Paras GPS-kello lapsille 2024: Näe missä lapsi liikkuu ja soittakaa toisillenne

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Kun lapsesi liikkuu ulkona, voi tuntua turvattomalta olla tietämättä hänen tarkkaa sijaintiansa. Tällöin GPS-kello voi olla erinomainen apuväline. GPS-kellon avulla voit selvittää lapsen sijainnin kädenkäänteessä. Lue lisää löytääksesi parhaan GPS-kellon sinulle!

Parhaat GPS-kellot lapsille testattu

Mikä GPS-kello on testien paras?

Markkinoiden hinta-laatu-suhteeltaan paras kello juuri nyt on Cmee Play! Siinä on samat toiminnot kuin kalliimmissakin malleissa, matalampaan hintaan!

Kaikkein paras kello on kuitenkin Xplora 5 Play! Se on erinomainen GPS-kello lapsille, ja olemmekin suositelleet sitä useasti aikaisemminkin. Edistyneet toiminnot, kestävyys, design – kaikki on kohdillaan. Yksi markkinoiden parhaista!

Katso myös arvostelumme Albertista, joka on loistava sovellus lapsille matematiikan ja muiden koulutaitojen oppimiseen!

Arvostelu ja läpikäynti erinäisistä GPS-kelloista

Tässä on lähempi katsaus kaikista lapsille suunnatuista GPS-kelloista, jotka olemme löytäneet.

Cmee Play 4G

Cmee Play 4G GPS-kello lapsille

Katso hinta:

 • Siisti malli kaikilla nykyaikaisilla toiminnoilla
 • Käytä minkä tahansa liittymäntarjoajan kanssa (Nano SIM-kortti)
 • Soita tai jätä ääniviestejä

Tämä on hintansa-arvoinen GPS-kello, ottaen huomioon sen sisältävän kaikki ne toiminnot, jotka myös kalliimmilla malleilla on, samanaikaisesti kun se on saatavilla matalampaan hintaan.

Aikaisemmat Cmee-merkin mallit eivät mielestämme ole saavuttaneet aivan samaa tasoa, mutta näemme huomattavan parannuksen merkin tarjonnassa.

Tämä kello hyödyntää 4G-verkkoa, jonka johdosta siinä on huomattavasti luotettavampi yhteys. Cmee käyttää omaa sovellustaan, ja joka on helppokäyttöinen ja toimii hyvin. Merkittävä positiivinen ja esiin nostamisen arvoinen tekijä on, että tietojen tallennus tapahtuu Ruotsissa sijaitseville servereille. Tämä on tärkeää integriteettinäkökulmasta.

Hauska yksityiskohta Cmee Play:ssa on mahdollisuus vaihtaa kellon ranneke, joita löytyy monissa eri väreissä. Voit tehdä GPS-kellosta vieläkin persoonallisemman vaihtamalla taustakuvan ja jopa asettaa siihen näytönsäästäjän. Siitä tulee siten kuin oma pieni matkapuhelin lapselle, mutta tärkeimmät toiminnot ovat käytettävissä koko ajan.

Voit tallettaa jopa 30 yhteystietoa, joille lapsi voi soittaa. Vain tallettamasi numerot voivat sitä paitsi soittaa lapsellesi, mikä on tärkeää turvallisuuden kannalta.

Toinen älykäs turvallisuustoiminto on kellon sivussa sijaitseva SOS-nappi. Pitämällä nappia pohjaan painettuna, lähtee kellosta soitto kaikkiin ennalta määriteltyihin puhelinnumeroihin. Tämä on nopea tapa tavoittaa vanhempi, jos jotain sattuisi.

Kellossa on monia muita älykkäitä toimintoja, jotka puolestaan asettavat kellon listamme kärkeen yhdessä muiden alan huippuvalmistajien tuotteiden kanssa. Kellossa on muun muassa:

 • Tärinätoiminto – lapsi ei tule olemaan huomaamatta soittojasi.
 • Helppo ladata – Hyvä 3 vuorokauden latausaika lepotilassa.
 • Hyvä näyttö – Kosketusnäyttö, 3.0 megapikselin kamera hienoja kuvia varten.
 • Voidaan käyttää kaikkien liittymäntarjoajien kanssa – tai Cmeen oman hintansa arvoisen ratkaisun kanssa.

Cmee on ehdottomasti onnistunut tekemään meihin vaikutuksen tämän kellon myötä. Emme olleet valmistajan edellisistä malleista täysin vakuuttuneita, mutta Cmee Play 4G pääsee selkeästi suosittelulistallemme. Tämä on hintansa arvoinen malli kaikkien tarvitsemiesi huipputoimintojen kera!


Xplora 5 GPS-kello ja puhelin lapselle

Xplora X5 Play Älykello

Katso hinta:

Tämä kello on käytännössä kokonaisvaltainen matkapuhelin, tarkoitettu lapsille kaikilla niillä toiminnoilla, jotka ovat käytännöllisiä sekä lapsesi että sinun turvallisuuden takaamiseksi. Xplora 5 takaa sinulle ja lapsellesi aina mahdollisuuden olla yhteydessä toisiinne, nopeasti ja helposti pelkän napinpainalluksen myötä.

Puhelinsoittojen lisäksi Xplora 5 sisältää liudan käteviä toimintoja, muun muassa:

 • SOS-toiminto – kellon ulkopuolella oleva yksinkertainen nappi, jota lapsen painaessa saat välittömän tiedon hätätilanteesta.
 • Ääniviesti – Kello voi sekä lähettää että vastaanottaa ääniviestejä nopeaa ja helppoa kommunikaatiota varten.
 • Hymiöitä ja valmiita tekstiviestipohjia – Arjen helppoa kommunikaatiota varten.
 • Kamera – Kellossa on kamera, jolla voi sekä ottaa videota että kuvia.
 • Askelmittari – Voit nähdä kuinka paljon lapsi liikkuu päivän aikana.

Kello on lisäksi vesitiivis ja sitä voidaan käyttää kaikissa sääolosuhteissa. Itse GPS antaa sinulle mahdollisuuden paikantaa lapsi sovelluksen kautta, jossa näet Google Mapsissa kellon tarkat koordinaatit reaaliajassa.

Kello on monella tavalla kuin matkapuhelin, mutta lapsille suunnattu. Täten sillä ei ole mahdollista päästä internettiin ja surffailla vapaasti, eikä käyttää sosiaalisia medioita. Kello on pääasiallisesti yhteysväline lapsen ja kodin välillä. Mutta kiitos kameran ja mahdollisuuden vaihtaa muun muassa tausta ja soittoääni, on kello kuitenkin hauska ja persoonallinen laite, jonka lapsi voi muokata omanlaisekseen.

Kaikista tarkastelemistamme GPS-kelloista tämä on ehdoton suosikkimme. Se on hyvin varusteltu ja on sekä tyylikäs, siisti, että erittäin toiminnallinen. Huomaa, että tarvitset tilauksen käyttääksesi kaikkia kellon ominaisuuksia.


Minifinder Nano GPS Turvakello

Minifinder Nano GPS Turvakello

Katso hinta:

Tämä GPS-kello Minifinderilta on erittäin edistyksellinen ja älykäs tuote. Se on tarkoitettu useammalle kohderyhmälle ja ei siksi näytä tyypilliseltä lasten kellolta, mutta on toki myös suositeltu lapsiperheille.

Kellossa on vaikuttava määrä käytännöllisiä toimintoja, muun muassa:

 • Sykemittari – Syke on luettavissa suoraan puhelimesta ja kello lähettää halutessasi ilmoituksen, jos syke on epänormaali.
 • Kaatumisilmoitus – Sensorin avulla on mahdollista havaita jos on tapahtunut vakavampi kaatuminen.
 • Hätäilmoitusnappi – Jos ilmenee hätätilanne, voidaan hätäilmoitus lähettää puhelimeen kellon paniikkinappia painamalla.

Tämän lisäksi tämä GPS-kello toimii myös matkapuhelimena, josta voit sekä soittaa että vastaanottaa puheluita. Voit tietenkin seurata kellon sijaintia sovelluksen kautta ja jäljittää lapsesi Google Mapsia, Bing Mapsia tai vastaavaa karttaa käyttäen. Tämän lisäksi kello ilmoittaa matalasta akun lataustilasta puhelimeesi tai sähköpostiisi.

Kello on äärettömän kevyt ja hyvin iskunkestävä. Se kestää sekä tuulta että sadetta ja on täydellinen lapsille, jotka haluavat nauttia leikkimisestä vaivaantumatta isosta ja epäkäytännöllisestä kellosta. Kellon lähettimen voi myös kytkeä irti, jos haluatte pitää sitä mieluummin taskussa tai laukussa. Näin ollen Minifinder Nanoa voi käyttää matkoilla myös arvo- tai matkatavaroiden seurantalaitteena.

Vaikuttavan latauksen kestonsa, kaikkien älykkäiden toimintojen, ja hyvin toimivat seurannan ansiosta on tämä GPS-kello laadukkaimmasta päästä. Meille valinta tämän ja Xplora 5-kellon välillä on kaikkein eniten kiinni lapsen mielipiteestä ja mausta. Jos lapsi haluaa leikillisemmän ”älykellon”, lienee Xplora varmasti sopivampi malli. Jos haluaa riisutumman kellon, joka vie vähemmän tilaa ja on huomaamattomampi, on Minifinder Nano superhyvä valinta. Tykkäämme näistä molemmista äärettömän paljon!


Cmee Playtime

Cmee Playtime kevyt GPS-kello lapsille

Katso hinta:

 • Pieni ja kevyt – sopiva myös pienille lapsille
 • GPS-sijaintitiedot
 • Soita tai jätä ääniviestejä

Tämä on pienempi GPS-kello lapsille, joka sopii erinomaisesti ensimmäiseksi kelloksi myös pienemmille. Se painaa vain 42 grammaa, istuu mukavasti ranteeseen häiritsemättä leikkejä. Koska se on hieman pienempi, toimii se myös pienillä lapsilla, joilla on pienet ja kapeat ranteet.

Aivan kuten Cmee:n muissakin malleissa, on tässä kellossa soittotoimintoja niin, että sinä ja lapsesi voitte soitella ja kommunikoida toistenne kanssa. Siinä on kamera, joten voit tallentaa yhteystietojen kuvat, jotta lapsi näkee heti kuka soittaa.

Itse kellotaulu löytyy sekä digitaalisena että analogisena, ja on siten hyvä työkalu myös lapsen kellon lukemisen taidon harjoittelemiseen.

Kuten Cmee Play, mahtuu tähänkin kelloon 30 yhteystietoa. Vain ne henkilöt, joiden yhteystiedot on talletettu kelloon, voivat ottaa yhteyttä kelloon, mikä on lapsen turvallisuuden kannalta hyvä.

Voit valita käyttäväsi Cmee Playtime -kelloa valmistajan oman sovelluksen, Cmee Online:n, kanssa. Kello toimii myös ilman sovellusta.

Iso etu Cmee:n kanssa on mahdollisuus käyttää mitä tahansa liittymäntarjoajaa, joko prepaid-liittymällä tai liittymäsopimuksella.

Kellossa on varsin hyvä latausaika ja lepotilassa se voi kestää jopa 5 päivää ilman lataustarvetta. Riippuu toki hieman kellon käyttöasteesta, kuinka kauan akku kestää käytännössä.

Hauska yksityiskohta, joka yleensä on mielenkiintoinen myös lapsille, on kellon oma askelmittari. Tällöin voitte nähdä, kuinka paljon lapsi liikkuu päivän aikana.

Tämä on ainutlaatuinen GPS-kello, joten jos etsit helppoa ja näppärää mallia pienemmälle lapselle, sinun yksinkertaisesti pitää tarkastaa Cmee Playtime!


Spectrafence GPS-kello Cmee 2C

Mallia ei enää valmisteta

Tämä GPS-kellon on hyvin suosittu ja tämä on uusi ja päivitetty versio Spectrafence-mallista. Ero mallien välillä on GPS:n parempi tekniikka, joka antaa tarkemman sijainnin, ja mahdollisuus Wi-Fi-yhteyteen, jonka myötä kello voi hakea dataa sijainnista langattoman verkon avulla, esimerkiksi jos lapsi on jonkun luona ja on sisätiloissa.

Erittäin älykäs toiminto tässä GPS-kellossa on se, että siinä on sensori, joka tunnistaa jos kello riisutaan lapsen ranteesta.

Kello itsessään on myös erinomainen kellon ja ajan oppimiseen, koska siinä on sekä analoginen että digitaalinen kello tyylikkäässä ja selkeässä kellotaulussa. Muista hyviä toimintoja Cmee 2C:ssä on muun muassa:

 • Puhelin – Soita tai vastaanota puheluita kellon kautta.
 • Chatti – Nopeita viestejä lähetetään nopeasti kellosta.
 • Kamera – Sisäänrakennetulla kuva-albumitoiminnolla.
 • Askelmittari – Näe kuinka paljon liikutte päivän aikana.
 • Pelejä – Harjoittele matikkaa suoraan kelloon ohjelmoituja pelejä pelaten.

Käyttääksesi kelloa ja sen toimintoja, sinun tulee hankkia SIM-kortti tyyppiä nano-SIM. Näitä voi tilata suoraan liittymäntarjoajilta, kuten Telialta. Valmistaja suosittelee erityisesti Teliaa tai Halebop-liittymää, koska nämä sopivat hyvin tähän kelloon ja niillä on hyvä kantama.

Spectrafencen kellolla on odottamattoman hyvä hinta-laatusuhde ja siinä on erittäin tyylikäs design. Se on sitä paitsi varusteltu hyvillä toiminnoilla ja turvallisuudella, ja on tukeva ja kestävä.

Jos etsitte edullisempaa kelloa, jossa on pitkälti kaikki samat toiminnot kuin kalliimpien mallien tarjonnassa, on tämä erinomainen valinta juuri nyt!


North 13.5 Active Waterproof GPS-kello

North 13.5 Active Waterproof GPS-kello

Katso hinta:

Tässä meillä on urheilullinen ja iskunkestävä GPS-kello merkkiä North 13.5. Matalasta hintalapusta huolimatta on kellolla runsaasti edistyneitä ja käytännöllisiä toimintoja. Se on vedenkestävä ja kestää käytön kaikenlaisissa säissä.

Kellon GPS-sijaintitoiminnon lisäksi kellossa on kamera ja puhelintoiminto. Voit nähdä lapsen sijainnin sovelluksesta ja sekä soittaa että vastaanottaa puheluita.

On vaikuttavaa, kuinka kellon valmistajat ovat onnistuneet saamaan niin paljon tekniikkaa mahtumaan niin pieneen ja hintansa arvoiseen laitteeseen. Mainitsemiemme toimintojen lisäksi on kellossa muun muassa:

 • Unen seuranta – Voidaan käyttää informaation saamiseen lapsen unesta
 • SMS-toiminto – Yksinkertaisia viestejä kellosta ja kelloon
 • Herätyskello – Kello voidaan asettaa helpottamaan ajanhallintaa ja lähettämään muistutuksia

Kellossa on itsessään iso ja hieno näyttö, jota on helppo lukea ja se on ladattavissa helposti USB-kaapelilla. Pidämme tästä kellosta ja mielestämme valmistajat ovat onnistuneet sisällyttämään kelloon paljon hyvää pieneen hintaan. Kello sopii myös pienempien lasten käyttöön, noin 3 vuoden ikäisistä lähtien ensimmäisten kouluvuosien läpi.

North 13.5 Active Waterproof GPS-kelloa suositellaan sinulle, joka haluaa kellon välimaaston hintaluokasta.


North 13.5 GPS-kello

North 13.5 GPS-kello

Katso hinta:

Tämä on edullisin kello kaikista tässä oppaassa suosittelemistamme kelloista. Se on ostettavissa hyvin kohtuulliseen hintaan ja on myös myynnissä sisaruspakettina edulliseen hintaan jos tarvitsette kahta kelloa perheessänne.

Kuten North 13.5:n toisessa mallissa on tämäkin edullinen mutta varusteltu monilla älykkäillä toiminnoilla, jotka ovat hyvin käytännöllisiä. Kaikki puhelimesta 10 yhteystiedon tallentamiseen, hätätilannenappi, askelmittari, ja paljon muuta on käytettävissänne.

Kellossa on mahdollisuus aktivoida toiminto nimeltä Geofence, joka antaa mahdollisuuden merkitä alueen, jolla lapsi saa liikkua, ja joka lähettää ilmoituksen mikäli alueen rajat ylitetään. Tämän lisäksi kellossa on myös varoitustoiminto, joka ilmoittaa, jos kello poistetaan lapsen ranteesta.

Kelvolla latausajalla ja nopealla latauksella tämä kello on helppokäyttöinen ja täydellinen päivittäiseen käyttöön niin pienillä kuin keskikokoisillakin lapsilla. Siihen on yhteensopiva sovellus, joka sisältää kaikki ne toiminnot, joita saatat GPS-kellolta odottaa.

Jos haluat hintansa arvoisen ja edullisen GPS-kellon, on tämä erittäin hyvä vaihtoehto, joka saavuttaa kaiken mitä voit yksinkertaiselta mutta älykkäältä kellolta lapsellesi odottaa.

Tässä listaamme löytämistämme kelloista edullisimmat, jotka kuitenkin pitävät pintansa suunnittelun, toimintojen ja käyttäjäystävällisyyden tiimoilta.


Safekid Rocket 4G GPS-kello lapsille

Ei valitettavasti myynnissä Suomessa juuri nyt

Safekid tarjoaa kokonaisen sarjan erilaisia GPS-kellomalleja. Valmistajan Rocket 4G on edistynyt kello, joka erottuu edukseen, ja jossa on paljon oikein hyviä ja käytännöllisiä toimintoja. Se on sitä paitsi tyylikäs kello, jossa on helposti luettava kellotaulu, ja on saatavilla useammassa hienossa värissä.

Rocket 4G:ssä on sekä GPS että matkapuhelin, jotta voit seurata lapsen sijaintia ja jotta teillä olisi aina mahdollisuus tavoittaa toisenne tarvittaessa. Se antaa valtavan turvan vanhemmille ja arvostamme todella tätä moderneissa kelloissa. Kiitos uuden laitteiston ja 4G-yhteensopivuuden on sekä liittymäsignaali että GPS-yhteys parempi kuin koskaan.

Muita hienoja toimintoja, joita arvostamme Safekid Rocket 4G:ssä ovat:

 • Videopuhelut
 • Värinätoiminto
 • Helppo SIM-kortin asennus
 • Mahdollisuus personoida kello ja vaihtaa näytön aloituskuvaa
 • Yhteystiedot voi tallentaa kuvan kanssa, jotta lapsi näkee heti kuka soittaa

Tämä on hyvin suosittu GPS-kello ja on selvää, että sen takana oleva yritys työskentelee kovaa ollakseen tekniikan aallonharjalla. Hyvällä kantamalla, videopuheluilla, ja pitkällä listalla muita toimintoja varusteltuna tässä puhelimessa on todellakin ajateltu kaikkea.

Safekid Rocket 4G on yhteensopiva useimpien liittymäntarjoajien SIM-korttien kanssa mutta tarjoaa myös mahdollisuuden omaan räätälöityyn korttiinsa, jonka voit lisätä tilaukseesi. Näin varmistat saavasi kellon kanssa yhteensopivimman kortin ja säästät aikaa välttämällä liittymäostokset muualla.

Rocket 4G on yhteensopiva monen erilaisen sovelluksen kanssa, kuten: SeTracker, Seatrackerz ja Wonlex. Sen sijaan valmistaja varoittaa olemaan käyttämättä juuri tätä kelloa yhdessä sovelluksen Find my Kids kanssa, koska sovellus ei ole yhteensopiva kellon kanssa.

Summa summarum on tässä kyse kokonaisvaltaisesta ja modernista lasten GPS-kellosta, joka saavuttaa kaikki korkealle asettamamme odotukset vastaavalle tuotteelle. Mikäli haluat lapsellesi markkinoiden parhaan GPS-kellon, on Safekid Rocket 4G yksi kahdesta huippuvalinnastamme.


Herzberg HG-5050 GPS-kello

Kello on poistunut valikoimista

Sopuhintaan löydämme tämän monitoimisen ja älykkään GPS-kellon Herzbergiltä. Tämän avulla seuraat lapsesi sijaintia sovelluksen kautta. Itse sijaintijärjestelmän lisäksi kellossa on myös muita kiinnostavia toimintoja, kuten:

 • Ääniviestit – Lähetä ja vastaanota lyhyitä viestejä.
 • Tekstiviestit – Lyhyttä ja tärkeää kommunikaatiota varten.
 • Askelmittari – Mittaa etäisyydet ja liike suoraan kellon avulla.
 • Varoitus-SMS – Voit asettaa kellon lähettämään ilmoituksia, jos sen lataus on vähissä tai kello poistetaan lapsen ranteesta.
 • Alue-asetukset – Voit asettaa kellon lähettämään ilmoituksia, jos lapsi liikkuu ennalta määritellyn alueen ulkopuolelle.

Ajatellen matalaa hintaa, on suorastaan fantastista kuinka monta toimintoa saat tämän pienen ja älykkään GPS-kellon kanssa. Pakettiin sisältyy kellon lisäksi sovellus, ohjekirja, latauskaapeli ja pieni ruuvimeisseli.

Tämä kello on erinomainen vaihtoehto jos haluat yksinkertaisen ja edullisen kellon, jonka avulla voit seurata lastasi ja kommunikoida nopeasti hänen kanssaan. Tykkäämme kellosta, ja pidämme sitä oikein hyvänä budjettivaihtoehtona GPS-kellojen joukossa!


Kysymyksiä ja vastauksia GPS-kelloista

Tässä on muutamia tavallisia kysymyksiä, joita kuluttajat kysyvät lapselleen uutta GPS-kelloa ostaessaan.

Mikä GPS-kello on?

GPS-kello on, kuten nimestä voi päätellä, kello, johon sisältyy GPS-toiminto. Kyseessä voi olla joko suurten valmistajamerkkien niin kutsuttu älykello, mutta usein GPS-kellosta puhuttaessa viitataan lapsille tarkoitettuihin yksinkertaisempiin malleihin. Vanhemman ostaessa lapselleen GPS-kelloa, on taustalla usein vanhemman halu turvan tunteeseen, jos lapsi katoaa näkyvistä. On myös olemassa GPS-kelloja, joissa on toimintoja, jotka mahdollistavat niin normaalit kuin videopuhelutkin.

Sana GPS on lyhenne sanoista Global Positioning System, ja se kehitettiin alun perin amerikkalaisen armeijan käyttöön. Tekniikka perustuu satelliittien vastaanottimiin lähettämiin signaaleihin, joiden avulla voidaan selvittää vastaanottimen tarkat koordinaatit. Nykyään tätä tekniikkaa hyödynnetään monissa erilaisissa laitteissa, kuten puhelimissa ja älykelloissa.

Tarvitseeko GPS-kelloon liittymän?

Kellojen ja mahdollisten valintojen välillä on jonkin verran eroa liittymän suhteen. Tarkista valmistajan sivuilta saadaksesi tietoa siitä, miten juuri harkitsemasi kello toimii.

On yleisempää hankkia GPS-kelloon kuukausimaksuinen liittymä kuin prepaid-liittymä. Kuukausittain maksettavat liittymät ovat yleensä edullisempia kuin tavalliset puhelinliittymät. On kuitenkin myös olemassa GPS-kelloja, joihin voit hankkia prepaid-liittymän, tai sitoutumattomia liittymäsopimuksia.

Voiko lapsille suunnatulla GPS-kellolla soittaa puheluita?

Kyllä. Useimmissa malleissa on puhelutoiminto. Tämän avulla lapsi voi sekä soittaa sinulle että vastaanottaa sinulta puheluita. Sen lisäksi on usein mahdollisuus lähettää lyhyitä ääniviestejä tai tekstiviestejä.

Minkä ikäiselle GPS-kello sopii?

Suurin osa GPS-kelloista sopii jo 3-vuotiaiden käytettäväksi. Tässä iässä niitä käytetään useimmiten jottei lapsi katoaisi esimerkiksi kaupungilla ollessanne.

Kun lapset hieman kasvavat ja leikkivät ulkona itsenäisesti, täyttää kello vielä suuremman toiminnon, kun voit kommunikoida lapsen kanssa ja tarkastaa, etteivät he liiku liian kauas kodista tai poikkea esimerkiksi koulureitiltään.

Ovatko GPS-kellot vedenkestäviä?

Monet mallit ovat vedenkestäviä, mutta eivät kaikki. Vedenkestävät mallit on suunniteltu kestämään paljon, koska lapset ovat usein ulkona säästä riippumatta. Niitä ei yleensä kuitenkaan ole suunniteltu pidettäväksi veden alla esimerkiksi uidessa, vaan ennemminkin kestämään sadetta ja kosteutta arjessa.

Onko lapsille mitään edullista GPS-kelloa?

Kyllä, verkossa on monia edullisia GPS-kelloja ostettavaksi. Edullisimmat kellot löydät listamme lopussa olevista vaihtoehdoista.