Paras kuoritakki lapsille 2024: Testin paras kuoritakki ja housut

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Kuorivaatteet ovat erittäin käytännöllisiä lasten pukemisessa, kun ulkona tuulee tai on sateen vaara. Nämä sopii täydellisesti kevääseen, koleisiin kesäiltoihin tai koleisiin syyspäiviin. Lähdimme etsimään parasta kuoritakkia lapsille!

Lapset värikkäällä kuoritakilla

Mikä lasten kuoritakki on testin paras?

Polarn O. Pyretin kuoritakki on yksi parhaista, joita voit ostaa juuri nyt!

Toinen erittäin hyvä vaihtoehto on Lindberg Lingbo. Se on veden- ja tuulenpitävä, erittäin mukava ja uskomattoman suosittu!

Hieman edullisempi mutta todella hyvä kuoritakki on Lindex FIX -toiminnallinen takki. Erinomainen kuoritakki hieman edullisempaan hintaan!

Olemme tutustuneet myös muihin vaihtoehtoihin, muun muassa moniin halpoihin mutta todella hyviin kuorivaatteisiin lapsille. Vieritä alaspäin ja katso kaikki 11 arvostelua!

Pienimmille on suosittua hankkia kuorihaalari!

Arvostelut ja katsaukset lasten kuorivaatteista

Tässä on 11 arvostelua ja tarkemmat katsaukset lasten kuoritakeista. Vielä enemmän vinkkejä löydät artikkelistamme lasten kevättakeista!

Jos tuulee, on hyvä suojata korvat syksyisellä pipolla!

Lindberg Lingbo Kuoritakki

Lindberg Lingbo Kuoritakki

Katso hinta täältä:

Lindberg Lingbo on erittäin suosittu kuoritakki kaikkialla Pohjoismaissa. Se on tyylikäs ja sitä on saatavilla monissa eri väreissä ja koossa.

Lindberg Lingbo on tyylikäs lasten takki, mutta sen lisäksi se on myös erittäin toimiva. Se on tuulenpitävä ja vedenpitävä 10 000 mm:n vesipatsaalla, joten se soveltuu käytettäväksi myös rankkasateessa.

Takki on täynnä fiksuja ominaisuuksia ja hyödyllisiä yksityiskohtia. Siinä on älykkäät vetoketjulliset taskut, heijastimet useissa paikoissa ja irrotettava huppu. Hihansuissa on joustavat hihansuut, jotka pitävät takin tiiviinä ja estävät ilman pääsyn sisään.

Takin ulkokangas on nailonia, ja siinä on kaksi vuori kerrosta: yksi nailonia ja yksi polyesteriä. Tämä tekee takista kestävän, joka pysyy tiiviinä mutta hengittää hyvin kuumalla säällä. Takki voidaan tarvittaessa pestä myös koneessa.

On monia hyviä syitä siihen, miksi juuri tästä takista on tullut niin suosittu. Mielestämme se on täydellinen yhdistelmä upeaa muotoilua ja toiminnallisuutta. Se on todella mukava takki, jota voi käyttää suurimman osan vuodesta, lukuun ottamatta kylmiä talvipäiviä. Silloin suositellaan selvästi oikeaa talvitakkia.

Jos haluat mahdollisimman laadukkaan kuoritakin, suosittelemme tutustumaan Lindberg Lingboon! Se on meidän suosikkimme ja testin paras meidän mielestämme!


Polarn O. Pyret Weather Pro Kuoritakki

PO.P WEATHER PRO Kuoritakki

Katso hinta täältä:

Nämä Polarn O. Pyretin kuoritakit ovat uskomattoman suosittuja. Ne ovat tyylikkäitä, ja niissä on monia erittäin hyviä ominaisuuksia, jotka tekevät takista hyödyllisen millä tahansa säällä.

Kuoritakki on uskomattoman kestävä sekä kankaan että saumojen osalta. Se on täysin tuulenpitävä ja myös vedenpitävä jopa 12 000 vesipatsaaseen asti! Tämä on vähintäänkin vaikuttavaa ja selittää, miksi takki on usein nimetty testivoittajaksi!

Vedenpitävyyden lisäksi se on kevyt ja mukava käyttää. Materiaali on hengittävää, mikä tarkoittaa, että vartalo lämpiää harvoin liikaa takin sisällä.

Muita älykkäitä ominaisuuksia ovat:

 • Irrotettava huppu
 • Laadukkaat heijastimet 3M:ltä
 • BIONIC-FINISH® ECO -vettä hylkivä kyllästysmateriaali

Meille on sanomattakin selvää, että Polarn O. Pyret Weather Pro on paras kuoritakki lapsille juuri nyt. Sitä on saatavana useissa tyylikkäissä väreissä ja monissa eri koossa, ja se on todella hyvä vaihtoehto!


Lindex FIX Toiminnallinen takki

Lindex FIX Toiminnallinen takki

Katso hinta täältä:

Tätä Lindexin kuoritakkia kutsutaan toiminnalliseksi takiksi. Nimi sopii hyvin, sillä se on todella toimiva ja mukava lasten takki, joka sopii hyvin syksyiseen säähän täällä kotona. Sitä on saatavilla useissa todella hienoissa kirkkaissa väreissä, ja osa niistä on saatavilla vain verkossa.

Ominaisuuksia on runsaasti, kuten mainitsimme, tässä ne ovat:

 • 10 000 mm:n vesipatsaan vedenpitävyys.
 • 3M-heijastimet.
 • YKK:n laadukkaat vetoketjut.
 • Hellävarainen kyllästys BIONIC-FINISH® ECO:lla.

Takki on valmistettu polyesteristä, ja se on erinomainen vaate sekä syksyllä että talvella, kun sen alla on hieman lämpimämpiä vaatteita. Lindexillä on myös tyylikkäät kuorihousut, jotka voit ostaa, jos haluat lapsellesi täydellisen kuorivaatekokonaisuuden.

Rakastamme Lindexin lastenmallistoa, ja tämä FIX Toiminnallinen takki on todella onnistunut. Se on yksinkertainen ja tyylikäs takki, jossa on todella hyvät toiminnot ja joka on täysin kohtuuhintainen.

Jos haluat edullisen kuoritakin yksinkertaisella yksivärisellä muotoilulla, suosittelemme tutustumaan Lindex Fix Toiminnalliseen takkiin hieman tarkemmin!


Reima Reimatec Kuoritakki

Reima Reimatec Nivala Kuoritakki

Katso hinta täältä:

Todella mukava, kevyt ja ohut kuoritakki suositulta suomalaiselta Reima-merkiltä. Heidän Nivala-kuoritakkinsa on täysin vedenpitävä, ja sen vesipatsas on vähintään 10 000 mm, ja se on hyvin hengittävä. Tästä huolimatta se on erittäin kevyt ja mukava käyttää.

Tämän takin vuori on ohutta ilmavaa verkkomateriaalia. Tämän ansiosta se sopii täydellisesti peittävänä kuoritakkina, ja sen alle voi tarvittaessa yhdistää jotain lämpimämpää.

Se on todella tyylikäs lasten takki, jossa on vartalonmyötäinen istuvuus. Se on melko pitkä takana, mikä takaa hyvän tuulensuojan ja esteettisesti miellyttävän muotoilun. Takissa on huppu, joka voidaan helposti irrottaa ja kiinnittää neppareilla. Pidämme siitä, että takissa on vetoketjulliset taskut avainten tai muiden tärkeiden tavaroiden turvallista säilytystä varten.

Takki on valmistettu kokonaan polyesteristä, ja tietyt osat on laminoitu polyuretaanilla. Pinta käsitellään hellävaraisella BIONIC-FINISH®ECO-käsittelyllä.

Pidämme Reima -kuoritakissa siitä, että se on niin ohut ja kevyt ja suojaa samalla hyvin tuulelta ja vedeltä. Tämä on täydellinen arkitakki, joka toimii erinomaisesti, kun iltaisin on hieman viileää suurimman osan vuodesta, tai esimerkiksi koulutakkina kun syyslukukausi alkaa.


Didriksons Droppen Kuoritakki

Didriksons Droppen Kuoritakki

Katso hinta täältä:

Erittäin mukava kuoritakki ruotsalaiselta laatumerkiltä Didriksons. Heillä on pitkä historia loistavien sadevaatteiden valmistajana, joten ei ole sattumaa, että tämä kuoritakki on myös vedenpitävä ja kestää hyvin eri sään elementtejä.

Takissa on hienot teipatut saumat ja se pysyy tiiviinä joka puolelta tuulta ja vettä vastaan. Sen vesipatsas on 10 000 mm. Takin sisäpuoli on vuorattu verkkokankaalla, joka hengittää hyvin ja auttaa säätelemään lämpöä.

Didriksonsilla on myös todella hyvät kuorihousut, joita he kutsuvat nimellä Nobi ja jotka sopivat täydellisesti Droppen-kuoritakin kanssa. Tässä asussa lapsesi on valmis mihin tahansa retkelle, säästä riippumatta.

Didriksons Droppenin todella hieno ominaisuus on, että takin hihoja voi pidentää. On olemassa ominaisuus nimeltä “Extend size”, joka tekee hihojen pituudesta kokonaisen koon isomman. Se on erittäin käytännöllinen ja tarkoittaa, että voit varmasti käyttää tätä takkia enemmän kuin vain yhden vuoden.

Tämä on todella laadukas vaatekappale. Takki on valmistettu kestävästä polyesteristä, ja siinä on hyvät joustavat hihansuut. Tietenkin älykkäät heijastimet, irrotettava huppu ja vastaavat yksityiskohdat ovat paikallaan.

Jos haluat todella hyvän kuoritakin, joka voidaan yhdistää housuihin, laadukkaalta merkiltä, suosittelemme ehdottomasti Didriksons Droppenia loistavana vaihtoehtona!


Nordbjørn Vinga Kuoritakki

Nordbjørn Vinga Kuoritakki

Katso hinta täältä:

Todella mukava kuoritakki Nordbjørniltä, saatavilla monissa söpöissä väreissä ja erilaisilla kuvioilla. Tämä on erittäin edullinen kuoritakki, josta pidämme todella paljon, aivan kuten heidän softshell-takkinsa, joita meillä oli myös mahdollisuus kokeilla.

Nordbjørn Vingan vesipatsas on 10 000 mm, joten se sopii hyvin syyspäiviin, jolloin sade roikkuu ilmassa. Takissa on monia hyviä vakio-ominaisuuksia, kuten:

 • Irrotettava huppu.
 • Älykkäästi sijoitetut heijastimet.
 • Säädettävät hihansuut.

On tärkeää ymmärtää, että joissakin yksityiskohdissa takki voi tuntua laadultaan hieman huonommalta kuin kalliimmat takit. Se on hintaansa nähden hyvälaatuinen, mutta on myös huomattava, että sen rakenne on hieman yksinkertaisempi. Tämä näkyy erityisesti vetoketjussa ja siinä, että materiaali voi alkaa kulua melko nopeasti, varsinkin kun takkia käyttävät isommat ja aktiivisemmat lapset.

Kaiken kaikkiaan olemme tavalliseen tapaan vaikuttuneita Nordbjørnistä ja siitä, miten he onnistuvat tuottamaan näin hienoja lastenvaatteita näin edulliseen hintaan. Nordbjørn Vinga kuoritakki on yksi edullisimmista tämän tyylisistä lasten takeista, joten voimme ehdottomasti suositella sitä, jos haluat edullisen mutta käytännöllisen syystakin lapsille!


Isbjörn of Sweden Storm Hard Shell Jacket

Isbjörn of Sweden Storm Hard Shell Jacket

Katso hinta täältä:

Tämä on todella toimiva takki, josta löytyy kokoja sekä lapsille että teini-ikäisille. Se on erittäin kestävä malli, joka on tehty kestämään kaikki säähaasteet.

Isbjörn of Swedenin kuoritakissa on 15 000 mm:n vesipatsas, toisin sanoen se on todella myrskynkestävä takki. Lisäksi se on todella hyvin hengittävä, eikä siinä tule koskaan kuuma tai hiostava, koska lämpöä säädellään hyvin.

Takki on valmistettu vahvasta nylonmateriaalista Taslan, joka on noin 2-3 kertaa vahvempi kuin tavallinen polyesterikangas. Toisin sanoen se on takki, joka on tehty kestämään useita kausia.

Isbjörn of Sweden Storm Hard Shell Jacket on todella takki, jota voi käyttää lähes mihin aikaan vuodesta tahansa. Kun alla on lämmin kerros, sitä voi käyttää myös talvella, ja se suojaa todella hyvin kylmältä tuulelta ja kaikelta märältä.

Tässä kuoritakissa erottuu se, kuinka hyvin se pystyy poistamaan lämpöä ja kosteutta sisältä. Tässä takissa lapsellasi ei tule koskaan liian kuuma tai hiostava olo. Siinä on myös paljon hienoja ominaisuuksia ja yksityiskohtia:

 • Vedenpitävät taskut.
 • Pehmeä vuorattu kaulus.
 • Säädettävät hihat ja huppu.

Lisäksi kuoritakin materiaali on niin sanottu Bluesign©-lisensoitu. Kyseessä on patentoitu materiaali, joka on valmistettu ympäristöä ja työntekijöiden sosiaalisia oloja ajatellen.

Ruotsalainen Isbjörn valmistaa upeita ja kestäviä päällysvaatteita. Ne kuuluvat kuitenkin premium-segmenttiin ja ovat kalliimpia vaatteita, joten ne eivät todennäköisesti sovi kaikille. Mutta jos sinulla on siihen varaa ja haluat huippulaatua, Isbjörn of Sweden Storm Hard Shell Jacket on yksi parhaista kuoritakeista lapsille, joita voit löytää!


Haglöfs Mila Jacket Junior

Haglöfs Mila Jacket Junior

Katso hinta täältä:

Todella klassinen kuoritakki ruotsalaiselta Haglöfs-merkiltä. Heidät tunnetaan kaikkialla Pohjoismaissa käytännöllisistä vaatteistaan ja varusteistaan seikkailijoille ja ulkoilijoille.

Heidän junioritakkinsa Mila on vedenpitävä ja valmistettu hyvin hengittävästä materiaalista. Takki sopii täydellisesti sekä kesäiltoihin ja retkeilyyn että kylmempiin syyspäiviin. Patentoitu PROOF™-materiaali on valmistettu kierrätetystä polyesteristä, joka on erityisesti suunniteltu kestämään rankkasadetta. Takin vesipatsas on yli 15 000 mm, mikä on aivan huippuluokkaa.

Haglöfs Mila Junior on tyylikäs kuoritakki, jota on saatavilla useissa upeissa väreissä. Tietenkin siinä on monia käytännön yksityiskohtia, kuten:

 • Irrotettava huppu.
 • Joustavat hihansuut, joita voidaan säätää tarranauhalla.
 • Suuret tilavat taskut.

Tämä ei ole yksi halvimmista takeista, joita olemme tarkastelleet. Se on kuitenkin ehdottomasti yksi kovemmista versioista. Se on uskomattoman kevyt ja mukava takki, joka suojaa silti hyvin tuulelta ja sateelta. Se on kestävä ja täydellinen niille, jotka haluavat ottaa lapset mukaan retkille ja seikkailuihin.

Jos haluat lapsille tukevan kuoritakin, joka on sekä mukava, tyylikäs että ennen kaikkea uskomattoman tehokas, sinun kannattaa tutustua Haglöfs Mila Jacket Junioriin!


Reima Fiskare Jacket Kids

Reima Fiskare Jacket Kids

Katso hinta täältä:

Tässä on toinen laadukas takki Reimalta. Tämä malli on ohut ja kevyt, mutta se tarjoaa hyvän suojan sadetta vastaan 8 000 mm:n vesipatsaalla. Sisäpuolen pehmeä vuori on mukava ja päästää ilman ja vesihöyryn pois, joten vaatteen sisällä ei koskaan tule liian kuuma ja hiostava.

Reima Fiskare on erittäin hyvin suunniteltu kuoritakki lapsille, ja tässä takissa on monia hienoja ja käytännöllisiä ominaisuuksia. Siinä on esimerkiksi:

 • Joustavat hihansuut pitävät sen tiukkana.
 • Vetoketjulliset taskut.
 • Suuri huppu, joka voidaan myös irrottaa.

Muiden Reiman kuorivaatteiden tavoin pinta on käsitelty BIONIC-FINISH®ECO-käsittelyllä, joka on vedenpitävä ja pitää lian poissa.

Pidämme tästä takista todella paljon tuulitakkina. Se pitää todella hyvin lämpimänä tuulisella säällä, vaikka takki on niin ohut ja kevyt. Alareunassa on kiristysnauhat, joita voi kiristää, jotta takki pysyy erityisen tiukkana alapuolelta. Kun huppu on päällä, peität koko ylävartalosi ja pysyt suojassa tuulelta ja kevyeltä sateelta.

Kaiken kaikkiaan Reima Fiskare on todella mukava kuoritakki, ja sitä on saatavilla parissa eri tyylikkäässä ja kirkkaassa värissä. Pidämme siitä ja suosittelemme sitä täydellisenä tuulitakkina jokapäiväiseen käyttöön, vaikkakaan se ei sovellu käytettäväksi rankkasateella.


Petite Chérie Astrid Kuoritakki

Petite Chérie Astrid Kuoritakki Perheopas.fi

Katso hinta täältä:

Tämä on toinen kuoritakki, jossa on ainutlaatuinen muotoilu ja koristeelliset röyhelöt edessä. Se on erittäin edullinen kuoritakki, joka sopii täydellisesti loppukesään ja syksyyn. Valitettavasti valmistajat eivät määrittele vesipatsaan arvoa tässä yhteydessä, vaan ainoastaan sen, että takki on vettähylkivä.

Petite Chérien tärkein ominaisuus on sen ainutlaatuinen muotoilu. Röyhelöt, napit, vetoketju ja istuvuus on mietitty huolellisesti, ja ne antavat erittäin tyylikkään ja muotoilutietoisen vaikutelman. Se on tyylikäs takki, josta on tullut suosittu etenkin tyttöjen vanhempien keskuudessa.

Takki on melko ohut ja materiaali hengittää hyvin. Jos haluat käyttää sitä myöhemmin syksyllä, kohti talvea, sinun kannattaa ottaa isompi kokoa, jotta alle mahtuu jotain paksumpaa. Takki sopii lähinnä viileään loppukesän säähän, ei todelliseen kylmyyteen.

Se ei ole raskain tai urheilullisin näkemämme takki, mutta se on tyylikäs vaihtoehto, joka soveltuu sekä kevyisiin retkiin että arkitakiksi kouluun ja vastaaviin tarkoituksiin. Petite Chérie Astrid -takki on ehdottomasti edullinen vaihtoehto, jossa on omituinen, kaunis muotoilu!


Color Kids Kuoritakki

Color Kids Kuoritakki

Katso hinta täältä:

Color Kids -brändi on nimensä veroinen värikkäillä takeillaan. Niitä on monenlaisia ja ne ovat rakenteeltaan hieman erilaisia. Yhteistä niille on se, että ne ovat tyylikkäitä, toimivia kuoritakkeja hieman ohuemmalla tyylillä. Ne ovat täydellisiä kesätakkeja tai alkusyksyn takkeja.

Color Kids -kuoritakkien vesipatsas on noin 8 000 mm. Joissakin malleissa on hieman enemmän, toisissa hieman vähemmän. Ne ovat siis kohtuullisen vedenpitävät, mutta eivät sovellu pitkiin sateisiin.

Color Kids kuoritakit ovat hyvin suunniteltuja, ja niissä käytetään BIONIC-FINISH® ECO -viimeistelyä, laadukkaita YKK-vetoketjuja ja polyesterimateriaaleja.

Ajattele Color Kids -kuoritakkia ohuempana tuulitakkina, jota on helppo käyttää ja joka on helppo kantaa mukana, jos illalla tulee kylmä. Se ei ole takki seikkailuja tai rankkoja retkiä varten, eikä sitä voi käyttää talvella. Se toimii kuitenkin erinomaisesti syksyllä, kun sen alla on ylimääräinen kerros, joka pitää lämpimänä.

Pidämme todella Color Kidsistä ja niiden leikkisästä suunnittelusta. Tarjolla on retrotyylisiä takkeja, takkeja, joissa on kirkkaita iloisia kuvioita, ja kaikkea siltä väliltä. Jos haluat jotain värikästä ja virkistävää, suosittelemme tutustumaan Color Kidsin kuoritakkivalikoimaan!


Kuling Kuoritakki

Kuling Kuoritakki

Katso hinta täältä:

Tämä on tyylikäs kuoritakki lapsille, jonka takin hieman erilainen muotoilu erottuu joukosta. Bilbaon kuoritakki on sekä tuulenpitävä että vedenpitävä, ja sen vesipatsas on 10 000 mm. Se on erittäin toimiva ja tyylikäs takki, joka sopii erinomaisesti lasten jokapäiväiseksi vaatteeksi.

Kuling Bilbaossa erottuvat hihansuissa, hupussa ja vyötäröllä olevat kylkilistat. Ne ovat joustavat ja saavat takin pysymään tiukasti kiinni sekä istumaan hyvin vartalolla. Takki on saatavilla monessa koossa, ja voi olla hyödyllistä valita liian suuri koko, jotta sen alle mahtuu esimerkiksi fleecepusero.

Tässä takissa on hyvät taskut ja vetoketju, joka on helppo avata ja sulkea, joten se on todella hyvä takki lapsille kouluun. Pidämme muotoilusta todella paljon, ja vaatteista ja tyylistä kiinnostuneille lapsille Kuling Bilbao voisi olla mielenkiintoinen vaihtoehto, jota esitellä.

Jos haluat hyvän, toimivan ja vedenpitävän kuoritakin, jossa on ainutlaatuinen trendikäs muotoilu, Kuling Bilbao Kuoritakki on todella hyvä vaihtoehto. Iso plussa myös hinnasta, täysin kohtuullinen hinta ottaen huomioon tämän takin hienon laadun!


Mikä on kuoritakki?

Kuoritakki on vähän kuin tuulitakki, ja siinä on usein hyvä vedenpitävyys. Niiden vuori on yleensä hieman ohuempi, ja ne toimivat kuorena tuulta ja sadetta vastaan. Kuoritakkeja käytetään yleensä silloin, kun on hieman viileää ja tuulista, keväällä, kesäiltoina tai syksyllä.

Usein kuoritakkia voi käyttää läpi talven, jos sen alla on useita kerroksia, kuten aluskerros, fleecetakki ja sen päälle takki. Kuorivaatteita on erittäin käytännöllistä käyttää esikoulussa, koulussa ja erilaisilla retkillä.