Paras riippumatto 2024: Puutarhaan, patiolle tai parvekkeelle

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Kesäaika ja loma ovat toivottavasti rentoutumisen aikaa. Onko mitään ihanampaa kuin makoilu riippumatossa hyvä kirja käsissä? Olemme tutustuneet hieman riippumattoviidakkoon, selvittääksemme mitä vaihtoehtoja meillä on tänä kesänä. Tässä ovat parhaat riippumatot kotiin!

Parhaiden riippumattojen opas

Mikä kotikäyttöön tarkoitettu riippumatto on paras testissä?

Meidän mielestämme paras malli on SACKitin kaunis riippumatto.

Paras klassinen riippumatto: Amazonas riippumatto – Brasilialaiseen tyyliin, monilla tyylikkäillä kuvioilla ja väriyhdistelmillä.

Paras riippumatto pohjoismaisella designilla: Venture Home – Pidämme erityisesti heidän Heela mallistaan, jossa on kaunis puinen jalusta.

Arvostelut 9 eri riippumatosta

Tässä on lähempi katsaus 9 eri riippumatosta useilta eri merkeiltä eri tyyleillä. Jotkut myydään telineillä, toiset vaativat sopivan paikan ripustamiseen.

Katso myös artikkelimme mukavista beanbagsista!

Venture Home riippumatto Nindra

Venture Home riippumatto Nindra

Tarkista hinta osoitteessa:

Venture Home on ruotsalainen brändi, joka on toiminut vuodesta 2014. Se perustettiin Växjössä, jossa pääkonttori sijaitsee edelleenkin. Menestys oli odotettavissa, ja nykyään Venture Home myy huonekaluja sisä- ja ulkokäyttöön maailmanlaajuisesti. Kalusteet ovat käsityötä hienoon skandinaaviseen tyyliin.

Venture Home Nindra on ylellinen riippumatto, joka on valmistettu likaa ja vettä hylkivästä kankaasta. Se antaa upean ensivaikutelman ja siinä on äärimmäisen mukava maata. Matossa itsessään on pehmeä pehmuste, joka tekee riippumattoon uppoamisesta todella mukavaa. Tuntuu kuin makaisit pörröisillä pilvillä.

Mukana tuleva teline on valmistettu metallista ja kokoaminen itsessään on suhteellisen yksinkertaista. Riippumatto on 299 cm pitkä ja 104 cm leveä.

Riippumaton alapuolella ja jalustan välillä on kiinnitetty vaijerit, jotta et pääse kaatumaan, mikä voi muuten helposti käydä, kun joudut juuri heränneenä nousemaan ylös riippumatosta ihanan kesäisen päikkärin jälkeen.

Riippumatto kantaa 180kg painoa, joten mikäli haluat käpertyä lempipuun alle jonkun sellaisen viereen, josta pidät, on tässä mahdollisuudet sille.

Nindran mukana tuleva teline antaa erittäin tyylikkään vaikutelman ja sopii useimmille patioille ja useimpiin puutarhoihin.


Venture Home riippumatto Heela

Venture Home riippumatto Heela

Tarkista hinta osoitteessa:

Venture Homen riippumatto Heela antaa romanttisen ensivaikutelman. Riippumatto koostuu kauniista beigen värisestä puuvillakankaasta. Tässä kauniissa luomuksessa venytteleminen pehmeällä puuvillalla ihoa vasten antaa todella ylellisen, kesän ja romanssin tunteen. Kun sitä katsoo, voi selvästi kuvitella valkoisen kivirannan, jonka taustalla kohisee villi, suolainen meri. Riippumatto on ripustettu kauniille kaarevalle puiselle jalustalle.

Heela on 315 cm pitkä ja 110 cm leveä. Ei ole röyhelöitä tai pitsiä, sitä ei tarvita. Vaalean puuvillakankaan kohtaaminen elävän puun kanssa luo täydellisyyttä kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Venture Homella on yleisesti tyylin puhtaus tuotevalikoimassaan. Brändin idea ja perusta saivat alkunsa Smoolannin Växjöstä ja voi arvata, että suuri osa inspiraatiosta on otettu pohjoismaisen luonnon yksinkertaisuudesta. Sekä yksinkertaisissa muodoissa, mutta myös harmonisissa, luonnollisissa ja rauhallisissa väreissä.

Mikäli ostat riippumatto Neelan ruotsalaiselta Venture Homelta, saat kauniin kalusteen katseltavaksi ja mukavan paikan missä levätä.


Riippumatto Amazonas

Riippumatto Amazonas

Tarkista hinta osoitteessa:

Amazonas on saksalainen yritys, joka valmistaa omassa tehtaassaan Koillis-Brasiliassa erittäin hyvälaatuisia riippumattoja ja riipputuoleja.

Riippumatot on valmistettu kierrätetyistä puuvillatekstiileistä sekä polyesteristä. Riippumatot tulevat eri mallisina, kokoisina, värisinä ja muotoina. Kaikkea huomaamattomista beigen sävyistä vahvojen väristen raidallisiin kankaisiin, jotka värisevät brasilialaista pulssia. Jotkut on ripustettu puurunkoon. Löytyy myös variantteja ilman puurunkoa, mikä antaa kotelomaisen tunteen, kun annat kankaan kääriytyä ympärillesi.

Mikäli ei halua ripustaa riippumattoa puihin tai muihin puutarhassa oleviin esineisiin, voi ostaa riippumatolle teline. Telineitä on saatavana myös eri malleina ja ne on valmistettu joko puusta tai teräksestä. Telineen lisäksi voi ostaa muutamia muita lisävarusteita, kuten hyttysverkkoja, tyynyjä, seinäkiinnityksiä ja paljon muuta.

Sanotaan voivan lievittää selkäkipuja sekä voivan johtaa nopeammin uneen riippumatossa verrattuna sänkyyn, sohvaan tai patjaan. Tämä johtuu luultavasti asennosta, jossa keho on mateessaan riippumatossa. Keinuliike on nukuttava ja voi herättää tunteita ja muistoja niin kaukaa menneisyydestä, että emme edes ymmärrä sitä itse.

Amazon-riippumatot ovat eräitä suosituimmista Euroopassa ja siihen on hyvät syyt! Ne ovat suuria, uskomattoman kauniita ja niissä on monia kauniita värejä ja kuvioita.


Fatboy Hammock Headdemock

Fatboy Hammock Headdemock

Tarkista hinta osoitteessa:

Fatboy headdemock on ihana ja viihtyisä riippumatto sisä- ja ulkokäyttöön. Vuodesta 2002 lähtien on hollantilainen yritys fatboy valmistanut erilaisia ​​tuotteita, joita asiakkaat ostavat suurella ilolla ympäri maailmaa. Kaikki alkoi Fatboyn alkuperäisestä säkkituolista, joka levisi kulovalkean tavoin ja valloitti koko maailman. Fatboylla on erityinen tyyli, mikä tarkoittaa, että usein jo katsomalla voi arvata tuotteen tulevan valmistaja fatboylta.

Riippumatto on ihana ja pörröinen, erittäin leveä rakenne, joka kestää jopa 150 kg painon. Erittäin leveän muotoilun ansiosta se toimii todella hyvin kahden hengen riippumattona. Riippumatto on taitettava ja helposti pakattava mukana tulevaan pussiin.

Riippumatossa on siihen kuuluva teline, joten rakenne on täysin itsekantava. Teline on valmistettu metallista ja kumista. Itse riippumatto on valmistettu 100 % polyesterista ja pehmustettu polyesterikuitutäytteellä.

Kangas on vettä ja likaa hylkivä ja sopii hyvin ulos ympäri vuoden. Fatboy tarjoaa jopa 9 eri värivaihtoehtoa sekä kattavan valikoiman lisävarusteita, jotka tekevät Fatboy headdemock käytöstä ja säilytyksestä entistäkin paremman. Voit varustaa riippumattosi esimerkiksi extra tyynyillä, suojapäällisillä ja joillain varaosilla.

Jos haluat hieman ylimääräistä luksusta, on olemassa myös Fatboy Headdemock Superb -malli. Se on huomattavasti kalliimpi, mutta jos se maistuu se maksaa, kuten on tapana sanoa. Superb tulee joko Olefiini- tai akryylikankaalla riippuen valitsemastasi väristä. Molemmat kankaat ovat korkealaatuisia ja kestävät hyvin UV-säteitä, kosteutta ja kulutusta.


Riippumatto La Siesta

Riippumatto La Siesta

Ei saatavilla verkossa

La Siestan tarina alkoi lähes 30 vuotta sitten, kun saksalainen pariskunta Dorothee Alexander Grisar rakastuivat riippumattoihin matkoillaan Latinalaisessa Amerikassa. Vuonna 1991 myivät he ensimmäisen riippumattonsa Rheinland-Pfalzin näyttelyssä Saksassa.

La Siesta valmistaa riippumattonsa Kolumbiassa ja tarjoaa sitten ihmisille ympäri maailmaa ihanaa kesärentoutumista.

La Siestassa on 14 luokkaa, joista valita tyylejä. Mikäli valitset Alabaman, saat tyypillisen pohjoisamerikkalaisen fiiliksen. Mikäli valitset Bossanovan, saat vankan käsityön brasilialaiseen tyyliin pitsisillä yksityiskohdilla. Valikoimasta löytyy erilaisia ​​matkariippumattoja sekä sarja lapsille ja vauvoille.

On olemassa riippumattoja jotka on ripustettu puurunkoon FSC-puusta. Saatavilla olevat telineet on valmistettu lehtikuusipuusta ja teräksestä. Valittavana olevat kankaat ovat puuvillaa, luomupuuvillaa ja outdoor (polypropeeni). Riippumatot ovat saatavilla yhden, kahden ja kingsize-kokoisina. Kaikkia versioita ei ole saatavilla kaikissa kankaissa, väreissä ja koossa, mutta valinnanvara on laaja.

Telineiden lisäksi voit ostaa hyttysverkkoja, riippumattosi viereen nurmikkoon upotettavia pöytiä, ripustustyökaluja, kattoja riippumatosi päälle puiden väliin ripustettuna sekä tyynyjä monissa eri väreissä. Perustaja Dorothee on edelleen erittäin aktiivinen yrityksessään ja hoitaa edelleen varastomyynnin itse.

La Siesta -riippumattoja on uskomaton valikoima ja ne ovat erittäin suosittu vaihtoehto.


Riippumatto Uno

Riippumatto Uno

Tarkista hinta osoitteessa:

Riippumatto Uno on kevyt, yksinkertainen ja kaunis riippumatto, joka on punottu harvaan kuvioon. Suunnittelu on pohjoismainen ja sopii karuille rannoille, kallioille ja pohjoismaiseen kasvillisuuteen. Mutta kun tässä kauniissa riippumatossa lepää silmiään, menevät ajatukset yhtä nopeasti kookospähkinöihin, palmuihin ja Karibian valkoisiin rantoihin. Tai miksi ei viehättävään kylään jossain Välimeren rannikolla.

Tämä riippumatto sopii melkein mihin tahansa. Se on myös kaunis sisustusyksityiskohta sisätiloissa tai ehkä jopa toimiva huonekaluksi television katseluun tai lukemiseen omistettuun nurkkaan.

On todella makuasia, kuinka paljon arvostaa verkon päällä makaamista. Joidenkin mielestä se on aivan ihana, stimuloi lihaksia ja ihoa ja päästää ilmaa sisään tavalla, johon mikään muu kangas ei pysty. Mikäli siltä tuntuu, on ​​Uno-riippumatto täydellinen!


Riippumatto Vivere

Riippumatto Vivere

Tarkista hinta osoitteessa:

Vivere on kanadalainen riippumattojen ja muiden mukavien puutarhatuotteiden valmistaja. Valmistus tapahtuu Guelphissa, Ontariossa, Kanadassa ja toimitetaan sitten kaikkialle maailmaan.

Pelkästään jo riippumatoista on Viverellä vaikuttava valikoima. Kuten kaikilla muillakin valmistajilla, voit valita hieman väreistä ja koosta. Mutta mikä saa Viveren erottumaan hieman muista, on kankaiden valikoima.

Kun on päättänyt ostaa riippumaton ja lukkiutunut Vivereen, voi heidän riippumatoistaan valita ​​joko puuvilla, verkko, polyesteriä ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä sunbrella-kankaasta valmistettuja riippumatoja. Tämän kankaan tulee olla erityisen kestävää ja kestää säätä, tuulta ja auringonpaistetta täysin ainutlaatuisella tavalla ja tuntuu yhtä mukavalta kuin puuvilla ihoa vasten.

Mikäli ei ole sopivia puita kiinnitykseen, voi riippumatolle ostaa jalustan. Voi valita puun- tai metallijalustan välillä. Metalliset jalustat ovat saatavilla valkoisena ja mustana. Viverellä on riippumattoja useimmille tyyleille. Etsitpä sitten eloisia värejä tai romanttista tunnelmaa beigen sävyssä pitsiyksityiskohtien kanssa, löytyy ne Vivereltä.

Viverellä on myös sarja nylonisia retkeilyriippumattoja, jotka sopivat täydellisesti yöhön tähtien alla.


Hamaca riippumatto

Hamaca riippumatto

Ei myydä verkossa

Hamaca on perheyritys, joka valmistaa kolumbialaistyylisiä riippumattoja. Tuotanto tapahtuu Kolumbiassa kierrätetystä puuvillasta. Käytetty puuvilla on peräisin Yhdysvalloissa käytetyistä vaatteista, sitten käsitelty Meksikossa ja toimitettu Kolumbian tehtaalle.

Hamacan riippumatoissa on ihanat eloisat värit ja niitä on sekä puurunkoon ripustettuna että pehmeänä kotelomaisena varianttina. Valikoimasta löytyy eri kokoja sekä lapsille kehitettyjä riippumatoja. On olemassa teräksisiä tai puisia telineitä sekä joitain muita lisävarusteita riippumatosi varustamiseen.

Hamaca uskoo, että riippumatoilla on yhtä ilmeinen paikka kodin sisällä kuin ulkona puutarhassa. Vain mielikuvitus asettaa rajat sille, kuinka voit ripustaa riippumattosi ja missä sitä on unenomaisinta käyttää.

Nämä ovat aivan upeita tuotteita, joita mielellään ripustaa puutarhaan viettääkseen mukavia kesähetkiä. Kudottu kangas jättää ihanan tunteen ihoa vasten ja Hamacan viisaan ympäristöajattelun ansiosta kangas antaa myös lämpimän tunteen omalletunnolle , ja tunteen siitä, että on vaikuttanut johonkin hyvään asiaan planeetallemme.


Cobana Hammock

Cobana Hammock

Tarkista hinta osoitteessa:

Tanskalaisessa riippumatto Cobanassa nautit vaivatta ihanasta kesäpäivästä toisensa jälkeen. Ehkä varjossa suosikkipuun alla puutarhassa.

Riippumatossa on soikea muoto ja selkeästi korostuvat käsin ommellut siksak-saumat lyhyillä sivuilla. Riippumatossa on alumiininen teline ja se on täysin itsekantava. Se on erittäin käytännöllinen, mikäli joku ei ole istuttanut puita monta vuotta sitten, strategisesti sijoitettuna, juurikin riippumaton kiinnitystä varten, juuri sinne, missä haluat maata. Kovin usein ei tällaista onnea ole matkassa, kun on aika ripustaa suosikkipaikkasi kesän rentoiluun. Täällä sinulla on myös mahdollisuus liikkua puutarhassa sopusoinnussa auringon kanssa päivän aikana.

Riippumatto on valmistettu superälykkäästä ja laadukkaasta Olefin-kankaasta, joka ei homehdu kosteana. Siinä on myös kaksi sisäänommeltua metallikaapelia, jotka auttavat pitämään muodon ja saamaan ergonomisen makuuasennon.

Riippumatto on vettä hylkivä, mutta kovien sateiden sattuessa saattaa olla viisasta etsiä suojaa riippumatollesi. Osittain siksi, että sitkeät ja kovakouraiset sadekuurot voivat hakeutua käsin ommeltujen saumojen läpi ja osittain siksi,että kukapa haluaisi maata umpimärässä riippumatossa, kun aurinko päättää taas näyttäytyä?

Cobana-riippumattoa ostaessasi saat suojapäällisen mukaan jota voidaan käyttää suojaamaan riippumattoa, kun sinulla on muuta tekemistä kuin maata siinä.


Riippumatto jalustalla vai ilman – mikä on paras?

Klassinen ja luultavasti kaunein tapa ripustaa riippumatto on kahden puun välissä. Se on ajaton tyyli, jonka tunnistamme monista vanhoista elokuvista.

Jos valitset vaihtoehdon ripustaa riippumattosi riippumattotelineeseen, on sinulla edessäsi hyvin pieni työ riippumattosi ripustamiseen, ja voit liikkua päivästä toiseen tai tunnista tuntiin, sopusoinnussa auringon liikkeiden kanssa puutarhassa.

Se on osittain makuasia, mutta joskus ei yksinkertaisesti ole sopivia puita ja rakennuksia työstettäväksi ja siten on nämä jalustat lahja ylhäältä. Silloin toisen ei tarvitse sulkea pois toista. Mikäli koet, että se on sen arvoista, voit ehdottomasti käyttää molempia, ja anta riippumaton sitten liikkua siellä, missä sitä sillä hetkellä tarvitaan.

Lopuksi, on telineen välttäminen tietysti etu, mikäli haluat ottaa riippumaton mukaasi matkalle, minne ikinä menetkin. Se on kätevä tapa varmistaa, että laukussasi on mukava lepopaikka.

Kuinka ripustaa riippumatto?

Jos valitset riippumatollesi jalustan tai telineen,  on ripustustaminen hyvin yksinkertaista. Kaikki mitä tarvitset riippumattosi ripustamiseen, sisältyy yleensä näissä telineissä ja jalustoissa. Sitten sinun tarvitsee vain valita suosikkipaikkasi puutarhassa, kiinnittää riippumatto telineeseen ja mennä makuulle.

Jos aiot ripustaa riippumaton kahden puun väliin, voit käyttää köyttä tai ketjua, jonka kiedot puiden ympärille. Saatavilla on myös erikoishihnoja puiden ympärille kiinnitettäväksi. Sitten voit käyttää karbiinihakaa tai jotain muuta vastaavaa kiinnittääksesi riippumaton köyteen tai ketjuun.

Näitä ostaessa, tulee varmistaa, kestävätkö ne tarvittaan painon. Kiinnityspisteiden välisen etäisyyden tulee olla noin 90 % riippumaton kokonaispituudesta. Klassisen riippumaton, verkkoriippumaton ja matkariippumaton tulisi roikkua melkein kuin banaani parhaan mahdollisen mukavuuden saavuttamiseksi.

Valitsemiesi puiden tulee olla vakaita. Vasta istutettu puu ei todennäköisesti arvosta rooliaan riippumaton kantajana jolloin sekä sinä että puu päädytte luultavasti makaamaan nurmikolla.

Riippumatolle on ostettavana erilaisia ​​ripustussarjoja, mikäli haluat kiinnittää sen esimerkiksi seinään tai kattoon. Mikä tulee muistaa ennen kiinnikkeiden ruuvaamista on, että seinän on kestettävä painosi.

Kipsiseinä ei välttämättä ole paras materiaali työstettäväksi tai jos haluat kiinnittää sen terassin kattoon, kannattaa selvittää, kestääkö katto tarvittavan painon. Myös tämäntyyppisessä ripustuksessa kiinnityspisteiden välisen etäisyyden tulisi olla noin 90 % riippumaton kokonaispituudesta ja alimman pisteen tulisi olla noin 40-50 cm maanpinnan yläpuolella, sillä ethän halua raaputtaa takapuolta maassa.


Täältä löydät lisää artikkeleita erilaisista kalusteista!