Paras lasten nukke 2024: Suloisia nukkeja, joita hoidella

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Nukke on klassinen lelu, jolla lapset ovat leikkineet jo vuosisatojen ajan. Aikojen saatossa niitä on käytetty sekä koristeina että leluina. Nukke auttaa lasta harjoittelemaan empatiakykyjään, sosiaalista yhteistyötä, huolehtimista sekä antaa turvaa, koska se on aina otettavissa mukaan.

Tyttö leikkii nukella ja ruokkii pulloruokkijalla

Tänä päivänä on saatavilla äärettömän monia erilaisia kauniita nukkeja eri valmistajilta. Tässä artikkelissa tutustumme muutamiin meidän lempinukkeihimme ja nimeämme parhaat lapsille tarkoitetut nuket!

Mikä nukke on testien paras?

Paras realistinen nukke on Baby Born. Se päästelee realistisia vauvaääniä, sitä voi syöttää tuttipullosta ja jotkin mallit voivat jopa tehdä pissat vaippaan.

Baby Born Realistinen vauvanukke

Toinen ajaton klassikko on tietenkin Barbienukke. Ne ovat pysyneet matkassa mukana pitkään ja valmistaja on tarkka siitä, että valikoima on sekä nukkejen ulkonäön että taustatarinoiden suhteen laaja ja kattava.

Barbie Nukke eri tyyleissä ja vaatteissa

Jos haluat jotain hieman ainutlaatuisempaa, tutustu Rubens Barnin upeisiin nukkekokoelmiin!

Rubens Barn Nukke

Lue eteenpäin nähdäksesi kaikki käsiin etsimämme nuket. Katso myös vinkit upeisiin taperokärryihin lapsille ja nukkekoteja, joissa nuket voivat asua!

14 hienoa nukkea eri valmistajilta

Tässä esittelemme tarkemman katsauksen kaikista tarkastelemistamme nukeista. Nukkeja on hyvin erityylisiä ja niitä on eri valmistajilta.

Skrållan – kaunis ja klassinen puhuva nukke

Skrållan Nukke kaksi realistista nukkea lapsille

Katso hinta:

Micki on ruotsalainen tavaramerkki, joka perustettiin 1944. Vielä tänäkin päivänä se on perheyritys, jota ylläpitää Aronssonin perhe jo kolmannessa sukupolvessa. Yritys sijaitsee edelleen pienellä Gemlan paikkakunnalla Växjön ulkopuolella, jossa se myös perustettiin melkein 80 vuotta sitten.

Mickin nukke Skrållan on puhuva nukke, ja itse asiassa Ruotsin vanhin puhuva nukke. Hän on ollut olemassa vuodesta 1966 lähtien ja on nimetty Astrid Lindgrenin rakastetun Skrållan-hahmon mukaan, joka seikkailee Saariston lapset -elokuvissa.

Hän on 45 cm pitkä ja on saatavilla joko tumma- tai vaaleahiuksisena. Käskystä hän pystyy sanomaan 25 sattumanvaraista lausetta, jotka innostavat leikkiin ja toimintaan. Micki osti Skrållan-tavaramerkin vuonna 2014 tehdessään kaupat yrityksestä Magtoys.

Skrållan-sarjaan kuuluu myös Lillan, joka on hieman Skrållania nuorempi. Hän on juuri oppinut puhumaan ja pystyy sanomaan vain muutamia sanoja, kuten mamma ja Lillan. Hän on 36 cm pitkä ja hänellä on lyhyemmät ja kiharat hiukset, joko tummana tai vaaleana.

Seuraavaksi on Skrållanin paras ystävä Pim, joka on 5-kielinen, 45-senttinen nukke, jolla on lyhyet vaaleat hiukset. Pim on puettu siisteihin lappuhaalareihin ja pystyy välittämään 24 lausetta, jotka sattumanvaraisesti valitaan käskystä.

Seuraavaksi on Selma-nukke. Hänellä on tummat ja kiharat hiukset ja hänet on puettu korallinväriseen mekkoon. Selma on 45 cm pitkä ja pystyy Pimin tavoin tarjoamaan 24 eri lausetta 5 eri kielellä.

Kauniille Skrållan-nukeille on tietenkin saatavilla liuta erilaisia tarvikkeita, kuten ihania nukenvaunuja. Tämä on oikein ihanien nukkejen kokoelma, joihin lapset helposti kiintyvät paljon.


Baby Born – Realistinen vauvanukke

Baby Born Realistinen vauvanukke

Katso hinta:

Baby Born -nuket on saatavilla monissa eri koissa ja variaatioissa. Kaikkein pienemmille tarjolla on Baby Born Sleepy For Babies. Tämä nukke on 30 cm pitkä ja sillä on pehmeä vartalo ja sitä suositellaan 0 kuukauden iästä lähtien.

Seuraavaksi meillä on Baby Born Soft Touch, joka on 36 cm pitkä. Pehmeä nukke, joka sopii täydellisesti halailuun. Nukke pystyy muun muassa itkemään, nukkumaan, ja jopa tekemään tarpeensa vaippaan.

Tätä nukkea suositellaan 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille, ja pakettiin sisältyy muun muassa potta, tuttipullo ja vaatteita.

Baby Born Magic on 43-senttinen nukke, joka on saatavilla sekä tyttönä että poikana, ja muutamilla eri ihon- ja hiustensävyillä. Magicissa on monia realistisia toimintoja. Hän pystyy muun muassa itkemään kyyneliä, syömään, juomaan, tekemään tarpeensa vaippaan ja nukkumaan.

Lopuksi on Baby Born Sisko ja Veli. Ne ovat myös 43-senttisiä, mutta antavat hieman vanhemman vaikutelman isommille lapsille sopivine tarvikkeineen. Näitä nukkeja suositellaan 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Baby Born-tavaramerkki kuuluu saksalaiselle yritykselle Zapf Creation, joka on valmistanut nukkeja jo vuodesta 1932 lähtien.


Cocomelon – YouTubesta tuttu

Cocomelon JJ Nukke

Katso hinta:

CoComelon on 30-senttinen plyysinen nukke. Nukke on saanut inspiraationsa JJ-hahmosta, joka on tuttu pedagogiselta ja suositulta CoComelon Nursery Rhymes YouTube-kanavalta. Tämä on interaktiivinen nukke, joka pystyy sekä nauramaan että lausumaan fraaseja. Nukke on saatavilla hieman eri näköisinä versioina ja erilaisin tarvikkein.

Yhden nuken mukana tulee kulho ja lusikka, ja antaa vaikutelman, että nukke pystyy syömään lusikassa olevia herneitä.

Nukkejen lisäksi voi ostaa muita leikkisettejä. Valittavissa on muun muassa ruoka-, kylpy-, koulubussi- ja lääkärinsetti.

Sarjaan kuuluu joitakin erityisen suosittuja lauluja, jotka yksi nukeista osaa. Muun muassa ”Yes Yes Vegetables”, ”This is the way” ja ”Your Name”. Nuket puhuvat englantia ja niitä suositellaan 18- tai 24-kuukautisille ja sitä vanhemmille, riippuen nukkemallista.

CoComelon on amerikkalainen YouTube-kanava, jonka videot ovat maailmassa toiseksi toistetuimpia ja Amerikassa kaikkein toistetuimpia. Sarjaan liittyviä nukkeja ja leluja ruvettiin myymään 2020. Tämä lelu nimettiin jopa vuoden pikkulasten leluksi vuonna 2021 ruotsalaisen markkinajärjestön Lek & Babybranschenin toimesta.


Baby Annabell – luonnollinen vauvanukke

Baby Annabell Nukke

Katso hinta:

Baby Annabell -nuket ovat saksalaisen Zapf Creation-yrityksen luomia. Nukkeja on saatavilla eri kokoisina ja eri ikäisille lapsille suunniteltuina. Kaikkein pienemmille lapsille on saatavilla 22-30 cm pitkiä nukkeja. Nämä nuket sopivat aina vastasyntyneistä lähtien. Kyseessä on pehmeät nuket, jotka sopivat hyvin halailuun. Niissä on toiminto, joka mahdollistaa äänittämisen ja toistamisen.

Baby Annabell My First ja Baby Annabell Little -nukkeja suositellaan 1-vuotiaille ja sitä vanhemmille. My First on 30 cm pitkä nukke, jolla on oma pullo. Nukella on pehmeä vartalo.

Little on 35-senttinen pehmeävartaloinen nukke. Molemmilla nukeilla on silmät, jotka avautuvat ja sulkeutuvat.

3-vuotiaille ja sitä vanhemmille on 43-senttinen Baby Annabell. Valittavissa on erilaisia hiusvärejä, sukupuolia, ihon sävyjä ja asuja. Myös pienemmät nuket on saatavilla erilaisissa versioissa.

On myös olemassa rutkasti lisävarusteita, joita voi hankkia Annabell-nukeillensa. Tarjolla on muun muassa vaatteita, vaunuja, kehtoja ja tuttipulloja.


Barbie – maailman tunnetuin nukke

Barbie Nukke eri tyyleissä ja vaatteissa

Katso hinta:

Barbien historia alkoi New Yorkissa 9. maaliskuuta 1959. Suosio oli välitön. Jokainen aikuinen mimmi on varmasti omistanut ainakin yhden barbienuken elämänsä aikana. Vuonna 1961 Barbien miespuolinen versio, ”Ken”, näki päivänvalon ensimmäistä kertaa.

Barbie on tavallisesti noin 30 cm pitkä. Vuosien saatossa hänestä on kehitelty uskomaton määrä erilaisia variaatioita, muun muassa Disney-prinsessoja.

Kyseessä on puhututtanut nukke, niin hyvässä kuin pahassa. Empimättä voi sanoa, että kyseessä on yksi historian kaikkein tunnetuimpia nukkeja. Hän on myös joutunut väittelyiden ja kohujen kohteeksi, kun on puhuttu siitä, sopiiko hänen kehonsa välitettäväksi esimerkiksi lapsillemme. Jos klassinen Barbie-nukke olisi todellinen ihminen, hän olisi noin 213 cm pitkä ja painaisi 59 kiloa.

Samaan aikaan yritys on tarkka imagostaan ja tavoittelee kuvaa modernista yrityksestä, joka nostaa erilaisuuksia esiin monin eri tavoin. Nyttemmin saatavilla onkin eri kokoisia, näköisiä ja toimintoisia Barbie-nukkeja.

Barbie-nukkensa voi varustaa niin taloin, autoin, vaattein kuin kalusteinkin. On myös hevosia, jotka on suunniteltu niin, että Barbie voisi niillä ratsastaa. Lisäksi on toki Barbien mies Ken, pienempiä nukkeja ja vauvoja vaunuineen, monien muiden lisävarusteiden lisäksi.

Yksi asia on varma: Barbie on äärettömän suosittu vaihtoehto, jota monet lapset maailman ympäri edelleen toivovat omakseen.


Bayer Design First Words Baby Nukke

Bayer Design First Words Baby Nukke

Katso hinta:

Bayer Design on luonnollinen nukke, joka on saatavilla eri kokoisena, värisenä ja sukupuolisena. Nuket on saatavilla seuraavissa koissa:

 • 38 cm.
 • 40 cm.
 • 42 cm.
 • 46 cm.

Pienimmällä, 38-senttisellä nukella, on useita luonnonmukaisia toimintoja. Nukke pystyy muun muassa nauramaan, itkemään, räpyttelemään silmiään ja äännähtelemään vauvan tavoin. Nukke sopii 10-kuukautisille ja sitä vanhemmille, ja on saatavilla muutamissa eri variaatioissa.

40-senttinen nukke on luonnonmukainen, ja vie ajatukset vastasyntyneeseen vauvaan. Nukke on vedenkestävä ja sen voi ottaa mukaan kylpyyn. Suositellaan 2-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

42-senttinen nukke on pehmeä ja suloinen. Se pystyy nauramaan, itkemään, ja tekemään vauvaääniä. Suositellaan 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Kaikkein suurin, 46-senttinen nukke pystyy nauramaan ja itkemään, ja äännähtelemään, kun hänen jalkapohjiansa kutittelee tai koskee hänen kättänsä tai vatsaansa. Hän pystyy liikuttelemaan suutaan ja pitämään juomisen ääniä. Tämän nuken mukana tulee hoitolaukku, tuttipullo, sun muuta. Bayer Designin nukkeja suositellaan noin 18-kuukautisille ja sitä vanhemmille.


Disney Frozen nuket

Disney Frozen nuket

Katso hinta:

Nuket Disneyn ”Frozen”-elokuvasta on saatavilla monissa eri versioissa. Suurin osa elokuvan hahmoista on saatavilla:

 • Elsa
 • Anna
 • Kristoffer
 • Sven
 • Olaf

Elsa on saatavilla muun muassa isona, 81-senttisenä nukkena. Nukke pystyy 11 liikkumispisteensä avulla sekä istumaan että seisomaan. Hänessä on kauniit valoefektit ja hän pystyy soittamaan sekä elokuvasta tuttuja kappaleita että lauseita. Elsa on saatavilla myös pienempinä nukkeina eri tarvikkein ja toiminnoin. Hän on myös saatavilla pehmoleluna.

Elsan sisko Anna on saatavilla erikokoisina nukkeina hieman eri vaattein. Lumiukko Olaf on saatavilla pehmeänä nukkena ja Kristoffer puolestaan hieman erilaisina variaatioina. Sven-poro, joka elokuvassa vetää Kristofferin rekeä, on saatavilla sekä kovana että pehmeänä nukkena. Kovempi figuuri on 90-senttinen ja sillä voi myös ratsastaa. Se kestää 30 kilon painon ja pystyy syömään porkkanan ja pitämään laukkaääniä.

Saatavilla on myös kokonainen leikkisetti koko Frozenin jengillä. Frozen-nuket ovat äärettömän suosittuja ja pidämme siitä, että valittavana on niin monia erilaisia variantteja.


Rubens Barn – Erottuva suunnittelu

Rubens Barn Nukke

Katso hinta:

Rubens Barn perustettiin Ruotsissa 1998 kahden äidin, Ewa Jarneskogin ja Teruko Wahlströmin, toimesta.

Nuket ovat pehmeitä, käsin tehtyjä, ja niissä on erottuva ja suloinen muotoilu. Nuken suunnittelijat halusivat valmistaa nuken, joka ei saa lapsia kiirehtimään aikuiselämään ja sen ajatuksiin. Yritys sai nimensä Ewan isän Rubenin mukaan, joka oli aina toivonut isoa perhettä, mutta menehtyi nuorena.

Rubens Barn -nuket ovat saatavilla eri kokoisina, eri vaatetuksin ja eri ulkonäöin. Nukkeja yhdistää se, että ne ovat pehmeitä, suloisia ja käsin tehtyjä.

Nuket on valmistettu polyesterista ja ne voidaan pestä 30 asteessa. Joitakin nukeista suositellaan 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille, mutta jotkut ovat sopivia vastasyntyneillekin.

Kaikkein pienimmät Rubens Barn-nuket, EcoBuds, tulevat sertifikaatin kanssa. Ostaessasi EcoBuds-nuken istutetaan nimittäin puu yhteistyössä One Tree Planted-järjestön kanssa. Rubens Barnin tavoitteena on istuttaa 26000 puuta EcoBuds-nukkejen myynnin seurauksena vuoden 2022 loppuun mennessä.


L.O.L. Surprise! – Moderneja ja trendikkäitä keräilynukkeja

L.O.L Surprise Nukke

Katso hinta:

L.O.L. Surprise! ovat rokahtavia nukkeja hurjine hiusväreineen. Nuket säteilevät mimmivoimaa pitkien matkojen päähän. Nuket on luonut amerikkalainen yritys MGA Entertainment, ja niistä on tullut suosittuja ja arvostettuja keräilyesineitä vanhempien lapsien, teinien ja jopa aikuistenkin parissa!

Viime vuosina näiden nukkejen suosio on räjähtänyt käsiin lasten keskuudessa. Yksi suurimmista syistä, miksi nukkejen suosio on kasvanut niin paljon, on varmasti niiden yllätyksellisyys.

Kuten Kindermunissa, näihin nukkeihin liittyy jännitys siitä, mitä niiden sisällä piilee – kuin syntymäpäivä tai jouluaatto, joka kerta.

Nuket on saatavilla eri varianteissa. Esimerkiksi ”OMG Nukke Travel” johdattaa lapset matkailun ja muodin maailmaan, ja sitä suositellaan 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

”OMG Movie Style” -nukke on filmitähti nuken muodossa. Hän on saatavilla 4 eri varianttina, jotka voidaan keräillä sarjaksi. Jokaisen nuken mukana tulee 25 erilaista yllätystä. Tätä nukkea suositellaan 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Sarjassa on myös muita nukkeja ja myös erilaisia nukke- ja tarvikesettejä.

Ostettavissa on paljon erilaisia lisätarvikkeita. On myös olemassa ilmapalloja, ja muita juhlatarvikkeita, joten voit järjestää omat L.O.L. Surprise! -juhlat.

Nukkejen lisäksi ostettavissa on erilaisia L.O.L. Surprise! -teemaisia tavaroita ja vaatteita, aina kuulokkeista penaaleihin.


Disney Princess nuket – satuja rakastaville

Disney Princess nuket

Katso hinta:

Disney Princess antaa lapsille mahdollisuuden astua Disneyn jännittävään maailmaan. Jokainen Disneyn upeista tarinoista tuttu prinsessa tuo mukanaan jännittävän ja uniikin tarinan. Prinsessat ovat kauniita ja vahvoja naisia, joilla on lyömätön rohkeus.

Lumpuissa kasvanut ja orjatyötä ilkeälle äitipuolelleen ja sisarpuolilleen tehnyt Tuhkimo säilytti kauniin asenteensa ympäröivää maailmaa kohti ja sai siitä hyvästä itselleen prinssinsä. Tuhkimo-nukke on puettu kauniiseen siniseen iltapukuun. Hänellä on kruunu ja riisuttavat kengät, hänet on valmistettu muovista ja hän on 26,5 cm pitkä. Nukkea suositellaan 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Kaunis ja rohkea prinsessa Jasmine Aladdin-tarinasta istui palatsissaan ja kaipasi muurin ulkopuolelle, maailman kaikkia seikkailuja. Eräänä päivänä hän rohkaistui ja karkasi, rakastui varasmaiseen katupoikaan Aladdiniin, ja loi itselleen unelmansa, vaikka se olikin vastoin hänen isänsä ja yhteiskunnan tahtoa. Nukke on valmistettu muovista ja tulee hahmon tyypillisissä vaatteissa, mukana seuraa myös lentävä matto,

Muiden Disney Princess -nukkejen joukossa näemme muun muassa Kaunotar ja Hirviö -tarinan Bellen, Pienen merenneidon Arielin, Tähkäpään ja Lumikin. Lyhyesti sanottuna tarjonta on valtava, ja jos sinulla on lapsi, joka pitää saduista ja Disneysta, nämä nuket ovat varmasti nappivalinta!


Tiny Treasures – Äärimmäisen realistinen vauvanukke

Tiny Treasures Nukke

Katso hinta:

Näitä nukkeja pitää katsoa kerran, jos toisenkin arvioidakseen onko kyseessä nukke vai aito vauva, niin aidoilta ne näyttävät. Ne sekä näyttävät että tuntuvat aidoilta pieniltä vauvoilta. Nukke maksaa jos jonkin verran, mutta on jokaisen euron arvoinen, mikäli etsii nimenomaan lähes pelottavan paljon aitoa lasta muistuttavaa nukkea.

Nukkeja on saatavilla erinäköisinä, eri hiusvärein ja -tyylein. Ostettavissa on myös erilaisia lisätarvikkeita. Esimerkkeinä autoistuin, hoitopöytä ja erilaisia vaatteita.

”Tiny Treasuers – Brown haired Doll Giraffe Outfit” -nukke on tummahiuksinen pieni nukke, jonka vaatteissa on kirahvihahmoja. Nukke näyttää, tuntuu ja jopa tuoksuu oikealta vauvalta! Se on 45 cm pitkä ja sitä suositellaan 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

”Tiny Treasures – Doll/w Blond Hair & Blue Bear Outfit” on pieni, 45-senttinen nukke sinisessä potkupuvussa harmaalla karhun kuvalla ja pienellä sinisellä myssyllä. Nuken mukana tulee sairaalamerkki ja syntymätodistus.

Tiny Treasures -nuket ovat suosittuja muun muassa Iso-Britanniassa ja hyvä vaihtoehto sille, joka haluaa vauvanuken, josta huolehtia.


Monchhichi – Tunnetut apinanuket

Monchhichi Tunnetut apinanuket

Katso hinta:

Monchichin tarina alkoi Japanissa vuonna 1974. Sekiguchi Co Ltds-leluvalmistajan omistaja Koichi Sekiguchi loi Monchichit risteyttämällä kaksi aikaisempaa tuotettaan, pehmeän apinan ja peukaloa imevän muotinuken.

Monchicheistä tuli todella suosittuja ja niitä nähtiin ympäri maailman. Ruotsissa nukke oli kaikkein suosituimmillaan 80-luvun alussa, mutta sitä nähdään siellä edelleen.

Tämä on suloinen pieni hahmo, jolla on muoviset kädet, jalat ja kasvot. Muu vartalo on valmistettu useimmiten ruskeasta turkkia muistuttavasta plyysistä. Monchichejä on saatavilla kaikissa mahdollisissa koissa. Hahmolle tyypillistä on se, että sillä on peukalo, banaani tai tutti, jonka voi laittaa sen suuhun. Alun perin nukella oli siniset silmät, mutta vuodesta 1985 lähtien ne ovat olleet ruskeat.

Nukke antaa sekoitetun vaikutelman vauvasta ja söpöstä pienestä eläimestä. Nykyään sille on saatavilla monia erilaisia asuja ja varusteta. Suositellaan 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Monchichi-nuket ovat klassikko, jonka monet aikuiset tunnistavat lapsuudestaan. Ne ovat kuitenkin aivan yhtä suloisia nykyäänkin, ja tämä lelu on usein suosittu sekä poikien että tyttöjen joukossa.


Peppi Pitkätossu nuket – Ruotsalainen lempinukkemme

Peppi Pitkätossu nuket

Katso hinta:

Joo, tässä on Peppi Pitkätossu, la hop sula hei sula hopsan saa! Tämä hyräiltävä lastenlaulu ei ikinä vanhene.

Ei ole mitään väliä kuinka monta vuotta on mennyt siitä, kun kansan rakastama Astrid Lindgren loi fantastisen Peppi Pitkätossu -hahmonsa; lapset ympäri maailman ovat edelleen yhtä kiehtoutuneita Pepin rohkeasta ja uniikista olemuksesta.

Peppi-nuken valmistusoikeudet omistaa ruotsalainen yritys Micki, ja he valmistavat Peppi-nuken lisäksi myös muita hahmoja Peppi Pitkätossun tarinoista.

Micki perustettiin 1944 Gemlassa, Smålandissa. Pippi-tavaramerkin lisäksi he omistavat myös tavaramerkit Skrållan, Babblarna, Nalle, Rubens Barn, sun muita.

Tietenkin Peppi on valikoiman päätähti. Hän on ostettavissa pehmeänä nukkena eri koissa, mutta myös muovisena figuurina. Pidämme todella paljon 40-senttisestä puhuvasta nukesta, joka pystyy lukemaan erilaisia charmikkaita Peppi-sitaatteja monilla eri kielillä. Oikein hauska lelu, joka perustuu yhteen Suomenkin kaikkein rakastetuimpaan lastenkirjojen hahmoon.

Pepin lisäksi saatavilla on myös Tommi ja Annika, apina Herra Tossavainen, hevonen Pikku-Ukko, rosvokaksikko Kukkanen ja Jymy-Juntunen, Pepin isä sekä Prussiluska. Pikku-Ukko on saatavilla myös keppihevosena, jotta voi itse muuntautua Peppi Pitkätossuksi ja ratsastaa suoraan seikkailuun.

Peppi Pitkätossu ei ikinä lakkaa houkuttelemasta uusia sukupolvia leikkiin ja nauruun, ja Peppi-nuket tuppaavat olemaan varma valinta jo Peppi-heränneiden lasten keskuudessa!


MissMiniMe – Nukke, joka muistuttaa sinua

MissMiniMe on norjalainen yritys, joka valmistaa korkealaatuisia nukkeja. Nuket ovat suhteellisen kalliita, mutta ne ovat erittäin hienoja.

Nukkeja on saatavilla monissa eri versioissa, koska MissMiniMe haluaa, että kaikki lapset voisivat löytää juuri heitä muistuttavan nuken niin halutessaan. Nuket ovat 45-senttisiä ja painavat 700g. Ne ovat CE-merkittyjä ja valmistettuja vinyylistä ja pumpulista polyesteritäytteellä.

Jokaisen nuken mukana tulee mekko, kengät, passi ja tarroja. Nukeille on myös ostettavissa paljon erilaisia vaatteita. Ostettavissa on myös erilaisia peruukkeja, jos nukkensa ulkonäköä haluaa muutella.

Nukkejen joukosta löydämme muun muassa:

 • Sara, jolla on pitkät, kiharat, punaiset hiukset.
 • Stella, jolla on pitkät, suorat, vaaleat hiukset.
 • Sara, jolla on tumma ihonväri ja lyhyet, kiharat, tummat hiukset.
 • Maria, jolla on ruskea ihonväri ja pitkät, suorat, tummat hiukset.
 • Isabella, jolla on pitkät, kiharat, vaaleat hiukset.
 • Emilia, jolla on pitkät, suorat, vaaleat hiukset.

Kaikilla MissMiniMe-nukeilla on vaaleanpunainen hame ja valkoinen lyhythihainen toppi vaaleanpunaisin yksityiskohdin. Nämä ovat erittäin hienoja nukkeja, ja pidämme paljon ajatuksesta tarjota jokaiselle lapselle mahdollisuus löytää nukke, johon voi samaistua.


Missä iässä olevat lapset leikkivät nukeilla?

Kiinnostus erilaisia nukkeja ja roolileikkejä kohtaa alkaa yleensä joskus 1,5 ja 2 vuoden iän tienoilla. Tämän jälkeen lapset usein pitävät nukeistaan monia vuosia, ei harvoin aina kouluikään asti.


Tästä löydät lisää vinkkejä leluista!