Paras liukuripatja 2024: Parhaat lumipatjat testissä

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Lumirinnettä voi laskea monella tavalla. Suosittu talvilelu on lumipatja. Pienimmille voi olla vaikeaa ajaa patjalla, mutta noin 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille se on yleensä hauskaa. Tässä on joitakin parhaista lumipatjoista, joita voit ostaa netistä!

Parhaat lumipatjat testissä

Mikä lumipatja on testin paras?

Parhaat ovat peräisin suositulta Stiga-merkiltä. Niitä on kahta mallia Stiga Snow Flyer Jr, joka on hieman pienempi, ja Stiga Snow Flyer Lumipatja.

Toinen vaihtoehto on puhallettavat versiot joita kutsutaan Snow Tube. Niitä on monenlaisia, yksisarvisista suuriin hampurilaisiin, joilla voi laskea alas rinnettä.

Varmista, että lapset käyttävät kypärää kelkkarinteessä. Tässä ovat vinkkimme lasten kypäristä!

Lumipatjat lapsille

Tässä on tarkempi katsaus muutamiin hauskoihin patjoihin, joiden kanssa voi laskea lumen päällä.

Stiga Sports Snow Flyer Jr Lumipatja

Stiga Sports Snow Flyer Lumipatja

Katso hinta täältä:

Mitat: 100 x 50 x 4 cm

Tämä on markkinoiden suosituin lumipatja. Stiga Sportsin klassikko juniorikokoisena. Se on juuri sopivan kokoinen, jotta siihen mahtuu jopa kaksi lasta. Se on tarpeeksi paksu suojaamaan takapuolesi laskiessasi, mutta lapsen on silti helppo vetää rinteeseen yksin.

Stiga Sports -patjat valmistetaan Ruotsissa, ja ne ovat erittäin korkealaatuisia. Tällainen patja kestää normaalikäytössä useita vuosia. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä, ja niissä on vetohihna, jonka avulla patja on helppo vetää mäkeä ylös. On jopa mahdollista vetää patjalla istuvaa lasta.

Siinä on hyvä liuku ja se tarjoaa helposti monta tuntia hauskuutta rinteessä. Useimmille ihmisille, jotka kuulevat sanan lumipatja, tulee mieleen juuri tällainen versio. Stiga Snow Flyer Jr ja sen isompi versio ovat markkinoiden parhaita lumipatjoja!


Stiga Sports Snow Flyer Lumipatja

Stiga Sports Snow Flyer Jr Lumipatja

Katso hinta täältä:

Mitat: 120 x 50 x 7 cm

Tämä lumipatja on samanlainen kuin Stiga junior -malli. Erona on se, että se on isompi, 20 cm pidempi ja 3 cm paksumpi. Se on suunniteltu kahdelle henkilölle, jotka voivat ajaa sillä samanaikaisesti.

Tämä on todella hauska lumipatja vanhemmille lapsille tai aikuisille, joilla on lapsenmielisyyttä. Aikuisena on hauska laskea lapsen kanssa ja lähteä laskemaan mäkeä alas.

Muuten se on laadultaan täsmälleen samanlainen kuin Stigan toinen versio, ja tämäkin on valmistettu Ruotsissa.

Jos haluat suuren lumipatjan, jolla kaksi ihmistä voi ajaa yhtä aikaa, Stiga Sports Snow Flyer on täydellinen valinta!


Snow Tube Unicorn (Puhallettava kelkka)

Snow Tube Unicorn

Katso hinta täältä:

Mitat: 152 cm pitkä

Miten olisi laskea alas mäkeä jättimäisellä puhallettavalla yksisarvisella? Nämä yksisarviaiheiset kyydit liukuvat mäkeä alas yllättävän hyvin!

Se on muhkea kappale, joka on täyteen puhallettuna 152 senttimetriä päästä häntään. Se voi olla hankala pienille lapsille, ja sitä suositellaan vähintään 8-vuotiaille. Sinun on pystyttävä pitämään tiukasti kiinni ja mahdollisesti käyttämään jalkojasi hieman kääntämiseen tai jarruttamiseen, joten älä anna pienempien lasten lähteä laskemaan tällä yksin.

Yksisarvinen on valmistettu kestävästä PVC-vinyylimateriaalista, ja se kestää pitkään, kunhan pysyt lumen päällä, etkä aja kivien tai vastaavien yli.

Joka tapauksessa Snow Tube -yksisarvinen on hauska lelu. Se todella erottuu kelkkamäessä ainutlaatuisena ja juhlavana vekottimena. Lisäksi se on toimiva ja liukuu erittäin hyvin. Erittäin suositeltava kaikille yksisarvifaneille.

Yksi vinkki on ostaa sähköpumppu, jos sinulla ei vielä ole sellaista. Sitä voidaan käyttää myös puhallettaviin kesäleluihin, kuten kylpypatjoihin ja vastaaviin.

Täällä näet vanhoja klassisia pulkkoja, jotka ovat suosittuja!


Yksinkertainen sininen lumipatja

Yksinkertainen sininen lumipatja

Katso hinta täältä:

Mitat: 100 x 50 x 5 cm

Tämä on yksinkertainen lumipatja vakiomallilla. Se on hyvin samankaltainen kuin Stigan patjat ja toimii hyvin mäkilaskussa. Patja on valmistettu PVC:stä, ja se on merkitty myrkyttömäksi ja esikoulukäyttöön sopivaksi.

Siinä on yksinkertainen naru, jolla se vedetään ylös rinteeseen, ja patja on 5 cm paksu, joten sekä aikuiset että lapset saavat riittävästi pehmustetta. Todella mukava patja, jossa on hyvä liuku.

Olisimme luultavasti valinneet tämän, jos Stigan varastot olisivat loppuneet emmekä olisi löytäneet muuta vaihtoehtoa. Mutta se on täysin ajokelpoinen patja, joka toimii hienosti.


Bestway H2OGO! Puhallettavat lumilelut

Bestway H2OGO! Puhallettavat lumilelut

Katso hinta täältä:

Tuotemerkki H2OGO! tunnetaan ehkä parhaiten vesileluistaan, kuten patjoista ja vesiliukumäistä. Mutta heillä on myös talvisarja josta löytyy todella juhlavia puhallettavia patjoja, joilla voi laskea lumimäessä.

Niitä on saatavilla erilaisia malleja ja muotoja:

  • Lumikelkka
  • Pyöreä rengas
  • Reki 2 hengelle
  • Reki 3 hengelle

Nämä talvilelut ovat itse asiassa todella hyviä, mutta valitettavasti niitä voi olla hieman vaikea saada. Ne ovat olleet ajoittain loppuunmyytyjä, eikä niitä ole saatavilla monissa kaupoissa. Paras mahdollisuus löytää sellainen on tarkistaa Amazon-sivustolta, onko niitä varastossa juuri nyt!


Puhallettavat renkaat lumimäkeen

Puhallettavat renkaat lumimäkeen

Katso hinta täältä:

Mitat 120 x 120 x 35 cm

Näitä puhallettavia lumirenkaita löytyy hyvin halvalla. Ne ovat täysin toimivia ja hintaansa nähden varsin hyvän-laatuisia.

Yksi asia, joka on syytä pitää mielessä, on se, että pyöreillä laitteilla on taipumus pyörähtää, kun ajetaan. Ne eivät siis sovellu pienimmille lapsille, vaan pääasiassa vähintään 7-vuotiaille ja siitä ylöspäin. Ne ovat suuret, joten ne sopivat myös aikuisille, jotka haluavat pitää hauskaa rinteessä.

Puhallettavat renkaat on valmistettu PVC:stä, ja ne ovat, kuten sanoimme, melko hyvälaatuisia, ja kunhan niitä käytetään tarkoituksenmukaisesti, ne kestävät pitkään. Sivuilla on kahvat, jotta renkaasta on helpompi pitää kiinni, vaikka rengas alkaisi pyöriä.

Näitä renkaita suositellaan käytettäväksi rinteessä, jossa on avoin pinta-ala, koska niitä voi olla hieman vaikea hallita. Varmista, ettei tiellä ole ihmisiä tai muita esineitä, kun lasket alas mäkeä.

Jos haluat jotain halpaa, tällainen puhallettava rengas voisi olla hauska vaihtoehto!


Täältä voit lukea lisää artikkeleita talvesta!