Paras nukkekoti lapsille 2024: Suloisia sisustettavia nukkekaappeja leikkeihin

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Lapset ovat pitkään leikkineet nukkekodeilla. Monet lapset pitävät nukeilla leikkimisestä ja niiden kodin sisustamisesta. Tässä artikkelissamme annamme vinkkejä eri valmistajien ja hintaluokkien kaikkein hienoimmista nukkekodeista juuri nyt!

Tyttö leikkii nukkekoti

Mikä nukkekoti on testien paras?

Ehdoton suosikkimme on Lundbyn nukkekoti. Tällä ruotsalaisella tavaramerkillä on monia kauniita ja yksityiskohtaisia nukkekoteja, joihin kuuluu mieletön määrä lisätarvikkeita, joten voit sisustaa ne juuri oman mieltymyksesi ja mielikuvituksesi mukaan.

Lundby nukkekoti

Jos kotoanne löytyy jo Barbie-innostuneita, on näihinkin leikkeihin sopivia nukkekoteja mielin määrin, joista valita. Meistä unelmien nukkekoti on nimensä mukaisestikin nimenomaan Barbie Dreamhouse. Tällä talolla on kokoa, se on jopa 114 cm korkea!

Barbie DreamHouse Nukkekoti 114 cm

Toinen hyvä tavaramerkki, jota kannattaa tarkistella tarkemmin, on Kidkraft ja heidän nukkekotinsa. Heillä on monia suuria ja yksityiskohtaisia nukkekoteja, jotka sopiva isoille, usein jopa 30-senttisille nukeille, tai Barbie-nukeille.

Kidkraft nukkekaappi Uptown Dollhouse

Katso myös vinkkimme hienoista nukeista lapsille!

Lista erilaisista nukkekodeista eri tavaramerkeiltä

Nukkekoti avaa rajoittamattomasti mahdollisuuksia leikin suhteen. Lapsi voi yksinkertaisesti astua sisään uuteen maailmaan ja antaa nukkejen tehdä mitä tahansa, olla miten tahansa, ja antaa mielikuvituksen virrata.

Tämä on tietenkin sekä luovuutta että mielikuvitusta kehittävää, sen lisäksi että leikki on lapselle hauskaa sen aikanakin. Nukkekoti on lyhyesti sanottuna lelu, josta riittää lapselle sekä iloa että oppimista.

Toinen hyvä puoli juuri nukkekodeissa on se, että niissä on aina jotakin uutta, jota kokeilla. Tarjolla on koko ajan mahdollisuus uusiin tapahtumiin ja täten leikki ei lopu koskaan. Toisin sanoen tämä on lelu jolla lapsi voi leikkiä vuodesta toiseen tylsistymättä.

Alla olevassa oppaassa vertailemme juurikin erilaisia nukkekoteja. Tarkastelemme kaikkea materiaaleista hintoihin ja lisätarvikkeisiin ja yritämme antaa perustavanlaatuisen kuvan siitä, kenelle uskomme eri tuotteiden sopivan. Tämän oppaan avulla uskomme löytäväsi nukkekodin, jonka ansiosta juuri sinun lapsesi pääsee aloittamaan monet hauskat ja jännittävät tuntinsa mielikuvituksensa maailmoissa.

Lundby nukkekoti

Lundby nukkekoti

Katso hinta:

Lundby-tavaramerkillä on useita erilaisia nukkekotimalleja markkinoilla. Vaihtoehdoista löytyy muun muassa iso malli, jossa on vinokatto ja jopa 4 eri huonetta ja paljon erilaisia yksityiskohtia ja sisustuselementtejä.

Lundby on ruotsalainen tavaramerkki, jonka omistaa leluvalmistajien klassikko Micki. Heidän Lundby-tuotteensa suunnitellaan Smålandissa ja ne ovat todellinen klassikko nukkekotien parissa.

Hienoa näissä nukkekodeissa on se, että ne ovat laajennettavissa ja yhdistettävissä jälkikäteen. Voit siis hyvin osaa alkuun pienemmän kodin yksinkertaisimmin lisätarvikkein. Jos lapsen mielenkiinto kasvaa, voit jälkeenpäin täydentää kokoelmaa sopivin lisäosin, huonein, kalustein ja nukein nukkekotia laajentaaksesi.

Tarjontaan kuuluu myös pienempiä yhden huoneen malleja. Nämä voivat olla täydellisiä lisiä heille, joilla on jo nukkekoti, tai sopiva sille, joka ei välttämättä halua ostaa isoa nukkekotia.

Valikoimista löytyy myös paljon erilaisia tarvikkeita, kuten rappusia, nukkeja ja sisustustarvikkeita, jotka tekevät leikistä vielä hauskempaa ja todenmukaisempaa.

Ostettavissa on myös pieniä yksityiskohtia, kuten sytytettäviä lamppuja ja ruokatarvikkeita, joilla täydentää keittiön kaappeja. Mickin kotisivuilta voit jopa ladata erilaisia kuvioituja tapetteja, jotka voit tulostaa ja laittaa nukkekodin seinille! Kun on kyse todenmukaisuudesta ja yksityiskohtaisuudesta on Lundby ehdoton markkinoiden ykkönen!

Lapsille, jotka toivovat leikiltä mahdollisimman suurta todenmukaisuutta, kannattaa siis suunnata katseet tämän valmistajan suuntaan. Lundby on ehdoton suosikkimme nukkekotien valmistajista!


Kidkraft nukkekaappi – Uptown Dollhouse

Kidkraft nukkekaappi Uptown Dollhouse

Katso hinta:

Mikäli etsit lapsellesi todella suurta nukkekotia ja olet myös valmis panostamaan siihen rahallisesti, saattaa tämä Kidkraftin tuote olla sinulle sopiva. Tämä nukkekotimalli todellakin sallii mielikuvituksen virrata rajoituksetta.

Malli on tosiaan todella suuri – suurempi kuin suurin osa muista tämän oppaan esittelemistä malleista. Kodin viisi huonetta ja kattoterassi tarjoavat runsaasti erilaisia ympäristöjä erilaisiin seikkailuihin. Mukana tulee myös äärettömän paljon erilaisia lisätarvikkeita, kuten piano, grilli, ja muita asioita.

Tässä tuotteessa on myös hienoja yksityiskohtia nukkekodin sisätiloissa, muun muassa kerrosten väliä kulkeva hissi, interaktiivisia lisäosia kuten vessa, joka pitää ääntä vedettäessä, ja nukkekodin ulkopuolella sijaitseva sytytettävä lamppu.

Tämän kaltainen talo on hyvä valinta myös niille lapsille, jotka haluavat värikkäämmän nukkekodin. Sen vaaleanpunaisen värin ansoista se sopii leikkiin ja mielikuvituksen pyörteisiin, vaikkakin ehkä todenmukaisuuden kustannuksella.


Barbie DreamHouse Nukkekoti 114 cm

Barbie DreamHouse Nukkekoti 114 cm

Katso hinta:

Tämä on erityisesti Barbie-nukeille kehitetty nukkekoti. Yksi tuotesarjan tuotteiden ostamisen plussapuolista on se, että kyseessä on yksi suurimmista nukkejen ja nukkekotien valmistajista. Täten saatavilla on jatkuvasti uusia tuotteita ja valikoima päivittyy tasaiseen tahtiin, mikä on hyvä niille, jotka haluavat paljon leluja ja mahdollisuuden täydentää kokoelmaansa ajan mittaan.

Tässäkin on kyseessä värikäs nukkekoti, joka sallii mielikuvituksen virrata leikkien parissa. Talossa olevat sisäliukumäet saavat lapsen uppoutumaan leikin maailmaan, jossa kaikki on mahdollista.

Koska kyseessä on suositut tuotteet, hinta karkaa valitettavasti suhteellisen korkealle. Jos kuitenkin haluat ostaa tuotteita yhdeltä alan suurimmalta valmistajalta ja siten asettaa itsesi enemmän tai vähemmän lisäosien ja muiden tuotteiden rajattoman valikoiman äärelle, voi tämä olla täydellinen valinta.


KidKraft Nukkekoti Marlow Barbielle

KidKraft Nukkekoti Marlow Barbielle

Katso hinta:

Jos haluat nukkekodin, joka on mitoitettu Barbie-nukeille, mutta haluat tehdä pesäeroa Barbie-tuotteiden mahdolliseen muoviseen ja huteraan näppituntumaan, voi tämä olla sinulle todella hyvä valinta. Tämän mallin sisustus on hieman hillitymmän värinen ja se on sisustettu tyylikkäin tuolein ja runsain kasvein.

Toinen hauska asia on se, että osassa tarvikkeita ja kalusteita on interaktiivisia yksityiskohtia, kuten ääniä. Ne tekevät leikistä vieläkin hauskempaa ja jännittävää ja mukaansa tempaisevampaa. Malli on suuri ja useamman kerroksen korkuinen, joten se mahdollistaa monenlaiset erilaiset seikkailut erilaisissa tiloissa ja huoneissa.

Myös hinta on oikeastaan todella hyvä verrattuna moniin muihin suurimpiin nukkekoteihin, joiden sarjaan myös tämä nukkekoti kuuluu. Vaikka kyseessä onkin yksinkertaisempia malleja hieman kalliimpi vaihtoehto, voi se silti sopia sinulle, joka haluat ison nukkekodin hyvään hintaan.


KidKraft Piraatti Nukkekoti

KidKraft Piraatti Nukkekoti

Katso hinta:

Tätä tuotetta kuvannee kaikkein parhaiten sana seikkailu. Tässä on nimittäin kyseessä nukkekoti, jonka teema on merirosvot, ja se sopii siten myös hieman hurjempia leikkejä kaipaaville lapsille. Malli sopii täydellisesti esimerkiksi silloin, kun lapsi kaipaa lisää vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Erinomainen puoli tässä tuotteessa on se, ettei pakettiin kuulu ainoastaan nukkekoti. Mukaan saat myös yhteenkuuluvan merirosvolaivan, joten leikin voi siirtää ulos kodista ja villeimmille vesille.

Tämän lisäksi nukkekodin mukana tulee myös nukkeja, tai merirosvohahmoja, joilla lapsi voi heti leikkiä. Suurimmassa osassa muita malleja ei ole mukana tulevia nukkeja, vaan ne on ostettava erikseen.

Tuotteen hinta on suhteellisen korkea ottaen huomioon itse nukkekodin vähäiset yksityiskohdat. Katolla on kuitenkin hurjat tykit ja mukana tulevan merirosvolaivan ansiosta tuote voi meidän näkemyksemme mukaan kuitenkin olla muutaman ylimääräisen euron arvoinen, jos lapsesi kaipaa tilaa uusille seikkailuille.


KidKraft Nukkekoti Country Estate valolla ja äänillä

KidKraft Nukkekoti Country Estate valolla ja äänillä

Katso hinta:

Tässä on yksi tämän oppaan kaikkein suurimmista nukkekodeista. Sen jopa 10 huonetta neljässä eri kerroksessa tarjoavat mahdollisuuden loputtomaan hauskanpitoon eivätkä mahdollisuudet uusiin seikkailuihin lopu koskaan. Kuten monet muutkin nukkekodit on tämäkin värikäs tuote vaaleanpunaisen ja liilan sävyissä.

Talo on sisustettu erilaisin kalustein, joiden ansiosta se itse asiassa muistuttaa paljon oikeaa taloa. Tämä tekee siitä täydellisen lapsille, jotka kaipaavat leikiltä todenmukaisuutta.

Lapsesi voi muun muassa leikkiä autotallilla, jonne leikkiautot voi pysäköidä. Löydät talosta myös todenmukaisia kalusteita, kuten grillin ja kylpyammeen, jotka tuovat lisää hupia leikkiin. Mallissa on myös useita interaktiivisia yksityiskohtia erilaisten valojen ja äänien muodossa, jotka tekevät leikistä entistä hauskempaa.

Mallin suurin miinuspuoli on sen hinta, joka on valitettavasti muihin markkinoiden tuotteisiin korkea. Mikäli kuitenkin haluat suuren nukkekodin, jossa on useita huoneita ja todella paljon kalusteita, on tämä yksinkertaisesti näitä kaikkein eniten tarjoava tuote.


Barbie-talo nukella ja kalusteilla

Barbie-talo nukella ja kalusteilla

Katso hinta:

Kuten mainitsimme aikaisemmin, voivat Barbie-nukeille kehitetyt nukkekodit olla hyvä valinta niille, jotka haluavat kyetä ostamaan uusia tuotteita ja lisätarvikkeita leikin vauhdittamiseen. Tässä on kyseessä juuri sellainen nukkekoti, joka on kuitenkin hieman yksinkertaisempi ja sopii sinulle, joka et halua markkinoiden kaikkein kalleinta tuotetta.

Talo koostuu erilaisista yhdistetyistä seinistä ja siihen sisältyy muun muassa sänky ja keittiö. Täten tuotteesta saa eri huoneiden käsityksen, ilman että kyseessä on kokonainen talo.

Suuri plussapuoli tässä tuotteessa on se, että mukana tulee Barbie-nukke. Kuten aikaisemmin sanoimmekin, tämä on suhteellisen ainutlaatuista, koska useimpien tuotteiden kohdalla nukke ei oletusarvoisesti ole mukana paketissa. Se, ettei nukkea tarvitse ostaa erikseen, on tietenkin monen vanhemman mielestä suuri etu.

Malliin kuuluu useita eri lisätarvikkeita kuten tuoleja ja kasveja, jotka tekevät leikistä vieläkin todenmukaisemman. Mainittavaa on myös se, että talo on värikäs ja sopii siten lapsille, jotka haluavat päästää mielikuvituksen valloilleen omassa mielikuvitusmaailmassaan.

Tuotteen hinta on suhteellisen matala verrattuna muihin suurempiin tuotteisiin. On kuitenkin mainittava, että saat rahoillesi aika paljon enemmän vastinetta valitessasi nukkekodin valmistajalta, joka ei ole yhtä suosittu, kuin Barbie.


Barbie-talo sisustuksella ja 3 nukella

Barbie-talo sisustuksella ja 3 nukella

Katso hinta:

Tässä on vielä yksi tuote, joka on kehitetty nimenomaan Barbie-nukeille. Tämä on hieman pienempi nukkekoti, jonka mukana tulee leikkiä vauhdittavat nuket ja erilaisia lisätarvikkeita.

Tuotteen erottaa muista se, että sen ostaessasi lapsesi saa jopa 3 Barbie-nukkea sen mukana. Täten lapsi voi leikkiä ja pitää hauskaa useiden eri hahmojen kanssa ja sinä vanhempana et joudu ostamaan nukkeja erikseen.

Talossa on myös neljä eri huonetta kahdessa kerroksessa. Talossa ei kuitenkaan ole erityisen paljon seiniä ja sen design on hieman yksinkertaisempi, joten se ei muistuta oikeaa taloa oikeastaan kovin paljon.

Kuten suurin osa muistakin Barbielle kehitetyistä tuotteista on tämä kokoonsa nähden suhteellisen hintava. On kuitenkin painottamisen arvoista, että Barbielle ja siten tähän taloon ja koko jättimäiseen Barbie-universumiin on ostettavissa useita erilaisia lisätarvikkeita.


Disney Princess Ultimate Celebration Castle Nukkekoti

Disney Princess Ultimate Celebration Castle Nukkekoti

Katso hinta:

Jos lapsesi rakastaa Disneyn hahmoja ja prinsessoja, voi tämä vaihtoehto olla erinomainen. Tämä on Disney-prinsessojen maailman inspiroima linna, jossa kaikki eri satujen hahmot voivat asua yhdessä lapsen leikeissä.

Linna on todella iso, jopa 122 cm korkea. Siinä on useita kerroksia ja jopa 29 erilaista lisäosaa ja tarviketta. Toisin sanoen se antaa paljon tilaa ja mahdollisuuksia lapsien leikeille ja Disney-maailmassa seikkailemiseen.

Mainittavaa on, että linnassa on myös interaktiivisia ja jännittäviä toimintoja. Yläkerroksessa oleva ikkuna ääntelehtii ja välkähtelee ilotulitusten tapaan.

Linnan kokoa ajatellen ei ole kovinkaan yllättävää, että se on myös hinnaltaan haitarin yläpäässä. Jos lapsesi pitää Disneyn eri saduista ja elokuvista on tämä kuitenkin tuote, johon muutaman lisäpennosen sijoittaminen voi olla sen arvoista.


Pipsa Possu Päivä & Yö Nukkekoti

Pipsa Possu Päivä & Yö Nukkekoti

Katso hinta:

Tämä nukkekoti sopii ehkä kaikkein parhaiten hieman pienemmille lapsille, noin 3-vuotiaista lähtien. Tämä hintansa arvoinen tuote useilla interaktiivisilla ja jännittävillä toiminnoilla tarjoaa useiden tuntien arvosta hauskoja leikkejä kaikille Pipsa Possusta ja tämän ystävistä pitäville lapsille.

Ensinnäkin tässä nukkekodissa on kaksi eri asetusta. Lapsesi voi vaihdella talon asetuksia päivästä yöhön, jolloin usea yksityiskohta talossa muuttuu.

Talossa on myös mahdollisuus soittaa useita TV-ohjelmasta tuttuja ääniä. Lisäksi mukana tulevat hahmot voi sijoittaa talossa eri paikkoihin erilaisten toimintojen käynnistämiseksi. Nämä toiminnot vaihtelevat sen mukaan, onko lapsesi asettanut talon päivä- vai yötilaan.

Tuotteen hinta on yllättävän matala huomioon ottaen kaikki sen tekniset toiminnot ja tunnetut hahmot. Hyvä ostos, jota voimme lämpimästi suositella sinulle, joka etsit nukkekotia hieman pienemmille lapsille.


Disney Encanto Madrigal House Lelusetti

Disney Encanto Madrigal House Lelusetti

Katso hinta:

Kolmessa kerroksessa sijaitsevat seitsemän huonetta tekevät tästä suuren nukkekodin, jonka inspiraation lähteenä on ollut muutama vuosi sitten julkaistu Disneyn Encanto-elokuva. Tämä tuote sopii erinomaisesti niille lapsille, jotka ovat kyseisen elokuvan suuria faneja ja jotka haluavat kyetä leikkimään elokuvan eri tapahtumia.

Yksi hyvä plussa nukkekodissa ovat sen monet erilaiset jännittävät toiminnot, jotka tekevät leikistä entistäkin hauskempaa ja interaktiivista. Yhtenä esimerkkinä nukkekodissa voi leikin aikana soittaa erilaisia elokuvasta tuttuja ääniä, kuten musiikkia. Lisäksi koko setti on muunnettavissa välkkyväksi valoshowksi, jota suurin osa lapsista varmasti arvostaa.

Mallissa on myös useita erialisia yksityiskohtia ja kalusteita, joiden ansiosta se muistuttaa elokuvan taloa entistäkin enemmän. Ajatellen elokuvan suurta suosiota, nukkekodin kokoa ja sen monia hienoja toimintoja on tämä nukkekoti kuitenkin mielestämme odotettua edullisempi ja itse asiassa suorastaan hintansa arvoinen vaihtoehto.


Playmobil Dollhouse iso

Playmobil Dollhouse iso

Katso hinta:

Tässä on iso talo Playmobilelta, joka voi olla hyvä vaihtoehto lapsille, jotka pitävät sisustamisesta ja järjestelemisestä ja arvostavat leikkimaailmaa, joka on piirrosmaisempi ja mielikuvituksellisempi. Malli on hieman kalliimpi vaihtoehto, mutta siinä on useita hauskoja toimintoja, joiden ansiosta se saattaa olla hintansa arvoinen.

Tuotteeseen esimerkiksi kuuluu nuket, joka on ehdottomasti suuri plussa, ja joka kannattaa ottaa huomioon hintaa tarkastellessa. Lisäksi nukkekotiin on luotu useita hauskoja toimintoja, kuten ovikello josta oikeasti tulee ääni ja postia, jota voi laittaa postilaatikkoon.

Seinät ovat myös sisutettavissa usein erilaisin kuvin ja koriste-esinein, jotka tulevat paketin mukana. Tässä talossa lapset voivat siis leikkiä useita jännittäviä leikkejä ja talossa on runsaasti tutkittavia asioita.

Talon hinta on valitettavasti tämän kaltaiselle tuotteille korkea, ja jos sinulla on lapsellesi ostettavan nukkekodin suhteen budjetti, ei tämä ehkä ole kaikkein paras vaihtoehto. Mikäli kuitenkin olet valmis sijoittamaan nukkekotiin hieman enemmän, voi se todellakin olla hintansa arvoinen.


Classic World Nukkekoti Iso

Classic World Nukkekoti Iso

Katso hinta:

Tämä on hieman yksinkertaisempi nukkekotimalli, joka on kuitenkin todella iso. Se on jopa 116 cm korkea ja suurikokoinen, joten siinä on hyvin tilaa leikille.

Tuotteen erottaa muista markkinoiden vastaavista tuotteista se, ettei siinä oikein ole minkäänlaisia yksityiskohtia, kuten sisustusta tai muuta. Sen sijaan talo on maalattu valkoiseksi ja siinä on aika vähän huoneita, joita yhdistävät valkoiseksi maalatut raput.

Talon sisustus on siis lapsen mielikuvituksen varassa. Ehkä voisitte yhdessä tehdä omia pieniä kalusteita tai hahmoja, jotka voisivat asua talossa?

Ajatellen tämän nukkekodin suurta kokoa, on sen hinta muihin samankokoisiin nukkekoteihin verrattuna kuitenkin matala. Jos et ole kiinnostunut muihin nukkekoteihin kuuluvista yksityiskohdista ja kalusteista, vaan haluat lapsellesi jotain pelkistetympää, voi tämä olla tuote, jonka ansiosta säästät sievoisen summan.


Cloudberry Castle nukkekoti

Cloudberry Castle nukkekoti

Katso hinta:

Mikäli etsit lapsellesi nukkekotia rajoitetulla budjetilla tai jos haluat tehdä hintansa arvoisen ostoksen, on tässä sinulle suosittelemamme tuote.

Nukkekodin ulkoinen design on suhteellisen pelkistetty, mutta sen avatessasi löydät sen sisältä jopa neljä huonetta. Nukkekodin mukana tulee myös runsaasti yksityiskohtia ja lisätarvikkeita, joita voit käyttää sen sisustuksessasi tuodaksesi oman persoonallisen lisäsi.

Hinta on tosiaan matala, mutta saat sitä vastaan kuitenkin paljon samoja yksityiskohtia kuin monissa kalliimmissa vaihtoehdoissa. Mielestämme tämä on hyvä ostos, minkä lisäksi puusta valmistettujen yksityiskohtien ja kalusteiden voi olettaa kestävän pitkään.


Alice & Fox nukkekoti

Alice & Fox nukkekoti

Katso hinta:

Tässä on malli, joka voi sopia hyvin sinulle, jonka mielestä monet muut mallit sisältävät liian paljon yksityiskohtia ja sisustuselementtiä ja etsit lapsellesi ennemminkin kunnollista ja kestävää nukkekotia. Tämä tuote on yksi tämän oppaan suurimmista malleista, se seisoo neljällä jalalla ja on siten hyvällä korkeudella, ilman että leikkijän tarvitsee seistä penkillä tai kirjoituspöydällä

Kahdessa kerroksessa sijaitsevien kuuden huoneen ansiosta nukkekodissa on reilusti sisustettavaa tilaa ja tilaa nukeille seikkailla. Isoksi plussapuoleksi on myös laskettava se, että nukkekoti on mitä suurimmalla todennäköisyydellä pitkäkestoinen. Se on valmistettu kestävästä puusta, jonka ansiosta se luultavasti kestää kauan.

Viimeisenä myös sen hinta on todella hyvä, ottaen huomioon nukkekodin koko. Jos haluat lapsellesi vain nukkekodin etkä halua sijoittaa esimerkiksi kalusteisiin tai sisustukseen, on tämä luultavasti yksi kaikkein eniten hintansa arvoisista vaihtoehdoista.


Disney Frozen 2 Arendelle linna

Disney Frozen 2 Arendelle linna

Katso hinta:

Frozen on yksi viime vuosien kaikkein suosituimmista lastenelokuvista. Monet lapset rakastavat tätä jännittävää tarinaa ja tässä onkin elokuvasta tutun linnan muodossa nukkekoti, jonka ansiosta rakastettu tarina voi siirtyä valkokankaalta suoraan lapsesi huoneeseen, tai minne tahansa muualle.

Suuri plussa tässä tuotteessa on sen kokoontaitettavuus. Koottuna linna vie aika paljon tilaa ja on kohtuullisen suuri, mikä on toki hauskaa leikin aikana, mutta kun on siivouksen aika, sen seinät voidaan kaataa niin, että nukkekoti vie huomattavasti vähemmän tilaa.

Tämän nukkekodin hinta on valitettavasti aika korkea. Se sisältää toki paljon lisätarvikkeita, mutta ei kuitenkaan yhtä paljon, kuin jotkut muut mallit. Jos lapsesi, kuten moni muukin, kuitenkin rakastaa Frozen-elokuvan seikkailuja ja hahmoja, voi olla täysin perusteltua maksaa tästä nukkekodista hieman enemmän.


Peppi Leikkimaailma Huvikumpu nukkekoti

Peppi Leikkimaailma Huvikumpu nukkekoti

Katso hinta:

Tämä on tämän oppaan pienempiä nukkekoteja, mutta siitä huolimatta ehkä jopa se, joka tarjoaa kaikkein eniten hauskanpitoa ja jännittäviä leikkejä. Tämä nukkekoti perustuu Peppi Pitkätossun tarinoihin ja mukailee tämän Huvikumpu-taloaan. Huomaa, että setin hahmot on ostettava erikseen!

Talon sisällä ei ole kovin paljon yksityiskohtia. Lapsesi tosin saa setin mukana tarroja, joilla taloa voi sisustaa verhoin, tauluin ja muilla yksityiskohdilla.

Taloon kuuluu myös useita eri hahmoja, kuten Peppi, poliisit Kling ja Klang sekä Pepin hevonen, Pikku-Ukko, jotka ovat ostettavissa erikseen. Talon mukana tulee kuitenkin sen alusta, joka mukailee Pepin maailmaa.

Lopuksi tarkastelemme hintaa, joka on suhteellisen matala. Mainittavaa on kuitenkin se, että tähän taloon saattaa joutua ostamaan kalusteet, nuket ja hahmot erikseen, jotta leikistä tulisi mahdollisimman hauskaa.


Bamse Leikkisetti Bamsen Kylä

Bamse Leikkisetti Bamsen Kylä

Katso hinta:

Tämä ei ole vain nukkekoti, vaan itse asiassa jopa neljä nukkekotia yhdessä setissä. Nalle ystävineen ovat rakastettuja hahmoja ja lapset arvostavat varmasti mahdollisuutta leikkiä elokuvista ja sarjoista tutuissa ympäristöissä. Tämä on yksi monista tavaroista, joka on täydellinen lahja lapselle, joka lukee Nallea.

Setiin kuuluu Kilpisen talo, Nallen talo, Pomppiksen mökki ja Isoäidin talo suurella mäellä. Kuten ylläolevassakin tuotteessa seuraa tässä mukana pahvinen alusta, joka tuo maailman yhteen teiden, järvien ja maaston ansiosta.

Ajatellen sitä, että mukana tulee jopa 4 taloa, ei tämän tuotteen hinta huimaa päätä. On tosin huomautettava, etteivät lapsesi haluamat tutut hahmot tule setin mukana, vaan niihin pitänee sijoittaa erikseen.


Miksi nukkekoti on niin hyvä lelu?

On monia syitä sille, miksi nukkekodit ovat niin hyviä ja kehittäviä leluja lapsille. Ensinnäkin ne tarjoavat maailman, jossa on loputtomasti vaihtoehtoja.

Vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä nukkekodissa asuville voi tapahtua, eikä leikki siksi lopu koskaan. Aina voi keksiä uusia asioita, eikä samaa leikkiä tarvitse koskaan toistaa.

Toinen syys sille miksi nukkekodit ovat lapsille niin hauskoja, on se, että ne muistuttavat samaa maailmaa, jossa lapsi itsekin leikkii. Tämä tuo leikin lähemmäksi ja se tuntuu entistäkin todellisemmalta ja on yksinkertaisesti helpompaa todellakin itse eläytyä leikkiin.

Lopulta nukkekodit ovat tuote, joka oikein valitessa tulee kestämään kauan ja parhaassa tapauksessa kestämään lapselta toiselle. Ei edes ole kovinkaan tavatonta että nukkekodit siirtyvät jopa sukupolvelta toiselle, ja ne ovatkin ajattomia leluja, jotka pitkästä historiastaan huolimatta ovat edelleen suosittuja ja tulevat luultavasti pitämään suosionsa pitkälle tulevaisuuteen.

Yllä olevasta oppaasta oikean tuotteen valitseminen ei välttämättä ole helppoa, huomannetkin että nukkekotien suhteen vaihtoehtoja on runsaasti. Valitsemiseen vinkkaammekin, että annat lasten osallistua valintaan.

Tietenkin sinun tulee vanhempana asettaa rajoja esimerkiksi budjetille, mutta esimerkiksi listasta muutaman tuotteen poimiminen lapsellesi vaihtoehdoksi voi olla täydellinen tapa löytää juuri sopivin tuote.

Toivottavasti tästä artikkelista on ollut hyötyä ja olet oppinut hieman nukkekodeista ja markkinoilla olevista tuotteista. Oppaan avulla uskomme sinun löytävän nukkekodin, joka antaa juuri sinun lapsellesi mahdollisuuden tutkia mielikuvituksen maailmaa vieläkin todenmukaisemmalla ja jännittävämmällä tavalla!


Katso lisää vinkkejä hienoista leluista!