Paras sadehaalari 2023: Vuoratut vedenpitävät haalarit lapsille

Viesti sisältää mainoksia mainoslinkkien kautta.

Joskus on vaikea tietää, miten pukea lapsi, kun sää muuttuu nopeasti. Ei ole aina houkuttelevaa mennä ulos, kun sohjoa ja lunta on paksuina kerroksina tai kun sataa kaatamalla. Hyvällä vuoratulla sadehaalarilla lapset voivat leikkiä ulkona pahimmallakin säällä!

Kolme erilaista sadehaalaria lapsille

Mikä lasten sadehaalari on paras testeissä?

Edullinen klassinen sadehaalari, joka sopii useimmille, on CeLaVi vuorattu sadehaalari. Vedenpitävä 10 000 mm asti, kauniit värit ja saatavilla hyvään hintaan!

CeLaVi Vuorellinen Kurahaalari

Tarkista hinta osoitteessa:


Todella hyvä vaihtoehto kuravaatteille on Polarn O. Pyret Weather Pro Vuorattu kurahaalari. Se on todellinen jokasään haalari, jonka vedenpitävyys on huikeat 12 000 mm! Voidaan käyttää useimmissa sääolosuhteissa ja vuori voidaan tarvittaessa poistaa.

Polarn O. Pyret Weather Pro Kuorihaalari Vuorilla

Tarkista hinta osoitteessa:


Erittäin edullinen vaihtoehto, josta pidämme, on Kuling Douglas. Se on tiukka ja kestävä kokonaisuus todella hyvään hintaan!

Kuling Douglas Kierrätetty Vuorattu Sadepuku

Monien lasten sadehaalarien vertailu

Alla on opas, jossa on paljon erilaisia ​​sadehaalareita, jotka kaikki ovat korkealaatuisia. Kuten näette, on markkinoilla laaja valikoima, joista valita, ja voi olla vaikea tietää, mikä malli on paras lapsellesi.

Vertailemme siksi oppaassa kaikkea vedenpitävyydestä, hengittääkö vaate, muotoiluun ja moniin muihin asioihin. Sen avulla toivomme, että löydät täydellisen sadehaalarin, jonka avulla lapsesi voi leikkiä esteettömästi vuoden harmaimpina kuukausina.

Voit myös tutustua vinkkeihimme koskien lasten tavallisia sadeasuja housujen ja takkien myötä tai vuorattuja kaksiosaisia ​​sadeasuja.

Douglas Vuorattu Kierrätetty Sadepuku

Douglas Vuorattu Kierrätetty Sadepuku

Tarkista hinta osoitteessa:

Kuling on brändi, jolla on paljon tarjottavaa lasten vaatteiden ja ulkoiluvaatteiden suhteen. Tässä he ovat tuoneet esiin tyylikkään sadehaalarin, jota on saatavana useissa eri tyylikkäissä malleissa.

Monet lapset kokevat, että ulkona leikkimisestä tulee hieman hauskempaa, jos heillä on hieno tai hauska haalari, josta he pitävät. Kulingin malli Douglas tarjoaa jokaiselle jotakin. Löydät kaikkea yksinkertaisemmista, melkein tasavärisistiä malleista siniseen haalariin, jossa on valkoisia pilviä, tai malleja, joissa on söpöjä eläimiä ja värikkäitä pisteitä.

Kulingin Douglasissa on pehmeä fleecevuori, joka pitää lapsen lämpimänä myös hieman viileämpinä päivinä. Jalkojen alaosassa olevat kuminauhat varmistavat, että ne voidaan kiristää jalkojen alle ja saappaiden varren ympärille, kun lapsi haluaa hyppiä esimerkiksi lätäköissä.

Vaate on vedenpitävä vesipilarille 8000 mm asti. Se ei ole markkinoiden korkein arvo, mutta silti laadukas leima. Vaaditaan melko paljon kastelua että lapsesi kastuisi tämä sadehaalari päällään.

Haalari kiinnittyy helposti vetoketjulla edestä. Tämän yläpuolella on myös tuuliläppä, joka kiinnitetään napeilla, jotta tuuli ei pääse sisään.

Se on myös valmistettu kierrätysmateriaalista. Iso plussa teille, jotka haluavat tehdä hieman kestävämmän valinnan ostaessaan vaatteita lapsillenne. Saumat on hitsattu, jotta vesi ei pääse vuotamaan läpi.

Lyhyesti sanottuna erittäin hyvä sadehaalari, joka kestää useimmat asiat. Jos jokin malleista miellyttää sinua ja lastasi, voimme suositella tätä mallia.


Lindberg Vattnadal Vuorattu Sadehaalari

Lindberg Vattnadal Vuorattu Sadehaalari

Tarkista hinta osoitteessa:

Lindbergin Vattnadal on sadehaalari, jossa on myös hauskoja kuvioita, joista useimmat lapset pitävät. Löydät muun muassa vihreän mallin, jossa on dinosauruksia, tai variantin joka on täysin leopardikuvioinen.

Malli on vesitiivis 8000 mm asti ja kestää useimmat sääolosuhteet. Se on myös vuorattu polyesterifleecellä, jotta se antaa lisälämpöä kylminä päivinä. Saumat on hitsattu, jotta vesi ei pääse vuotamaan läpi.

Tästä haalarista voidaan mainita se, että sitä on saatavana myös monessa eri koossa, 84:stä aina 106:een asti. Mahdollisuus on suuri, että löydät lapsellesi sopivan koon.

Toinen plussa on, että siinä on järeät heijastavat yksityiskohdat sekä käsivarsissa että jaloissa. Nämä takaavat sen, että lapsesi näkyy paremmin, kun hän on ulkona leikkimässä. On kuitenkin syytä mainita, että tavallisia heijastimia tulee tietysti aina käyttää näiden lisäksi liikenteessä tai sen lähellä.

Toinen positiivinen asia on, että vetoketju menee pitkälle alas, melkein polven korkeudelle. Näin lapsen on helpompi nousta haalariin ja sieltä pois. Napeilla varustettu tuuliläppä varmistaa myös tiukan istuvuuden tuulta vastaan.

Lyhyesti sanottuna erittäin hyvä sadehaalari, joka toimii useimmilla kohdilla. Ehdottomasti tarkemman tarkastelun arvoinen vaihtoehto.


Reima Roiske Sadehaalari

Reima Roiske Sadehaalari

Tarkista hinta osoitteessa:

Reimalta tulee tässä malli Roiske. Täydellinen sadepäiviin ja myös hauskalla ja ainutlaatuisella designilla.

Reiman Roiske on saatavana kahdessa eri värissä. Voit valita vaaleanpunaisen version, jossa on kauniit kukat hihoissa, tai tummansinisen haalarin, myös kuviollisilla hihoilla.

Pehmeän sisäkankaan ansiosta varmistat, että lapsesi pysyy lämpimänä myös hieman kylmempinä päivinä. Lisäksi pehmeä kangas tekee haalarista erittäin mukavan ja miellyttävän käyttää.

Sekä hihoissa että lahkeissa on joustavat hihansuut, jotka helpottavat pitämään haalarin tiiviinä vedeltä, joka yrittää päästä sieltä sisään. Saappaiden alle kiristettävät kuminauhat varmistavat myös, että haalarit pysyvät paikoillaan eivätkä luista jalkoja pitkin ylös.

Malli on täysin vedenpitävä ja siinä on myös kalvo, joka tekee siitä hengittävän. Näin lapsesi ei kuumene ja kostene liikaa hikoillessaan.

Toinen plussa on, että tämä sadehaalari voidaan pestä koneessa niin haluaville. Tämä helpottaa huoltoa ja auttaa pitämään haalarin puhtaana ja raikkaana.


Wheat Aiko Termo Vuorellinen Kurahaalari

Wheat Aiko Termo Vuorellinen Kurahaalari

Tarkista hinta osoitteessa:

Jos etsit hieman lämpimämpää sadehaalaria, saattaa tämä Wheat-malli olla jotain, jota kannattaa tarkastella lähemmin.

Tämä on termo variantin sadehaalari. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että se on hieman lämpimämpi kuin useimmat muut tämän oppaan versiot. Täydellinen kevään ja syksyn päiviin, jolloin asteet hiipiuvat lämpömittarissa.

Haalari on saatavana useissa väreissä ja Wheatilla on myös pari muuta vastaavaa mallia. Wheat brändi tulee Tanskasta. Siellä täytyy olla jotain vedessä, sillä siellä suunnitellaan niin monia kauniita lastenvaatemerkkejä. Ne ovat maailmankuuluja suunnittelustaan ​​ja estetiikastaan.

Tämän sadehaalarin plussaksi voi laskea myös haalarin edessä olevat etutaskut. Wheatin Aikossa on kaksi etutaskua, joissa lapsesi voi säilyttää kaikkea tutista leluihin tai pientä purtavaa ja välipaloja.

Saappaiden alle kiristettävät kuminauhat pitävät haalarin paikoillaan ja estävät jalkoja liukumasta ylös. Hyvä haalari, joka voi sopia sinulle, joka etsii lapsellesi hieman lämpimämpää asua.


CeLaVi Vuorattu Sadehaalari

CeLaVi Vuorattu Sadehaalari

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä vuorattu Celavin sadehaalari on korkeatasoinen useimmilla alueilla. Todella hyvä malli, joka sopii useimmille ihmisille.

Lämmin fleecevuori sisäpuolella varmistaa, että tämä vaate kestää hieman kylmempiäkin päiviä ja että lapsesi voi olla ulkona ja leikkiä säästä riippumatta.

Haalari on vesitiivis jopa 10 000 mm:n vesipilarille. Toisin sanoen kestää se melko paljon, ennen kuin vettä pääsee Celavin vuorelliseen sadehaalariin.

Plussana voidaan mainita myös se, että päällyskangas on kierrätettyä polyesteriä. Niille teistä, jotka haluavat tehdä kestävämmän valinnan, voi tämä sadehaalari olla vahva ehdokas.

Celavi sadehaalari on myös tuulenpitävä. Tuuli on yksi niistä asioista, jotka voivat vaikuttaa eniten lapsesi jäätymiseen, kun hän on ulkona leikkimässä. Se, että tämä malli on tuulenpitävä, yhdessä lämpimän fleecevuoren kanssa tarkoittaa, että se pärjää suurimman osan säistä

Jos tarkastelemme myös designia tarkemmin, on olemassa useita eri vaihtoehtoja, joista valita. Niitä löytyy sekä klassisissa värikkäissä haalareissa vahvoissa väreissä, kuten keltaisena, punaisena tai vihreänä, mutta myös useita erilaisia ​​kuviollisia vaihtoehtoja modernilla otteilla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä on erittäin hyvä sadehaalari, jonka materiaali kestää kovaakin säätä. Jos löydät lapsellesi sopivan mallin, uskomme ehdottomasti, että tämä voisi olla yksi tämän oppaan parhaista vaihtoehdoista.


Nordbjørn Minigatt Sadehaalari

Nordbjørn Minigatt Kurahaalari

Tarkista hinta osoitteessa:

Tässä on hyvä sadehaalari merkiltä Nordbjørn. Kuten yllä oleva malli,  on tämä korkealaatuinen tuote, joka kestää suurimman osan sääolosuhteista.

Ensinnäkin tämä haalari on sekä tuulen- että vedenpitävä. Tämä tarkoittaa, että se selviää ilman ongelmia sekä tuulessa että sateella ilman, että lapsesi tarvitsee palella. Nordbjørnin Minigatt on vesitiivis 8000 mm:n pilarille asti.

Haalarissa on myös melko vankka vuori, mikä tekee siitä optimaalisen kylmimpiin kevät- ja syyspäiviin. Valitettavasti tämä tarkoittaa myös sitä, että se voi olla hieman liian lämmin käytettäväksi sateisina kesäpäivinä, kun et halua lapsesi kastuvan.

Valittavana on kolme erilaista mallia, jotka kaikki erottuvat hieman edukseen. Joko sininen haalari, jossa on kuvia söpöistä kaneista, vaaleanpunainen samalla kuviolla ja leopardikuvioinen variantti. Täydellinen kaikille lapsille, jotka haluavat hieman enemmän väriä ja muotoa vaatteisiinsa.

Toinen asia, joka voidaan mainita, on se, että Nordbjørnin tuotteita on useita samassa sarjassa niin haluaville. Voit esimerkiksi ostaa sekä sadehatun että hanskat saadaksesi täydellisen lookin lapsellesi.

Lopuksi on myös positiivista, että haalarit voidaan pestä koneessa. Se helpottaa puhdistamista, jota useimmat vanhemmat arvostavat.


Nordbjørn Brännö Heijastava Vuorellinen Kurahaalari

Nordbjørn Brännö Heijastava Vuorellinen Kurahaalari

Tarkista hinta osoitteessa:

Nordbjørnillä on lisäksi toinen sadehaalari, jonka uskomme ehdottomasti soveltuvan tähän oppaaseen. Myös tämä on vuorattu malli, jossa on hauskoja värejä ja kuvioita.

Mallia on saatavana muun muassa kahdessa eri leopardiväri vaihtoehtona. Voit valita sinisen tai vaaleanpunaisen välillä. Lisäksi löydät myös hieman huomaamattomamman, mutta tyylikkään kuvion valkoisilla sateenvarjoilla ja sadepisaroilla.

Kuten yllä oleva versio, on tämä vesitiivis jopa 8000 mm:n vesipilarille. Se ei kuitenkaan ole täysin tuulenpitävä, mikä tarkoittaa, että sillä voi olla vaikeuksia kestää tuulisimmissa olosuhteissa. Vetoketjun päällä oleva tuulensuoja estää kuitenkin tuulta pääsemästä sisään siltä kohdalta.

Sekä käsivarsien että jalkojen heijastimet lisäävät näkyvyyttä, kun lapsi leikkii ulkona. Haalarin sisällä oleva fleecevuori on lämmin ja mukava. Lisäksi tämä on kestävä haalari, joka kestää suurimman osan pitkään.


Nordbjørn Kattegatt Vuorellinen Kurahaalari

Nordbjørn Kattegatt Vuorellinen Kurahaalari

Tarkista hinta osoitteessa:

Myös Nordbjørnin malli kattegatt on vankka haalari, joka kestää hyvin sadetta. Se kestää jopa 8000 mm:n vesipilarin ja pitää siten lapsesi kuivana useimmissa olosuhteissa.

Yksi asia, joka voidaan mainita tästä mallista, on se, että saumat on hitsattu. Tämä tarkoittaa, ettei vesi tai tuuli pääse sisään saumojen kautta. Se voi myös lisätä vaatteen kestävyyttä, jolloin saumoihin ei muodostu ajan myötä reikiä.

Asianmukainen tuuliläppä varmistaa myös, ettei tuuli pääse vetoketjun läpi. Kattegatt-mallissa on myös irrotettava huppu niin haluaville.

Heijastavat yksityiskohdat käsivarsissa ja jaloissa tekevät lapsestasi näkyvämmän leikkiessään. Haalari on saatavana useissa eri väreissä ja useilla eri kuvioilla, mukaan lukien vaaleanpunaiset ja violetit haalarit yksisarvisilla ja sateenkaarilla.

Valittavana on monia eri kokoja, aina 86:sta 116. Toisin sanoen on tämä haalari, joka sopii useimmille lapsille.


Didriksons Colorado Vuorellinen Kurahaalari

Didriksons Colorado Vuorellinen Kurahaalari

Tarkista hinta osoitteessa:

Didriksons on merkki, joka tunnetaan korkealaatuisten lastenvaatteiden valmistajana. Tämä koskee myös Colorado sadehaalaria, jossa valmistaja on miettinyt paljon yksityiskohtia.

Kun lapset leikkivät maassa, kaivavat ja ryömivät, kuluttaa tämä haalareita usein paljon. Colorado-mallissa on siksi huolehdittu tiettyjen alueiden vahvistamisesta. Tällä tavalla haalarit kestävät useita vuosia ja siirtyvät lasten kesken pienemmille.

Toinen yksityiskohta, joka osoittaa, että on mietitty hieman enemmän, on se, että kaulus on erityisen pehmeä. Varsinkin keväällä ja syksyllä, kun iho on kuiva, saattaa haalarin kaulus joskus hiertää ja olla epämukava ja aiheuttaa punoitusta ja ärsytystä. Coloradon pehmeän kauluksen avulla vältät siis tämän.

Tämän lisäksi on huolehdittu siitä että, sisäpuoli on vuorattu lämpimällä fleecevuorilla. Näin se riittää myös kevätkuukausina, jolloin sää on epätasainen ja voi joskus olla melko kylmä.

Didriksons on myös antanut tämän haalarin hupulle resorin. Näin se voidaan helposti kiristää pään ympärille ja varmistaa entistä paremman suojan sateelta.

Vyötäröä voidaan myös säätää niin, että se sopii täydellisesti lapsellesi. Hihansuissa käsivarsissa ja lahkeensuissa on myös kuminauha, jotta hihat ja lahkeet eivät liu ympäriinsä.


Polarn O. Pyret Weather Pro Kuorihaalari Vuorilla

Polarn O. Pyret Weather Pro Kuorihaalari Vuorilla

Tarkista hinta osoitteessa:

Vuorattu vedenpitävä haalari on tietysti hyvä olla. Mutta kevään ja syksyn epätasaisella säällä voi se joskus olla liian kuuma. Silloin voi Polarn O. Pyretin vuoratut haalarit olla hyödyllisiä.

Tässä versiossa on nimittäin sisäpuolelta irrotettava vuori. Fleecevuori irrotetaan helposti napilla ja laitetaan takaisin paikalleen, kun sää kylmenee. Näin tätä mallia voidaan käyttää sekä hieman leudommalla talvella että keväällä sateessa.

Muutoin on tämä myös haalari, joka säilyttää erittäin korkean laadun materiaalien suhteen. Aluksi on materiaali vedenpitävä pilarille 12 000 mm asti.

Lisäksi tämä haalari hengittää kunnolla. Se voi kuljettaa pois 5000 grammaa vesihöyryä neliömetriä kohden päivässä. Näin lapsesi ei kuumene liikaa mutta erityisesti ei kosteudu liikaa leikkiessään kehosta poistuvasta vesihöyrystä.

Mallissa on myös valmiiksi taivutetut polvet ja kyynärpäät. Tämä tarkoittaa, että se ei ole yhtä jäykkä ja että siinä on yksinkertaisesti helpompi liikkua.

Yksi asia, joka yleensä pettää haalareista, takeista ja lapsista, on vetoketju. Harvat asiat ovat yhtä ärsyttäviä kuin vetoketju, joka ei toimi tai jää kiinni. Polarn O. Pyretin vuoratuissa haalareissa on kuitenkin erittäin laadukas YKK-vetoketju.

Muotoilu on melko yksinkertainen, hieman tummempi, tummansininen väri. Vaikka se ei ehkä ole hauskin,tekee tumma väri sen ettei lika näy yhtä hyvin, jos haalari likaantuu lapsen leikkiessä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä on yksi tämän oppaan parhaista ja eksklusiivisimmista haalareista. Jos etsit markkinoiden parhaita vedenpitäviä haalareita lapsellesi, on tämä mielestämme oikea valinta.


Color Kids Vuorattu Sadehaalari

Color Kids Vuorellinen Kurahaalari

Tarkista hinta osoitteessa:

Viimeistelemme tämän oppaan Color Kidsin vuoratulla sadehaalarilla. Tämä malli, jonka design erottuu joukosta, sopii sinulle, joka etsii jotain hieman ainutlaatuisempaa.

Valittavana on kaksi vaihtoehtoa värien suhteen. Yksi vaaleanpunainen ja ruskea ja toisessa sininen pohja ja vihreät hihat. Värit ovat pastellimaisia ​​ja antavat tähän kokonaisuuteen hieman retrotunnelmaa. Tukeva ja melko iso vetoketju antaa myös rustiikkia ja vanhanaikaista tunnelmaa.

Kuten yllä olevassa mallissa, on myös tässä ns. leukasuoja. Tämä suojaa leukaa hankautumiselta kauluksen reunaa vasten ja tekee haalarista yksinkertaisesti mukavamman käyttää.

Haalari on vuorattu lämpimällä ja mukavalla fleecellä, joka varmistaa, että lapsesi pysyy lämpimänä Suomen kylmässä ilmastossamme. Heijastavat yksityiskohdat käsivarsissa ja jaloissa auttavat lastasi näkymään paremmin ulkona leikkiessään.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä on loistava haalari, joka toimii hyvin useimmissa sääolosuhteissa. Jos etsit jotain hieman rustiikkisempaa ja retrohenkistä, voisi tällainen malli olla lähemmän tarkastelun arvoinen.


Mitä ottaa huomioon ostaessasi lasten sadehaalarit

On monia asioita, jotka voivat olla hyvä huomioida ostaessasi lapsellesi sadehaalarin. Tässä on joitain vinkkejä ja neuvoja, jotka voit ottaa mukaasi.

Joustavuus

Yksi asia, jota kaikki eivät ajattele, on se, että sadehaalarissa tulee olla mahdollisimman joustava liikkua. Tämä tekee sen, ettei lapsella ole niin raskasta olla ulkona juostessa pitämässä hauskaa ja sitä on usein mukavampi käyttää myös silloin kun se on joustava.

Kuten yllä olevasta oppaasta näet, on olemassa malleja, joissa polvi- ja käsivarsitaitokset ovat valmiiksi taivutetut . Näin lapsen on yksinkertaisesti helpompi taivuttaa käsiään ja jalkojaan, jolloin nämä liikkeet ovat usein ne haastavimmat jäykissä haalareissa.

Toinen huomioitava asia on paino. Raskaammassa ja vuoratussa haalarissa on yleensä vaikeampi liikkua.

Sopivan lämmin

Toinen vinkki on valita sopivan lämmin haalari. Sadehaalaria pitäisi voida käyttää keväällä ja syksyllä ilman ongelmia ja mieluiten useimmissa sääolosuhteissa.

Jotkut mallit ovat liian paksusti vuorattuja. Tämä tarkoittaa, että niitä ei usein voida käyttää kuumimpina kevään päivinä, kun lämpömittari näyttää 15 astetta ja ulkona edelleen sataa. Tulee yksinkertaisesti liian kuuma.

Saattaa olla järkevää harkita sadehaalaria, joka ei ole vuorattu ollenkaan. Usein sinulla on kotona kerroksia, joita lapsesi voi käyttää alla. Kunnollinen fleecepusero aluskerroksena voi olla esimerkiksi yhtä lämmin kuin haalarin vuori tai jopa lämpimämpi.

On kuitenkin syytä mainita, että vuorattu haalari on usein joustavampi vaihtoehto. Lisäksi pestäviä vaatteita ei ole yhtä paljon kuin silloin jos valitset paljon eri kerroksia ja vuoraamattoman haalarin.

Sadehaalari vai kuorihaalarit?

Jos olet etsinyt haalareita lapsellesi, olet todennäköisesti nähnyt, että tarjolla on sekä sadehaalareita että kuorihaalareita. Tässä hieman eroista ja siitä, mikä on parempi.

Erot

Sadehaalari on yksinkertaisesti haalari, joka on tarkoitettu käytettäväksi sateen aikana. Se voi olla vuorattu tai vuoraamaton, mutta useimmissa vaihtoehdoissa on jonkinlainen ohuempi fleecevuori sisäpuolella.

Kuorihaalari on yksinkertaisesti vuoraamaton haalari, joka on tarkoitettu käytettäväksi muiden vaatteiden päällä. Kurahaalarit eivät aina ole täysin vedenpitäviä, vaikka ne usein ovatkin.

Kumpi minun pitäisi valita?

Jos punnitset kurahaalarin ja sadehaalarin välillä, tulee tässä vähän miten ajatella. Kuorihaalari on usein parempi vaihtoehto loppukesään ja syksyyn sekä vuoden myöhempiin kuukausiin. Kun lämpötila alkaa hiipiä kohti nollaa, tarvitaan useita kerroksia, jotta lapsesi pysyy lämpimänä.

Sadehaalaria voidaan usein käyttää myös leutoina talvina oikeanlaiset vaatteet alla. Siksi se on monella tapaa monipuolisempi vaate, jota voit käyttää useimpina kuukausina vuodesta. Kuorihaalari on kuitenkin luonnollisesti hieman joustavampi eikä aivan niin raskas kantaa.

Sadehaalareiden haittana on, että niistä tulee helposti liian lämpimät keväällä auringon paistaessa. Lämpötilaa on helpompi säätää kuravaatteilla. Samalla on mukavaa välillä päästä eroon useista kerroksista jolloin on kätevää käyttää sadehaalareita.

Toivomme, että tästä artikkelista oli hyötyä ja että opit hieman lisää markkinoilla olevista sadehaalareista. Yllä olevan oppaan avulla toivomme myös, että löydät mallin, jonka avulla lapsesi voi leikkiä ulkona usein melko kosteassa Suomessa.


Täältä löydät lisää vinkkejä lasten sadevaatteista!