Paras aurinkovoide lapsille 2024: Testin paras aurinkovoide pienille

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

On ihanaa olla lasten kanssa auringossa. Mutta on myös tärkeää ajatella aurinkosuojaa. Markkinoilla on uskomaton määrä aurinkosuojatuotteita. Tässä olemme etsineet markkinoiden parhaat aurinkosuojat lapsille!

Parhaat aurinkovoiteet lapsille

Mikä lasten aurinkovoide on paras testissä?

Yleisesti ottaen parhaiten testissä menestyi Evy Sunscreen Mousse Kids, joka on helppo levittää, ystävällinen herkälle iholle ja erittäin vedenkestävä.

✅ Erittäin helppo levittää tasaisesti iholle

Evy Sunscreen Mousse Kids aurinkovoide lapsille

Tarkista hinta:


Toinen erittäin hyvä ja hinta-laatusuhteeltaan loistava tuotemerkki on ACO Kids aurinkosuoja. Turvallisia tuotteita lapsille, saatavilla useissa muodoissa.

✅ Hyvä merkki, monia erilaisia aurinkosuojatuotteita

ACO Kids Active Sun Spray

Tarkista hinta:


Premium-tuotemerkki, joka pitää erittäin korkeaa laatua, on La Roche Posayn lasten aurinkovoiteet ja -lotiot. Korkea aurinkosuojakerroin, kansainvälinen myyntimenestys.

✅ Kansainvälinen suosikki lasten aurinkosuojien saralla

La Roche-Posay Anthelios Kids Lotion

Tarkista hinta:


Saatat myös haluta nähdä vinkkejä aurinkohatuista ja UV-asuista lapsille!

Arvostelu ja tietoa 11 erilaisesta lasten aurinkosuojatuotteesta

Tässä on lähempi katsaus 11 eri aurinkosuojatuotteeseen, jotka tarjoavat hyvän suojan lapsille.

Evy Sunscreen Mousse Kids – Paras aurinkosuoja lapsille

Evy Sunscreen Mousse Kids aurinkovoide lapsille

Tarkista hinta osoitteessa:

Aurinkosuojakerroin:SPF 50
Muoto:Mousse
Pakkauskoko:150 ml

Tästä tuotteesta tuli nopeasti testin suosikki, mikä ei ole kovin outoa, sillä se antaa hyvän suojan auringolta, on hellävarainen iholle ja pysyy pitkään tahrimatta. Lisäksi monien lasten mielestä sitä on hauska käyttää ja lisäbonuksena se on myös yksi edullisimmista tuotteista tässä testissä.

Tuote on testin ainoa aurinkovoide mousse-muodossa, ja tämä tarkoittaa käytännön etuja, kuten sen, että mousse on helppo työstää ja tunkeutuu nopeasti ihoon, samalla kun suoja pysyy hyvänä jopa 6 tuntia.

Yrityksen tuotteet sopivat yleisesti herkälle iholle, myös mm. ekseeman esiintymisessä ja suojaa koko ihon pintakerrosta. Useimmat ihotautilääkärit suosittelevat tuotetta, joten kaiken kaikkiaan tämä on tuote, joka sopii useimmille lapsille sekä aikuisille, joten on vaikea tehdä muuta kuin suositella, että kokeilet Evy Sunscreen Mousse Kidsiä tänä kesänä.


La Roche-Posay Anthelios Kids Wet Skin – Hyvä aurinkovoide lapsille

La Roche-Posay Anthelios Kids Wetskin

Tarkista hinta osoitteessa:

Aurinkosuojakerroin:SPF 50+
Muoto:Lotion
Pakkauskoko:250 ml

Tämä valmistaja edustaa testin ylellisyystuotteita ja tämä ensimmäinen kahdesta testatusta aurinkovoiteesta korostaa erityisesti kylpemistä ja rantaleikkiä. Se on nimittäin kehitetty levitettäväksi suoraan sekä kostealle että kuivalle iholle. Lisäksi sillä on erittäin korkea vedenkestävyys ja se on myös hiekkaa hylkivä.

Aurinkosuojavoide on erittäin hyvä, tuote sopii myös herkälle iholle ja se on myös helppokäyttöinen. Jos sinun mielestä on ok maksaa hieman korkeampi hinta, ei ole epäilystäkään etteikö La Roche-Posay Anthelios Kids Wetskinillä saisi laadukkaan tuotteen, jolla on laajat käyttötarkoitukset ja joka on erityisen arvokas rantaleikkien yhteydessä.


La Roche-Posay Anthelios Kids Lotion

La Roche-Posay Anthelios Kids Lotion

Tarkista hinta osoitteessa:

Aurinkosuojakerroin:SPF 50+
Muoto:Lotion
Pakkauskoko:250 ml

Tämä tuote on valmistajan yleisempi aurinkovoide lapsille ja sillä on yleisesti ottaen samanlaiset ominaisuudet kuin Wetskin-variantilla. Esimerkiksi on tämä kosteusemulsio myös erittäin vedenkestävä huolimatta siitä, että korostettu käyttöalue ei erityisesti ole uiminen ja rantaleikit.

Muilta osin tuote vastaa yleisesti heidän muiden testattujen voiteiden standardia esimerkiksi aurinkosuojan ja helppokäyttöisyyden suhteen. Lotioni sopii myös herkälle iholle.

Kaiken kaikkiaan on arvio sama kuin Wetskin-versiolla, joten La Roche-Posay Anthelios Kids Lotion on selvästikin suositeltava voide, kun olet valmis maksamaan hieman korkeamman hinnan aurinkosuojasta, ja näistä kahdesta jotka testasimme valmistajalta on tämä hiukan enemmän monipuolisempi variantti verrattuna toiseen.


ACO Kids Active Sun Spray – Paras aurinkosuihke lapsille

ACO Kids Active Sun Spray

Tarkista hinta osoitteessa:

Aurinkosuojakerroin:SPF 30 / SPF 50+
Muoto:Spray
Pakkauskoko:175 ml

Tämä ACO:n tuote on halvin testin kolmesta suihkeesta. Tämä lajike sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat aurinkovoiteen, joka on helppo suihkuttaa päälle.

Tuote antaa hyvän suojan auringolta ja tunkeutuu ihoon helposti ja nopeasti. Kuten monet muutkin testituotteet, on se hajusteeton ja toimitetaan käytännöllisessä pakkauksessa. Suihkemuodossa aurinkovoidetta käytettäessä on hyvä muistaa, että tämä tuoteluokka on ruiskutettava lähelle levityspaikkaa. Toisin sanoen sitä voi olla vaikeampi laittaa lapsille, joilla on vaikeuksia pysyä paikallaan.

Tilanteisiin, joissa suihkemuoto sitten sopii, on sinulla erittäin käytännöllinen ja edullinen aurinkovoide lapsille ACO Kids Active Sun Sprayssa.


ACO Kids Active Sun Lotion

ACO Kids Active Sun Lotion

Tarkista hinta osoitteessa:

Aurinkosuojakerroin:SPF 50+
Muoto:Lotion
Pakkauskoko:125 ml / 250 ml

Lotionit kuuluvat testimme yleisimpään aurinkosuojatuotteiden luokkaan ja tämä tuote kuuluu testattujen aurinkovoiteimme halvempien ryhmään. Tuote antaa hyvän perussuojan ja säilyttää aurinkosuojansa melko hyvin sekä auringossa vietetyn ajan että uinnin yhteydessä.

Varmuuden vuoksi sinun tulee silti olla valmis voitelemaan lapsesi useammin kuin kerran, jos kyseessä on pidempi ulkoilupäivä tai pitkän vesileikin yhteydessä.

Tuote on hajusteeton ja allergeeniton ja jos etsit hyvää aurinkovoidetta edulliseen hintaan, ACO Kids Active Sun Lotion on sopiva tuote tähän.


ACO Kids Sun Stick – Aurinkosuojapuikko lapsille

ACO Kids Sun Stick

Tarkista hinta osoitteessa:

Aurinkosuojakerroin:SPF 50+
Muoto:Puikko
Pakkauskoko:8 g

Tämä tuote on testin ainoa aurinkosuojapuikko ja sellaisenaan se eroaa osittain testimme muiden tuotekategorioiden käyttöalueista. Puikkojen käytännöllinen etu aurinkosuojana on, että ne on kätevä ottaa mukaan. Niillä, joilla on suuri aurinkosuojan tarve, on helppo ottaa aurinkosuojapuikko mukaan tarvittaessa.

Muoto itsessään tarkoittaa tehokasta aurinkosuojaa ja korkeaa vedenkestävyyttä, mutta levityksen suhteen tämä on enemmän pistemäisesti levitettävä tuote eikä niinkään suuremmalle vartalon pinnalle tarkoitettu.

Aurinkopuikkoa suositellaan tuotteeksi, jonka otat mukaasi pidempään oleskeluun tai täydennykseksi, kun et tiedä etukäteen, kuinka aurinkoinen päivä on tulossa. Puikkoa voidaan käyttää parantaaksesi heikkenevää muuta aurinkosuojaa tai erityisen herkillä kehon alueilla lisäsuojana. ACO Kids Sun Stick sopii hyvin näihin käyttötarkoituksiin ja sitä suositellaan täydentämään muita aurinkosuojamuotoja.


Nivea Sun Kids Sensitive Protect & Play Roll-on

Nivea Sun Kids Sensitive Protect & Play Roll-on

Tarkista hinta osoitteessa:

Aurinkosuojakerroin:SPF 50+
Muoto:Roll-on
Pakkauskoko:50 ml

Tässäkin meillä on tuotekategorian suhteen poikkeava tuote, joten verrattuna muihin testissä oleviin tuotteisiin on meillä ensi alkuun erilainen muoto jolla suoja levitetään. Yksinkertaisen roll-onin etuja ovat sen kätevä muoto ja yksinkertaisuus levittää haluttuun paikkaan haluttu määrä.

Tuotteen volyymisisällöltään se on vastaavaa voidetta kalliimpi, mutta tätä kompensoi hieman se, että levitettävyyden ansiosta aurinkovoidetta voidaan levittää melko ohuina kerroksina, jotka imeytyvät hyvin ihoon ilman että se tuntuu tahmealta. Tuote on myös erityisesti kehitetty miedoksi ja hellävaraiseksi.

Tämä roll-on on yksi helpoimpia lasten omaan käyttöön tarkoitettuja aurinkovoidetuotteita, joten jos olet valmis maksamaan hieman korkeamman hinnan, voi Nivea Sun Kids Sensitive Protect & Play Roll-on olla yksi parhaiten sopivista aurinkovoiteista monille lapsille.


Nivea Sun Kids Sensitive Protect & Play Lotion

Nivea Sun Kids Sensitive Protect & Play Lotion

Tarkista hinta osoitteessa:

Aurinkosuojakerroin:SPF 50+
Muoto:Lotion
Pakkauskoko:200 ml

Tämä tuote kuuluu samaan sarjaan kuin yllä oleva roll-on ja on hinnaltaan keskiluokkaa, testattavien lotionien kategoriassa. Koko tämän Nivea-tuotesarjan painopiste on, että ne on sovitettu erityisesti herkälle iholle ja siksi tuotteet eivät sisällä hajusteita, säilöntäaineita tai väriaineita.

Tämä suojavoide antaa sekä hyvän aurinkosuojan että vedenkestävyyden, ja se sisältää Aloe Veraa, joka tekee siitä pehmeän ja kosteuttavan.

Sen lempeä luonne yhdistettynä muihin hyviin ominaisuuksiin tekee Nivea Sun Kids Sensitive Protect & Play Lotionista aurinkosuojan, johon voit luottaa, kun odotat hieman enemmän lapsesi aurinkovoiteelta kuin pelkästään kaikkein alkeellisimman.


Eco Cosmetics Baby & Kids Aurinkovoide

Eco Cosmetics Baby & Kids Aurinkovoide

Tarkista hinta osoitteessa:

Aurinkosuojakerroin:SPF 50+
Muoto:Aurinkovoide
Pakkauskoko:50 ml

Tätä tuotetta kutsutaan aurinkovoiteeksi lotionin sijaan, ja valmistajan tuotteilla on, kuten nimestä voi päätellä,ekologinen profiili. Aurinkosuojavoide eroaa Lotionista siinä, että voide sisältää korkeamman rasvapitoisuuden ja on siten muun muassa kosteuttavampi.

Tämän aurinkosuojatuotteen etuna on, että se asettuu merkittävästi ihon päälle ja muodostaa sinne suojakerroksen. Sillä on myös hyvä vedenkestävyys. Haittapuolena ovat pääasiassa se, että tuote tahraa enemmän kuin useimmat muut tuotteet jopa puolen tunnin ajan voitelun jälkeen.

On punnittava hyvän aurinkosuojan ja muiden positiivisten ominaisuuksien arvoa , tahriutuvaan tekijään joka voi olla epäkäytännöllistä joissakin tilanteissa. Tapauksissa, joissa positiivisuus painaa enemmän, on sinulla hyvä aurinkosuojatuote Eco Cosmetics Baby & Kids Sunscreenissa.


Vichy Idéal Soleil Sun Spray lapsille

Vichy Idéal Soleil Sun Spray lapsille

Tarkista hinta osoitteessa:

Aurinkosuojakerroin:SPF 50+
Muoto:Spray
Pakkauskoko:200 ml

Tämä tuote on kallein kolmesta testatusta suihkeesta, ja sen sanotaan olevan erityisesti kehitetty painottaen erittäin hyvän aurinkosuojan tarjoamista. Tällä suihkeella on myös hyvä vedenkestävyys, ja sitä on erittäin helppo käyttää ja levittää.

Valmistajan päävaatimus on tarjota hyvä aurinkosuoja helppokäyttöisessä ja käytännöllisessä muodossa, ja tässä on onnistuttu hyvin. Se, että tuote on myös allergiaystävällinen ja hajusteeton, tekee siitä entistä monipuolisemman. Jokainen, jonka mielestä on käytännöllistä käyttää lasten aurinkovoidetta spray-muodossa, löytää siis selvästi laadukkaan aurinkosuojatuotteen Vichy Idéal Soleil -aurinkospraystä lapsille.


Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray

Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray

Tarkista hinta osoitteessa:

Aurinkosuojakerroin:SPF 50+
Muoto:Spray
Pakkauskoko:200 ml

Tästä löytyy toinen rahansa arvoinen aurinkosuihke, koska se on sekä halpa että tarjoaa hyvän suojan. Hintaansa nähden sillä voidaan sanoa olevan suurin osa hyvistä ominaisuuksista. Se on esimerkiksi kosteuttava ja vedenkestävä, ja sen profiili on myös ystävällinen ja hellävarainen iholle.

Tuote on dermatologisesti testattu ja se on myös kehitetty allergiaystävälliseksi. Jos etsit käytännöllistä ja edullista aurinkovoidetta, varsinkin jos on myös tärkeää, että tuote on hellävarainen, on sinulla siis selkeästi sopiva tuote Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Sprayssä.


Millainen aurinkovoide on paras voide, spray, roll-on tai mousse?

Päävalintamme kaikkien mahdollisten lajikkeiden testauksen jälkeen on mousse. Se on helppo levittää tasaisesti ja hienosti. Se ei tahraa, ja se pysyy vaikka lapsi on ollut vedessä. Se on sekä yksinkertaisin että tarjoaa parhaan suojan.

Kaikentyyppisissä lapsille tarkoitetuissa aurinkovoiteissa on kuitenkin hyviä ja huonoja puolia. Näin sen voisi ajatella:

Mousse

  • Plussat: Helppo levittää, istuu hyvin ilman tahroja.
  • Miinukset: Pienet purkit, jotka loppuvat nopeasti.

Lotion

  • Edut: Hyvä suoja, helppo voidella.
  • Haitat: Tahriva, voi olla vaikeaa saada levitettyä tasaisesti.

Spray

  • Plussat: Helppo suihkuttaa, ei tahraa.
  • Miinukset: Hieman ohuempi aurinkosuoja, täytyy levittää useita kertoja.

Roll-on

  • Edut: Hyvä pienten alueiden peittämiseen, käytännöllinen pieni pakkaus.
  • Haitat: Vaikea peittää koko vartalo.

Mikä aurinkosuojakerroin lasten aurinkovoiteessa tulisi olla?

Nyrkkisääntönä on, että mitä korkeampi aurinkosuojakerroin, sitä parempi. Säteilyturvallisuusviranomaisen suositus on, että lasten aurinkovoiteissa tulee olla vähintään SPF 30. Käytännössä kaikissa tarkastelemissamme lajikkeissa aurinkosuojakerroin on 50.

Aurinkosuojakertoimen lisäksi aurinkovoiteen tulee olla:

  • Vedenkestävä.
  • Erityisesti lapsille suunniteltu.

Lisäksi aurinkovoidetta tulee käyttää ensisijaisesti suojana siellä, missä vaatteet eivät peitä. Lapset on suositeltavaa peittää vaatteilla, aurinkohatulla ja aurinkolaseilla mahdollisimman paljon. On myös telttoja, joita voi käyttää rannalla tai vastaavissa paikoissa, ja joissakin matkasängyissä on hyvä aurinkosuoja lapsille.

Minkä ikäisille käytät aurinkovoidetta lapsille?

Alle 1-vuotiaat lapset eivät saa olla suorassa auringonpaisteessa ollenkaan. Lapsille on mahdollista levittää tiettyjä aurinkovoiteita 6 kuukauden iästä alkaen, mutta on silti suositeltavaa pitää heidät poissa auringon säteiltä niin hyvin kuin mahdollista

Yli 1-vuotiaat lapset voivat hyvin käyttää aurinkovoidetta, mutta vain täydentämään muuta aurinkosuojaa vaatteiden muodossa ja välttämään suoraa auringonvaloa mahdollisimman paljon.

Lapsille soveltuvia aurinkovoiteita voidaan käyttää noin 16-vuotiaaksi, ja niiden suojakertoimen tulee olla vähintään 30. Sen jälkeen voi olla tarkoituksenmukaista vaihtaa aikuisten aurinkovoiteeseen.