Paras matkasyöttötuoli vauvalle 2023: Lasten syöttötuoleja matkalle

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Kannettava syöttötuoli on erittäin kätevä apuväline, kun olet liikkeellä lapsen kanssa ja haluatte istua yhdessä ruokapöydässä riippumatta siitä, missä olette. Tässä luettelemme saatavilla olevia vaihtoehtoja ja suosittelemme joitakin parhaista matkasyöttötuoleista vauvoille!

matkasyöttötuoli vauvalle teksti ja kuva lapsista ruokapöydässä

Mikä matkasyöttötuoli vauvalle on testin paras?

Valintamme juuri nyt on Nikidom Portabel -taitettava lasten syöttötuoli. Se on erittäin käytännöllinen malli, joka on helppo kiinnittää ja pysyy tukevasti useimmissa tavanomaisissa tuoleissa. Se painaa 1,2 kiloa, mutta on vain 3,2 cm paksu kun taitat sen kasaan. Erittäin kätevä laukussa!

✅ Kätevä ja helppo ottaa mukaan

Nikidom-kannettava ja taitettava lasten syöttötuoli.

Toinen suosikkimme on Beemoo Care -tuoli-pöytä. Se on erittäin helppo kiinnittää pöytään, kevyt kantaa mukanaan ja kestää painoa jopa 15 kg saakka.

✅ Hyvä perusvalinta

Beemoo CARE -lasten syöttötuoli valkoisella taustalla.

Hieman erilainen malli, joka näyttää todella hienolta, on BENBAT Yummigo. Tuoli antaa hieman korkeutta ja on kätevä sekä kotikäyttöön että matkalle. Erinomainen yksityiskohta on, että tuoli toimii myös säilytystilana ja kätevänä kantolaukkuna!

✅ Ainutlaatuinen ja harkittu muotoilu

BENBAT Yummigo vyötäröistuin, joka on kiinnitetty tuoliin.

Lue lisää yhteensä 9 eri matkasyöttötuolista pikkulapsille myöhemmin tässä artikkelissa.

Haluatko vankan syöttötuoliin kotiisi? Tässä ovat valintamme lasten syöttötuoleista juuri nyt!

Lista vauvan matkasuottötuoleista

Tässä voit lukea monista erilaisista matkasyöttötuoleista, jotka voidaan kiinnittää ruokapöytään.

Beemoo CARE Syöttötuoli

Beemoo CARE -lasten syöttötuoli valkoisella taustalla.

Kun on aika ruokailla pienokaisen kanssa, Beemoo CARE Pöytään Kiinnitettävä Syöttötuoli on täydellinen kumppani tehdäkseen kokemuksesta helpomman ja mukavamman. Tämä toiminnallinen lasten syöttötuoli on helppo kiinnittää pöydän reunaan ja on suunniteltu tarjoamaan sinulle ja vauvallesi ongelmattomia ja nautinnollisia ruokahetkiä.

Tyylikkään musta Beemoo CARE syöttötuoli ei ole pelkästään lasten syöttötuoli, vaan se on älykäs ja käytännöllinen lisä kotiisi. Yksinkertaisuus sen muotoilussa tekee siitä helppokäyttöisen – se kiinnitetään turvalukolla pöytälevyyn ja se voidaan helposti irrottaa käytännöllisellä avausnapilla. Se voidaan kiinnittää pöytälevyihin, jotka ovat 19 mm – 38 mm paksuja, mikä tekee siitä joustavan ja sopeutuvan erilaisiin pöytiin.

Suositeltu ikä alkaen 6 kuukautta ja maksimipaino 15 kg tekee Beemoo CARE syöttötuolista ihanteellisen kasvavalle vauvallesi. Sen kompakti koko ja mitat tekevät siitä sopivan useimpiin pöytäasetuksiin. Korkeus 35 cm selkänojan kanssa ja istuimen leveys 35 cm takaavat mukavuuden ja tuen pienokaisellesi.

Beemoo CARE syöttötuoli on saanut korkeita arvosteluja testeissä – osoituksena sen laadusta ja toiminnallisuudesta. Sen rauta- ja muovirakenne (PA) yhdessä polyesterikankaan kanssa tekee siitä kestävän ja helposti puhdistettavan. Kangas voidaan helposti pestä käsin kylmässä vedessä ja ilmakuivata, kun taas runko voidaan puhdistaa liinalla ja miedolla saippualla.

Tee ruokailuhetkistä helppoja ja hauskoja sekä sinulle että vauvallesi Beemoo CARE syöttötuolin avulla. Tämä kätevä ja joustava lasten syöttötuoli on täydellinen ratkaisu antaakseen lapsellesi mukavan paikan perheen ruokailuhetkiin turvallisesti. Joten tarjoa lapsellesi mukava paikka pöydässä Beemoo CARE syöttötuolilla ja nauti erityisistä hetkistä yhdessä!


Nikidom Kannettava Taitettava Lasten Syöttötuoli

Nikidom-kannettava ja taitettava lasten syöttötuoli.

Tämä on erittäin kätevä lasten syöttötuoli Nikidomilta. Se on kevyt mutta erittäin vakaa, ja siinä on vahvat hihnat, jotka sopivat useimpiin tavallisiin tuoleihin.

Tämä lasten syöttötuoli on täydellinen, kun vierailet perheen, ystävien tai ravintoloiden luona ja tarvitset turvallisen ja mukavan istuimen lapsellesi. Sen kompaktit mitat, 30x23x3 cm taitettuna, tekevät siitä sopivan vaippalaukkuun, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin liikkeellä oleville vanhemmille.

Tuoli on suunniteltu lapsille alkaen 6 kuukaudesta ja jopa 15 kg:n painoon asti. Se ei ole vain ultrakompakti, vaan myös erittäin helppo pystyttää, säästäen aikaa ja vaivaa. Sivutuella ja säädettävällä 3-pisteturvavyöllä tuoli takaa lapsesi täydellisen turvallisuuden. Toinen etu on, että se on helppo puhdistaa ja jopa konepestävä, mikä tekee huollosta helppoa.

Asiakkaat eri puolilta maailmaa ovat jakaneet positiivisia kokemuksiaan tuotteesta. Monet arvostavat sen vakautta, puhdistuksen helppoutta ja sen käytännöllisyyttä, erityisesti matkoilla. Jotkut kuitenkin korostavat, että on tärkeää sijoittaa tuoli seinää tai muuta huonekalua vasten estääkseen lasta työntämästä itseään taaksepäin.

Kaiken kaikkiaan Nikidomin kannettava taitettava lasten syöttötuoli tarjoaa yhdistelmän turvallisuutta, mukavuutta ja kannettavuutta, tehden siitä erinomaisen valinnan vanhemmille, jotka haluavat luotettavan istuimen lapsilleen liikkeellä ollessaan.


Fillikid Flexi

Fillikid Flexi -lasten syöttötuoli neutraalissa sävyssä.

Fillikid Stol-på-bord Flexi on pöytätuoli, joka on suunniteltu sekä koti- että matkakäyttöön. Sen taitettava kiinnitysmekanismi tekee siitä helpon asentaa pöydän reunaan, tarjoten lapselle vakaan istumapaikan. Yksi sen erikoisuuksista on lisätasku selkänojassa, joka tarjoaa kätevän säilytystilan kosteuspyyhkeille ja muille pikkutavaroille.

Tuote sopii pöytälevyille, joiden paksuus on 1–8,5 cm. Avattuna sen mitat ovat 58,5 x 38 x 28,5 cm, mutta se taittuu kompaktiksi koossa 58,5 x 38 x 5 cm, mikä tekee siitä helpon säilyttää tai ottaa mukaan matkalle.

Asiakaspalautteet tuotteesta vaihtelevat. Jotkut arvostavat sen muotoilua ja tapaa, jolla se pysyy tukevasti kiinni pöydässä, erityisesti kun pöydän ja kiinnikkeen väliin lisätään huopa.

Toiset kuitenkin tuntevat, että tuoli ei sovi päivittäiseen käyttöön, koska lapsi saattaa istua liian kaukana pöydästä, mikä voi aiheuttaa turvallisuusongelmia.

Jotkut kehuvat materiaalia, väriä ja mukavaa pehmustetta, mutta huomauttavat, että on tärkeää käyttää tukevaa pöytää estämään tuolin kaatumista.

Monet kansainväliset asiakkaat ovat maininneet tuolin olevan helppo koota ja purkaa, ja erityisen kätevä matkustaville lapsille sen mukana tulevan säilytyspussin ansiosta.

Yhteenvetona Fillikidin Flexi tarjoaa yhdistelmän toimivuutta ja kannettavuutta, mutta mahdollisten ostajien tulisi olla tietoisia tietyistä turvallisuusnäkökohdista päivittäisessä käytössä.


BENBAT Yummigo Vyötäröistuin

BENBAT Yummigo vyötäröistuin, joka on kiinnitetty tuoliin.

BENBAT esittelee YummiGon laivastonsinisessä värissä tähdillä koristeltuna, innovatiivisen tuotteen, joka yhdistää toiminnallisuuden ja turvallisuuden pikkulapsille. Kuuden kuukauden iästä alkaen lapset voivat nauttia tästä istuimesta, joka on varustettu kolmipistevyöllä varmistaakseen lapsen turvallisen istumisen. Yksi sen erottuvista ominaisuuksista on uudet sivutuet, jotka tarjoavat lapselle lisäsuojaa.

Tämä istuin ei ole vain paikka lapsen istumiseen; sitä voidaan käyttää myös korotusistuimena tai kantolaukkuna, mikä tekee siitä monikäyttöisen erilaisiin tilanteisiin. Säilytystila on kätevä ominaisuus vanhemmille, jotka kaipaavat paikkaa pikkutavaroille, ja liukumaton kahva lisää vakautta kun lapsi istuu. Yksinkertaisella mekanismilla se on helppo kiinnittää tuoliin, ja se voi kantaa lapsia jopa 20 kg:iin asti, mikä vastaa noin 6–36 kuukauden ikää.

Materiaali on 100 % polyesteriä, ja muoviosat on valmistettu PP-materiaalista. Sen mitat koottuna ovat 31 x 28,5 x 13 cm, mikä tekee siitä riittävän kompaktin otettavaksi mukaan matkoille.

Asiakaspalautteet ovat olleet pääosin myönteisiä. Monet arvostavat, kuinka nopeasti ja helposti istuin on asennettavissa ja kuinka kätevä se on ottaa mukaan minne tahansa. Sitä on myös kiitelty hinta-laatusuhteestaan, erityisesti käytettäessä esimerkiksi retkeilyn yhteydessä. Säilytystila on osoittautunut erityisen hyödylliseksi pidempien ravintolakäyntien aikana, tarjoten tilaa leluille.

Yhteenvetona BENBATin Yummigo tarjoaa yhdistelmän mukavuutta, turvallisuutta ja toiminnallisuutta, tehden siitä erinomaisen valinnan liikkuville vanhemmille.


Sack’n Seat Carlobaby

Sack’n Seat Carlobaby -matkasyöttötuoli.

Kun seikkailu kutsuu ja haluat tarjota pienokaisellesi mukavan ja turvallisen paikan istua missä tahansa olettekin, Sack´n Seat on etsimäsi ratkaisu. Tämä kannettava lastenistuin on käytännöllinen ja joustava vaihtoehto, joka tekee matkustamisesta helpompaa ja tarjoaa lapsellesi oman paikan pöydässä.

Sack´n Seat on suunniteltu yksinkertaisuus ja käyttäjäystävällisyys mielessä. Se taittuu helposti suojapussistaan ja voidaan pujottaa minkä tahansa tavanomaisen tuolin yli. Säätämällä eri hihnoja, Sack´n Seat mukautuu tuolin kokoon ja muotoon, tehden siitä yhteensopivan lähes kaikkien tuolityyppien kanssa.

Sack´n Seat tarjoaa lapsellesi turvallisen istumapaikan noin 6 kuukaudesta, tai kun lapsi osaa istua itse, aina noin 2 vuoteen saakka. Tämä tekee siitä luotettavan kumppanin monille aterioille ja seikkailuille.

Sack´n Seat on osa CarloBaby-tuotemerkkiä, joka on tunnettu käytännöllisiä ja älykkäitä ratkaisuja tarjoavista tuotteistaan moderneille perheille. Tämä kannettava lastenistuin ei ole poikkeus ja ansaitsee paikkansa jokaisen vanhemman mukavien ja älykkäiden tuotteiden kokoelmassa.

Yksi Sack´n Seatin suurimmista eduista on sen kannettavuus ja yksinkertaisuus. Se on helppo pestä 30 asteessa koneessa ja se voidaan helposti pakata suojapussiinsa, kun sitä ei käytetä. Kompakti muotoilu tekee siitä täydellisen matkakumppanin, olittepa menossa sukulaisille, ravintolaan tai tutkimaan maailmaa yhdessä.

Sack´n Seat on täydellinen ratkaisu vanhemmille, jotka etsivät mukavaa ja kannettavaa lastenistuinta, joka sopii heidän aktiiviseen elämäntapaansa. Tarjoa lapsellesi oma paikka pöydässä missä tahansa olettekin Sack´n Seatilla – kannettavalla lastenistuimella, joka tekee matkasta helpomman ja seikkailuista mukavampia.


Bumbo Multiseat

Bumbo Multiseat monipuolinen lastenistuin.

Kun lapsesi saavuttaa uusia kehitysvaiheita, on tärkeää olla oikeat työkalut tukemaan heidän tarpeitaan. Bumbo Multiseat on ylivoimainen 3-vaiheinen tuoli, joka mukautuu lapsesi kehitykseen, ensimmäisistä istumishetkistä varhaisiin vuosiin. Älykkään suunnittelunsa ja monipuolisuutensa ansiosta tämä istuin on korvaamaton osa vanhemmuusmatkaasi.

Bumbo Multiseat on suunniteltu lapsille ikävälillä 6 kuukautta – 3 vuotta ja tarjoaa laajan käytön ensimmäisistä istumishetkistä siihen asti kun lapsi alkaa olla itsenäisempi. Tämä 3-vaiheinen istuin on joustava ja voidaan mukauttaa eri tarpeisiin.

Ensimmäinen vaihe toimii lattiapohjaisena tukena, täydellinen pienokaisillesi, kun he oppivat istumaan. Pehmeä ja mukava istuintyyny tarjoaa tukea ja mukavuutta näissä alkuvaiheissa.

Kun lapsesi alkaa olla varmempi, voit helposti muuttaa sen tuolinkorottajaksi. Mukana tulevilla kiinnitysvälineillä voit turvallisesti kiinnittää istuimen tuoliin, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan aterioille ja leikille.

Kolmas vaihe sisältää älykkään tarjotinsysteemin. Tuoliin sisältyy kätevä tarjotin, joka voidaan helposti kiinnittää istuimeen, antaen lapsellesi vakaan pinnan aterioille ja leikille. Tarjotin voidaan säilyttää istuimen pohjassa, kun sitä ei käytetä, mikä tekee siitä kätevän mukaan otettavaksi.

Bumbo Multiseatilla saat paitsi monipuolisen ja joustavan tuolin, joka kasvaa lapsesi mukana, myös tuet hyvää tarkoitusta. Osa ostoksesi tuotosta menee auttamaan hädässä olevia lapsia.

Tarjoa lapsellesi paras mahdollinen istuin Bumbo Multiseatilla. Olipa kyse leikistä, aterioista tai tutkimisesta, tämä istuin on täydellinen kumppani kasvavalle lapsellesi.


Minimonkey Minituoli

Minimonkey Minituoli, kannettava lastenistuin.

Ei saatavilla verkossa

Kun olet liikkeellä ja tarvitset mukavaa paikkaa pienokaisellesi, Minimonkey Minituoli on luotettava kumppanisi. Tämä älykäs istuinhihna muuttaa tavallisen tuolin lastenistuimeksi vain minuutissa, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun jatkuvasti matkustaville vanhemmille.

Minimonkey on yritys tämän nerokkaan tuotteen takana. Vahvan painopisteen ollessa mukavuudessa ja käyttäjäystävällisyydessä he ovat luoneet Minituolin monipuoliseksi ja käytännölliseksi ratkaisuksi varmistaakseen, että lapsellasi on turvallinen ja mukava paikka missä tahansa oletkin.

Minimonkey Minituoli on suunniteltu 6-36 kuukauden ikäisille lapsille, ja se on täydellinen matkoille, ravintolavierailuille tai kun vierailet ystävien ja perheen luona. Se on valmistettu 100 % puuvillasta ja on helppo ottaa mukaan hoitolaukkuun tai reppuun.

Tämä kätevä istuinhihna on joustavasti suunniteltu sopimaan melkein kaikkiin tavallisiin tuoleihin. Se on helppo käyttää ja se varmistaa, että lapsesi istuu tukevasti ainutlaatuisen ja patentoitu kiinnityssysteemin, turvavyön ja lisäkiinnikkeiden avulla.

Pienten lasten hygienia on tärkeää, ja Minimonkey Minituoli voidaan helposti pestä koneessa. Älykäs kolmen säädettävän hihnan design tuolin takana, joka yhtyy 3-pistekiinnitykseen, pitää lapsesi turvallisesti ja mukavasti istuma-asennossa.

Minimonkey Minituolilla voit muuttaa tavallisen tuolin käytännölliseksi lastenistuimeksi silmänräpäyksessä. Tarjoa lapsellesi turvallinen ja mukava paikka syödä ja leikkiä, missä tahansa oletkin, tämän kätevän ja innovatiivisen matkaistuimen avulla Minimonkeyltä.


Kaxholmen Lastenistuin Pöydässä

Kaxholmen lastenistuin kiinnitettynä pöydän reunaan.

Ei saatavilla verkossa

Kaxholmen esittelee innovatiivisen ratkaisun matkustaville vanhemmille ja hoitajille pöydässä olevan lastenistuimensa avulla. Tämä tuote on erityisesti suunniteltu tilanteisiin, kun perinteinen lastenistuin puuttuu, kuten ravintoloissa, ystävien luona vierailtaessa tai matkustettaessa.

Istuimen design on sekä käytännöllinen että turvallinen. Se voidaan helposti kiinnittää pöytään, voimakkaat kumikomponentit takaavat tuolin pysyvän vakaana. Pitkät käsivarret, jotka tukevat pöydän alapuolelta, antavat lisästabiliteettia. On kuitenkin tärkeää huomata, että tuolia ei tule käyttää lasipöydillä eikä pöydillä, jotka ovat ohuempia kuin 15 mm (eikä paksumpia kuin 50 mm).

Matkustaville on lisäbonuksena mukana kuljetuskotelo. Tämä ominaisuus tekee tuolin kuljettamisesta helpompaa, mikä on etu jatkuvasti liikkeellä oleville vanhemmille.

Turvallisuus on myös otettu huomioon sisäänrakennetuilla turvalukoilla, antaen vanhemmille ylimääräistä mielenrauhaa käyttäessään tuotetta.

Asiakkaat, jotka ovat käyttäneet tuotetta, ovat antaneet myönteistä palautetta, erityisesti sen helpon asennuksen osalta. Monet arvostavat myös edullista hintaa, mikä tekee siitä kustannustehokkaan vaihtoehdon niille, jotka tarvitsevat kannettavaa lastenistuinta.

Yhteenvetona Kaxholmenin pöydässä oleva lastenistuin tarjoaa toiminnallisuuden, turvallisuuden ja hinta-laatusuhteen yhdistelmän, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan liikkeellä oleville vanhemmille.


Dooky Matkaistuin

Dooky matkaistuin taitettuna.

Kun seikkailu kutsuu ja tarvitset luotettavan ratkaisun antaaksesi pienokaisesi tutkia maailmaa kanssasi, Dooky Matkaistuin on täydellinen kumppani. Tämä fiksu matkaistuin harmaan sävyissä ja mustana, jossa on hillitty logo etupuolella, on suunniteltu pitämään vauvasi turvassa ja mukavassa asennossa millä tahansa tuolilla, missä ikinä olettekin.

Dookyn matkaistuin on helppo käyttää ja sen voi kiinnittää mihin tahansa tuoliin leveän tarranauhakiinnityksensä avulla. Vähintään 10 cm:n päällekkäisyys takaa vakaan ja luotettavan kiinnityksen. Kaksi pikalukkoa pitävät lapsesi turvallisesti paikallaan, ja sivuilla olevat säädettävät hihnat voidaan mukauttaa sopimaan tuolin muotoon ja kokoon.

Tämä matkaistuin on universaalisti suunniteltu sopimaan useimpiin tuoleihin, mikä tekee siitä joustavan ratkaisun, olittepa sitten ravintolassa, vierailemassa ystävien ja perheen luona tai nauttimassa ansaitusta lomasta.

Dooky Matkaistuin on erityisen sopiva 6-36 kuukauden ikäisille pienille seikkailijoille. 5-pisteen turvavyö, joka pitää lapsesi turvallisesti paikallaan, takaa rauhallisen hetken, kun voit nauttia ruuasta ja juomasta pienen aarteesi vieressä.

Tämä kompakti ja taitettava matkaistuin on valmistettu 100 % polyesteristä, ja se on helppo puhdistaa kostealla liinalla, ja sen voi pestä varovasti 30 asteessa seikkailun jälkeen.

Dooky Matkaistuin on ihanteellinen ratkaisu vanhemmille, jotka etsivät sekä mukavuutta että turvallisuutta matkustaessaan pienten kanssa. Tarjoa lapsellesi oma paikka pöydässä ja luo yhdessä muistoja Dooky Matkaistuimen avulla – matkaistuin, joka tekee elämästä helpompaa moderneille perheille liikkeellä ollessa.


Katso lisää vauvan tuotevinkkejä!