Paras hoitolaukku 2024: Nämä laukut olivat parhaita testissä

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Hoitolaukku on uskollinen kumppanisi alkuaikana vauvan kanssa. Siellä sinulla on kaikki tarvitsemasi, valmiiksi pakattuna ja valmiina ottamaan mukaasi mihin tahansa. Markkinoilla on ääretön määrä vaihtoehtoja, joilla on eroja suunnittelussa, hinnassa ja toiminnassa. Tässä on vinkkejä parhaan hoitolaukun hankintaan juuri nyt!

Hoitolaukku roikkuu vaunulla

Mikä hoitolaukku oli paras testissä?

Suosikkimme oli Skip Hop Duo Signature -hoitolaukku. Mielestämme se on täydellinen yhdistelmä toimintoja, vastinetta rahalle ja tyyliä. Erittäin käytännöllinen laukku, jossa on mukava muotoilu kohtuulliseen hintaan.

Toinen erittäin suosittu tuotemerkki on Elodie. Heidän laukkunsa ovat uskomattoman hyvin suunniteltuja ja markkinoiden parhaimman näköisiä!

Jos haluat todella halvan hoitolaukun, suosittelemme North 13.5 Hoitoreppu. Se on melko yksinkertainen, mutta uskomattoman edullinen ja on tarpeeksi hyvä useimmille ihmisille.

Suosikkimme valitseminen ei kuitenkaan ollut aivan helppoa. Yhteensä olemme arvioineet jopa 10 erilaista hoitolaukkua, joista pidämme todella paljon. Voit lukea arvosteluja ja lisätietoja kaikista niistä alla.

Arvostelut ja tiedot kaikista 10 arvioiduista hoitolaukuista

Tässä on yksityiskohtaisempia kuvauksia kaikista laukkuisa, jotka olemme tarkistaneet hieman tarkemmin.

Skip Hop Duo Signature Hoitolaukku – Paras meidän testissä

Skip Hop Duo Signature Hoitolaukku

Katso hinta täältä:

Yksi merkki, josta puhutaan aina kun on puhe hoitolaukuista, on Skip Hop. He ovat suuria sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Skip Hop -brändin omistaa suuri monikansallinen yritys Carter’s Inc. Yksi eniten puhutuista laukkuista on heidän Signature-hoitolaukku.

Tämän laukun hintataso on jossain keskivaiheilla ja on täysin kohtuullinen hyvälle hoitolaukulle. Mistä pidämme erityisen tämän hoitolaukun suhteen, on materiaalin laatu. Se on todella vakaa ja kestävä laukku, joka kestää useimmat tilanteet. Materiaali koostuu polyesterikangasta ja on kestävää, mutta siinä ei myöskään ole haitallisia kemikaaleja, kuten BPA: ta tai ftalaatteja.

Laukku voidaan kantaa älykkäästä kahvasta nopeaa käyttöä varten tai mukavan olkahihnan kautta jos joudut kantamaan sitä pidempiä matkoja. Lisäksi siinä on soljet, joiden avulla on helppo valita, haluatko kantaa sitä vai kiinnittää se vaunuun.

Pienenä bonuksena saat käytännöllisen hoitoalustan laukun mukana. Se on taitettava ja hieno käyttää matkoilla tai nopeisiin vaipanvaihtoihin, kun olet poissa kotoa. Jos haluat hieman ylellisemmän vaihtoehdon, voit tutustua vinkkeihimme parhaista hoitopöydistä.

Skip Hop Duo Signature -hoitolaukussa on runsaasti taskuja ja säilytystilaa. Laukun ympärillä on jopa 10 taskua, joihin voit säilyttää vaippoja ja vaatteita suuressa tilassa ja pienempiä leluja, avaimia, tuttipulloja ja niin edelleen muissa taskuissa. Matkapuhelimille on jopa erityinen lokero.

Skip Hop Duo Signature on voittanut useita palkintoja, ja olemme samaa mieltä kunnianosoituskuoron kanssa. Tämä on selvä suosikkimme. Se on sekä uskomattoman toimiva, vakaa ja kestävä, tyylikäs ja todella edullinen. Jos haluat pitää sen yksinkertaisena, Skip Hop Duo Signature -hoitolaukku on täydellinen valinta ja paras myös meidän testissä!


Bugaboo Hoitolaukku

Bugaboo Hoitolaukku

Katso hinta täältä:

Hollantilaisesta Bugaboo-tuotemerkistä on tullut todellinen suosikki monille pienten lasten vanhemmille ympäri maailmaa. Ne ovat tunnettuja tuotteiden korkeasta laadusta ja yksinkertaisesta mutta tyylikkäästä suunnittelusta.

Bugaboo-hoitolaukku on erittäin käytännöllinen ja huomaat nopeasti, että materiaali on korkealaatuista. Se koostuu pääosin polyesteristä, mutta jossain määrin myös puuvillasta ja muista materiaaleista sisä- ja vuorauksessa. Painopiste on osittain kestävyydessä, mutta myös siihen että laukku on helppo käyttöinen ja helppo pitää puhtaana. Voit puhdistaa sen helposti kostealla liinalla, ja se on hyvä pitämään lian ja kosteuden poissa.

Laukussa on neljä erilaista lokeroa ja se on todella suuri. Voit varmasti sovittaa tarvitsemasi Bugaboon hoitolaukkuun. Samanaikaisesti siinä ei ole niin paljon pieniä taskuja kuin monissa muissa malleissa. Tämä on sekä hyvää että huonoa, puutteena on esimerkiksi vetoketjullinen tasku matkapuhelimelle ja avaimille tai vastaavalle. Mutta se on makukysymys ja arvostamme selvästi tilavuutta.

Laukku on helppo kuljettaa säädettävillä olkahihnoilla tai joustavan kahvan kautta. Tietenkin hoitolaukku sopii täydellisesti lastenvaunuihin, joko Bugaboon lastenvaunuihin tai useimpiin duo-lastenvaunuihin. Voit kiinnittää laukun helposti vaunuihin integroitujen lastenvaunu koukkujen avulla.

Saat todella mukavan hoitoalustan. Kaikista arvioiduista hoitolaukuista tämä on luultavasti kaikkein ylellisin hoitoalusta, jota me todella arvostamme. Se sopii pussiin ja sopii täydellisesti yhteen lokeroon.

Olemme ehdottomasti Bugaboon faneja, ja heillä on käytännön ja kestävyyden tunne. Laukku kestää kovia otteita ja helpottaa elämää tilavien säilytystilojensa ansiosta. Jos haluat suuren huomaamattoman muotoilun hoitolaukkuun ja keskittyä toiminnallisuuteen, Bugaboo-hoitolaukku on todella hyvä valinta!


Buddy & Hope Hoitolaukku

Buddy and Hope Hoitolaukku

Katso hinta täältä:

Uskomattoman halpa hoitolaukkulaukku, joka toimii todella hyvin, jos etsit jotain yksinkertaista tärkeimpien tavaroiden säilyttämiseen, kun olet ulkona asioilla lapsesi kanssa. Buddy & Hope -hoitolaukkua on saatavilla useissa eri väreissä ja se on erittäin suosittu valinta.

Hoitolaukku on valmistettu nailonista, mutta on silti pehmeä ja jopa Oeko Tex -sertifioitu, mikä on eduksi ympäristölle. Hinnan huomioon ottaen Buddy & Hope on erittäin antelias vaihtoehto, sillä saat myös hoitoalustan, jonka voit kantaa mukanasi laukussa.

Tämä hoitolaukku sopii melkein kaikkiin lastenvaunuihin, ja sitä on helppo kuljettaa mukanasi. Siinä on irrotettavat olkahihnat sekä vakiokahva nopeaa ja helppoa käsittelyä varten.

Tämän hoitolaukun tilavuus on todella hyvä, ja siinä on ylimääräinen tasku, jotta voit pitää asiat järjestyksessä. Meidän mielestä puuttuu kuitenkin vielä muutama tasku. Laukku on yleensä käytännöllinen muutamalla ylimääräisellä taskulla, mieluiten vetoketjulla. Buddy & Hopen laukusta puuttuu myös sellaisia ​​asioita kuin tuttipullotelineet ja muut mukavuudet.

Buddy & Hope -hoitolaukku sulkeutuu napeilla edestä ja vetoketjulla suurta osiota varten. Kaiken kaikkiaan tämä on todella hyvä hoitolaukku, ja todennäköisesti on vaikea löytää vaihtoehtoa, jossa saat enemmän vastinetta rahalle. Mutta se on melko yksinkertainen ja sinulle, joka käytät laukkua päivittäin, on usein toivottavaa, että sinulla on laukku, jossa on hieman parempia lajittelutaskuja ym.

Pidämme tästä hoitolaukusta ja uskomme, että se toimii hienosti useimmille ihmisille. Jos haluat hieman halvemman mallin, Buddy & Hope on ehdoton paras valinta parhaaksi budjetti-hoitolaukuksi!


North 13.5 Hoitoreppu

North 13.5 Hoitoreppu

Katso hinta täältä:

Todella mukava hoitolaukku, jota voi kantaa selässä. Se on erinomainen matkustamiseen ja sitä voidaan erityisesti käyttää myös tietokonelaukkuna ja muita tarvikkeita varten.

North 13.5 -hoitoreppu on uskomattoman käytännöllinen säilytyslaukku. Repun sisällä on runsaasti tilaa ja useita sivulokeroita älykkääseen organisointiin. Yksi suurista sivutiloista voidaan sulkea uudelleen ja koko laukku on suljettu kahdella tyylikkäällä soljella, jotka edistävät modernia ja tyylikästä ulkonäköä.

Laukun kantaminen selässä on hyvin käytännöllistä ja se istuu hyvin pitkien olkahihnojen ansiosta ja jotka on helppo säätää. Yläosassa on kahva aivan kuten tavallisessa repussa, joka on usein kätevä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, hoitorepussa on myös koukut, joiden avulla voit helposti kiinnittää sen vaunuun. Lyhyesti sanottuna se on todella toimiva ja helppokäyttöinen hoitolaukku, jota voit pitää mukanasi missä tahansa. Viimeisenä kosketuksena mukana on yksinkertainen taitettava hoitoalusta, joka vie hyvin vähän tilaa ja voi aina olla mukana repussa.

Pidämme riisutusta, muodikkaasta muotoilusta, jonka voisimme hyvin kuvitella käyttävämme kauan sen jälkeen, kun sitä käytettiin hoitoreppuna. Siinä on myös kaikki käytännön ominaisuudet, joita voisimme toivoa hyvältä hoitolaukulta. Jos etsit hoitolaukkua reppumallista, North 13.5 -hoitoreppu on todennäköisesti edullisin vaihtoehto!


Silver Cross Wave Hoitoreppu

Silver Cross Wave Hoitoreppu

Katso hinta täältä:

Todellinen premium-hoitolaukku, jota kannetaan sujuvasti ja mukavasti selässä. Se on suunniteltu vastaamaan Silver Cross Wave Duo -vaunua. Mutta tietysti se toimii hyvin myös muihin lastenvaunuihin ja on fantastisen hyvä monipuolinen hoitolaukku.

Silver Cross Wave -hoitoreppu on muotoilultaan uskomattoman ylellinen ja sopii sinulle, joka haluat jotain ylimääräistä, tai mukavan lahjan uusille vanhemmille. Laukku tulee myös erittäin hienossa pakkauksessa, jota yleensä arvostetaan lahjana.

Hoitolaukku on tietysti myös käytännöllinen, ja siinä on useita eri lokeroita kaikelle, mitä tarvitset mukaasi, kun olet poissa lapsesi kanssa. Ulkopuolella on älykäs säilytystasku ja sisäpuolella on tilava tila kaikkiin tarpeisiin sekä kaksi pienempää säilytystilaa, joihin voit järjestää tavarasi.

Laukkun yksityiskohdat on valmistettu tekonahasta, joka antaa sille tyylikkään ilmeen. Silver Cross tunnetaan tyylikkäistä tuotteistaan, ja kokoelmissa on kaikkea lastenvaatteista lastenvaunuihin ja vauvatavaroihin.

Voit helposti kuljettaa laukkua reppuna ja se voidaan säätää sinulle sopivaksi. Lisäksi laukussa on käytännöllinen kahva ja kiinnikkeet lastenvaunuihin. Laukkua varten saat myös erillisen pehmeän ja mukavan hoitotyynyn sekä erityisen pullotelineen, joka pitää tuttipullon suojattuna pussissa.

Jos sinulla on tai haluat hankkia Silver Cross Wave -vaunun, tämä hoitolaukku on varma valinta. Sitä on saatavana useina mukavina väreinä. Mutta se on myös todella mukava valinta sinulle, joka haluaa vain jotain erityisen tyylikästä tai antaa lahjaksi kauniin hoitolaukun odottavalle äidille. Pidämme kovasti Silver Cross Wave -hoitorepusta ja uskomme, että sinä arvostat myös sitä!


Elodie Hoitolaukku Soft Shell

Elodie Soft Shell Hoitolaukku

Katso hinta täältä:

Tämä ihana Elodien hoitolaukku on erittäin suosittu. Se on melko yksinkertainen laukku, mutta se on mukava ja helppo käyttää. Sitä on saatavilla useissa mukavissa väreissä, ja se sopii erinomaisesti matkustamiseen tai kiinnitettynä rattaisiin.

Elodie Soft Shell kiinnitetään vaunuun tarranauhakiinnikkeillä. Se on hieman epätavallinen ratkaisu, mutta se on uskomattoman joustava ja toimii hyvin. Koska se on kiinnitetty lastenvaunun kahvaan, se sopii täydellisesti mihin tahansa vaunuun.

Hoitolaukku on erittäin edullinen ja saat paljon rahan edestä. Laukkua varten saat mukavan pehmustetun hoitoalustan, joka sopii erinomaisesti vaippojen vaihtoon missä tahansa. Laukku sisältää ns. Lämpötaskun, johon voit laittaa vauvan pullon. Näin varmistat että se seisoo pystyssä ja ylläpitää kohtuullista lämpötilaa pidempään.

Laukku on tilava ja siinä on useita erillisiä lokeroita, joissa voit helposti lajitella ja järjestää sisällön. Esimerkiksi suuri lokero vaippoja ja lasten vaatteita varten, pienempi osasto puhelinta, avaimia ja muita pieniä esineitä varten ja paljon muuta. Yksinkertainen laukku, jolla on erittäin hyvä käytännön toiminta.

Riisuttu ja tyylikäs muotoilu tekee laukusta erinomaisen olkalaukun, jota voit kantaa mukanasi, vaikka olisit lopettanut sen käytön lastenhoitoon. Näin se sopii täydellisesti esimerkiksi kannettavan tietokoneen pitämiseen.

Olemme jo pitkään pitäneen Elodie Details tuotteista ja heidän kykyään yhdistää tyylikäs muotoilu käytännöllisiin hyödyllisiin tuotteisiin. Elodie Hoitolaukku Soft Shell on edullinen, tyylikäs ja todella hyvä laukku, joka mielestämme sopii useimmille ihmisille!


Twistshake Hoitolaukku

Twistshake Hoitolaukku

Katso hinta täältä:

Kun arvioimme Twistshake-hoitolaukkua on yksi asia, jota odotamme heiltä, tämä on toiminnallisuus. He ovat rakentaneet erittäin hyvän maineen brändinä, joka todella tuottaa käytännöllisiä tuotteita. Heidän hoitolaukku ei ole poikkeus.

Twistshake-hoitolaukku on vakaa ja tilava muunnos, jossa on monia hyviä lokeroita säilytyksen helpottamiseksi. Sinulla on suuri tilava tila keskellä ja kolme pienempää lokeroa sivuilla. Nämä ovat erinomaisia ​​pullonpidikkeinä, kun ne pitävät pulloa pystyasennossa, mutta niitä voidaan käyttää myös muiden asioiden varastointiin. Ulkopuolella on myös kolme säilytystaskua, yksi vetoketjulla turvallista säilytystä varten.

Hoitolaukkua voidaan kantaa olkapään yli hihnalla, joka voidaan myös poistaa haluttaessa. Siinä on vakiokahva ja erityiset rattaiden kiinnikkeet. Laukussa on myös hoitoalusta, joka voidaan nopeasti avata ja käyttää tarvittaessa.

Twistshake-laukku on kooltaan 15 litraa, mikä antaa tilaa useimmille asioille, jotka saatat tarvita mukaasi päivässä vanhempana. Yksi erottuva yksityiskohta, jota me todella arvostamme tässä laukussa, on se, että se seisoo erittäin tukevasti. Kun avaat laukun, se pysyy auki teräsrungon ansiosta laukun reunaa pitkin. Tätä et ajattele usein, mutta voi olla niin turhauttavaa löytää muuten tarvitsemasi, jos sinulla on esimerkiksi vain yksi käsi vapaana.

Jos haluat tilavan ja todella käytännöllisen laukun, Twistshake Hoitolaukku on loistava vaihtoehto. Se on yksi helppokäyttöisimmistä ja toimivimmista hoitolaukuista, joita meillä on ollut kunnia kokeilla!


Skip Hop Chelsea Hoitolaukku

Tuote ei ole enää saatavilla.

Upea mukava hoitolaukku, joka muistuttaa tyylikästä käsilaukua. Tyylikäs muotoilu, Skip Hop Chelsea laukussa on paljon hyödyllisiä toimintoja ja ominaisuuksia.

Yksi Skip Hop Chelsean suurista eduista on, että se on hyvin varustettu erilaisilla taskuilla ja säilytyslokeroilla. Laukun ympärillä on 12 erilaista lokeroa, joissa voit lajitella ja säilyttää kaikki tarvitsemasi tarvikkeet mukanasi. Lokeroita on monenlaisia, mukaan lukien vetoketjut puhelimelle ja tärkeille esineille, pullonpidikkeet, pienet taskut erilaisille esineille ja tietysti iso päälokero vaippoja, pyyhkeitä ja yleishoitotarvikkeita varten.

Laukku on helpoin kantaa irrotettavilla olkahihnoilla tai joustavalla kahvalla. Laukku voidaan myös helposti kiinnittää lastenvaunuihin ns. pidikkeiden avulla. Chelsean vaippalaukun alapuolella on pienet metallitassut, jotka tarjoavat suojaa, jos sinun on asetettava se maahan tai kovalle alustalle.

Laukku on valmistettu polyesteristä ja hienot yksityiskohdat keinonahasta. Se on täysin vapaa vaarallisista kemikaaleista, kuten ftalaatit ja BPA. Laukku sisältää myös käytännöllisen hoitoalustan matkalle.

Chelsean vaippalaukkua on saatavana myös samanlaisena mallina, mutta se on suunniteltu reppuksi. Se on muotoilultaan hieman erilainen ja siinä ei esimerkiksi ole niin paljon taskuja, mutta kannattaa ehdottomasti tarkistaa, jos haluat hoitorepun hoitolaukun sijasta!

Joka tapauksessa kokonaisarvioimme on että Skip Hop Chelsea on aivan loistava hoitolaukku. Jos kysyt meidän mielipidettä, suunnittelu on upea ​​ja arvostamme kaikkia pieniä lokeroita ja säilytystiloja. Jos haluat jotain ylimääräistä tilaa pienille tärkeille asioille Skip Hop Chelsea on hyvä hoitolaukku valinta sinulle!


Bjällra of Sweden Hoitolaukku

Tuote ei ole enää saatavilla.

Ruotsalainen Bjällra on jännittävä tuotemerkki vauvantuotteiden markkinoilla. Heidän hoitolaukut ovat hieman yksinoikeudellisempia ja omaavat korkeamman hintalapun. Ne yhdistävät tyylikkyyden ja toiminnan nykyaikaisella tavalla, mitä meidän on sanottava että todella arvostamme.

Ensimmäinen asia, johon kiinnitimme huomiota, on tyylikäs aaltoileva kangas laukun ulkopinnalla. Tämä yhdistettynä olkahihnan kullanväriseen ketjuun antaa laukulle trendikkään ilmeen, joka muistuttaa suunnittelijan käsilaukkua. Laukun hihnat ja yksityiskohdat ovat myös aitoa nahkaa, ja valmistajat ovat todella keskittyneet antamaan hoitolaukulle sitä pientä extraa.

Mukavan ulkonäön lisäksi ruotsalainen Bjällra on myös ottanut huomioon laukun toiminnan. Sekä sisäpuolelta että ulkopuolelta löytyy useita älykkäitä taskuja, jotka voidaan sulkea vetoketjulla. Hoitolaukussa on yhteensä 11 taskua, mukaan lukien sivulokerot, joissa voit säilyttää tuttipullon. Laukku voidaan kuljettaa joko kahvassa, olkahihnan kautta tai kiinnittämällä se lastenvaunuihin älykoukkujen avulla.

Laukun mukana tulee yksinkertainen, mutta erittäin käytännöllinen matto jota voit käyttää kun olet matkalla. Se vie hyvin vähän tilaa ja on täydellinen aina laukussa säilyttämiseen.

Pidämme todella laukun suunnittelusta. Tuntuu myös siltä, ​​että ruotsalainen Bjällra ei ole tinkimättä toiminnastaan ​​ja käytännöllisyydestään. Tämä on täydellinen vaippalaukku sinulle, joka liikkuu pääkaupunkiseudulla ja haluaa tyylikkään ja trendikkään ilmeen, kun olet poissa lapsesi kanssa. Arvostelu Bjällra of Sweden -hoitolaukusta on selvästi positiivinen, ja voimme suositella sitä erityisesti!


Emmaljunga Hoitolaukku Travel

Emmaljunga Hoitolaukku Travel

Emmaljunga on uskomattoman hyvä muotoilussa ja heillä on sarjat, joissa hoitolaukku sopii täydellisesti lastenvaunujen verhoiluun. Niiden laukut on sopivia siitä huolimatta onko sinulla Emmaljunga-rattaita vai ei, heidän laukut ovat todella hyviä tuotteita.

Tätä hoitolaukkua kutsutaan nimellä Travel ja se on erinomainen sekä pitkiä että lyhyitä matkoja varten. Runsaasti taskuja ja tiloja, joissa voit lajitella kaikki tarvitsemasi tarvikkeet sekä sinulle että lapsellesi. Laukku on täydellinen myös kannettavan tietokoneen säilyttämiseen, kun laukkua ei enää tarvitse käyttää lastentarvikkeisiin. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, kuinka käytännöllinen laukku on pullonpidikkeillä sivuilla, lukittavilla taskuilla sekä ulko- että sisäpuolella ja laukun todella suuri tilavuus. Tämän hoitolaukun avulla saat kaiken tarvitsemasi ja pidät asiat järjestyksessä ja helposti löydettävissä.

Emmaljunga Travel on saatavana useina eri väreinä ja tyyleinä, ja jos on olemassa yksi tuotemerkki, jota tulisi kiittää suunnittelusta ja materiaalista, se on Emmaljunga. Voit luottaa siihen, että saat laatua, kun valitset heidän tuotteitaan, vaikka tietysti kyseessä onkin hieman korkeampi hintalappu.

Laukkuun sisältyy myös hoitoalusta, joka on helppo kuljettaa ja helppo puhdistaa, koska se voidaan pestä koneessa. Voit kantaa laukkua kahvoista, irrotettavasta olkahihnasta tai tietysti helposti kiinnittää sen rattaisiin. Se sopii erinomaisesti Emmaljungan rattaille, mutta toimii todella hyvin useimmille rattaille.

Jos haluat laadukkaasta materiaalista valmistetun hoitolaukun, mutta hyvin harkitun muotoilun ja mukavan ulkopinnan, Emmaljunga Travel Hoitolaukku on turvallinen valinta.


Mikä hoitolaukku on?

Hoitolaukku on tietyntyyppinen laukku, joka on suunniteltu erityisesti siten, että voit kantaa kaikkea mitä tarvitset lapsesi hoitamiseen kodin ulkopuolella. Siksi esimerkiksi hoitolaukussa on yleensä taitettava hoitoalusta jota voit aina pitää mukanasi.

Hoitolaukkuja on erilaisia ​​tyylejä, esimerkiksi:

  • Hoitolaukut olkapään yli
  • Pienet hoitolaukut, jotka näyttävät käsilaukulta
  • Hoitolaukut, jotka kannetaan kuin reppu

Useimmissa hoitolaukuissa on myös jonkinlainen kiinnike, jonka avulla ne voidaan ripustaa lastenvaunun eteen. On erittäin kätevää löytää nopeasti vauvan tavaroita, kuten tutteija, pulloja tai pyyhkeitä, kosteita pyyhkeitä ja niin edelleen.

Hoitolaukkuja on saatavilla kaikissa eri tyyleissä, väreissä ja malleissa, ja valittavana on lukuisia eri merkkejä.

Mitä eroa on hoitolaukulla ja tavallisella laukulla?

Hoitolaukut voivat näyttää hyvin erilaisilta, mutta usein ne ovat hyvin samanlaisia ​​kuin tavalliset käsilaukut tai vastaavat. Tässä on joitain yleisiä eroja hoitolaukkujen ja tavallisten laukkujen välillä:

  • Hoitolaukuissa on usein hoitoalusta
  • Hoitolaukuissa on usein pulloteline, joka sopii tuttipullolle tai nokkamukille
  • Hoitolaukku on yleensä sovitettu kiinnitettäväksi lastenvaunuihin

     Monissa hoitolaukuissa on enemmän lokeroita ja ne on sovitettu tarvikkeille jotka sinun on otettava mukaan vauvan vanhempana

Mitä on otettava huomioon kun ostaa hoitolaukun?

On joitain asioita, jotka voivat olla hyviä pitää mielessä kun ostaa hoitolaukun. Tässä on vinkkimme:

Koko – Kaupoissa on kaikkea todella pienistä hoitolaukuista, joissa on tilaa kaikkein tarpeellisimpiin asioihin, suurempiin malleihin, joissa on tilaa muillekin kuin vain vaipoille ja pesulapuille. Pidämme mieluummin hieman suuremmista hoitolaukuista, joissa on tilaa ylimääräisille vaatteiden vaihdoille, leluille, hygieniatuotteille ym.

Taskut ja lokerot – Hoitolaukuissa on usein useita eri taskuja. Tätä suosittelemme todella. Näin voit pitää asiat helposti järjestyksessä. Lelut yhdessä lokerossa, vaipat toisessa ja niin edelleen.

Toiminto ja kantaminen – Hoitolaukut voidaan suunnitella hieman eri tavalla. Yleisin malli, jota myös suosimme, on hieman suurempi käsi- / olkalaukku. Se voidaan ripustaa myös lastenvaunuihin ja on erittäin käytännöllinen kantaa mukanasi. On myös esimerkiksi reppu vaihtoehtoja tai pienempiä laukkuja, jotka muistuttavat enemmän meikkipussia.