Paras kantorinkka 2023: Kanna lapsesi helposti selkäkantorepussa

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Kantorinkka on erinomainen tuote sinulle ja lapsellesi, sillä se mahdollistaa luontoretkien ja kävelylenkkien nauttimisen lapsi selässäsi. Kantorinkka tarjoaa mukavan ja ergonomisen tavan kuljettaa lasta niin sinulle kuin lapsellesikin. Tässä oppaassa kerromme kaiken, mitä sinun tulee tietää parhaista kantorinkoista ennen kuin teet ostopäätöksen.

Pappar kantaa lastaan kantorinkassa.

Mikä kantorinkka on paras testissä?

Yksi ehdottomasti parhaista kantorepuista meidän mielestämme on Thule Sapling. Se on erittäin kestävä ja ennen kaikkea mukava sekä lapselle että sinulle, joka kannat. Laadukas merkki ja todella hyvä tuote!

✅ Ehdoton huippulaatu

Thule Sapling

Toinen huippumerkki, jonka voimme todella suositella, on Osprey Poco -sarjan kantoreput. Ne ovat saatavilla kolmessa mallissa, tavallisessa Poco, kevyimmässä Poco LT:ssä sekä tukevammassa Poco Plus:ssa, joka sisältää paljon lisävarusteita.

✅ Kansainvälinen myyntimenestys

Osprey Poco

Tarkista hinta:


Yksi ainutlaatuinen ja edullinen vaihtoehto, josta pidämme, on MinimeisG4 lastenkantoreppu. Yleensä kehotamme välttämään halvempia kantoreppuja. Tämä kuitenkin on todella hyvä ja ainutlaatuinen, koska lapsi istuu hartioillasi kantaessasi. Korkea mukavuus ja hauska lapselle. Huomaa kuitenkin, että tämä ei ole optimaalinen pidemmille vaelluksille tai vaativampaan maastoon!

✅ Ainutlaatuinen muotoilu

Lapsi istuu äidin olkapäillä Minimeis G4 -mallissa.

Tarkista hinta:


Löydät lisää vaihtoehtoja artikkelin lopusta!

Muita suosittuja tapoja kantaa lapsia ovat esimerkiksi kantoliina tai tukeva kantoreppu!

Vertailu useista eri kantorinkoista

viisi eri kanttorikuoroa sinisellä pohjalla.

Tässä on kattava luettelo erilaisista kantorinkoista, joita olemme tutkineet tarkemmin. Olemme sisällyttäneet malleja useilta eri merkeiltä ja eri hintaluokista. Yleensä saat mitä maksat, joten suosittelemme yleensä välttämään edullisimpia malleja tai käytettyjä kantorinkkoja.

Suosittelemme painottamaan laatua tällaisen tuotteen valinnassa, koska sekä sinun ja lapsesi mukavuus että lapsen turvallisuus ovat tärkeitä hänen ensimmäisillä pidemmillä kävelyretkillä ja vaelluksilla.

Laadukkaasta kantorinkasta voitte nauttia noin 3 vuotta, joten valitse huolella ja kokekaa monia upeita seikkailuja yhdessä!

Thule Sapling Kantorinkka

Thule Sapling Kantorinkka

Tarkista hinta:

 • Sopii lapsille iässä: 6 kk:sta ylöspäin, enintään 18 kg tai 120 cm
 • Enimmäispaino: 22 kg, mukaan lukien pakkaus

✅ Korkea laatu ja mukavuus

✅ Runsas ja helposti saatavilla oleva säilytystila

✅ Pestävä istuin

Useimmat vanhemmat ovat kuulleet Thulesta, eikä se ole ihme – heidän erittäin suositut lastentuotteensa todella pitävät lupauksensa korkeasta laadusta.

Tämä kantoreppu tekee lapsen istumisesta mukavaa, tarjoten runsaasti tukea alaraajoille, samalla kun lapsi pysyy viileänä. Sekä selkäpaneeli että istuinosa ovat ilmastoituja. Tämä tarkoittaa, että sekä lapselle että sinulle vanhempana tarjotaan mukavuutta ja viileyttä, mikä mielestämme on hyvän kantorepun edellytys.

Thulen kantoreppu on varustettu ErgoRide-jalkatukijärjestelmällä, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden. Selkä- ja lantiovyö ovat täysin säädettävissä mahdollisimman hyvän istuvuuden saavuttamiseksi. Tämä tekee myös vuorottelusta toisen vanhemman kanssa sujuvaa. Iso plussa on myös se, että voit nostaa lapsen sisään joko ylhäältä tai sivupaneelin aukosta.

Varustelokero on niin suuri, että se mahtuu jopa 22 litraan pakkausta. Voit myös päästä käsiksi lokeroon sivuilla olevien vetoketjujen kautta samalla kun käytät reppua. Lisäksi kantoreppu on suunniteltu nestesäiliöille, ja varustelokerossa on ulostuloaukko juomaletkulle.

Toinen näkökohta, josta pidämme, on se, että kantoreppu on valmistettu PFC-vapaista kankaista ja kierrätetystä polyesteristä, ja istuin voidaan helposti pestä koneessa. Thule Sapling Kantorepussa ei voi yksinkertaisesti mennä pieleen.


Deuter Kid Comfort

Deuter Kid Comfort

Tarkista hinta:

 • Sopii lapsille iässä: 6 kk:sta ylöspäin, enintään 22 kg
 • Enimmäispaino: 22 kg, mukaan lukien pakkaus

✅ Pezäiset osat maksimaalista mukavuutta varten

✅ Aircomfort-järjestelmä

✅ Älykäs säilytys

Deuter Kid -kantorepulla saat takuulla mukavan kantorepun. Kuten nimi lupaa, kantoreppu on yksi ehdottomasti mukavimmista, joita olemme testanneet. Se tekee retkestä ja kävelystä sekä hauskemman että mukavamman, koska se istuu niin mukavasti pehmustettujen olkahihnojen ja lantiovyön ansiosta, että sitä tuskin huomaa. Lisäksi se antaa sekä vanhemmalle että lapselle hengittää maksimaalisen ilmanvaihdon tarjoavan Aircomfort-järjestelmän ansiosta.

Kantoreppu on lähellä selkää niin tasaisen painonjakautuman kuin mahdollista, ja tämä tuntuu todella pitävän paikkansa. Myös pakattuna se tuntuu mukavalta kantaa. Tämä kantoreppu tarjoaa älykkään säilytyksen, joka on sekä sisä- että ulkopuolella. Saat helposti mukaasi kaiken tarvitsemasi päivän aikana. On tärkeää tietää, että varustelokero vetää 14 litraa, mikä on otettava huomioon yhdessä lapsen painon kanssa.

Näemme loputtomasti etuja Deuter Kid Comfort Kantorepussa, koska se pitää todellakin lupauksensa. On myös mukavaa, että on useita eri värejä valittavissa ja että kangas on PFC-vapaata.


Deuter Kid Comfort Active

Deuter Kid Comfort Active

Tarkista hinta:

 • Sopii lapsille iässä: 8 kk:sta ylöspäin, enintään 22 kg
 • Enimmäispaino: 22 kg, mukaan lukien pakkaus

✅ Kevyt ja mukava tuki

✅ Lite Air -järjestelmä

Tämä kantoreppu on, jos mahdollista, hieman joustavampi kuin “Comfort”. Tämä ei kuitenkaan johdu mistään muusta kuin siitä, että se ei mahdu yhtä suureen tilavuuteen. Varustelokerossa on tilaa 12 litralle, mutta emme näe mitään tarvetta täyttää kantoreppua enemmän kuin tarpeellista. Näin ollen Deuter Kid Comfort Active Kantoreppu on erittäin mukava päällä, ja lapsi on yhtä tyytyväinen.

Kantoreppu on myös kevyt, mikä lisää mukavuutta. Se on vähintään yhtä turvallinen ja vakaa kuin hieman painavammat kantoreput. Lisäksi siinä on pehmustetut olkahihnat ja pehmustettu lantiovyö, mikä on meille suuri plussa. Paino jakautuu tasaisesti, ja rintaremmin avulla painopiste harteilla on optimaalisesti sovitettu.

Lapselle on selkäpaneelissa Lite Air -järjestelmän avulla ilmanvaihto, joka toimii erinomaisesti. Lapsen kasvojen edessä on myös tyyny, joka tukee päätä, jos lapsi nukahtaa. Tämä tyyny voidaan tietenkin irrottaa ja pestä. Kaiken kaikkiaan Deuter Kid Comfort Active on erinomainen valinta kantorepuksi.


North 13.5 Adventure Kantorinkka

North 13.5 Adventure kantorinkka metsässä

Tarkista hinta:

 • Sopii lapsille iässä: 6 kk:sta ylöspäin noin 3 vuoteen
 • Enimmäispaino: 18 kg

✅ Mukavat säädettävät ja pehmustetut kantohihnat

✅ Tuulen- ja vedenpitävä materiaali

✅ Suuri alatasku ja helposti saatavilla olevat sivutaskut

Olemme testanneet North 13.5 Adventure Kantoreppua ja olemme vaikuttuneita sen jykevästä ulkonäöstä ja kevyestä painosta. Kantoreppu on valmistettu tuulen- ja vedenpitävästä materiaalista, joka suojaa kaikenlaiselta säältä. Säädettävä alumiinikehys ja leveät lantio- ja kantohihnat tekevät kantorepun mukauttamisesta kehoon helppoa, mikä tuo sekä mukavuutta että tasapainoa.

Yksi mainitsemisen arvoinen seikka on, että tätä kantoreppua on päivitetty useita kertoja, ja sen suunnittelu on vaihdellut valmistajalta toiselle. Tämän seurauksena laatu on ollut jonkin verran epätasaista, ja jotkut asiakkaat ovat saaneet malleja, jotka ovat olleet heikkolaatuisia ja hajonneet vain lyhyen käyttöajan jälkeen.

Lapsen mukavuus on otettu vakavasti kantorepun suunnittelussa. Pehmustettu viisipistevalja ja jalkatuet takaavat, että lapsi istuu turvallisesti ja mukavasti koko retken ajan. Aurinkosuoja on irrotettava ja läpinäkyvillä sivuilla varustettu, mikä suojaa lasta auringon säteiltä rajoittamatta näkökenttää.

Arvostamme todella taitettavaa tukirakennetta, jonka ansiosta kantoreppua voidaan käyttää retkituolina taukojen aikana vaelluksilla. Lapsi voi istua paikallaan ja nauttia näkymistä samalla, kun me nautimme eväitä auringossa.

North 13.5 Adventure Kantorepun säilytystilat ovat unelma meille, jotka rakastamme pakata mukaan kaiken tarvitsemamme päivän ulkoiluun. Suuren alataskun ja helposti saatavilla olevien sivutaskujen avulla meillä on aina tilaa eväille, ylimääräisille vaatteille ja leluille.

Huomasimme, että North 13.5 Adventure Kantorepulla on joitain pieniä haittoja. Suositeltu ikä on 6 kuukaudesta, joten kaikkein nuorimpien seikkailijoiden kanssa on odotettava hieman ennen kantorepun käyttämistä. Enimmäispaino on rajoitettu 18 kg:aan, mutta se antaa meille silti paljon aikaa nauttia tästä upeasta kantorepusta.

Mitat H70-90 x L30 cm ja paino 3 kg saattavat olla joillekin hankalat, mutta meille se ei ollut suurempi ongelma.

Kaiken kaikkiaan North 13.5 Adventure Kantoreppu on tullut korvaamattomaksi osaksi ulkoilukokemustamme vanhempina. Monien etujensa ja harvojen haittojensa ansiosta suosittelemme lämpimästi tätä kantoreppua kaikille vanhemmille, jotka haluavat tutustua luontoon pienten seikkailijoidensa kanssa. North 13.5 Adventure Kantoreppu on investointi, joka tarjoaa vapautta ja mukavuutta luoda unohtumattomia muistoja koko perheelle.


North 13.5 Adventure Plus Kantorinkka

North 13.5 Adventure Plus kantorinkka ulkona

Tarkista hinta:

 • Sopii lapsille iässä: 6 kk – 18 kg asti
 • Maksimipaino: 18 kg, mukaan lukien pakkaus

✅ Kevyt ja kestävä

✅ Hyvä sääsuoja

✅ Edullinen hinta

Monet pitävät North 13.5 Adventure Plus -kantoreppua edullisena ja voittamattomana vaihtoehtona, ja olemme valmiita olemaan samaa mieltä. On useita syitä siihen, miksi se on niin suosittu, lukuun ottamatta alhaista hintaa. Ennen kaikkea se on erittäin kestävä ja vankka huolimatta kevyestä painostaan. Tällainen yhdistelmä on suhteellisen harvinaista, mikä tekee siitä erittäin miellyttävän.

Koemme, että lapsi istuu erittäin turvallisesti ja varmasti tässä kantorepussa. Huonossa säässä se pitää myös pintansa tuulen- ja vedenkestävän materiaalinsa ansiosta. Jos aurinko paistaa pidemmän aikaa, siinä on irrotettava aurinkosuoja läpinäkyvillä sivuilla, joka on helppo laittaa päälle ja ottaa pois.

Koska kaikki kantorepun kosketuspinnat ovat pehmustettuja, saavutetaan useita ergonomisia etuja. Se ei tunnu lainkaan raskaalta päällä, koska tuki on niin pehmeä. Sekä me että lapset arvostamme tätä kantoreppua käytännöllisten jalkatukien ansiosta, joihin lapsi voi levätä jalkansa.

Nämä voidaan myös käyttää taukojen aikana retkellä. Lapsi voi nimittäin istua mukavasti kantorepussa, koska se voidaan käyttää retkituolina, kun alumiinirunko taitetaan ulos.

North 13.5 Adventure Plus Kantoreppu on yksinkertaisesti vahva, joustava ja edullinen vaihtoehto, joka sisältää kaiken olennaisen mahdollisimman miellyttävälle retkelle.


Bergans Lilletind Lastenkantorinkka

Bergans Lilletind lastenkantorinkka värikkäänä

Tuote on poistunut valikoimasta

 • Sopii lapsille iässä: 6 kk – 17 kg asti
 • Maksimipaino: 17 kg

✅ Säädettävä selkäosan korkeus

✅ Käytännöllinen ja kompakti

✅ Joustavat hihnat

Bergansilla on pitkä kokemus ulkoiluvarusteista, ja se näkyy. Heidän Lilletind Child Carrier -lastenkantorinkka on erittäin mukava samalla, kun se on käytännöllinen. Se käy ilmi heti, kun taitamme sen kasaan, sillä se on huomattavasti kompaktimpi kuin monet muut lastenkantorinkat ja vie siten hyvin vähän tilaa.

Selkäosan korkeutta voidaan säätää, jotta lapsi pysyy oikeassa asennossa vanhemman pituuden mukaan. Lisäksi säädettävä 5-pistevyö auttaa pitämään lapsen paikallaan parhaalla mahdollisella tavalla. Koemme siis, että lapsi todella istuu turvallisesti ja varmasti tässä lastenkantorinkassa. Olkahihnat ja lantiovyö ovat mukavasti pehmustetut ja niissä on erittäin joustava materiaali, mikä tuntuu erittäin mukavalta.

Yksi mukava lisäyksityiskohta Bergans Lilletind Child Carrier -lastenkantorinkassa on kiinnityspisteet esimerkiksi tutille ja pienille leluille. Mukana tulee myös irrotettavat aurinko- ja sadesuojat.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, lapsen asettaminen ja poistaminen kantorinkasta on erittäin helppoa, koska siinä on kiinteä tukilevy, joka takaa vakauden, kun rinkka on maassa.


Osprey Poco LT Unisex Lastenkantorinkka

Osprey Poco LT kantoreppu luonnossa

Tarkista hinta:

 • Sopii lapsille iässä: 6 kk – 18 kg asti
 • Maksimipaino: 22 kg, mukaan lukien pakkaus

✅ Tilaa 25 litraa pakkausta varten

✅ Kaunis, mukava ja käytännöllinen

✅ Paras aurinkosuoja

Tässä kantorepussa on kaikki mitä voit toivoa. Ensinnäkin se on ehkä tyylikkäin kantoreppu markkinoilla. Ulkonäkö ei tietenkään ole tärkein asia kantorepuissa, mutta kapasiteetin suhteen se on yksi parhaista.

Kantoreppuun mahtuu 25 litraa, mikä on enemmän kuin moni muu tarjoaa. Tämä tarkoittaa, että voit lähteä pidemmille seikkailuille tietäen, että sinulla on mukanasi kaikki mitä sinä ja lapsesi tarvitsette. Optimaalisen painonjaon ansiosta et tunne kantavasi sitä painoa, joka sinulla todellisuudessa on.

Hihnat ovat pehmustetut ja selkäpaneeli on hengittävä, jotta mukavuus ja istuvuus olisivat mahdollisimman hyvät. Selän pituutta voidaan säätää pituutesi mukaan, jotta lapsi istuu turvallisesti koko ajan. Säätö on myös helppo tehdä liikkeellä ollessa, mikä on suuri etu.

Lasta suojataan auringolta sisäänrakennetulla aurinkosuojalla, joka sijaitsee omassa vetoketjullisessa taskussa. Aurinkosuoja on selvä testivoittaja sen toiminnan ja sijoittelun ansiosta.

Patentoitu teräsrunko on helppo taittaa kasaan, ja se voi seistä vakaasti, mutta on myös helppo säilyttää ja kuljettaa. Osprey Poco LT Kantorepun kanssa kävely tai retki ei epäonnistu – se täyttää yksinkertaisesti kaikki vaatimukset.


Osprey Poco Plus

Osprey Poco Plus kantoreppu vaelluksella

Tarkista hinta:

 • Sopii lapsille iässä: 6 kk – 3-4 vuotta
 • Maksimipaino: 22 kg

✅ Mukava kantojärjestelmä ja säädettävät valjaat, istuin ja jalustimet

✅ TÜV GS-sertifioitu turvallisuus

✅ Käytännölliset säilytysmahdollisuudet helposti saatavilla olevilla taskuilla

Olemme testanneet Osprey Poco Plus -kantoreppua ja olemme positiivisesti yllättyneitä sen harkituista ominaisuuksista ja mukavuudesta, sekä meille että lapselle. Tässä jaamme kokemuksemme, nostamme esiin etuja ja mainitsemme mahdolliset haitat tuotteesta.

Poco Plus -kantoreppu on erittäin mukava kantaa innovatiivisen mesh-kantojärjestelmän ansiosta, mikä antaa mukavan tunteen sekä meille että lapsellemme pidemmillä vaelluksilla. Reppu on mukautettavissa säädettävien valjaiden, istuimen ja jalustimien avulla, joten se voi kasvaa lapsen mukana.

Turvallisuus on hyvin suunniteltu TÜV GS-sertifioinnilla, mikä antaa meille vanhempina turvallisuuden. Sisäänrakennettu aurinkosuoja, jossa on UPF 50+ -suoja, suojaa tehokkaasti auringon haitallisilta säteiltä ja antaa varjoa iltapäivän nokosille. Mukana on myös integroitu ja irrotettava sadesuoja, joka suojaa rankkasateelta.

Säilytysmahdollisuudet ovat käytännöllisiä ja harkittuja helposti saatavilla olevan etummaisen verkkotaskun, joustavien sivutaskujen ja sisäisten turvahakojen avulla avaimille.

Mahdollinen haittapuoli Poco Plus -kantorepussa on sen paino, 3,6 kg, mikä voi tuntua raskaalta pidemmillä vaelluksilla. Tämä voi kuitenkin olla tasapainottelua painon ja toiminnallisuuden välillä.

Kaiken kaikkiaan Poco Plus on upea kantoreppu ulkoilua rakastaville vanhemmille, jotka haluavat ottaa pienokaisensa mukaan seikkailuihin. Sen mukavan muotoilun, turvallisuuden ja älykkäiden säilytysmahdollisuuksien ansiosta se on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen niille, jotka etsivät luotettavaa kantoreppua ulkoiluun lasten kanssa.


Vaude Shuttle Premium Black Kantoreppu

Vaude Shuttle Premium Black kantoreppu matkalla

Tuote on poistunut valikoimasta

 • Sopii lapsille iässä: 6 kk – 18 kg
 • Maksimipaino: 18 kg

✅ Tilaa 27 litraa

✅ Muotoiltava niskatuki

✅ Säädettävä korkeus

Vaude Shuttle Premium Black -lastenkantoreppu on monikäyttöinen kantoreppu, joka on ehdottomasti hintansa arvoinen. Shuttle Tergolight -kantojärjestelmä pehmustetulla lantiovyöllä tekee kantamisesta haastavammassa maastossa helpompaa kuin tavallisesti.

Se tarkoittaa myös, että lapsesi istuu erittäin turvallisesti ja vakaasti kantamisen aikana. Selkä- ja istuinkorkeutta voidaan säätää, ja jalustimilla varustettu istuin tekee lapsen istumisesta mukavampaa. Ei ole yllättävää, että olkahihnat ovat pehmustetut ja mukavat vartaloa vasten.

Kantorepussa on tilaa paljon pakkaamiselle, peräti 27 litraa. On vaikea löytää kantoreppuja, jotka mahtuvat tähän tilavuuteen. Sinun on kuitenkin otettava huomioon lapsen paino, kun täytät sen, jotta et ylitä kokonaispainorajaa. Säilytysratkaisut ovat älykkäitä siten, että voit säilyttää suuremmat tarvikkeet alaosassa, kun taas pienemmät tavarat sijoitetaan sivutaskuihin.

Suosittu yksityiskohta käyttäjien keskuudessa – ja meidän, jotka olemme testanneet Vaude Shuttle Premium Black -kantoreppua – on mukana tuleva muotoiltava niskatuki lapselle. Se todella optimoi lapsen mukavuuden ja mahdollistaa lapsen nukahtamisen helposti ilman, että vanhempana tunnet huolta niskan rasituksesta.


Phil & Ted’s Escape Kantoreppu

Phil & Ted's Escape kantoreppu seikkailussa

Tuote on poistunut valikoimasta

 • Sopii lapsille iässä: 6 kk – 18 kg
 • Maksimipaino: 20 kg sisältäen pakkaamisen

✅ Helppokäyttöinen ja sulava

✅ Body Tech Fit -järjestelmä maksimaaliseen mukavuuteen

Phil & Ted’s Escape -kantoreppu on tukeva ja kompakti kantoreppu, joka on samalla erittäin kevyt ja sulava. Käyttökokemuksemme mukaan se on yksi helpoimmista kantorepuista käyttää, eikä se tunnu lainkaan kömpelöltä sen koosta huolimatta.

Lapsi istuu rennosti, mutta turvallisesti ja vakaasti koko ajan. Tähän vaikuttaa osaltaan lapsen valjaat ja jalustimet, joilla lapsen jalat tukeutuvat. Selän korkeutta on myös säädettävissä, mikä yhdessä lantiovyön kanssa tuntuu miellyttävältä meille, jotka olemme testanneet kantoreppua.

Mukana tulee aurinkosuoja sekä irrotettava sade- ja tuulensuoja, jotka mielestämme ovat itsestäänselvyyksiä tässä hintaluokassa. Phil & Ted’s Escape Kantorepun erityisen suosittu piirre meidän keskuudessamme johtuu Body Tech Fit -järjestelmästä, joka on hengittävä pehmustettu tukijärjestelmä. Lisäksi mukana on pää- ja niskatuki, joka takaa lapsen mukavuuden, ja meille se on aina tärkeintä.


Phil & Ted’s Parade Kantoreppu

Phil & Ted's Parade kantoreppu värikkäänä

Tuote on poistunut valikoimasta

 • Sopii lapsille iässä: 6 kk – 18 kg
 • Maksimipaino: 18 kg

✅ Pieni ja kevyt

✅ Erinomainen kuljetettavuus

✅ Hyvä kuormituksen poisto

Toinen Phil & Ted’s -kantoreppujen vaihtoehto on “Parade”, joka on hieman edullisempi kantoreppu pääasiassa sen koon vuoksi – se painaa vain 2,1 kg. Tämä on yksi markkinoiden pienimmistä kantorepuista, mutta älä anna sen hämätä; se kestää jopa 18 kg, kuten useimmat kantoreput.

Alumiinirunko on tukeva ja vakaa, ja se taittuu helposti. Litteänä se ei vie juurikaan tilaa, ja monet tämän kantorepun käyttäjät ottavat sen mukaansa lentokoneeseen matkustaessaan. Mielestämme tämä kantoreppu on kaikista testaamistamme kantorepuista paras kuljetettavuudeltaan.

Ilmanvaihto on hyvä, ja meistä tuntuu, että sekä vanhempi että lapsi viilenevät. Selkä kuormittuu vähemmän tukevan pehmusteen ansiosta, joten se on ehdottomasti ergonomisesti suunniteltu. Kuitenkaan selkänojan korkeutta ei voi säätää lapsen kasvaessa, joten ajan myötä reppu voi tulla hieman hankalaksi kantaa.

Valitettavasti mukana ei tule aurinko-, sade- tai tuulisuojaa, mikä meistä kuuluisi hintaan. Kuitenkin kangas on valmistettu suhteellisen vedenkestävästä materiaalista. Kaiken kaikkiaan Phil & Ted’s Parade Kantoreppu on hintansa arvoinen, erityisesti sen joustavuuden ja keveyden ansiosta.


Minimeis G4 Lastenkantorinkka

Minimeis G4 lastenkantorinkka lapsi kyydissä

Tarkista hinta:

 • Sopii lapsille iässä: 6 kuukautta – 5 vuotta
 • Maksimipaino: 22 kg

✅ Ainutlaatuinen tapa kantaa

✅ Hyvä näköala, hauskaa lapselle

✅ Kevyt ja näppärä

Seuraavaksi esittelemme tuotteen, joka eroaa muista designiltaan, nimittäin Minimeis G4 lastenkantorinkan – norjalaisen innovaation, jota Time Magazine ylisti vuoden 2019 parhaana keksintönä. Sen innovatiivisen muotoilun ansiosta lapsi voi istua aikuisen olkapäillä, mikä tarjoaa ergonomisen istuma-asennon sekä vanhemmalle että lapselle.

Minimeis G4 on niin näppärä, että lapsen nostaminen käsivarsille on helppoa, kun pienet jalat väsyvät. Se tekee siitä täydellisen lyhyille vaelluksille. Sekä minä että lapseni koemme sen mukavaksi, mutta pidemmille vaelluksille ja epätasaisessa maastossa suosittelen perinteistä selkäkantorinkkaa.

Kantoreppu voi tuntua hieman huteralta, kun lapsi liikkuu paljon, mutta kun lapsi istuu paikoillaan, se toimii erinomaisesti ja helpottaa liikkumista ylös ja alas mutkaisilla poluilla. Minimeis G4 sopii lapsille 6 kuukaudesta 5 vuoteen asti, joten se on pitkäaikainen investointi meille vanhemmille.

Jotta niska- ja olkakuorma olisi mahdollisimman vähäinen, lapsen paino jakautuu tasaisesti kantajan keholle. Lapsi kiinnitetään olkapäille lantiovyön ja jalkahihnojen avulla, ja mukana tulee myös valjaat olkahihnoilla, jotka antavat lisätukea ylävartalolle nuoremmille lapsille (6-10 kuukautta).

Minimeis G4 on helppo taittaa kokoon ja säilyttää, ja se painaa vain 1,5 kg, mikä tekee siitä markkinoiden kevyimmän kehikkorakenteisen lastenkantorinkan. Kevyestä painosta huolimatta se on tukeva ja vahva, ja se on läpäissyt kaikki SGS:n turvallisuustestit sekä EU:ssa että Yhdysvalloissa. Kantoreppu on testattu painonkeston suhteen jopa 22 kg asti.

Yhteenvetona Minimeis G4 on innovatiivinen ja käyttäjäystävällinen lastenkantoreppu, joka tarjoaa mukavan ja luonnollisen istuma-asennon sekä vanhemmalle että lapselle. Sen kevyt ja kompakti muotoilu tekee siitä ihanteellisen lyhyille vaelluksille ja retkille, vaikka se ei ehkä sovi yhtä hyvin pidemmille vaelluksille epätasaisessa maastossa.

Meille vanhemmille, jotka haluamme lastenkantorepun, joka on helppo kantaa mukana ja säilyttää, Minimeis G4 on loistava valinta. Turvallisuusominaisuuksiensa ja säädettävien hihnojensa ansiosta se sopii lapsille 6 kuukaudesta 5 vuoteen, mikä tekee siitä pitkäaikaisen investoinnin aktiivisille perheille.

Mahdollinen haittapuoli Minimeis G4:ssä on, että se ei ole vedenpitävä eikä siinä ole mukana sadesuojaa. Lisäksi se voi tuntua hieman huteralta, kun lapsi liikkuu. Mutta näistä pienistä haitoista huolimatta Minimeis G4 on vaikuttava ja innovatiivinen lastenkantoreppu, joka yhdistää mukavuuden, turvallisuuden ja hauskuuden.

Joten, jos olet ulkoilmaihminen ja vanhempi kuten minä, voin lämpimästi suositella Minimeis G4 lastenkantoreppua, joka tekee seikkailuista yhdessä lapsesi kanssa entistä nautinnollisempia. Innovatiivinen muotoilu, mukavuus ja käyttäjäystävällisyys tekevät siitä investoinnin, joka kannattaa harkita kaikille aktiivisille perheille.


LittleLife Adventurer S2 Lastenkantorinkka

LittleLife Adventurer S2 lastenkantorinkka seikkailussa

Tarkista hinta:

 • Sopii lapsille iältään: 6 kuukautta – 3 vuotta
 • Maksimipaino: 20 kg

✅ Erittäin mukava kantaa

✅ Turvallisuustestattu

✅ Hyvä säilytystila

Hiljattain tutustuimme LittleLife Adventurer S2 Blue lastenkantorinkkaan, ja olemme todella vaikuttuneita! Annan teille syitä miksi:

Edut:

 • Mukavuus: Tässä kantorinkassa on ergonomisesti muotoiltu kantojärjestelmä, joka on säädettävissä sekä vanhemmalle että lapselle. Tämä tekee kantorinkan mukauttamisesta meidän yksilöllisiin tarpeisiimme ja kokoihimme helppoa.
 • Turvallisuus: Vakaan turvavyön ja TÜV GS-sertifioidun turvallisuuden ansiosta olen luottavainen siitä, että lapseni ovat turvassa, kun kannan heitä LittleLife Adventurer S2:ssa.
 • Säilytys: Alaosan säilytystasku on erittäin kätevä tavaroiden, kuten vaippojen, välipalojen ja ylimääräisten vaatteiden säilyttämiseen. Lisäksi siihen on helppo päästä käsiksi, kun olemme seikkailuilla.

Haitat:

 • Painoraja: Kantorinkka on suunniteltu lapsille noin 6 kuukaudesta 20 kg asti (noin 3 vuotta). Tämä tarkoittaa, että meidän täytyy löytää toinen ratkaisu, kun lapset kasvavat vanhemmiksi ja painavammiksi.
 • Kantajan pituus: Kantorinkka on sovitettu henkilöille, joiden pituus on 157-187 cm. Tämä voi olla rajoitus joillekin vanhemmille, jotka eivät mahdu näihin mittoihin.

LittleLife on brittiläinen yritys, joka erikoistuu suunnittelemaan ja valmistamaan tuotteita vanhemmille ja pienille lapsille. He keskittyvät luomaan mukavia, kevyitä ja kestäviä tuotteita, jotka sopivat sekä ulkoaktiviteetteihin että matkustamiseen.

Suurta painoarvoa materiaalien ominaisuuksille ja tuotteiden käytännölliselle ja visuaaliselle suunnittelulle antamalla LittleLife on tullut suosituksi kaikkialla maailmassa innovatiivisista ja käyttäjäystävällisistä ratkaisuistaan.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen LittleLife Adventurer S2 Blue lastenkantorinkkaan. Se tarjoaa mukavan ja turvallisen ratkaisun kantaa lapsiani seikkailuissa niin luonnossa kuin kaupungissakin.

Lisäksi se on helppokäyttöinen ja käytännöllinen säilytystilojen ja taitettavan tukijalan ansiosta. Suosittelen lämpimästi tätä kantorinkkaa muille vanhemmille, jotka haluavat luotettavan ja toimivan ratkaisun lastensa kantamiseen retkillä.

Yhteenvetona, LittleLife Adventurer S2 lastenkantorinkka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän mukavuutta, turvallisuutta ja käytännöllisyyttä aktiivisille perheille. Sen helppokäyttöisyys, säädettävyys ja ergonominen muotoilu tekevät siitä erinomaisen investoinnin perheille, jotka haluavat nauttia yhteisistä seikkailuista lastensa kanssa. Vaikka kantorinkka ei sovi yhtä hyvin vanhemmille ja painavammille lapsille, sen monipuolisuus ja kestävyys tekevät siitä erittäin hyvän valinnan useimmille perheille.


Kelty Journey Perfectfit Signature Lastenkantorinkka

Kelty Journey Perfectfit Signature lastenkantorinkka retkellä

Tuote on poistunut valikoimasta

 • Sopii lapsille iältään: 6 kuukautta – 4 vuotta
 • Maksimipaino: 22 kg

✅ Kätevä säilytys

✅ Kestävä

✅ Monia positiivisia arvioita

Olemme testanneet Kelty Journey Perfectfit Signature lastenkantorinkan ja haluamme mielellämme jakaa kokemuksiamme.

Arvostamme, että tämä lastenkantorinkka yhdistää mukavuuden ja turvallisuuden upealla tavalla, mikä mahdollistaa sekä meidän että pienen nauttia retkistämme. Luettuamme muiden arvosteluja emme vaikuta olevan ainoita, jotka ajattelevat näin!

Edut:

 • Mukava sekä lapselle että kantajalle
 • Käytännölliset taskut säilytykseen
 • Monipuolinen eri aktiviteetteihin

Yksi tämän kantorinkan suurimmista eduista on Keltyn PerfectFIT™ -järjestelmä, joka on helposti säädettävissä sopimaan sekä äidille että isälle. Tämä mahdollistaa meille kuorman jakamisen mukavasti.

Toinen käyttäjä kirjoitti: “Erittäin mukava sekä minulle että vaimolleni. Erittäin säädettävä pitämään lapsi turvassa. Hän rakasti näkymää.”

Lisäksi kantorinkassa on sisäänrakennettu aurinkosuoja, 5-pisteinen turvavyö ja pehmustettu alumiinikehikko, mikä tarjoaa turvallisen ja huolettoman kokemuksen kaikissa maastoissa.

Eräs kaksosten vanhempi kirjoitti: “Ostimme kaksi näistä 15 kuukauden ikäisille kaksosillemme. Oli helppo kantaa molempia 12-kiloisia tyttöjämme, ja kantorinkassa on runsaasti säilytystilaa vedelle, vaipoille tai vaatteiden vaihtamiseen. Suosittelemme lämpimästi!”

Ainoa haittapuoli, jonka olemme huomanneet, ja joka on mainittu myös toisessa arvostelussa, on se, että materiaali voi tehdä lapsen kuumaksi lämpimämpien kuukausien aikana.

Mutta kaiken kaikkiaan Kelty Journey Perfectfit Signature on erinomainen lastenkantorinkka, jota suosittelemme lämpimästi aktiivisille vanhemmille, jotka haluavat ottaa pienet mukaan ulkoiluseikkailuihin.


Fillikid Kantoreppu Explorer

Fillikid Kantoreppu Explorer ulkoilussa

Tarkista hinta:

 • Sopii lapsille iältään: 6 kk – 18 kg
 • Maksimipaino: 20 kg mukaan lukien pakkaus

✅ Edullinen

✅ Mukailee lapsen kokoa

✅ Suuri aurinko- ja sadesuoja

Fillikidin Explorer-kantoreppu on yksi markkinoiden edullisimmista kantorepuista, jotka kuitenkin täyttävät tärkeimmät vaatimukset. Sekä vanhemmat että lapset pitävät siitä erittäin paljon, pääasiassa siksi, että se – matalasta hinnasta huolimatta – täyttää tärkeimmät kriteerit.

Kantorepun muoto on suunniteltu optimoimaan ergonomia mahdollisimman hyvin. Tärkeä osa tätä ovat leveät, pehmeästi pehmustetut hihnat. Vaikka et voi säätää selkänojan korkeutta oman ja lapsen pituuden mukaan, itse istuin mukautuu lapsen koon mukaan, mikä on erittäin etu.

Kantorepun alaosassa on sisäänrakennettu säilytystila, jotta tilaa olisi mahdollisimman paljon. Ei ole eritelty tarkkaan, kuinka paljon voit pakata mukaan, mutta arvioimme, että tärkeimmät tarvikkeet mahtuvat laukkuun. Fillikid Kantoreppu Explorer on ehdottomasti hyvä vaihtoehto sinulle, joka et halua käyttää suuria summia kantoreppuun, mutta haluat silti sellaisen, joka epäilemättä täyttää vaatimukset.


Katso lisää vinkkejä lasten kantamiseen tarkoitettuihin tuotteisiin!