Najell raskaustyynyn arvostelu 2024: Onko tyyny ostamisen arvoinen?

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Keho tuntuu raskaalta. Koet kipuja hieman siellä täällä, ja on vaikeaa löytää keholle mukavaa asentoa. Pahinta on tietenkin öisin. Kääntyilet sängyssä puolelta toiselle saadaksesi edes hetken rauhaa. Tuntuuko tutulta?

On todella tavallista tuntea olonsa hankalaksi raskauden aikana. Pienistä apukeinoista ja vinkeistä voi kuitenkin olla runsaasti apua ja hyötyä. Saimme mahdollisuuden testata Najellin raskaustyynyä, joka tuli täydelliseen aikaan, kesken raskauden. Tässä on arvostelumme Najell raskaustyynystä!

Najell raskaustyyny, vihreä väri alkuperäispakkauksessa

Onko Najell raskaustyyny hyvä? (Meidän arviomme)

Nainen makaa sängyssä pitkän vihreän tyynyn kanssa tuotemerkin Najell kanssa

Lyhyestä virsi kaunis: Kyllä, se on fantastinen! Tyynyä kokeilleen neljännellä kuulla raskaana olleen naisen mielestä tyyny oli todellinen hengenpelastus ja että (lainaus):

”Toivoin vain, että olisin saanut tyynyn vielä aikaisemmin raskauden aikana.”

Sanottua Najell raskaustyynystä, neljännellä raskauskuulla.

Olemme tämän jälkeen palanneet kysymän miten tyyny on ollut käytössä lapsen syntymän jälkeen. Testihenkilömme käytti tyynyä koko raskauden läpi ja on jatkanut sen käyttöä myös synnytyksen jälkeen.

Tyyny toimii sekä imetystyynynä kuin mukavana tyynynä yöunien aikana. Nuoren äidin mukaan tyyny on painonsa arvoinen kullassa.

Objektiivisesta näkökulmasta kyseessä on korkealaatuinen tuote. Se on reilunkokoinen, jopa 165 cm pitkä. Ympärysmitta on 55 cm, mutta koska se on pehmeä ja muotoiltava, sitä on hyvä halailla vaikka olisikin hieman lyhytkätisempikin.

Tyyny on valmistettu 95% puuvillasta ja 5% elastaanista. Se koostuu kahdesta pienemmästä tyynystä, jotka voidaan myös erottaa toisistaan ja käyttää yksittäin, yleensä imetyksen yhteydessä.

Se on simppelin kaunis; yksivärinen muotoilu on myös suoraviivainen. Se on täydellinen lahja raskaana olevalle ja todellinen pelastus sille, jonka on vaikea löytää mukavaa nukkuma-asentoa raskaana ollessaan.

Najell raskaustyyny, vihreä väri

Tyynyn hyödyt ja haitat

Olemme pyrkineet rehellisesti kuvailemaan tyynyn hyviä ja huonoja puolia. Aloitamme hyvistä puolista:

  • Funktio – Tyyny on pehmeä ja antaa toivomasi tuen halatessasi sitä yöllä.
  • Ulkonäkö – Tyyny on tyylipuhdas, yksinkertainen mutta kaunis. Se sopii huomiota liikaa herättämättä täydellisesti suurimpaan osaa makuuhuoneita.
  • Joustava – Käytettävissä sekä raskauden että imetyksen aikana, kuin myös unityynynä pitkään tämän jälkeenkin.

Joitakin negatiiviseksi luokiteltavia asioita ovat:

  • Hinta – Joitakin tyynyn hintalappu voi todellakin kirpaista, etenkin jos ostoslistalla on paljon muitakin ostettavia asioita.
  • Pehmeys – Makuasia, mutta jotkut kaipaavat hieman tiiviimpää ja vähemmän muovautuvampaa tyynyä etenkin imettäessään. Tyynyn tiiviysastetta voi tosin säätää sitomalla tyynyliina tiukemmin kiinni, mikä tekee tyynystä moneen sopeutuvan tästä näkökulmasta.

Arviomme mukaan tyynyn hyödyt painavat enemmän kuin haitat. Rahojensa sijoittaminen laatuun aikana, joka oletettavasti on yhtä elämän tärkeimpiä jaksoja, on suurimmalle osalle todellakin sen arvoista. Samaan aikaan kunnioitamme sitä, ettei kaikilla tule olemaan tähän tyynyyn varaa, mutta markkinoilla on vastaavia, edullisempia vaihtoehtoja.


Yritätkö saada lasta juuri nyt? Löydä parhaat raskaustestit!

Keitä Najell ovat?

Najell Logo

Najell on ruotsalainen tavaramerkki, joka valmistaa pääasiassa tuotteita vanhemmille. Yritys perustettiin ruotsalaisen pariskunnan toimesta 2012, kun he kaipasivat toiminnallisia tuotteita omalle lapselleen.

Najellin kuvaillessaan itseään, visiotaan ja käytäntöjään välittyy kuulijalle kuva modernista ja tietoisesta yrityksestä. Heillä on normikriittinen asenne vanhemmuutta ja sen syvintä kohtaan ja painottavat sitä, että jokaisella vanhemmalla on lupa olla vanhempi omalla tavallaan.

He ottavat myös kantaa ympäristöpolitiikkaan ja panostavat valmistusprosessin ja kierrätysmenetelmien kestävyyteen.

Täten he käyttävät muun muassa ekologisia materiaaleja, valmistavat tuotteita, joiden on tarkoitus kestää lapselta toiselle, panostavat tuotannon työolosuhteisiin ja ovat säädelleet tarkkaan tuotannossa käytettyjen myrkkyjen ja vahingollisten aineiden käyttöä.

Najellille myös turvallisuus on tärkeää. Lasten läsnäolleessa käytettävien tuotteiden suhteen sinunkin tulee aina olla tarkkana tuotteiden alkuperästä. Najellin tuotteet käyvät läpi:

  • Lääketieteelliset tutkimukset
  • Lääketieteen ammattilaisen ja etujärjestöjen konsultaatiot
  • Sitoutumattomien testi-instituuttien testit

Tämä antaa suuren turvan ja kattavamman turvallisuuskatsauksen tuotteesta, kuin monilla muilla verkon kautta myytävillä merkeillä. Najell panostaa paljon todellisen laadun tuottamiseen ja se myös näkyy lopputuotteessa!

Mistä voi ostaa Najellin raskaustyynyn?

Najell myy tyynyä omassa verkkokaupassaan. Sieltä löydät suurimmalla todennäköisyydellä tyynyn kaikissa väreissä ja malleissa. Tyyny on myös saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:

Mikä on Najellin raskaustyyny?

Najell raskaustyyny on ergonomisesti muotoiltu apuväline helpottamaan ja mukavoittamaan kyljellä makaamista raskaana ollessa. Tämä on ylivoimaisesti mukavin tapa nukkua raskauden aikana, etenkin sen loppuvaiheilla.

Yksinkertaisuudessaan kyseessä on:

  • Noin 165 cm pitkä puuvillasta ja elastaanista valmistettu tyyny, jossa on pehmeä sisus ja mukava ulkokuori.
  • Tyynyliina voidaan avata ja suuren tyynyn muodostavia kahta pienempää tyynyä voidaan käyttää erikseen.

Miten raskaustyynyä käytetään?

Tyynyä voi käyttää monin eri tavoin ja siitä on apua sekä raskauden aikana että imetyksessä.

Yksi tyynyn arvostetuimmista pääkäyttökohteista on apuna nukkumisessa. Uskomme, että suurin osa arvostaa nimenomaan tätä käyttötapaa.

Esimerkkejä siitä, miten Najell-raskaustyynyä käytetään, kun nukut sen kanssa.

Voit käyttää tyynyä tukena löytääksesi mukavan makuuasennon. Kyljellään makaaminen niin, että tyyny asetellaan polvien väliin ja kädet sen ympärille, on suosittua. Näin saa mukavan tuen ja luo luonnollisen asennon, jossa tyyny tukee kehoa.

Yöunien lisäksi tyynyä voidaan tietenkin käyttää myös sohvalla television edessä tai muissa arjen rentoutumistilanteissa.

Raskauden jälkeen tyynyä voidaan käyttää imetyksessä tukena tai esimerkiksi rintamaidon pumppaamisen aikana.

Nainen, jolla on Najell-raskaustyyny vatsansa ympärillä

Tyynyä voi käyttää imettäessä lapsen alustana sopivalla korkeudella niin, että lapsi voi maata pehmeän tyynyn päällä turvallisesti ja sinä vältyt itse käsien ja hartioiden rasittamiselta.

Sama pätee myös rintamaidon pumppaamiseen, joka voi olla rasittava prosessi, jossa pidät käsiä jopa useita minuutteja staattisessa asennossa useita kertoja päivässä. Käyttämällä tyynyä tukena säästätä käsiä, hartioita, selkää ja niskaa ja löydät helposti rennon asennon, jossa olla.

Olemme kokeilleet tyynyä näihin käyttötarkoituksiin ja se täyttää tehtävänsä täydellisesti. Tyynyn voi myös avata ja sieltä voi poimia käyttöönsä pienemmän tyynyn. Sitä voit käyttää esimerkiksi asetellaksesi pienemmän lapsen sopivaan asentoon imetystä varten. Voit itse kokeilla erilaisia tapoja löytääksesi parhaimmat asennot juuri sinulle ja lapsellesi.

Kenelle Najelle raskaustyyny sopii?

Najell raskaustyyny sopii suurimmalle osalle naisista, niin raskauden aikana kuin ainakin ensimmäisen vuoden ajan synnytyksen jälkeen. Monet käyttävät tyynyä myös pitkälle tämän jälkeen.

Tyyny on sekä tyylikäs että toiminnallinen ja siitä tulee halutessasi myös kaunis sisustusyksityiskohta makuuhuoneeseesi, moniksi vuosiksi lasten vauvavuosien jälkeenkin.

Jos pidät jonkin pehmeän halaamisesta yön aikana, tämä tyyny on täydellinen. Monet aikuisetkin pitävät pitkistä halaustyynyistä, koska se auttaa rennon nukkumisasennon löytämisessä oli raskaana tai ei. Tätä ominaisuutta arvostavat etenkin niinä kuukausina, kun unen päästä kiinni saaminen on kaikkein vaikeinta ja mukavan asennon löytäminen haastavaa.

Tämän lisäksi tyynystä on paljon apua jos imetät tai pumppaat rintamaitoa säännöllisesti. Tyyny toimii erinomaisesti siis myös imetystyynynä.

Antaako Najell raskaustyyny hyvin tukea imettäessä?

Kyllä, tyyny muotoutuu täydellisesti kehon ympärille. Lapsi makaa tyynyllä pehmeästi ja voit asetella tyynyn niin, että vauva pääsee lähelle rintaa ja helposti imemään, ilman että rasitat omaa kehoasi.

Tyynyn voi myös avata ja käyttää sen sisältä löytyvää kahta pienempää tyynyä erikseen. Joidenkin mielestä imetyksessä on parempi käyttää pienempää tyynyä, koska sitä on helpompi asetella lapsen alle. Kyseessä on makukysymys ja voit hyvin kokeilla erilaisia ratkaisuja löytääksesi itsellesi ja vauvallesi kaikkein parhaimman käyttötavan.

Imetystyynyjä on paljon erilaisia, mutta Najellin tyylipuhdas pitkänomainen muotoilu on suosittu nimenomaan tähän käyttötarkoitukseen. Joidenkin mielestä hieman kovempi tyyny on parempi, koska lapsi ei tällöin uppoa tyynyyn liikaa.

On vaikea sanoa mikä sopii juuri sinulle, koska kaikki äidit ja vauvat ovat ainutlaatuisia, ja mukavin imetysasento vaihtelee henkilöiden välillä. Meidän kokemuksemme Najellista imetystyynynä on joka tapauksessa hyvä, ja koimme että se antaa todella hyvän tuen.

Miten Najell raskaustyyny erottuu muista raskaustyynyistä?

Najell raskaustyyny erottuu muista vastaavista ja samankaltaisista tuotteista pituutensa ja paksuutensa myötä. Monet tätä muistuttavat mallit muilta valmistajilta ovat noin 150 cm tai lyhyempiä, kun taas Najellin tyyny on jopa 165 cm pitkä ja sillä on tavanomaista suurempi ympärysmittakin. Sitä paitsi Najell raskaustyyny on säädettävä, koska voit tyynyliinan tiukemmalle tai löysemmälle sitomalla säädellä tyynyn tiiviyttä.

Toinen ero muihin verrattuna on tyynyn pehmeys ja muovautuvuus. Najellin raskaustyyny on alkuperäisessä muodossaan suora, siinä missä monet muut raskaustyynyt ovat kaarevia tai rullattuja muotoilultaan. Tämä on edullista sinulle, joka haluat nukkua suoran tyynyn kanssa.

Najellin tyyny on monia muita vastaavia tuotteita hieman pehmeämpi. Ulkopuolen materiaali on huomattavasti ihoa hellivämpää ja tyynyn täytekin on pehmeämpää. Tämän myötä tyyny myös painuu kasaan kun asetat sille painoa, mikä voi olla joko hyvä tai huono juttu riippuen mieltymyksistäsi.

Hintansa suhteen Najell raskaustyyny asettautuu hintahaitarin keskivaiheille. Markkinoilta löytyy kyllä edullisempiakin vaihtoehtoja, mutta kaikkein kalleimmat painivat myös keskenään aivan eri luokassa. Laatunsa suhteen Najellin tyynyyn tulee suhtautua premium-tuotteena, mikä tekee siitä ehdottoman hintansa arvoisen tässä kategoriassa.