä tavalla, samalla tuoden iloa huoneen tunnelmaan.


Elodie Details StoreMyStuff Forest Mouse

Säilytyskori, jossa metsähiiren kuva.

Kun haluat pitää järjestystä ja samalla lisätä charmia lasten tiloihin, Elodie Detailsin StoreMyStuff on täydellinen kumppani. Tämä tilava ja tukeva säilytyskori on valmistettu jäykästä canvas-puuvillasta, joka ei ainoastaan pidä sitä pystyssä, vaikka se olisi tyhjä, vaan antaa sille myös vankan ja luotettavan laadun.

Sen anteliailla mitoilla – halkaisija 45 cm ja korkeus 35 cm – tämä kori tarjoaa runsaasti tilaa lasten lelujen, peittojen, pehmolelujen ja muiden pientavaroiden järjestämiseen. Olipa kyseessä lastenhuone, olohuone tai keittiö, Elodie Detailsin StoreMyStuff sopii kaikkialle ja sitä voi käyttää monin luovin tavoin pitämään kaikki siististi ja käden ulottuvilla.

Elodie Details on tunnettu nimi lasten tuotteissa, ja heidän StoreMyStuff koreistaan ei ole poikkeus. Valmistettu 100% Oeko-Tex-sertifioidusta puuvillasta, vanhemmat voivat olla varmoja siitä, että he valitsevat tuotteen, joka on paitsi kestävä myös turvallinen heidän pienilleen.

Viehättävä ”Forest Mouse” -kuosi korissa antaa sille leikkisän ja luontoläheisen tunnelman, joka sopii täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin. Lisäksi sen robusti muotoilu ja vankka rakenne tekevät tästä korista investoinnin, joka palvelee perhettä pitkään.

Elodie Detailsin StoreMyStuff on enemmän kuin vain säilytyskori; se on käytännöllinen ja esteettinen ratkaisu, joka yhdistää toiminnallisuuden ja tyylin. Tämän korin avulla voit luoda järjestäytyneen ja viehättävän ympäristön samalla kun lisäät leikkisyyttä ja luonnon inspiraatiota huoneeseen.


Rice Säilytyskori Kysymysmerkit

Säilytyskori, jossa kysymysmerkkimotiiveja.

Lasten lelujen ja pientavaroiden järjestäminen ei tarvitse olla haastavaa, varsinkin kun käytössäsi on älykäs ja leikkisä säilytysratkaisu, kuten Rice Säilytyskori Kysymysmerkit. Tämä pienempi säilytyskori, jossa on uniikki kahva Rice-merkiltä, ei ole vain käytännöllinen, vaan myös viehättävä lisäys lastenhuoneeseen.

Korin mitat ovat 20 x 20 x 20 cm, mikä tekee siitä täydellisen koon esineiden järjestämiseen hyllyillä tai pöydällä. Lisäksi sen käsittelykoko on ihanteellinen lasten omatoimiseen siivoamiseen.

Rice on yritys, joka tunnetaan värikkäistä ja luovista tuotteistaan, ja tämä Säilytyskori Kysymysmerkit ei ole poikkeus. Luonnollisesta kaislamateriaalista valmistettuna se tuo luonnonläheisen tunnelman ja lisää rustiikkista kauneutta huoneeseen. Leikkisät kysymysmerkit antavat korille lisäulottuvuuden, joka varmasti viehättää sekä vanhempia että lapsia.

Korin kahva tekee siitä helpon siirrettävän, ja se sopii yhtä hyvin hyllyyn kuin lattiallekin. Lisäksi sitä voi käyttää kaiken, leluista pieniin vaatekappaleisiin ja taideprojekteihin, säilyttämiseen. Värikkäät kysymysmerkit antavat korille uniikin ulkonäön, joka varmasti miellyttää kaikenikäisiä lapsia.

Rice Säilytyskori Kysymysmerkit on käytännöllinen ja koristeellinen ratkaisu lastenhuoneen säilytykseen ja järjestämiseen. Sen uniikilla muotoilulla ja leikkisällä estetiikalla voit helposti tuoda lastenhuoneeseen toiminnallisen ja esteettisen päivityksen.


JOX Iso Mansikka Säilytyskori

Suuri säilytyskori, jossa mansikkamotiivi.

Säilytysratkaisujen ei tarvitse olla tylsiä, ja JOX Iso Mansikka Säilytyskori on tästä täydellinen esimerkki. Sen leikkisällä muotoilulla ja reilulla koolla tämä kori on sekä käytännöllinen että koristeellinen ratkaisu lasten suosikkiesineiden järjestämiseen.

Mitoiltaan 35 x 45 x 18 cm, tämä säilytyskori tarjoaa runsaasti tilaa kaikelle kirjoista pehmoleluihin ja muihin lasten rakastamiin pienesineisiin. Sen tilava sisusta tekee huoneen järjestämisestä helppoa ja tuo samalla kodikkaan kosketuksen sisustukseen.

JOX on yritys, joka ymmärtää sekä toiminnallisuuden että muotoilun merkityksen, ja Iso Mansikka Säilytyskori on siitä hyvä esimerkki. Sen leikkisä mansikkakuosi tuo iloa ja hauskuutta huoneeseen ja siitä tulee nopeasti rakastettu osa lastenhuonetta tai leikkihuonetta.

Valmistettu paperista ja metallista, tämä kori on kestävä ja helppo puhdistaa kostealla liinalla. Se täyttää tai ylittää turvallisuusstandardin EN71, mikä antaa vanhemmille lisäturvallisuuden tunteen lasten leikin ja säilytyksen suhteen.

JOX Iso Mansikka Säilytyskori on täydellinen yhdistelmä toiminnallisuutta ja muotoilua. Sen viehättävällä ulkonäöllä ja reilulla koollaan se on ihanteellinen lasten suosikkiesineiden järjestämiseen hauskalla ja käytännöllisellä tavalla. Tämän korin avulla voit luoda järjestäytyneen ja leikkisän ilmapiirin lasten huoneeseen.


Ferm LIVING Punottu Omena Kori Pieni

Pieni punottu säilytyskori omenan muodossa.

Kun puhutaan lastenhuoneen säilytyksestä, sen ei tarvitse olla vain käytännöllistä, vaan myös esteettisesti miellyttävää. Tanskalainen designmerkki Ferm LIVING ymmärtää tämän konseptin hyvin, ja heidän Punottu Omena Kori Pieni on erinomainen esimerkki toiminnallisuudesta ja tyylistä harmoniassa.

Tämä viehättävä kori on käsinkudottu luonnonrottinkista, antaen sille ainutlaatuisen ja luonnollisen tunteen. Sen leikkisä muoto, pienenä omenana, tekee siitä hauskasti silmään pistävän yksityiskohdan lastenhuoneessa. Ja parasta on, että se ei näytä vain hyvältä, vaan on myös täydellinen pienten lelujen, hiustarvikkeiden, kynien ja muiden lasten pientavaroiden säilyttämiseen.

Korin koko on 20 x 28 cm, mikä tekee siitä kompaktin ja sopivan hyllyille, pöydille tai muille pinnoille, joilla tarvitaan järjestystä. Sen käsinkudottu luonne antaa sille rustiikin ja kodikkaan luonteen, joka sopii moniin sisustustyyleihin.

Ferm LIVING on tunnettu taitavasta suunnittelustaan ja huolellisuudestaan, ja Punottu Omena Kori Pieni ei ole poikkeus. Se on CE-merkitty, mikä lisää luottamusta turvallisuuteen ja laatuun.

Jos etsit leikkisää ja luonnollisen kaunista säilytysratkaisua lastenhuoneeseen, Ferm LIVING Punottu Omena Kori Pieni on erinomainen valinta. Se yhdistää toiminnallisuuden ja muotoilun ainutlaatuisella tavalla ja tulee varmasti olemaan rakastettu osa lapsesi huonetta. Puhdistus on helppoa kostealla liinalla, ja jokainen kori on käsinkudottu, mikä antaa jokaiselle kappaleelle autenttisen ja yksilöllisen tunteen.


Buddy & Hope Flounce Säilytyskori Vihreä

Vihreä säilytyskori volangiyksityiskohdilla.

Kun kyseessä ovat lastenhuoneen säilytysratkaisut, Buddy & Hope Flounce Säilytyskori Vihreä on tyylikäs ja käytännöllinen valinta. Tämä viehättävä säilytyskori ei ole vain paikka järjestää leluja, kirjoja ja suosikkitavaroita, vaan se on myös koristeellinen yksityiskohta, joka lisää eleganssia lastenhuoneen ilmapiiriin.

Sen yläosan röyhelödetaljit antavat tälle säilytyskorille leikkisän ja elävän muotoilun, joka sopii täydellisesti lapsiystävälliseen sisustukseen. Olipa kyseessä sitten kirjat, pehmolelut tai muut pienet aarteet, Flounce Säilytyskori Vihreä tarjoaa käytännöllisen ja kauniin ratkaisun.

Korin koko on 35 x 35 x 35 cm, mikä tekee siitä monipuolisen ja toimivan säilytysratkaisun. Valmistettu 100% polyesteristä, tämä säilytyskori voidaan helposti pestä koneessa 40 asteessa, jotta se pysyy raikkaana ja puhtaana ajan mittaan.

Buddy & Hope on tunnettu luovista ja inspiroivista suunnittelukonsepteistaan, ja Flounce Säilytyskori Vihreä ei ole poikkeus. Sen värikkäällä ja leikkisällä sävyllä tämä säilytyskori on erinomainen yhdistelmä toiminnallisuutta ja estetiikkaa.

Jos etsit älykästä säilytysratkaisua, joka lisää myös eleganssia lapsesi huoneeseen, Buddy & Hope Flounce Säilytyskori Vihreä on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen. Se ei ainoastaan auta pitämään huonetta järjestyksessä, vaan myös luo viehättävän ja henkilökohtaisen ilmapiirin.


Cam Cam Tikatut Säilytyskorit

Cam Cam Tikatut Säilytyskorit

Kun haluat luoda järjestäytyneen ja tyylikkään ilmapiirin lastenhuoneeseen, Cam Cam Tikatut Säilytyskorit ovat täydellinen valinta. Nämä säilytyskorit yhdistävät toiminnallisuuden ja tyylin upealla tavalla, tarjoten sinulle käytännöllisen ratkaisun pienten aarteiden järjestämiseen samalla kun ne lisäävät huoneeseen kauneuden ripauksen.

Säilytyskorit eivät ole vain kauniita, vaan myös älykkäästi suunniteltuja. Tikatun muotoilun ja vettä hylkivän käsittelyn ansiosta ne pitävät sisällön suojattuna ja pidentävät korejen käyttöikää. Valmistettu OCS-sertifioidusta luomupuuvillasta, ne heijastavat Cam Camin sitoutumista sekä laatuun että ympäristötietoisuuteen.

Valitessasi Cam Cam Tikatut Säilytyskorit saat käyttöösi ei vain yhden, vaan kaksi säilytyskoria tarpeidesi mukaan. Suurempi kori on mitoiltaan 24 x 17 cm ja pienempi 22 x 15 cm, mikä antaa sinulle joustavuuden järjestää ja säilyttää erilaisia esineitä.

Päällinen on valmistettu 100% luomupuuvillasta, kun taas täyte on 100% polyesteriä. Helppo puhdistaa kostealla liinalla, nämä säilytyskorit ovat sekä käytännöllisiä että kestäviä.

Cam Cam on brändi, joka tunnetaan huolellisuudestaan yksityiskohtien ja laadun suhteen. Tikattujen Säilytyskoriensa avulla he ottavat askeleen eteenpäin tarjoamalla vanhemmille mahdollisuuden järjestää tavaroita tavalla, joka on sekä esteettisesti miellyttävä että toiminnallinen.

Yhteenvetona, Cam Cam Tikatut Säilytyskorit eivät ole vain tapa järjestää, vaan myös tapa nostaa lastenhuoneen sisustus uudelle tasolle eleganssissa ja käytännöllisyydessä.


Löydä lisää huonekaluja ja vempaimia lastenhuoneeseen!