Paras hakka 2024: Hauska vasarapenkki, joka kehittää taaperoiden motorisia taitoja

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Hakka on klassinen lelu, joka on sekä opettavainen että viihdyttävä. Hakalla treenataan lapsen motorisia taitoja ja älykkyyttä, samalla kun peli rohkaisee luovuuteen ja voi herättää kiinnostusta rakentamiseen ja luomiseen. Tässä artikkelissa suosittelemme joitain parhaita hakkoja lapsille!

Paras hakka, lelu lapsille koputtamaan

Mikä hakka on paras testeissä?

Klassisten varianttien testeissä paras on Micki-hakka. Klassinen ruotsalainen lelumerkki on valmistanut tämän tyyppisiä leluja vuosien ajan, mutta jatkaa tuotteen suunnittelun ja toiminnan kehittämistä.

Micki Hakka

Toinen ainutlaatuinen hakka, jota haluamme suositella, on Hape Pound & Tap Bench, ksylofoniin yhdistetty lauta, joka soi kun lyöt kuulan reikään.

Hape Pound & Tap Bench (Hakka xylofonilla)

Lopuksi voimme suositella Brio pallopultti -lautaa. Se on suhteellisen uusi malli, joka on pyöreä ja jossa on pieni pallo, joka lyödään reikään. Hauska käänne klassiseen leluun!

Brio Pallohakka

Katso myös vinkkimme muihin lasten puisiin leluihin tai kauniisiin nukkeihin ja nukkekoteihin!

Kattava opas hakkoista ja vasarapenkeistä taaperoille

Kuten tulet huomaamaan alla, on tällä alueella melko paljon valinnanvaraa. On olemassa monia erilaisia ​​tuotteita, jotka ovat monimutkaisia ​​ja sopivat eri tavalla riippuen siitä, mitä etsit lapsellesi.

Toivomme, että saat oppaan avulla kattavan kuvan markkinoilla olevista erilaisista tuotteista. Vertailemme myös eri versioita keskenään ja tarkastelemme kaikkea suunnittelusta hintaan ja lelujen edistyneisyyteen. Tällä tavalla uskomme, että löydät lapsellesi sopivan hakkan!

Micki Hakka

Micki Hakka

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on hakka, jossa he ovat todella miettineet useimpia asioita tuottaakseen tuotteen, jolla on sekä hauskaa että helppo leikkiä. Mickin hakkaa on saatavana hieman eri tyylisinä.

Yksi malleista on muodoltaan pieni possu. Kun laudan useisiin osiin on ommeltu pieniä kangaspalasia, tulee leikkimisestä erityisen hauskaa ja pienimmät lapset voivat sekä vasaroida pultteja, että tunnustella, miltä kankaanpalaset tuntuvat.

On myös mietitty paljon asioita, kun kyseessä on värit. Useimmat lapset tulevat nauttimaan tästä lelusta, koska pulteissa, vasarassa ja laudassa on monia erilaisia ​​iloisia värejä. Toinen plusas on, että se on valmistettu puusta, mikä, kuten aiemmin mainittu, usein pidentää tuotteen elinikää.

Toinen asia, mitä on tehty tämän hakkan optimoimiseksi, on se, että on päätetty tehdä laudan jalat hieman pehmeämmästä muovista. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että se seisoo tukevasti eikä liu’u pois, kun lapsi vasaroi. Mutta se tarkoittaa myös sitä, että melutaso ei ole yhtä korkea ja että lapsesi ei tarvitse altistua kovalle äänelle jatkuvasti, vaikka hän vasaroisi kovaa.

Mickin hakkoja on saatavilla joko neljällä tai kuudella pultilla, joita lapsi voi vasaroida. Se on sopivan haastavaa ja vasara on valmistettu pehmeästä muovista, joka ei aiheuta ääntä eikä voi vahingoittaa lasta. Tämä on todellinen klassikko ja mielestämme Micki on tämän tyyppisten vauvan lelujen ykkösbrändi tänään!


Micki Hakka Premium

Micki Hakka Premium

Tarkista hinta osoitteessa:

Tässä on toinen Mickin hakka, joka sopii sinulle, joka haluat lapsellesi jotain hieman ylellisempää. Lauta on valmistettu puusta ja siinä on hienoja kaiverrettuja yksityiskohtia, jotka todella tekevät siitä ainutlaatuisen vaikutelman.

Kuten yllä olevassa mallissa, ovat he miettineet ja luoneet laudan, jossa on pehmeät jalat, jotka vaimentavat iskuja ja saavat sen seisomaan tukevasti lapsen vasaroidessa. Haittapuolena tällaisessa tuotteessa on, että se ei ole niin värikäs ja muotoilua saattavat arvostaa  vanhemmat hieman enemmän kuin lapset. Hinta on täysin kohtuullisella tasolla, vaikkakin tässä oppaassa on halvempia vaihtoehtoja.


Hape Pound & Tap Bench (Hakka xylofonilla)

Hape Pound & Tap Bench (Hakka xylofonilla)

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on erittäin ainutlaatuinen hakka hauskalla käänteellä. Kun lyöt läpi yhden kuulista, vierii se alas alla olevaa ksylofonia, joka soi kuulan vieriessä alas. Se on palkitsevaa lapselle, joka onnistuu saamaan kuulan läpi, ja ääni on miellyttävä ja kodikas.

Hape on brittiläinen yritys, jonka tuotteet ovat suosittuja kaikkialla Euroopassa. Yksi heidän vahvuuksistaan ​​on elegantit ja kestävät puulelut, joita on kaikkea kuularadoista ja palikoista musiikki-instrumentteihin ja tietysti hakkoihin.

Juuri tämä variantti, Hape Pound & Tap Bench, on suunniteltu erittäin nerokkaasti, ja pallon vierimisen näkeminen ja kuuleminen ksylofonin yli on elementti, johon pienet lapset harvoin näyttävät kyllästyvän. On jotain tyydyttävää onnistuessaan haasteessa saada kuula paikalleen, lyödä se reiän läpi ja saada palkinto liikkeen ja musiikin merkeissä.

Tämä on hieman piilotettu helmi hakkojen joukossa, ja hauska ainutlaatuinen muotoilu, jota haluamme ehdottomasti suositella! Hape ylläpitää usein korkeaa laatua sekä raaka-aineissa, muotoilussa että toimivuudessa. Vahva vinkki uteliaalle pikkuiselle!


Brio Hakka

Brio Hakka

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on melko klassinen hakka, joka voi tarkoittaa monta tuntia hauskaa leikkimistä lapsellesi. Mallin mukana tulee 8 pulttia ja niihin liittyviä reikiä sekä vasara, jonka avulla lapsi voi harjoitella koordinaatiotaan ja pitää hauskaa samaan aikaan.

Malli on saatavana mustavalkoisena ja punaisena, ja siinä on kirkkaat värit, joilla lapsesi on hauska leikkiä. Kun pultit on vasaroitu toiselta puolelta, voidaan lauta kääntää ympäri jolloin ne voidaan yksinkertaisesti vasaroida takaisin. Yksinkertaisesti hyvä muovinen pulttilevy, jonka hinta on myös kohtuullinen suurimmalle osalle vanhemmista.


Brio Pallohakka

Brio Pallohakka

Tarkista hinta osoitteessa:

Tässä on hieman edistyneempi tuote, joka kutsuu entistä enemmän oppimaan ja hieman monimutkaisempaan leikkiin. Malli koostuu suuresta pyöreästä levystä, johon voidaan vasaroida kolme erilaista palloa. Levy ja pallot tulevat iloisissa ja kirkkaissa väreissä, jotka tekevät niillä leikkimisestä vieläkin hauskempaa.

Kaikista palloista kuuluu erilaisia ​​ääniä, kun niitä lyödään mukana tulevalla vasaralla. Niissä on myös erilaiset painot, jotka saavat ne vierimään eri tavalla. Joka kerta kun pallo lyödään alas, vierii se ulos yhdestä levyn tai laatikon sivulla olevista kolmesta reiästä.

Näin lapsi pääsee tutkimaan, mikä saa pallon vierähtämään ulos siitä reiästä josta se tulee, ja samalla hän saa harjoitella koordinaatiota lyödessään palloja alas reiän läpi.

Lopuksi meidän on myös sanottava, että hinta on yllättävän alhainen. Jos luulet, että tavalliset hakat ovat hieman yksinkertaisia, on tämä tuote, joka voi todella olla rahan arvoinen.


Babblarna Hakka

Babblarna Hakka

Tarkista hinta osoitteessa:

Babblarit ovat nykyään hyvin suosittuja hahmoja pienten lasten keskuudessa. Täältä tulee tällä teemalla varustettu hakka, joka voi tehdä leikistä vielä hauskempaa.

Tämän tuotteen suuri plussa on, että se on valmistettu puusta. Tämä ei vain tee siitä vankemman ja anna pelistä autenttisemman tunnelman. Puusta valmistetuilla leluilla on myös yleensä pitkä käyttöikä, mikä on tärkeää sekä ympäristön että lompakon kannalta.

Hieman negatiivinen asia tässä hakassa on, että se on hieman pienempi ja sisältää vain neljä erilaista pulttia. Tästä huolimatta se maksaa enemmän kuin monet muut tämän oppaan tuotteet. On yksinkertaisesti havaittavissa, että joudut maksamaan hieman ylimääräistä suosituista hahmoista, joiden teemalla lelu tulee.


Liewood Kirk Hakka Blue Multi Mix

Liewood Kirk Hakka Blue Multi Mix

Tarkista hinta osoitteessa:

etta on hakka, joka ei välttämättä seuraa monien muiden mallien klassista muotoilua. Tämä tuote koostuu suuresta puupalasta, jossa on kolme pyöreää palikkaa, jotka sojottavat ylös ja joita voidaan vasaroida. Toinen asia, joka tekee tästä lelusta hieman erottuvan, on se, että vasara on myös valmistettu puusta, mikä ei ole aivan yleistä.

Se, että tuote on valmistettu lähes kokonaan puusta, on tietysti positiivista siltä kannalta, että se on vankempi ja todennäköisesti kestää melko pitkään. Yksi asia, joka saattaa olla harkitsemisen arvoista, on se, että melutaso voi nousta melko korkeaksi puisella vasaralla ja laatikolla ja että se voi yksinkertaisesti tuottaa liikaa meteliä.

Kuten sanottu,  on muotoilu erityinen umpipuulla ja tämä tuote eroaa useimmista muista. Tämä saa myös hinnan sijoittumaan hieman korkeammalle tasolle. Ei ehkä jotakin sinulle, joka etsit budjettituotetta toisin sanoen, mutta hyvä lelu, jos tavalliset hakat ovat mielestäsi hieman ohuita ja huojuvia.


Kids Concept vasarapenkki Edvin

Kids Concept vasarapenkki Edvin

Tarkista hinta osoitteessa:

Jos haluat lapsellesi puisen hakkan ilman et sinun tarvitsee pistää liikaa rahaa menemään, voi tämä olla juuri oikea valinta. Tämä tuote on valmistettu kokonaan puusta, kaikki pulteista vasaraan ja lautaan. Siinä on yksinkertainen muotoilu, jossa on valkoinen lauta ja pultit monissa eri väreissä, kuten vihreänä ja punaisena.

Kun pultit on vasaroitu toiselta puolelta, voidaan lauta helposti kääntää ympäri ja ne voidaan vasaroida takaisin. Tässäkin meillä on kuitenkin pieni ongelma, sillä koko setti on tehty puusta, mikä voi tehdä sen, että vasarointi on hyvin äänekästä, varsinkin jos lapsesi vasaroi kovaa.

Kuten sanottu on tämä kuitenkin erittäin hintansa arvoinen tuote. Itse asiassa, vaikka se on valmistettu kokonaan puusta, on tämä yksi halvimmista tässä oppaassa. Erittäin hyvä valinta niille, jotka haluavat lapselleen laadukkaan hakkan edulliseen hintaan.


Kids Concept Neo vasarapenkki

Kids Concept Neo vasarapenkki

Tarkista hinta osoitteessa:

Tässä on toinen vasarapenkki tai hakka, joka on valmistettu kokonaan puusta. Tämä tuote on itse asiassa yksi oppaan kauneimmista, ja yksinkertainen muotoilu puunvärisellä levyllä ja vasaralla sekä värikkäillä pulteilla tarkoittaa, että se on todennäköisesti hitti useimpien lasten keskuudessa.

Plussaa tämä saa siitä, että vasarassa on kaksi eri puolta, yksi paksumpi ja toinen hieman kapeampi. Jos pelistä tulee liian helppoa lapsellesi, voi hän saada hieman ylimääräistä haastetta käyttämällä hieman kapeampaa puolta.

Myös hinta on hyvä, vaikka tämä tuote ei ole suurin ja siinä on 6 pulttia joita vasaroida. Kuten monissa muissa malleissa, on mahdollista vasaroida molemmilta puolilta, eli jos pultit on vasaroitu sisään, voit helposti kääntää laudan ja vasaroida ne takaisin.


Bamse Pomppi Hakka

Bamse Pomppi Hakka

Tarkista hinta osoitteessa:

Bamse ja hänen ystävänsä ovat todella suosittuja hahmoja pienten lasten keskuudessa. Tässä tulee siis hakka näiden jännittävien satujen ja sarjojen aiheilla, jotta lapsesi voi harjoitella motorisia taitoja ja keskittymistä yhdessä Pomppin kanssa. Täydellinen lahja jollekin, joka pitää Bamsesta!

Hakkan kyljessä on iso kuva juuri Pomppista. Toinen hauska asia on, että pultit ovat porkkanoiden muotoisia, joita lapsi saa vasaroida. Näin muodostat yhteyden satuun ja pomppiin hahmona, samalla kun useimmat lapset luultavasti tykkäävät vasaroida porkkanoita enemmän kuin yksivärisiä pultteja.

Lauta ja vasara on valmistettu puusta. Tämä on yksi tuotteista, joka yllättää meidät eniten hinnan suhteen. Huolimatta suosituista hahmoista ja porkkanoiden muotoilusta yksinkertaisten pulttien sijaan, on tämä yksi halvimmista tuotteista tässä oppaassa. Jos lapsesi pitää tarinoista Bamsesta ja hänen ystävistään, on tämä todellinen hitti.


Melissa & Doug Hakka tasoilla

Melissa & Doug Hakka

Tässäkin meillä on hakka, jossa lapsesi saa vasaroida värikkäitä palloja tavallisten pulttien sijaan. Mallin mukana tulee vasara, neljä palloa ja itse rakenne tai torni, jonka läpi pallot vasaroidaan alas.

Hienoa tässä lelussa on se, että läpi lyödyt pallot päätyvät pienelle radalle, jossa ne vierivät alas kerros kerrokselta, kunnes ne saavuttavat maan. Tässä tapahtuu siis jotain sen jälkeen, kun lapsi vasaroi pallot alas, mikä tekee monille pelistä vielä hauskempaa.

Toinen positiivinen asia on, että sekä pallot, torni että vasara tulevat iloisissa ja hauskoissa väreissä, jotka sopivat pienille lapsille. Niiden kanssa on yksinkertaisesti vielä hauskempaa leikkiä, ja muotoilu houkuttelee todennäköisesti suurinta osaa lapsista. Hinta on myös hyvä tällä tuotteella ja kuten yllä oleva malli, voi tämä olla täydellinen vaihtoehto, jos tavallinen hakka on lapsellesi hieman yksitoikkoinen.


Stoy FSC 100% Vasarapenkki

Stoy FSC 100% Vasarapenkki

Tarkista hinta osoitteessa:

Lopuksi haluamme päättää tämän oppaan kauniilla, vihreällä vasarapenkillä Stoy-merkiltä. Tämä malli, kuten monet muutkin, on valmistettu puusta ja vasaroitavista pulteissa on useita eri värejä. Vankka rakenne ja kunnolliset jalat, jotka saavat sen seisomaan tukevasti.

Tämän tuotteen plussa on, että se on FSC-merkitty. Tämä tarkoittaa, että on otettu lisävastuuta siitä, että muun muassa kasvatettu puu on tuotettu ympäristöystävällisesti. Hyvä valinta niille, jotka haluavat pohtia hieman enemmän sitä, miten kulutus vaikuttaa ympäröivään maailmaan.

Tämä nostaa myös hintaa hieman ja voit löytää hakkoja, jotka eivät ole FSC-merkitty, paljon halvemmalla. Mutta kyse ei ole valtavista summista, ja jos tämäntyyppiset asiat ovat sinulle tärkeitä, voi tällainen tuote varmasti olla muutaman ylimääräisen euron arvoinen.


Vasarapenkki Krokotiili palloilla ja ksylofonilla

Vasarapenkki Krokotiili palloilla ja ksylofonilla

ei saatavilla verkossa

Tämä on jännittävä tuote, joka tarjoaa hieman enemmän kuin pelkkää erilaisten esineiden lyömistä. Lelu on suunniteltu krokotiilin pääksi, jonka suu on auki. Yläleuassa on kaksi palloa eri rei’issä, jotka voidaan naputella läpi.

Kun pallot putoavat reikien läpi, putoavat ne sitten alaleukaan. Siellä on pieni ksylofoni, joka antaa erilaisia ​​hauskoja ääniä. Tämä tekee pelistä entistä hauskempaa ja tekee siitä tapahtumarikkaamman.

Alaleuassa oleva ksylofoni voidaan myös vetää ulos ja soittaa erikseen pienellä vasaralla. Toisin sanoen saat kaksi lelua yhdellä lapsellesi. Kaikesta huolimatta on hinta yllättävän alhainen ja jos luulet lapsesi tylsistyvän tavalliseen hakkaan, voi tämä olla jotain.


JaBaDaBaDo Hakka Teddy

JaBaDaBaDo Hakka Teddy

ei saatavilla verkossa

Jos haluat lapsellesi hakkan tyylikkäällä ja söpöllä muotoilulla, voi tämä malli olla jotain sinulle. Sivuilla olevat jalat on muotoiltu ja maalattu söpöiksi nallekarhuiksi, mikä antaa tälle lelulle hieman persoonallisuutta. Muut osat ovat värikkäitä, olematta kuitenkaan liian kirkkaita, ja tämä on kaiken kaikkiaan yksi tämän oppaan paremman näköisistä tuotteista.

Kaikki osat on valmistettu puusta ja tukevat jalat molemmilla puolilla varmistavat, että lauta seisoo tukevasti. Tässä hakkassa on yhteensä kuusi reikää pulteille. Yksi asia, joka on ehkä syytä mainita, on se, että kokonaan puinen muotoilu, kuten olemme maininneet aiemmissa tuotteissa, voi saada melutason korkealle, kun lapsi vasaroi.

Lopuksi hinta on myös melko alhainen, mutta markkinoilla on vielä halvempia tuotteita. Jos haluat lapsellesi suloisen puisen hakkan, voit ehdottomasti tutustua tähän malliin tarkemmin.


Melissa & Doug Hakka Deluxe

Melissa & Doug Hakka

Tarkista hinta osoitteessa:

Jos etsit hieman edistyneempää hakkaa, joka saa lapsen miettimään entistä enemmän toimintaa ja mekaniikkaa, voisi tämä olla jotain. Tämä malli toimii siten, että kun yksi pulteista vasaroidaan alas, työntyy toinen ylös. Tällä tavalla peli ei lopu koskaan ja on aina mahdollista jatkaa vasarointia.

Pultit on myös maalattu hauskoilla kasvoilla, mikä tekee niistä vielä jännittävämpiä, kun ne ilmestyvät ylös. Muutoin tämä on myös erittäin värikäs lelu, joka todennäköisesti uppoaa useimpien pienimpien lasten kotiin.

Suurin osa osista on valmistettu puusta, mikä on monille plussaa. Edistyksellinen mekaniikka huomioon ottaen myös hinta on yllättävän alhainen. Lyhyesti sanottuna tämä on sekä edullinen että jännittävä lelu, jota meidän mielestämme sinun pitäisi tarkastella lähemmin.


IKEA Uppstå Hakka

Ostetaan lähimmästä IKEA-myymälästäsi

IKEA on usein hyvä valmistamaan edullisia tuotteita, jotka sopivat hyvin suurimpaan osaan koteja. Uskomme että he ovat onnistuneet siinä myös täällä, ja tosiasia on, että tämä on tämän oppaan halvin tuote.

Yksi asia, joka erottaa tämän hakkan muista kalliimmista versioista, ovat pultit, jotka ovat melko ohuita ja muovista tehtyjä. Vaikka tämä tekee laudasta hieman vähemmän tukevan tuntuisen, voi se auttaa siinä, että se ei pidä yhtä kovaa meteliä, kun lapsi vasaroi sitä.

Tämän taulun sivuilla on myös söpöjä aiheita, kuten hauskoja eläimiä ja muuta. Jalat ovat vankkoja laudan molemmilla puolilla ja tarjoavat hyvän tuen, joka estää laudan kaatumisen. Toinen plussa on, että tuote sisältää 8 pulttia niihin liittyvine rei’illä, mikä on enemmän kuin useimmissa muissa tässä oppaassa. Lopuksi, se on myös halvin vaihtoehto tässä oppaassa, melko suurella marginaalilla. Jos haluat hauskan hakkan edulliseen hintaan, on tämä todellakin tuote, jota kannattaa tarkastella lähemmin.


Mikä hakka / vasarapenkki on?

Hakka tai vasarapenkki on pienille lapsille tarkoitettu lelu, joka voi auttaa harjoittelemaan motorisia taitoja ja käsien ja silmän koordinaatiota.

Klassisin ja yleisin malli koostuu levystä jaloilla, jossa on pieniä reikiä, joihin niihin liittyvät pultit tai paksut tikut sopivat. Pulttien saaminen reiän läpi vaatii jonkin verran voimaa ja se tehdään yksinkertaisesti vasaralla, joka tulee enemmän tai vähemmän aina pakkauksen mukana.

Hakkoja on erilaisia ​​ja tämän yksinkertaisemman mallin lisäksi löytyy myös kehittyneempiä versioita, joissa lyödään esimerkiksi palloja reiän läpi pulttien sijaan.

Hakkoissa on yleistä, että ne ovat usein käännettäviä, joten kun pultit on vasaroitu reiän läpi, ne voidaan helposti vasaroida takaisin toiselta puolelta.

Materiaali voi myös vaihdella eri tuotteiden välillä, mutta puu on yleisin.

Minkä ikäisenä lapset leikkivät hakkoilla?

Useimpia tuotteita suositellaan 12–18 kuukauden iästä alkaen. On tärkeää noudattaa ostamaasi tuotetta koskevia suosituksia, koska osien pienikokoisuus ja tukehtumisvaaran aiheuttavien osien esiintyminen voi vaihdella tuotteista riippuen.

Mitä tulee yläikärajaan, voidaan nähdä joillakin jälleenmyyjillä, että tuote on mukautettu ja kehitetty noin 2-3-vuotiaille lapsille. Älä kuitenkaan ole liian nopea heittämään tätä lelua pois vain siksi, että lapsi alkaa olla jo hieman vanhempi. Ei ole harvinaista, että niitä käytetään erilaisissa roolileikkeissä, kun kiinnostus rakentamiseen nousee tai vastaava.

Hakka voi olla loistava lelu lapsillekkin, joiden ei enää tarvitse harjoitella koordinaatiota samalla tavalla. Se voi olla esimerkiksi osa leikkiä, joissa lapsi käy puusepän töissä tai korjaa asioita kotona. Silloin sitä voidaan aivan varmasti käyttää paljon myöhemmin kuin 2-3-vuotiaana

Miksi hakka on niin hyvä lelu?

Haluamme myös lopettaa sillä, miksi hakka on niin hyvä lelu, ja joihinkin tämän yksinkertaisen, mutta erittäin älykkään tuotteen eduista.

Aluksi, kuten sanottu, se auttaa lasta harjoittelemaan käsien ja silmien koordinaatiota. Tähtääminen vasaralla ja sen harjoitteleminen auttaa lasta harjoittelemaan motorisia taitoja ja hienoherkkyyttä, jotka eivät ole täysin kehittyneitä taitoja alkuvuosina.

Toinen hakkan suuri etu on sen kestävyys. Suurin osa malleista on valmistettu puusta ja kestävät todennäköisesti hyvin pitkään. Tämä on tietysti etu sekä niille, jotka haluavat ajatella ympäristöä, että niille jotka haluavat tehdä järkevän ostoksen taloudellisesti.

Erityisesti talouden kannalta on hakka myös erittäin halpa lelu. Harvat mallit maksavat yli kahtakymppiä ja verrattuna muihin markkinoilla oleviin lasten leluihin on tämä taloudellisesti vähintäänkin hyvä valinta.

Toivomme, että opit hieman enemmän hakkasta leluna, miten se toimii ja miksi se voi olla erittäin hyvä ostos sinulle vanhempana. Toivomme myös, että yllä olevasta oppaasta löydät lapsellesi parhaiten sopivan mallin!


Katso lisää vinkkejä hyvistä vauvan leluista!