Paras ruokailusetti 2024: Lasten ja vauvojen tarjoilu- ja ruokailusetit

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Etsitkö hyvää lautasta ja ehkä ruokailuvälineitä lapsellesi? Tässä artikkelissa olemme tarkastelleet ja vertailleet parhaita ja hienoimpia lasten ruokailusettejä, joita voi ostaa verkosta juuri nyt. Olemme tarkastelleet materiaaleja, muotoilua ja toimivuutta ja nimenneet parhaat lasten astiat juuri nyt!

Lapset syövät lasten astioilla

Mikä vauvan ruokailusetti on testin paras?

Testivoittajamme oli BabyBjörn Lasten Ruokailusetti. Se on uskomattoman älykkäästi suunniteltu ruokailusetti, jota lapsesi on helppo käyttää ja sinun on vanhempana helppo pitää se puhtaana. Tyylikäs, käytännöllinen ja helppohoitoinen, BabyBjörnin lasten ruokailusetti oli suosikkimme.

Toinen suosikkimme on ruotsalainen Knatteplock. Heidän lastenlautasistaan on tullut viime aikoina uskomattoman suosittuja!

Luettelomme parhaista lasten ruokailuseteistä

Tässä on luettelo 7 parhaasta lasten ruokailusetistä.

Saatat myös haluta nähdä vinkkimme lasten ruokalapuista ja nokkamukeista!

BabyBjörn Ruokailusetti – Paras lasten ruokailusetti juuri nyt

BabyBjörn Ruokailusetti

Katso hinta täältä:

Tämä ruokailusetti on BabyBjörnin upea paketti. Se toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, ja se sopii hyvin sekä lahjaksi että ostettavaksi omalle lapsellesi.

BabyBjörn-ruokailusetti on täydellinen paketti, jossa on kaikki, mitä vauva tarvitsee harjoitellakseen ja oppiakseen syömään itsenäisesti. Paketti sisältää:

 • Älykkäästi muotoiltu lautanen, jonka avulla lapsesi on helppo kauhoa ruokansa.
 • Lusikka, jossa on lapsille sopiva ergonominen ote.
 • Pienten lasten kädet huomioon ottava haarukka.
 • Lasi, jossa on erityisen tukeva jalka, joka seisoo tukevasti pöydällä.
 • Hyvin istuva ruokalappu, jossa on pehmeä ja mukava kaulus.

Tämä lasten ruokailusetti sopii täydellisesti käytettäväksi heti, kun lapsesi alkaa osoittaa kiinnostusta omatoimiseen syömiseen. Jotkut lapset voivat aloittaa BabyBjörn-ruokailusetin käytön jo 4 kuukauden iässä, vaikka yleisemmin lapset aloittavat sen omatoimisesti noin 6 kuukauden iässä.

Koko ruokailusetti on konepestävä, myös ruokalappu. Se on kestävä ja uskomattoman helppohoitoinen paketti, jota käytät joka päivä kotona ruokapöydän äärellä.

BabyBjörnin suuri plussa on se, että heidän lapsille tarkoitetut keittiötuotteensa testataan tiukasti muovin sisältämien haitallisten aineiden varalta, ja niiden on saavutettava elintarvikehyväksytty taso. Kyseessä on siis luotettava laatumerkki, jolla on uskomattoman hyvä maine vauvatuotteiden alalla.

Kaikista tarkastelemistamme tuotemerkeistä tämä on täydellisin lasten sarja. Jokaisessa kappaleessa on uskomattoman harkittu muotoilu, joka helpottaa kun lapsi syö ja vähentää roiskeen ja sotkujen riskiä. Tämä täyttää kaikki vaatimuksemme hyvälle vauvan ruokailusetille, ja olemme iloisia voidessamme nimetä BabyBjörn-ruokailusetin parhaaksi vauvan ruokailusetiksi juuri nyt!


Rätt Start -ruokailusetti

Rätt Start -ruokailusetti Muumien

Katso hinta täältä:

Ruotsalaisella Rätt Start -merkillä on erilaisia kauniita ja hyödyllisiä lasten astioita. Heidän käyttämiinsä motiiveihin kuuluu kaikkea Elsa Beskowin fantastisista satuhahmoista Bamsen ja Muumien kuuluisiin ja rakastettuihin hahmoihin.

Rätt Startin ruokailusetti on saatavilla kolmen ja viiden osan pakkauksissa. Mukana on aina litteä lautanen, kulho ja muki. Kaikki osat on valmistettu kestävästä ja naarmuuntumattomasta melamiinimuovista. Sen voi pudottaa lattialle tai pestä astianpesukoneessa. Lisäksi syvässä lautasessa on imukuppi, joka varmistaa, että se pysyy tukevasti paikallaan.

Se on erittäin käytännöllinen setti lapsille, ja rakastamme sen kauniita malleja. Tämä on täydellinen lasten ruokailusetti, jonka voit ostaa joko itsellesi tai lahjaksi.

Jos haluat lasten astioita, joissa on klassisia satumaisia tai elokuvamaailman kuvioita, Rätt Start -lasten ruokailusetti on selvästi yksi parhaista ruokailuseteistä sinulle ja lapsellesi!


Babblarna Ruokailusetti 5 osaa

Babblarna Ruokailusetti 5 osaa

Katso hinta täältä:

Tämä lasten setti, jossa on kuuluisat Babblarna-hahmot, on uskomattoman suosittu setti, joka löytyy monista lapsiperheiden ruokapöydistä.

Kauniiden ja värikkäiden hahmojen lisäksi se on myös erittäin käytännöllinen ruokailusetti lapsille. Kulhon pohjassa on imukuppi, joka pitää sen paikallaan, ja mukissa on kansi, jota voidaan käyttää lapsen ollessa pieni roiskumisen estämiseksi.

Lautaset ja mukit on valmistettu kestävästä, laadukkaasta melamiinimateriaalista, joka kestää eikä naarmuunnu tai halkeile. Ruokailuvälineet sopivat erinomaisesti sekä todella pienille että hieman isommille lapsille, ja niissä on mukavat kahvat.

On myös mahdollista ostaa tämä lasten astiasto pakettina, jossa on ruokalappu ja lautasalusta, mikä voi olla erittäin edullista, jos haluat kaikki osat.

Jos Babblarna hahmoista on tullut suosittuja kotona, arvostatte varmasti Babblarna-ruokailusettiä. Se on täydellinen pieni paketti suosittuja hahmoja kohtuulliseen hintaan. Saat paljon vastinetta rahoillesi ja todennäköisesti hyödyt tästä setistä vielä vuosia!


Done by Deer Ensimmäinen Ruokailusetti Deer Friends

Done by Deer Ensimmäinen Ruokailusetti Deer Friends

Katso hinta täältä:

Done by Deerillä on pari erilaista todella kaunista lautas- ja ruokailuvälinesarjaa lapsille. Rakastamme heidän muotoiluaan, joka on uskomattoman leikkisä ja söpö ja joka todella erottuu joukosta.

Suosittelemme kahta heidän ruokailuseteistään:

 • Done by Deer Ensimmäinen ruokailusetti – Pikkuisille, jotka tarvitsevat apua ruokinnan kanssa
 • Done by Deer Lasten ruokailusetti- Isommille lapsille, jotka ovat alkaneet syödä itse.

Ensimmäinen ruokailusetti koostuu kulhosta, nokkamukista ja lusikasta. Kaikki osat on valmistettu käytännöllisestä kestävästä melamiinimateriaalista, joka kestää suurimman osan altistumisesta. Se on konepestävä ja helppo pitää puhtaana.

Kuppi on käytännöllinen, jotta vauva voi juoda itse ilman, että se kaatuu ensimmäisen kerran. Lusikka sopii täydellisesti syöttämiseen, ja kulho on juuri oikean kokoinen pienelle lapselle. Lyhyesti sanottuna tämä on täydellinen lasten ruokailusetti pienelle lapselle, joka istuu pöydän äärellä ensimmäisten yhteisten illallisten aikana.

Lasten ruokailusetti koostuu lautasesta, jossa on neljä erillistä lokeroa, pienestä mukista, jossa on käytännöllinen kahva, ja ergonomisista lastenruokailuvälineistä. Myös tämä astiasto on samantyylinen kuin Done by Deerin muutkin tuotteet. Erilaiset lokerot lautasella sopivat erinomaisesti siihen, että lapsesi voi maistella erilaisia ruokia ja vihanneksia. Niissä on juuri oikean korkuiset reunat, jotka helpottavat syömistä ja estävät roiskeita.

Kuten useimmat melamiinisarjat, tämä tuote on kestävä ja helppohoitoinen. Koko ruokailusetti on konepestävä.

Jos haluat kivoja lautasia ja astioita joko pienille tai isommille lapsille, Done by Deer on laatumerkki, johon voit luottaa. Olemme jo pitkään arvostaneet heidän tuotteidensa laatua, söpöstä ja leikkisästä muotoilusta puhumattakaan. Tämä tuote on selkeä suositus meiltä!

Saatat myös haluta nähdä vinkkejä tuttipulloihin!


Summerville Organic Ruokailusetti bambu

Summerville Organic Ruokailusetti bambu

Katso hinta täältä:

Tämä tarjoilusetti eroaa monista muista lasten lautasista ja astioista, sillä tavanomaisen melamiinimuovin sijaan on käytetty bambumateriaalia. Tuloksena on kestävä, myrkytön ja uskomattoman herkullinen lapsiystävällinen materiaali, joka sopii täydellisesti pienen lapsen lautasiin, ruokailuvälineisiin ja kuppeihin.

Summerville toimii täysin yksivärisellä ja yksinkertaisella mallilla. Se on pelkistetty, mutta erittäin kaunis yksinkertaisuudessaan ja puunväristen osiensa ansiosta. Tuotteen mukana toimitetaan kulho ja lusikka. Kulhon pohjassa on silikonirengas, joka pitää sen kiinni pöydässä.

Tämä lapsen ruokailusetti sopii lapsille noin 6 kuukauden iästä alkaen. Kun vauva on valmis aloittamaan syömisen itse, tämä on hyvä vaihtoehto. Se on loistava harjoittelusarja, jonka avulla voi tosissaan alkaa kokeilla omatoimisesti, ja se on täydellinen haaste lapsille, jotka alkavat tuntea, että he “osaavat tehdä sen itse!”.

Jos haluat kestävän ja kauniin, mutta hyvin pelkistetyn astiaston lapsille, Summerville on todella hyvä vaihtoehto. Pidämme yksinkertaisesta muotoilusta, ja materiaali on yksi parhaimmista, mitä olemme kokeneet lasten ruokailuseteissä. Voimme lämpimästi suositella tätä mukavaa pientä lasten ruokailusettiä!


Rice Melamiini Lasten Ruokailusetti

Rice Melamiini Lasten Ruokailusetti

Katso hinta täältä:

Tämä Rice-yrityksen melamiinista valmistettu lasten ruokailusetti toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa. Siinä on uskomattoman söpö ja innovatiivinen muotoilu. Sitä on saatavilla parissa eri mallissa, joissa kaikissa on suloisia malleja, jotka vetoavat sekä lapsiin että vanhempiin.

Tässä lasten ruokailusetissä on neljä osaa:

 • Yksi lautanen, jossa on neljä erillistä lokeroa
 • Nokkamuki, jossa on irrotettava kansi
 • Lusikka
 • Haarukka

Koko setti on valmistettu melamiinista. Lautanen on kestävä ja naarmuuntumaton, ja koko setti on helppo pestä käsin tai koneessa. Pakkaus on valmistettu ekologisesti kierrätetystä materiaalista, ja setti on todella täydellinen lahja perheelle, joka odottaa vauvaa tai jolla on pikkuinen, joka on aloittamassa syömisen itse.

Rice-tuotemerkki on peräisin Tanskasta, ja se tunnetaan värikkäistä melamiinilautasista ja -astioista. Heidän tuotteensa ovat korkealaatuisia, ja niiden muotoilu on uskomattoman leikkisää ja söpöä, joka saa hymyn kaikkien niitä käyttävien kasvoille. Tämän yrityksen lisäbonuksena on se, että tuotteet on SA8000-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että yritys pitää yllä hyviä standardeja tuotteita valmistaville työntekijöilleen.

Jos haluat söpön ruokailusetin joko lapsellesi tai antaa arvostetun lahjan, Rice Melamiini Lasten Ruokailusetti on erittäin suositeltava setti!


Sebra Lasten Ruokailusetti 5 osaa

Sebra Lasten Ruokailusetti 5 osaa

Katso hinta täältä:

Tässä on toinen tanskalainen valmistaja, joka valmistaa todella hienoja tuotteita lapsille, tuotteet ovat sekä toimivia että uskomattoman söpösti suunniteltuja.

Sebran ruokailusetti lapsille koostuu 5 osasta:

 • Lautanen
 • Kulho
 • Haarukka
 • Lusikka
 • Muki

Niissä on todella ihastuttava muotoilu, jossa voit valita useista eri teemoista, kuten metsän eläimet tai meren eläimet. Tämä voi tarjota monia mielenkiintoisia keskustelunaiheita ja hauskoja kieliharjoituksia kotona aterioiden aikana.

Kun ostat tämän lasten ruokailusetin, se toimitetaan suloisessa paketissa, joka sopii täydellisesti lahjaksi, vaikkapa ensimmäisille treffeille syntymän jälkeen tai ristiäislahjaksi.

Ruokailuvälineet ovat tukevat ja valmistettu vahvasta ruostumattomasta teräksestä, ja niissä on ergonomiset, lapsiystävälliset muovikahvat. Nämä ruokailuvälinesarjat on tehty pienille lapsille sopiviksi, ja ne ovat täydellisiä, kun ruokailua aletaan harjoitella kunnolla.

Lautanen, kulho ja muki on valmistettu kestävästä ja kovaa kulutusta kestävästä melamiinista, joka on pitkäikäinen ja helppo pestä. Kaikki ovat astianpesukoneen kestäviä. Tämä setti sopii myös erinomaisesti yhdistettäväksi ja täydennettäväksi muiden Sebra-tuotteiden kanssa, jotta saataisiin laajempi yhteensopiva setti.

Jos pidät eläinaiheisesta muotoilusta, tämä on yksi hienoimmista lasten tarjoilusarjoista, joita voit ostaa. Rakastamme Sebra Lasten Ruokailusetti -mallia ja ostamme sen mielellämme lahjaksi, kun käymme perheen luona, johon on juuri syntynyt uusi lapsi. Erittäin mukava tuote, joka meidän mielestämme kannattaa ehdottomasti tarkistaa!


Millainen materiaali on melamiini?

Kun puhumme lasten astioissa käytettävästä melamiinista, tarkoitamme melamiinimuovia. Se koostuu melamiinista ja formaldehydistä. Se on muovityyppi, josta tulee melko kovaa, ja sitä käytetään usein esimerkiksi astioissa, kulhoissa ja kupeissa. Sitä voidaan käyttää myös esimerkiksi kaapinovien ja huonekalujen pinnan vahvistamiseen.

Onko melamiini myrkyllistä?

Melamiinimuovi itsessään sisältää formaldehydiä, joka voi olla ihmiselle haitallista. Siinä muodossa, jossa sitä on lautasissa ja lasten astioissa, se on kuitenkin tiukasti kiinni muovimateriaalissa, eikä se näin ollen voi siirtyä elintarvikkeisiin. Tämän vuoksi tämän tyyppisten lautasten ja kulhojen käyttäminen lapsille ei ole vaarallista. Ne eivät kuitenkaan kestä kuumuutta kovin hyvin, mikä on syytä pitää mielessä niitä käyttäessä.

Kestääkö melamiini mikroaaltouunia?

Ei, melamiini ei ole mikroaaltouuninkestävää. Lasten lautasia ei saa lämmittää mikroaaltouunissa. Sekä ne tuotteet jotka eivät ole kokonaan melamiinista valmistettuja eivätkä ne, jotka sisältävät tietyn määrän melamiinia. Näihin kulhoihin ei myöskään saa kaataa kiehuvaa ruokaa, vaan niihin saa laittaa kohtalaisen kuumaa ruokaa, jota lapsi syö.

Voiko lasten lautaset pestä astianpesukoneessa?

Kyllä, useimmat mallit ovat astianpesukoneen kestäviä. Kaikki tarkastelemamme tuotteet voidaan pestä astianpesukoneessa suositusten mukaisesti.

Kuinka paljon lämpöä lasten lautanen kestää?

Melamiinimuoviset lasten lautaset kestävät kuumuutta jopa 140 celsiusasteeseen asti. Niitä ei kuitenkaan suositella altistettavaksi korkeille lämpötiloille tarpeettomasti, koska silloin haitallisten aineiden vapautumisen riski kasvaa. Niitä ei saa lämmittää mikroaaltouunissa tai tavallisessa uunissa.

Mistä materiaalista lasten lautasen pitäisi olla valmistettu?

Lasten lautasen yleisimmät materiaalit ovat:

 • Melamiini
 • Bambu
 • Bambukuidun, maissitärkkelyksen ja melamiinin yhdistelmä.
 • Posliini

Malleja, jossa on muoviin sekoitettua bambukuitua, ei enää suositella ruokailuun sopiviksi. Ne sisältävät kemikaaleja, jotka eivät sovellu nautittavaksi. Yleisin ostettava lajike on melamiini, sillä ne ovat kevyitä, kestäviä ja turvallisia. Niitä ei kuitenkaan saa lämmittää.


Täältä voit lukea lisää artikkeleita syömiseen ja juomiseen tarkoitetuista vauvatuotteista!