Paras raskausajan tukivyö 2024: Paras testissä liitoskipuvyö ja tukivyö

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Raskaus on stressaavaa keholle monella tapaa. Kaikki, mikä voi helpottaa tätä aikaa, on kullan arvoista. Suosittu tapa tukea kehoa on tukivyöllä. Niitä on saatavana eri tyyleinä ja joskus niitä kutsutaan myös esimerkiksi liitoskipuvyöksi, raskausvyöksi tai tukivyöksi. Tässä tutustumme parhaisiin tukivyöihin, joita voit käyttää raskaana ollessasi!

Paras tukivyö raskaana oleville

Mikä tukivyö on paras testissä?

Suosikkimme yleisesti on Bbhugme Raskaustuki. Se on vyö, siihen kuuluvalla vatsatuella, joka tarjoaa tukea pitäen samalla lihakset aktiivisina. Se on kehitetty yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Meidän on korostettava myös Carriwellia, joka on Pohjoismaiden tunnetuin tukivyömerkki. Heillä on monenlaisia ​​tukituotteita, ja arvostamme erityisesti niiden yksinkertaista tukivyötä ja ylävatsan tukivyötä.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, haluamme antaa äänen Medelan tukeavalle raskaustuelle. Se on saumaton ja erittäin pehmeä vyö, joka istuu vatsan päällä ja tarjoaa mukavan tuen, jota voit käyttää useita tunteja. Se on suosikkimme saumattomien varianttien joukossa!

Täältä voit lukea myös parhaista tukivöistä raskauden jälkeiseen aikaan!

Arvostelut ja läpikäynti 7 eri tukivyöstä

Tässä on lista jossa tarkastellaan lähemmin kaikkia 7 erilaista tukivyötä, joita olemme tarkastelleet tarkemmin. Katso myös vinkit mukaviin äitiyslegginsseihin!

Bbhugme Raskaustuki / Tukivyö

Bbhugme Raskaustuki Tukivyö

Tarkista hinta osoitteessa:

Rakastettu norjalainen tuotemerkki Bbhugme tunnetaan ennen kaikkea erittäin suosituista raskaus- ja imetystyynyistä. Mutta heillä on useita muita erittäin hyödyllisiä tuotteita raskaana oleville ja imettäville äideille, kuten tukivyö, joka auttaa sinua raskauden aikana.

Tuote toimii vyönä, joka istuu vyötäröllä, alavatsan kohdalla. Voit säätää sitä tarranauhalla mukautumaan kehosi muotoon. Sitten vedät ylös ohuen joustavan osan, joka nousee vatsan yli ja antaa hieman lisätukea kankaan jouston avulla.

Se tukee tehokkaasti vatsaa, lantiota ja alaselkää sekä vähentää kipua ja rasitusta. Samaan aikaan Bbhugmen raskausvyö auttaa pitämään vatsalihakset ja muut keskuslihakset aktivoituina.

Koko tukivyö on valmistettu erittäin pehmeästä ja joustavasta korkealaatuisesta italialaismateriaalista. Se on materiaali, joka sekä hengittää että tuntuu sileältä ja mukavalta vartaloa vasten. Materiaalit on myös huolellisesti testattu ja  ovat Oeko-Tex-sertifioituja standardin 100 mukaan.

Tunne kantaa Bbhugmen raskaustukea on erilainen kuin useimmissa muissa tuissa. Se antaa hieman kohottavamman vaikutuksen vatsan ympärillä, minkä monet kokevat positiivisena. Samaan aikaan se ei koskaan tunnu kireältä, epämukavalta tai liian häiritsevältä. Se on erittäin tasapainoinen kohottava tunne, joka todella lievittää vaikuttamatta kehoon negatiivisesti.

Vyön ovat kehittäneet koulutetut terveydenhuollon ammattilaiset ja merkin perustajat ovat kolme norjalaista naista, joilla on taustaa kiropraktiikasta. Bbhugmella on useita yhteistöitä sekä lastenlääkäreiden että kätilöiden kanssa, jotka osallistuvat heidän tuotekehitykseensä.

Kokemuksemme on, että Bbhhugme Raskaustuki istuu uskomattoman hyvin ja sitä on mukava käyttää niinä aikoina, jolloin sitä tarvitaan. Kokemus tämäntyyppisistä tuotteista on tosin hyvin yksilöllistä, mutta mielestämme tämä on selvästi yksi markkinoiden parhaista tukivöistä!


Carriwell säädettävä vatsan yli ulottuva tukivyö

Carriwell säädettävä vatsan yli ulottuva tukivyö

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä Carriwellin tukivyö on leveä ja vakaa ja tarjoaa kunnon noston että tuen. Se on joustava ja sitä voidaan säätää sopivaksi koko raskauden ajan. Vyö lievittää sekä selkä- ja lannerangan kipuja että tukee nivelten löystyessä.

Carriwellin säädettävä vyö on erittäin pehmeä, istuu huomaamattomasti ja mukautuvasti vartaloa vasten, myös kun sinulla on muita vaatteita päällä. Vyötä on helppo säätää takana olevan leveän tarranauhan avulla.

Joustavan kangassekoituksen, jossa on nailonia, spandexia ja polyesteriä, ansiosta tämä tukivyö sopii suurin piirtein kaikille vartaloille. Vyö tarjoaa laajan tuen ja sitä voidaan säätää niin, että se on juuri sopiva vartalollesi eikä istu liian tiukasti.

Mikäli arvelet, että voisit hyvin pienestä keventävästä tuesta, on Carriwell vatsan yli ulottuva säädettävä vatsatukivyö  yksi joustavimmista malleista ja sopii useimmille naisille. Se on todella hyvä vyö maailman johtavalta raskaus- ja äitiysvaatteiden valmistajalta!


Carriwell säädettävä tukivyö

Carriwell säädettävä tukivyö

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on yksinkertainen suositun Carriwellin vyö, joka on helppokäyttöinen ja tarjoaa hyvän tuen, joka kohottaa vatsaa sekä tukee lannerankaa. Se on helposti säädettävissä tarranauhalla ja sen kokoa ja haluttua tukea on helppo säätää.

Itse vyö on pehmeä ja hellävarainen ja materiaali on mukavaa eikä leikkaa ihoon. Se on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joilla on Oeko-Tex-sertifikaatti. Tukivyö istuu huomaamattomasti vaatteiden alla ja on myös helposti säädettävissä päivän aikana, jos se alkaa tuntua liian kireältä tai vastaavalta. Se on todella monipuolinen tuote, jota on erittäin helppo käyttää. Usein tuskin tunnet, että käytät sitä.

Mainitsemisen arvoinen haitta, joka koskee useimpia tämän tyyppisiä tukia, on se, että voidaan kokea, että reunat taittuvat ylös jolloin vyö kääriytyy, mikä voi tuntua epämukavalta, varsinkin kun sinulla on vaatteet päällä. Tästä syystä monet ihmiset tykkäävät enemmän vyöstä joka nousee myös vatsan yli.

Joka tapauksessa on tämä sekä hintansa arvoinen että hyvin toimiva tuote, joka antaa hyvää tukea raskauden aikana. Nivelkipuja kokeneet naiset arvostavat sitä suuresti, ja se antaa erinomaisen lievittävän tunteen. Mikäli haluat yksinkertaisen, laadukkaan tukivyön edulliseen hintaan, suosittelemme ehdottomasti tutustumaan Carriwellin säädettävään tukivyöhön.


Carriwell Tukivyö raskaana oleville

Carriwell Tukivyö raskaana oleville

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on toisen mallin tukivyö yhdeltä alan parhaista merkeistä. Tämä on Carriwellin saumaton, pehmeä tukivyö, joka istuu mukavasti ja huomaamattomasti paikallaan vaatteiden alla koko päivän.

Tukivyössä on hyvin suunniteltu muotoilu, extra joustavalla materiaalilla keskellä vatsaa, mutta hieman kiinteämmällä tuella alaosassa ja vatsan sivuilla. Joustavuus tarkoittaa myös sitä, että tuki paranee hieman vatsan kasvaessa, jotta tunnet aina oikean tuen. Se on mitä ilmeisemmin huolellisesti suunniteltu yksityiskohta, joka on saanut paljon kiitosta mukavuudestaan.

Kuten sanottu, ei tässä vyössä ole saumoja ja se istuu hyvin kevyesti ja vapaasti, mutta tarjoaa silti arvostetun tuen. Se ei kääriydy, vaan pitää yleensä istuvuuden erittäin hyvin vaatteiden alla, vaikka olisit ulkona liikkumassa päivän aikana. Materiaali on joustavaa ja koostuu 92 % polyamidista ja 8 % elastaanista. Materiaalit ovat Oeko-Tex-sertifioituja standardilla 100, kuten muutkin Carriwellin tuotteet.

Tämä on erittäin helppokäyttöinen tuote, joka on suosittu. Tämän mallin tukivöiden haitta puoli on, että on tärkeää valita oikea koko. Mikäli valitsee liian pienen, voi se tuntua tiukalta, mikä ei ole ollenkaan mukavaa. Oikean tuen saaminen on helpompaa säädettävällä tuella. Samalla on se suuri vapauden tunne korkealla mukavuuskertoimella, kun tukivyössä ei ole saumoja tai hankaavia yksityiskohtia. Siksi on Carriwellin saumaton tukivyö raskaana oleville niin arvostettu.

Olemme erittäin tyytyväisiä tähän tuotteeseen ja näemme sen tukena, joka sopii suurimmalle osalle. Se sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön ja toimii myös makuu asennossa ja lepäämisessä. Mikäli haluat mukavan, silkinpehmeän version ilman saumoja, voimme ehdottomasti suositella Carriwellin Tukivyötä raskaana oleville!


Medela tukeva raskausvyö

Medela tukeva raskausvyö

Tarkista hinta osoitteessa:

Laatumerkki Medela tunnetaan imetysvaatteistaan, rintapumpuistaan ​​ja raskaudenaikaisista apuvälineistään. Heidän tuotteidensa takana on aina vankka tutkimus ja pitkä kokemus, ja meillä on suuri luottamus Medelaan yleisesti.

Tämä tukivyö toimii tukena sekä raskauden aikana että sen jälkeen. Se istuu mukavasti ja auttaa rentouttamaan kehoa. Koska siinä ei ole saumoja ja siinä on todella hyvä joustavuus, tuntuu se höyhenen kevyeltä vartaloa vasten. Mutta se antaa silti hyvän keventävän tuen.

Täysvärinen kangas on saatavana mustana ja valkoisena ja sopii erinomaisesti tavallisten vaatteiden alle peittämään vatsaa. Voit helposti tuntea itsesi paljaaksi, kun vatsasi on näkyvissä, koska tavalliset vaatteet jäävät helposti hieman lyhyiksi. Siksi voi tuntua turvalliselta, että alla on ylimääräinen kangas, joka istuu mukavasti ja mukautuvasti vartaloa pitkin.

Medelan raskausvyö antaa melko pienen tuen, joka on jotain jota naiset usein hakevat tukivyötä hankkiessa. Mutta heille, jotka kaipaavat vahvempaa tukea, voidaan se kokea hieman liian kevyenä ja joustavana, joten tämä kannattaa ottaa huomioon. Jos et ole varma siitä, mitä kehosi tarvitsee, on tästä hyvä aloittaa, sillä useimmat ihmiset arvostavat sitä ja sitä voidaan käyttää hienovaraisena tavallisena vaatekappaleena vaatteiden alla. Sitä voidaan käyttää myös nukkuessa, mikä on myös suhteellisen suosittua.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, on tämä tukituote joka on helppohoitoinen ja koneessa pestävä. Mikäli haluat kevyen ja jokapäiväisen tuen, joka helpottaa kohtuullisesti, on Medela Raskausvyö todella hyvä vaihtoehto, jota laaja ryhmä naisia käyttää raskauden aikana.


Vehnävyö Lundmyr of Sweden

Ei saatavilla verkossa

Lundmyri of Swedenin vehnävyö on monitoimituote, joka on suosittu raskaana olevien naisten keskuudessa, mutta jota voidaan käyttää myös muihin kipuihin. Se on mukautuva vyö, joka kiinnitetään tarranauhalla ja joka voidaan mukauttaa kaikille vartalotyypeille. Vyön pituus on 138 cm ja leveys 19 cm.

Vehnälämmitin on juuri sitä miltä se kuulostaa, täynnä vehnää. Itse vehnä on ommeltu vyöhön kahdessa erityisessä rajatussa kanavassa, jotta se pysyy paikallaan. Voit lämmittää vyön mikroaaltouunissa lämmittävän vaikutuksen saamiseksi, jolla on kipua lievittävä vaikutus ja saa kehon rentoutumaan. Vyö on myös mahdollista jäähdyttää pakastimessa, jolloin saadaan jäinen vaikutus, joka voi auttaa suorempaan kipuun. Raskauden aikana olennaisempi on useimmin miellyttävä lämmittävä vaikutus.

Tämä on suosittu tuote, jota monet naiset arvostavat. Se, että se voidaan lämmittää, koetaan usein suureksi eduksi, ja tästä syystä erottuu Lundmyr of Sweden monista muista raskaana oleville naisille tarkoitetuista tukivöistä. Koko vyö on valmistettu hienoksi kammatusta puuvillamateriaalista, joka on erittäin mukava ihoa vasten.

Mikäli haluat tukivyön jossa on mahdollisuus lämmittävään vaikutukseen, on Lundmyr of Sweden vehnävyö ehdottomasti tuote, johon kannattaa tutustua!


Nexcare Maternity Support

Ei saatavilla verkossa

Tämän tuotteen valmistaa monikansallinen yritys 3M ja heidän tuotemerkkinsä Nexcare, jotka tunnetaan muun muassa laastareistaan. Tämä on raskaana oleville naisille tarkoitettu tukivyö, joka tukee laajasti sekä vatsaa että selkää. Tuote on CE-merkitty ja hyväksytty lääketieteelliseksi laitteeksi.

Nexcare-tukivyö on suunniteltu leveäksi säädettäväksi vyöksi joka kiinnitetään vartalon ympärille tarranauhalla. Se on helppo mukauttaa ja voit itse valita haluamasi tuen tason. Päätuen tulee olla kiinnitettynä juuri vatsan alapuolella kohtuullisen tiukasti. Lisätukea varten on myös hihna, joka kiinnitetään vyöhön ja joka kulkee vatsan yläosan yli.

Tämä tuote on ollut suosittu aiemmin, mutta se ei enää näytä kuuluvan Nexcaren valikoimaan. Sitä on vielä varastossa joissain myymälöissä, mutta sitä ei ilmeisesti enää valmisteta.


Mitkä ovat erot eri tukivöiden välillä?

Yksi versio istuu vatsan päällä ja tukee isompaa kehon osaa. Toinen on itse vyö, joka antaa tukea lannerangalle ja istuu suoraan alavatsaa vasten, raskaana olevan vatsan alapuolella. Monet tuotteet ovat näiden yhdistelmiä ja niitä voidaan joskus kutsua myös esimerkiksi raskausvyöksi.

Tietyt vyöt on tarkoitettu käytettäväksi sekä tukena raskauden aikana että heti sen jälkeen. On myös olemassa erityistuotteita, jotka on tarkoitettu käytettäväksi vain synnytyksen jälkeen, tukemaan ja helpottamaan vatsalihaksia, parantamaan vyötärön palautumista ja nopeuttamaan vartalon muodon palautumista. Tällaista vatsavyötä kutsutaan joskus postpartumvyöksi tai vastaavaksi.

Minkä version sinun tulisi valita?

Kuten tiedät, valittavana on muutamia eri malleja. On yksilöllistä, mikä malli tuntuu mukavimmalta, mutta tässä on joitain vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä valitsaessan:

Vatsan yli nouseva tukivyö tarjoaa yleensä hieman paremman tuen. Se peittää myös suuremman osan kehosta, mitä monet ihmiset arvostavat ollessaan ulkona raskauden aikana. Mukavuuden vuoksi on tärkeää, että vyö on oikean kokoinen, koska ei ole mukavaa, jos se kiristää liikaa vatsalla. Vatsan yli nousevien vöiden etuna on, että ne istuvat usein erittäin hyvin eivätkä yleensä paakkuunnu ja “kääriydy”

Tukivyö pienempänä versiona auttaa pääasiassa pitämään vatsan ylhäällä ja tukemaan lannerankaa. Ne ovat erittäin helppokäyttöisiä ja ne voidaan mukauttaa nopeasti. Se on yksinkertaisin ja joustavin ratkaisu sinulle, joka haluat pystyä nopeasti vetämään tuen päälle tarvittaessa. Heille, jotka ovat paljon kotona raskauden aikana, on nämä yleensä erittäin hyvä pitää käden ulottuvilla, koska tätä on niin helppo käyttää.

Jos aiot käyttää sitä pidempiä aikoja ulkona ollessasi, voivat ne joskus tuntua hieman periksi antavilta ja jotkut mallit voivat alkaa taittumaan ja tuntumaan hieman möykkyisiltä vaatteiden alla. Suurimmaksi osaksi ovat ne kuitenkin huomaamattomia ja myös helposti säädettävissä, jos ne alkavat hankaamaan tms.

On myös tukivöitä, jotka koostuvat ainoastaan joustavasta tuesta, joka vedetään vatsan yli. Edellyttäen, että ne ovat oikean kokoisia, ovat ne yleensä mukavimpia ja istuvat useimmille naisille. Ne eivät yleensä tarjoa yhtä paljon tukea kuin kunnon vyö, mutta tarjoavat pienen kohottavan ja lievittävän vaikutuksen, jota usein arvostetaan. Ne ovat huomaamattomia, yleensä ilman saumoja ja tuntuvat erittäin kevyiltä ja ohuilta vartaloa vasten. Jotkut haluavat jopa nukkua nämä päällään.


Toinen tuote, joka usein auttaa ja voi lievittää raskauden aikana, on imetys- ja raskaustyyny!