Paras matkasänky 2024: Testin parhaat kokoontaitettavat vauvansängyt

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Jos matkustat lasten kanssa, voi joskus olla hieman vaikeaa löytää heille hyvä nukkumapaikka. Matkasänky on kätevä ja yleensä melko halpa ratkaisu. Tässä tarkastelemme parhaita tällä hetkellä saatavilla olevia matkasänkyjä!

Lapset matkasängyssä

Mikä matkasänky on testin paras?

Meidän mielestämme paras valinta on BabyBjörn Matkasänky Light. Se on testivoittaja, joka on ollut markkinoilla jo pitkään ja on edelleen ajankohtainen. Sänky on valmistettu uskomattoman hienoista materiaaleista, se on kevyt ja todella mukava. Erittäin suosittu matkasänky!

BabyBjörn Matkasänky Light

Katso hinta täältä:


Toinen uusi tulokas listalla on Bugaboo Stardust Matkasänky. Se on erittäin mukava ja turvallinen sänky, jota on helppo huoltaa ja joka taittuu nopeasti kokoon. Ehdottomasti arvokas ehdokas top-listalle!

Bugaboo Stardust matkasänky

Katso hinta täältä:


Jos haluat perusmallin, voimme suositella Beemoo -matkasänkyä. Se on mukava ja erittäin edullinen matkasänky, joka on yllättävän laadukas. Varmista, että ostat patjan sisältävän version, sillä muuten makuualusta on liian ohut.

Beemoo matkasänky

Katso hinta täältä:


Katso myös vinkit mukavista vauvojen kehdoista!

Arvostelut 11 eri matkasängystä pikkulapsille

Tässä on perusteellisempi katsaus kaikkiin tarkastelemiimme matkasänkyihin.

BabyBjörn Matkasänky Light

BabyBjörn Matkasänky Light

Katso hinta täältä:

Vuoteen mitat: (leveys x pituus x korkeus):82 x 112 x 64 cm.
Paino:Noin 6 kg

Tämä on erittäin käytännöllinen ja suosittu matkasänky laatumerkiltä BabyBjörn. Se on kevyt ja kätevä malli, joka painaa vain 6 kg ja joka on erittäin helppo taittaa kokoon.

BabyBjörnin sänky on erittäin suosittu, ja sängyllä on monia hienoja ominaisuuksia. Sänky on suuri ja tilava, ja siinä on runsaasti nukkumatilaa. Sängyn oston yhteydessä saat patjan, jonka asetat sängyn päälle, kun sänky on levitetty. Silloin lapsesi nukkuu turvallisesti sängyssä, jossa patja on lattialla.

Suuri, mukava nukkuma-alue on turvallinen ja sopii sekä pienille että isommille lapsille vastasyntyneistä noin 3-vuotiaisiin.

Erittäin hyvä yksityiskohta on hieno materiaali, jonka BabyBjörn on valinnut huolellisesti. Niissä käytetään Öko-Tex-sertifioituja materiaaleja ja verkkoja, joiden on todettu olevan hellävaraisia pienten lasten iholle. Sekä vuodevaatteet että patjasuoja voidaan myös pestä pesukoneessa.

BabyBjörnin matkasänky on uskomattoman helppo taittaa kokoon ja saada valmiiksi nukkumaan menoa varten. Sängyn vetäminen pussista ja avaaminen kestää vain muutaman sekunnin yhdellä liikkeellä. Aseta patja sitten vain oikeaan paikkaan, ja nukkumatila on valmis.

Kun ostat BabyBjörn Light -matkasängyn, saat sängyn, patjan ja säilytyslaukun, jotta voit helposti kuljettaa sänkyä ja patjaa mukanasi. Voit halutessasi ostaa myös mukavan, erityisesti luomupuuvillaisen lakanan.

On helppo ymmärtää, miksi niin monet suosittelevat BabyBjörnin matkasänkyä. Se on helppokäyttöinen, painaa hyvin vähän, on turvallinen vauvalle ja erittäin mukava nukkua siinä. Jos matkustat lasten kanssa tai tarvitset sängyn, jota on helppo siirtää, voimme ehdottomasti suositella BabyBjörn Light -matkasänkyä. Se on testattu ja hyväksi havaittu vaihtoehto ja mielestämme edelleen testin paras!


Bugaboo Stardust matkasänky

Bugaboo Stardust matkasänky

Katso hinta täältä:

Vuoteen mitat: (leveys x pituus x korkeus):64 x 98 x 85 cm.
Paino:Noin 7,7 kg

Tämä on yksi monipuolisimmista matkasängyistä, josta on tullut uskomattoman suosittu toimivuutensa ansiosta. Bugaboo Stardust taittuu kokoon uskomattoman nopeasti, ja siinä on sisäänrakennettu patja, jonka avulla voit tarvittaessa laittaa lapsesi nopeasti nukkumaan.

Koko sänky on kevyt, sillä sen kokonaispaino on vain 7,7 kg. Kun se on taitettu kokoon, se ei vie paljon tilaa ja on vain 14 senttimetriä leveä!

Bugaboo Stardust on voittaja jo muotoilunsa ansiosta. Kun haluat avata sängyn, avaa vain kiinnikkeet, ja voit avata koko sängyn vain yhdessä sekunnissa! Kätevämpää ei olekaan, ja jos tarvitset sängyn matkalla, tämä on erinomainen malli, joka kannattaa valita jo pelkästään yksinkertaisuuden vuoksi.

Bugaboo-matkasängyn mukavuus ja turvallisuus ovat myös erittäin hyvät. Kuten mainittiin, siinä on sisäänrakennettu patja, jonka korkeutta voidaan myös säätää. Näin voit mukauttaa sängyn lapsen iän mukaan. Kun vauva on pieni, sänky on hieman ylempänä, jotta et tarvitse taipua alas liikaa nostaessasi lasta sängystä. Kun vauva on hieman vanhempi, voit laskea pohjaa, jotta hänellä on turvallinen nukkumapaikka.

Kun ostat Bugaboo Stardust -matkasängyn, saat mukavan laukun, joka sulkeutuu tarranauhalla. Näin se on helppo kuljettaa mukanasi, mutta se pysyy turvallisesti säilytettynä ohuessa paketissa.

Bugaboo tunnetaan ehkä parhaiten kauniista lastenvaunuistaan, mutta tämä on mielestämme paras matkasänky markkinoilla tällä hetkellä. Se on fantastinen ja helpottaa elämää pikkulasten kanssa paljon liikkeellä ollessa. Bugaboo Stardust -matkasänky on uusi ehdokas kärkipaikalle ja yksi parhaista matkasängyistä tällä hetkellä!


Beemoo matkasänky

Beemoo matkasänky

Katso hinta täältä:

Vuoteen mitat: (leveys x pituus x korkeus):60 x 120 x 76 cm.
Paino:Noin 9,1 kg

Tämä on ehdottomasti yksi halvimmista matkasängyistä, joita voit saada. Se on suosittu, tukeva ja mukava sänky, varsinkin jos ostat Beemoo-matkasängyn patjoineen. Muuten siinä on vain hyvin ohut patja, joka ei sovellu nukkumiseen.

Beemoo-matkasänky on valmistettu nailonista ja puuvillasta, ja sen sivuilla on verkko. Tämä matkasänky on kohtuullisen helppo ottaa mukaan, mutta se painaa hieman enemmän kuin kevyemmät mallit. Kokonaispaino on hieman yli 9 kg. Sängyn mukana tulee kätevä laukku, joka on helppo kuljettaa ja säilyttää.

Kaiken kaikkiaan Beemoo-matkasänkyä on helppo käyttää. Se on erittäin helppo taittaa kokoon, ja ohjeet ovat melko selkeät. Se voi olla hieman hankalampi taittaa kokoon, kun se on pakattava takaisin alas. Mutta kun olet tehnyt sen muutaman kerran, se sujuu yleensä ongelmitta.

Beemoo-matkasänkyä on saatavana useita eri malleja. Heillä on myös pari samanlaista vaihtoehtoa:

 • Beemoo Lux matkasänky
 • Beemoo Excellence matkasänky

Lux-mallissa on pyörät toisella puolella, mikä helpottaa sängyn siirtämistä tarvittaessa. Vaunussa on myös muita pieniä yksityiskohtia, kuten säilytyslokeroita ja luukku, jonka läpi vauva voi ryömiä. Lux on saatavana myös muutamassa muussa värivaihtoehdossa.

Beemoo Excellence Matkasänky on samanlainen versio, mutta siinä on vielä enemmän yksityiskohtia. Siinä on erityisesti erittäin tukevat alumiinijalat. Näin se näyttää enemmän oikealta sängyltä ja seisoo hieman tukevammin lattialla. Tästä huolimatta se ei paina enempää, ja se on yhtä helppo koota. Hieman ylellisempi, mutta kaiken kaikkiaan suhteellisen edullinen matkasänky.

Kaiken kaikkiaan Beemoo-matkasänky on todella hyvä valinta, varsinkin kun otetaan huomioon sen edullinen hinta. Ne toimivat hienosti ja ovat helppokäyttöisiä, mukavia ja edullisia. Suosittelemme lämpimästi lisäpatjan hankkimista, jos sinulla ei jo ole samankokoista hyvää patjaa.


Kinderkraft Joy Matkasänky

Kinderkraft Joy Matkasänky

Katso hinta täältä:

Vuoteen mitat: (leveys x pituus x korkeus):65 x 126 x 76 cm.
Paino:Noin 10,5 kg

Kinderkraft on tuotemerkki, joka usein onnistuu yhdistämään edulliset hinnat ja korkean laadun. Heidän Joy Matkasänkynsä on jälleen yksi laatutuotteiden sarjassa, jossa on monia lisävarusteita ja älykkäitä ominaisuuksia.

Sänky itsessään on tukeva teräsrunko. Se voidaan säätää lapsen koon mukaan, sillä voit säätää sängyn pohjan korkeutta. Matkasängyn sivut on päällystetty verkolla, joka tekee sängystä ilmavan ja antaa sinulle mahdollisuuden nähdä lapsesi sängyssä koko ajan.

Yhdellä lyhyistä sivuista on läppä, joka voidaan avata vetoketjulla. Lapset pääsevät itse sänkyyn, jos he alkavat ryömiä.

Sängyn yhdellä lyhyellä sivulla on kaksi pyörää, joiden avulla sängyn ympäri on helppo liikkua. Ainutlaatuinen ominaisuus on, että voit käyttää sänkyä kehikkona taittamalla kaksi kiskoa alas, jos lapsi tarvitsee keinutusta uneen.

Muita älykkäitä ominaisuuksia, jotka sisältyvät Kinderkraft Joy -matkasängyn ostamiseen, ovat:

 • Laukku sängyn kuljettamista varten
 • Vaihtopöytä
 • Hyttysverkot
 • Musiikkisoitin, jossa on ääni- ja valoefektejä
 • Sängyn päälle ripustetut säilytyskorit

Kinderkraft Joysta on paljon positiivista sanottavaa. Se on todella hyvin suunniteltu matkasänky, jossa on monia ominaisuuksia ja hyviä yksityiskohtia. Valitettavasti itse patja on huono puoli. Se on hyvin ohut ja kova patja, joka ei tunnu riittävän mukavalta, jotta lapsi voisi nukkua sen päällä. Tämä on tietysti helppo ratkaista ostamalla lisäpatja, mutta se kannattaa tietää ennen ostamista.

Toinen tietämisen arvoinen yksityiskohta on, että soittorasiaan tarvitaan paristoja. Se vaatii 3 AA-paristoa, jotka eivät sisälly sängyn oston yhteydessä.

Ohutta patjaa lukuun ottamatta Kinderkraft Joy -matkasänky on yksi edullisimmista tarkastelemistamme sängyistä. Se on edullinen, ja siinä on monia hienoja ja hyödyllisiä ominaisuuksia, joita me todella arvostamme.


Hauck Dream’n Play Plus -matkasänky

Hauck Dream'n Play Plus -matkasänky

Katso hinta täältä:

Vuoteen mitat: (leveys x pituus x korkeus):76 x 125 x 65 cm.
Paino:Noin 11 kg

Tämä on melko suuri matkasänky edulliselta Hauck-merkiltä. Valitettavasti se myydään ilman patjaa, joten sinun on hankittava patja erikseen. Hauckilla on erityinen matkapatja, joka sopii sänkyyn, mutta voit löytää myös muita merkkejä, joiden patjan mitat ovat samat.

Huack Dream on helppokäyttöinen matkasänky. Siinä on hyvät ohjeet, miten se avataan, ja kun olet oppinut sen, se sujuu uskomattoman helposti.

Sänky on valmistettu nailonista ja sen sivuilla on verkkokangas. Se on yksinkertainen mutta tyylikäs ja käytännöllinen matkasänky. Kyseessä on kuitenkin hieman suurempi ja painavampi malli, ja sen ja tarkastelemiemme kevyempien mallien välillä on melkoinen kiloero.

Matkasängyn mukana tulee hyvä laukku, jota on helppo kuljettaa ja säilyttää. Muuten lisävarusteita ei ole paljon, ja sänky on melko yksinkertainen. Se on hyvä ja edullinen sänky niille, jotka haluavat pitää sen yksinkertaisena.

Kaiken kaikkiaan olemme tyytyväisiä Hauck Dream -matkasänkyyn, mutta jos tarvitset patjan, hinta ei ole lopulta niin halpa. Ihan hyvä sänky, mutta ei meidän ykkösvalintamme.


Deryan Matkasänky Baby Luxe

Deryan Matkasänky Baby Luxe

Katso hinta täältä:

Vuoteen mitat: (leveys x pituus x korkeus):75 x 120 x 50 cm.
Paino:Noin 1,8 kg

Tämä on hieman erilaista mallia oleva matkasänky, joka muistuttaa enemmänkin minitelttaa. Deryan Baby Luxe -matkasänky painaa vain 1,8 kg, ja se on selvästi kevyin tarkastelemistamme malleista.

Matkasänky on käytännöllinen ja erittäin helppo asentaa. Aluksi se saattaa vaatia hieman harjoittelua, mutta kun opit, miten se toimii, voit helposti pystyttää sängyn muutamassa sekunnissa.

Koska sänky toimii täysipeittävänä telttana, se on myös erittäin hyvä suoja hyttysiä ja hyönteisiä vastaan. Tämä on suuri etu, jos sitä käytetään lomalla paikoissa, joissa on hyttysiä. Samalla sänky on viileä, ja verkon läpi on hyvä ilmanvaihto.

Toinen ainutlaatuinen yksityiskohta tässä matkasängyssä on se, että siinä on itsestään täyttyvä patja. Se vie hyvin vähän tilaa ja on helppo toteuttaa. Se on kuitenkin melko ohut, eikä se ole kovin mukava. Kannattaa ehkä ottaa mukaan ylimääräinen patja tai ainakin peitto patjan päälle, jotta se olisi hieman pehmeämpi.

Deryan-matkasängyn mukana toimitetaan joitakin muita lisävarusteita, kuten pussi ja makuualusta. Se on melko pieni ja erittäin kevyt sänky, joka sopii hyvin, jos tarvitset 0-2-vuotiaalle lapselle suojaisan nukkumapaikan matkan ajaksi.

Tämä ei ole kaikkein mukavin matkasänky, mutta sen suuri etu on tietenkin sen keveys ja se, että se voidaan pakata ja kuljettaa lähes minne tahansa. Se voi olla erittäin käytännöllinen sänky, jos sinulla on pieni lapsi mukanasi rannalla, piknikillä tai vastaavassa paikassa. Deryan Baby Luxe -matkasängyn avulla pikkuinen voi nukkua turvallisesti lähes missä tahansa.


Hauck Sleep N Play SQ -matkasänky

Hauck Sleep N Play SQ -matkasänky

Katso hinta täältä:

Vuoteen mitat: (leveys x pituus x korkeus):97 x 97 x 76 cm.
Paino:Noin 8,5 kg

Tämä sänky on neliön muotoinen ja siinä on suuri makuualusta. Mutta kun se on taitettu kokoon, se vie hyvin vähän tilaa, ja sitä voi helposti kuljettaa mukana toimitetussa säilytyslaukussa.

Suuren pinta-alan ansiosta Hauck Sleep N Play SQ -sänkyä voidaan käyttää myös hyvänä ja turvallisena leikkipaikkana pienille lapsille. Siitä tulee turvallinen vauvakuntosali, jota voi käyttää sekä kotona että matkalla.

Hauckin matkasängyn etuna on, että se on helppo koota. Se taittuu kokoon nopeasti, ja kun se on valmis, se seisoo tukevasti neljällä jalallaan. Saat kokoontaitettavan patjan, joka peittää koko sängyn pohjan. Se on kuitenkin melko ohut eikä kovin pehmeä, joten saatat tarvita ylimääräistä patjaa, jotta lapsesi voi nukkua mukavasti.

Pidämme tämän matkasängyn koosta. Se, että se on neliön muotoinen, saa sen tuntumaan tilavammalta, ja lapsi voi liikkua vapaasti nukkumis- ja leikkialueellaan. Hauck Sleep N Play SQ on myös melko edullinen, joten se voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat matkasängyn, jossa on suuri pinta-ala. Muista, että saatat joutua täydentämään sitä lisäpatjalla.


Kinderkraft Sofi Matkasänky

Kinderkraft Sofi Matkasänky

Katso hinta täältä:

Vuoteen mitat: (leveys x pituus x korkeus):63 x 107 x 71 cm.
Paino:Noin 8,7 kg

Tämä on erittäin mukava Kinderkraftin matkasänky, jossa on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita muissa matkasängyissä ei ole. Erityistä tässä matkasängyssä on se, että sitä voidaan käyttää neljällä eri tavalla:

 • Sänky
 • Kehto
 • Leikki-kehikko
 • Matkasänky

Se voidaan myös säätää kahteen eri korkeuteen, jotta se sopii vastasyntyneille ja pikkulapsille sekä hieman vanhemmille lapsille noin 3-vuotiaisiin asti.

Kinderkraft Sofi on voittanut palkintoja muotoilustaan, ja se on erittäin suosittu ja laadukas matkasänky. Se on testattu INTERTEKin laboratoriossa, ja se täyttää heidän korkeat turvallisuus- ja kemikaalipitoisuusstandardinsa.

Sänky on erittäin helppo taittaa kokoon muutamassa sekunnissa. Sen jälkeen voit käyttää sitä eri tavoin. Jos lapsesi on pieni, sänky on korkeammassa asennossa. Sitten voit käyttää alaosaa säilytystilana.

Jos haluat käyttää sänkyä leikkikehikkona, sänky voi olla ala-asennossa. Lapsi voi ryömiä ja leikkiä leluilla siellä. Sitten he voivat jopa itse mennä sisään ja ulos vetoketjullisen oven kautta.

Jos haluat keinuttaa vauvaa uneen, säädä lisävarusteita jalkojen alaosassa. Sitten voit keinuttaa sänkyä edestakaisin kuin kehdossa.

Kinderkraft Sofi on laadukas sänky, jonka kaikki materiaalit ovat kestäviä ja korkealaatuisia. Siinä on alumiini- ja teräsrunko ja hienot puuvillamateriaalit pehmeissä osissa. Se on myös erittäin mukava ja helppokäyttöinen.

Kinderkraft Sofin mukana tulee mukava patja, joka on tarpeeksi pehmeä, jotta lapsesi voi nukkua sen päällä. Tämä on erittäin tyylikäs matkasänky hieman korkeammassa hintaluokassa.


Maxi-Cosi Iora matkasänky

Maxi-Cosi Iora matkasänky

Katso hinta täältä:

Vuoteen mitat: (leveys x pituus x korkeus):55 x 93 x 74 cm.
Paino:Noin 10,8 kg

Tämä on tyylikäs ja hyvin suunniteltu matkasänky laatumerkki Maxi-Cosilta. Sitä voidaan käyttää kahdella eri tavalla, joko erillisenä sänkynä tai yhdistettynä sänkyyn, jolloin sinä ja vauva voitte maata vierekkäin.

Tämän matkasängyn suosittu ominaisuus on, että voit säätää sitä jopa 5 eri korkeusasentoon. Näin saat sängyn samalle korkeudelle kuin itse makaat, kun lapsesi sänky on sänkysi vieressä. Silloin olette aivan vierekkäin, ja lapsesi on turvassa sängyssään.

Kun säilytät kaikki vauvallesi tarvitsemasi tavarat matkasängyn alla olevassa lokerossa, ne ovat käden ulottuvilla.

Koko Maxi-Cosi Iora -matkasänky voidaan taittaa kokoon, ja se vie hyvin vähän tilaa. Se voidaan helposti kuljettaa ja ottaa mukaan matkoille mukana toimitetussa säilytyslaukussa. Mukana oleva patja on erittäin pehmeä ja mukava, ja tämä on todella mukava vauvoille sopiva matkasänky.

Periaatteessa ainoa negatiivinen asia tässä sängyssä on se, että sinun on periaatteessa ostettava saman merkin lakanat, ja ne voivat olla hieman kalliita. Oikean kokoisia vuodevaatteita on muuten vain vaikea löytää, ellet ompele niitä itse.

Olemme joka tapauksessa vaikuttuneita Maxi-Cosi Iora -matkasängystä. Se on kauniisti suunniteltu tuote, jossa on älykkäitä toimintoja. Se on turvallinen, pehmeä ja mukava. Se sopii pienille lapsille noin 9 kg:n painoon asti. Maxi-Cosi Iora on suosittu ympäri Eurooppaa, ja mielestämme se on erinomainen matkasänky ja turvallinen sänky makuuhuoneeseen kotona.


AeroMoov Pop-Up matkasänky

AeroMoov Pop-Up matkasänky

Katso hinta täältä:

Vuoteen mitat: (leveys x pituus x korkeus):92 x 130 x 63 cm.
Paino:Noin 5 kg

AeroMoov on erittäin kevyt ja joustava matkasänky, jossa on useita upeita lisävarusteita, jotka suojaavat lastasi erilaisissa tilanteissa.

Sänky itsessään painaa alle 5 kg, mutta kokonaispaino lisävarusteineen on noin 5 kg. Se on yksi kevyimmistä matkasängyistä, ja se mahtuu pieneen, kätevään laukkuun, jota on helppo kuljettaa mukana.

Kun ostat matkasängyn, saat hyvän patjan, jossa on juuri sopiva määrä pehmeyttä. Se on valmistettu vaahtomuovista, niin sanotusta polyuretaanista, jonka paksuus on 3 cm.

Sängyn korkeutta voidaan säätää lapsen koon mukaan. Enintään 6 kg painavat vauvat voivat maata korkeammassa asennossa, johon sinun on vanhempana helppo yltää taivuttamatta selkääsi. Kun vauva kasvaa, voit jatkaa sängyn käyttöä ala-asennossa.

AeroMoov-matkasängyn pitkillä sivuilla on verkko, joka tekee siitä ilmavan ja tekee sängystä läpinäkyvän. Sängyn alusta on vedenpitävä ja varmistaa, että sänky on kuiva, kun lapsi makaa siinä. Saat myös unipesän, jota voidaan käyttää tekemään nukkumisalueesta entistäkin turvallisempi pienille vauvoille.

Hyttysverkkoja ja aurinkovoiteita voi ostaa, jos haluat käyttää AeroMoovia esimerkiksi rannalla tai kesämökilläsi, jossa on hyttysriski, tai muissa paikoissa, joissa tarvitaan lisäsuojaa. AeroMoov Matkasängyn sisällä on tarpeeksi tilaa, jotta sitä voidaan käyttää leikkikehikkona.

Sen lisäksi, että AeroMoov-matkasänky on helppo kuljettaa, sen etuna on myös se, että se on erittäin helppo taittaa kokoon. Se on suunniteltu avautumaan automaattisesti ja olemaan täydellinen joka kerta. Sen pakkaaminen jälkeenpäin on hieman vaikeampaa, mutta sekin on melko helppoa, kunhan opit sen. Tietenkin saat ohjeet, joissa selitetään, miten se tehdään.

AeroMoov Pop-Up -matkasänky on loistava vaihtoehto, jos haluat matkasängyn, jossa on suuri pinta-ala nukkumiseen ja leikkimiseen ja joka on helppo kuljettaa ja vie vähän tilaa. Se on laatutuote, joka on saanut erittäin hyviä arvioita ympäri maailmaa.


Carena Långholmen Matkasänky

Tuotetta ei enää myydä.

Vuoteen mitat: (leveys x pituus x korkeus):77 x 68 x 60 cm.

Tämä on Carenan yksinkertainen mutta erittäin edullinen matkasänky. Se sopii pienille lapsille vastasyntyneistä noin 10 kg:n enimmäispainoon asti. Sänky sopii parhaiten ennen kuin lapsi on alkanut istua tai ryömiä.

Sänky koostuu korista ja jalustasta, ja siinä on verkkopeite, jota voidaan käyttää tarvittaessa. Sivussa on säilytyslokero pienille tavaroille. Muuten tämä on hyvin yksinkertainen ja selkeä muotoilu. Se seisoo tukevasti, mutta sitä ei suositella lapsille, jotka ovat alkaneet liikkua paljon ja saattavat alkaa kiipeillä reunoja pitkin. Pienille vauvoille se on kuitenkin turvallinen ja mukava sänky, joka sopii hyvin edulliseksi ratkaisuksi matkoilla.

Carena Långholmen -matkasänky koostuu erillisinä osina olevista jaloista, makuutilasta ja suffletista. Se on helppo koota, mutta vaatii muutamia eri vaiheita. Se kestää hieman kauemmin kuin monien muiden matkasänkyjen, mutta samalla se on hyvin yksinkertaista ja onnistuu muutamassa minuutissa.

Kaikki osat voidaan säilyttää mukana tulevassa säilytyspussissa. Se ei vie paljon tilaa ja on erittäin kätevä kuljettaa mukana. Kaiken kaikkiaan tämä on erittäin hyvä tuote matkustamiseen, koska se on kevyt ja vie vain vähän tilaa.

Jos olet tyytyväinen yksinkertaiseen sänkyyn ja haluat todella halvan vaihtoehdon, Carena Långholmen on täysin hyvä valinta. Saat suunnilleen sen, mitä voit odottaa rahoillesi, mutta jos haluat, että pikkuisen voi laittaa matkan ajaksi johonkin, se on täysin hyväksyttävä tuote.


Mikä on matkasänky?

Matkasänky on kokoontaitettava sänky, joka sopii vauvoille ja pienille lapsille. Matkasängyn yleisiä ominaisuuksia ovat:

 • Kevyt paino
 • Nopea avata ja pakata
 • Helppo säilyttää ja kuljettaa
 • Turvallinen pienten lasten nukkumiseen

Matkasänkyjä on useita erilaisia, ja ne voidaan valmistaa eri materiaaleista. Monet vaihtoehdot on valmistettu jonkinlaisesta kankaasta, nailonista ja verkosta.

Usein matkasängyt toimitetaan pakettina, jossa on säilytyspussi ja patja. Joskus mukana on muita lisävarusteita ja joskus ne toimitetaan esimerkiksi ilman patjaa.

Kannattaako matkasänkyä ostaa?

Kun matkustat alle 3-vuotiaiden lasten kanssa, matkasänky on erittäin hyödyllinen. Silloin se voi olla hyvä investointi, joka helpottaa elämää lasten kanssa. Vauvatyynyn, peiton ja pehmolelun avulla lapsesi voi tuntea olonsa yhtä turvalliseksi missä ikinä matkustatkin.

Tämä koskee sekä pitkiä että lyhyitä matkoja. Jopa matka lapsen isovanhempien luo voi helpottua, jos lapsella on turvallinen nukkumapaikka.

Jos matkustat lasten kanssa, varmista, että sinulla on mukanasi hyvät vuodevaatteet ja pyjama lapsellesi.

Matkasängyn avulla sinulla on turvallinen nukkumapaikka, jonka lapsesi tunnistaa ja jota voit käyttää missä ja milloin tahansa. Usein uudet paikat eivät ole lapsiturvallisia kuten koti, minkä vuoksi matkasänky on erittäin arvokas.

Lyhyesti sanottuna matkasänky kannattaa ostaa kaikille vanhemmille, jotka matkustavat vauvan kanssa. Jos et matkusta usein, saatavilla on edullisia versioita. Jos matkustat useammin, voi olla syytä investoida johonkin hienompaan malliin.

Jos aiot käyttää sänkyä vain kotona, tavallinen pinnasänky voi olla parempi vaihtoehto.

Mikä on matkasängyn nimi englanniksi?

Matkasänkyä kutsutaan englanniksi nimellä travel cot.


Jos matkustat lasten kanssa, kannattaa tutustua myös lastenrattaisiin liittyviin vinkkeihin!