Paras kypärämyssy lapsille 2024: Lämpimiä ja käytännöllisiä vaatteita

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Talven lähestyessä monet suunnittelevat matkustavansa tunturille nauttiakseen lumesta ja saadakseen hiihtää tai laskemaan pulkalla perheen kanssa. Oikeilla vaatteilla jokaiseen säähän ovat talviaktiviteetit hauskempia. Tässä tutustumme parhaisiin kypärämyssyihin lapsille!

viisi erilaista kypärämyssy kauniiseen tyyliin

Mikä lasten kypärämyssy on testin paras?

Pienten lasten suosikkimme on merinovillasta valmistettu Polarn O. Pyret kypärämyssy. Ne ovat pehmeitä ja lämpimiä ja istuvat hyvin ilman kutinaa, kiristystä tai liukumista.

Polarn O. Pyret Kypärämyssy lipalla merinovilla

Toinen erittäin hyvä vaihtoehto on Reima kypärämyssy. Heillä on monia malleja, sekä yksinkertaisia ​​malleja että söpöjä yksityiskohtia omaavia, kuten pupun korvia ja vastaavia.

Reima Nassutus Kypärämyssy

Paljon hyviä kypärämyssyjä lapsille

Mitä tulee kypärämyssyihin, on markkinoilla itse asiassa melko paljon tuotteita, joista valita. Se on pohjimmiltaan melko yksinkertainen vaate, mikä on johtanut siihen, että monet valmistajat ovat päättäneet valmistaa oman versionsa. Mutta kaikki eivät ylläpidä korkeaa tasoa ja laatua, jota sinä kuluttajana tietysti etsit.

Alla olevassa oppaassa olemme siksi ottaneet esille hyviä tuotteita. Vertailemme näitä monessa eri suhteessa, niiden todellisesta lämpimyydestä aina hintaan ja materiaaleihin. Toivomme tämän oppaan avulla, että löydät kypärämyssyn joka pitää lapsesi lämpimänä läpi talven.

Katso myös artikkelimme lasten talvimyssyistä ja vinkit hieman ohuemmista syysmyssyistä!

Polarn O. Pyret Kypärämyssy Fleece

Polarn O. Pyret Kypärämyssy Fleece

Tarkista hinta osoitteessa:

Aloitamme oppaan melko yksinkertaisella kypärämyssyllä. Tässä tuotteessa on tyylikäs muotoilu, jossa on melko suuri aukko kasvoille, mikä tarkoittaa, että lapsellesi mahtuu helposti esimerkiksi hiihtolasit päähän. Siksi ei ole varmaa, että se peittää koko kasvot, kuten poskien yläosat.

Tuote on valmistettu fleecestä, joka lämmittää hyvin. Suuri etu on, että se on pitkälti valmistettu kierrätysmateriaalista, mikä tarkoittaa, että tuotteen valmistukseen kuluvien uusien resurssien määrä vähenee. Jos etsit hieman kestävämpää valintaa, voisi tämä olla jotain sinulle.

Tämä on myös hinnaltaan hyvälle tasolle sijoittuva. Vaikka tämä kypärämyssy ei olekaan oppaan halvin, on se hyvä kompromissi korkean laadun ja kohtuullisen hinnan kanssa. Hyvä malli niille, jotka eivät halua koko kasvoja peittäviä malleja.


Polarn O. Pyret Kypärämyssy lipalla merinovilla

Polarn O. Pyret Kypärämyssy lipalla merinovilla

Tarkista hinta osoitteessa:

Jos haluat lapsellesi hieman paksumman ja ennen kaikkea lämpimän kypärämyssyn, voi tämä olla täydellinen tuote sinulle. Tämä on nimittäin valmistettu lämmittävästä merinovillasta, joka varmistaa, että kasvot ja kaula pysyvät lämpiminä myös todella kylmällä säällä.

Vaate on hieman paksumpi jonka ansiosta on riski, että sitä on vaikea saada mahtumaan esimerkiksi tiukan laskettelukypärän alle. Tämän kypärämyssyn etuna on, että se on käsitelty erityisellä tavalla, mikä mahdollistaa sen pesun ilman, että kangas nyppyyntyy. Jos haluat jotain jota voi käyttää monena kautena, on tämä siis hyvä tuote siihen.

Tämä on yksi oppaan kalliimmista ja sopii niille, jotka ovat valmiita investoimaan hieman ylimääräistä todella kunnolliseen tuotteeseen.


Polarn O. Pyret Merinovilla Kypärämyssy

Polarn O. Pyret Kypärämyssy lipalla merinovilla

Tarkista hinta osoitteessa:

Tässä meillä on toinen kypärämyssy, joka on valmistettu lämpimästä ja tukevasta merinovilla materiaalista . Erittäin lämmittävä tuote, joka sopii sinulle, jonka mielestä tavallinen fleece-kypärämyssy on liian ohut tai ei tarpeeksi lämmin lapsellesi.

On syytä mainita, että tämä on tuote, joka ei oikein peitä koko kasvoja. Se lämmittää ensisijaisesti kurkun, kaulan ja pään sekä kasvojen alaosan, jos vedät sen suun yli. On siis olemassa malleja jotka peittävät kattavammin.

Tämäkin on käsitelty erityisellä tavalla, mikä tarkoittaa, että se kestää pesua paremmin. Hyvä ominaisuus, jonka avulla voitte käyttää kypärämyssyä useana kautena.

Hinta on hyvä ottaen huomioon, että tämä on villasta tehty vaate. Tämä voi siis olla jotain sinulle, joka haluat todella lämpimän kypärämyssyn lapsellesi ilman, että sinun tarvitsee maksaa liikoja. Tämä on yksi pienten lasten suosikeistamme, sillä se sopii hyvin käytettäväksi arkena tavallisen myssyn sijaan, kylmän tuulen aikana tai vaikkapa pulkkamäessä.


Reima Kids’ Kypärämyssy Starrie

Reima Kids' Kypärämyssy Starrie

Tarkista hinta osoitteessa:

Jos haluat lapsellesi jotain todella lämmintä, on tämä yksi kypärämyssyistä, joita voimme suositella. Kuten jotkut yllä mainituista tuotteista, on tämäkin valmistettu kokonaan merinovillasta. Tämä yhdessä muiden yksityiskohtien kanssa tekee tästä yhden markkinoiden lämpimimmistä tuotteista.

Ne antavat myös korville lisäsuojaa tuulenpitävillä korvaläpillä, jotka varmistavat, että lapsesi korvat eivät jäädy. Sisäpuolen täytettä on myös täydennetty vuorella, pääosin puuvillasta. Toisin sanoen todella vankka kypärämyssy, joka suojaa lastasi kylmältä useimmissa sääolosuhteissa.

Tämä tekee sen, että ei ole yllättävää, että hinta on hieman korkeampi kuin halvimmat mallit. Mutta jos haluat kypärämyssyn, joka on todellakin yksi lämpimimmistä lapsellesi, om tämä yksi niistä tuotteista, joihin suosittelemme tutustumaan hieman enemmän.


Lindex Neulottu kypärämyssy

Lindex Neulottu kypärämyssy

Tarkista hinta osoitteessa:

Lindex tuo markkinoille tällä kypärämyssy-mallin, joka voi olla täydellinen myös niille, jotka etsivät jotain hieman vankampaa. Tämä kypärämyssy on neulottu karkealla, uurretulla kuviolla ja sitä on saatavana kahdessa eri värissä, joista toinen on tummansininen ja toinen vaaleanpunainen tai violetti.

Tämä tuote on valmistettu 100 % puhtaasta puuvillasta. Siksi se on lämmin ja mukava, vaikkakaan ei aivan yhtä lämmin kuin esimerkiksi villasta valmistettu malli, kuten yllä oleva variantti.

Mitä tulee hintaan, sijoittuu se hyvälle tasolle ja voi näin ollen olla jotain, jota kannattaa tarkastella lähemmin niille, jotka haluavat lapselleen jotain melko vankkaa edulliseen hintaan.


Nordbjørn Fylke Kypärämyssy

Nordbjørn Fylke Kypärämyssy

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on yksi ehdottomasti yksinkertaisimmista kypärämyssyistä tässä oppaassa. Jos etsit vain jotain, joka lämmittää lapsesi päätä ja kasvoja, mutta ei paljoo muuta, on tämä yksi malleista, joka tekee sen halvimmalla hinnalla.

Kypärämyssyt tulevat 2-pakkauksena, mikä voi olla iso plussa, koska tämän tyyppiset vaatteet lämpenee ja hikoilee usein ja voi olla mukavaa olla jotain johon vaihtaa, kun se likaantuu tai tulee märäksi. Ne on valmistettu kokonaan polyesteristä, joten ne eivät ole lämpimin vaihtoehto, tai se, joka hengittää tai tuulettuu parhaiten.

Etuna on, että valittavana on monia eri värejä, joten voit valita värin, joka on lapsesi mielestä siistein. Kuten sanottu, on hinta todella alhainen ja saat tämän 2-pakkauksen hintaan, joka on halvempi kuin mitä useimmat valmistajat veloittavat yhdestä kypärämyssystä. Hyvä budjettivaihtoehto niille, jotka etsivät yksinkertaisinta.


Reima Nassutus Kypärämyssy

Reima Nassutus Kypärämyssy

Tarkista hinta osoitteessa:

Tässä sinulla on todella suloinen kypärämyssy, joka sopii täydellisesti niille teistä, jotka haluavat lapsellenne hieman leikkisämmän tyylin. Malli on suunniteltu eläinmaisen ruskean värisenä,jossa on pienet korvat pään yläosassa.

Vaikka muotoilu on hauska,  on tämä vaate, joka täyttää korkeat vaatimukset myös materiaalien suhteen. Tuote on valmistettu merinovillasta, joka takaa lämmittämisen kylmällä, mutta myös karkaisee ja vapauttaa lämpöä kun on liian kuuma. Vuori on valmistettu luomupuuvillasta, mikä on tietysti plussaa niille, jotka haluavat tehdä kestävämmän valinnan.

Ottaen huomioon yläosan pienet korvat ja sen, että se on melko paksu, ei tämä ole optimaalinen kypärämyssy käytettäväksi esimerkiksi laskettelukypärän alla. Vaikka hinta on melko korkea, ei se ole kohtuuttomalla tasolla, kun otetaan huomioon suloinen muotoilu ja hyvin harkitut materiaalit.


Kuling Billund Kypärämyssy

Kuling Billund Kypärämyssy

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on toinen esimerkki kypärämyssystä, jossa on söpö muotoilu, ja tämä malli näyttää melko samalta kuin pipo. Suurella tupsulla päällä tämä on tarkoitettu käytettäväksi yhtenä vaatekappaleena ilman esim. myssyä tai kypärää päällä.

Suloisen muotoilun lisäksi he ovat myös panostaneet materiaaliin ja valmistaneet kypärämyssyn hienosta merinovillasta, joka antaa sille hyvät lämmittävät ja karkaisuominaisuudet. Tässä mallissa ei kuitenkaan ole vuorausta sisäpuolella, vaan se on valmistettu kokonaan villasta.

Se sijoittuu hinnan suhteen jonnekin puoliväliin. Hyvä vaihtoehto, joka ei välttämättä riitä kylmimpinä päivinä, kun otetaan huomioon sisäpuolen vuorauksen puute ja se, että sitä on vaikea yhdistää esimerkiksi myssyn kanssa.


Lego Wear Aripo Kypärämyssy

Lego Wear Aripo Kypärämyssy

Tarkista hinta osoitteessa:

Jos lapsesi on Lego-fani, saattaa tämä olla jotain, jota kannattaa tarkastella lähemmin. Se on nimittäin Legon oman vaatemerkin valmistama kypärämyssy. Hienon otsaan maalatun Lego-kappaleen ansioista, tämä on vaate, joka uppoaa moniin Legosta kiinnostuneisiin lapsiin.

Mitä tulee materiaaleihin, tämä tuote on valmistettu niin sanotusta mikrofleecestä. Se on siis melko lämmin, mutta ei ehkä parhaiten hengittävä tuote. Väri on melko vahvan ruskea-oranssi, jonka avulla näet helposti lapsesi pulkkamäessä.

Muutoin kypärämyssy on melko ohut ja sopii siksi käytettäväksi kypärän alla, kun lapsi pyöräilee kouluun tai laskee laskettelumäkeä. Jos katsomme myös hintaa, on tämä jotain keskimmäisistä vaihtoehdoista. Hyvä kypärämyssy, joka on hintansa arvoinen, jos lapsesi on Lego-fani.


Huttelihut Ull Big Bear Kypärämyssy Heather/Camel

Huttelihut Ull Big Bear Kypärämyssy HeatherCamel

Tarkista hinta osoitteessa:

Huttelihutin kypärämyssyjen osalta on olemassa monia erilaisia ​​malleja. Tässä on esimerkki erittäin söpöstä kypärämyssystä pienille, joka on myös materiaaliltaan korkeatasoinen.

Tässä on aukko kasvoille ja kaksi suurta palloa tai korvaa päällä, mikä tekee tästä tuotteesta täydellisen valinnan niille teistä, jotka etsivät jotain aivan pienimmille lapsille.

Tuote on muun muassa yksi oppaan lämpimämmistä vaihtoehdoista. Ulkopuoli on valmistettu lähes kokonaan lämpimästä villasta. Sisäpuoli on pääosin puuvillainen vuori, joka myös säilyttää lämmön kylmimpinäkin päivinä. Toinen suuri etu on, että tätä kypärämyssyä on saatavana useissa eri koossa, 0 – 6 vuotta.

Hinta on melko korkea, mutta tämä on myös yksi harvoista tuotteista tällä alueella, joka on kehitetty erityisesti pienimmille lapsille. Jos etsit söpöä kypärämyssyä pikkuisellesi, on tämä vaihtoehto, jota kannattaa ehkä tarkastella lähemmin.


Ulvang Kids’ Merino Light Kypärämyssy

Ulvang Kids’ Merino Light Kypärämyssy

Ei saatavilla verkossa

Tämä on yksi malleista, joka saattaa sopia parhaiten laskettelukypärän alle todella kylminä päivinä lapsellesi. Se on ohut ja mahtuu siksi helposti kypärän alle ja on myös melko tiukka kaulan ympärillä, mikä suojaa lumelta törmäyksen sattuessa.

Vaikka se on ohut ja joustava, on se valmistettu kokonaan merinovillasta. Toisin sanoen tämä on yksi markkinoiden lämpimimmistä malleista ja tämä kypärämyssy pystyy pitämään lapsesi lämpimänä pitääkseen hauskaa hiihtäessä, vaikka tuulee ja on kylmä.

Tämä on täydellinen kypärämyssy juniorihiihtäjille laskettelurinteeseen tai muihin talviaktiviteetteihin, joissa haluat suojata kasvot kylmältä tuulelta, sateelta tai lumelta. Loistava vaihtoehto, josta pidämme kovasti!


Gripgrab Kids’ Thermal Kypärämyssy

Gripgrab Kids' Thermal Kypärämyssy

Ei saatavilla verkossa

Jos etsit hieman peittävämpää asua, on tämä yksi älykkäimmistä ratkaisuista ja designeista. Tämä kypärämyssy sopii hyvin käytettäväksi laskettelurinteessä, mutta myös vähintään yhtä hyvin kouluun ja sieltä takaisin tai lapselle joka treenaa tai leikkii ulkona talvella.

Just Gripgrab on suosittu pyöräilijöiden keskuudessa ja jos haluat pyöräillä myös syksyllä hieman kylmemmällä ja kovemmalla säällä, on mukava käyttää hyvin istuva kypärämyssyä.

Vaikka sitä voidaan käyttää useilla tavoilla, erottuu tästä mallista eniten se, että sitä voidaan käyttää helposti suun ja nenän päällä jolloin se peittää periaatteessa koko kasvot silmiä lukuun ottamatta. On myös varmistettu, että suun kohdalla on pieniä reikiä, jotka helpottavat hengittämistä.

Materiaali on muuten hieman yksinkertaisempaa ja tämä on fleecestä valmistettu kypärämyssy. Tämä tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että hinta on melko alhainen ja tämä tuote maksaa vähemmän kuin monet muut vaihtoehdot, joista valita.


Woolpower Kids Kypärämyssy 200

Woolpower Kids Kypärämyssy 200

Ei saatavilla verkossa

Tässä tulee hieman paksumpi kypärämyssy, joka on ensisijaisesti suunniteltu 2-10-vuotiaille lapsille. Tämä tuote on ehkä ensisijaisesti tarkoitettu käytettäväksi ulkona leikkimiseen tai lämmittäväksi asuksi kouluun ja takaisin, vaikka sitä voi tietysti käyttää myös laskettelurinteessä hieman tilavamman kypärän alla.

Materiaali on lämmin ja on sekoitus merinovillaa ja polyesteriä. Tämä yhdistettynä tämän kypärämyssyn paksuuteen tarjoaa erittäin hyvän suojan kylmää vastaan. Tuotetta on saatavana kahdessa värikkäässä värissä, joista toinen on vihreä ja toinen kirkkaan punainen.

Mitä tulee hintaan, on tämä kypärämyssy jossain keskellä. Jos etsit mallia, joka sopii leikkiin ja vapaa-aikaan eikä vain hiihtolomakäyttöön, kannattaa sinun tutustua tähän vaihtoehtoon tarkemmin.


Ullmax Kypärämyssy Kids Musta

Ullmax Kypärämyssy Kids Musta

Ei saatavilla verkossa

Niille, jotka haluavat ostaa kypärämyssyn budjetilla eivätkä etsi edistyneimpiä tai merkittävimpiä vaihtoehtoja, tulee tästä todella halpa tuote. Tämä Ullmaxin kypärämyssy on ohuempi vaihtoehto, jossa on melko ainutlaatuinen muotoilu.

Ulkopuoli on valmistettu eri materiaalien sekoituksesta, joka kuitenkin koostuu suurelta osin merinovillasta, joka antaa hyvin lämpöä. Myös sisäpuoli on päätetty peittää toimivalla materiaalilla. Tämä tarkoittaa, että kypärämyssy ei kutise ja istuu mukavasti, vaikka lapsesi kuumenee tai hikoilee.

Pidämme tätä yhtenä hintansa arvoisimmista vaihtoehdoista tässä oppaassa. Malli päihittää monet kalliimmat tuotteet useilla alueilla ja ainutlaatuinen ajatus, jossa sisäpuolella on toimiva materiaali, on fiksu idea. Täydellinen käytettäväksi sekä tavalliseen ulkoleikkiin koulussa että kypärän alle hiihtolomalla.


Koko-opas Kypärämyssy lapsille

Kypärämyssy mitataan samalla tavalla kuin tavallinen myssy. Koko kirjoitetaan yleensä pään ympärysmitan senttimetreinä. Alla olevasta taulukosta saat likimääräisen mitan, minkä kokoinen kypärämyssy sopii mille ikään.

Muista, että mitat voivat vaihdella eri valmistajien välillä. Pään mitat voivat myös vaihdella lapsesta toiseen. On parasta mitata pää mittanauhalla. Mutta nämä mitat toimivat hyvin useimmissa tapauksissa:

Lapsen ikäKoko kypärämyssy
0-2 kuukautta36/40
2-4 kuukautta40/44
4-8 kuukautta44/46
8-12 kuukautta46/48
1-2 vuotta48/50
2-4 vuotta50/52
4-6 vuotta52/54
6-8 vuotta54/56
8-15 vuotta56/58

Katso lisää vinkkejä lasten talvivaatteisiin!