Paras itkuhälytin 2023: Testin paras vauvanvalvonta

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Itkuhälytin on laite, joka antaa sinulle varmuuden siitä, että voit kuulla ja nähdä nukkuvan lapsesi. Jos vauva herää, haluat olla nopeasti paikalla lohduttamassa ja rauhoittamassa. Tässä artikkelissa olemme käyneet läpi kaikki markkinoiden tärkeimmät merkit ja valinneet parhaan itkuhälyttimen!

Vauva nukkuu sängyssä itkuhälytinin kanssa

Mikä itkuhälytin on testin paras?

Vertailussamme päädyimme näihin suosikkeihin:

Motorola VM481 – Edullisin kameralla varustettu itkuhälytin. Erittäin suosittu!

Philips Avent Dect SCD50326 – Paras edullisimmista tyypeistä ilman kameraa

Owlet Monitor Duo 3 Itkuhälytin – Enemmän kuin tavallinen itkuhälytin, paras vauvamonitori ja terveysmonitori

Arvosteluja ja tietoja 10 eri itkuhälyttimistä

Olemme valinneet 10 erilaista itkuhälytintä, joita voimme suositella. Viisi kameran kanssa ja viisi ilman. Olemme yrittäneet valita eri merkkien malleja eri hintaluokissa. Toivomme näin auttavamme sinua löytämään sinulle parhaiten sopivan itkuhälyttimen.

Parhaat itkuhälyttimet kameralla

Tässä on 5 parasta kameralla ja videotoiminnolla varustettua itkuhälytintä.

Motorola MBP481 Itkuhälytin – Edullisin itkuhälytin kameralla

Motorola MBP482 Itkuhälytin

Katso hinta täältä:

Tämä on yksi edullisimmista kameralla varustetuista itkuhälyttimistä joita voit löytää. Motorola MBP482 on kuitenkin varsin hyvä. Se on suosittu malli, jolla on erittäin paljon tyytyväisiä asiakkaita, koska se pitää juuri sen, mitä se lupaa.

Tämä tuote on turvallinen vauvamonitori, joka lähettää salattuja signaaleja, jotka vain vastaanottava laite voi vastaanottaa. Laitteessa on selkeä LCD-näyttö, jossa on selkeä kuva ja täydet värit. Sen kuvanlaatu on erinomainen, ja se selviää pimeässä melko hyvin infrapunatekniikan ansiosta. Jos on kuitenkin hyvin pimeää ja kamera on liian lähellä kohdetta, sitä voi olla hieman vaikea nähdä.

Mikrofonin äänenpoisto toimii erinomaisesti, ja kuulet, jos lapsi herää tai pitää ääntä. Näytössä on myös visuaalinen ilmaisin, joka näyttää äänitason, mikä tekee siitä erityisen selkeän.

Motorola MBP482 itkuhälyttimen muita hienoja ominaisuuksia ovat:

 • Huoneen lämpötilan mittaus
 • Kauko-zoomaus
 • Eco-tila akun säästämiseksi

Kun ostat tämän itkuhälyttimen, saat ladattavan akun ja kaksi sovitinta. Akut on helppo ladata, ja ne kestävät yleensä hyvin yhdellä latauksella.

Kaiken kaikkiaan Motorola MBP482 on todella hyvä itkuhälytin, varsinkin kun otetaan huomioon sen matala hinta. Kuvanlaatu on yllättävän korkea, ja se tuntuu melkein kalliimmalta laitteelta. Suurimmalle osalle ihmisistä tämä on täysin riittävä laite, jonka avulla voit huoletta jättää lapsesi yksin sänkyynsä. Tämä on mielestämme edullisin itkuhälytin kameralla!


OWLET Monitor Duo 3 Itkuhälytin – Testin paras täydellinen lasten terveyden seurantalaite

OWLET Monitor Duo 3 Itkuhälytin

Katso hinta täältä:

Tämä on paljon muutakin kuin pelkkä itkuhälytin. Se on täydellinen paketti, jolla voit seurata vauvasi happipitoisuuksia, sydämen sykettä ja unta ja joka antaa sinulle samalla video- ja äänitallenteita vauvastasi suoraan älypuhelimeesi.

Tämä on paljon kalliimpi tuote, eivätkä kaikki tunne tarvetta tälle laitteelle. Monet vanhemmat kokevat ahdistusta vauvasta ensimmäisen vuoden aikana ja haluavat usein varmistaa, että kaikki on kunnossa. Tässä tilanteessa OWLET-itkuhälytin on todellinen rauhoittaja.

Sen voi ostaa joko Smart Sock tuotteenna jossa on itkuhälytin, tai pakettina, jossa on kamera. Tämä on markkinoiden täydellisin itkuhälytin. Se seuraa vauvan sydämenlyöntejä ja hengitystä ja lähettää ääntä ja videokuvaa suoraan puhelimeesi. Anturilla varustettu sukka on hyödyllinen vauvan 18 ensimmäisen kuukauden ajan. Itkuhälytintä ja kameraa voi käyttää niin kauan kuin koet sen tarpeelliseksi, jotkut ihmiset käyttävät niitä satunnaisesti jopa noin 5 vuoden ajan.

Duopakkaus sisältää:

 • 1 Smart Sock -sensori
 • 1 tukiasema
 • 4 sukkaa
 • 1 kamera
 • 1 kameran magneettialusta
 • 1 seinäkiinnityssarja
 • Latauskaapelit ym.

Owlet Smart Sock on sukka, joka on varustettu anturilla, joka mittaa sekä sykettä että hapenottokykyä lapsen nukkuessa. Tämän osan tiedot lähetetään tukiasemaan, joka pitää sinut jatkuvasti ajan tasalla vauvasi voinnista ääni- ja valoilmaisimien avulla. Voit myös katsella HD-videostreamia puhelimessasi suojatun ja salatun yhteyden kautta. Kaikki tämä auttaa muodostamaan kokonaiskuvan lapsesi turvallisuudesta.

Lapsen unta voidaan myös mitata hyvin konkreettisesti Smart Sockin ja sovelluksen avulla. Saat tietoja siitä, kuinka monta tuntia lapsi nukkui, kuinka monta kertaa hän heräsi ja yleisiä tietoja hänen unensa laadusta.

Tämän itkuhälyttimen suuri etu on, että se latautuu erittäin nopeasti. Saat 8 tunnin latauksen alle 20 minuutissa ja täyden 16 tunnin latauksen noin 90 minuutissa! Sitä on vaikea voittaa. Muista kuitenkin, että puhelimen on oltava ladattu, jotta voit nähdä ja kuulla sen kautta. Tukiasema on kuitenkin aina käytettävissä, ja se on tärkein jatkuva tietolähteesi.

Tässä täydellisessä itkuhälytin-ratkaisussa on uskomaton määrä muita hienostuneita ominaisuuksia. Esimerkiksi:

 • Voit kuulla vauvasi äänen, vaikka käyttäisit puhelimessasi muita sovelluksia.
 • Lämpötilamittari huoneessa, jossa vauva on.
 • Seinäkiinnitys, joten kaapelit eivät ole vauvan lähellä.

Kaksisuuntainen viestintä, jotta lapsesi kuulee sinut, vaikka olisit toisessa huoneessa.

Muista, että Owlet Monitor Duo 3 -itkuhälytin ei ole lääketieteellinen laite. Se on tarkoitettu terveiden lasten seurantaan.

Jos haluat mielenrauhaa muutenkin kuin vain kuulla ja nähdä vauvasi, Owl Monitor Duo 3 -itkuhälytin on täydellisin saatavilla oleva järjestelmä, jolla voit pitää silmällä lapsesi hyvinvointia. Se on loistava tuote, joka antaa sinulle mielenrauhan ja erittäin hyvän käsityksen siitä, miten lapsesi voi ja miten hyvin hän nukkuu. Se ei ole halpa, mutta se on todella hyvä tuote.


Netgear Arlo Baby Itkuhälytin

Netgear Arlo Baby Itkuhälytin

Ei enää myynnissä.

Tämä söpö pieni itkuhälytin erottuu joukosta pienillä kanin, koiran tai kissan kuorilla. Juhlavan muotoilun lisäksi kaiken takana on todella hieno elektroninen tuote.

Arlo Baby -laitteessa on 1080p:n teräväpiirtovideotoiminto, joka antaa erittäin selkeän kuvan näytölle. Voit muodostaa yhteyden älypuhelimella, tabletilla tai verkkoselaimella ja tarkkailla vauvaa missä tahansa. Järjestelmä mahdollistaa myös kaksisuuntaisen viestinnän, joten voit sekä kuunnella että puhua lapsellesi suoraan puhelimen kautta.

Kameran ja mikrofonin lisäksi lapsesi vierellä olevassa laitteessa on antureita, jotka keräävät tietoa huoneilmasta. Voit lukea lämpötilan, kosteuden ja ilmanlaadun VOC-pitoisuudet.

Jos lapsen ympärillä tapahtuu jotakin, esimerkiksi lapsi alkaa itkeä tai liikkua, saat ilmoituksen liike- ja äänihälytyksillä.

Arlo Baby on kameralla varustettu itkuhälytin, ja siinä on useita muita mukavia ominaisuuksia. Se on esimerkiksi erinomainen yövalo, jota voi säätää. Voit valita useista eri värisävyistä ja säätää myös kirkkautta ja lämpöä kokonaan matkapuhelimellasi. Laite voi myös antaa rauhoittavia ääniä, kuten tuutulauluja tai rauhoittavaa staattista ääntä, jotka auttavat lastasi nukkumaan. Tai mikset nauhoittaisi ääntäsi tai lauluasi ja soittaisi musiikkia puhelimestasi?

Kamera on todella terävä, ja siinä on infrapuna-LED-valon ansiosta yökuvaus toiminto. Voit siis turvallisesti ja rauhallisesti katsella lapsesi nukkumista etäältä häiritsemättä tai sytyttämättä valoa. Kamerassa on myös 8-kertainen zoom-toiminto.

Arlo Babyn mukana toimitetaan ladattava akku ja verkkolaite. Kaiken kaikkiaan tuote on erittäin helppokäyttöinen, ja sen käytön oppii nopeasti.

Tämä on luultavasti kaikkien itkuhälyttimien söpöin muotoilu, joka on luotu vauvaa ajatellen. Se on kuin uskollinen ystävä, joka on aina kanssasi sängyn vieressä. Videon laatu on erinomainen, ja se tallentaa äänen erittäin hyvin. Tämä on yksi suosikkimme kameralla varustetuista itkuhälyttimistä. Jos haluat hyvin toimivan ja innovatiivisen valvontalaitteen, Arlo Baby voi hyvinkin olla suosikkisi! Pidämme siitä ja annamme sille vankan suosituksen.


Motorola MBP855 Connect Itkuhälytin

Motorola MBP855 Connect Itkuhälytin

Katso hinta täältä:

Tässä meillä on todellinen laatutuote klassiselta tuotemerkiltä Motorola. Se on itkuhälytin, jossa on kamera, joten voit nähdä ja kuulla vauvasi. Voit pitää lastasi silmällä sekä mukana toimitetun vastaanottimen että matkapuhelimen ja Wi-Fi-yhteyden avulla.

Vanhempien yksikön näytössä on selkeä värinäyttö, joka antaa selkeän kuvan lapsesta. Kamerassa on myös infrapuna-yökuvaustoiminto, jonka avulla näet lapsesi liikkeet, vaikka huone olisi pimeä.

Jos olet vain kotona, pääset nopeasti ja helposti katsomaan lasta vanhempien yksiköstä, joka kommunikoi kamerayksikön kanssa 2,4 GHz:n taajuudella. Jos haluat käyttää puhelintasi, voit yhdistää sen ilmaisen sovelluksen avulla. Silloin voit liikkua vapaasti sekä kodin sisällä että sen ulkopuolella, ja sinulla on koko ajan täydellinen yleiskuva lapsesta.

Motorola MBP855 tuotteessa on useita älykkäitä ominaisuuksia, joista on hyötyä. Esimerkiksi:

 • Lämpömittari – Saat helposti tietoa huoneen lämpötilasta.
 • Salattu – Video ja ääni siirretään turvallisesti.
 • Kaksisuuntainen viestintä – Voit ohjata kameraa ja puhua lapselle älypuhelimella.
 • Musiikki – Laite voi soittaa mukavia pieniä kehtolauluja vauvalle.

Kamerayksikkö on langaton, joka on suuri etu. Se on ladattava, ja siinä on älykäs kiinnike, jonka avulla voit kiinnittää sen lähes mihin tahansa.

Tämä on uskomattoman helppokäyttöinen tuote. Sinulla ei ole paljon johtoja ja pieniä yksityiskohtia, joita pitää seurata. Kamera on nopea asentaa ja itkuhälyttimen käyttö on nopeaa. Jos haluat yksinkertaisen mutta uskomattoman hyödyllisen ja turvallisen itkuhälyttimen, voimme todella suositella Motorola MBP855 -itkuhälytinlaitetta. Se on laatutuote erittäin tunnetulta elektroniikka- ja viestintäalan tuotemerkiltä!


Motorola Ease 34 Itkuhälytin

Motorola Ease 34 Itkuhälytin

Katso hinta täältä:

Hieman edullisempi Motorola-itkuhälytin. Se on melko yksinkertainen, mutta erittäin toimiva laite, jossa on hyvä suorituskyky ja älykkäät ominaisuudet.

Tämä on itkuhälytin, jossa on kaksisuuntainen viestintä, joten voit tarvittaessa tavoittaa vauvan äänelläsi. Voit myös soittaa erilaisia kehtolauluja, staattisia rauhoittavia ääniä tai miksei vaikka äänikirjaa? Erittäin kätevää, kun voit kuunnella ja sammuttaa sen, kun vauva on nukkumassa.

Motorola Ease 34:n kantavuus on hyvä, noin 300 metriä avoimissa olosuhteissa ja jopa 50 metriä sisätiloissa seinien välissä.

Kameran ja näytöllä varustetun vanhempien yksikön avulla näet lapsesi todella hyvin. Voit zoomata digitaalisesti lähemmäs, jos kamera on sijoitettava jonkin matkan päähän sängystä. Siinä on yökuvaus, joten näet lapsesi makuuhuoneen valaistuksesta riippumatta.

Muita Motorola Ease -puhelimen hienoja ominaisuuksia ovat:

 • Äänenvoimakkuuden säätö
 • Lämpötilamittari
 • Kaksi virtalähdettä ja ladattava akku emoyksikölle.

Yksi tämän itkuhälyttimen suurista eduista on erittäin kevyt vanhempien yksikkö, jossa on yksinkertaiset hallintalaitteet ja monia ominaisuuksia. Voit kantaa sitä helposti taskussasi ja pitää lapsesi turvallisesti silmällä. Yksi haittapuoli on se, että laitetta ei voi yhdistää älypuhelimeen, mitä me yleensä arvostamme.

Kaiken kaikkiaan tämä itkuhälytin tuntuu huomattavasti kalliimmalta mitä se oikeastaan on. Kyseessä on melko yksinkertainen tuote, joka keskittyy perusominaisuuksiin, mutta se on laadukas. Jos haluat melko edullisen valvontalaitteen, joka kuitenkin täyttää melko korkeat vaatimukset kuvanlaadun, äänen, akun keston ja muiden ominaisuuksien osalta, Motorola Ease 34 -itkuhälytin on loistava valinta!


Parhaat itkuhälyttimet ilman kameraa

Tässä on meidän 5 suosikkia itkuhälyttimistä joissa ei ole videovalvonta toimintoa.

Philips Avent DECT SCD725 Itkuhälytin – Testin paras itkuhälytin ilman kameraa

Philips Avent DECT SCD725 Itkuhälytin

Katso hinta täältä:

Tämä on ilmiömäisen hyvä Philips Aventin itkuhälytin. Siinä on pitkä akunkesto, hyvä kantavuus ja erittäin selkeä ääni.

Tämä laite voi toimia yli 24 tuntia ilman, että sitä tarvitsee ladata uudelleen. Se on varustettu monilla hienoilla ominaisuuksilla, jotka ovat erittäin hyödyllisiä, esimerkiksi:

 • Lämpötilan mittaus
 • Energiaa säästävä kaiku-tila
 • Lepotila ja tärinätila

Philips Avent DECT -sarjan itkuhälyttimet perustuvat viestintätekniikkaan, jolla on monia etuja. Yksi suuri etu on se, että tämän laitteen signaaleja eivät häiritse muut lähettävät laitteet, kuten matkapuhelimet tai muut itkuhälyttimet ja muut laitteet. Lähetys on täysin yksityinen ilman keskeytyksiä tai häiriöitä.

Kun asetat itkuhälyttimen lepotilaan, näytön kirkkautta ja äänenvoimakkuutta vähennetään. Voit edelleen valita, haluatko, että värinät ilmoittavat sinulle, jos itkuhälytin havaitsee äänen tai vastaavaa.

Lämpötilamittari mittaa huoneen sisälämpötilaa jossa vauva on ja hälyttää, jos huoneen lämpötila muuttuu äkillisesti. Näytössä näkyy lämpötila ja muita mittauksia, kuten vauvan melutaso, akun varaustaso ja äänenvoimakkuusasetukset.

Itkuhälyttimessä on viihtyisä yövalo ja 5 esiohjelmoitua kehtolaulua. Voit myös puhua vauvalle vanhempien yksiköstä käsin, jos vauva tarvitsee rauhoittumista ja haluaa kuulla äänesi. Pakkaus sisältää 2 verkkolaitetta ja lataustelineen, jossa voit helposti ladata itkuhälyttimen. Saat myös älykkään vyöklipsin, jotta voit pitää laitteen helposti käsilläsi, kun liikut kotona.

Philips Dect SCD725 -itkuhälyttimen suuri etu on sen uskomattoman helppokäyttöisyys. Ei johtoja, ei hössötystä, hyvä akun kesto ja todella hyvin toimiva järjestelmä, jolla voit pitää lastasi silmällä. Saat ilmoituksia silloin, kun niitä tarvitaan, mutta ei tarpeettomasti. Ääni on kristallinkirkas, ja laitteiden välinen viestintä toimii useimmissa tilanteissa täysin moitteettomasti. Tämä on todella ensiluokkainen tuote, joka pitää lupauksensa kaikilta osin.

Jos haluat parasta, mitä itkuhälyttimiin ilman kameraa voi löytää, silloin Philips Dect SCD725 -itkuhälytin on ehdoton suosikkivalintamme. Se on testin paras ja täyttää kaikki lupauksensa, joten voimme suositella sitä lämpimästi. Ainoa miinus on se, että se on hieman kalliimpi kuin muut, mutta kuten yleensä, saat usein sen, mistä maksat.


Philips Avent DECT SCD50326 Itkuhälytin

Philips Avent DECT SCD50326 Itkuhälytin

Katso hinta täältä:

Tämä on toinen erittäin suosittu itkuhälytin tunnetulta Philips Aventilta. Se on saanut lukuisia palkintoja muun muassa Råd och Rönin kaltaisilta tunnustetuilta lehdiltä. Lisäksi se on erittäin edullinen eikä lainkaan kallis. Tämä on toinen suosikkimme kaikista kamerattomista itkuhälyttimistä.

Philips Avent DECT -itkuhälyttimen kantavuus on erittäin hyvä, jopa 330 metriä ulkona ja 50 metriä sisätiloissa. Siinä on uskomattoman terävä äänenlaatu, josta sitä on myös kiitelty useissa arvosteluissa. Voit kuulla kaikki vauvasta tulevat äänet, kuten unessa puhumisen, jos vauva hikkaa tai herää. Lisäksi vanhempien yksikössä on valot, jotka ilmaisevat lapsen sisällä olevan äänen tason.

Nimi DECT on käytetyn tekniikan nimitys. Se on langaton puhelinratkaisu, joka on uskomattoman turvallinen ja tarjoaa erittäin vakaan yhteyden. Tekniikalla on monia etuja esimerkiksi Bluetooth- tai Wifi-ratkaisuihin verrattuna. Sen viive on esimerkiksi pienempi ja se pystyy kattamaan pidempiä etäisyyksiä.

Emolaite voi saada virtansa joko virtajohdosta tai akusta. Vauvayksikkö sen sijaan on kytkettävä pistorasiaan, mikä on hyvä tietää ennen sen ostamista.

Tässä itkuhälyttimessä on monia hienoja ja hyödyllisiä ominaisuuksia ja viimeistelyjä. Esimerkiksi:

 • Äänitason ilmaisevat valot
 • Yövalo vauvalle
 • Kehtolaulut
 • Äänenvoimakkuuden säätö ja äänen aktivointi

Philips Avent DECT -laitteella on paljon hyviä arvosteluja ja tyytyväisiä asiakkaita. Tärkeimmät puutteet ovat, että vauvayksikköä ei voi käyttää paristoilla ja että mikrofoni on liian herkkä. Jos asut esimerkiksi suurkaupungissa, jossa asunnon ympärillä on paljon melua, ääni voi tarttua ja vaikeuttaa vauvan äänien havaitsemista.

Tärkeimmät edut ovat hinta, kantavuus ja erittäin hyvä äänenlaatu. Jos lapsesi nukkuu rauhallisessa ympäristössä, tämä on erinomaista, ja pystyt kuulemaan kaikki lapsesi äänet.

Olemme erittäin tyytyväisiä ja vaikuttuneita Philips Avent DECT SCD50326:een. Olemme vakuuttuneita siitä, että tämä on yksi parhaista vauvojen itkuhälyttimistä, joita saat tähän hintaan. Suurimmalle osalle vanhemmista tämä on paras valinta, etenkin jos etsit hieman edullisempaa valvontalaitetta ilman videotoimintoa. Tämä tuote saa vahvan suosituksen meiltä!


Itkuhälytin Padwico 850

Itkuhälytin Padwico 850

Katso hinta täältä:

Padwico on ruotsalaisen Capidi-yrityksen tuote. Heillä on erilaisia tuotteita kodin ja lasten turvallisuuteen liittyen. Heidän itkuhälyttimen nimi on Padwico 850, ja sillä on erittäin hyvä maine.

Tämän itkuhälyttimen signaali on erittäin hyvä, minkä ansiosta sen kantavuus on jopa noin 500 metriä avoimissa tiloissa. Se toimii 863-870 MHz:n taajuusalueella ja toimii hyvin ilman vastaanottohäiriöitä.

Padwicossa sinulla on myös mahdollisuus puhua vauvallesi laitteen kautta. Kyseessä on siis laite, jossa on kaksisuuntainen viestintä, mikä voi olla hyödyllistä ja jota ei ole saatavilla kaikissa itkuhälyttimissä.

Tämä itkuhälytin on laadukas, ja sen akun kesto on hyvä, ja molempia laitteita voidaan käyttää akkuvirralla. On kätevää, että akut ovat sisäänrakennettuja ladattavia, joten ne on helppo kytkeä ja ladata heti pakkauksen avaamisen jälkeen. Niitä voi käyttää myös latauksen aikana, jos se on tarpeen.

Yksiköt ovat tyylikkäitä ja selkeästi merkittyjä, jotta tiedät, mikä on vanhemmalle ja mikä vauvalle. Itse laitteesta voit jatkuvasti tarkistaa vauvan huoneen lämpötilan. Kaiuttimien lisäksi vanhempien yksikkö ilmaisee värinällä ja LED-valolla, jos jotain tapahtuu ja kuinka paljon äänitoimintaa vauvan huoneessa on.

Laitteiden säteilytaso on alhainen, ja niitä on turvallista käyttää päivittäin. Suuri etu on, että laite kestää kylmää erittäin hyvin, ja se on testattu kestämään jopa -20 asteen lämpötiloja.

Padwico 850:ssä on myös monia muita käytännöllisiä ominaisuuksia, joita arvostat, kuten:

 • Lapsen laitteen yövalo
 • Hälytys, joka ilmoittaa, jos laitteen kantama ylittyy.
 • Äänitasomittari, jossa on valoilmaisin emoyksikössä.
 • Hyvä akun kesto ja varoitussignaali alhaisesta akun varaustasosta
 • Värinätoiminto, joka hälyttää, jos lapsi ääntelee.

Tämä itkuhälytin on pieni ja helppokäyttöinen laite, jossa on mukava muotoilu ja hyvät toiminnot. Pidämme todella paljon Padwicosta ja ymmärrämme selvästi, miksi se on niin suosittu. Tämä on erittäin edullinen hankinta, josta on paljon hyötyä vanhemmuuden alkuvuosina. Mitä enemmän voit luottaa itkuhälyttimeen, sitä enemmän vapautta sinulla on vanhempana. Mielestämme Padwico 850 on vauvamonitori, johon kannattaa luottaa, ja annamme sille vankan suosituksen!


Neonate Itkuhälytin BC-4600D

Neonate Itkuhälytin BC-4600D

Katso hinta täältä:

Neonate perustettiin Norjassa, ja se on keskittynyt täysin vauvojen itkuhälyttimiin. Heidän BC-4600D:nsä on fantastisen hyödyllinen ja erittäin edullinen malli ilman kameraa.

Uskomattoman pitkän signaalin kantavuuden ansiosta voit pitää yhteyttä laitteiden välillä jopa 800 metrin etäisyydellä. Sinulla on myös hälytys, joka ilmoittaa, jos siirryt pois signaalin alueelta, jotta voit palata nopeasti takaisin.

Neonate-itkuhälyttimen molemmissa yksiköissä on ladattavat paristot. Täyteen ladattuna ne kestävät valmiustilassa 30 tuntia. Siinä on myös akun merkkivalo, joka näyttää selvästi, milloin akun varaustaso on laskemassa.

Toinen hyvin harkittu Neonate-vauvojen itkuhälyttimien yksityiskohta on se, että ne on suunniteltu niin, että niiden säteilyannokset ovat pieniä. Itkuhälyttimessä on muun muassa järjestelmä, jonka avulla se voi siirtyä valmiustilaan, kun huoneessa on hiljaista. Se aktivoituu, jos melua esiintyy. Näin säästetään paristoja ja minimoidaan laitteen säteily jatkuvasti.

Tämä itkuhälytin perustuu täysin digitaalitekniikkaan. Tämä tarkoittaa, että lähetys ei häiritse. Lisäksi laitteiden välinen viestintä on suojattu, eivätkä ulkopuoliset radiolähettimet tai vastaavat pääse siihen käsiksi.

Neonate on valmistanut itkuhälyttimiä pohjoismaista ilmastoa silmällä pitäen. Siksi ne kestävät hyvin kylmää, ja BC-4600D kestää jopa -19 asteen lämpötiloja.

Neonaten älykkäitä ominaisuuksia, joita arvostamme, ovat:

 • Yövalo, jota voidaan ohjata ääniohjauksella
 • Mikrofonin herkkyyden säätömahdollisuus
 • Tyylikäs muotoilu, mukava pitää kädessä

Yksi ominaisuus, jota jotkut saattavat kaivata, on kyky kommunikoida vanhemman yksikön ja lapsen yksikön välillä. Tämä ominaisuus on käytettävissä joissakin itkuhälyttimissä, mutta ei tässä. Useimmat ihmiset eivät kuitenkaan käytä tätä, mutta se kannattaa kuitenkin huomioida.

Kaiken kaikkiaan olemme erittäin vaikuttuneita Neonate Baby Monitor BC-4600D:stä. Siinä on kaikki tarvittavat ominaisuudet, ja suorituskyky on todella hyvä kantavuus ja akun keston suhteen. Hinta on kohtuullinen ja oikeudenmukainen siihen nähden, mitä rahalla saa. Mielestämme tämä on yksi parhaista vaihtoehdoista, kun on kyse kamerattomista itkuhälyttimistä!


CAPiDi itkuhälytin

CAPiDi itkuhälytin

Katso hinta täältä:

Tässä meillä on toinen laatutuote ruotsalaiselta Capidilta. Tämä on helppokäyttöinen itkuhälytin, jolla on monia vahvuuksia, joita tulemme tarkastelemaan hieman lähemmin.

Jos aloitamme itkuhälyttimen kantavuudesta, se on selkeää tämän itkuhälyttimen suhteen jopa 800 metrin avoimessa tilassa. Se toimii moitteettomasti ilman häiriöitä salatun yhteyden ansiosta, joka yhdistää kaksi laitetta. Jos menet kantavuuden ulkopuolelle, saat hälytyksen emoyksikön hälytyslaitteella.

Capidi-itkuhälyttimen akun kesto valmiustilassa on täydet 100 tuntia. Se on poikkeuksellisen hyvä ja erittäin arvostettu ominaisuus tämän tyyppisessä elektroniikassa.

Tässä yhteydessä on myös kiitettävä Capidia sen tyylikkäästä muotoilusta. Itkuhälytintä on saatavilla useissa eri väreissä, ja voit jopa vaihtaa sen etuosan ja muotoilla sen oman makusi mukaan. Se on hauskaa ja jotain, mitä voimme arvostaa.

Capidi itse ylpeilee, että heidän itkuhälyttimen säteily on markkinoiden alhaisin, enintään 10 mW, mikä on myös rauhoittava tieto. Se latautuu helposti mukana toimitetulla mikro-USB-kaapelilla.

Joitakin hienoja ominaisuuksia, joista pidämme Capidin itkuhälyttimessä ovat:

 • Vyöklipsi, jonka avulla voit kuljettaa sitä helposti mukanasi.
 • Säädettävä mikrofonin herkkyys
 • Emoyksikön tärinätoiminto
 • LED-valo ilmaisee vauvan äänitasot
 • 5 vuoden takuu

Tuntuu, että Capidi on todella onnistunut tässä tuotteessa. Muotoilu, toiminta ja turvallisuus – kaikki on hyvin harkittua. Pidämme tästä itkuhälyttimestä paljon. Hinta on myös ihan ok, ja tästä tuotteesta on vaikea löytää mitään suoraan negatiivista sanottavaa.

Jos haluat todella hyvän ja toimivan itkuhälyttimen ilman kameraa, CAPiDi-itkuhälytin on valinta johon olet todennäköisesti tyytyväinen. Emme epäröi hetkeäkään ettemme antaisi sille lämpimintä suositustamme!


Kysymykset ja vastaukset itkuhälyttimistä

Olemme keränneet tähän vastaukset moniin kysymyksiin, joita kuluttajat yleensä kysyvät itseltään ennen itkuhälyttimen ostamista.

Mikä on itkuhälytin?

Itkuhälytin on tuote, jonka avulla voit vahtia lastasi, kun olet toisessa huoneessa. Joskus niitä kutsutaan myös vauvamonitoriksi.

Itkuhälytin on elektroninen tuote, joka koostuu kahdesta osasta. Toinen osa on sijoitettu lapsen luokse ja toinen osa on vanhempana vieressäsi. Vauvan osassa on mikrofoni, joka on hyvin herkkä äänille. Vanhempien puolella on kaiutin, joten kuulet heti, jos vauva herää tai pitää epätavallista ääntä.

Itkuhälyttimessä voi olla myös kamera ja kyky lähettää videokuvaa. Tässä tapauksessa kamera on siinä osassa, jossa lapsi on, ja näyttö on vanhemman laitteessa, joten voit sekä nähdä että kuulla lapsesi.

Onko itkuhälytin tarpeellinen vai ei?

Ei ole olemassa oikeaa tai väärää vastausta siihen, tarvitsetko itkuhälytintä. Monet pitävät sitä erittäin kätevänä ja turvallisena, että he voivat liikkua vapaasti kotona, kun heidän pieni lapsensa nukkuu. Monien vanhempien suuri pelko on, että vauva herää ilman, että kukaan huomaa sitä ja pystyy reagoimaan siihen.

Itkuhälytin helpottaa arkea pikkulapsen varhaisvaiheessa. Koska pienet lapset nukkuvat useita kertoja päivässä, nämä hetket ovat usein ainoa aika, joka sinulla on vanhempana aikaa tehdä muita asioita. Itkuhälytin voi helpottaa näiden hetkien hyödyntämistä ilman, että on jatkuvasti valmiustilassa vauvan lähellä.

Jos asut pienessä asunnossa, itkuhälytintä ei välttämättä tarvita, sillä kuulet silti, jos vauva herää. Mutta isommassa asunnossa tai talossa se voi olla varsin kätevä. Muuten haluat väistämättä käydä katsomassa vauvaa melko usein joka tapauksessa.

Missä itkuhälyttimessä on pitkä kantavuus?

Tässä on taulukko testimme eri itkuhälyttimien valikoimasta:

ItkuhälytinVideoKantavuus ulkonaKantavuus sisällä
Motorola MBP482Kyllä300 mei määritetty
OWLET Monitor Duo 3KylläWlan-rajan sisällä
Netgear Arlo BabyKylläei määritetty90 m
Motorola MBP855Kyllä300 mei määritetty
Motorola Ease 34Kyllä300 mei määritetty
Philips Avent DECT SCD725Ei330 m50 m
Philips Avent DECT SCD50326Ei330 m50 m
Padwico 850Ei500 mei määritetty
Neonate BC-4600D Ei800 mei määritetty
CAPiDiEi800 mei määritetty

Tuleeko itkuhälyttimestä säteilyä?

Kyllä, itkuhälyttimet lähettävät tietoja äänen ja videon muodossa radioaaltojen avulla, jotka lähettävät säteilyä. Säteilyturvaviranomainen ei kuitenkaan anna neuvoja tämäntyyppisistä tuotteista. Heidän mukaansa säteily pysyy raja-arvojen alapuolella, kunhan noudatat tuotteen käyttöohjeissa annettuja ohjeita. Voit lukea lisää Säteilyturvakeskuksen mittauksista täältä.

Voiko itkuhälytintä käyttää ulkona?

Kyllä. On kuitenkin joitakin asioita, jotka sinun on tarkistettava etukäteen, sillä eri itkuhälyttimet voivat olla erilaisia. Jos vauvasi on ulkona, esimerkiksi vaunuissa, tarvitset paristokäyttöisen vauvahälyttimen. Joissakin vaihtoehdoissa, kuten Philips Avent DECT SCD50326:ssa, näin ei ole mahdollista.

Muuten itkuhälyttimen käyttö ulkona on täysin mahdollista, jopa kylmällä säällä. Monet laitteet kestävät äärimmäistä kylmyyttä noin -20 asteeseen asti. Mutta jos on todella kylmä, sinun kannattaa tarkistaa, mitä juuri sinun laitteesi kestää sen!

Kuinka kauan itkuhälytintä käytetään?

Useimmat ihmiset todella kokevat, että itkuhälytin on suuri mukavuus ensimmäisten 6 kuukauden aikana. Tänä aikana vauva nukkuu vielä useita lyhyitä jaksoja ja voi herätä milloin tahansa. Jos vauva alkaa sitten siirtyä hieman enemmän kohti rauhallista yöunta, itkuhälyttimen tarve vähenee.

Tämä ei tietenkään koske kaikkia lapsia. Monet lapset nukkuvat levottomasti pidempiä aikoja. Tällöin itkuhälyttimistä voi olla apua, kun lapsi nukkuu sinä aikana, kun sinä olet hereillä. Tilanne vaihtelee suuresti lasten ja perheiden välillä. Se, kuinka kauan haluat käyttää itkuhälytintä, voi riippua monista tekijöistä, esimerkiksi:

 • Lapsen nukkumistottumukset
 • Nukkuuko lapsi vanhempien lähellä vai omassa huoneessaan.
 • Miten vauva herää (hiljainen, itkuinen, äänekäs, pelokas jne.).

Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että jos vauva nukkuu läpi yön muutaman viikon ajan, pärjäät luultavasti ilman itkuhälytintä.

Lue lisää lasten turvallisuudesta artikkelistamme lasten turvaporteista!