Paras pyöräkärry 2024: Testin paras pyörä ja juoksukärry

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Pyöräkärry on erittäin suosittu tapa liikkua nopeasti ja tehokkaasti lasten kanssa. Monet pyöräkärryt voidaan yhdistää ja muuntaa monenlaisiksi urheiluvaunuiksi, kuten juoksukärryksi, hiihtovaunuiksi tai jopa retkiluisteluvaunuiksi. Tässä artikkelissa tarkastelemme useita parhaita pyöräkärryjä joita on saatavilla juuri nyt!

Pyöräkärry on pysäköity

Mikä on paras pyöräkärry?

Ehdottomia suosikkejamme ovat:

Hamax Outback – Testin paras pyöräkärry kokonaisuudessaan.

Hamax Outback Pyöräkärry

Thule Chariot Sport – Paras premium pyöräkärry, absoluuttisen huippulaadukas kärry.

Thule Chariot Sport 2 Pyöräkärry

North 13.5 Speeder 2 – Paras budjettivalinta.

North 13.5 Speeder 2 Pyöräkärry

Lisää polkupyöräkärryjä löydät artikkelin loppupuolelta!

Mikä on paras kärry hiihtämiseen?

Mielestämme paras on Thule Chariot Sport 2 yhdessä hiihto- ja retkeilysarjan kanssa. Se on iso paketti, jossa on tukevat sukset ja vahvat valjaat kärryn vetämiseen. Siinä on niin sanottu VersaWing-järjestelmä, joka auttaa kärryä pysymään suorassa kurssissa, jotta se ei lähde kallistumaan sivulle kun liikut. Tämä on paras paketti niille jotka haluavat hiihtää Thule-vaunujen kanssa!

Halvempi versio on North 13.5 Speeder 2, jota on saatavilla todella hienossa paketissa suksien kanssa. Sitten hankit metalliset pylväät ja hyvän vyötäröhihnan, jolla kärryä voi vetää. Kyseessä on hyvin toimiva paketti, ja se sopii erinomaisesti pienemmällä budjetilla oleville, jotka haluavat kokeilla kärryä hiihtämiseen.

Arvosteluja x pyöräkärryistä eri hintaluokissa

Tässä on tarkempi katsaus kaikkiin tarkastelemiimme pyöräkärryihin.

Pitkän pyöräilyn jälkeen voi olla mukavaa maata riippumatossa jonkin aikaa. Katso vinkit upeisiin riippumattoihin!

Hamax Outback Pyöräkärry

Hamax Outback Pyöräkärry

Katso hinta täältä:

Tässä on täydellinen pyöräkärry. Hamax on onnistunut yhdistämään lapsen mukavuuden ja monikäyttöiset urheilulliset rattaat, joita voi käyttää sekä pyöräretkillä että arkena. On myös mahdollista ostaa lisäosia, joiden avulla siitä voi tehdä loistavan juoksukärry tai hiihtokärry. Lyhyesti sanottuna erittäin monipuolinen kärry, joka voidaan sovittaa kaikille, riippumatta aktiviteeteistasi ja tottumuksistasi.

Tämä on kohtuullisen kevyt kärry, joka painaa pelkästään vain noin 15 kg. Se on silti tukeva, ja siihen mahtuu enintään 22 kg painavia ja 117 cm pitkiä lapsia.

Hamax Outbackissa on laaja valikoima hyödyllisiä ominaisuuksia. Kahva on erittäin ergonomisesti muotoiltu mukavasta vaahtomateriaalista, ja sen korkeutta voidaan säätää. Pyörät rullaavat uskomattoman sulavasti, ja kärryä on ilo ohjata ja tuntea sen herkkyys.

Etupyörät saa nopeasti päälle ja pois painikkeella. Näin voit helposti vaihtaa rattaiden, pyöräilyrattaiden tai juoksu- ja hiihtokärryn välillä, jos olet ostanut kyseiset paketit.

Hamax Outbackin todella hieno ominaisuus on itse rungon muotoilu. Se on aerodynaaminen muotoilu, jonka ansiosta rattaiden tuulenvastus on minimaalinen. Samalla kehys istuu ulkopuolella ja tarjoaa suojaa sisällä istuvalle lapselle. Hyvät säädettävät vyöt pitävät lapsen turvallisesti paikallaan koko matkan ajan. Heillä on myös aina selkeä näkyvyys sekä eteenpäin ja sivuille että ylöspäin läpinäkyvien ikkunoiden ansiosta.

Muita älykkäitä lisävarusteita tähän lastenrattaaseen on yhdistetty turvaverkko, joka suojaa auringolta, tuulelta ja hyönteisiltä. Se on kevyt ja ilmava verkko, joka auttaa myös pitämään hyvän ilmanvaihdon vaunujen sisällä.

Yksi Outbackin malleista on niin sanottu lepotuoli. Siinä on mahdollisuus kääntää lastenistuin hieman taaksepäin, jotta matka olisi mukavampi, kun lapset alkavat väsyä.

Rattaat on helppo taittaa kokoon, ja ne voidaan helposti ottaa mukaan autoon ja tien päälle. Sitä voidaan ajaa millä tahansa pinnalla tukevien pneumaattisten pyörien ansiosta. Todellinen monitoimivaunu, joka antaa todella paljon vastinetta rahalle. Jos haluat markkinoiden parasta tällä hetkellä, valinta ei voi mennä pieleen jos päädyt ostamaan Hamax Outbackin!


Thule Chariot Sport 2 Pyöräkärry

Thule Chariot Sport 2 Pyöräkärry

Katso hinta täältä:

Thule Chariot Sport 2 on aktiivisen elämäntavan omaavien perheiden unelmakärry. Se voidaan päivittää hiihtokärryksi tai mukauttaa juoksuun ostamalla lenkkipaketti tai hiihto- ja vaelluspaketti. Tässä vaunussa on suuria mahdollisuuksia!

Voit ajaa tällä vaunulla lähes millä tahansa pinnalla. Lastenrattaiden jousitus tarjoaa erittäin hyvän pehmustuksen, ja lisäksi lastenistuin on pehmustettu, mikä takaa tasaisen ja miellyttävän ajon myös epätasaisessa maastossa.

Voit säätää tilaa, jossa lapset ovat, poistamalla ikkunoita, jos on kuuma, ja säätämällä aurinkovarjoa. Lapset ovat turvassa koko matkan ajan 5-pistevaljaiden ansiosta, ja kärryn istuin on säädettävissä, jos lapset haluavat istua rennosti hieman taaksepäin nojaten.

Chariot Sport 2:een mahtuu joko yksi tai kaksi lasta. Se kestää enintään 45 kg:n painon, joten kyseessä on melkoinen vaunu. Samalla se on kohtuullisen kevyt, 15,9 kg, ja se voidaan taittaa kokoon erittäin kompaktiksi. Taitettuna se on kooltaan vain 87 x 80 x 37,5 cm. Se on kokoon taitettuna erittäin kätevä ja optimaalinen ulkoilureissuille ja vastaaville matkoille.

Erittäin hyvä turvallisuusominaisuus on käsikäyttöinen levyjarru, joka helpottaa vaunun hallintaa, jos liikut jyrkillä teillä tai vaikeassa maastossa. Toinen ominaisuus, jota todella arvostamme, on runsas tila sen alapuolella.

Siellä on runsaasti tilaa kaikelle, mitä saatat tarvita retkilläsi ja seikkailuillasi. Kuitenkin voi olla tilanteita, joissa et halua kantaa suurta matkatavaraa, etenkään juostessasi, koska tavarat voi olla tiellä. Thule on tietysti ajatellut sitäkin, ja tavaratila on mahdollista ottaa pois näitä tilanteita varten.

Kaiken kaikkiaan kyseessä on ehdottoman korkealaatuinen pyörä- ja urheilukärry. On lähinnä makuasia, viekö tämä vai Hamax Outback ensimmäisen sijoituksen.

Kallistumme hieman enemmän Hamaxin muotoilun ja pyöristetyn rungon puoleen, mutta muuten nämä kaksi kärryä jakavat paalupaikan. Jos valitset Thule Chariot Sport 2:n, saat varmasti paljon vastinetta rahoillesi, siitä olemme varmoja!


Beemoo Sporty Trail Pyöräkärry

Beemoo Sporty Trail Pyöräkärry

Katso hinta täältä:

Beemoo Sporty Trail -polkupyörävaunu on monipuolinen ja käytännöllinen ratkaisu aktiivisille perheille. Kokoontaitettava muotoilu yhdistettynä kävelypyöriin tekee siitä loistavan kumppanin sekä kaupunkikävelyille että lenkkeilyyn.

Kahden säädettävän istuimen ansiosta rattaat tarjoavat joustavaa mukavuutta kahdelle lapselle, ja suuri etuikkuna varmistaa, etteivät pienet matkustajat jää paitsi ulkomaailmasta.

Vanhemmat arvostavat integroitua aurinkovisiiriä, istuimen takana olevaa tilavaa säilytystilaa ja sisällä olevia käteviä pienempiä taskuja pienten tavaroiden säilyttämistä varten.

Turvallisuus on hyvin mietitty, sillä pyöränvarsi, irrotettavat pyörät ja lippu lisäävät näkyvyyttä liikenteessä. Lisäksi heijastimet ja levyjarru lisäävät turvallisuutta.

Vaunu on vettähylkivä, mikä on eduksi sadepäivinä, ja mukana tulevat lisävarusteet, kuten sadesuojat ja hyttysverkot, varautuvat kaikkiin sääolosuhteisiin. Säädettävä kahva ja kokoontaitettava selkänoja lisäävät käyttäjäystävällisyyttä, ja kääntyvät lukitsemattomat etupyörät helpottavat liikkumista.

Beemoo Sporty Trail soveltuu 6 kuukauden ikäisille lapsille 4 vuoden iässä, ja sen enimmäispituus on 111 cm, ja siihen mahtuu kaksi lasta, joista kumpikin painaa enintään 22 kg. Kokonaismaksimipainon ollessa 45 kg, sisältäen lastin, rattaat tarjoavat runsaasti kantavuutta koko päivän seikkailuihin.

Materiaalivalinta, jossa pyörät ovat alumiinia ja kumia ja ulkopuoli PVC:tä, takaa kestävyyden ja helpon puhdistettavuuden. Kokoontaitetut ja kokoontaitetut mitat osoittavat, että rattaita on suhteellisen helppo säilyttää ja kuljettaa, mikä tekee siitä erinomaisen investoinnin liikkeellä oleville perheille.


Axkid Grand Tour Pyöräkärry

Axkid Grand Tour Pyöräkärry

Katso hinta täältä:

Axkid Grand Tour -polkupyörärattaat edustavat perheystävällisten kuljetusratkaisujen innovaation ja muotoilun huippua. Tälle polkupyörävaunulle on ominaista sen taaksepäin käännettävät istuimet ja säädettävä kahva, mikä tekee siitä mukavan sekä lapsille että vanhemmille.

Ainutlaatuinen säädettävä jousitusjärjestelmä lupaa tasaisen ja iskuttoman ajon, mikä on erityisen arvokasta epätasaisilla pinnoilla. Se on varustettu magneettisella viisipistevyöllä, joka lisää turvallisuutta, ja 360 asteen heijastinelementeillä, jotka takaavat, että rattaat näkyvät myös pimeässä.

Lastenrattaat on suunniteltu pitämään lapset kuivina ja mukavina kaikissa sääolosuhteissa korkean 8000 mm:n vesipatsaan ja kosteudelta suojaavien vahvistettujen vetoketjujen ansiosta. Sen ilmanvaihtojärjestelmä on optimaalinen kuumina kesäpäivinä ja pitää lapset viileinä ja mukavina.

Monikäyttöisyys on vieläkin vaikuttavampaa, sillä sitä voidaan käyttää pyörävaununa, lenkkikärrynä, tavallisina rattaina tai muuntaa tilavaksi lastitilaksi, mikä tekee siitä monipuolisen kumppanin kaikenlaisiin seikkailuihin.

Siinä on lippu näkyvyyden lisäämiseksi, se tarjoaa lepotilan lasten mukavuutta varten ja siinä on seisontajarru lisäturvallisuutta varten paikallaan ollessa. Lisäksi SPF 50:llä varustettu ikkuna suojaa haitallisilta auringonsäteiltä.

Se tarjoaa 60 litran säilytystilan ja erillisen, vetoketjullisen takataskun arvotavaroille, joten se ratkaisee tehokkaasti säilytystarpeen retkillä.

Axkid Grand Tour -rattaita suositellaan käytettäväksi 6 kuukauden iästä alkaen, ja niiden enimmäispaino on 44 kg, joten ne on suunniteltu tukemaan perheen aktiviteetteja lapsesta lähtien. Sen mitat ja paino osoittavat, että se on riittävän kestävä erilaisiin seikkailuihin ja samalla riittävän ketterä jokapäiväiseen käyttöön.

Axkid Grand Tour -polkupyörävaunu on investointi mukavuuteen, turvallisuuteen ja monipuolisuuteen, mikä tekee siitä loistavan kumppanin aktiivisille perheille.


Thule Chariot Cougar

Thule Chariot Cougar Pyöräkärry

Katso hinta täältä:

Tässä meillä on todella mukava ja edullinen pyöräkärry Thulelta. Jos haluat todella täydellisen urheiluvaunun, se on saatavilla urheilupakettina, jossa on varusteet kaikkiin mahdollisiin aktiviteetteihin pyöräilystä, kävelystä ja lenkkeilystä hiihtoon ja retkiluisteluun.

Mukana on myös vauvansisäosa, joten voit käyttää lastenrattaita pienimpienkin matkustajien kanssa. Kaikki nämä osat voidaan muuten ostaa erikseen jos tarvetta.

Thule Chariot Cougar 2 on erittäin hyvin suunniteltu kärry, jossa on tilaa kahdelle lapselle. On myös malli nimeltä Cougar 1, jossa on tilaa yhdelle lapselle. Istuimessa he istuvat turvallisesti säädettävän 5-pistevyön avulla.

Runko on suunniteltu urheilua ja liikkumista keskipisteenä, ja muotoilun aerodynamiikka antaa rattaille hyvän nopeuden ilman tarpeetonta tuulenvastusta. Runko on valmistettu anodisoidusta alumiinista, joka on kevyttä mutta vahvaa ja suojaa lapsia istuimessa erinomaisesti.

Pyörät ovat ilmatäytteiset, ja koko rattaissa on hyvä jousitus, joka on myös säädettävissä. Tämä tekee kyydistä tasaisen ja pehmeän riippumatta siitä, minkälaisella pinnalla liikut. Kädensija on tietenkin säädettävissä kuljettajan pituuden mukaan, jos haluat kävellä tai hölkätä kärryn kanssa.

Kärry voidaan tuulettaa hyvin toiveidesi ja tarpeidesi mukaan ikkunaluukkujen avulla. Ikkunoissa on sävy ja aurinkovarjo, joka on kätevä lämpimänä vuodenaikana. Muita älykkäitä ominaisuuksia ovat hyvä säilytystila takaosassa ja erityinen niin sanottu Click n’ Store -paikka, johon voit kiinnittää erilaisia lisävarusteita rattaisiin.

Pidämme todella paljon Thule Chariot Cougar 2:sta. Pidämme erityisesti mahdollisuudesta lisätä kaikki nämä lisäominaisuudet ja saada täydellisen urheilukärryn. Kuten muutkin Thulen vaunut, se taittuu kokoon, jolloin se on erittäin kompakti, vaikka se onkin pituudeltaan hieman suurempi kuin esimerkiksi Chariot Sport 2.

Jos etsit mahtavaa premium-luokan pyöräkärryä, joka on silti muutaman satasen halvempi kuin kalleimmat mallit, Thule Chariot Cougar on loistava valinta. Tällaisesta vaunusta on takuuvarmasti iloa moneksi vuodeksi.


North 13.5 Speeder 2 Pyöräkärry

North 13.5 Speeder 2 Pyöräkärry

Katso hinta täältä:

North 13.5 Speeder 2 on hyvä todiste siitä, että pyöräkärryn ei tarvitse maksaa omaisuuksia, jotta pikkulapsen vanhemmilla olisi hyvä pyöräily- tai urheilukokemus. Tämä on erittäin käytännöllinen kärry, jossa on hyvät turvaominaisuudet ja vankka rakenne. Siinä on tietysti ylimääräinen rengas, ja se toimii hyvin myös tavallisena kävelyrattaana.

Vaunuihin mahtuu 1-2 lasta. Se soveltuu käytettäväksi noin yhden vuoden iästä noin neljän vuoden ikään asti. Lapsi tai lapset istuvat turvallisesti rattaissa kiinnitettynä valjaisiin, ja pään takana on pieni tyyny turvallisuuden ja mukavuuden takaamiseksi. Alusta ja runko on suunniteltu suojaamaan matkustajia.

North 13.5 Speeder 2:ssa on suuret 20-tuumaiset ilmatäytteiset renkaat ja hyvin toimiva jousitus, joka vaimentaa iskuja ja tarjoaa tasaisen ajon. Lisävarusteita voi ostaa, jotta rattaita voi käyttää lenkkeily- ja kävelyrattaina sekä hiihtämiseen. Saatavilla on useita erittäin edullisia paketteja, jotka tekevät tästä täydellisen urheilukärryn kaikkiin vuodenaikoihin.

Lastenrattaiden takaosassa on kätevä säilytyskori, johon mahtuu kaikki, mitä tarvitset matkoillesi ja retkillesi. Suosittelemme ostamaan ylimääräisen sadesuojan, jotta voit lähteä ulos joka säällä. Mukana tuleva katos on kuitenkin enemmän kuin riittävä kevyelle sateelle, ja sen ansiosta lapsesi voi myös katsella ulos kaikkiin suuntiin.

Turvallisuus on kaiken kaikkiaan hyvä, ja koko kärry antaa turvallisen tunteen. Kun saat kärryn kotiin, ne on koottava, tämä on melko yksinkertainen prosessi, vaikka se vaatiikin hieman kärsivällisyyttä ja huolellisuutta.

Se, mikä erottaa North 13.5 Speeder 2:n muista kalliimmista tuotemerkeistä, näkyy lähinnä ajamisen pehmeydessä ja mukavuudessa kärryn sisällä. Toivottavasti et ymmärrä meitä väärin, tämä vaunu säilyttää hyvän laadun ja tarjoaa hienon kokemuksen.

Mutta jos olet testannut jotakin todella hienoa vaunua, huomaat eron. Osittain iskunvaimennus, osittain istuinten pehmeys ja mukavuus. Vaunun joustavuus ja kyky kulkea tasaisesti missä maastossa tahansa on myös jonkin verran huonompi tällaisessa vaunussa.

Kaiken kaikkiaan tämä on loistava vaunu, ja se tarjoaa todella hyvää vastinetta rahalle. Itse asiassa uskallamme väittää, että North 13.5 Speeder 2 on ylivoimaisesti edullisin pyörä- ja urheilukärry. Jos hinta on tärkeä tekijä, suosittelemme tätä eniten!


Hamax Traveller

Hamax Traveller Pyöräkärry

Katso hinta täältä:

Tämä on erittäin kevyt pyöräkärry tunnetulta Hamax laatumerkiltä. Tässä kärryssä on tilaa kahdelle lapselle, ja nämä kärryt sopivat erinomaisesti sekä pyöräilyyn että kävelylle.

Tämä on yksi kevyimmistä lastenrattaista, joita meillä on ollut ilo tarkastella. Se painaa vain noin 13 kg, mutta kestää silti jopa 45 kg:n painon. Tuotetietojen mukaan sitä voidaan käyttää lapsille 6 kuukaudesta alkaen.

Kokemuksemme mukaan tämän kärryn käyttö voi kuitenkin olla hieman liian kuoppainen, ja vauva liukuu helposti huonoon asentoon, jos hän on liian pieni. Pienempien lasten kohdalla olisimme hieman varovaisia ja käyttäisimme rattaita mieluummin kävelyyn päällystetyillä teillä.

Yksi Hamax Travellerin suurista eduista on sen koko. Se on, kuten sanoimme, erittäin kevyt, mutta myös erittäin kompakti. Se taittuu helposti kokoon, joten se on erittäin kätevä säilytettäväksi tai kuljetettavaksi auton tavaratilassa.

Vaunujen turvallisuus on hyvä, ja istuimissa on kolmipistevyöt, jotka pitävät pienet matkustajat paikallaan. Kätevä jalkajarru helpottaa jalkaohjausta. Iskunvaimennus ei kuitenkaan ole erityisen runsas, ja siinä huomaa, että rattaat ovat edullisempaa mallia.

Tässä kärryssä on hyvät ja vakaat ilmatäytteiset pyörät, ja niissä on jonkin verran pehmusteita, mutta jos liikut hieman epätasaisessa maastossa, lastenrattaiden sisällä voi helposti tulla hieman tärinää. Pyöräretkillä tai kävelyretkillä tavallisilla teillä ajokokemus on hyvä, ja tämä on kaiken kaikkiaan erittäin mukava kärry.

Kun ostat Hamax Travellerin, saat polkupyörävarren ja pari tavallisia lastenrattaiden pyöriä. Näiden välillä on helppo vaihtaa, ja pyöränvarsi mahtuu myös rattaiden alla oleviin säilytyslokeroihin. Vaunut on tehty näkyviksi, ja niissä on sekä viiri että useita heijastimia, jotta ne näkyisivät pimeässä.

Kaiken kaikkiaan tämä on melko yksinkertainen pyöräkärry, mutta samalla todella hyvä, uskollinen ja turvallinen tuote. Se on turvallinen ja kestävä ja selvästi laatutuote. Ainoa asia, joka puuttuu tästä tuotteesta on se pieni lisä, mukavuuden kannalta.

Jos lapset ovat hieman isompia, esimerkiksi 1,5-vuotiaita tai vanhempia, rattaat ovat parhaimmillaan. Jos haluat hyvät pyöräilyrattaat erittäin edulliseen hintaan, Hamax Traveller on selvästi loistava vaihtoehto!


Thule Coaster XT

Thule Coaster XT Pyöräkärry

Katso hinta täältä:

Tässä meillä on hieman edullisempi kärry erittäin hyvältä valmistajilta, Thule tuotemerkiltä. Tämä on erinomainen kärry pyöräilyyn ja kävelyyn, erityisesti pienten lasten kanssa. Siihen mahtuu kaksi lasta, mutta sen enimmäispaino on noin 22 kg. Jos sinulla on kaksi suunnilleen saman ikäistä lasta, se ei sovellu käytettäväksi, kun lapset ovat vanhempia.

Tämä kärry on helppo muuntaa pyörävaunusta kävelykärryksi ja päinvastoin. Thule kutsuu järjestelmää exHitchiksi, ja se on kätevä tapa kiinnittää pyöräosa pyöräsi takapyörään. Sinun ei siis tarvitse ostaa mitään ylimääräistä osaa, jos haluat käyttää tätä tuotetta sekä tavallisena kävelykärrynä että pyöräkärrynä.

Thule Coasterissa on ilmatäytteiset takapyörät, ja se tarjoaa täysin ok-kokemuksen. Se selviytyy maastossa kohtuullisen hyvin, mutta se ei sovellu käytettäväksi liian vaikeassa maastossa, varsinkaan jos sen kanssa matkustava lapsi on pieni.

Tämän kärryn suuri etu on uskomattoman kevyt paino. Se painaa vain 12 kg, ja se voidaan helposti taittaa kokoon säilytyksen tai kuljetuksen helpottamiseksi. Samalla tämä tarkoittaa, että se ei ole yhtä kestävä kuin monet muut kärryt, ja tämä näkyy lähinnä siinä, että se ei kestä niin raskasta painoa.

Kaiken kaikkiaan tämä on hyvä kärry, josta on helppo huolehtia ja jota on helppo käyttää. Se on erittäin edullinen, ja jos etsit yksinkertaista mutta erittäin hyödyllistä kärryä pikkulasten kanssa pyöräilyyn, Thule Coaster XT on loistava valinta. Valmistajat osoittavat, että laadun ei tarvitse maksaa, vaikka tietysti mukavuudesta ja vakaudesta joudutaankin tinkimään.


North 13.5 Rapider

North 13.5 Rapider Pyöräkärry

Katso hinta täältä:

North 13.5 Rapider on erittäin edullinen pyöräkärry, jolla on useita hyviä ominaisuuksia. Se näyttää ensi näkemältä pieneltä, mutta siinä on tilaa sekä yhdelle että kahdelle lapselle.

Vaunuja voidaan käyttää sekä tavallisina kävelyvaunuina, joissa on kääntyvä etupyörä, että pyörän päälle kiinnitettävinä, jos etupyörä irrotetaan. Voit kiinnittää varren sen sijaan nopeasti ja helposti, ja rattaat kiinnittyvät turvallisesti pyörän taakse.

Vaikka tämä on hieman halvempi vaunu, on siinä myös erittäin tukeva rakenne. Runko on valmistettu alumiinista, mikä tekee pyörästä kevyen, mutta vakaan ja kestävän.

Istuimen sisällä on runsaasti tilaa lapsille. Heidät kiinnitetään turvallisesti molemmissa istuimissa olevilla 5-pistevaljailla. Lapset on suojattu sekä sateelta että tuulelta kärryn katon alla, ja kärryssä on ikkunat sekä edessä että sivuilla. Tuotteessa on myös hyönteisverkko, joka on täydellinen kesällä pitämään ärsyttävät hyttyset ja muut ötökät poissa.

Muita North 13.5 Rapiderin älykkäitä ominaisuuksia ovat rattaiden takaosassa olevat taskut. Siellä voit säilyttää kaikki vempaimet, jotka haluat ottaa mukaan retkillesi. Saat myös lipun, joka voidaan kiinnittää vaunun takaosaan, jotta se näkyy liikenteessä.

North 13.5 Rapider on monella tapaa erittäin monipuolinen pyöräkärry, varsinkin sen kokoamisen osalta. Voit koota kärryn muutamassa minuutissa, eikä siinä ole paljon osia. Pyörät kiinnittyvät ja irtoavat yksinkertaisella napsautuksella ja painikkeella.

Kaiken kaikkiaan North 13.5 Rapider on loistava pyöräkärry, varsinkin kun otetaan huomioon sen edullinen hinta. Se on tukeva, helppo ajaa ja tuntuu turvalliselta liikenteessä. Yksi hintaluokkansa ehdottomasti parhaista pyöräkärryistä!


Fillikid Rhino Pyöräkärry

Fillikid Rhino Pyöräkärry

Katso hinta täältä:

Fillikid on itävaltalainen tuotemerkki, jolla on laaja valikoima tuotteita lapsille ja vanhemmille. Heillä on edulliset ja laadukkaat pyöräkärryt, vaikka ne ovatkin täällä Pohjoismaissa hieman harvinaisempia.

Pyöräkärry on erittäin joustava, ja siinä on sekä pehmustettu jousitus että suuret pyörät, joissa on ilmaa, jotta ajo olisi tasaisempaa. Se toimii erinomaisesti pyöräkärrynä, mutta myös lenkkeily- tai kävelykärrynä.

Tilaa on runsaasti kahdelle lapselle, vaikka rattaiden leveys on yhteensä vain 79 cm. Vaunu on erittäin sujuva kulkuväline, vaikka se pitäisi viedä ovesta tai vastaavasta läpi. Se on myös vaivaton ja helppo taittaa, eikä se paina paljon. Pyöräkärryn runko on valmistettu helposti käsiteltävästä alumiinimateriaalista.

Fillikid Rhino on helppo liittää polkupyörään mukana toimitetun varren avulla. Saat myös lipun, jolla vaunut näkyvät liikenteessä sinun ja lastesi turvallisuuden vuoksi.

Yksi yksityiskohta, joka erottaa Fillikid Rhino -Kärryn monista muista pyöräkärryistä, on se, että voit kiinnittää niihin joko yhden suuren etupyörän tai kaksi pienempää pyörää. Näiden avulla kärrystä tulee hieman enemmän kuin klassiset “lastenvaunut”. Pyörät kääntyvät ja ovat helposti ohjattavissa myös pienemmillä alueilla, ja yhtäkkiä pyöräkärrystä on tullut kätevät rattaat jokapäiväiseen käyttöön.

Kahva on säädettävä ja miellyttävä, ja sinulla on myös käsijarru nopeaa pysähtymistä varten.

Fillikid Rhino on suositeltava noin 6 kuukauden ikäisille ja enintään 6-vuotiaille lapsille. Kärryyn mahtuu turvallisesti kaksi lasta, joilla kummallakin on 5-pistevaljaat. Saatavilla on erilaisia lisävarusteita, kuten:

 • Suuremmat etupyörät lenkkeilyä varten
 • Kaksi pientä etupyörää kävelyä ja jokapäiväistä käyttöä varten
 • Vetokoukku pyöräkärryä varten

Mielestämme Fillikid Rhino tuntuu hieman aliarvostetulta talossamme, sillä näemme harvoin kenenkään käyttävän sitä. Mutta tämä on selvästi edullinen ja todella hyvä pyöräkärry. Se on erittäin suosittu ympäri Eurooppaa, ja ymmärrämme miksi. Kaiken kaikkiaan todella hyvä pyöräkärry loistavaan hintaan!


Kysymyksiä ja vastauksia pyöräkärryistä

Tässä on vastauksia useisiin kysymyksiin, joita kuluttajat yleensä kysyvät itseltään ennen uuden pyöräkärryn ostamista.

Huomioon otettavat asiat pyöräkärryn valinnassa

Ennen kuin valitset pyöräkärryn, on hyvä kysyä itseltäsi muutama kysymys. Tässä on muutamia huomioitavia seikkoja:

 • Missä aiot ajaa – Pyöräkärry on melko leveä, eikä se ole paras kulkuväline alueille, joilla on vilkas liikenne ja kapeat kadut.
 • Miten haluat käyttää kärryä – Jos haluat lenkkeillä tai jopa hiihtää lastenrattaiden kanssa, kannattaa hankkia siihen soveltuvia lisävarusteita.
 • Ketkä istuvat kärryssä – Aiotko kuljettaa vain yhtä lasta, vai voiko matkustajia olla kaksi? Valitse siten kärry, joka on oikean kokoiset mukana matkustavalle henkilölle.
 • Kärryn mitat – Jos aiot pitää kärryä talossasi tai asunnossasi tai haluat matkustaa sen kanssa, on hyvä ottaa selvää kärryn mitoista. Esimerkiksi liian leveä vaunu ei välttämättä mahdu ulko-ovesta sisään. Tarkista mitat jälleenmyyjän verkkosivuilta ennen kuin teet lopullisen päästöksen.
 • Kuinka usein käytät pyöräkärryä – Mitä aktiivisempi olet, sitä enemmän on järkevää käyttää tällaiseen investointiin. Pyöräkärryn osalta kalliimmat kärryt ovat varmasti paljon parempia. Mutta jos esimerkiksi käytät lastenrattaita vain lyhyitä matkoja, esimerkiksi esikouluun tai muilla lyhyillä matkoilla, ei todennäköisesti kannata ostaa kalliita urheiluvaunuja. Silloin jokin halvemmista versioista kelpaa myös hyvin.

Soveltuuko pyöräkärry vauvalle?

Pyöräkärryt sopivat parhaiten noin 6 kuukauden iästä alkaen, silloin kun lapsi pystyy istumaan kohtuullisen tukevasti omillaan. Joillakin valmistajilla on kuitenkin erityisiä lisäosia, jotka on suunniteltu niin, että todella pienet lapset voivat istua turvallisesti lastenrattaissa. Näitä kutsutaan ”Infant sling”, ja Thule tuotemerkin mielestä niiden lisävarusteiden ja vaunujen kanssa voit käyttää vaunuja jo ennen 6 kuukauden ikää. Tärkeintä on, että lapsi istuu mukavasti ja sellaisessa asennossa, ettei hän ole vaarassa täristä tai liukua alas ja joutua hankalaan asentoon.

Pitäisikö lasten käyttää kypärää pyöräkärryssä?

On suositeltavaa, että lapset käyttävät kypärää pyöräkärryssä. Se on yksinkertainen turvaominaisuus, jolla on merkitystä onnettomuustilanteessa.

Toisin kuin tavallisessa polkupyörässä, pyöräkärryssä ei kuitenkaan ole lakia, joka edellyttäisi kypärän käyttöä. Itse pyöräkärryä pidetään osana polkupyörää, ja se lasketaan nelipyöräiseksi polkupyöräajoneuvoksi. 

Minkä ikäisenä voi käyttää pyöräkärryä?

6 kuukauden ikä on usein suositeltu ikä, jolloin lapsen kanssa voi aloittaa pyöräkärryn käytön. Mitään selkeää sääntöä, jonka mukaan näin on oltava, ei kuitenkaan ole. Jotkin vakuutusyhtiöt ilmoittavat 6 kuukauden rajaksi, jolloin pyöräkärryn lapsivakuutus alkaa olla voimassa, joten voi olla hyvä aika tarkistaa, että sinulla on lapsivakuutus.

Tärkein syy siihen miksi voi olla hyvä idea odottaa, on se, että lapset voivat helposti liukua alas ja joutua huonoon asentoon, jos he istuvat epävakaasti. Noin 6 kuukauden iässä useimmat lapset pystyvät istumaan vakaasti itsenäisesti ja ovat kehittäneet vahvat niskalihakset.

On olemassa erityinen laite nimeltä Infant Sling, joka on riippumattoa muistuttava tuote, joka voidaan kiinnittää pyöräkärryyn. Se tarjoaa paremman tuen, ja sitä suositellaan pienimmille lapsille. 1-10 kuukauden ikäiset lapset voivat matkustaa sellaisessa. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että se soveltuu käytössäsi olevaan pyöräkärrytyyppiin.

Voiko pyöräkärryssä olla lämpöpussi?

Kyllä. Jos lämpöpussissa on aukot 5-pistevaljaita varten, sitä voidaan useimmissa tapauksissa käyttää pyöräkärryissä. On olemassa lämpöpusseja, jotka on tehty pyöräkärryjä varten, kuten Thule Sport -lämpöpussi. Lue suosikki lämpöpusseistamme täältä!

Mitkä pyöräkärryt sopivat vanhemmille lapsille?

Tukeviin pyöräkärryihin mahtuu lapsia noin 5-6-vuotiaiksi asti. Tässä on muutamia esimerkkejä hyvän kapasiteetin pyöräkärryistä:

Kärry                 Kärryn Maksimipaino                Lapsen Maksimipituus             Lapsen suositeltu ikä

KärryKärryn MaksimipainoLapsen MaksimipituusLapsen suositeltu ikä
Hamax Outback40 kg117 cm5-6 vuotta
Thule Sport 245 kg5 vuotta
Thule Chariot Cougar 245 kg5 vuotta
North 13.5 Speeder 240 kg116 cm6 vuotta

Kumpi on parempi, Polkupyörän lastenistuin vai pyöräkärry?

Pyöräkärryn ja lastenistuimen hyödyt ja haitat ovat hieman erilaiset. Pähkinänkuoressa voidaan sanoa.

Pyöräkärryt sopivat parhaiten kun on:

 • Leveät pyörätiet
 • Pyöräily lähellä luontoa
 • Pyöräily useamman kuin yhden lapsen kanssa
 • Tavaroiden kantaminen
 • Urheilupyöräilyä ja urheilutoiminta

Lasten pyöräistuin sopii parhaiten kun on:

 • Pyöräilyä kiireisessä ympäristössä
 • Kaupungissa

Pyöräkärryt ovat miellyttävämpi tapa pyöräillä, ja se on sekä mukavampi että jännittävämpi lapselle. Pyöräistuin ovat tavanomaisempi kulkuväline, jolla pääset turvallisesti pisteestä A pisteeseen B.

Voiko sähköpyörää käyttää pyöräkärryn kanssa?

Pyöräkärryn vetäminen vaatii jonkin verran moottorin tehoa, eivätkä kaikki mallit kestä täyteen pakattua pyöräkärryä. Se on kuitenkin mahdollista, mutta sinun on varauduttava siihen, että tarvitset sähköpyörän, jossa on tehokas moottori, jotta se toimii optimaalisesti.

Voiko pyöräkärryn kanssa lenkkeillä?

Kyllä, mutta etupyörät on sovitettava lenkkeilyyn. Yleensä sinun on ostettava erityinen juoksupyörä tai ostettava pyöräkärry urheilupaketissa, joka sisältää myös tällaisen pyörän. Kärryn kanssa voi myös hiihtää tai luistella, jos takapyörät korvataan sopivilla osilla ja kärry kiinnitetään vyötärön ympärille. Oikeilla lisävarusteilla pyöräkärrystä tulee täydellinen urheiluvaunu.

Miten pyöräkärry lukitaan?

Pyöräkärry lukitaan kuten tavallinen polkupyörä. On parasta käyttää tukevaa lukkoa, kuten tätä tukevaa ketjulukkoa. Turvallisin tapa on lukita polkupyörä johonkin, pyörätelineeseen tai muuhun kiinteään kohtaan. Sekä pyörä että pyöräkärry on lukittava ja pyrittävä pitämään ne lukittuna erityisessä varastossa tai pyörähuoneessa aina kun se on mahdollista. Kalliimmat polkupyörät ja vaunut voivat olla houkuttelevaa varastettavaa tavaraa, ja ne varastetaan erityisen usein suurissa kaupungeissa.

Mikä Thule-pyöräkärry on paras?

Thule Chariot Sport 2 on heidän huippumallinsa. Se on loistava monikäyttöinen pyöräkärry, jossa on mahtava ajomukavuus. Tämä malli on myös tukeva ja turvallinen ja uskomattoman kestävä.