Paras kylmälaukkureppu 2024: Käytännölliset kylmälaukut selässä kannettaviksi

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Kylmälaukkureppu pitää ruoan ja juomat kylmänä ollessasi ulkona – keskellä kesääkin. Lisäksi voit kantaa laukkua selässäsi, mikä tekee siitä kätevämmän ratkaisun kuin perinteiset kylmälaukut, jotka täytyy kantaa kädessä tai olalla.

Repun avulla voit helpommin olla ulkona vaeltamassa tai ottaa pidemmän kävelyn. Mutta kuinka paljon mahtuu niihin? Onko niissä muita taskuja tai älykkäitä toimintoja? Tästä voit oppia lisää parhaista kylmälaukkurepuista, jotka ovat saatavilla juuri nyt.

Jäähdytystoiminnolla varustettu reppu seisoo maassa metsässä

Mikä kylmälaukkureppu on paras testissä?

Suosituin standardivaihtoehto on Sagaform City Kylmälaukkureppu. Tyylikäs design, joka on saatavilla useissa väreissä, hyvä kylmäteho ja erittäin mukava. Sopii useimmille.

Sagaform
City Kylmälaukku Reppu 3 eri väriä

Suurin löytämämme laukku on Outlust kylmäreppu, johon mahtuu 33 litraa. Erittäin hyvä tuote koko perheen retkille!

Outlustin suuren tilavuuden omaava 33 litran kylmäreppu.

Meidän on myös mainittava ikonisen Fjällräven-merkin uskomattoman tyylikäs Mini Kånken Cooler. Se on kätevä minilaukku, jota voit kuljettaa mukanasi isommassa repussasi. Uskomattoman suosittu ulkoilijoiden keskuudessa!

Fjällräven KÅNKEN MINI COOLER Unisex

Monia kylmälaukkureppuja verrattuna

Tässä tarkempi katsaus moniin erilaisiin kylmälaukkureppuihin. Ne tulevat eri merkeiltä ja useimmissa malleissa on ainutlaatuisia etuja ja haittoja.

Reppujen koko vaihtelee 19 litran ja 30 litran välillä.

Sagaform City Kylmälaukku Reppu 21 Litraa

Sagaform Cityn moderni 21 litran kylmälaukku reppu.
  • Saatavilla myös beigeinä ja mustana.

City Kylmälaukku on tyylikäs harmaa reppu Sagaformilta, jossa ruokasi voi pysyä kylmänä useita tuntia. Laukku on valmistettu polyesteristä ja se on tummanharmaa mustilla yksityiskohdilla. Olkahihnat ovat leveät ja pehmustetut, mikä tekee laukun kantamisesta mukavaa.

Ne voidaan säätää sopimaan pituuteesi. Voit myös helposti mukauttaa niitä sen mukaan, mitä vaatteita sinulla on päälläsi tai vastaavaa. Suuren, 21 litraa vetävän kylmälokeron lisäksi laukussa on kaksi ulkotaskua. Molemmat ulkotaskut ja suuri lokerikko suljetaan vetoketjulla.

Reppussa on myös kaksi verkkotaskua sivuilla, joihin voit laittaa pienempiä tavaroita, joihin haluat päästä helposti käsiksi. Verkkotaskut soveltuvat myös termospulloon tai vesipulloon. Jotta ruokasi pysyy kylmänä, City Kylmälaukkuun tarvitaan jäähdytyskylmäelementit. Parasta on pakata jäähdytyskylmäelementit sekä ylä- että alaosaan, koska kylmyys säilyy pisimpään näin.

Sagaform on brändi, joka tunnetaan tuotteistaan, joissa on puhdaslinjainen design. Valikoimassaan heillä on etenkin tuotteita, jotka sopivat ruoanlaittoon ja kattaukseen. Voit myös löytää muita tuotteita, jotka voivat olla avuksi ruoanlaitossa tai syömisessä – kuten tämä kätevä kylmälaukkureppu.


Outlust Kylmäreppu 33 Litraa

Outlustin suuren tilavuuden omaava 33 litran kylmäreppu.

Outlust-kylmälaukkurepun avulla saat erittäin tilavan repun, joka on samalla mukava kantaa. Reppu on musta ja siinä on heijastin ulkopuolella, jotta näkyisit helposti myös pimeässä.

Suureen kylmälokeroon mahtuu 33 litraa, ja voit pakata sinne ruokaa, juomaa ja kylmäkalleja. PEVA:n avulla kylmyys pysyy sisällä. Repun ulkomateriaali on polyesteri, materiaali, joka kestää useimmat sääolosuhteet ja on helppo pitää puhtaana.

Suuren lokeron lisäksi Outlust-kylmälaukkurepussa on useita muita käytännöllisiä taskuja. Sivuilla on verkkotaskut ja muutama hieman suurempi vetoketjutasku.

Olkahihnat ovat leveät, pehmustetut ja säädettävissä, joten ne sopivat pituuteesi ja siihen, mitä olet pukeutunut kyseisenä päivänä. Koko on 34 x 21 x 46 cm ja reppu painaa noin 800 g. Muista, että sinun täytyy täydentää se kylmäkalleilla.

Outlust on tuotemerkki, joka kehittää tuotteita ulkoilmaelämää varten. He ovat keskittyneet tekemään ulkona olosta helpompaa ja mukavampaa, ja valikoimasta löydät kaiken piknikpöydistä, huoveista ja kylmälaukuista retkituoleihin, ulkosuihkuun, telttakattoihin ja retkivessojen.


Orrefors Hunting Kylmälaukkureppu 23 litraa

Orrefors Huntingin erikoissuunniteltu 23 litran kylmälaukku reppu.

Orrefors Huntingin kylmälaukkureppu on tyylikäs harmaanvihreä reppu, joka on valmistettu puuvillakanvaasista. Laukussa on kolme pienempää taskua ja PU-nahkaisia yksityiskohtia. Pienet taskut ovat käteviä, jos haluat ottaa mukaasi esimerkiksi avaimet, termospullon tai muita retkelle tarvittavia tarvikkeita.

Suuremmassa osastossa voit pakata ruokaa ja juomia, jotka haluat pitää kylmänä. Tämä onnistuu jääpaloilla, jotka on ostettava erikseen. Laukkuun mahtuu noin 23 litraa, joten voit hyvin ottaa mukaasi kaiken tarvittavan päiväretkelle metsään.

Orrefors Huntingin kylmälaukkureppu on mukava kantaa sen pehmustettujen olkahihnojen ansiosta. Voit säätää niiden pituutta sopivaksi juuri sinun vartalollesi ja voit säätää ne esimerkiksi sen mukaan, mitä takkia tai paitaa käytät laukkua kannettaessa. Laukussa on myös kahvat, joten voit tarvittaessa kantaa sitä kädessäsi.

Orrefors Hunting suunnittelee tuotteensa metsästäjien tarpeita silmällä pitäen – mutta suurin osa niistä on hyödyllisiä myös muille luonnossa viihtyville. Laukkujen lisäksi he tarjoavat muun muassa termospulloja ja ulkona ruoanlaittoon tarvittavaa varustusta.


Arctic Tern Cooler Backpack 20 Litraa

Arctic Ternin kompakti 20 litran kylmälaukku reppu.

Arctic Ternin Cooler Backpack on kylmälaukku, jonka voit kantaa selässäsi. Tämän ansiosta voit helposti ottaa kylmän ruoan mukaan retkelle. Se on saatavilla väreissä Deep Forest, Pecoat ja Sunflower ja mahtuu noin 20 litraa.

Materiaali on 600D melange ja sisällä on alumiinifolio, jotta kylmyys pysyy sisällä paremmin. Muista, että tarvitset kylmäkalleja ennen retkelle lähtemistä. Kylmäkalleista tuleva kylmyys pitää ruoan kylmänä, kunnes on aika syödä. Cooler Backpackin lisäksi on kaksi pienempää lokerikkoa.

Toinen on repun etuosassa ja toinen kannessa. Molemmat suljetaan vetoketjuilla, joten jos esimerkiksi laitat avaimet ja bussikortin sinne, sinun ei tarvitse huolehtia niiden putoamisesta. Olkahihnat ovat pehmustetut ja säädettävissä pituutesi mukaan. Laukun koko on 32 x 17 x 44,5 cm.

Arctic Tern on tuotemerkki sinulle, joka matkustaa usein – riippumatta siitä, oletko pendelöitsijä, lähdössä retkelle tai nautit luonnonrauhasta. Heiltä löydät varusteita, kuten makuupusseja ja telttoja, mutta myös matkalaukkuja, pienempiä laukkuja, kylmälaukkuja ja muita asioita, jotka voivat tehdä matkastasi älykkäämmän ja sujuvamman.


Primus Cooler Backpack

Primuksen innovatiivinen kylmälaukku reppu.

Cooler Backpack tulee Primus-merkiltä ja on kylmälaukkureppu, jolla on niin sanottu rullattava avaus. Rullattavan avauksen avulla voit säätää suuren lokeron kokoa yksinkertaisesti rullaamalla yläosan.

Tämä on älykäs ratkaisu, koska kylmyys pysyy parhaiten, kun laukku on täyteen pakattu eikä kylmälokeroissa ole tyhjää tilaa. Jos sinulla ei ole paljon mukana, voit rullata yläosan alas hieman enemmän ja saada pakkauksen ilman tarpeetonta ilmaa.

Rullattavan avauksen lisäksi siinä on integroitu pullonavaaja. Ulkomateriaali on nailonia ja vuoraus on PU-pinnoitettua polyesteriä, jossa on EVA-vaahtoeriste. Se pitää kylmän sisällä ja luo pehmeän kerroksen selkää vasten.

Säädettävät olkahihnat tekevät repusta mukavan kantaa. Cooler Backpack mahtuu 22 litraa, painaa 770 g ja koko on 20 x 30 x 45 cm.

Primus-tuotemerkki on ennen kaikkea tunnettu primus-keittimestä – jota on valmistettu vuodesta 1892 lähtien. Silloin se oli innovatiivinen ratkaisu, joka teki ulkoilusta helppoa tavalla, joka ei ollut aikaisemmin mahdollista.

Nykyään he keskittyvät edelleen luonnossa elämiseen ja käyttävät älykkäitä ratkaisuja korkealaatuisten tuotteiden kehittämiseksi.


Lifewit Eristetty Kylmälaukkureppu 26 Litraa

Lifewitin 26 litran eristetty kylmälaukku reppu.

Tämä Lifewitin eristetty kylmälaukkureppu on tyylikäs harmaanvärinen design, jossa on mustia yksityiskohtia. Laukun malli on vakaa, mikä tekee siitä helpon pakata. Kylmäkallejen avulla voit järjestellä ruokasi suuressa lokerossa, ja ne voivat pysyä kylminä useita tunteja.

Laukkuun mahtuu yhteensä 26 litraa. Eristys koostuu PEVA-foliosta ja 8 mm:n EPE-vaahtomuovista, mikä auttaa kylmyyttä pysymään tehokkaasti. Laukun mitat ovat 32 x 25 x 40 cm, ja siitä huolimatta, että se on vakaasti rakennettu, se painaa vain 760 g.

Lifewitin eristetty kylmälaukkureppu on päällystetty oxfordkankaalla ulkopuolelta. Ulkopuolelta löydät myös joitakin käytännöllisiä lokeroita eri kokoisina. On olemassa esimerkiksi suurempi vetoketjullinen lokero, johon mahtuu esimerkiksi lehtiö, matkapuhelin ja muut tarvitsemasi asiat. Olkahihnat ovat pehmustetut ja säädettävät.

Lifewit-tuotemerkki on päättänyt keskittyä tuotteisiin, jotka tekevät elämästäsi mukavamman. Älykkäillä kotituotteilla voit saada paremman järjestyksen ja rakenteen, ja monista askareista voi tulla helpompia. Valikoimasta löydät kaiken ruokalootista ja laukuista huonekaluihin, mattoihin ja säilytysratkaisuihin.


CampFeuer Kylmälaukku 20 Litraa

CampFeuerin 20 litran kylmälaukku.

CampFeuer on suunnitellut kylmälaukun, joka sopii, kun lähdet leirintäalueelle, haluat grillata metsässä tai vain lähdet retkelle ja haluat mukavan laukun, joka pitää ruoan kylmänä.

Tämä on suhteellisen suuri malli, johon mahtuu 20 litraa, jaettuna kahteen eri lokeroon, ja repun ulkopuolella on myös joitakin pienempiä lokeroita, joten voit ottaa mukaasi myös esineitä, jotka eivät tarvitse pysyä kylminä.

CampFeuer-reppu on valmistettu polyesteristä, materiaalista, joka on helppo pitää puhtaana. Kylmälaukun sisällä on vedenpitävä PEVA-materiaali, joka tarjoaa hyvän eristyksen. Laukun koko on 45 x 30 x 19 cm ja se on harmaa, mustilla yksityiskohdilla.

Olkahihnat ovat leveät ja pehmustetut, ja laukussa on myös vyötärönauha ja rintaremmi. Näin voit jakaa painon ja laukku on mukava kantaa, vaikka olisit pakannut sen raskaaksi.

Kun etsit retkeilyvarusteita, saksalainen CampFeuer-merkki voi tarjota tarvitsemasi. Heillä on suuri valikoima telttoja, mutta he ovat myös kehittäneet paljon erilaisia tarvikkeita, jotka tekevät leiriytymisestä sujuvampaa. Valikoimasta löydät esimerkiksi kylmälaukkuja, retkikeittimiä, makuupusseja ja paljon muuta.


Kuinka kauan ruoka pysyy kylmänä kylmälaukkurepussa?

Jos sinulla on normaalikokoinen kylmälaukkureppu pari jäähdytyspakkauksen kanssa, ruoka voi pysyä kylmänä 4-6 tuntia. Tämä on kylmyys, joka vastaa jääkaappia tai on muutama astetta lämpimämpi.

Aika voi olla pidempi tai lyhyempi riippuen monista eri tekijöistä. Kuinka kylmää ruoka on, kun pakkaat sen, on merkitystä – jos se on jäässä, se pysyy jääkaappikylmänä huomattavasti kauemmin kuin jos se on huoneenlämmössä pakattaessa.

Repun täyttäminen kunnolla auttaa myös pitämään kylmän kauemmin, ja käytettyjen jäähdytyspakkausten määrä vaikuttaa siihen, kuinka hyvin kylmä säilyy. Myös itse reppu on tärkeä, sillä sen eristys auttaa säilyttämään kylmän pidempään, joten korkealaatuisempi reppu voi pitää ruokasi viileänä useamman tunnin ajan.

Ulkolämpötila vaikuttaa myös siihen, kuinka kauan ruokasi pysyy viileänä. Leuto kevätpäivä on parempi säilyttämään ruoka tai juoma kylmänä kuin hellepäivä porottavan auringon alla.


Löydä lisää upeita kesäjuttuja!