Paras palikkalaatikko pienille lapsille 2024: Motoriikka ja oppiminen pienimmille

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Palikkalaatikko on klassinen lelu pienille lapsille, joka on ollut olemassa monien vuosikymmenten ajan. Se harjoittaa lasten motoriikkaa, älykkyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja hauskalla tavalla. Erinomainen lelu aloittaa noin 1-vuotiaasta lähtien. Tässä ovat suosikkimme parhaiden lasten palikkalaatikoiden joukosta!

Palikkalaatikko, teksti ja kuva lapsesta, jolla on kenkälaatikko.

Mikä palikkalaatikko on parhaiten testissä?

Jos haluat klassisen puusta tehdyn palikkalaatikon, suosittelemme lämpimästi Mickisin muotopalikkaa. Laadukas merkki, joka suunnittelee fantastisia puuleluja ja paljon muuta!

✅ Pohjoinen laatu

Micki-merkin puinen palikka.

Jos haluat jotakin hieman modernimpaa ja vaikuttavampaa, kannattaa tarkastaa Vtech Baby. Se soittaa ääniä ja melodioita ja opettaa lapsille uusia sanoja ja käsitteitä leikillisellä tavalla.

✅ Äänen ja musiikin kanssa

Vtech Baby:n lajittelukoulu-lelu.

Lopuksi haluamme korostaa VIGA-palikkalaatikoita vauvoille. Valinnanvaraa on paljon ja ne ovat saatavilla edulliseen hintaan!

✅ Kivoja puuleluja hyvään hintaan

VIGA:n palikkalaatikko pyörillä.

Löydät lisää palikkalaatikoita artikkelin alaosasta.

Katso myös vinkkimme pienille lapsille tarkoitetuista rakennuspalikoista! Hauskoja puuleluja, joilla voi tehdä paljon hauskaa.

Luettelo erilaisista palikkalaatikoista vauvoille ja pienille lapsille

Alla voit lukea lisää kaikista muotopalikoista, joita olemme tarkastelleet lähemmin.

Babblarna Palikkalaatikko

Babblarna-merkkinen palikkalaatikko.

Pienille seikkailijoille ja tutkijoille Babblarna Palikkalaatikko on lelu, joka ei vain viihdytä vaan myös edistää lapsen hienomotoriikkaa ja kognitiivisia kykyjä. Tämä puinen muotopala on pedagoginen lelu, joka sitouttaa ja kehittää lapsesi taitoja leikillisellä tavalla.

Maalatut Babblarna-hahmot: Palikkalaatikko on koristeltu värikkäillä Babblarna-hahmoilla, jotka heti herättävät lapsen kiinnostuksen ja mielikuvituksen. Babblarna on tunnettu pedagogisista ja hauskoista hahmoista, joita lapset rakastavat.

Parantaa hienomotoriikkaa: Sopivilla palikoilla läpi erilaisten muotoisten aukkojen laatikon yläosassa lapsi harjoittaa hienomotoriikkaansa ja silmä-käsi-koordinaatiota. Se on erinomainen harjoitus auttaakseen heitä kehittämään näitä tärkeitä taitoja.

Ääntä vaimentava suunnittelu: Jotta klossien putoamisen äänitasoa voitaisiin vähentää, laatikon pohja on verhoiltu huovalla. Tämä on harkittu lisäys, jota vanhemmat arvostavat.

Opettavainen ja hauska: Babblarna Palikkalaatikko on enemmän kuin vain lelu; se on pedagoginen väline. Se auttaa lasta oppimaan muodoista, väreistä ja ongelmanratkaisusta interaktiivisella tavalla.

Babblarna on hyvin tunnettu ja suosittu ruotsalainen lastenkirjasarja ja tv-sarja, joka keskittyy varhaiseen kielelliseen kehitykseen ja viestintään pienten lasten keskuudessa. Heidän tuotteensa on suunniteltu pedagogiikka ja leikki mielessä.

Babblarna Palikkalaatikko on täydellinen lelu pienten lasten vanhemmille, jotka haluavat yhdistää hauskat leikit oppimiseen. Sen värikäs Babblarna-teema ja pedagoginen suunnittelu tekevät siitä erinomaisen valinnan lapsille 12 kuukauden iästä alkaen.

Anna lapsellesi mahdollisuus tutkia ja kehittyä Babblarna Palikkalaatikon avulla ja näe heidän hienomotoriikkansa ja luovuutensa kukoistavan. CE-merkinnällä voit olla varma, että se täyttää turvallisuusstandardit lapsesi hyvinvoinnin kannalta.


STOY FSC 100% Palikkalaatikko

STOY FSC 100% Palikkalaatikko

STOY FSC 100% Palikkalaatikko on kestävä ja opettavainen lelu, suunniteltu edistämään pienten lasten käsi-silmä-koordinaatiota ja hienomotoriikkaa.

Lelu sisältää laatikon ja 15 palikkaa, jotka auttavat lasta kehittämään ongelmanratkaisu- ja loogista ajattelua sovittamalla oikea muoto oikeaan koloon. Se on myös erinomainen erilaisten muotojen ja värien oppimiseen. Lelun koko on suunniteltu pienille käsille, ja kansi voidaan avata helposti palikoiden ottamiseksi ulos.

Valitsemalla STOY FSC 100% Palikkalaatikon tuet myös vastuullista metsänhoitoa maailmanlaajuisesti, sillä tuote on Forest Stewardship Council® (FSC®) -sertifioitu.

FSC on maailmanlaajuinen järjestö, joka edistää maailman metsien vastuullista hoitoa. Tämä palikkalaatikko ei ole vain opettava työkalu lapsellesi, vaan myös ympäristöystävällinen valinta.


Fisher-Price Muotopala Baby’s First Blocks

Fisher-Price Baby’s First Blocks -muotopala.

Pienille tutkijoille ja heidän vanhemmilleen Fisher-Price Muotopala Baby’s First Blocks on täydellinen lelu, joka yhdistää leikin varhaiseen oppimiseen. Tämä klassinen aktiviteettilelu on suunniteltu stimuloimaan lapsen kehitystä monin tavoin samalla kun heillä on hauskaa.

Värikkäät palikat ja ämpäri: Setti sisältää kymmenen värikästä palikkaa eri muodoissa, ympyröistä kolmioihin ja nelikulmioihin. Lapsesi tulee rakastamaan eri muotojen ja värien tutkimista. Palikat säilytetään kätevästi ämpärissä, jossa on irrotettava kansi.

Edistää muodon tunnistusta: Lapsesi oppii yhdistämään oikeat palikat vastaaviin aukkoihin ämpärin kannessa. Tämä on erinomainen harjoitus kehittämään muodon tunnistamista ja silmä-käsi-koordinaatiota.

Stimuloi luovuutta: Tämän setin avulla rohkaistaan myös lapsen luovuutta. He voivat rakentaa palikoilla ja luoda omia pienia taidekappaleitaan.

Värien ja laskemisen oppiminen: Ajan mittaan lapsesi voi myös käyttää palikoita oppiakseen eri väristä ja peruslaskennasta. Tämä tekee lelusta pitkäaikaisen investoinnin heidän koulutukseensa.

Fisher-Price on yritys, jolla on pitkä kokemus pedagogisten lelujen luomisesta lapsille. Heidän tuotteensa on kehitetty huolella ja asiantuntemuksella auttamaan lapsia heidän varhaisissa kehitysvaiheissaan.

Fisher-Price Muotopala Baby’s First Blocks on täydellinen lelu vanhemmille, jotka haluavat yhdistää leikin oppimiseen pienten lastensa kanssa. Värikkäillä palikoilla, kätevällä säilytysämpärillä ja monilla mahdollisuuksilla luovaan leikkiin, tämä on investointi lapsesi kehitykseen ja viihtyvyyteen.

Edistä heidän muodon tunnistustaan, koordinaatiotaan ja luovuuttaan tämän pedagogisen lelun avulla, joka on suunniteltu kasvamaan heidän mukanaan. Fisher-Price on luotettu nimi lelualalla, joten voit olla varma, että annat lapsellesi laadukkaan ja turvallisen lelun.


VIGA Palikkalaatikko Pyörällä

VIGA:n palikkalaatikko pyörillä.

Pienille seikkailijoille ja heidän vanhemmilleen VIGA Palikkalaatikko Pyörällä on täydellinen lelu, joka yhdistää viihteen ja oppimisen. Tämän viehättävän muotoilun omaava lelu on suunniteltu stimuloimaan lapsesi kehitystä monin tavoin, samalla kun lapsi pitää hauskaa.

Hienomotoriikka ja Looginen Ajattelu: VIGA Palikkalaatikko Pyörällä sisältää kuusi värikästä palikkaa eri muodoissa, jotka lapsesi asettaa oikeisiin aukkoihin pyöreässä laatikossa. Tämä harjoitus on erinomainen heidän hienomotoriikkansa ja loogisen ajattelunsa kehittämiseen.

Hauska Kilinäefekti: Kun palikat ovat laatikossa, se kilisee hauskasti rullatessaan lattian yli. Tämä lisää leikin iloa ja kiinnittää lapsen huomion.

Laadukkaat Materiaalit: Lelun valmistuksessa on käytetty puuta, mikä tekee siitä kestävän ja turvallisen lapsellesi.

CE-merkintä: Tuote on CE-merkitty, mikä tarkoittaa, että se täyttää korkeat turvallisuusstandardit.

VIGA on tunnettu yritys, joka erikoistuu lasten kehitysleluihin. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja niiden laadusta ja sitoutumisesta lasten kehitykseen.

VIGA Palikkalaatikko Pyörällä on täydellinen lelu vanhemmille, jotka haluavat yhdistää leikin oppimiseen pienten lastensa kanssa. Värikkäillä palikoilla, hauska kilinäefekti ja mahdollisuus kehittää hienomotoriikkaa ja loogista ajattelua, tämä on erinomainen investointi lapsesi kehitykseen ja viihtyvyyteen. VIGA on luotettava nimi lelu-alalla, joten voit olla varma, että annat lapsellesi korkealaatuisen ja turvallisen lelun, joka tuottaa monia hetkiä iloa ja oppimista.


BRIO Palikkalaatikko

BRIO-merkkinen palikkalaatikko.

BRIO, tunnettu korkealaatuisista leluistaan, esittelee ylpeänä BRIO Palikkalaatikon, ajattoman leikkiklassikon, joka inspiroi ja kouluttaa nuorimpia tutkijoita. Tämä lelu ei ole vain ilon lähde vaan myös mahtava tilaisuus lapsille oppia väreistä, muodoista ja parantaa silmän ja käden koordinaatiotaan.

Kuusi Värikästä Palikkaa: BRIO Palikkalaatikko sisältää kuusi palikkaa eri väreissä ja geometrisissa muodoissa. Nämä on erityisesti suunniteltu pienten lasten käsille, mikä tekee niistä helppokäyttöisiä ja tutkimista varten.

Taitojen Kehitys: Tämä lelu auttaa lapsia kehittämään useita tärkeitä taitoja. He oppivat tunnistamaan ja yhdistämään värejä ja muotoja, samalla kun parantavat silmän ja käden koordinaatiotaan asettaessaan palikoita laatikkoon.

Irrotettava Levy: BRIO Palikkalaatikossa on pohjassa irrotettava levy, mikä tekee siitä helppoa lapsille ottaa palikat ulos ja aloittaa alusta.

Korkealaatuinen Puu: Korkealaatuisesta puusta valmistettuna BRIO Palikkalaatikko on sekä kestävä että turvallinen lapsellesi. Suositeltu Ikä: Sopiva 12 kuukaudesta alkaen.

Mitat: 13 x 14 x 11 cm.

Väri: Punainen.

BRIO on tunnettu ruotsalainen yritys, joka on valmistanut korkealaatuisia leluja yli 130 vuoden ajan. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja niiden kestävyydestä ja keskittymisestä lasten kehitykseen ja leikin iloon.

BRIO Palikkalaatikko on erinomainen lelu, joka ei vain viihdytä lapsia, vaan myös auttaa heidän kehityksessään. Värikkäillä palikoilla, irrotettavalla levyllä ja korkealaatuisella puumateriaalilla, tämä on lelu, joka tulee olemaan suosikki monien vuosien ajan. Anna lapsesi nauttia ja oppia BRIO Palikkalaatikon avulla.


Micki Puinen Palikka

Micki-merkin puinen palikka.

Micki, arvostettu ruotsalainen lelumerkki, esittelee Micki Puinen Palikka, klassisen ja pedagogisen puulelun, joka avaa oven oppimiseen hauskalla tavalla. Tämä palikkalaatikko on erinomainen valinta auttaaksesi lastasi kehittämään hienomotoriikkaa ja koordinointia samalla kun se tutkii värejä ja muotoja.

Leikin kautta oppiminen: Micki Puinen Palikka on suunniteltu tekemään oppimisesta leikkiä. Laatikon reiät vastaavat palikoiden väriä ja muotoa, rohkaisten lasta asettamaan oikean palikan oikeaan paikkaan.

Tämä auttaa lasta kehittämään kykyään tunnistaa ja yhdistää muotoja ja värejä.

Kestävä materiaali: Valmistettu FSC-sertifioidusta puusta ja MDF-materiaalista, Micki Puinen Palikka on sekä kestävä että turvallinen lapsesi käyttöön. Voit olla varma, että annat lapsellesi korkealaatuisen lelun.

CE-merkintä: Micki Puinen Palikka on CE-merkitty, mikä tarkoittaa, että se täyttää lelujen korkeimmat turvallisuusstandardit. Suositeltu ikä: sopii 1,5 vuodesta eteenpäin.

Mitat: 11,5 cm (korkeus) x 13,5 cm (pituus) x 13,5 cm (leveys).

Micki on ruotsalainen lelumerkki, jolla on pitkä ja menestyksekäs historia korkealaatuisten lelujen luomisessa, jotka edistävät lasten kehitystä ja leikin iloa. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja kestävyydestään ja turvallisuudestaan.

Micki Puinen Palikka on erinomainen lelu pienille lapsille, jotka ovat valmiita tutkimaan muotojen ja värien maailmaa. Korkealaatuisella puumateriaalilla ja pedagogisella arvolla varustettu, tämä lelu ei vain viihdytä, vaan auttaa myös kehityksessä. Anna lapsesi oppia leikin kautta Micki Puinen Palikalla.


Muumi Puinen Palikka

Muumi-teemainen puinen palikka.

Muumit, rakastettu suomalainen tarinamaailma, astuu nyt lapsesi leikkihuoneeseen Muumi Puinen Palikalla. Tämä värikäs ja pedagoginen lelu ei ole vain viihteen lähde, vaan myös mahdollisuus lapsellesi tutustua muotoihin ja väreihin Muumi-hahmojen avulla.

Opi Muumien kautta: Muumi Puinen Palikka on suunniteltu tekemään oppimisesta hauskaa. Nelikulmaisen laatikon kansi on varustettu neljällä erilaisella geometrisella aukolla – kolmio, suorakaide, neliö ja ympyrä.

Lapsesi voi yhdistää neljä pastelliväristä palikkaa, jotka on koristeltu suloisilla Muumi-hahmoilla, oikeisiin aukkoihin.

Tämä on erinomainen tapa lapsellesi kehittää kykyään tunnistaa muotoja ja värejä. Sopiva ikä: Sopii 12 kuukaudesta alkaen.

Muumi on ajaton ja rakastettu tarinamaailma, jonka loi suomalainen kirjailija Tove Jansson. Muumihahmot ja heidän seikkailunsa ovat tuoneet iloa ja viisautta sukupolville lapsia ja aikuisia ympäri maailmaa.

Muumi Puinen Palikka on lelu, joka yhdistää kahden maailman parhaat puolet – pedagogisen arvon ja viehättävän Muumimaailman. Anna lapsellesi mahdollisuus oppia muodoista ja väreistä hauskalla ja sitouttavalla tavalla Muumi Puinen Palikan avulla. Tämä lelu ei ole vain osa kehitystä, vaan myös lähde leikin iloon Muumi-hahmojen kanssa.


Vtech Baby LajitteluKoulu

Vtech Baby:n lajittelukoulu-lelu.

Pienimmille tutkijoille Vtech Baby LajitteluKoulu tarjoaa viihdyttävän ja pedagogisen leikkikaverin. Tämä klassinen aktiviteettilelu on suunniteltu opettamaan lasta kirjaimista, numeroista ja muodoista samalla edistäen karkea- ja hienomotorista kehitystä.

Oppiminen ja leikki: Vtech Baby LajitteluKoulu on interaktiivinen lelu, joka tekee oppimisesta hauskaa. Lapsi voi lajitella värikkäitä palikoita oikeisiin ikkunoihin talossa ja painaa nappuloita tutkiakseen eri aiheita. Kiertämällä kissaa lapsi oppii muodoista, numeroista ja paljon muusta. Yli 50 laulua, melodiaa, ääntä ja lausetta ruotsiksi pitävät lapsesi kiinnostuneena ja opettavat viihdyttävällä tavalla.

Taitojen kehittäminen: LajitteluKoulu ei ole vain hauska, se on myös suunniteltu edistämään lapsesi motorisia taitoja. Palikoiden nostamisen ja lajittelun, nappuloiden painamisen ja kissan kiertämisen avulla lapsi kehittää karkea- ja hienomotoriikkaansa sekä ymmärrystään peruskäsitteistä, kuten kirjaimista ja numeroista.

Korkea Laatu: Vtech tunnetaan korkealaatuisten ja turvallisten lasten lelujen valmistajana. Vtech Baby LajitteluKoululla saat luotettavan lelun, joka on mukana lapsesi varhaisessa koulutuksessa.

Paristot Mukana: Lelu toimii 2 x AA-paristoilla, ja esittelyparistot sisältyvät, joten lapsesi voi aloittaa tutkimisen ja oppimisen heti.

Vtech on johtava interaktiivisten lelujen ja oppivien tuotteiden valmistaja lapsille. Heidän tuotteensa tunnetaan hauskasta leikistä, pedagogisesta arvosta ja korkeasta laadusta.

Vtech Baby LajitteluKoulu on täydellinen lelu pienille tutkijoille. Se yhdistää oppimisen ja leikin hauskalla tavalla samalla kehittäen tärkeitä motorisia taitoja. Anna lapsellesi vahva alku oppimiseen tämän pedagogisen ja hauskalla Vtech-lelulla. Aloita leikki ja näe lapsesi kukoistavan Vtech Baby LajitteluKoulun kanssa.


Scandinavian Baby Products Lajittelulaatikko

Scandinavian Baby Productsin lajittelulaatikko.

Etsiessäsi sekä pedagogisia että viihdyttäviä leluja lapsellesi, klassinen pedagoginen lajittelulaatikko on erinomainen valinta. Tämä ajaton lelu yhdistää leikin ja oppimisen ja on suunniteltu auttamaan lapsen hienomotoriikkaa ja tuntoaistia kehittymään hauskalla tavalla.

Muoto- ja kirjainlajittelu: Lajittelulaatikko on varustettu erilaisilla muodoilla ja aakkosten ensimmäisillä kirjaimilla: A, B, C ja D. Lapsesi voi tutkia ja lajitella näitä muotoja ja kirjaimia, mikä edistää varhaista oppimista ja kognitiivista kehitystä.

Kirkkaat lapsiystävälliset värit: Suunnittelu on lapsiystävällinen kirkkailla ja houkuttelevilla väreillä. Lapsesi voi oppia eri värien nimet ja erottaa ne toisistaan, mikä auttaa myös parantamaan heidän kykyään tunnistaa ja nimetä värejä.

Pedagoginen ja hauska: Pedagoginen lajittelulaatikko on suunniteltu sekä opettavaksi että viihdyttäväksi. Leikkimällä eri muodoilla ja kirjaimilla lapsesi voi kehittää tärkeitä taitoja samalla kun heillä on hauskaa.

Alkaen 18 kuukaudesta: Tämä lajittelulaatikko on täydellinen lapsille alkaen 18 kuukaudesta. Se on suunniteltu lasten ikä ja tarpeet huomioon ottaen ja tarjoaa turvallisen ja hausk

Lajittelulaatikkomme on valmistettu arvostetulta valmistajalta, jolla on pitkä kokemus lasten kehitystä edistävien lelujen luomisesta. Laatu ja turvallisuus ovat heidän korkein prioriteettinsa.

Klassinen pedagoginen lajittelulaatikko on erinomainen lelu vanhemmille, jotka haluavat edistää lastensa varhaista oppimista ja kehitystä samalla kun heillä on hauskaa. Eri muotojen, kirjainten, kirkkaiden värien ja pedagogisten etujen avulla se on erinomainen lisä lapsesi lelukokoelmaan. Anna lapsellesi lahja oppimisesta ja hauskasta pelistä klassisella pedagogisella lajittelulaatikolla.

Suositeltu ikä: Alkaen 18 kuukaudesta.


Liewood Ludwig Palapelilelu Talo

Liewood Ludwig palapelilelu, joka muistuttaa taloa.

Lelujen etsinnässä, jotka yhdistävät leikin ja oppimisen, Liewood Ludwigin Palapelilelu Talo on helmi. Tämä klassinen puinen palapelilelu Liewoodilta tarjoaa viihdyttävän ja haastavan leikkikokemuksen lapsellesi samalla edistäen hienomotoriikkaa ja koordinaatiota.

Klassinen Palapelilelu: Liewood Ludwig Palapelilelu on klassinen lelu, joka on kiehtonut lapsia sukupolvien ajan. Haasteena on asettaa erilaiset geometriset muodot oikeisiin lokeroihin ja avata kansi aloittaakseen uudelleen. Se on leikki, joka ei koskaan käy tylsäksi ja auttaa lastasi parantamaan hienomotoriikkaansa.

Talonmuotoinen Suunnittelu: Palapelilelu ei ole vain käytännöllinen, vaan se on myös viehättävästi muotoiltu talon muotoiseksi. Kiitos sisäänrakennetun kahvan, se on helppo kantaa mukana, tehden siitä lapsesi täydellisen leikkikaverin.

Opettava Leikki: Asettaessaan erilaisia muotoja laatikkoon lapsesi harjoittaa silmä-käsi-koordinaatiotaan ja oppii tunnistamaan ja yhdistämään muotoja. Se on leikki, joka tarjoaa monia pedagogisia etuja.

Liewood on yritys, joka tunnetaan korkealaatuisista ja harkituista lasten tuotteistaan. Heidän tuotteensa valmistetaan huolella ottaen huomioon sekä lasten että ympäristön hyvinvointi.

Liewood Ludwig Palapelilelu Talo ei ole vain lelu, vaan myös opettava väline, joka auttaa lastasi kehittämään tärkeitä taitoja leikillisellä tavalla. Sen klassisella muotoilulla ja korkealla laadulla tämä on lelu, joka seuraa lastasi monien leikkihetkien ajan ja edistää heidän kehitystään.

Anna lapsesi tutkia ja harjoittaa taitojaan Liewood Ludwig Palapelilelu Talon avulla ja näe, kuinka heidän hienomotoriikkansa ja koordinaationsa kukoistaa samalla kun he pitävät hauskaa.

Suositusikä: Sopii lapsille, jotka ovat 18 kuukauden ikäisiä tai vanhempia.


Scandinavian Baby Products Palapelilelu Musiikilla

Scandinavian Baby Productsin palapelilelu, joka sisältää musiikkitoiminnon.

Pienten seikkailijoiden ja tutkijanalkujen keskuudessa Scandinavian Baby Productsin Palapelilelu Musiikilla on täydellinen lelu heidän kehityksensä stimuloimiseen. Tämä lelu on upea yhdistelmä hauskaa leikkiä ja opettavaa oppimista.

Aseta Oikea Muoto Oikeaan Koloon: Tämä palapelilelu on suunniteltu opettamaan lastasi muodoista ja väreistä interaktiivisella tavalla. Sovittamalla oikea muoto oikeaan aukkoon lapsesi harjoittaa silmä-käsi-koordinaatiotaan ja hienomotoriikkaansa.

Hauskat Ääniefektit: Tehdäkseen leikistä vielä jännittävämpää ja sitouttavampaa, Scandinavian Baby Products on varustanut palapelilelun hauskilla ääniefekteillä. Kun lapsi onnistuu asettamaan muodon oikein, heitä palkitaan iloisilla äänillä, jotka rohkaisevat heidän saavutuksiaan.

Turvallinen ja Kestävä: Scandinavian Baby Products on suunnitellut tämän lelun lasten turvallisuus mielessään. Se on valmistettu korkealaatuisesta ABS-materiaalista ja täyttää tai ylittää turvallisuusstandardin EN71. Voit olla varma, että lapsesi leikkii lelulla, joka on sekä hauska että turvallinen.

Scandinavian Baby Products on yritys, joka pyrkii luomaan korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita taaperoille ja heidän vanhemmilleen. Heidän tuotteensa tunnetaan turvallisina, opettavaisina ja hauskoina.

Scandinavian Baby Products Palapelilelu Musiikilla on enemmän kuin vain lelu; se on kumppani lapsesi kehityksessä. Se opettaa lapsellesi arvokkaita taitoja samalla kun se tarjoaa heille iloa ja palkitsee ääniefektien avulla. Anna lapsesi aloittaa oppimismatka tämän ihastuttavan palapelilelun kanssa.

Suositusikä: Sopii lapsille iältään 12-36 kuukautta.

Kannusta pientä seikkailijaasi tutkimaan, oppimaan ja leikkimään Scandinavian Baby Products Palapelilelulla Musiikilla. Se on investointi heidän kehitykseensä ja tulevaisuuteensa.


Filibabba Puinen Palikkalaatikko

Filibabba-merkin puinen palikkalaatikko.

Uteliaisille lapsille, jotka pitävät tutkimisesta kosketuksen kautta, Filibabba Palikkalaatikko on ehdoton valinta. Tämä palikkalaatikko tarjoaa paitsi tunteja leikkiä, myös mahtavan mahdollisuuden lapsesi taitojen kehittämiseen.

Taitojen Kehittäminen: Filibabba Palikkalaatikko auttaa lastasi parantamaan käsi-silmäkoordinaatiotaan ja motorisia taitojaan. Sovittamalla oikean muotoisen palikan oikeaan koloon, tuetaan lapsesi ongelmanratkaisukykyä ja loogista ajattelua.

Tekniset tiedot:

Mitat: 19 x 5 x 5 cm. Valmistettu puusta. Lelu täyttää tai ylittää turvallisuusstandardin EN71, mikä takaa sen olevan turvallinen lapsellesi. Helppo puhdistaa kostealla liinalla. Filibabba Palikkalaatikko ei ole vain viihdyttävä lelu; se tarjoaa myös opettavaisen kokemuksen lapsellesi.

Leikin ja oppimisen yhdistäminen on mahtava investointi lapsesi kehitykseen ja Filibabba Palikkalaatikko tarjoaa tämän täydellisesti. Anna lapsellesi mahdollisuus nauttia ja kehittyä samanaikaisesti.


Buddy & Hope FSC 100% Eläinpalaikot

Buddy & Hope -merkin FSC-sertifioidut eläinpalaikot.

Vanhemmille, jotka etsivät pedagogista ja ympäristöystävällistä lelua pienille tutkimusmatkailijoilleen, Buddy & Hope FSC 100% Eläinpalaikot on erinomainen valinta. Tämä vihreä palaikkolaatikko ei ole pelkkä lelu – se on oppimisväline, joka edistää lapsesi kehitystä.

Kehityksen Edistäminen: Tämä palikkalaatikko on suunniteltu auttamaan lastasi kehittämään käsi-silmäkoordinaatiota ja motoriikkaa. Yhdistämällä neljä villieläimen muotoa oikeaan aukkoon lapsesi oppii perusongelmanratkaisua ja loogista ajattelua.

Tukee Vastuullista Metsänhoitoa: Valitsemalla Buddy & Hope FSC 100% Eläinpalaikot, tuet vastuullista metsänhoitoa maailmanlaajuisesti.

Laatikko on valmistettu FSC-sertifioidusta puusta, mikä takaa, että se tulee metsistä, joissa otetaan huomioon ympäristö ja siellä asuvat ihmiset.

Buddy & Hope on yritys, joka on intohimoinen luomaan leluja, jotka ovat sekä pedagogisia että ympäristöystävällisiä. Heidän tuotteensa tunnetaan oppimisen edistämisestä leikin kautta ja kestävän elämäntavan edistämisestä.

Buddy & Hope FSC 100% Eläinpalaikot on erinomainen lelu lapsesi kehityksen stimuloimiseen hauskalla tavalla. Se edistää motoriikkaa ja ongelmanratkaisua samalla kun se tukee vastuullista metsänhoitoa maailmanlaajuisesti.

Anna lapsellesi etu leikkiä ja oppia tällä pedagogisella palikkalaatikolla ja rohkaise heidän rakkauttaan ympäristöön. Se on voittoyhdistelmä sekä vanhemmille että lapsille.


Quercetti Play Bio Kubo Palikkalaatikko

Quercetti Play Bio Kubo -palikkalaatikko.

Vanhemmille, jotka etsivät lelua, joka ei vain viihdytä, vaan myös edistää lastensa kehitystä, Quercetti Play Bio Kubo Palikkalaatikko on täydellinen valinta. Tämä palikkalaatikko ei ole vain hauska, vaan myös ympäristöystävällinen ja opettavainen.

Kehityksen Edistäminen: Play Bio Kubo palikkalaatikolla lapsesi voi tutkia muotoja ja värejä leikkisällä tavalla. Yhdistämällä viisi erilaista muotoa oikeaan aukkoon parantaa lapsesi käsi-silmäkoordinaatiota ja hienomotoriikkaa. Se on pedagoginen lelu, joka luo perustan ongelmanratkaisulle ja luovalle ajattelulle.

Ympäristöystävällinen Materiaali: Poikkeuksellisesti tämä palikkalaatikko on valmistettu erityisestä BIO-muovista, joka sisältää peräti 40% puukuitua. Tämä tekee siitä paitsi kestävän myös ympäristöystävällisen. Valitsemalla Play Bio Kubon tuet sekä lapsesi kehitystä että kestävää tulevaisuutta.

Italialainen Laatu: Quercetti on ylpeä valmistaessaan lelunsa Italiassa, ja se näkyy Play Bio Kubo palikkalaatikon huolellisessa viimeistelyssä ja laadussa. Se täyttää tai ylittää turvallisuusstandardin EN71 ja on CE-merkitty takatakseen turvallisen leikin.

Quercetti on italialainen yritys, jolla on pitkä historia korkealaatuisten lelujen tuotannossa, jotka kannustavat lasten oppimista ja kehitystä. Heidän lelunsa tunnetaan viihteen ja pedagogiikan yhdistämisestä.

Quercetti Play Bio Kubo Palikkalaatikko on lelu, joka antaa lapsellesi mahdollisuuden oppia leikkiessään. Pedagoginen näkökulma yhdistyy ympäristöystävällisiin materiaaleihin ja italialaiseen laatuun. Anna lapsesi kehittyä hauskalla ja kestävällä tavalla tällä palikkalaatikolla. Se on investointi heidän tulevaisuuteensa ja planeettamme hyvinvointiin.


Missä iässä lapset leikkivät muotopalaikoilla?

Lapset alkavat usein leikkiä muotopalaikoilla noin 1-vuotiaina. Tämä lelu on suunniteltu auttamaan lapsia kehittämään hienomotoriikkaa ja ongelmanratkaisutaitoja sovittamalla eri muotoja vastaaviin koloihin. Muotopalaikot ovat siksi sopivia taaperoikäisille, sillä ne tukevat oppimista ja kehitystä leikkisällä tavalla.

Lapset voivat jatkaa luovaa leikkiä palikoilla ja laatikoilla myöhemminkin, mutta lähinnä 1-2 vuoden iässä tämä lelu on kaikkein hyödyllisin.


Löydä lisää hyviä vauvaleluja!