Paras pulkka 2024: Täyttä vauhtia eteenpäin pulkkamäessä

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Kelkkailu on yksi vahvimmista muistoista, joita monilla meistä on lapsuudesta talvisin. Se on hauskaa, ja se on myös hyvä tapa lapsille saada liikuntaa ja raitista ilmaa. Täältä löydät parhaat pulkat, jotka voit ostaa tänä vuonna netistä!

Paras pulkka

Mikä pulkka on testin paras?

Me pidämme yksinkertaisista tuotteista, ja suosikkimme on STIGA Pacer, joka on klassinen, tukevasta kovasta muovista valmistettu pulkka. Se on edullinen, kestävä ja mukava laskiessa.

Paras pulkka vauvoille ja pikkulapsille on STIGA Vauvapulkka Cruiser. Se on täydellinen, kun haluat vetää vauvaa lumessa. Mukava, turvallinen ja edullinen pulkka pienimmille lapsille!

Toinen mainitsemisen arvoinen hyvä ja edullinen pulkka on Hamax Snow Glider. Se on laadukas ja lujasta muovista valmistettu, ja siinä on hyvin toimivat jarrut.

On suositeltavaa, että lapset käyttävät kypärää kelkkaillessaan. Tässä ovat parhaat kypärät lapsille!

Arvosteluja ja lisätietoa 8 eri pulkasta

Tässä on 8 erilaista pulkkaa, jotka on tarkoitettu sekä lapsille että vauvoille.

STIGA Pulka Pacer

STIGA Pulkka Pacer

Katso hinta täältä:

Tämä on edullinen ja yksinkertainen versio STIGAS Pacer -sarjan pulkista. Tätä versiota on saatavana parina eri mallina, mukaan lukien sellainen, jossa on heijastava takaosa. Se on kestävä ja tukeva pulkka, joka on ollut suosittu Pohjoismaissa jo vuosia.

Stiga Paceria on saatavana sekä jarrullisena että ilman jarruja, mutta jarruton malli on yleisempi. Molemmat mallit ovat hyvin samankaltaisia ja laadukkaita. Niissä on myös mukava istua, ja lapsi istuu tukevasti pulkassa liukumatta. pulkka on älykkäästi suunniteltu niin, että se tarjoaa tasaisen ajon ja saavuttaa hyvän nopeuden.

Jos haluat perinteisen muovipulkan, STIGA Pacer on edelleen yksi parhaista vaihtoehdoista, eikä se maksa paljon. Jos haluat klassisen vakiopulkan, tämä on paras valintamme!


STIGA Vauvapulkka Cruiser

STIGA Vauvapulkka Cruiser

Katso hinta täältä:

Tämä pieni pulkka on tarkoitettu pienille lapsille, jotka saattavat olla lähdössä ensimmäiselle ajelulleen lumessa. STIGA Cruiser on valmistettu Ruotsissa, ja se on sovitettu pienille lapsille, ja siinä on korkea laatu ja mukavuus.

Pulkassa on korkea reuna takana ja ympärillä, jotta lapsi saa tukea istuessaan. Lisäksi on vyö, jota voidaan käyttää pitämään lapsi turvallisesti paikallaan. Selässä on myös pehmeä tyyny, joka tekee siitä erityisen mukavan.

Vauvapulkan päätarkoitus on, että voit vetää vauvaa mukanasi, kun ulkona sataa lunta, sen sijaan että käyttäisit vaunuja tai kantaisit vauvaa. Siksi on tärkeää, että pulkka on vakaa, jotta se ei kaadu. STIGA:n vauvapulkassa on leveä pohja ja se on erittäin hyvin tasapainossa, juuri kaatumisvaaran välttämiseksi.

Tämä on loistava pulkka, jota voi käyttää paljon, jos ulkona on paljon lunta, kun lapsi on noin 1-3-vuotias. Se on käytännöllinen ja lapsi istuu erittäin turvallisesti STIGA Vauvapulkka Cruiserissa. Olemme täysin tyytyväisiä tuotteeseen ja tämä on mielestämme paras pulkka alle 3-vuotiaille taaperoille!


Hamax Snow Glider Pulkka

Hamax Snow Glider Pulkka

Katso hinta täältä:

  • Pituus: 90 cm
  • Suositeltava enimmäispaino: 60 kg
  • Suositeltu ikä: 4-vuotiaille

Klassinen pulkka norjalaiselta Hamax laatumerkiltä. Ne tunnetaan suosituista polkupyörävaunuistaan, mutta ne valmistavat myös monia tuotteita, joilla voi pitää hauskaa talvella.

Hamax Snow Glider on saatavana useissa eri väreissä, ja se on melko yksinkertainen mutta toimiva pulkka, jossa on käytännöllisiä yksityiskohtia. Sen sivuilla on kaksi kahvaa, joista voit pitää kiinni ajon aikana. Ne toimivat myös jarruina ja mahdollistavat pulkan ohjaamisen kumpaankin suuntaan. Pienellä harjoittelulla voit jopa ohjata kelkkaa helpommin käyttämällä kahvoja ja kehon painoa. Pulkassa on myös vaijeri, jossa on kahvat, jotta sitä voi helposti vetää sitä ylös mäkeä pitkin.

Koko pulkka on valmistettu tukevasta muovimateriaalista ja on laadukas. Sen nimi on “Cold-resistant High Density Polyethhylene”, lyhennettynä HDPE. Vaikka kyseessä on melko yksinkertainen tuote, se kestää yleensä niin kauan kuin käytät sitä niin kuin se on tarkoitettu käytettäväksi.

Jos haluat laadukkaan, klassisen pulkan, Hamax Snow Glider Pulkka on hyvä vaihtoehto, joka ei maksa liikaa.


Saatat myös haluta lukea artikkelin : Paras rattikelkka


Dantoy Pulkka

Dantoy Pulkka

Katso hinta täältä:

Dantoy-tuotemerkki on peräisin Tanskasta, ja tämä yritys on valmistanut laadukkaita leluja jo vuosikymmeniä. Se on yksi Pohjoismaiden kokeneimmista muovilelujen valmistajista. Heidän pulkka on melko yksinkertainen, mutta edullinen ja hyvin toimiva malli.

Dantoyn uusimmassa mallissa on jarrulliset kahvat, mutta tätä mallia ei aina myydä kaupoissa. Tarkista siis jälleenmyyjältäsi, jos et ole varma.

Muovista valmistetut Dantoy-pulkat ovat aika lailla sitä, mitä odotat että saat. Se on edullinen malli, mutta siinä ei ole mitään erikoisominaisuuksia tai hienouksia. Niissä on kätevä naru, jossa on kahva, joka helpottaa sen vetämistä ylös mäkeä.

Huono puoli on se, että pulkka on melko sileä ja voi olla hieman liukas istuessa. Tämä ei yleensä ole ongelma, mutta se on syytä huomioida.

Kaiken kaikkiaan tämä on täysin hyväksytty vakiomallin pulkka. Jos haluat edullisen perinteisen pulkan kokeneelta valmistajalta, Dantoy Pulkka on hyvä vaihtoehto.


STIGA Pulkka Pacer – Kahdenistuttava

STIGA Pulkka Pacer - Kahdenistuttava

Katso hinta täältä:

Tämä on STIGAn malli kahdelle hengelle. Se on samankaltainen kuin heidän tavallinen Pacer-mallinsa, mutta se on pidempi ja siinä on kaksi istuinta.

Tämäkin pulkka on valmistettu Ruotsissa ja täyttää STIGAn tuotteilleen yleensä asettamat korkeat standardit. Se on valmistettu kestävästä muovimateriaalista ja on erittäin laadukas. Tämä pulkka on täydellinen, jos aikuinen haluaa ajaa lapsen kanssa tai jos sisarukset ja ystävät haluavat ajaa yhdessä. Se on turvallinen ja kätevä tapa pitää hauskaa yhdessä pulkkamäessä.

Tässä pulkassa on myös heijastin takana ja käytännöllinen naru, jossa on kahva sen vetämistä varten. Tämä on ainoa pulkka jonka olemme nähneet, joka on suunniteltu siten, että kaksi ihmistä voi käyttää sitä samanaikaisesti. STIGA Pulkka Pacer – kahdenistuttava on erittäin hauska ja toimii juuri niin kuin pitääkin.


Hamax Ohjattava Pulkka

Hamax Ohjattava Pulkka

Katso hinta täältä:

Tämä on eräänlainen hybridi pulkka ja rattikelkan välillä. Se on valmistettu tukevasta muovimateriaalista, ja siinä on ohjauspyörä, jonka avulla voit ohjata sitä. Pulkkaa on saatavana eri malleissa, jotka jäljittelevät erilaisia ajoneuvoja:

  • Sno Fire – Paloauto
  • Sno Taxi
  • Sno Poliisi
  • Sno Racing

Meillä on hyviä kokemuksia Hamax Sno Fire -paloautomallista, ja sitä on erittäin helppo ohjata. Se toimii jopa irtolumessa, mikä oli yllättävää ja hauskaa. On hieno tunne ohjata pulkkaa mäkeä alas.

Valitettavasti Hamaxin ohjattava pulkka on saanut ristiriitaisia arvioita. Joidenkin mielestä ohjausjärjestelmä on huonosti suunniteltu, ja se voi rikkoutua melko lyhyessä ajassa. Toiset sanovat, että se on kestänyt useita vuosia, joten sen kestävyys näyttää olevan hieman vaihtelevaa.

Rehellisesti sanottuna tämä on paljon yksinkertaisempi rakenne kuin vaikkapa täysikokoisessa rattikelkassa. Jos olisimme aikoneet ostaa ohjattavan pulkan, olisimme varmasti lisänneet hieman ylimääräistä rahaa ja ostaneet heti hyvän rattikelkan.

Hamax Sno -ohjattava pulkka on suuri, ja istuimelle mahtuu jopa kaksi henkilöä. Siinä on kätevä käsijarru, hyvin toimiva ohjauspyörä ja se on kaiken kaikkiaan hauska tuote. Emme ole täysin varmoja kestävyydestä, sillä emme ole testanneet sitä itse pitkään aikaan. Loppujen lopuksi se ei kuitenkaan ole kovin kallis, ja jos haluat kokeilla sitä, sinulla on varmasti yhtä hauskaa kuin meillä!


STIGA SnowPower Jarrullinen Rattipulkka

STIGA SnowPower Jarrullinen Rattipulkka

Katso hinta täältä:

Tämä on yksi STIGA:n pulkka, jossa on hieman erilainen muotoilu. Se on ollut käytössä muutaman vuoden, ja se on hauska versio, jossa on ohjauspyörä ja käsijarru.

STIGA:n snowracereihin verrattuna tämä kelkka on erittäin kevyt. Siksi se on paljon parempi lapsille, joilla ei ole energiaa vetää oikeaa rattikelkkaa mäkeä ylös. Samalla on syytä ymmärtää, että se ei ole läheskään yhtä toimiva ja hallittavissa kuin tukevampi kelkka.

Voit hallita STIGA Snowpoweria jossain määrin, mutta et tunne hallitsevasi sitä täysin. Kun olet keskellä rinnettä ja käännät pyörää, pulkka ohjautuu hieman siihen suuntaan. Jos opit myös käyttämään kehonpainoasi ohjaamiseen, pärjäät paremmin. Se vaatii hieman harjoittelua, mutta se tekee laskemisesta hienon kokemuksen.

Ohjauksen lisäksi pulkka on nopea ja mukava malli. Lapsi istuu hyvässä asennossa, kun hän pitää ohjauspyörää. Lisäksi tässä pulkassa on vedettävä tukeva käsijarru, joka hidastaa ja jarruttaa kelkkaa tehokkaasti.

Arvostamme erityyppisten pulkkien kehittämistä, vaikka itse asiassa pidämmekin enemmän rattikelkasta kuin tällaisesta kelkasta. Mutta jos haluat edullisen pulkan, jossa on ohjauspyörä ja joka on enemmän kuin tavallinen kelkka, STIGA Snowpower on itse asiassa hyvä vaihtoehto. Loppujen lopuksi se on ehdottomasti hintansa arvoinen.

Saatat myös haluta nähdä artikkelimme liukuripatja ja rattikelkoista!


STIGA Pacer Grafix Bio Pulka jarruilla

STIGA Pacer Grafix Bio Pulka jarruilla

Katso hinta täältä:

Tämä on ruotsalaisen STIGA Sportsin klassinen pulkka uudessa versiossa. Pacer Grafix Bio on valmistettu sokeriruo’osta saadusta biomuovista, joka on tavallista muovia ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Tällaisen pulkan tuotanto vähentää hiilidioksidipäästöjä 80 prosenttia verrattuna useimpiin perinteisiin muovipulkkiin.

STIGA-pulkassa on useita älykkäitä ominaisuuksia. Kahvoissa on jarrutustoiminto, joka voi sekä hidastaa nopeutta että auttaa sinua kääntymisessä. Pulkassa on kätevä naru, jossa on kahvat, joista on helppo tarttua kiinni ja vetää rinteeseen.

Pacer Grafix Bio -pulkan takaosassa on heijastin, joka antaa sille lisänäkyvyyttä pimeässä, mikä on harkittu yksityiskohta, jota ei ole kaikissa pulkissa. Istuimessa ja kelkan etuosassa materiaali on uurrettu, jotta siitä on hyvä pito koko ajomatkan ajan.

Kaiken kaikkiaan STIGA Pacer Grafix Bio -pulkka on todella hieno malli, jonka ympäristöystävällisyydestä saa lisäplussan. Se on pulkka, jonka muotoilu on uskomattoman hyvin harkittu, jonka tuotanto on ympäristöystävällistä ja joka on todella laadukas.


Saatat myös haluta lukea lasten talvivaatteista. Tässä ovat vinkkimme talvikenkiin ja talvihaalareihin!