Paras kylpyhuone korokejakkara lapsille 2024: Lasten jakkara wc:hen

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Lasten korokejakkara kylpyhuoneeseen on yksi hyödyllisimmistä tuotteista jonka voit ostaa. Ne ovat halpoja, kestäviä ja niitä käytetään yleensä useita vuosia. Vessanpyttyyn yltäminen ja tueksi kun lapsi istuu vessassa. Tai kun hän kurkottaa lavuaarille pesemään käsiään, harjaamaan hampaansa ja niin edelleen. Hyvä korokejakkara on halpa mutta erittäin hyödyllinen tuote. Tässä listaamme suosikkimme ja parhaat lasten kylpyhuoneen jakkarat!

lapset seisovat kylpyhuoneen jakkaralla

Vanhemmat ostavat usein jakkaran samaan aikaan potan ja lasten wc-istuimen kanssa. Tässä näet potat jotka ovat suosikkejamme!

Mikä korokejakkara on paras testissä?

Suosikkimme on BabyBjörn-jakkara. Meillä on paljon kokemusta tästä vakaasta ja melko korkeasta jakkarasta. Se kestää lähes ikuisesti ja on todellinen laatutuote.

Hieman edullisempi ja todella hyvä vaihtoehto on BabyDanin korokejakkara, jossa on kaksi askelmaa. Se on jakkara, jossa on monia älykkäitä ominaisuuksia, ja se on suosittu lasten laatujakkara.

Jos haluat vain halvan ja yksinkertaisen jakkaran, suosittelemme Beemoo Carea. Se on saatavilla myös pakettina, jossa on wc-istuin ja potta, jonka saat erittäin edulliseen hintaan!

Arvosteluja ja tietoja kaikista tarkastelemistamme jakkaroista

Tässä on lyhyt katsaus kaikkiin lasten kylpyhuoneen jakkaroihin jotka tarkastelimme tarkemmin.

BabyBjörn Jakkara

BabyBjörn Jakkara

Katso hinta täältä:

Tämä on suosikkimme, jota olemme käyttäneet jo vuosia. BabyBjörn-jakkara on tukeva ja turvallinen jakkara, jota on saatavilla monissa kauniissa väreissä ja joka voidaan yhdistää muiden BabyBjörn-tuotteiden kanssa. Se sisältyy myös heidän erityiseen pottaharjoittelupakkaukseensa, jossa on potta, wc-istuin ja jakkara.

BabyBjörnin jakkarat valmistetaan Ruotsissa, ja ne ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Meillä itsellämme on kokemusta näiden jakkaroiden käytöstä yli 5 vuoden ajan, ilman pienintäkään kulumisen merkkiä. Täydellinen sisarusperheille, joissa jakkaraa käytetään pitkään.

Tärkeä yksityiskohta lapsille tarkoitetussa jakkarassa on, että siinä on liukastumisenesto. BabyBjörn jakkarassa on kumimatto, jossa lapsi seisoo ja joka antaa hyvän ja turvallisen otteen, vaikka jalat olisivat märät. Lisäksi jakkara on erittäin vakaa ja pysyy paikallaan. Se on erittäin vakaa ja turvallinen vauvan jakkara.

Yksi yksityiskohta, jota haluamme aina korostaa BabyBjörnissä, on se, että heidän muovituotteensa ovat aina asianmukaisesti testattuja. Siksi ne ovat turvallisia eivätkä sisällä vaarallisia aineita, kuten BPA:ta ja muita aineita. Tämä on erityisen tärkeää, kun on kyse lapsille tarkoitetuista tuotteista.

BabyBjörn-jakkaran mitat ovat 35 x 24 x 15 cm. Koska siinä on vain yksi askelma, se on melko korkea jakkara. Pienet lapset saattavat aluksi tarvita hieman lisäapua ylösnousemisessa, mutta samalla on suositeltavaa, että lapsen kanssa ollaan aina joka tapauksessa kun he ovat sen ikäisiä. Jotkut suosivat jakkaraa, jossa on ylimääräinen askelma, jossa voi myös olla etunsa.

Kokemuksemme tästä jakkarasta on joka tapauksessa erittäin myönteinen. Se on hyvännäköinen, yksinkertainen ja turvallinen jakkara, joka kestää monta vuotta. Meille BabyBjörnin jakkara on testin paras, ja se on ehdoton suositus meiltä!


BabyDan Korokejakkara

BabyDan Korokejakkara

Katso hinta täältä:

Yksinkertainen mutta todella hyvä jakkara BabyDanilta. Tämä on erittäin suosittu ja rakastettu tuote, jota lapset voivat käyttää kylpyhuoneessa.

Jakkaran pohjassa on liukastumista estävä materiaali, joka pitää jakkaran tukevasti pystyssä. Myös yläreunassa on uritettu kumimainen pinta, jonka ansiosta jalat saavat hyvän otteen. Se on erittäin turvallinen ja toimiva jakkara.

Jakkaran sivussa on pari kahvaa, joiden avulla sitä on helppo liikutella ilman, että tarvitsee esimerkiksi tarttua likaiseen alapintaan tai muuhun osaan. Se on nokkela yksityiskohta, jota useimmissa jakkaroissa ei ole.

BabyDan-kylpyhuoneen jakkaran korkeus on 26 senttimetriä, mikä on hyvä korkeus, joka auttaa pienimpiä lapsia ja sitä voi käyttää, kun lapsi kasvaa hieman isommaksi. Koska jakkarassa on kaksi askelmaa, lapsen on helppo käyttää jakkaraa itse vuosien mittaan, vaikka alussa on tärkeää olla koko ajan läsnä.

Jos haluat edullisen lasten kylpyhuoneen jakkaran, jossa on kaikki olennaiset ominaisuudet, tämä on todella hyvä vaihtoehto. Suosittelemme BabyDan Korokejakkaraa kahdella askelmalla, jos haluat parhaan edullisen lasten jakkaran!


Beemoo Care Korokejakkara

Beemoo Care Korokejakkara

Saatavilla vain osoitteessa:

Tyylikäs, yksinkertainen lasten kylpyhuone jakkara Beemoo Carelta. Tämä tuotemerkki on yksi parhaista edullisista tuotemerkeistä, kun on kyse lapsille ja vauvoille tarkoitetuista tuotteista. Tämä jakkara on todella laadukas, ja sitä on saatavilla myös useissa todella hienoissa väreissä. Voit ostaa sen myös pakettina, jossa on potta ja wc-istuin. Tämän tuotteen kanssa saat uskomatonta vastinetta rahalle!

Vaikka tämä on halpa tuote, siinä on suurin osa älykkäistä ja tärkeistä ominaisuuksista, jotka ovat tarpeellisia hyvässä jakkarassa. Siinä on liukastumisenesto sekä ylä- että alapuolella. Jakkaran pohjassa kulmat on vuorattu kumimateriaalilla, joka estää jakkaran liikkumisen, ja siinä kohdassa jossa lapsi seisoo, on pieniä kumitähtiä, jotka estävät jalkojen liukastumisen.

Tämä on melko matala jakkara, jonka korkeus on 14 senttimetriä ja jossa on vain yksi askelma. Jakkara sopii hyvin pikkulapsille, joiden on päästävä lavuaarille pesemään kätensä itse, mutta saattaa olla hieman liian matala aivan pienimmille. Mitat ovat kuitenkin tavanomaiset tämän tyyppiselle perus jakkaralle, ja mitat ovat varsin kohtuulliset tässä tuotteessa.

Muuten Beemoo Care -korokejakkara tuntuu varsin kestävältä, eikä meillä ole valittamista sen laadusta. Jos haluat mahdollisimman edullisen jakkaran, joka on silti tukeva ja turvallinen, tämä on täysin järkevä vaihtoehto. Beemoo Care Korokejakkara on mielestämme vankka suositus, jos et halua maksaa tyylikkäästä ja käytännöllisestä lasten kylpyhuoneen jakkarasta enempää kuin on tarpeen!


Liewood Ulla Jakkara

Liewood Ulla Jakkara

Katso hinta täältä:

Liewood tarjoaa aina jotain ainutlaatuista suunnittelussaan. Tämä koskee myös heidän kylpyhuoneen jakkaroitaan. Ne ovat muodoltaan melko yksinkertaiset ja koostuvat yhdestä korokkeesta. Yksityiskohtia on kuitenkin paljon, ja niitä on saatavilla useissa kivoissa väreissä.

Keskellä on söpön nallen muotoinen reikä. Pinta, jossa vauva seisoo, on päällystetty pienillä nupeilla, jotka tekevät siitä liukastumattoman. Jakkara on muotoilultaan melko minimalistinen, joka tekee siitä tyylikkään ja sopii hyvin melkein mihin tahansa.

Mielestämme hinta on ehkä hieman korkea, kun kyseessä on niinkin yksinkertaisesta tuotteesta kuin lapsen jakkarasta. Samalla muotoilu on varsin tyylikäs, ja sitä voidaan käyttää myös keittiössä esimerkiksi silloin, kun lapsi on hieman vanhempi ja voi oppia tiskaamaan tai muuta vastaavaa. Koska se on kestävä ja tukeva, sitä voidaan käyttää monta vuotta.

Liewood Ulla on jakkara muoti-tietoisille. Se on hieman kalliimpi malli, joka saa jotkut ihmiset unohtamaan tämän tuotteen. Se on kuitenkin sekä tyylikäs että käytännöllinen, ja jos pidät tästä minimalistisesta ja trendikkäästä tyylistä, se on mielestämme mielenkiintoinen vaihtoehto.


Ryhmä Hau Korokejakkara

Ryhmä Hau Korokejakkara

Katso hinta täältä:

Tämä on täydellinen jakkara, jos sinulla on lapsia jotka pitävät ihanista Ryhmä Hau -pelastuseläimistä. Tässä kylpyhuoneen jakkarassa on kaikki tavanomaiset turvallisuusominaisuudet, kuten liukastumisenesto sekä ala- että yläosassa.

Jakkara on samantyylinen kuin Disneyn lasten jakkarat, joten tuotteista löytyy paljon valinnan varaa. Jos haluat lasten kylpyhuoneen jakkaran, jossa on upeat mallit ja hahmot, ja jotka lapset tunnistavat, suosittelemme tutustumaan näihin vaihtoehtoihin.

Ryhmä Hau -lasten korokejakkara on 14 senttimetriä korkea, söpö mutta yksinkertainen jakkara. Kyseessä on yksinkertainen tuote, joka pitää laatunsa. Koska hinta on hieman korkeampi kuin esimerkiksi Beemoo Care, joka on silti samankaltainen tuote, suosittelemme Ryhmä Hau -jakkaraa lähinnä niille, jotka todella haluavat vain Ryhmä Hau kuvion.


Disney lastenjakkarat

Tässä on muutamia vaihtoehtoja niille, jotka haluavat jakkaran, jossa on tunnettujen Disney-elokuvien kuvioita. Osa malleista on kaksiportaisia ja osa yksinkertaisia yksiportaisia.

Frozen Korokejakkara – Kaksi askelmaa

Frozen Korokejakkara Kaksi askelmaa

Katso hinta täältä:

Tämä on kahden askeleen jakkara, jossa on hieno motiivi Frozen-elokuvista. Todella tukeva versio, jossa on hyvä liukastumisenesto ja jonka enimmäispaino on 120 kg!

Jakkaran korkeus on 21 senttimetriä, ja siitä on helppo nousta ylös jopa melko pienille lapsille. Käytännöllinen jakkara, jossa on todella söpö motiivi, mutta väriteema joka sopii yhteen valkoisen lumen ja sinisen jään kanssa, sekä hahmot Elsa ja Anna ja hurmaava lumiukko Olof.

Jos lapsesi on Frozen-elokuvasarjan fani, Disney Frozen Korokejakkara on luonnollinen valinta! Tyylikäs ja hyödyllinen lasten kylpyhuoneen jakkara, joka on helppokäyttöinen.


Autot Korokejakkara – Kaksi askelmaa

Autot Korokejakkara – Kaksi askelmaa

Katso hinta täältä:

Tämä jakkara on samanlainen kuin edellä mainittu Disney Frozenin jakkara. Myös tässä on kaksi askelmaa ja täsmälleen samat luistonesto-ominaisuudet, mitat ja kapasiteetti.

Jos lapsesi pitää autoista ja erityisesti Disney-elokuvista, jotka kertovat Salama McQueenista ja muista kilpa-autoista, tämä on hauska vaihtoehto. Se on todella tukeva jakkara, joka kestää taatusti vuosia. Täydellinen lavuaarin vieressä, wc:n edessä ja niin edelleen.

Jos haluat kylpyhuoneen jakkaran pienelle autoharrastajalle, Disney Autot -jakkara on yksinkertaisesti loistava valinta!


Disney Nalle Puh Korokejakkara

Disney Nalle Puh Korokejakkara

Katso hinta täältä:

Tässä meillä on yksinkertainen jakkara, jossa on vain yksi askelma. Siinä on Nalle Puh – kuvio, ja se on sekä söpö että hyödyllinen. Käytännölliset yksityiskohdat, kuten liukumaton pinta sekä päällä- että alapuolella, ovat paikallaan.

Disney Nalle Puh -kylpyhuonejakkara on 14 senttimetriä korkea, ja se on valmistettu kovasta ja kestävästä muovista. Se on edullinen ja erittäin rahanarvoinen tuote, joka on sekä kestävä että käytännöllinen.

Jos haluat edullisen lasten jakkaran kylpyhuoneeseen, tämä on täysin hyvä vaihtoehto. Jos pidät muotoilusta ja kuvioinnista, Disney Nalle Puh Korokejakkara on erinomainen valinta.


Disney Mikki Hiiri Korokejakkara

Disney Mikki Hiiri Korokejakkara

Katso hinta täältä:

Tyylikäs kylpyhuoneen jakkara, jossa on Disneyn Mikki Hiiri ja Minni Hiiri. Se on edullinen jakkara, joka on toiminnaltaan ja kooltaan samanlainen kuin Nalle Puh -malli.

Voit myös ostaa tähän jakkaraan sopivan potan ja wc-istuimen, jos haluat samanvärisen ja -tyylisen lasten wc-apuvälinesarjan.

Kaiken kaikkiaan nämä Disneyn jakkarat ovat todella hyviä. Ne ovat kohtuuhintaisia, niissä on upeat mallit ja ne on suunniteltu taitavasti ja ovat turvallisia. Lisäksi ne ovat uskomattoman kestäviä ja kestävät todennäköisesti paljon kauemmin kuin mitä tulet niitä tarvitsemaan.

Jos pidät näistä ikonisista sarjakuvahahmoista, Disney Mikki Hiiri Korokejakkara on hieno ja hyödyllinen tuote, joka kannattaa hankkia.


Keeeper 1- ja 2-askeleen jakkarat

Keeeper 1- ja 2-askeleen jakkarat

Katso hinta täältä:

Muun muassa Disneyn ja Ryhmä Haun takana on saksalainen yritys Keeeper. Amazon.se-sivustolla on todella laaja valikoima heidän jakkaroitaan, joita voimme suositella tutustuttavaksi. Sieltä löydät myös enemmän malleja, joita tavallisilla ruotsalaisilla verkkokaupoilla ei ole varastossa.

Heidän tuotteensa ovat korkeatasoisia, ja jakkaroiden osalta he voivat ylpeillä sillä, että ne kestävät jopa 120 kg:n painon. Heillä on 10 vuoden takuu siitä, että tuotteet ovat BPA-vapaita, joka on erittäin hyvä todiste laadusta.

Jos haluat tukevan kylpyhuoneen jakkaran todella hyvään hintaan, kannattaa ehdottomasti tutustua Keeeperin valikoimaan!


Maltex Liukastumaton Jakkara

Maltex Liukastumaton Jakkara

Katso hinta täältä:

Tämä on Maltex-merkin melko yksinkertainen jakkara, jossa on söpö muotoilu ja kivoja pieniä yksityiskohtia.

Puolalainen Maltex-yritys valmistaa muovituotteita, ja suuri osa valikoimasta kuuluu lasten ja vauvojen segmenttiin. Ne ovat erittäin korkealaatuisia ja suosittuja vähittäiskauppiaiden keskuudessa kaikkialla maailmassa. He käyttävät usein tunnettuja hahmoja tai muita söpöjä kuvioita malleissaan.

Maltexin lasten jakkara on melko yksinkertainen tuote, jonka päällä lapsi voi seistä päästäkseen lavuaarille tai noustakseen vessaan. Yläosassa on liukastumisenesto, ja pidämme söpöistä jalanjäljistä, joihin lapsi voi asettaa jalkansa.

Jakkara on hieman yli 14 senttimetriä korkea, mikä on melko tavallinen mitta yksinkertaisille yksiportaisille jakkaroille. Meidän on kuitenkin sanottava, että Maltexin hinta tuntuu hieman tarpeettoman korkealta. Loppujen lopuksi kyseessä on melko yksinkertainen tuote, ja vastaavia jakkaroita on saatavilla paljon halvemmalla esimerkiksi Keeeperiltä ja heidän Disney-jakkaroistaan.

Maltex Liukastumaton -lasten jakkaroissa ei ole mitään vikaa, mutta hinta näin yksinkertaisesta tuotteesta saa meidät suosimaan muita tuotteita. Ihan ok jakkara, mutta ei mielestämme mitään erikoista.