Paras hoitopöytä 2024: Vaihda vaippa kätevästi ja turvallisesti

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Kun vauva on ensimmäistä kertaa kotona, on vaihdettava paljon vaippoja. Kun sinulla on tätä varten varattu paikka, jossa on pesulappuja, puhtaita vaippoja ja muita hygieniatarvikkeita, helpoittaa se paljon vauva aikaa. Hoitopöytä on täydellinen tähän tarkoitukseen. Tässä ovat parhaimmat hoitopöydät juuri nyt meidän mielestämme!

Äiti ja vauva makaavat vaihtopöydällä

Mikä hoitopöytä on testin paras?

Suuremmista malleista suosikkimme on Troll Royal hoitoalusta. Se on tukeva penkki, jossa on runsaasti säilytystilaa. Todella hieno huonekalu!

Jos haluat hieman halvemman version, suosittelemme JLY:n hoitopöytää. Ne ovat edullisia ja todella mukavia!

Pidämme myös Troll Luxista, joka on hieman pienempi versio, jota on helppo siirtää ja joka on erittäin käytännöllinen käyttää.

Muista, että sinun on myös ostettava hoitoalusta pöytääsi varten. Nämä myydään erikseen. Tutustu meidän parhaimpiin hoitoalusta valintoihin täällä!

Troll Royal hoitoalusta

Troll Royal hoitoalusta

Katso hinta täältä:

Hoitopöytä, jossa on uskomattoman ylellinen tunnelma. Se on kaunis huonekalu, jossa on säilytyskaapit ja kolme ulosvedettävää laatikkoa, joissa säilytät älykkäästi ja kätevästi kaiken, mitä tarvitset vauvasi hoitoon.

Tämä hoitopöytä voidaan tietenkin halutessasi irrottaa, joten voit jatkaa sen käyttöä tavallisena lipastona, kun lapsesi on kasvanut ulos varhaisesta vaipanvaihtovaiheesta. Troll Royal on kokonainen sarja erittäin hienoja lastenhuonekaluja, jotka tunnistat helposti kruunusta. Se on uskomattoman

Hoitopöytä on suurimmaksi osaksi valmistettu koivusta, joka on peräisin pohjoismaisista puista. Se on erittäin laadukasta ja tukevaa materiaalia. Trollin käyttämät maalit ja liimat ovat myrkyttömiä ja huolellisesti valittuja, jotta ne olisivat turvallisia lapsille ja ympäristölle. Lisäksi Trollin huonekalut on testattu useaan otteeseen eri instituutioissa, jotta ne täyttäisivät sekä Euroopan että Yhdysvaltojen korkeat turvallisuusvaatimukset.

Troll Royal -hoitopöydän korkeus on 96,8 cm ja leveys on 93,6 cm. Toisin sanoen se on todella suuri kappale, jossa on runsaasti tilaa sekä vauvan kuljettamiseen että tarpeellisten tavaroiden säilyttämiseen. Mutta se puolestaan edellyttää, että mietit, millaiseen tilaan huonekalut mahtuvat.

Jos haluat laadukkaan hoitopöydän ja lipaston yhdessä paketissa, tämä on erittäin hyvä valinta. Suuri plussa on, että se on myös melko edullinen ottaen huomioon, että kyseessä on laadukas huonekalu, jota voit käyttää monta vuotta. Pidämme Troll Royal -hoitopöydästä erittäin paljon ja annamme sille vankan suosituksen!


JLY Dream Hoitopöytä, jossa on säilytystila

JLY Dream Hoitopöytä, jossa on säilytystila

Myydään ainoastaan täällä:

Jollyroom-verkkokaupan omalla tuotemerkillä JLY:llä on monia edullisia ja toimivia tuotteita lapsille ja perheille. Heidän Dream-hoitopöytänsä on yksi näistä. Se on kevyt ja joustava hoitopöytä, joka tekee vaipanvaihdosta ja vauvanhoidosta käytännöllistä ja helppoa.

Hoitopöydän alla on kaksi yksinkertaista hyllyä, joissa on helppo säilyttää tarvittavat tavarat. Se tarjoaa nopean pääsyn tavaroihin, ilman että sinun tarvitsee poistua pöydästä. Lisäksi juuri hoitopöydän alapuolella on pieni laatikko, joka voidaan vetää ulos, jolloin saadaan lisää säilytystilaa. Itse pöydässä on kaksi reunaa, jotka pitävät vauvan turvassa ja estävät lasta kääntymästä sivuilleen.

Suunnittelu on yksinkertaista mutta erittäin käytännöllistä. Koko kaluste on valmistettu vanhempien mukavuutta ja lapsen turvallisuutta ajatellen. Hoitopöydän korkeus on yhteensä 92 cm ja leveys 58 cm. Se on kuitenkin melko kevyt ja helppo liikutella, mutta seisoo kuitenkin tukevasti paikallaan ja kestää jopa 11 kg:n painon.

Mielestämme JLY Dream -hoitopöytä on erittäin edullinen vaihtoehto, jos haluat säilytystilalla varustetun hoitopöydän, joka on sekä käytännöllinen että tyylikäs, maksamatta siitä enempää kuin on tarpeen. Pidämme tästä erittäin paljon, ja tämän tyyppisistä hoitopöydistä tämä on edullisin valinta!


Troll Lux HM Hoitopöytä

Troll Lux HM Hoitopöytä

Katso hinta täältä:

Toinen yksinkertaisempi, mutta erittäin hieno hoitopöytä Trollilta on tämä: Lux HM -hoitopöytä. Hoitopöydässä on kaksi tilavaa hyllyä ja ulosvedettävä säilytyslaatikko.

Tämä hoitopöytä on erittäin kevyt, ja sitä voi myös siirtää helposti, sillä siinä on älykkäät pyörät, joiden avulla kalusteita voi kääntää tai siirtää. Pyörät voidaan asentaa valinnaisesti tarpeidesi mukaan. Pyörät voidaan tietysti myös lukita, jotta hoitopöytä pysyy tukevasti paikallaan.

Kuten muutkin Trollin huonekalut, tämäkin hoitopöytä on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja viimeistelty vesipohjaisilla myrkyttömillä maaleilla ja vaarattomalla liimalla. Hoitopöydän korkeus on 95 cm ja leveys 60 cm. Se on pieni ja siisti hoitopöytä, jonka pitäisi sopia useimpiin koteihin.

Kaiken kaikkiaan tämä on erittäin kätevä lastenhoitoratkaisu, joka helpottaa elämää kotona. Sinulla on kaikki, mitä tarvitset vauvan vaihtamiseen ja hoitamiseen, yhdessä pienessä tilassa. Kätevä, yksinkertainen ja kätevä ilman, että se maksaa liikaa tai että pöytä vie liikaa tilaa. Troll Lux HM -hoitopöytä on loistava valinta, jos haluat hoitopöydän jossa on säilytystilaa, mutta et halua ostaa kokonaista lipastoa tai suurempaa huonekalua.


Troll seinähoitopöytä

Troll seinähoitopöytä

Katso hinta täältä:

Erittäin mukava seinään kiinnitettävä vaihtopöytä Trollilta. Erittäin käytännöllinen ja tilaa säästävä ratkaisu, joka sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat säästää tilaa kotona.

Itse hoitopöydässä on korkeareunainen runko, joka tarjoaa hyvän turvallisuuden, kun lapsi on paikallaan. Hyllyssä on kaksi älykästä hyllyä, joissa voit säilyttää vaipanvaihtoa varten tarvittavat tavarat, joten sinun ei tarvitse jättää vauvaa hetkeksikään, kun seisot siinä. Voit myös säilyttää tavaroita hoitopöydän päällä, ja kaiken kaikkiaan pieneen tilaan mahtuu paljon tavaraa. Kun et käytä hoitopöytää, taita läppä pois seuraavaa kertaa varten.

Hauska idea, joka pidentää hoitopöydän käyttöikää, on käyttää sitä uudelleen työpöytänä lapsellesi, kun hän on kasvanut ulos vaipanvaihtoaikansa ajasta. Jos asetat hoitopöydän matalammalle, siitä tulee hieno pieni työpöytä pienille lapsille.

Huonekalun korkeus on 79 cm ja leveys 68 cm. Hoitopöytä kestää jopa 15 kg:n painon, ja se on tukeva ja laadukas rakenne.

Jos etsit tyylikästä ja hienoa seinään kiinnitettävää hoitopöytää, tämä tuote on loistava valinta. Arvostamme tuotemerkkiä suuresti, ja Trollin seinään kiinnitettävä hoitopöytä on todella hieno tuote, jota suosittelemme mielellämme.


JLY Dream Hoitopöytä Seinälle

JLY Dream Hoitopöytä Seinälle

Myydään ainoastaan täällä:

Tässä on erittäin edullinen vaihtoehto, jos haluat käytännöllisen hoitopöydän seinälle maksamatta enempää kuin on tarpeen.

JLY:n Dream-Hoitopöytä Seinälle on kaikessa yksinkertaisuudessaan tyylikäs ja täyttää juuri ne toiminnot, joita odotatkin. Se on suosittu hoitopöytä, jota on erittäin helppo käyttää ja joka vie hyvin vähän tilaa. Olisimme kuitenkin toivoneet, että sisällä olisi ollut säilytyshyllyjä, joita on monissa muissa seinään kiinnitettävissä hoitopöydissä. Muuten tämä on erinomainen tuote paljon edullisempaan hintaan. Ulkoreunassa on ripustuskoukut, joihin voit ripustaa vaatteita tai pyyhkeen, mikä on kätevää ja fiksua.

Hoitopöydän korkeus on 75 cm ja leveys 58 cm. Se kestää enintään 11 kg:n painon, ja se on vakaa ja kestävä vaadittuun tarkoitukseen. Kaiken kaikkiaan tämä hoitopöytä on melko yksinkertainen vaihtoehto, mutta useimmat ihmiset ei tarvitse sen enempää, jotta vaipanvaihdot hoituvat sujuvasti noin ensimmäisen vuoden ajan.

Jos haluat säästää sekä rahaa että tilaa, JLY Dream -Hoitopöytä Seinälle on erittäin viisas vaihtoehto. Se on tyylikäs valkoisen värisestä puusta ja sopii useimpiin koteihin, joissa se voidaan asentaa seinälle. Hoitopöytä on saatavilla myös useissa edullisissa paketeissa, esimerkiksi pinnasängyn kanssa. Pidämme siitä ja suosittelemme sitä parhaana budjettivalintana, kun kyseessä on seinään kiinnitettävä hoitopöytä!


Roba hoitopöytä seinälle

Roba hoitopöytä seinälle

Osta tuote täältä:

Roba-tuotemerkillä on useita kivoja seinälle kiinnitettäviä hoitopöytiä. Niiden mukana toimitetaan hoitoalusta, kun saat tuotteet kotiin, ne on helppo asentaa. Tämä tuote on kätevä ratkaisu, ja tuotetta on saatavilla useissa eri malleissa valkoisena ja luonnonpuupinnoitteisena.

Roba-hoitopöydät kestävät noin 11-15 kg riippuen valitsemastasi mallista, mutta kaikki ovat riittävän vahvoja, jotta vauvan on turvallista olla niiden päällä.

Hoitopöydän sivuilla on korkeat reunat, jotka toimivat myös kahvoina pöytää avattaessa. Se on käytännöllinen ja kätevä ratkaisu, joka helpottaa elämää, kun vaippoja on vaihdettava usein. Tämä ratkaisu säästää sekä tilaa kodissa että selkääsi, kun sinun ei tarvitse kumartua vaipanvaihtoa varten.

Roba hoitopöytä seinälle on yksi uudemmista tuotteista, joita olemme löytäneet tämän tyyppiselle hoitopöydälle. Tämä on loistava tuote, ja jos haluat asennettavan hoitopöydän, on tämä järkevä ja laadukas valinta.


Fillikid Kokoontaitettava Hoitopöytä

Fillikid Kokoontaitettava Hoitopöytä

Katso hinta täältä:

Fillikidin yksinkertainen mutta erittäin käytännöllinen hoitopöytä. Siinä on useita älykkäitä säilytysratkaisuja, ja se on helppo taittaa kokoon ja ottaa mukaan matkalle tai säilyttää kaapissa tai vaatekaapissa.

Fillikid on itävaltalainen yritys, jolla on monia käytännöllisiä ja hyödyllisiä tuotteita vauvoille ja lapsiperheille. Ne ovat tunnettuja muun muassa korkeasta laadustaan ja edullisista hinnoistaan. Ne ovat kestäviä tuotteita, jotka täyttävät tehtävänsä kodissa ilman, että ne maksavat enemmän kuin on tarpeen.

Heidän kokoontaitettavassa hoitopöydässään on useita pintoja, joille voit sijoittaa kaiken, mitä tarvitset lapsesi hoidossa. Pöydän alla on suuri tila esimerkiksi uusille vaipoille, pyyhkeille ja pesulapuille. Sivussa roikkuu kori, jossa on useita näppäriä lokeroita, joissa on tilaa useimmille tavaroille.

Itse hoitopöydässä on useita turvaominaisuuksia. Siinä on erityisesti korkeat reunat, jotka estävät vauvaa vierimästä pois pöydältä. Lisäturvaksi on myös hihna, jota voit käyttää, vaikka lasta ei tietenkään saa koskaan jättää ilman valvontaa hoitopöydälle. Mutta se voi esimerkiksi antaa sinulle vapaat kädet, jos tarvitset niitä lyhyen aikaa.

Hoitopöytä on helppo taittaa kokoon, se painaa hyvin vähän ja sitä on helppo säilyttää tai kuljettaa. Keveydestään huolimatta se kestää jopa 15 kg:n enimmäiskuorman.

Tämä on uskomattoman edullinen hoitopöytä, ja voimme suositella Fillikidin kokoontaitettavaa hoitopöytää, jos haluat edullisen vaihtoehdon yksinkertaisemmasta tuotelajista!


Beemoo Care hoitopöytä kylpyammeella tai ilman sitä

Beemoo Care hoitopöytä kylpyammeella tai ilman sitä

Osta osoitteesta:

Tässä on toinen erittäin helppokäyttöinen hoitopöytä, joka on helppokäyttöinen ja erittäin edullinen.

Beemoo Care -tuotesarja tunnetaan edullisista mutta toimivista vauvatuotteista ja lapsiperheiden apuvälineistä. Tämä hoitopöytä on hyvin pelkistetty, ja siinä on kaikki perusominaisuudet, joita voit odottaa, mutta ilman hössötystä tai kustannuksia.

Hoitopöydässä on älykäs säilytystila sekä sen alla että korissa, joka roikkuu itse vaihtopenkin vieressä. Pöytä on erittäin kevyt, ja se voidaan helposti taittaa kokoon ja kuljettaa mukana. Tästä huolimatta se seisoo tukevasti ja kestää jopa 15 kg.

On luultavasti vaikea löytää hoitopöytää, jossa rahalle saa enemmän vastinetta kuin Beemoo Care. Pöydän voi ostaa joko yksittäin tai kylpyammeen kanssa. Sen avulla voit pestä pikkuisen oikealla korkeudella, joten sinun ei tarvitse istua tai kumartua sillä välin.

Hoitopöydän mitat ovat 100 x 68 cm, joten se vie vähän tilaa, mutta kuten aikaisemmin mainitsimme, se on helppo taittaa kokoon ja laittaa pois tarvittaessa. Runko on valmistettu metallista ja hoitopöytä tekstiilistä.

Jos haluat hyvää laatua parhaaseen hintaan, Beemoo Care -hoitopöytä on erittäin kuuma ehdokas, joka sinun on hyvä tarkistaa ennen ostopäätöstäsi. Pidämme sekä tuotemerkistä että tuotteesta, ja se on suosittu ja pidetty valinta.


OKBaby Hoitopöytä, Flat

OKBaby Hoitopöytä, Flat

Katso hinta täältä:

Tämä hoitopöytä on kätevä tuote, jota voidaan käyttää monin eri tavoin. Siinä on kokoontaitettavat jalat lattialle tai pöydälle asettamista varten, mutta se voidaan asettaa myös pinnasängyn päälle tai kylpyammeeseen.

Jos haluat käyttää OKBabyn vaihtopöytää lattialla, taita vain jalat ulos, jolloin vaihtopöydän korkeus on 30 cm. Se voidaan myös asettaa esimerkiksi pöydälle, jolloin se on täydellisellä korkeudella. Jos haluat käyttää sitä pinnasängyssä tai kylpyammeessa, voit säätää ja mukauttaa hoitopöydän tähän tarkoitukseen. Se on erittäin käytännöllinen ja joustava ratkaisu, jota voit käyttää siellä, missä se sopii sinulle parhaiten.

Hoitopöytä on sellaisenaan hyvin kevyt, ja se voidaan helposti kuljettaa mukana matkalla tai vastaavalla matkalla. Se on mukava ja ainutlaatuinen tuote, joka kannattaa tarkistaa, jos haluat jotain, joka ei vie paljon tilaa, mutta on silti erittäin käytännöllinen ja hyödyllinen.

Suosittelemme OKBabyn hoitopöytää erityisesti niille, jotka asuvat pienessä tilassa tai haluavat säästää tilaa, mutta haluavat silti hoitopöydän käytännölliset edut. Jos nämä tiedot vastaavat sinun vaatimuksia, tämä tuote kannattaa tarkastaa!


Flexa Furniture Hoitopöytä

Tuotetta ei enää myydä.

Erittäin hieno hoitopöytä tanskalaiselta Flexa Furniture -valmistajalta. Flexa-yritys on valmistanut laadukkaita huonekaluja lapsiperheille jo yli 45 vuoden ajan. Olemme erittäin vaikuttuneita heidän huonekaluistaan ja niiden korkeasta laadusta.

Tämä on erittäin toimiva ja käytännöllinen hoitopöytä, jonka alla olevissa säilytyslokeroissa voit säilyttää kaiken tarvitsemasi. Alusta, johon hoitopöytä on kiinnitetty, on käännettävissä, mikä helpottaa lapsen vaihtamista. Näin voit aina säilyttää ergonomisen asennon, kun hoidat lastasi.

Koko huonekalu on lakattu ympäristöystävällisellä aineella, joka tekee siitä sileän ja kestävän, ilman liuottimia tai epäterveellisiä väriaineita tai vastaavia. Koko muotoilu ja kaikki materiaalit on valittu lasta, mutta myös ympäristöä ja kestävyyttä ajatellen.

Tämä huonekalu on melko suuri, ja sen korkeus on 96 cm ja leveys 72 cm. Siksi se sopii parhaiten niille, joilla on paljon tilaa ja jotka haluavat tukevan huonekalun esimerkiksi lastenhuoneeseen, jossa on kaikki tarpeellinen vauvalle.

Jos etsit tukevaa huonekalua vauvanhoitoon, Flexa Furniture -vaihtoalusta on todella hyvä valinta. Kun vauva kasvaa, voit tietysti jatkaa kalusteiden käyttöä säilytykseen, esimerkiksi vaatteita, hygieniatarvikkeita tai muuta vastaavaa varten. Yksi parhaista hoitopöydistä, joita olemme katsoneet, kädet alas!


Carena Vaihtopöytä Seinälle Gålö

Tuotetta ei enää myydä.

Carenan tyylikäs ja klassinen seinään kiinnitettävä hoitopöytä. Se on erittäin helppokäyttöinen ja kätevä, ja siinä on tyylikäs ja klassinen muotoilu.

Carena Gålö on tukeva seinähoitopöytä, joka kestää jopa 15 kg:n kuormituksen. Siinä on useita käytännöllisiä hyllyjä, joissa on tilaa pesulapuille, pyyhkeille, vaipoille ja muille hygieniatarvikkeille. Se taittuu helposti kokoon ja vie hyvin vähän tilaa, kun hoitopöytä on taitettu kokoon.

Pidämme kovasti yksinkertaisesta mutta erittäin kauniista muotoilusta, joka sopii lähes mihin tahansa kotiin. Hoitopöytä on valmistettu laadukkaasta koivupuusta, joka on peräisin Pohjois-Euroopasta, maali on valmistettu Ruotsissa ja lakka on vapaa myrkyistä tai haitallisista aineista.

Hoitopöydän mitat ovat 79 x 68 senttimetriä. Vaipanvaihtoalusta on kooltaan 75 x 59 senttimetriä, ja siinä on runsaasti tilaa vaipan vaihtamiseen ja vauvan hoitamiseen turvallisesti. Sivuilla on korkeat reunat turvallisuuden lisäämiseksi, ja kaikki reunat ovat sileät ja hellävaraiset.

Jos haluat siistin ja tyylikkään, seinälle kiinnitettävän hoitopöydän, Carena Gålö on laadukas ruotsalainen vaihtoehto. Se on laatutuote, joka näyttää hyvältä ja on turvallinen. Täydellinen valinta, jos seinäasennusvaihtoehtojen joukossa!


Kysymyksiä ja vastauksia hoitopöydistä

Seuraavaksi on joitakin yleisiä kysymyksiä ja vastauksia, joita kuluttajat esittävät uutta hoitopöytää ostaessaan.

Millaista hoitopöytää minun pitäisi käyttää?

Eri vaihtoehdoissa on etuja ja haittoja. Ensinnäkin sinun on otettava huomioon käytettävissäsi oleva pinta-ala. Jos sinulla on runsaasti tilaa, voit valita minkä tahansa version, kun taas jos asut pienemmässä kodissa, et ehkä halua täyttää sitä toisella suurella huonekalulla. Tällöin seinälle kiinnitettävä ratkaisu tai kokoontaitettava malli saattaa olla paras.

Sinun on myös harkittava, voitko porata ja ruuvata seiniin. Jos asut vuokra-asunnossa, et välttämättä saa asentaa hoitopöytää seinälle. Tällainen ratkaisu vaatii myös hieman enemmän työtä ja taitoa.

Niinkin voisi sanoa:

  • Hoitopöytä, jossa on säilytystila – Paras, jos haluat jotain yksinkertaista. Vaatii hieman enemmän tilaa ja on kuin oikea huonekalu.
  • Seinäkiinnitteinen hoitopöytä – Säästää tilaa. Vaatii enemmän työtä, ja sinulla on oltava lupa porata ja ruuvata seinään.
  • Kokoontaitettava hoitopöytä – Hieman vähemmän vakaa. Se on usein halvempi, vie vähän tilaa ja voidaan helposti taittaa kokoon tilan säästämiseksi.

Minne sijoitetaan hoitopöytä?

Pitäisikö hoitopöytä laittaa makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen vai lastenhuoneeseen? Mielipiteet siitä, mikä on paras, vaihtelevat. Se riippuu tietenkin siitä, kuinka paljon tilaa sinulla on kotona. Jos kylpyhuoneessa on tilaa, siellä voi olla hyvä olla hoitopöytä. Mutta usein voi olla hankalampaa pärjätä pinta-alalla tai asentaa kylpyhuoneen seinälle.

Hoitopöytä on loistava lisä makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Vaikka vaihdon yhteydessä saattaa esiintyä lievää hajua, se on vain väliaikaista. Varmista, että pidät hoitopöydän puhtaana. Likaiset vaipat ja pesulaput on heitettävä heti pois, tai hanki hyvin suljettu vaippa-roskis. Ei ole niin tärkeää, mihin huoneeseen sijoitat hoitopöydän, vaan tärkeämpää on, että sinulla on tilaa seisoa pöydän ääressä ilman ongelmia.

Mitä pitää olla hoitopöydällä?

Koska vauvaa ei saa jättää yksin hoitopöydälle, on tärkeää, että kaikki tarvittava on lähellä, kun vaihdat vaippaa vauvalle. Nämä on hyvä olla paikallaan hoitopöydän säilytystilassa tai muussa helposti ulottuvilla olevassa säilytystilassa:

  • Vaipat – kertoo kaiken.
  • Pesulaput – Hyvä pitää käsillä, mutta tarvitsevat myös vettä liotettavaksi.
  • Kosteat pyyhkeet – vaipanvaihtajan tärkein työkalu.
  • Voiteet – Jos käytät esimerkiksi ihovoidetta, sitä on hyvä pitää käsillä vaipanvaihtoja varten.
  • Pienet pyyhkeet – Aina hyvä olla valmiina.
  • Muita hygieniatarvikkeita – kynsisakset, topsipuikot, nenäimuri jne. – on hyvä pitää käsillä, jotta voit käyttää tilaisuutta hyväksesi ja antaa vauvallesi hieman lisähoitoa.
  • Vauvaöljy – Jos käytät vauvaöljyä, sitä on myös hyvä olla käsillä.

Tarvitsenko hoitopöydän?

Lasta voi imettää lähes missä tahansa, ja vaipanvaihdot voidaan tehdä esimerkiksi sängyssä hoitoalustaa käyttäen. Hoitopöytä on kuitenkin suunniteltu pitämään vauva oikealla korkeudella, mikä on hellävaraisempaa selälle ja vartalolle. On myös kätevää, että kaikki, mitä tarvitset vaipanvaihtoon ja vauvan hoitoon, on samassa paikassa. Kyse on pikemminkin mukavuudesta kuin tarpeesta.

Kokemuksemme mukaan hoitopöytä on hyvä investointi, sillä se helpottaa elämää. Monet hoitopöydät ja suuremmat versiot toimivat myöhemmin hyvin myös tavallisina säilytyskalusteina, joten ne ovat hyvä investointi, joka kestää monta vuotta.


Täältä voit lukea lisää hygieniaan liittyviä artikkeleita vanhemmille ja vauvoille!