Paras kylpyamme 2024: Paras kylpyamme lapsille ja vauvoille testissä

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Lapsen kylpeminen on hyvä tapa pitää huolta hygieniasta ja viettää mukavaa aikaa yhdessä. Useimmat lapset haluavat tuntea veden ja hyvällä kylpyammeella uiminen on paljon helpompaa. Tässä valitsemme parhaimman kylpyammeen juuri tällä hetkellä!

Lapset kylpyammeessa

Mikä kylpyamme on paras testissä?

Vauvoille olemme täysin rakastuneita Skip Hop Moby Smart Sling-3-Stage -ammeeseen. Siinä on niin monia huolella suunniteltuja yksityiskohtia ja se on selvästi paras vastasyntyneiden kylpyamme.

Jos haluat vain yksinkertaisen, hieman halvemman kylpyammeen, suosittelemme joko Beemoo Care-kylpyammetta.

Arvostelut ja mielipiteet 10 eri kylpyammeesta

Täältä voit lukea katsauksemme ja lisätietoja kaikista kylpyammeista joita tarkastelimme tarkemmin.


Skip Hop Moby Kylpyamme Smart Sling-3-Stage – Paras kylpyamme vastasyntyneelle

Skip Hop Moby Smart Sling-3-Stage Kylpyamme

Katso hinta täältä:

Skip Hop -brändi on laatumerkki, joka valmistaa kaikenlaisia vauvan tuotteita lapsille ja vanhemmille. Se on monikansallinen yritys, jonka omistaa Carter’s Inc.. Heidän Moby Smart Sling-3-vaiheinen kylpyamme on ainutlaatuinen tuote, jolla on monia älykkäitä ominaisuuksia. Se on erinomainen käyttää vastasyntyneille ja jossa voidaan kasvaa.

Etuna on että voit mukauttaa altaan kasvavalle lapselle, ja se on mahdollista säätää kolmessa vaiheessa:

 • Tuki koko vartalolle, kun lapsi makaa kylvyssä.
 • Tyyny, joka auttaa tukea, kun lapsi alkaa oppia istumaan.
 • Tavallinen kylpyamme ilman tukea lapsille, jotka voivat istua itse.

Pidämme todella Skip Hop Mobyn tuen suunnittelusta. Se on erittäin pehmeä ja lempeä sisäosa, jossa on pehmeät pyöristetyt reunat ja kaksinkertainen verkko, jossa lapsi makaa mukavasti. Mikään osa ei voi hankautua tai aiheuttaa epämukavuutta, ja tuote on hyvin suunniteltu. Kun lapsi on pieni, siinä on täydellinen tuki, jossa lapsi istuu ja nojaa.

Itse kylpyamme on myös uskomattoman ergonomisesti suunniteltu erittäin mukavilla pyöreillä muodoilla sekä erittäin hyvällä liukastumispinnalla pohjassa. Voit tyhjentää kylpyammeen söpöllä tähtimäisellä tulpalla, jotta vesi pääsee helposti ulos ilman, että sinun on käännettävä koko kylpyamme ympäri.

Toinen hyvä yksityiskohta on piilotettu koukku ammeen takana, joka voidaan vetää ulos, kun sinun on ripustettava se. Ainoa asia, joka voi olla negatiivinen verkkokankaalla varustetun kylpyammeen suhteen, on se, että kuivuminen vie jonkin aikaa. Esimerkiksi, jos asut pienemmässä asunnossa, voi olla vähän harmillista että kylpyamme roikkuu. Muuten koko muotoilu on aivan upea Skip Hop Moby Smart Sling-3-Stage -mallissa.

Olemme täysin myytyjä tämän kylpyammeen suunnittelussa. Se maksaa hieman enemmän kuin tavallinen kylpyamme, mutta siinä on myös jotain ylimääräistä. Tuntuu lempeältä ja erittäin turvalliselta antaa lapsen maata Skip Hop Moby Smart Sling-3-Stage -kylpyammeessa, ja voimme ehdottomasti suositella sitä. Tämä on testin paras kylpyamme vastasyntyneille!


Thermobaby Vasco Kylpyamme

Thermobaby Vasco Bath Kylpyamme

Katso hinta täältä:

Tämä on todella mukava kylpyamme, jonka voi ostaa myös suuressa pakkauksessa, joka sopii täydellisesti pienelle vauvalle. Jos ostat Thermobaby Vasco Kylpyammepaketin, saat:

 • Kylpyammeen
 • Jalustan puisilla jaloilla
 • Letku veden tyhjentämiseen
 • Kylpyammetuki
 • Kylpyammeen lämpömittari
 • Harja
 • Kampa
 • Pesusieni

Se on erittäin täydellinen paketti, ja tämä kylpyamme on todella hyvä pienille vauvoille. Muoto on pehmeä ja pyöreä ja mukautettu turvalliseksi ja ergonomiseksi vastasyntyneille. Vesi on helppo tyhjentää letkun kautta, jotta voit tyhjentää sen missä tahansa.

Pidämme todella tämän kylpyammeen jalustasta. Siinä on tukevat puiset jalat, jotka on helppo kiinnittää ja irrottaa. Kun ne ovat päällä, koko amme on erittäin tukevasti paikallaan. Tämä on ehdottomasti paras jalusta kaikista kokeilemistamme malleista.

Tämän kylpyamme on myös todella käytännöllinen ja hyvä. Se on kiinnitetty imukupilla ja istuu tukevasti. Voit säätää vauvan asentoa kylpyammetuen avulla, jota voidaan siirtää ja lukita. On myös merkintä, joka osoittaa, minkä korkeuden vedenpinnan tulisi olla parhaan turvallisuuden takaamiseksi.

Koko paketti, jossa on Thermobaby Vasco -kylpyamme ja kaikki tarvikkeet, on yksi kalliimmista paketeista. Mutta samalla se sisältää monia älykkäitä ja hyödyllisiä osia, ja haluamme todella korostaa, kuinka hyvin tämä kylpyamme seisoo jalustallaan. Tämä on ehdottomasti yksi parhaista kylpyammeista vastasyntyneille!

Jos haluat maksaa todella hyvästä kylpyammeesta pienelle, suosittelemme ehdottomasti Thermobaby Vasco -kylpyammetta!


Stokke Flexi Bath Kylpyamme

Stokke Flexi Bath Kylpyamme

Tämä on suuri ja tilava kokoontaitettava kylpyamme, jolla on ainutlaatuinen muotoilu ja useita älykkäitä ominaisuuksia norjalaiselta Stokke-laatumerkiltä.

Stokke Flexi -kylpy on saatavana vakiona ja XL koossa. Molemmat ovat uskomattoman mukavia ja niillä on sama toiminnallisuus. Pidämme todella XL-mallista, josta on tullut erittäin suosittu. Se on yksi markkinoiden suurimmista kylpyammeista ja sitä voidaan käyttää noin 6-vuotiaille.

 • Vakiomallin mitat: 35 x 66 cm ja korkeus 24 cm.
 • XL-mallin mitat: 41 x 82 cm ja korkeus 24 cm.

On mahdollista taittaa koko kylpyamme, siten se vie hyvin vähän tilaa. Tällä tavoin se voidaan helposti säilyttää kulmassa, kaapissa tai muualla.

Stokke Flexi -kylpyammeessa on useita todella älykkäitä ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä ja tekevät siitä erityisen turvallisen käyttää. Ammeen pohjassa on luistamaton suoja, joka varmistaa, että lapsi istuu turvallisesti. Voit ostaa kylpytuen ja jalustan tai valmiita paketteja jossa saat nämä mukana.

Stokke Flexi -kylpyammeen alaosassa on myös ainutlaatuinen lämpöherkkä kylpyammeen pistoke. Se muuttaa väriä veden kuumuuden mukaan. Jos vesi on liian kuumaa, tulppa muuttuu vaaleanpunaiseksi. Jos lämpötila on oikea, tulppa muuttuu violetiksi ja jos se on liian kylmä, se muuttuu mustaksi. Tätä on kuitenkin pidettävä vain lämpötilan osoituksena. Tietysti sinun täytyy ensin tuntea itsesi kunnolla tai jopa käyttää parempaa lämpömittaria uimaveden lämpötilan tarkistamiseen!

Suuremman Flexi Bath XL -versioon mahtuu helposti kaksi lasta, jos sinulla on suunnilleen saman ikäisiä sisaruksia. Voit käyttää tätä mukavaa kylpyammetta ulkona kesällä pienenä minialtaana pienimmille roiskumaan altaassa.

Ollakseemme rehellisiä, Stokke Flexi Bath ei välttämättä ole tyylikkäin kylpyamme. Mutta se on ehdottomasti yksi hyödyllisimmistä ja joustavimmista ammeista. Se on suuri ja tilava, helppo säilyttää ja sopii sekä vauvoille että hieman vanhemmille lapsille uimiseen. Stokke Flexi Bath on selvästi yksi suosikeistamme ja yksi parhaista kylpyammeista joita voit ostaa!


Beemoo Care Kylpyamme

Beemoo Care Kylpyamme

Katso hinta täältä:

Tämä on melko yksinkertainen kylpyamme, joka on halpa, mutta erittäin toimiva ja käytännöllinen. Beemoo Care -tuotteen voi ostaa joko ainoastaan kylpyammeena tai koko pakkauksena, jossa on kylpytuki ja jalusta. Se on erittäin edullinen paketti, joka tarjoaa hyvää vastinetta rahalle.

Itse ammeessa on runsaasti tilaa ja sen käytännöllinen aukko pohjassa helpottaa veden kaatamista ammeesta pois. Kylpyamme on valmistettu vakaasta ja kestävästä muovimateriaalista. Kylpyamme on saatavana useina värivaihtoehtoina ja on yllättävän korkealaatuinen hintaan nähden.

Suosittelemme, että ostat Beemoo Care-kylpyammeen pakkauksessa, jossa on kylpytuki. Tämän ansiosta vauvan on helppo ja turvallinen antaa tukea ja sinulla on helpompaa saada kädet vapaaksi hetkeksi. Tuen pohjassa on liukastumista estävä materiaali, jotta se pysyy tukevasti ammeessa.

Jos haluat pystyä seisomaan pystysuorassa asennossa, voit ostaa pakkauksen, josta saat myös jalustan. Olimme kuitenkin hieman pettyneitä telineeseen, ja se ei tunnu täysin turvalliselta, koska kylpyammeelle ei ole todella hyvää kiinnitystä.

Kaiken kaikkiaan Beemoo Care-kylpyamme on hyvä ja edullinen vaihtoehto sinulle, joka haluat yksinkertaisen ja hyödyllisen ammeen. Uimatuen ansiosta se sopii erinomaisesti uimiseen pienten vauvojen kanssa, ja voit kokea monia upeita uimishetkiä yhdessä!


Beemoo Care Kokoontaitettava Kylpyamme

Beemoo Care Kokoontaitettava Kylpyamme

Katso hinta täältä:

Tässä meillä on pieni käytännöllinen kokoontaitettava kylpyamme Beemoo Carelta, sitä on saatavilla useissa kauniissa väreissä. Kun taitat reunan ja jalat yhteen, kylpyammeesta tulee erittäin pienikokoinen ja sitä voidaan helposti säilyttää pienessä tilassa.

Beemoo Care -taitettava kylpyamme on todella fiksu ratkaisu, joka on erityisen hyvä sinulle, joka asut hieman pienemmässä paikassa. Kylpyamme on helppo taittaa ja asettaa sivuun. Koottuna se on tilava, pituus 81 cm ja leveys 50 cm.

Kylpyamme on valmistettu vahvasta muovimateriaalista ja se tuntuu kestävältä ja hyvin muovatulta. Beemoo Care tunnetaan laadukkaiden tuotteiden valmistamisesta edulliseen hintaan, ja niiden kokoontaitettava kylpyamme on toinen esimerkki tästä.

Pidämme sekä suunnittelusta, yksinkertaisesta muodosta ja mukavista väreistä sekä että siitä kuinka käytännöllinen kylpyamme on. Tällä hinnalla et löydä paljon parempia kylpyammeita. Pidämme siitä erityisesti ja se toimii täsmälleen tarkoitetulla tavalla.

Jos haluat edullisen kylpyammeen, joka vie vähän tilaa, Beemoo Care -kokoontaitettava kylpyamme on ehdottomasti yksi hintaluokkansa parhaista kylpyammeista!


Maltex Kylpyamme Lahjapakkaus

Maltex Kylpyamme Lahjapakkaus

Katso hinta täältä:

Maltex-kylpyamme on yksinkertainen, mutta hyvä ja hyvin harkittu tuote. Se on varustettu liukumattomalla matolla keskellä ja kylpyammetta on saatavana useina eri värivaihtoehtoina. Erityisesti pidämme Maltex-ammeesta siitä, että se on ostettavissa lahjapakkauksessa. Se on hieno lahja esimerkiksi kastelahjana, babyshoweriin tai vanhemmille jotka ovat juuri saaneet lapsen.

Maltex-kylpyamme-lahjapaketissa saat:

 • Kylpyamme
 • Kylpyamme tuki
 • Kylpypyyhe
 • Pesukäsine
 • Saippuapumppu ja pidike

Kylpyammeessa on tulppa tyhjentämisen helpottamiseksi ja se on erittäin kevyt ja helppo käyttää. Maltexilta on myös mahdollista ostaa teline, joka sopii näihin kylpyammeisiin. Se on oikeastaan erittäin hyvälaatuinen jalusta ja se seisoo tukevasti, kun vauva on kylvyssä.

Pidämme Maltex-kylpyammeesta ja suosittelemme sitä, jos haluat hyvän halvan kylpyammeen. Mutta ennen kaikkea suosittelemme heidän lahjapakettiaan, joka on todella mukava lahja, jonka uskomme useimpien vastasyntyneen lapsen vanhempien arvostavan!


Fisher Price 4-in-1 Kylpyamme (Sling’n Seat)

Fisher Price 4-in-1 (Sling’n Seat) Kylpyamme

Katso hinta täältä:

Tällä Fisher Price -kylpyammeella on mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen ratkaisu joka estää vauvaa liukastumasta kylpyammeessa. He ovat ratkaisseet sen erityisillä valjailla, joita voit käyttää vastasyntyneelle. Kun lapsi kasvaa, voit irrottaa valjaat ja käyttää vain istuintukea. Kun lapsi on sitten tarpeeksi vanha istumaan itse, poistat tuen ja käytät kylpyammetta normaalina kylpyammeena. Se on älykäs ratkaisu, jonka avulla lapsi voi kasvaa kylpyammeen kanssa.

Fisher Price 4-in-1-kylpyammeessa saat:

 • Kylpyamme
 • Valjaat lapsen sijoittamiseksi
 • Istuintuki
 • Koukku ripustaa ja kuivata amme
 • Pieni kastelukannu ja kylpylelu

Fisher Pricer 4-in-1: in negatiivinen puoli on, että valjaat, joissa lapsi istuu, on reunoiltaan hieman tiukka ja kova. Ne ei tunnu mukavimmalta ratkaisulta pienelle lapselle. Vaikka se pitää vauvan paikallaan, olemme nähneet selkeitä merkkejä siitä, että vauvat liikkuvat ja osoittavat epämukavuutta kovista reunoista.

Kaiken kaikkiaan tämä on hyvä kylpyamme ja älykäs ratkaisu, jolla on monia käytännön ominaisuuksia, joiden avulla voit käyttää sitä melko kauan vastasyntyneestä asti. Hieman liian kovasta ja tiukasta valjaasta huolimatta voimme suositella Fisher Price 4-in-1-kylpyammetta mukavana tuotteena, joka on hyvin harkittu.


Thermobaby Lyx Kylpyamme

Tuote ei ole enää saatavilla.

Tässä on toinen variantti ranskalaiselta Thermobaby-tuotemerkiltä. Tämän nimi on Lyx Kylpyamme, tai kuten sitä sanotaan ranskaksi: Thermobaby Baignoire Luxe. Nimestä huolimatta tämä on oikeastaan yksi halvimmista kylpyammeista joita löydät, ja se on myös hyvänlaatuinen.

Kylpyamme on valmistettu muovista ja sen muodot ovat pehmeitä. Alareunassa on tyhjennystulppa tyhjentämisen helpottamiseksi, ja voit käyttää kylpyammetta yhdessä tuen kanssa niin, että pieni lapsi istuu tukevasti.

Koko on hyvä ja Thermobaby Lux on ulkomitojen mukaan 86 x 46 x 22,5 cm. Se on erinomainen sijoittaa useimpiin vakiokokoisiin kylpyammeisiin, joissa se on vakaa, kun pieni käy kylvyssä.

Jotain mitä jäimme kaipaamaan on luistamattoman suojan, koska se on usein liukas tämäntyyppisissä ammeissa. Jos käytät uimatukea vauvalle, se menee hyvin, mutta muuten on vaara liukkaalle alustalle. Voit tietysti ostaa sen erikseen ja laittaa, jos luulet sitä tarvitsevan.

Kaiken kaikkiaan Thermobaby Lux Kylpyamme on erittäin halpa, mutta hyvä vaihtoehto, joka sopii sinulle joka haluat yksinkertaisen ja kohtuullisen suuren kylpyammeen edulliseen hintaan.


Baby Dan Kylpyamme – Iso ja tilaava kylpyamme lapsille

Baby Dan Kylpyamme

Ei tällä hetkellä myyty

Tämä on todella iso kylpyamme, joka sopii lapsille ja jota voidaan käyttää monta vuotta, vaikka vielä kun lapsi menee esikouluun. Baby Dan-kylpyammeen tilavuus on 90 litraa ja se on erittäin riisuttu ja yksinkertainen malli, mutta samalla käytännöllinen kylpyamme.

Täällä on tietysti mahdollista uittaa pieniä lapsia, mutta on vähän enemmän työtä pitää silmällä lasta, eikä se ole yhtä turvallista pienille. Suurille on kuitenkin hauskempaa, kun he voivat täyttää hieman enemmän vettä ja leikkiä.

Baby Dan-kylpyammeessa on tulppa, joka voidaan vetää ulos, kun sinun on tyhjennettävä amme. Muuten se on hyvin yksinkertainen, pyöreän muotoinen ja leveys 59 cm. Allas on epätavallisen korkea ja sen koko on 81 cm korkea.

Tällaisessa kylpyammeessa on erityisen tärkeää, että sinä vanhempana olet valppaana ja läsnä kaikkina aikoina, vaikka lapsi kasvaa, koska se voi olla riittävän syvä jotta lapsi pääsee pinnan alle. Jos sinulla on kaksi lasta, on selvästi tilaa molemmille.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Baby Dan-kylpyamme on epätavallisen suuri kylpyamme lapsille. Sitä suositellaan pääasiassa sinulle, joka nimenomaan haluaa erityisen suuren ammeen, ja tämä on tärkein vahvuus tässä. Se ei ole aivan hyvä nuorimmille lapsille.


Rotho Babydesign TOP Kylpyamme

Rotho Babydesign TOP Kylpyamme

Katso hinta täältä:

Tämän kylpyammeen on kehittänyt ja valmistanut Saksalainen Rotho Babydesign. Se on melko yksinkertainen, mutta tyylikäs ja käytännöllinen kylpyamme, joka on saatavana todella edulliseen hintaan. Sitä on saatavana myös monissa eri väreissä, joten löydät helposti haluamasi vaihtoehdon.

Tässä kylpyammeessa on monia hienoja ominaisuuksia, kuten:

• Sisäänrakennettu liukastumisenesto

• Tyhjennystulppa

• Ergonominen muotoilu

Voit myös ostaa erilaisia lisävarusteita, kuten jalustan ja kylpylisän, jotta saat täydellisen uimapaikan, jossa voit hoitaa vauvaa. Teline on erittäin vakaa ja koko tuote antaa todellisen laadun tunteen. Vaikka haluat vain ostaa yksinkertaisen ammeen, huomaat, että se on laadukas tuote.

Rotho Babydesign TOP-kylpyamme sopii täydellisesti joko yksinkertaisen halvan ammeen tai vakaan ja täydellisen aseman kanssa jalustalla ja kaikella. Hyvin suunniteltu tuote jossa on nähtävästi monia ominaisuuksia.


Kuinka kauan lapset kylpevät ammeessa?

Monet ammeet sopivat erinomaisesti vastasyntyneille, kuten Skip Hop Moby Smart Sling-3-Stage tai Thermobaby Vasco Kylpyamme. Kun otat pois turvaistuimen ja niin edelleen, voit käyttää niitä jopa noin 3 vuoden ajan.

Muita hieman suurempia kylpyammeita, kuten Stokke Flexi -kylpyamme tai Baby Dan-kylpyamme, voivat nauttia jopa noin 6-vuotiaat lapset.

Voiko lasta jättää yksin kylpyammeeseen?

Älä koskaan jätä lapsia ilman valvontaa kylpyammeeseen. Edes silloin, kun he voivat istua yksin, heitä ei pitäisi jättää täysin ilman valvontaa. Kun lapset ovat noin 5-vuotiaita, voit harkinnan jälkeen lapsesta riippuen antaa heidän uida itse. Mutta sinun on silti aina oltava lähellä ja mieluiten niin että pystyt kuulemaan ja kommunikoimaan lapsen kanssa koko ajan.