Paras Nerf-ase 2024: Leluaseet lapsille, jotka pitävät toiminnasta

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Jos etsit hyvää NERF-asetta lapsellesi tai itsellesi, olet tullut oikeaan paikkaan. Oikean NERF-aseen löytäminen voi tuntua kuin olisit viidakossa. Siksi olemme valinneet parhaat NERF-aseet tähän artikkeliin!

Poika, jolla on NERF-leluase

Mikä Nerf-ase on testin paras?

Pidämme Nerf Ultra One -sarjan aseista. Nykyaikaisia, turvallisia ja luodinkestäviä!

NERF Ultra Dorado

Toinen hyvä vaihtoehto on Nerf Elite 2.0 -sarjan aseet. Ne ovat yleensä tehokkaampia, edullisempia ja toimivat tavallisilla ammuksilla.

NERF N-Strike Elite 2.0 Phoenix CS-6

Arvostelut ja läpikäynti kaikista 10 Nerf-aseista

Seuraavassa osiossa on lyhyet arvostelut ja lyhyet katsaukset kaikkiin tarkastelemiimme Nerf-aseisiin.

Nerf Ultra One

Nerf Ultra One

Katso hinta täältä:

Kyseessä on pika-ase, jonka lippaassa on täydet 25 ammusta ja joka ampuu myös jopa 25 metrin etäisyydelle. Pakkaus sisältää riittävästi ammuksia koko lippaan täyttämiseen. Nerf Ultra One kuuluu uuteen Nerf Ultra sarjaan jossa on uudet ammukset. Ammukset saivat jonkin verran kritiikkiä pisteturvallisuudesta, mutta Nerfin mukaan kaikki uudet aseet sisältävät Ultra Darts -ammuksia.

Asetta ei yhtiön mukaan suositella alle 8-vuotiaille lapsille, mikä koskee myös kaikkia artikkelissa mainittuja Nerf-aseita.

Muotoilu on erittäin siisti, enimmäkseen valkoista, jossa on kultaisia yksityiskohtia. Suunnittelun ehdottomasti paras osa on pyöreä lipas, josta pidämme todella paljon. Kun ammut, lipas pyörii erittäin siististi. Yksi asia, joka kannattaa pitää mielessä lippaan kanssa, on, että nuolet on painettava kokonaan alas, muuten lipas voi jäädä jumiin ampuessa.

Aseeseen voi myös lisätä ylimääräisiä ammuksia, joka on toinen arvostettu yksityiskohta. Ase ampuu automaattisesti suurella nopeudella, ja kun lippaassa on 25 ammusta, ampumisen iloa riittää. Tykin ampumiseen tarvitaan neljä C-paristoa.

Aseen ylivoimaisesti suurin vahvuus on sen muotoilu, jonka silmiinpistävin piirre on pyöreä lipas, jonka kapasiteetti on 25 ammusta. Kaiken kaikkiaan Nerf Ultra One on nopeasti ampuva, näyttävä ja suosikkimme tarkastelemistamme aseista.


Nerf N-Strike: Mega Cycloneshock – Pieni malli (Paras kompakti Nerf-ase)

Nerf N-Strike Mega Cycloneshock

Katso hinta täältä:

Nerf N-strike Mega Cycloneshock kuuluu Mega-sarjaan, tämä tarkoittaa, että ammukset ovat hieman isompia kuin muissa. Tarkkuus ei vaikuta, vaan ainoa ero on ammusten ulkonäkö. Voit ladata enintään 6 laukausta kerrallaan, mikä on täydellinen niille, jotka haluavat pienemmän Mega-Nerf aseen.

Tätä voi olla vaikea saada. Tässä on samanlainen versio.

Koska ase on niin kompakti, siinä on vain yksi taktinen kisko, johon voi kiinnittää tavaroita, mutta jos niitä olisi ollut enemmän, siitä olisi ollut vain haitta. Ase ladataan työntämällä ammukset sisään edestä, kuten useimmissa Nerf-aseissa. Ase laukaistaan vetämällä aseen päällä olevaa kahvaa taaksepäin.

Toinen tämän Nerf-aseen positiivinen ominaisuus on se, että se ei tarvitse paristoja. Aseessa on siisti punainen muotoilu ja harmaa tyylikäs kahva. Mielestämme tämä on paras kompakti Nerf-ase, ja siksi suosittelemme Mega Cycloneshockia, jos etsit Mega-sarjan pienempää asetta.


Nerf N-Strike Elite Jolt – Paras halpa Nerf-ase

Nerf N-Strike Elite Jolt

Katso hinta täältä:

Nerf N-Strike Elite Jolt on yksi parhaista edullisemmista Nerf-aseista. Ase on minimalistinen, eikä siinä ole erityisiä yksityiskohtia, ja siinä on tilaa vain yhdelle ammukselle kerrallaan. Elite-sarjan aseen mukana toimitetaan kaksi ammusta. Aseen lataamiseen ei tarvita paristoja, vaan lataaminen tapahtuu vetämällä aseen oranssia vipua alaspäin. Asetta on saatavilla kolmessa eri värissä, oranssina, sinisenä ja vihreänä. Värit sopivat siis jokaiseen makuun.

Tämä on pieni ase, jota voi olla hauska käyttää isomman ja tehokkaamman Nerf-aseen lisäksi. Ase voidaan helposti pakata matkalle tai laittaa housujen taskuun. Lisäksi Nerf N-Strike Elite Jolt sopii täydellisesti vihollisen kimppuun hiipimiseen. Hyvin pienille lapsille tämä voi olla täydellinen pikku ase Nerfin kokeilemiseen, mutta mielestämme on olemassa paljon hauskempia ja tehokkaampia aseita kuin Nerf N-Strike Elite Jolt.


NERF Ultra Dorado – ampuu pisimmälle kaikista Nerf-aseista

NERF Ultra Dorado

Katso hinta täältä:

Tämä on todella hieno ase Ultra-sarjassa, joka erottuu kultaisilla yksityiskohdillaan. Kaikista Nerf-aseista tämä ampuu pisimmälle: jopa 36 metrin etäisyyteen! On kuitenkin syytä muistaa, että Nerf haluaa liioitella pakkauksessa annetun etäisyyden suhteen, siihen miten ase ampuu todellisuudessa, esimerkiksi ulkona jossa tuuli jne. voi vaikuttaa ampuma etäisyyteen. Odota siis, että ase ampuu muutaman metrin lyhyemmälle kuin mitä pakkauksessa lukee.

Tämä ase vaatii 6 AA-paristoa, ja se on puoliautomaattinen, ja sen päällä on taktinen kisko.  Nerf Ultra Doradon lippaaseen mahtuu niin monta ammusta kuin se vaatii paristoja, eli 6 kappaletta. Pakkauksen mukana tulee 12 Ultra-ammusta, joiden kultaisesta väristä me todella pidämme. Enimmäkseen valkoiseen aseeseen kudotut kultaiset elementit luovat erittäin tyylikkään ulkoasun.

Kuten Nerf Ultra One -aseessa, tässä aseessa voi säilyttää ylimääräisiä lippaita, kuten alla olevassa kuvassa näkyy. Nerf Ultra Dorado on hyvännäköinen, ampuu pitkälle ja on selvästi hyvä valinta Nerf-aseeksi.


Nerf Ultra Two – Pieni ja tehokas

Nerf Ultra Two

Katso hinta täältä:

Nerf Ultra Two voidaan kuvata Nerf Ultra Doradon muunnelmaksi, mutta se on pienempi ja ketterämpi pistoolin muodossa. Tämä ase on puoliautomaattinen ja vaatii toimiakseen 6 AA-paristoa. Kiskon yläosassa on taktiikka ja alaosassa yksi taktiikka lisävarusteiden kiinnittämistä varten. Kuvio on valkoinen ja oranssi, ja siinä on herkullisia kultaisia yksityiskohtia. Pakkauksessa on 6 Ultra-ammusta.

Pidämme tästä aseesta lähinnä siksi, että se antaa tunteen cowboy-olemuksesta villissä lännessä. Yleensä Nerf-aseet ladataan työntämällä ammukset sisään takaapäin, mutta Nerf Ultra Two -aseessa lataat aseen kuin oikea cowboy. Nerf Ultra Two on pieni ja tehokas ase, jota suositellaan kaikille, jotka haluavat saada todellisen villin lännen tunteen.


Nerf Nstrike Delta Trooper

Nerf Nstrike Delta Trooper

Katso hinta täältä:

Nerf Nstrike Delta Trooper on pitkä ase, jossa on irrotettava selkä ja etuosa ja 12 mukana tulevaa Elite-ammusta. Ase on päivitetty versio Nerf Retaliatorista, ja se sopii, jos haluat hieman pidemmän aseen. Lippaaseen mahtuu 12 ammusta, ja aseessa on slam-tuli. Se on ylimääräinen yksityiskohta, jonka avulla voit ampua useita laukauksia peräkkäin todella nopeasti.

Tämä ase ei vaadi paristoja, mutta kun ammut normaalitilassa tai slam-tulella, sinun on vedettävä aseen päällä olevaa liukusäädintä edestakaisin. Tämä on monipuolinen ase, jota voidaan käyttää pistoolina, jos taka- ja etuosat poistetaan, tai pidempänä aseena, jos kaikki osat ovat päällä.

Aseessa ei ole taktisia kiskoja, koska Nerf on valinnut yksinkertaisemman ja kapeamman mallin Retaliatoriin verrattuna. Muotoilu on sinistä ja oranssia, mikä antaa vaikutelman klassisesta Nerf-aseesta. Lyhyesti sanottuna se on päivitetty versio Retaliatorista, jossa on lisäominaisuuksia, kuten Slam-tuli ja ohuempi malli.

Mielestämme tämä ase sopii suurimmalle osalle ihmisistä, ja siksi Nerf Nstrike Delta Trooper on erittäin hyvä valinta.


Nerf N-Strike Megalodon Blaster – Siisti muunnelma äänitehosteineen

Nerf N-Strike Megalodon Blaster

Tässä on tehokas ase Mega-sarjassa. Nerf N-Strike Megalodon Blasterissa on suuri sylinteri, johon voit ladata jopa 20 ammusta, mikä on erittäin suuri kapasiteetti Mega-sarjassa. Aseessa ei käytetä paristoja, vaan voimaa saadaan vetämällä aseen kahvasta. Tässä aseessa on käytettävissä slam-tuli, joka on erittäin hauskaa, kun otetaan huomioon sen kapasiteetti, joka on huikeat 20 ammusta.

Tässä aseessa ei ole taktisia kiskoja, koska sille ei ole sopivaa paikkaa, ja mielestämme tämä ei laske aseen luokitusta. Yksi hieno yksityiskohta on äänitehoste, kun lähetät ammuksia, mikä erottaa aseen monista muista Nerf-aseista. Nerf N-Strike Megalodon Blasterin avulla saat paljon toimintaa ja äänitehosteita, mikä tekee siitä erittäin hyvän aseen, jota suosittelemme ehdottomasti!


NERF Fortnite AR-L Risky Reeler – Paras Fortnite Nerf-ase

NERF Fortnite AR-L Risky Reeler

Katso hinta täältä:

Valtavan suositulla Fortnite-pelillä on tietysti oma Nerf-aseensa kaikille faneille. NERF Fortnite AR-L Risky Reeler on väriltään ja muotoilultaan samanlainen kuin Fortnite-sarjan räjäyttäjä. Lipas on kaareva, jotta se jäljittelisi Fortniten asetta, mutta voit käyttää mitä tahansa lipasta aseeseen. Fortnite-ase on puoliautomaattinen, ja sen käyttämiseen tarvitaan neljä AA-paristoa.

Aseen päällä on taktinen kisko lisävarusteita varten. Ase käyttää Elite-nuolia, ja pakkauksessa on 20 sinistä ammusta. Tämä ase on samanlainen kuin toinen NERF-malli nimeltä Stryfe, mutta se on tehty Fortnite-malliin. Jos lapsesi ei pelaa Fortnitea, Stryfe on halvempi vaihtoehto, jossa on sama tarkkuus ja teho.

NERF Fortnite AR-L Risky Reelersin vahvuus on epäilemättä muotoilu, ja jos lapsesi on Fortnite-fani, tämä on luonnollinen valinta!


NERF N-Strike Elite 2.0 Phoenix CS-6

NERF N-Strike Elite 2.0 Phoenix CS-6

Katso hinta täältä:

NERF N-Strike Elite 2.0 Phoenix CS-6:n avulla saat erittäin hienon aseen, jota voi muokata jopa viidellä eri taktisella kiskolla. Aseen mukana toimitetaan 12 Elite-ammusta. Mukana tulee myös tähtäin, jonka voit kiinnittää aseeseen. Näkötarkkuus ei kuitenkaan ole kovin käytännöllinen, koska se on tukossa muovista. Aseen muotoilu ja taktisten kiskojen määrä tekevät siitä erittäin hienon aseen, jonka voi rakentaa niin monella eri tavalla. Voit lisätä lisälaitteita aseen taka- ja etupuolelle muokataksesi sitä vielä enemmän.

Ulkonäkö on erittäin hieno, mutta valitettavasti aseen sisäpuoli ei korvaa sitä. Aseen pitkäaikainen käyttö on hankalaa, koska neljä AA-paristoa sijaitsevat kaukana edessä. Tämä kallistaa aseen painoa eteenpäin, mikä vaikeuttaa tähtäämistä. Jos kuitenkin käytät kantokoteloita aseen päällä, paino tasapainottuu paremmin.

Sitten lippaan ulosottopainike on sijoitettu sopimattomasti, mikä laskee aseelle antamamme arvosanan. Niille, jotka haluavat erittäin röyhkeän aseen, jolla ampua silloin tällöin, tämä saattaa olla hyvä valinta. NERF N-Strike Elite 2.0 Phoenix CS-6 ei kuitenkaan sovi niille, jotka ampuvat useita laukauksia peräkkäin, koska eteenpäin suuntautuva toiminta ja lippaan vapautuspainike heikentävät kokemusta.

Jos haluat erittäin tyylikkään aseen, jota voi muokata monin tavoin, ja jos aiot ampua vain lyhyitä aikoja, NERF N-Strike Elite 2.0 Phoenix CS-6 on sinulle sopiva leluase.


NERF Elite 2.0 Turbine CS 18

NERF Elite 2.0 Turbine CS 18

Katso hinta täältä:

NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 on päivitetty Rapid Strike -malli, jonka maksimikapasiteetti on 24 ammusta. Tässä aseessa on 36 Elite-ammusta, ja sen käyttäminen vaatii neljä C-paristoa, joita mikään muu listan ase ei vaadi. Aseeseen on mahdollista lisätä ylimääräinen tähtäin, mutta se on hieman epävakaa ylimääräisen tähtäimen kanssa aseen rakennustavan vuoksi.

NERF Elite 2.0 Turbine CS 18:ssa on yhteensä neljä taktista kiskoa, joita voit käyttää. Mukana tuleva lipas ei ole kovin hyvä, ja ammukset jäävät usein jumiin ammuslippaaseen, joten suosittelemme käyttämään toisen aseen lipasta. Lippaan irrottaminen on hieman hankalaa, koska painike on melko tiukka.

NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 -aseessa on erittäin hyvä tasapaino, ja sitä on mukava pitää kädessä. Aseen lataaminen ja lippaan koko ovat kuitenkin suuria miinuksia. Jos haluat ampua useita ammuksia peräkkäin, aseen lataaminen on hankalaa, mutta muuten se on erittäin hyvä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 voi olla sinulle sopiva, mutta se riippuu paljon siitä, mitä etsit. Se riippuu muun muassa siitä, kuinka monta ammusta ammut peräkkäin ja onko sinulla käytössäsi muita lippaita.


NERFin usein kysytyt kysymykset (Q&A)

Seuraavassa osiossa on joitakin yleisimpiä kysymyksiä, joita ihmisillä on NERFistä ja sen tarvikkeista.

Mitä eroa on Nerf Eliten ja Nerf Megan välillä?

Nämä ovat Nerfin kaksi yleisintä asetyyppiä, jotka molemmat ovat Hasbron valmistamia. Ainoa merkittävä ero on oikeastaan ammuksissa. Nerf Elite -ammukset ovat kapeampia, ja niiden avulla voit ladata enemmän laukauksia kerralla. Megat ovat hieman suurempia ammuksia, joita mahtuu aseisiin vähemmän kerrallaan.

Mega-ammuksien käyttö Elite-aseissa tai Elite-ammuksien käyttö Mega-aseissa ei ole mahdollista. Lentonopeus ja -tarkkuus ovat aseiden välillä samat, ainoa ero on suunnittelussa. Elite-ammukset ovat yleisin ammustyyppi, mutta se tulee muuttumaan tulevaisuudessa.

Mikä on NERF Ultra -sarja?

Tämä on Nerfin uusi yritys Ultra-sarjassa, jossa on vain uusia ammuksia, mutta aseiden muotoilu pysyy pitkälti samana. Nerf sanoo, että jatkossa kaikki aseet valmistetaan Ultra-sarjassa, mikä tarkoittaa, että Elite- ja Mega-aseiden ammukset eivät toimi uusissa aseissa. Nerf tekee tämän siirron todennäköisesti siksi, että muut yritykset eivät pystyisi kopioimaan ammuksia, kuten Elite- ja Mega-aseiden kohdalla.

Monet ostavat Nerf-aseet, mutta ostavat sitten muita ammuksia, koska Nerfin omien ammuksien laatu ei ole kovin hyvä. Ultra-sarjan ammukset ovat hieman kovempia eivätkä yhtä joustavia, mutta niiden laatu ei ole parantunut. Toisaalta Nerfin aseet ovat ylivertaisia, ja on varmaan parempi tottua siihen, että Ultra-sarja on tunnettu tulevaisuudessa, ja toivoa, että ammuksien laatua voidaan parantaa.

Mikä on NERF Tactical Rails?

Lähes jokaisessa Nerf-aseessa on yksi tai useampi taktinen kisko, johon voit kiinnittää tähtäimiä, suojia, kahvoja tai paikan lisäammuksille. Tämä on hyödyllinen yksityiskohta, jonka avulla voit rakentaa aseita, joissa on lisävarusteita. Jokaisessa aseessa on eri määrä kiskoja, jotka mainitaan kunkin Nerf-aseen arvosteluissa.


Täältä näet lisää leluja käsitteleviä artikkeleita!