Paras imetystyyny 2024: Testin paras tyyny imetykseen

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Kaikki äidit jotka ovat imettäneet lasta tietävät että on raskasta ja stressaavaa keholle istua oikeassa asennossa pitkään. Vauvat työskentelevät eri tavalla ja kaikilla on oma suosikkiasentonsa, kun on aika syödä. Oikeilla apuvälineillä imetys on niin paljon helpompaa sekä äidille että lapselle. Tässä artikkelissa valitsemme parhaan imetystyynyn!

Lastenhoito ja imetystyyny

Mikä imetystyyny oli paras testissä?

Testin paras oli erittäin suosittu ergonominen imetystyyny Bbhugme. Sitä on saatavilla sekä suurena että pienenä versiona

bbhugme Raskaus- ja imetystyyny, Dusty Pink

Toinen uusi suosikkimme on Najellin raskaustyyny. Uskomattoman pehmeä tyyny, joka maksaa vähemmän, mutta säilyttää saman laadun! Lue myös arvostelumme Najell-tyynystä.

Najell Pregnancy Pillow

Toinen todella suosittu vaihtoehto on Doomoo-imetystyyny. Sitä on saatavilla useina eri kokoisina ja tyyleinä, ja se on upea apu imetyksen aikana.

Doomoo Imetys raskaus tyynyyn

Lisää raskaustyynyjä löydät alempana tässä artikkelissa.

Katso myös vinkit miellyttäviin yöasuihin raskaana olevalle vartalolle!

Arvostelut ja mielipiteet seitsemästä eri imetystyynystä

Tässä on katselmus kaikista erilaisista imetystyynyistä joita arvioimme. Katso myös vinkit tukivöistä, joita voi käyttää raskauden aikana, ja vöistä, joita voi käyttää synnytyksen jälkeen!

Bbhugme Raskaus- & imetystyyny (Paras testissä)

Bbhugme Raskaus- & imetystyyny

Katso hinta täältä:

Bbhugme-tuotemerkin ovat luoneet kolme norjalaista kiropraktikkoa. Heillä oli yhteinen kiinnostus kehittää tuotteita ammatillisten taitojensa kautta, joka olisi hyödyllistä kaikille äideille, jotka kärsivät usein selkä- ja lannerankakivuista. Tällä tavalla syntyi idea heidän imetystyynystään.

Tyyny on suunniteltu kokoa, täytettä ja joustavuutta ajatellen. Se on täynnä pieniä antibakteerisia EPS-palloja, joka tarkoittaa että se voidaan muotoilla ja sen pehmeys on kohtuullinen. Kangas on joustava, mutta kestävä ja tyyny on tehty sekä mukavaksi että kestäväksi.

Se on valmistettu ilman vetoketjuja tai tarranauhaa, joka voi vahingoittaa lasta, mutta käyttää sen sijaan hihnoja, joilla voit sitoa tyynyn yhteen. Löysäämällä hihnoja on myös mahdollista irrottaa ulkotekstiili ja pestä se.

Bbhugme:lla on tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. He välittävät tuotteestaan ​​paljon ja tuote on kehitelty intohimolla auttamaan naisia ​​raskauden ja imetyksen aikana.

Tätä tyynyä suosittelevat monet ammattilaiset, sekä kätilöt että kiropraktikot ja lasten sairaanhoitajat puhuvat hyvää Bbhugmesta. Puhumattakaan kaikista naisista, jotka ovat arvostaneet tätä imetystyynyä vuosien varrella. Rakastamme tätä tuotetta ehdottomasti ja annamme sille lämpimän suosituksen!

Bbhugme on myös julkaissut toisen variantin imetystyynystään, hieman pienemmän ja halvemman mallin. Se on noin puolet pidempi kuin isompi versio ja painaa vähemmän. Jos joudut kantamaan tyynyä mukanasi tai esimerkiksi matkustamaan sen kanssa, tämä voi olla hyvä vaihtoehto. Se on suunniteltu samalla tavalla kuin aikaisempi versio, mutta se on kooltaan pienempi.

Bbhugme Raskaus- & imetystyyny pieni

Suosittelemme suurempaa imetystyynyä jos käytät sitä kotona, mutta tämä pienempi vaihtoehto, jos sinun on kannettava sitä mukanasi.


Doomoo Imetystyyny – Paras halvin vaihtoehto

Doomoo Imetystyyny

Katso hinta täältä:

Yritys Doomoo perustettiin Belgiassa vuonna 1990. Nimi Doomoo tulee ranskalaisista sanoista “doux” ja “mou”, mikä tarkoittaa karkeasti pehmeää ja joustavaa. Vuosien varrella he ovat keskittyneet perheeseen ja tuottaneet laadukkaita tuotteita, jotka ovat arvokkaita perhe-elämässä.

Heidän imetystyyny on saatavana sekä hieman pienemmässä koossa että isommassa versiossa, joka sopii myös raskaustyynyksi, kun tarvitset tukea yön aikana. Se on erittäin pehmeä ja sileä, pehmeän päällyskankaan ja EPS-pallojen täytteen ansiosta.

Monet kätilöt suosittelevat Doomoon imetystyynyä imetysvälineeksi, ja se on erittäin korkealaatuinen tuote. Kun vauva on asettunut tyynylle, asento pysyy hyvin ja vauva voi turvallisesti makaamaan ja imettää häiritsemättä tai menettämättä otettaan. Se antaa sinulle erittäin hyvän tuen, josta kehosi kiittää.

Imetystyynyn lisäksi sitä voidaan käyttää myös makuutukena vauvallesi, joka vahvistaa selän ja kaulan lihaksia, tai kun koulutat vauvaa istumaan.

Sekä päällinen että sisätyyny voidaan pestä ja hygienia on helppo ylläpitää tällä imetystyynyllä. Haluttaessasi on myös mahdollista ostaa ylimääräisiä päällystekstiilejä erikseen, mikä voi mahdollistaa tyynyn käyttöä pidempään esimerkiksi uuden raskauden aikana myöhemmin.

Doomoo Imetystyyny on todella hyvä vaihtoehto, ja kun otetaan huomioon edullinen hinta, ei ole epäilystäkään siitä, että tämä on yksi parhaista vaihtoehdoista imetyksen tyynyjen suhteen!


Candide Multirelax Air

Candide Multirelax Air

Ei enää myynnissä.

Candide on ranskalainen yritys, jolla on 20 vuoden kokemus tuotteiden kehittämisessä vauvoille ja pienten lasten vanhemmille. He tekevät yhteistyötä lastenhoidon ja terveyden asiantuntijoiden kanssa, ja heillä on tarjolla valikoima korkealaatuisista ja ergonomisesti turvallisista tuotteista.

Heidän imetystyynynsä Multirelax Air on innovatiivinen tuote, jolla on useita toimintoja. Sitä voidaan osittain käyttää raskaustyynynä sinulle, joka odotat lasta ja sinulla on vaikeuksia löytää mukava asento makuullaan. Sen muoto on kaareva ja voit laittaa sen jalkojesi väliin, kun nukut, jossa se sitten toimii tukena ja pysyy unen aikana. Tyyny on hyvin muotoiltava ja asettuu luonnollisesti kehoasi vasten, tämä tekee siitä erittäin ergonomisen ja hyödyllisen lievittämään epämukavuutta.

Tämän lisäksi se on tietysti myös imetystyyny. Candide Multirelax Airin avulla voit helposti asettaa vauvasi oikeaan asentoon imetystä varten, helposti käsiksi ilman rasitusta tai kantamista. Mitä paremmin vauva on sijoitettu, sitä mukavampi imetysaika on molemmille. Vähennät sekä rintojen haavaumien että hiertymien riskiä ja huonon ergonomian aiheuttamia kipuja, kuten käsivarsien ja hartioiden jännitystä ja staattista rasitusta.

Toinen Candiden imetystyynyn piirre on, että sitä voidaan käyttää sitterinä. Teet tämän vetämällä tyynyn päät yhteen ja kiinnittämällä ne yhteen erityisellä valjaalla. Se on erinomainen ominaisuus hyödyntää, kun lapsi on pieni ja hänen on istuttava mukavasti ja pehmeästi. Jos etsit sitteriä, voit myös tutustua markkinoiden parhaiden sittereiden oppaaseen!

Itse tyyny on banaanin muotoinen ja täynnä EPS-palloja, mikä tekee siitä pehmeän ja muokattavan. Päällinen on valmistettu Öko-tex-sertifioidusta myrkyttömästä puuvillasta. Se on suuri tyyny, jonka koko on 180 senttimetriä.

Candiden imetystyyny on suosittu ja arvostamme sitä todella. Hyvä vaihtoehto, jos haluat oikean tyynyn, joka toimii tukena sekä odotuksen että imetyksen aikana!


Ergobaby Natural Curve Imetystyyny

Ergobaby Natural Curve Imetystyyny

Katso hinta täältä:

Tämä imetystyyny perustuu tietoon siitä, mitä imettäneet äidit ovat kokeneet imetysaikana. Yritys keräsi tietoja kyselemällä suurelta määrältä äitejä imetyksestään ja kehitti Ergobaby Natural Curve -ratkaisun kokemustensa ratkaisemiseksi.

Se on ergonomisesti suunniteltu imetystyyny, joka on täytetty kiinteällä vaahtomateriaalilla. Materiaali on joustavaa, mutta pitää muotonsa hyvin ja tarjoaa täydellisen tuen imetyksen aikana. Imetystyyny on kuin pieni kulho, joka sopii erinomaisesti kun vauva makaa vatsaasi vasten kun imetät.

Kangaspäällinen on valmistettu pehmeästä ja hienosta puuvillamateriaalista, vuorattu polyesterillä ja tukevalla vaahtomateriaalilla.

Olemme selvästi vaikuttuneita Ergobaby Natural Curve -suunnittelusta, koska se tarjoaa erittäin hyvän tuen. Vauvan pää on tuettu ja nousee korkealle, mikä on hyvä ruoansulatukselle. Asento sopii myös sinulle imettävälle ergonomisesta näkökulmasta, koska saat parhaan mahdollisen tuen selälle.

Tämä on todella hyvä imetystyyny, joka on myös erittäin edullinen. Jos haluat ainutlaatuisen, ergonomisesti suunnitellun imetystyynyn edulliseen hintaan, Ergobaby Natural Curve on todella hyvä vaihtoehto!


Vinter & Bloom Imetystyyny

Vinter & Bloom Imetystyyny

Katso hinta täältä:

Ruotsalainen Vinter & Bloom -yritys saa inspiraationsa luonnosta ja eri vuodenajoista, joita koemme täällä Pohjoismaissa. He kehittävät ja suunnittelevat vauvan tuotteita ja tekstiilejä luovalla ja omaperäisellä designilla.

Valitsemamme imetystyyny on heidän Nordic Leaf, jota on saatavilla useissa eri väreissä. Se on 130 senttimetriä pitkä ja 23 senttimetriä leveä tyyny, joka soveltuu käytettäväksi sekä raskauden että imetyksen aikana.

Se on erittäin kauniisti suunniteltu ja arvostamme Vinter & Bloomia ja heidän kangasvalintansa. Toisin kuin monet muut tyynyt, tämä ei ole täynnä EPS-palloja, mutta polyesterivanulla. Se antaa sille tunteen, joka on vähän enemmän kuin tavallinen tyyny ja vähän vähemmän kuin laukku. Samaan aikaan on olemassa tietty vaara, että vauva uppoaa hieman, jos hän liikkuu liikaa imetyksen aikana. Kuitenkin yleensä ei ole ongelmia, kun olet tottunut imetystyynyyn.

Kangaspäällinen on valmistettu kehrätystä puuvillasta ja on erittäin sileä ja mukava. On mahdollista pestä toistuvasti ilman että se kuluu. Tyyny koostuu Öko-tex -sertifioidusta kankaasta ja on siksi vahvistettu myrkyttömäksi ja turvalliseksi herkille lapsille.

Erinomainen tyyny erittäin edulliseen hintaan, täydellinen sekä äidin vatsan että imettävän vauvan kanssa. Erittäin lämmin suositus meiltä!


Candide Imetystyyny

Candide Imetystyyny

Katso hinta täältä:

Tämä tyyny on hyvin pieni ja kätevä, ja se voi olla ylimääräinen vaihtoehto jonka voit ottaa mukaasi kun lähdet lapsesi kanssa pois kotoa. Se on sylinterimäinen ja se voidaan vetää käsivartesi yli ja luoda pehmeä ja mukava alusta lapselle makaamaan.

Puffin keskellä se on laskettu osa vauvan pään makaamiseksi. Tämä saa vauvan rauhoittumaan ja helpottaa paikallaan makaamista samassa asennossa. Tällä tavoin vältät vauvan menettämästä imetys otetta imetyksen aikana ja voit helpommin saada rennon imetystilanteen.

Ulkopinta on valmistettu puuvillasta ja pehmuste polyesteristä. Koko tyyny voidaan pestä koneessa ja se on helppo hoitaa.

Candide imetystyyny on erittäin edullinen, ja suosittelemme sitä täydentämään isompaa tyynyä. Jos olet usein ulkona vauvan kanssa imetysaikana, tämä on helppo tapa saada hieman parempia imetyshetkiä tämän intensiivisen jakson aikana elämässäsi.


BabyMatex Relax Raskaus- ja imetystyyny

BabyMatex Relax Raskaus- ja imetystyyny

Katso hinta täältä:

Tämä on pitkä imetystyyny joka sopii myös hyvin käytettäväksi auttamaan nukkuessa raskauden aikana. Se on kuin pitkä 190 senttimetrin pehmolelu käärme, jonka voit sijoittaa haluamallasi tavalla helpottaaksesi sinun ja lapsesi asemaa.

Fysioterapian asiantuntijat ovat kehittäneet BabyMatex-imetystyynyn tarjoamaan täyden tuen koko raskauden ja imetyksen aikana. Se on erittäin helppo muotoilla ja voit sijoittaa sen monella eri tavalla, sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Imetystyynyssä on ulkotekstiili, joka voidaan helposti irrottaa, jos sinun on pestävä se, ja se sopii sekä konepesuun että silitykseen.

BabyMatexin Relax-raskaus- ja imetystyyny on erittäin suosittu, ja monet naiset ovat pitäneet sitä suurena tukena yöllä raskauden aikana. Se lievittää kehoa pehmeällä ja luonnollisella tavalla, mikä vähentää useita sairauksia, kuten selkäkipujen, ja esimerkiksi olkapääongelmien riskiä imetyksen aikana.

Pidämme tästä tyynystä ja pidämme sitä hieman piilotettuna helmenä. Se on sekä edullinen että uskomattoman monipuolinen ja hyödyllinen. Ainoa asia josta emme pidä on vetoketju, jota yleensä haluamme välttää imetystyynyssä. Jos olet varovainen ja käännät sen oikeaan suuntaan, tämä ei ole suuri huolenaihe. BabyMatex raskaus- ja imetystyyny sinulle, joka haluaa pitkä ystävä halata äitiyden alkuvaiheessa!


Usein kysytyt kysymykset raskaus- ja imetystyynyistä

Tässä on yleisiä kysymyksiä ja vastauksia, joita kuluttajat yleensä kohtaavat ostaessaan uuden imetystyynyn.

Miksi on hyvä olla imetystyyny?

Imetystyyny on suunniteltu auttamaan sekä pientä lasta että imettävää äitiä. Monet lapset on asetettava oikeaan asentoon, jotta he pääsevät nauttimaan imetyksestä mahdollisimman paljon. Tyyny muoto tekee siitä pehmeän ja tyyny voidaan sijoittaa niin, että lapsi on oikeassa asennossa.

Imetystyynyt keksittiin koska monet äidit kokivat kehossa jännitystä ja kipua istuessaan pitkään staattisissa asennoissa imettävien lasten hoidossa. Monet ihmiset, jotka imettivät ilman imetystyynyä toivovat jälkikäteen että olisivat tietäneet että tämä apu oli saatavilla.

Miten imetystyynyä käytetään?

Imetystyynyn tarkoituksena on luoda mukava asento imetyksen aikana sinulle ja lapsellesi. Riippumatta siitä, käytätkö istuma-, puoli- tai makuuasentoa, voit säätää tyynyä siten, että vauvan pää on oikealla korkeudella ja voit pitää vauvaa rasittamatta hartioita ja käsivarsia. Mitä rennompi olet, sitä pienempi on riski aiheutuville rasitusvammoille.

Imetystyynyillä on hieman erilainen muotoilu, joten kuinka voit tai pitäisi sijoittaa tyyny riippuu käytettävästä mallista. Saat yleensä ohjeita ja vinkkejä ostamasi imetystyynyn mukana.

Mikä asento on paras imetystyynyn kanssa?

Voit imettää useissa ei asennoissa. Jokainen lapsi on ainutlaatuinen, kuten myös sinä. Siksi on tärkeää löytää asema, joka toimii parhaiten sinulle. Asennon ei pitäisi tuntua epämukavalta sinulle ja vauvallasi ei pitäisi olla vaikeuksia päästä maitoon tai saada hyvä pito nännistä.

Yleisiä asentoja ovat:

  • Kallistuen taaksepäin imetys tai makuultaan imettäen.
  • Imetys vauvan kanssa käsivarsissa ja vauvan pään käsivarrella.
  • Käänteinen halaus, jossa autat pitämään vauvan päätä käsivarsissasi.
  • Kyynärvarsi ote, jossa vauvan jalat ovat vartalosi vieressä ja lapsen pää rinnassa.
  • Makuultaan sivulla, kun lapsi makaa vieressä.
  • Koalaote jossa lapsella on kasvot ja keho itseäsi kohti.
  • Vauvan yläpuolella, jossa asetat rinnan makaavan vauvan yläpuolelle.

Mikä on imetystyyny?

Imetystyyny on apuväline, joka varmistaa, että vauva pidetään hyvässä imetysasennossa. Se helpottaa äitiä ja tekee imetyksestä mukavampaa vanhemmille ja lapsille. Ne voivat näyttää erilaisilta, mutta ovat usein pehmeitä, joustavia ja niitä voidaan muotoilla tarvittaessa.

Mikä on raskaustyyny?

Raskaustyyny on tyyny, joka on mukautettu helpottamaan nukkumista ja tekemään makuuasennon mukavammaksi raskaana oleville naisille. Se on usein pidempi tyyny, joka voidaan taivuttaa ja muotoilla. Nainen voi esimerkiksi laittaa yhden osan jalkojensa väliin ja halata toista kädellään. Monet naiset kokevat nämä suurena tukena raskauden loppupuolella, koska mukavan asennon löytäminen voi olla vaikeaa. Monet tyynyt toimivat sekä raskaus että imetys tyynyinä.

Mitä ovat EPS-pallot?

EPS-pallot ovat pieniä palloja materiaalipolyesteristä. Tätä kutsutaan yleisesti styrokseksi jokapäiväisessä kielessä. Monet imetystyynyt ovat täynnä EPS-palloja. Muita yleisiä käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi säkkituolit ja niskatuet.

Voiko imetystyynyä käyttää kun ruokitaan pullolla?

Kyllä! Imetystyyny on erinomainen apuväline myös pullolla ruokintaan. Esimerkiksi hyvin sijoitetun imetystyynyn avulla isä voi auttaa ruokinnassa ja saada apua mukavaan istuma-asentoon


Voit myös lukea vinkit hyvistä tuttipulloista!