Parhaat nimilaput vuonna 2024: Merkitse kaikki lastenvaatteet nopeasti ja helposti

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Päiväkodissa ja koulussa teet itsellesi ja henkilökunnalle suuren palveluksen, kun merkitset kaikkien lasten vaatteet. Tavarat katoavat ja päätyvät vääriin paikkoihin, ja jos nimeä ei ole, on mahdotonta selvittää, kenelle tavarat kuuluvat.

Tyylikkäillä ja kätevillä nimilapuilla merkitset kaikki lastenvaatteet ja tarvikkeet hetkessä. Tässä artikkelissa tarkastelemme parhaita nimilappuja, jotka voit tilata netistä!

nimilaput lasten vaatteisiin, teksti ja kuva lasten vaatteista kuivausrummussa sekä nimilappu.

Mitkä nimilaput ovat parhaita testissä?

Ikioma Nimilappu tarjoaa parhaan valikoiman sekä itse suunniteltuja että tunnettujen sarjojen ja elokuvien aiheilla varustettuja nimilappuja. Tästä syystä olemme nimenneet Ikioma Nimilapun testin parhaaksi.

✅ Paras valikoima ja laatu

Ikioma Nimilappu Logo

Toinen mukava vaihtoehto on tilata nimilappuja Smartphotolta. Heillä on monia valmiita designeja, joista valita, ja voit jopa lisätä oman valokuvasi!

Smartphoto Logo

Nämä ovat suosikkimme. Lue lisää kaikista Suomessa nimilappuja myyvistä yrityksistä alta.

Arvostelu ja yhteenveto kaikista testaamistamme nimilapuista

Tässä tulee tarkempi kuvaus ja arvostelu kaikista nimilapputyypeistä, joita olemme tarkastelleet lähemmin, sekä joitakin muita vaihtoehtoja lastenvaatteiden merkitsemiseen.

Ikioma Nimilappu

Ikioma Nimilappu Logo
 • Paras Testissä
 • Laaja valikoima designeja
 • Tunnettuja hahmoja lastenelokuvista

Suomen suurin nimilappuyritys on Ikioma Nimilappu. Heillä on monia tuotteita, jotka ovat erittäin suosittuja lapsiperheiden keskuudessa.

Yksi heidän suosituista nimilapuistaan on sellainen, jonka voit suunnitella itse. Kirjoitat nimilappuun haluamasi tekstin ja valitset sen jälkeen helposti:

 • Kuvio – Valitse suloisia piirrettyjä kuvia, jotka sisältävät kaikkea mahdollista moottoriharrastuksista, urheilusta, saduista, peleistä tai muista harrastuksista ja kiinnostuksen kohteista. Kuvio voidaan jättää pois, jos haluat enemmän tilaa tekstille.
 • Tausta – Värejä, taustakuvioita, kuoseja monissa eri sävyissä ja tyyleissä.
 • Teksti – Voit valita eri fonttien ja tekstivärien välillä.

Ikioma Nimilapun omat nimilaput tilaat 120 lapun paketissa. Jokainen lappu on kooltaan 30 x 13 mm.

Oman designin lisäksi Ikioma Nimilapulla on toinenkin uskomattoman suosittu kategoria, joka on usein lasten suosiossa, nimittäin nimilaput tunnetuilla hahmoilla. Heillä on laaja valikoima nimilappuja saduista, elokuvista ja TV-sarjoista tutuilla hahmoilla, joita lapset rakastavat. Voit valita hahmoja kuten:

 • Muumi
 • Pipsa Possu
 • Bamse
 • Hello Kitty
Muumi-aiheisia nimilappuja Ikioma Nimilapulta

Tutustu koko tunnettujen hahmojen nimilappuvalikoimaan!

Muita tuotteita, joita löydät Ikioma Nimilapulta, ovat:

 • Minilaput – Pienet laput, koko 16 x 6 mm, esimerkiksi tutteihin, pyyhkimiin, kyniin ja muihin pieniin esineisiin.
 • Isot nimilaput – Tarraetiketteja eri muodoissa ja suuremmissa ko’oissa, esimerkiksi laukkuihin, huonekaluihin, kirjoihin tai muihin henkilökohtaisiin esineisiin.
 • Oven ja seinän koristetarrat – Tarraetiketteja, jotka kiinnitetään oveen tai seinään ja ovat helposti irrotettavissa.

Toinen todella hieno nimilapputyyppi, jonka voit tilata Ikioma Nimilapulta, on heidän silityslappunsa. Ne pysyvät paikoillaan paremmin kuin tarralaput, mutta niiden paikalleen asettaminen vaatii tietysti hieman enemmän työtä.

Nämäkin voit suunnitella juuri kuten heidän silitysvapaat lappunsa. Itse asiassa suosimme silitysvapaita, mutta tiedämme monien pitävän silityslappujen kiinnittämisestä, jotta ne pysyvät hyvin paikallaan. Se on makuasia, ja molemmat vaihtoehdot ovat todella hyviä.

Voit tietysti ostaa molempia lajeja ja helposti yhdistää ne samassa tyylikkäässä designissa, jonka valitset.

Ikioma Nimilapun silitysvapaat nimilaput pysyvät todella hyvin paikallaan ja kestävät pesua jopa 60 asteessa. Ne ovat laadukas tuote, ja suosittelemme niitä lämpimästi.

Kokonaisarviomme Ikioma Nimilapusta on erittäin hyvä. Tämä on ehdottomasti laadukas tuote, ja rakastamme heidän laajaa valikoimaansa. Jos haluat varman valinnan ja helpon tavan merkitä kaikki lasten vaatteet, Ikioma Nimilappu on paras testissä ja heillä on paras valikoima kaupassaan!


Smartphoto

Smartphoto Logo

Smartphoto tarjoaa helppokäyttöisiä tarratuotteita, jotka sisältävät vahvan liimapinnan, varmistaen että ne pysyvät kiinni.

Heidän valikoimaansa kuuluu muun muassa silitettäviä nimilappuja, jotka kiinnittyvät kankaaseen saumattomasti ja kestävät säännöllistä käyttöä sekä pesua. Lisäksi heillä on tarjolla henkilökohtaisia leimasimia, jotka kestävät monia pesukertoja ja ovat käteviä suurien vaatemäärien merkitsemiseen​​.

Esimerkkejä kolmesta erilaisesta Smartphoton nimilapusta
Esimerkkejä siitä, miten voit suunnitella nimilappusi Smartphotossa.

Smartphoton laadukkaat nimitarrat ja silitettävät nimilaput on helppo suunnitella verkkosivuillaan. Asiakas voi valita useista malleista, symboleista, väreistä ja fonteista, tai lisätä valokuvan. Tuotteiden suunnittelu on helppoa ja käyttäjäystävällistä​​.

Heidän laaja tarravalikoimansa sopii moniin käyttötarkoituksiin. Asiakkaat voivat suunnitella omia lahjatarroja, pullo- ja ruokaetikettejä, tarjoten monipuolisia ratkaisuja erilaisiin merkintätarpeisiin. Kauniit tarrat ovat paitsi käytännöllisiä myös esteettisesti miellyttäviä​​.


Nimilappu

Nimilappu logo

Nimilappu.fi on suomalainen yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia nimilappuja ja siirtokuvia edulliseen hintaan, toimittaen ne suoraan asiakkaiden koteihin ilman toimituskuluja​​. Heidän tuotteitaan ovat muokattavissa olevat tarralaput, joiden hinta on 14,90 euroa, ilman lisäpostikuluja​​.

Tarralaput soveltuvat hyvin eväslaatikoiden, lelujen ja muiden esineiden nimikointiin, tarttuen hyvin sileille, puhtaille ja kuiville pinnoille. Ne kestävät pesua jopa kuumissa lämpötiloissa, mutta eivät ole yhtä tehokkaita kankaalla kuin siirtokuvat​​. Siirtokuvat taas sopivat erinomaisesti vaatteiden ja muiden tekstiilien nimikoimiseen. Ne vaativat kuumaa silitysrautaa (ilman höyryä) kiinnitykseen ja kestävät pesun 90 asteessa​​.

Nimilappu.fi pyrkii helpottamaan perheiden esineiden ja vaatteiden nimikoimista. He korostavat nimilappujensa laatua, edullisuutta ja helppoa tilattavuutta, jotka on suunniteltu yksinkertaistamaan sekä nuorten että vanhempien perheenjäsenten arkea​​.

Yhteenvetona, Nimilappu.fi tarjoaa käytännöllisen ja kustannustehokkaan ratkaisun henkilökohtaisten ja perheen esineiden merkitsemiseen, keskittyen käyttöhelppouteen ja kestävyyteen.


Namly

Namly Logo

Namly on suomalainen yritys, joka tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja lastenvaatteiden merkintään. Erityisesti heidän itsekiinnittyvät nimilappunsa ovat suosittuja. Namlyn nimilaput ovat edullisempia kuin useimmat vastaavat tuotteet, mutta laadultaan yhtä hyviä, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon.

Namly tarjoaa nimilappuja kolmessa eri setissä:

 • Pieni Setti – 66 nimilappua
 • Keskikokoinen Setti – 99 nimilappua
 • Suuri Setti – 132 nimilappua

Kun olet valinnut setin, voit suunnitella omat nimilappusi. Tämä on hauskaa tehtävää yhdessä lapsen kanssa, joka voi valita oman designinsa ja harjoitella kirjaimia ja nimensä kirjoittamista. Namlyssä voit valita tekstin, taustan värin ja kuosin sekä mahdolliset kuvat, kuten söpöt ikonit eri aiheista. Kuvan voi jättää pois, jos haluat enemmän tilaa tekstille.

Namlyn nimilaput ovat kooltaan 30 x 15 mm, ja ne kiinnittyvät parhaiten vaatteiden pesuohjelappuun. Laput pysyvät hyvin paikoillaan ja kestävät pesua jopa 60 asteessa.

Namlyn nimilaput ovat suosittuja niiden helppokäyttöisyyden ja tyylikkyyden vuoksi. Nimilaput on nopea ja helppo kiinnittää, ja ne tekevät vaatteiden tunnistamisesta henkilökohtaista ja hauskaa. Namly on nopeasti kasvattanut suosiotaan pienten lasten vanhempien keskuudessa, ja sen verkkokauppa on selkeä ja helppokäyttöinen. Tilaukset lähetetään nopeasti, ja tuotteet saapuvat postilaatikkoon muutamassa päivässä.

Lisäksi Namly tarjoaa muita suosittuja tuotteita, kuten nimietikettejä lelujen, polkupyörien, kypärien ja muiden esineiden merkintään. Kannattaa harkita näiden tilaamista samalla, kun tilaat nimilappuja Namlylta.

Yhteenvetona Namly on yksi parhaista vaihtoehdoista, kun etsit omilla designeilla varustettuja itsekiinnittyviä nimilappuja markkinoiden parhaaseen hintaan.


Tarramonsteri

Tarramonsteri Logo

Tarramonsteri on suomalainen yritys, joka tarjoaa näppäriä, pesunkestäviä ja kotimaisia nimilappuja vaatteisiin ja muihin tavaroihin. Heidän tuotevalikoimansa on monipuolinen ja sisältää erilaisia nimilappuja sekä järjestely- ja maustetarroja​​​​.

Lisäksi Tarramonsteri tarjoaa erilaisia teemallisia tarrapakkauksia ja muita tarratuotteita​​.

Tarramonsterin tuotteet ovat huippulaadukkaita ja kestävät pesua. Heidän tuotteidensa kotimainen valmistus korostaa suomalaisen työn laatua ja luotettavuutta​​.

Tarramonsteri pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kestäviä ja käytännöllisiä ratkaisuja nimikointiin ja järjestelyyn, ja heidän suosituimmat tuotteensa heijastavat tätä tavoitetta​​.

Yhteenvetona, Tarramonsteri tarjoaa laajan valikoiman nimilappuja ja tarratuotteita, jotka ovat kestäviä ja kotimaisia. Heidän monipuolinen valikoimansa kattaa niin vaatteiden nimikoinnin kuin kodin järjestelynkin tarpeet.


Ikast Etiketti

Ikast Etiketti Logo

Ikast Etiketti on erikoistunut tarjoamaan laajan valikoiman rannekkeita, vaatteiden merkintätuotteita, kuten tyvek- ja festarirannekkeita, avainnauhoja, sekä nimitarroja.

Heidän tavoitteenaan on olla johtava toimittaja näillä aloilla, tarjoamalla ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Lisäksi heillä on tarjolla painettuja avainnauhoja, kustomoituja kangasmerkkejä ja osoitetarroja​​.

Ikast Etiketti painottaa kestävän kehityksen ratkaisujen valintaa, joten asiakkaat voivat tehdä ekologisempia valintoja ostoksia tehdessään. Tämä korostaa yrityksen sitoutumista ympäristöystävällisyyteen​​.

Yritys tarjoaa myös erinomaista asiakaspalvelua, ja suurin osa heidän myymistään tuotteista valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Ikast Etiketti pyrkii olemaan nopea, avulias ja helppo yhteistyökumppani. He pitävät yllä kilpailukykyään korkealaatuisilla tuotteilla, jotka räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti​​.

Lisäksi Ikast Etiketti pitää huolta turvallisuudesta, tarjoten turvallisia maksutapoja ja pitäen yllä luotettavaa ja turvallista verkkomaksujärjestelmää. Yritys on perheyritys, joka pitää kunnia-asianaan asiakaslupaustensa pitämistä​​.


ByHappyMe

Byhappyme Logo

ByHappyMe, tanskalainen yritys, tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia nimilappuja lastenvaatteisiin. Heidän valikoimansa sisältää erilaisia nimilappuja, jotka on suunniteltu kestämään lapsiperheiden arjen haasteita.

Nimilaput ovat helppokäyttöisiä, sillä ne kiinnittyvät vaatteisiin ilman silitystä ja kestävät sekä pesukoneen että kuivausrummun. Ympäristöystävällisyyttä korostava ByHappyMe valmistaa tuotteensa ilman haitallisia aineita, ja he ovat tunnettuja nopeasta toimituksestaan.

Yli 50 euron ostoksille yritys tarjoaa ilmaisen toimituksen. Nimilaput ovat ihanteellisia päiväkodeissa, kouluissa ja vapaa-ajan aktiviteeteissa käytettäviksi, ja niiden avulla vanhemmat voivat helposti tunnistaa ja järjestää lastensa vaatteita ja tavaroita.

ByHappyMe:n nimilaput ovat suunniteltu kestämään ja selviämään lapsiperheiden arjesta, mikä tekee niistä luotettavan valinnan kaikenlaisiin tarpeisiin.


Vaihtoehtoja nimilapuille: Merkintäkynä lastenvaatteisiin

Jos et pidä nimilapuista jostain syystä, helpoin ratkaisu lastenvaatteiden merkitsemiseen on yksinkertaisesti kirjoittaa nimi vaatteisiin merkintäkynällä. Olemme testanneet joitakin kyniä, jotka on erityisesti suunniteltu tähän tarkoitukseen.

Polarn O. Pyret Merkintäkynä

Polarn O. Pyret merkkauskynä

Polarn O. Pyretin merkintäkynä on hyväksi todettu ja todella tehokas kynä. Se on helppokäyttöinen, jopa pienillä pinnoilla. Lisäksi muste on todella kestävää. Se on vesitiivistä ja pysyy vaatteissa pesusta pesuun. Kynät valmistaa laadukkaiden tuotteiden valmistaja Faber-Castell Polarn O. Pyretille, mikä takaa tuotteiden laadun.

Kynässä on ohut kärki, se on edullinen ja kestää pitkään. Jos haluat parhaan merkintäkynän lastenvaatteisiin, Polarn O. Pyretin merkintäkynä on luotettava valinta, jota olemme itse käyttäneet monia vuosia.


Ovatko nimilaput hyviä?

Kyllä! Nimilaput ovat ihana tapa merkitä lasten vaatteet, jotta voit nopeasti ja helposti tunnistaa, että ne ovat teidän vaatteitanne. Usein voit suunnitella nimilaput itse, jolloin ne ovat täysin ainutlaatuisia. Tällöin sekä sinä että lapsesi tunnistatte merkinnät hetkessä.

Se on selkeää, helppoa ja säästää paljon aikaa. Kun ostat sarjan nimilappuja, sinulla on niitä koko lapsesi vaatekaapin tarpeisiin, ja vähän ylimääräistäkin. Voit myös merkitä esineitä, jotka lapsi vie päiväkotiin, kouluun, urheiluharjoituksiin ja niin edelleen.

On hyvä merkitä vesipullot, sählymailat, reput, rullalaudat ja muut. Tällöin tavarat löytävät tiensä oikealle omistajalle ja palaavat lopulta kotiin. Lyhyesti sanottuna: nimilaput ovat ihania ja säästävät sekä aikaa että vaivaa vanhempien elämässä!

Silitystä vaativat vai silitystä vaatimattomat nimilaput – kumpi on parempi?

Molemmissa on etunsa ja haittansa. Silitystä vaativat nimilaput pysyvät paremmin ja voidaan kiinnittää suoraan kankaaseen. Silitystä vaatimattomat nimilaput ovat helppokäyttöisiä, mutta ne täytyy kiinnittää esimerkiksi vaatteen pesulappuun pysyäkseen kunnolla paikoillaan. Ne sopivat myös muihin tavaroihin kuin vaatteisiin.

Silitystä vaatimattomien nimilappujen etuja:

 • Nopea kiinnittää
 • Monikäyttöiset
 • Helppo poistaa, jos vaatteet lahjoitetaan tai myydään

Silitystä vaativien nimilappujen etuja:

 • Pysyvät paremmin
 • Kiinnittyvät suoraan kankaaseen
 • Eivät tunnu muovisilta

Kestävätkö nimilaput pesukoneessa?

Kyllä, kaikki testaamamme nimilaput kestävät pesukoneessa. Valmistajien mukaan ne kestävät 60 asteen pesun.

Silitystä vaatimattomien nimilappujen osalta on tärkeää, että ne kiinnitetään ohjeiden mukaan ja oikeaan kohtaan, jotta ne pysyvät kiinni. Silloin ne kestävät pesun ja säilyttävät laadun tarvittavien pesukertojen ajan.

Mikä on paras tapa merkitä lastenvaatteet?

Se on makuasia. Suosituin tapa on käyttää silitystä vaatimattomia nimilappuja. Ne ovat erittäin käteviä ja nopeita kiinnittää, ja tekevät merkinnästä henkilökohtaisen ja selkeän.

Silitystä vaativat nimilaput ovat myös hyviä, mutta niiden kiinnittäminen vie enemmän aikaa.

Lopuksi, tavallinen merkintäkynä on hyvä ja edullinen tapa merkitä lastenvaatteet.


Lue lisää artikkeleita lastenvaatteista!