Paras kelluva riippumatto 2024: Ultimaattinen allaspäivä

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Kelluva riippumatto voi olla juuri sitä mitä tarvitset piristämään kesäpäiviä. Kesän lähestyessä useimmat ihmiset haluavat käydä vilvoittelemassa järvessä tai uima-altaassa. Jotta saat kaiken irti uima-altaasta ja rannasta, tarvitset mukavia vesileluja. Tässä ovat parhaat kelluvat riippumatot juuri nyt!

Paras kelluva riippumatto

Mikä kelluva riippumatto on paras testissä?

Paras vakiomalli yhdelle henkilölle on Spralla Kelluva Riippumatto. Erittäin mukava maata täydellisen tyynyn ja käsivarsien tuen ansiosta.

Paras iso kelluva riippumatto on Intex Iso Kelluva Riippumatto. Todella tukeva patja, joka kestää täydet 300 kg!

Täältä löydät ylivoimaisesti parhaan valikoiman kelluvia riippumattoja!

Uimapatja vai kelluva riippumatto?

Useimmat ihmiset ovat luultavasti kokeilleet erilaisia ​​kelluvia ilmapatjoja ja huomanneet, että sellaisella on melko vaikeaa maata ja kellua häiriöttömästi. Siinä on huonosti tilaa ja kehno vakaus. Siksi viime vuosina on markkinoille tullut kelluvia varusteita, joita kutsutaan kelluviksi riippumatoiksi.

Kuvittele klassinen riippumatto, mutta sen sijaan, että roikut kahden puun välissä, roikut keskellä viilentävää uima-allasta.

Voidaan helposti sanoa, että nämä ovat ilmapatjoja vakaampi variantti, joka tarjoaa mukavan kokemuksen ja mahdollistaa että voit ihanasti ja mukavasti maata ja kellua vedessä.

Lisäksi ne ylläpitävät korkeaa laatua ja antavat sinun ja lapsesi nauttia leikistä ja riehumisesta ilman, että sinun tarvitsee huolehtia riippumaton rikkoutumisesta.

Muita suosittuja leluja, joita nuoremmat lapset usein käyttävät, ovat klassiset uimarenkaat tai käsikellukkeet uimaharjoitteluun.

Arvostelut 8 kelluvasta riippumatosta

Kelluvista riippumatoista on tällä hetkellä monia erilaisia ​​versioita ja ne kaikki näyttävät melko erilaisilta. Jotkut sopivat paremmin leikkiin ja kilpailuihin, kun taas toiset on tehty enemmän kellumaan rauhassa ja hiljaisuudessa. Koko, laatu ja hinta ovat tietysti muita asioita, jotka vaikuttavat valintaasi.

Siksi olemme koonneet alle joitain markkinoiden suosituimmista malleista. Vertailemme näitä ja tuomme esiin sekä edut että haitat, jotta voit löytää sinulle parhaiten sopivan tuotteen.

Intex Kelluva Riippumatto

Intex Kelluva Riippumatto

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on paljon yksinkertaisempi versio kelluvasta riippumatosta, jos vertaamme oppaan edelliseen tuotteeseen. Mutta joillekin se voi olla kaikki mitä he tarvitsevat ihanaan ja rentouttavaan päivään rannalla.

Pienellä puhallettavalla rungolla ja keskellä olevalla verkkokankaalla sopii tämä variantti sinulle, joka haluat mukavasti maata ja kellua veden ääressä auringonsäteiden lämmittämänä samalla kun vesi viilentää sinua. Siinä on myös ylimääräinen tuki niskalle, mikä tekee kokemuksesta entistä mukavamman.

Suurin osa sopii ainakin lähes kokonaan tähän noin 180 cm pituiseen tuotteeseen. Mutta hieman pienempien reunojen ja yksinkertaisemman rungon ansiosta se on hieman herkempi aalloille ja tuulelle.

Kaatumisriski on siksi hieman suurempi kuin vakaimmissa malleissa. Yksi haittapuoli on, että et voi valita väriä itse. Riippumatto tulee lajittelemattomissa väreissä ja mikäli saat tilauksen yhteydessä vihreän tai sinisen, on yllätys.

Tämän mallin suuri etu on, että se on erittäin joustava ja helppokäyttöinen. Melko ohuen ilmatäytteisen rungon ansiosta se pumpataan nopeasti täyteen, mikä voi olla iso plussa monille.

Harvat asiat ovat niin tylsää kuin rannalla seisominen ja kelluvien lelujen pumppaaminen, samalla kun kaikki muut kylpevät ja pitävät hauskaa. Matalan rungon ansiosta riippumattoon on myös helppo nousta ja hypätä alas veteen.

Hinta ei välttämättä vastaa melko yksinkertaista muotoilua, ja vaikka se on hintatasoltaan hieman keskimääräistä korkeampi, on markkinoilla varmasti hintansa arvoisempia malleja. Mutta sinulle, joka haluat yksinkertaisen ja joustavan kelluvan riippumaton ilman vaivaa, voi tämä olla vaihtoehto.


Spralla Kelluva Riippumatto

Spralla Kelluva Riippumatto

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä malli on melko samanlainen kuin yllä oleva versio. Ohuen kehyksen ja verkkopohjan ansiosta kellut mukavasti veden viilentäessä. Myös tässä mallissa on mukava niskatuki, jonka avulla voit ottaa aurinkoa pitkään ilman, että niska jäykistyy tai kipeytyy.

Tämän mallin suurin haittapuoli on pituus. Ollen vain 165 cm,  kokevat monet sen lyhyeksi, eikä se ole erityisen mukavaa, kun riippumatto päättyy pohkeiden keskelle. Tämä tarkoittaa, että monet haluavat sijoittaa sen sijaan malliin, joka on hieman pidempi ja siten mukavampi.

Yksi asia, joka erottaa tämän riippumaton Sprallalta monista muista tässä oppaassa verratuista malleista, on se, että se voidaan täyttää nopeasti ja helposti. Tämä tarkoittaa, että se voidaan helposti avata ja käyttää lähes välittömästi, mikä on tietysti erittäin kätevää.

Sisäänrakennetut metallijouset varmistavat myös, että pidät tasapainosi hyvällä tavalla vähetäen kaatumisen riskiä. Se on siis vakaampi kuin yksinkertaisimmat mallit.

Valitettavasti on tämä yksi markkinoiden kalleimmista malleista, vaikka se on melko pieni ja vain yhdelle henkilölle sovitettu. On siksi olemassa muita malleja, jotka tarjoavat paljon enemmän vastinetta rahalle.

Mutta jos etsit joustavaa mallia, jota ei tarvitse puhaltaa erityisen pitkään joka kerta, kun sitä käytetään, voi tämä ehdottomasti olla vaihtoehto, jota kannattaa tarkastella lähemmin.


Intex Jättimäinen Uimapatja

Intex Giant kelluva matto

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on suuri variantti kelluvasta, johon mahtuu useita ihmisiä. Itse asiassa sen pinta-ala on noin 6 neliömetriä, joten tähän malliin mahtuu helposti kolme aikuista.

Se koostuu pienistä puhallettavista tyynyistä, jotka istuvat yhdessä joka tarkoittaa, että saat todellisen tunteen riippumatosta, joka aaltoilee meren aaltojen mukana. Pienet tyynyt sopivat myös täydellisesti päästämään patjalle oikean määrän vettä, jotta voit maata ja vilvoitella.

Toinen tämän variantin suuri etu on, että sen enimmäispaino on jopa 300 kg. Tämä tekee siitä erittäin kestävän leikkiin ja se kestää melko kovaa käsittelyä. Jos sinulla ja perheelläsi on tapana kilpailla ja aloittaa villejä kilpailuja ja pelejä uidessanne, voi tämä olla teille sopiva vaihtoehto.

Toinen tämän tuotteen hauska ominaisuus on, että sen kaikissa neljässä kulmassa on kohdat, jotka voidaan kiinnittää saman mallin patjoihin. Tämä tarkoittaa, että on rajattomasti mahdollisuuksia luoda suuria kelluvia riippumattoja, jos ystävilläsi on sama malli.

Myös saman merkin kelluva kylmälaukku on ostettavissa, jotta voit ottaa mukaasi esimerkiksi jäähdytettyjä juomia vesille.

Tämä on yksi kaikkein kalleimmista kelluvista riippumatoista tässä oppaassa. Mutta silloin kannattaa myös muistaa, että se on maksimipainollaan 300 kg luultavasti yksi pisimpään kestävistä malleista.

Lisäksi siinä on tilaa kolmelle hengelle ja jos ostat Intex kelluvan patjan, ei sinun välttämättä tarvitse ostaa monia muita kelluvia leluja. Voimme siksi lämpimästi suositella tätä Intexin tuotetta.


Spralla Vesiriippumatto kahdelle

Spralla Vesiriippumatto kahdelle

Tarkista hinta osoitteessa:

Sprallan vesiriippumatto on todella yrittänyt jäljitellä todellisen riippumaton muotoilua. Se koostuu kahdesta pitkänomaisesta kelluvasta tyynystä, joiden välissä on eräänlainen ohut muoviverkko, mikä tekee sen, että roikut vedessä, verkko tukenasi. Suunnittelu on itse asiassa myös melko hieno sinivalkoisilla raidoilla, jotka sopivat uima-altaallesi tai rannalle.

Yksi Spralla mallin suurimmista eduista on, että siinä on runsaasti tilaa kahdelle aikuiselle. Jos haluat mukavan tavan rentoutua kumppanisi kanssa vedessä, voi tämä olla sinulle sopiva vaihtoehto.

Jos haluat riippumaton leikkiin ja hauskanpitoon, ei tämä vaihtoehto ole ehkä paras vaihtoehto. Ohut verkko kahden kelluvan tyynyn välissä on suunniteltu niin että siinä maataan paikallaan ja on olemassa vaara, että se ei kestä erilaisten leikkien aiheuttamaa rasitusta.

Jos ostat tämän mallin, tulee sinun pitää mielessä sen, että se on melko lyhyt. Noin 130 cm pituudellaan tulee se päättymään useimmille ihmisille jonnekin polvitaipeisiin.

Vaikka asento, jossa jalat roikkuvat vedessä, voi olla mukava, kannattaa tämä ainakin tietää ennen kuin isket kiinni. Mikäli haluat riippumaton, johon koko sinä mahdut, voi olla parempi valita jokin muu tuote.

Huomaa myös, että tämä malli on valmistettu siten, että olet osittain upotettu veteen. Joten se ei siis ole kelluva lelu, joka pitää sinut kuivana.

Hinnaltaan tämä malli on hieman alle kalleimpien versioiden. Pidämme tätä järkevänä, ei vähiten siksi, että se on mukautettu kahdelle hengelle.

Jos haluat kelluvan riippumaton, joka todella antaa riippumaton tunteen ja joka on tarkoitettu käytettäväksi rentoutumiseen, eikä leikkimiseen, voimme suositella tätä vaihtoehtoa.


Spralla Vesiriippumatto

Spralla Vesiriippumatto

Tarkista hinta osoitteessa:

Tätä voisi kuvata muunnelmaksi Sprallan mallista, joka on sovitettu vain yhdelle henkilölle. Tämän riippumaton muotoilu on suurelta osin sama, sillä riippumaton kummassakin päässä on kaksi puhallettavaa pitkänomaista tyynyä ja niiden välissä muovimateriaali, joka tukee kehoasi.

Jos haluat yksinkertaisen mallin, joka toimii hyvin yhdelle henkilölle, voi tämä olla harkittava vaihtoehto. Se tekee työn varmasti ja kelluttaa sinua mukavassa asennossa.

Koska tämäkin malli on melko lyhyt, n. 130cm, tulee asento olemaan enemmän puoli-istuva kuin vaaka. Tämä johtuu siitä, että jalkatueksi kutsuttu alatyyny on pikemminkin tuki polvitaipeille.

Puoliksi veteen upotettuna ja niskan sekä pään tuen ansiosta tulee sinulla olemaan kuitenkin melko mukava kokemus tässä kelluvassa riippumatossa. Myös tämä malli on ensisijaisesti mukautettu rentoutumiseen ja sen käyttäminen erilaisissa peleissä ja aktiviteeteissa voi olla vaikeaa.

Mikäli etsit jotain hauskaa lapsille, kannattaa sinun ehkä katsoa muita malleja. Tämä on kuitenkin yksi halvimmista vertailemistamme malleista, ja haluaisimme sanoa, että se on rahan arvoinen tuote.


Bestway Sol Venture Kelluva Riippumatto

Bestway Sol Venture Kelluva Riippumatto

Tarkista hinta osoitteessa:

Bestway tarjoaa tällä yhden markkinoiden vankimmista malleista. Suurella avattavalla rungolla ja verkkopohjalla voi tätä mallia melkein verrata kumiveneeseen, runsaalla tilalla pohjassa veden sisäänottoa varten.

Istut erittäin mukavasti tässä mallissa ja toisin kuin monet aikaisemmat tuotteet, on se tukeva ja pitkä, jotta mahdut istumaan siihen kokonaan. Itse asiassa on se lähes 2 metriä pitkä.

Verkosta tehdyn pohjan ansiosta, se pitää sinut ylhäällä, päästäen samalla vettä läpi, jolloin vesi viilentää sinua jatkuvasti samalla, kun voit maata toinen puoli kehoa aurinkoa vasten.

Jos haluat esimerkiksi ottaa aurinkoa ilman että tulee liian kuuma, voi tämä olla loistava vaihtoehto. Kiinteä puhallettava runko toimii myös käsinojana ja tuote on siksi erittäin mukava.

Päätä varten on myös täydentävä niskatuki, jonka ansiosta ei ole ongelmallista pysyä mukavasti makuuasennossa.

Äärimmäisen älykäs ominaisuus, jota monet luultavasti arvostavat, on se, että avattavassa kehyksessä on sisäänrakennettu mukinpidike. Näin voit helposti ja kätevästi ottaa viilentävän juoman ulos järvelle tai uima-altaaseen.

Mukavuuden suhteen tämä tuote päihittää useimmat kilpailijat. Toinen plussa on, että mukana tulee myös korjaussarja. Joten, mikäli tuote alkaa vuotaa, voit korjata sen helposti. Näin ollen tämä pidentää tämän riippumaton käyttöikää useilla vuosilla ja tekee siitä entistä hintansa arvoisen sijoituksen.

On kuitenkin syytä mainita, että suuren rungon ansioista on melko vaikeaa ylettyä veteen kun makaat riippumatossa. Joten jos olet ajelehtinut hieman esimerkiksi järvessä ottaessasi aurinkoa, voi melominen takaisin olla melko raskasta.

Hinnaltaan tämä on yksi kalleimmista yhdelle henkilölle sovitetuista malleista, mutta se on myös yksi eksklusiivisimmista ja mukavimmista. Voimme todella suositella tätä mallia lämpimästi kaikille, jotka etsivät todella tukevaa ja mukavaa riippumattoa kylpyhetkiin.


Puhallettava riippumatto

Puhallettava riippumatto

Tarkista hinta osoitteessa:

Jos etsit todella halpaa ja helppoa vaihtoehtoa kelluvalle riippumatolle, voi tämä olla vaihtoehto. Todella edulliseen hintaan saat kelluvan riippumaton, joka toimii erittäin hyvin ja jonka avulla voit kellua mukavasti vedessä.

Kuten useimmat yksinkertaisemmat mallit, tämäkin on rakennettu kahdella pitkänomaisella puhallettavalla tyynyllä, jotka on koottu yhteen ohuella muovikalvolla, joka tukee kehoa.

Päädyt tässä mallissa hieman istuvampaan asentoon, koska se on melko lyhyt. Ollen 130cm pitkä päätyy yksi tyyny niskaan ja toinen suunnilleen polvitaipeisiin jolloin saat ehkä kokemuksen enemmän nojatuolista kuin riippumatosta. Tyynyt eivät myöskään ole mitenkään suuria ja malli täyttyy melko nopeasti.

Tämä on yksinkertaisesti yksi markkinoiden yksinkertaisimmista kelluvista riippumatoista. Mutta se on myös yksi halvimmista. Joten jos aiot ostaa monia riippumattoja esimerkiksi allasjuhliin tai vain suurelle perheelle, voi tämä olla valinta sinun eduksi.


Kelluva Riippumatto

Kelluva Riippumatto

Tarkista hinta osoitteessa:

Partykungenin kelluva riippumatto näyttää melko samanlaiselta kuin monet muut markkinoilla olevat mallit, siinä on soikea ilmatäytteinen runko, joka on melko ohut, ja puhallettava tyyny päälle ja niskalle. Hinta on kuitenkin korkeampi kuin monet kilpailijat, jotka tarjoavat vastaavia tuotteita.

Partykungenin kelluvan riippumaton suuri etu on, että se on hieman tukevampi kuin monet muiden merkkien vastaavat mallit. Sisäänrakennettujen teräsjousien ansiosta kellut vakaasti, kun taas verkkopohja päästää sisään juuri oikean määrän vettä, jotta voit jäähtyä. Se kestää myös enemmän painoa kuin hieman yksinkertaisemmat mallit ja sen enimmäispaino on 113 kg.

Koska se on hieman tukevampi, saattaa tämä Partykungenin riippumatto olla sijoittamisen arvoinen, jos tiedät, että meno saattaa yleensä muuttua hieman villiksi, kun sinä ja perheesi kylpevät. Jos aiot pitää sitä altaassa, jossa on usein paljon liikettä ja ihmisiä leikkimässä ja painimassa oikealle ja vasemmalle, voit luottaa siihen, että tämä hieman laadukkaampi riippumatto kestää.

Vaikka se on yksi markkinoiden kalleimmista tuotteista, saat myös laatua rahoillesi. Jos haluat jotain jota käytetään yhden kesän tai muutaman kerran, on parempi valita jokin muu halvempi tuote.

Mutta jos haluat jotain, joka kestää hieman kovempaa käsittelyä ja joka myös kestää useita vuosia, voi tämä Partykungenin variantti  olla juuri sitä mitä tarvitset.


Vinkkejä leikkeihin kelluvilla riippumatoilla ja muilla kelluvilla leluilla

Vaikka kelluvaa riippumattoa voi tietysti käyttää vain rentoutumiseen ja mukavaan elämykseen vedessä, kutsuvat useat hieman tukevammat mallit sinut leikkimään ja pitämään hauskaa vedessä.

Tässä on muutamia vinkkejä leikeistä, jotka voivat tehdä veden äärellä oleskelustasi paljon hauskempaa ja nopea tempoisempaa!

Haaksirikko

Yksi yksinkertaisimmista mutta myös hauskimmista leikeistä veden äärellä on haaksirikko. Jos olette ryhmä ja teillä on useita erilaisia ​​kelluvia leluja, kuten kelluvia riippumattoja ja uimarenkaita, on tämä leikki on erityisen hauska. Kyse on yksinkertaisesti siitä, että yritätte ottaa haltuun muiden kelluvat lelut ja varmistaa, etteivät muut osallistujat onnistu ottamaan omia.

On erityisen hauskaa, jos joiltakin puuttuu alusta alkaen kelluvia leluja jolloin heidän on aloitettava yrittämällä ottaa jonkun muun kelluke haltuunsa. Jos pelaa syvässä vedessä, voi peli olla fyysisesti haastava ja jos pysyy matalammassa vedessä, on se helpompaa.

Toinen hauska käänne on jakautua kahdeksi tai kolmeksi joukkueeksi ja työskennellä yhdessä kerätäkseen mahdollisimman monta kelluvaa lelua.

Ultimate Rantapallo

Se, joka on hieman kunnianhimoisempi, voi suunnitella pelata tätä peliä. Tarvitset kaksi eri vyöhykettä, joissa on tietty tila välissä vedessä, nämä vyöhykkeet ovat maaleja.

Helppo tapa on sitoa tölkkejä tai muita kelluvia esineitä köydellä neliöksi, joka voidaan asettaa veteen. Kaikki osallistujat jaetaan kahteen joukkueeseen, joista he saavat oman kentän puoliskon ja kaikki joukkueen jäsenet saavat kelluvan lelun.

Tavoitteena on sitten syöttää rantapalloa toistensa välillä joukkueessa, jotta lopuksi päästään syöttämään vastustajan alueella olevalle pelaajalle. Jos tässä onnistutaan saadaan siitä yksi piste.

Tämä peli avaa monia upeita ja hauskoja kaksintaisteluja pelaajien välillä, ja mitä pienempi pelikenttä on, sen kaoottisempaa ja hauskempaa peli on. Voit luottaa siihen, että putoat veteen kerran että kahdesti.

Peli päättyy, kun joku saavuttaa ennalta määrätyn määrän pisteitä tai yksinkertaisesti kun kaikki ovat liian väsyneitä pelatakseen lisää. Tietenkin on valinnaista, haluaako laskea pisteitä vai ei, mutta peli pyrkii saamaan korkeamman tempon ja olemaan hauskempaa, mikäli se on todellinen kilpailu.

Hauskempi kesä

Näiden vinkkien avulla toivomme sinun saavan upean ja tapahtumarikkaan kesän veden äärellä.

Kelluva riippumatto antaa sinun pitää hauskaa ja rentoutua aivan uudella tavalla.

Toivomme, että opas auttaa sinua löytämään juuri sinulle ja perheellesi sopivan tuotteen, jotta tästä kesästä voi tulla hauskempi kuin koskaan!


Täältä löydät lisää vinkkejä leluista!