Paras lämpöpussi 2024: Paras testissä pehmeät ja lämpimät lämpöpussit

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Kun ulkona on vähän kolea, lapsi tarvitsee hieman ylimääräistä lämpöä. Lämpöpussi on täydellinen lisävaruste vaunuille. Hyvä lämpöpussi pitää lämmön ja tekee matkan pehmeäksi ja kodikkaaksi lapselle. Lisäksi on erittäin mukavaa nähdä vauva makaamassa käärittyinä mukavaan ja pörröiseen petiin. Olemme valinneet suosikkimme ja tarkastelleet parhaita tällä hetkellä saatavilla olevia lämpöpusseja!

hymyilevä lapsi lastenvaunuissa

Mikä läpöpussi on paras testissä?

Paras laatu ja kaunein muotoilu on mielestämme Elodie. Heillä on monia uskomattoman hienoja lajikkeita, joista valita!

Toinen laatutuote, jota haluamme suositella, on kaunis Najell Footmuff.

Pidimme myös Petite Chérie -lämpöpussista, joka on halvempi ja todella edullinen lämpöpussi.

Lopuksi haluamme suositella myös Nordlys lämpöpussia lampaannahassa. Se on todella mukava malli, jonka voit saada todella hyvällä hinnalla. Meidän mielestä paras lampaantaljalämpöpussi!

Katsaus ja tiedot kaikista katsomistamme lämpöpusseista

Tässä on katsaus kaikista 7 lämpöpusseista, joita tarkastelimme paremmin.


Elodie Details Lämpöpussi – Kaunein ja innovatiivisin

Elodie Details Lämpöpussi

Katso hinta täältä:

Jos pidät suunnittelusta ja haluat jotain ainutlaatuisempaa, sinun tulee tutustua Elodie Details -lämpöpusseihin! Ne ovat pieniä taideteoksia, ja niitä on useita eri värejä ja kuvioita. Heillä on myös yksinkertaisempia, riisuttuja malleja, jos pidät siitä paremmin.

Elodien lämpöpusseissa on pehmeä ja kaunis vuori kierrätetystä polyesteristä, eristyspaneeleilla ja hyvällä lämmönsäätötoiminnolla. Tällä tavoin lapsi pidetään aina lämpimänä, mutta ei koskaan liian kuumana, jotta se hikoilisi lämpöpussissa. Ne on valmistettu pohjoismaisia talvia huomioon ottaen ja sopivat täydellisesti tyypilliseen ilmastoomme. Yläosa on myös helppo avata tai irrottaa, jos lämpötila nousee ja kaulus voidaan taittaa alas ja kiinnittää painikkeilla.

Elodie Details -lämpöpussissa on fiksut reiät lastenvaunun vyölle ja se sopii täydellisesti lähes kaikkiin lastenvaunuihin universaalin muotoilunsa ansiosta. Pintakangas on vettä hylkivä ja lämpöpussin takaosassa on älykäs tasku, joka kiinnitetään rattaiden takaosaan niin, ettei se luiskahda pois.

Nämä lämpöpussit ovat hyvin käytännöllisiä, ja niissä on paljon mukavia arvosteluja. He ovat voittaneet useita palkintoja hienosta suunnittelustaan ja käytännön toiminnastaan. Elodie Details on erittäin käytännöllinen ja helppohoitoinen lämpöpussi, joka voidaan pestä koneessa ja jopa rumpukuivata.


Petite Chérie lämpöpussi

Petite Chérie Lämpöpussi

Katso hinta täältä:

Nämä Petite Chérien lämpöpussit ovat uskomattoman edullisia. Niitä voidaan käyttää useimmissa lastenvaunuissa ja pitää vauva lämpimänä koko talven.

Pintamateriaali on valmistettu polyesteristä, joka pitää veden ja tuulen poissa. Sisällä on lämmin ja mukava fleece, joka pitää lämmön ja tekee siitä pehmeän ja kutsuvan paikan lämpöpussiin. Siinä on myös polyesteripehmuste.

Petite Chérie -lämpöpusseista on tullut uskomattoman suosittuja ja laatu on todella hyvä, vaikka ne ovatkin niin halpoja. Hupun ympärillä on turkismateriaali, joka antaa ylellisen tunteen. Tämä voidaan myös poistaa.

Lämpöpussi on mahdollista kiinnittää vaunun 5-pistevyöhön valmiisiin aukkoihin, jotka ovat paikallaan. Lämpöpussi avataan vetoketjujen avulla, ja sisäpuolinen lämpö on helppo säätää lapselle. Olisi voinut olla vielä parempaa, jos yläosassa olisi kiristettävä kuminauha, joka pitäisi tuulen poissa niskasta. Muuten Petite Chérie on melkein täydellinen, eikä ole olemassa monta lämpöpussia, jotka tarjoavat niin hyvää vastinetta rahalle.

Jos haluat vastinetta rahalle, Petite Chérie -lämpöpussi on selvästi yksi parhaista vaihtoehdoista, jonka voit valita juuri nyt!


Najell Winter Cover Lämpöpussi

Najell Lämpöpussi

Katso hinta täältä:

Ruotsalaisesta Najell-yrityksestä on tullut nopeasti erittäin suosittu tuotemerkki. He tekevät lämpimiä ja mukavia lämpöpusseja, jotka sopivat täydellisesti kylmään ilmastoon täällä pohjoisessa.

Tämä lämpöpussi on valmistettu Najellin SleepCarrier-unipesää ajatellen, joten sen muoto on ulkopuolelta melko kapea. Mutta se soveltuu hyvin monin tavoin sekä lastenvaunuihin että lastenrattaisiin useilta tunnetuilta lastenvaunujen valmistajilta. Siinä on vetoketjut sekä ylä- että alaosassa, mikä tekee siitä erittäin mukautuvan. Lämpöpussi sopii 0-vuotiaille, vielä noin 3-vuotiaille lapsille.

Najellin Winter Coverilla on lämmin ja kaunis kangas sekä pehmeä ja lempeä fleece-materiaali. Pehmuste koostuu DuPont-yhtiön kehittämästä ainutlaatuisesta Sorona-materiaalista. Se on erottuva kuitumateriaali, joka on kehitetty kierrätetystä polyesteristä, joka on sekä pehmeää että erittäin kestävää ja helppo pitää puhtaana ja raikkaana. Lisäksi Najell käyttää Oeko-Tex -sertifioituja materiaaleja ja keskittyy ekologisiin ja kestäviin raaka-aineisiin. Lämpöpussi on myös täysin vegaani.

Jos haluat lämpimän lämpöpussin, joka on erityisesti suunniteltu pitämään lämpimänä pohjoismaisten talvien aikana, Najell Winter Cover -lämpöpussi on loistava valinta. Se on joustava lämpöpussi, joka sopii useimpiin lastenvaunuihin ja pitää lämmön ilman, että lapsi hikoilee. Sanomme hienoa ja annamme lämpöpussille vahvan ostosuosituksen!


North 13.5 Lämpöpussi Untuva

North 13.5 Lämpöpussi

Katso hinta täältä:

Tämä lämpöpussi on erittäin helppo käyttää ja sopii useimpiin lastenvaunuihin. Se on erittäin mukava lämpöpussi, jossa on untuvaa, joka pitää lämmön erinomaisena ja pitää tuulen poissa. Se on myös vettä hylkivä ja pysyy kuivana myös ankarissa sääolosuhteissa.

Lämpöpussin etupuolella on pieni tasku, jonka lapsella voi olla tutille tai pienelle lelulle. Takana on reikiä, jotka pujotetaan valjaiden läpi ja kiinnitetään lämpöpussi oikein. Muita älykkäitä turvaominaisuuksia ovat esimerkiksi heijastimet jalkojen alaosassa.

North 13.5 -lämpöpussi on tilava ja erittäin mukava lämpöpussi, joka todella kiertyy lapsen ympärille kunnolla. Edessä oleva vuori on valmistettu alaspäin ja alapuolella on polyesteripehmuste. Tämä tekee lämpöpussista mukavan istua ja antaa sille kohtuullisen lämpötilan sekä kylmällä että hieman leudommalla säällä.

Suuri etu on, että lämpöpussi on melko halpa. Jos haluat edullisen ja erittäin mukavan lämpöpussin, joka sopii useimpiin vaunuihin, North 13.5 -lämpöpussi on todella hyvä ehdokas!


Babyzen Lämpöpussi

Babyzen Lämpöpussi

Katso hinta täältä:

Tämä on söpö lämpöpussi, joka on kehitetty sopimaan Babyzenin lastenvaunuihin. Se on erittäin hyvä lisävaruste, joka pitää lapsen lämpimänä ja mukavana. Sitä voidaan käyttää myös moniin muiden valmistajien vaunuihin, koska se on yleinen lämpöpussi.

Lämpöpussissa on reikiä, joten voit helposti kiinnittää sen vaunun 5-pistevyöhön. Yläosa voidaan irrottaa, jos sää on leutoa ja käytännöllinen vetoketju helpottaa lämmön säätämistä ja lapsen siirtämistä pussista sisään ja ulos.

Babyzen-lämpöpussi on myös erittäin käytännöllinen ja helppo säilyttää. Voit rullata sen helposti ylös ja laittaa säilytyspussiin, jonka saat mukaasi ostaessasi lämpöpussin.

Lämpöpussi on valmistettu polyesteristä ja se on erittäin hyvä pitämään lämpöä, ilman että siitä tulee liian kuuma. Se on erittäin pehmeä ja sileä materiaali, joka tuntuu erittäin pehmeältä lapselle. Rakastamme sekä materiaalin tunnetta että tämän mukavan lämpöpussin söpöä muotoilua.

Jos sinulla on yksi Babyzenin lastenvaunuista tai vastaava siisti ja pienikokoinen lastenvaunu, tämä on lämpöpussi, jota kannattaa harkita. Se on erittäin mukava tuote, joka on yhdenmukainen Babyzenin muotoilun ja tyylin kanssa. Todella mukava lämpöpussi, jota suosittelemme ehdottomasti!


Voksi Urban Lämpöpussi

Voksi Urban Lämpöpussi

Voksi-brändi on osa norjalaista BeSafe-yritystä. Voksi tunnetaan erittäin hienoista lisävarusteista autoihin ja vaunuihin. Heidän Voksi Urban -lämpöpussi on yksi ehdottomista suosikeistamme markkinoilla.

Se on palkittu lämpöpussi, jota voidaan käyttää hyvin pitkään. Tämä johtuu siitä, että sitä voidaan pidentää vaihtamalla yläosa. Ensimmäistä osaa voit käyttää noin 0-1,5 vuotta. Kun lapsi on kasvanut siitä, jatkat koko lämpöpussia mukana toimitetulla jatkeosalla. Se on erittäin älykäs tapa saada enemmän arvoa lämpöpussista, mikä tekee siitä erittäin edullisen. Vanhemmille lapsille on mukavaa päästä ryömimään ja lämmitellä niin kauan kuin he vielä istuvat vaunuissa tai ehkä kelkassa.

Voksi Urbanissa on monia älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erittäin kätevän käytössä. Se voidaan esimerkiksi avata jalkojen alaosasta, jotta siihen pääsee ilmaa ja vähentää lämpöä tarvittaessa. On myös mahdollista käyttää koko lämpöpussia istuintyynynä sulkemalla yläosa kokonaan. Lämpöpussin alla on luistamaton suoja, joka estää sitä liikkumasta vaunussa matkan aikana.

Lämpöpussi on valmistettu 100% aidosta villasta makuu-osassa ja yläosa untuvasta ja höyhenistä. Tällä tavoin se pitää lämpimänä, samalla kun se on ilmava ja hengittävä. Kaikki materiaalit ovat Oeko-Tex -sertifioituja ja erittäin laadukkaita ympäristön ja ihmisten kannalta.

Jos haluat tavallista paremman lämpöpussin, jota voidaan käyttää myös useita vuosia, Voksi Urban -lämpöpussi on täydellinen valinta. Rakastamme tätä tuotetta ehdottomasti ja annamme sille lämpimän suosituksen!


Carena Fårö Lux Lämpöpussi

Carena Fårö Lux Lämpöpussi

Erittäin edullinen lämpöpussi Carenalta. Sillä on universaali muotoilu, joka tekee siitä sopivan useimpiin lastenvaunuihin. Tietenkin on mahdollista pujottaa soljet 5-pistevyöhön pitämään lämpöpussi paikallaan.

Carena Fårö Luxilla on monia fiksuja yksityiskohtia, jotka tekevät siitä erittäin toimivan. Alapuolella on liukastumista estävä materiaali, joka pitää sen tukevasti paikallaan. On myös erityisiä koukkuja, joihin kiinnität lämpöpussin, jotta se ei pääse luiskahtamaan, jos se putoaa rattaissa.

Vetoketju voidaan avata kahdesta paikasta, mikä helpottaa aukon luomista ilman saamiseksi, jos on leuto sää tai muutat esimerkiksi sisätiloihin. Koko lämpöpussi voidaan myös helposti muuttaa pehmeäksi ja mukavaksi istuintyynyksi niinä vuodenaikoina kun on kuuma eikä lämpöpussia tarvita.

Lämpöpussi on valmistettu polyesteristä ja se on erittäin pörröinen ja yksinkertainen pussi. Se tuntuu erittäin kevyeltä ja ilmavalta, joka on myös tunne lapelle joka makaa siinä.

Kaiken kaikkiaan Carena Fårö Lux -lämpöpussi on uskomattoman mukava, edullinen ja hyvin suunniteltu lämpöpussi. Suunnittelu on yksinkertainen, mutta erittäin mukava ja pidämme erityisesti siitä, kuinka pehmeältä ja kevyeltä se tuntuu. Jos haluat laadukkaan skandinaavisen muotoilun lämpöpussin, tämä on todella mukava tuote.


Parhaat lampaantaljalämpöpussit

On erittäin suosittua lämpöpusseja lampaantaljasta. Ne pitävät lämpöä luonnollisella tavalla ja ovat erittäin lämpimiä, pehmeitä ja mukavia istua. Tässä on kolme upeaa lampaantaljalämpöpussia, joita voimme lämpimästi suositella.

Nordlys Lämpöpussi Lampaantaljalla – Paras lampaantaljalämpöpussi

Nordlys Lampaantaljasta Lämpöpussi

Katso hinta täältä:

Tämä on todella pehmeä ja mukava lämpöpussi leikkaamattomasta lampaantaljamateriaalista. Se pitää lämpöä erittäin hyvin ja on todella kauniisti suunniteltu lämpöpussi, joka sopii erinomaisesti kylmiin talviin pohjoiseen.

Lämpöpussin sisäpuoli on kokonaan peitetty lampaantaljalla. Tämä tekee siitä erittäin pehmeän, lämpimän ja mukavan maata. Pintakangas on polyesteriä ja siinä on myös polyesterimateriaali. On tärkeää muistaa pestä se varovasti. Se voidaan kuivata kostealla liinalla tai pestä käsin, mutta sitä ei tule pestä koneessa tai kuivata kuivausrummussa.

Nordlyn lämpöpussi lampaantaljasta on käytännöllinen ja helppo käyttää useimpien vaunutyyppien kanssa. Se voidaan kiinnittää viiden pisteen valjaisiin, jotta se istuu tiukasti paikallaan. Lisäksi sen alla on materiaali, joka estää sen liukastumisen. Lämpöpussin alaosa voidaan poistaa tai avata, jotta lämpöpussi voidaan irrottaa helposti sen valjaista.

Lämpöpussin lämpöä on mahdollista säätää useilla tavoilla. Voit esimerkiksi kiristää itse hupun niin, että se on tiheämpi ja säilyttää lämmön paremmin, jos on todella kylmä. Jos sää on leuto, voit sen sijaan vetää lämpöpussin reunan alas ja kiinnittää sen painikkeilla.

Jos haluat edullisen lampaantaljalämpöpussin, Nordlyn lämpöpussi on todella hyvä vaihtoehto. Se on yhtä lämmin ja käytännöllinen kuin haluaisimme tällaiselta tuotteelta ilman, että se maksaa enemmän kuin tarvetta. Se on erittäin mukava lämpöpussi erittäin hyvällä hinnalla!


Bozz Lampaantaljalämpöpussi

BOZZ Lampaantaljasta Lämpöpussi

Katso hinta täältä:

Tämä lampaantaljalämpöpussi sopii erinomaisesti kaikille mahdollisille vaunutyypeille. Sitä on erittäin helppo käyttää ja se on pehmeää ja lämmittävää, kuten hyvän lämpöpussin lampaantaljasta pitäisi olla.

Bozz-lampaantaljalämpöpussissa on ulkopinta nailonia, joka hylkii vettä ja pitää lämmön myös tuulisella säällä. Sisäpinta on valmistettu upeasta Uuden-Seelannin lampaantaljasta. Koko lämpöpussi voidaan kiinnittää vaunuun helposti viisipistevyöllä.

Lämpöpussin keskellä on vetoketju, jonka avulla voit helposti avata pussin. On jopa mahdollista avata se kokonaan ja käyttää sitä peittona tai pitää se lattialla leikkimattona. Lämpöpussissa on painikkeita, joiden avulla voit avata sen, jos sää lämpenee.

Tämä lampaantaljapussi on uskomattoman hyvä pitää lämpimänä ja tarjoaa erittäin pehmeän ja mukavan matkan lastenvaunussa pienelle lapselle. Samalla on helppo hallita, kuinka kuuma sen pitäisi olla avaamalla ja päästämällä ilmaa sisälle.

Tämä on uskomattoman mukava lämpöpussi lampaantaljasta. Siinä on pitkät ja pörröinen turkki, jotka antavat sileän pehmeyden, joka on unelmallinen lapselle käärittäväksi. Jos haluat yhden markkinoiden hienoimmista malleista, Bozz-lämpöpussi lampaantaljasta on loistava valinta, jota voimme todella suositella.


Carena Lampaantaljalämpöpussi

Tuote ei ole enää saatavilla.

Täällä meillä on toinen erittäin mukava lämpöpussi lampaantaljasta. Vuori koostuu kokonaan aidosta karitsannahasta ja on uskomattoman pehmeä ja sileä, ja pitää lämmön aivan upealla tavalla.

Pintakangas on polyesteriä ja kaikki lämpöpussin materiaalit ovat Oeko-Tex -sertifioituja, mikä on suuri etu luonnolle ja ympäristölle. Lämpöpussi on helppo käsitellä, ja voit avata sen vetoketjulla sekä edessä että alas jaloissa. Takana on reikiä, joiden avulla se on helppo kiinnittää vaunuihin. Suunnittelu on käytännöllinen ja sopii melkein kaikkiin lastenvaunuihin.

Muita älykkäitä yksityiskohtia ovat takaosan liukastumisen estävä osa ja huppu, joka voidaan taittaa alas avautumaan enemmän eteen.

Carena-lämpöpussi lampaantaljasta on erittäin mukava tuote ja tunne, jonka saat kun pidät sitä kädessä on että materiaalit on valittu huolella. Se on korkealaatuinen tuote ja antaa ylellisen tunnelman lastenvaunuissa siellä istuvalle lapselle.

Sitä on saatavana sekä mustana että harmaana, ja se on tyylikäs ja tehokas lämmönpitäjä lapselle säällä kuin säällä. Pidämme kovasti Carena Lampaantaljalämpöpussista ja uskomme, että arvostat sen tarjoamaa pehmeyttä ja lämpöä!


Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia lämpöpusseista (FAQ)

Tässä vastaamme joihinkin kysymyksiin, jotka usein syntyvät, kun kuluttajat ostavat lämpöpussia.

Onko lämpöpussi tarpeellinen?

Sinulla ei tarvitse olla lämpöpussia, mutta se on erittäin käytännöllinen tapa pitää vauva lämpimänä, kun käytät vaunua syksyllä ja talvella. Lämpöpussin avulla sinun ei tarvitse käyttää liikaa päällysvaatteita, mikä voi olla vaikeaa, kun lapsi on pieni, jos sinun on riisuttava ja pantava vaatteita useita kertoja. Lämpöpussin avulla on helppo hallita sen kuumuutta avaamalla tai sulkemalla laukku sujuvasti sään mukaan.

Minkä ikäisenä lämpöpussia tulisi käyttää?

Lämpöpussia käytetään yleensä vauvan syntymästä aina noin kahteen vuoteen asti. Joitakin hieman tilavampia lämpöpusseja voidaan käyttää jopa pidempään. Niin kauan kuin lapsi on lastenvaunussa, sitä voidaan käyttää esimerkiksi pitämään jalat lämpiminä. Monia lämpöpusseja voidaan käyttää myös istuintyynyinä, jotta vaunut olisivat pehmeämpiä ja lämpimämpiä, kun lapsi istuu lastenvaunuissa, vaikka sinun ei tarvitse peittää lasta kokonaan.

Pitäisikö käyttää jalkapeitettä vai lämpöpussia, ja onko niillä eroa?

Jalkapeitettä käytetään lastenvaunun alaosan peittämiseen ja vauvan jalkojen suojaamiseen kylmältä, tuulelta ja sateelta. Joskus näitä kutsutaan yksinkertaisesti tuulensuojaksi. Ero jalkapeitteen ja lämpöpussin välillä on se, että lämpöpussi on suunniteltu siten, että koko lapsi voidaan peittää lämpöpussiin päästä varpaisiin. Jalkapeite sopii kaikille lapsille, jotka istuvat lastenvaunussa, kun taas lämpöpussi on erityisesti suunniteltu pienille lapsille.

Miten lapsi puetaan lämpöpussiin?

Lämpöpussin etu on juuri se, että lapsi ei tarvitse niin paljon vaatteita kuin muuten käyttäisit ulkona. Siksi ei tarvitse olla esimerkiksi talvihaalareita, jos lapsi haluaa istua lämpöpussissa. Sen sijaan sinulla pitäisi olla hieman ohuemmat vaatteet, tavallinen villapaita ja housut tai body, jossa päällä fleecepusero. Hieman enemmän vaatteita kuin sisätiloissa, mutta ei täyttä talvivaatetusta.

Toisaalta lapsen on tietysti käytettävä lämpimiä vaatteita kehon osiin, jotka ovat lämpöpussin ulkopuolella. Tämä tarkoittaa esimerkiksi hattua, tai jos lapsi istuu, takki ja käsineet voivat olla tarpeen. Se riippuu lapsen iästä ja asennosta, jossa he makaavat tai istuvat vaunuissa. Terveellä järjellä pääsee pitkälle, ja sinun pitäisi tuntea, onko lapsen ruumis kuuma tai kylmä, kun olet ulkona, jotta voisit mukauttaa lämpöpussia tarvittaessa. Vanhemmat ovat usein yleisempiä pukeutumaan lapseen liian kuumana kuin liian kylmänä istuessaan lämpöpussissa. Mutta kiinnitä huomiota lapseen ja tunne aika ajoin, niin saat nopeasti käsityksen siitä, mikä on oikein!

Kuinka kauan lämpöpussia käytetään?

Yleensä lämpöpussia käytetään noin kaksi vuotta syntymästä. Monta kertaa on mahdollista käyttää sitä pidempään, mutta sitten ehkä jalkojen lämmittimenä tai istuintyynynä.

Miten lämpöpussia käytetään?

Lämpöpussi on älykäs lisävaruste lastenvaunulle, tämä pitää lapsen lämpimänä ja tukevasti paikallaan. Vauvan kääriminen huopiin voi helposti olla sotkuinen ja peitot pyrkivät liikkumaan sinne sun tänne ja pyörivät yhteen yhdeksi sotkuksi.

Laitat lapsen lämpöpussiin sisään ja voit helposti säätää kuinka tiukasti sen pitäisi istua. Voit avata ja sulkea vetoketjun selvittääksesi kuinka paljon ilmaa tulee sisään. Pienet lapset voivat maata kokonaan käärittyinä lämpöpussiin, kun taas esimerkiksi vanhemmat lapset voivat istua lämpöpussi vyötäröllä. Lämpöpussi on joustava lisävaruste, joka voidaan mukauttaa säähän ja auttaa lapsia tuntemaan olonsa hyväksi vaunussa nostamalla mukavuutta ja pitämällä lämpöä kunnolla.

Tarvitseeko lämpöpussia jos lapsella on haalarit?

Jos lapsella on haalarit, sinun ei yleensä tarvitse sulkea lämpöpussia kokonaan ylös asti. Se on kuitenkin hyvä pitää jalat lämpiminä. Kun lapsi istuu paikallaan vaunuissa, jalat voivat kylmetä helpommin. Lämpöpussi tai jalkapeite on silloin paras vaihtoehto, koska peitot ja viltit on monta kertaa vähän vaikea pitää paikoillaan.