Paras sisätrampoliini 2023: Minitrampoliinit kotona sisällä hyppäämiseen

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Suuren trampoliinin omistaminen puutarhassa on tullut hyvin suosituksi, mutta tiesitkö, että voit omistaa trampoliinin myös sisätiloissa?

On olemassa pienempiä malleja, jotka mahdollistavat sinulle ja lapsillesi hyppimisen, vaikka teillä ei olisikaan puutarhaa. Tällä tavalla voitte saada paljon hauskaa – ja lisäksi hyvää liikuntaa!

Lapset hyppivät pienellä vihreällä trampoliinilla

Mikä sisäkäyttöön tarkoitettu trampoliini on parhaiten testissä?

Yksi klassisimmista sisäkäyttöön tarkoitetuista trampoliineista on Abilica JumpIt. Se pysyy tukevasti lattialla ja sitä voivat käyttää sekä lapset että aikuiset jopa 100 kg asti.

Abilican JumpIt trampoliini mustassa värissä.

Jos haluat vaihtoehdon, jossa on kahva, voimme suositella Gymstick Fitness Trampoliinia. Se on hyvä intensiiviseen trampoliiniharjoitteluun, mutta sitä voidaan myös käyttää leikkimiseen, vastuullisissa olosuhteissa.

Gymstick Fitness Trampoliini mustassa värissä.

Artikkelin loppuosasta löydät lisää vaihtoehtoja, sekä pikkulapsille, nuorille että aikuisille!

Minkä tyyppisen trampoliinin pitäisi valita?

Kolme erilaista trampoliinia yhdessä olohuoneessa

Jos aiot ostaa trampoliinin pienelle lapselle, sinun tulisi valita malli, joka on erityisesti suunniteltu pienille lapsille. Hyvä esimerkki tästä on Liniex My First Seepra Toddler Trampoline. Tällaista voidaan käyttää noin 1-vuotiaasta alkaen. Siinä on kahvat ja hyppy ei nouse niin korkealle, että lapsi voisi vahingoittua.

Liniex My First Seepra Toddler Trampoliini lapsi trampoliinilla, taustalla äiti

Jos haluat trampoliinin vanhemmille lapsille, on tärkeää, että lapset ymmärtävät, etteivät he voi hypätä miten tahansa. Se on tarkoitettu harjoitusvälineeksi, jolla hypätään suoraan ylös ja alas. Jotkut mallit ovat varustettu kahvoilla, mikä tekee niistä turvallisempia ja helpottaa intensiivistä harjoittelua.

Useimmat tällaiset trampoliinit sopivat sekä lapsille että aikuisille, mutta tarkista maksimipaino. Myös pienissä malleissa on riskinsä trampoliinilla hyppäämisessä. Vinoon laskeutuminen voi johtaa nyrjähtäneisiin tai venähtäneisiin jalkoihin tai pahimmassa tapauksessa kaatumiseen ja huonekaluihin törmäämiseen.

Varmista, että asetat lapsille säännöt siitä, miten he saavat hypätä, niin yleensä kaikki sujuu hyvin. Mutta älä anna pienten lasten hypätä aikuisille tarkoitetulla trampoliinilla. Sisätrampoliinien suhteen on erilaisia ikäsuosituksia.

Jotkut ilmoittavat 7-8 vuotta suositeltuna alaikärajana, kun taas toiset mainitsevat 15 vuotta. Monet eivät kuitenkaan ilmoita tiettyä ikää, mutta meidän mielestämme lapset, jotka hallitsevat kehonsa ja osaavat toimia järkevästi, pystyvät hyppäämään tällaisilla trampoliineilla.

Niille, jotka nauttivat hyppimisestä ja voimistelusta, suosittelemme tutustumaan näihin niin kutsuttuihin Airtrackeihin, puhallettaviin voimistelumattoihin!

Katsaus moniin erilaisiin kotikäyttöön tarkoitettuihin trampoliineihin

Alla löydät koko listan trampoliineista, joita olemme tarkastelleet.

Jotkut niistä on suunniteltu pienille lapsille, jotta he voisivat hypätä turvallisesti.

Jotkut sopivat paremmin vanhemmille lapsille, joilla on parempi kehonhallinta.

Monet mallit eivät ole suunniteltu lapsille, vaan aikuisten harjoitusvälineiksi. Ne toimivat kuitenkin erinomaisesti lasten harjoitteluun ja leikkiin, kunhan niitä käytetään vastuullisesti.

Pinepeak Mini Trampoliini

Pinepeak Mini Trampoliini vihreällä ja mustalla värillä.

Pinepeakin Mini-trampoliinin halkaisija on 96 cm, ja sen koko tekee siitä toimivan hyvin sekä ulkona että sisällä. Sen korkeus on 22 cm ja sen väri on kokonaan musta lukuun ottamatta harmaata jalkaa. Stropeissa on suojus vahinkojen vähentämiseksi niitä käyttäville.

Trampoliinilla voi hypätä henkilöt, joiden paino on jopa 100 kg, ja se suositellaan 15-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Pienemmät lapset saattavat helposti kaatua hyppiessään, koska kyseessä on pieni trampoliini, jolla ei ole suojaverkkoa tai vastaavaa.

Se, ettei se sovellu lapsille, on Pinepeakin Mini-trampoliinin suurin haittapuoli. Sen koko on samalla etu, koska se on helppo sijoittaa ja käyttää. Jos sinun on säilytettävä sitä hetken aikaa, esimerkiksi kantaminen kellarissa ei ole ongelma, koska se painaa vain 7,5 kg.

Yritys Pinepeak on keskittynyt ulkoleluihin lapsille, ja he haluavat, että useammat lapset kaikissa ikäryhmissä ovat aktiivisia. Heidän tuotteisiinsa kuuluu esimerkiksi potkupyöriä, kolmipyöriä ja gokartteja. Ulkoleluvalikoima sisältää tuotteita sekä talvi- että kesäkaudelle. He tarjoavat myös joitakin leluja, jotka sopivat sisäkäyttöön.


VidaXL Pyöreä Trampoliini Kahvalla ja Turvasuojalla

VidaXL:n pyöreä trampoliini, jossa on kahva ja turvasuoja.

Jos haluat trampoliinin kahvalla ja turvasuojalla, VidaXL:n pyöreä trampoliini on vaihtoehto, joka voi sopia sinulle. Voit valita 102 cm tai 122 cm halkaisijan väliltä, ja riippumatta siitä, kumman valitset, saat pienen ja kätevän trampoliinin, joka on helppo käyttää harjoitteluun.

Voit myös valita, haluatko turvasuojan trampoliinin reunalle. Kätevä kahva on fiksu lisävaruste harjoittelussa, koska sen avulla voit tehdä useita erilaisia harjoituksia trampoliinilla ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kaatumisesta tai tasapainon menettämisestä.

Tämä on ennen kaikkea aikuisille suunniteltu harjoitusväline. Sitä voidaan käyttää korkean intensiteetin harjoitteluun ja terveyden parantamiseen useilla eri tavoilla. Sekä trampoliini, jalat että kahva ovat mustia, paitsi reunus hyppykankaan ympärillä, joka on sininen. Jos valitset VidaXL:n trampoliinin turvasuojalla, myös suoja on sininen.

VidaXL on Alankomaista pääkonttorin sijainnin mukaan nimetty verkkokauppa, joka tarjoaa tuotteitaan kansainvälisesti.

VidaXL:n tuotevalikoima on sekalainen, ja voit esimerkiksi löytää tuotteita kodille ja puutarhalle, urheilutuotteita, huonekaluja, leluja ja paljon muuta. He tekevät tuotevalikoimansa markkinatutkimusten pohjalta, jotka antavat vastauksia kysytyistä tuotteista.


VidaXL Kuusikulmainen Trampoliini Kahvalla

VidaXL:n kuusikulmainen trampoliini, jossa on kahva.

Jos pidät VidaXL:n trampoliinista, mutta et pyöreästä muodosta, voit tutustua tarkemmin kuusikulmaiseen versioon. Myös tämä on musta trampoliini sinisellä reunalla, ja jos valitset turvatyynyn jousien päälle, sekin on sininen.

Kuusikulmainen trampoliini muistuttaa monin tavoin pyöreää versiota. Koko on myös tässä 122 cm, vaikka erilainen muoto antaakin erilaisen vaikutelman. Siinä on kahva, joka helpottaa harjoittelua, ja trampoliini tarjoaa mahdollisuuden harjoittaa monin eri tavoin.

Trampoliinin avulla voit esimerkiksi harjoittaa tasapainoa, kuntoa, stimuloida aineenvaihduntaa, lisätä hapenottokykyäsi, parantaa koordinaatiota, saada suuremman lihasvoiman ja paremman kestävyyden.

Pieni trampoliini tarjoaa kätevän harjoitusvälineen, joka mahtuu helposti, vaikka asuntosi ei olisi suuri. Kuusikulmaisella trampoliinilla on lisäksi se etu, että se voi olla vielä helpompi sijoittaa kuin pyöreä vaihtoehto.

VidaXL perustettiin vuonna 2006 kahden nuoren yrittäjän toimesta, jotka halusivat harjoittaa verkkomyyntiä. Aluksi myynti tapahtui pienimuotoisesti, mutta liiketoiminta kasvoi ja nykyään yritys on kansainvälisen verkkokaupan takana.

Nykyään myös omia VidaXL-tuotemerkkituotteita valmistetaan. He haluavat paitsi ylläpitää hyvää laatua, myös tarjota tuotteita todella hyviin hintoihin.


Liniex My First Seepra Toddler Trampoliini

Liniex My First Seepra Toddler Trampoliini lasten käyttöön.

Liniex My First Seepra Toddler Trampoliini on erittäin pieni trampoliini. Se on viisikulmainen ja kooltaan noin 58 x 58 cm. Siinä on kahva, johon lapsi voi helposti tarttua hyppiessään. Jouset ja muut kovat osat on pehmeästi pehmustettu.

Värit ovat kirkkaat ja lapsiystävälliset, mikä antaa leikkisän ja pirteän vaikutelman. Kahvan kanssa trampoliinin korkeus on noin 59 cm. Kuten nimestä voi päätellä, Liniex My First Seepra Toddler Trampoliini on trampoliini, joka sopii pienille lapsille.

Se sopii niille, jotka haluavat ensimmäistä kertaa kokeilla hyppimistä, ja sen suunnittelu tekee siitä turvallisen myös pienemmille lapsille hyppimisen tutkimiseen. Sen pienen koon etu on, että se mahtuu jopa melko pieneen lastenhuoneeseen, haittapuoli on, että jos lapsesi pitää pomppimisesta, se tulee todennäköisesti pian vaihtaa suurempaan.

Trampoliinia voidaan käyttää 1-vuotiaasta lähtien ja se kestää enintään 20 kilon painon.

Tanskalainen jakelija Liniex tarjoaa valikoiman erilaisia lasten tuotteita. Heidän valikoimaansa kuuluu paitsi trampoliineja ja muita leluja, jotka kannustavat aktiivisuuteen, myös esimerkiksi lasten huonekaluja, leikkimökkejä ja naamiaisasuja.

He myyvät leluja ja muita lapsille tarkoitettuja tarvikkeita kauppoihin kaikkialla Pohjoismaissa.


Abilica JumpIt Trampoliini

Abilican JumpIt trampoliini mustassa värissä.

JumpIt on melko tyypillinen kuntoilutrampoliini Abilicalta. Se on musta, jossa on harmaat jalat, ja Abilican logo on painettu keskelle. Sen halkaisija on 100 cm ja yksi sen eduista on erittäin helppo kokoaminen. Sinun tarvitsee vain ruuvata jalat kiinni.

JumpItissa on 36 jousitusta, mikä tarkoittaa, että se kestää runsasta käyttöä pitkään, mutta se saattaa narahdella tai pitää hieman ääntä käytön aikana. Toinen haittapuoli on, ettei siinä ole kahvaa.

Jos olet jo tottunut treenaamaan trampoliinilla ja tiedät, ettet käytä kahvaa, tämä on täydellinen vaihtoehto sinulle. Saat vakaan ja kestävän kuntoiluvälineen, johon voit luottaa. JumpIt on tarkoitettu aikuisille ja sen maksimikuormitus on 100 kg, mutta myös nuoret voivat käyttää sitä ongelmitta.

Abilica on yritys, joka haluaa tulla osaksi arkeasi. Heidän kuntoiluvälineitään on täydennetty sovelluksilla ja langattomalla teknologialla, jotta kotona suoritettava aerobinen harjoittelu olisi sinulle hauskempaa. Yksi heidän suosituimmista laitteistaan on Crosstech, crosstrainer, jonka avulla voit treenata niin jalkoja ja pakaroita kuin ylävartaloakin.


Hammer Sport JumpStep Professional Trampoliini

Hammer Sport JumpStep Professional trampoliini.

Hammer Sportin JumpStep Professional on trampoliini, joka tarjoaa hieman enemmän. Itse trampoliinin pomppiminen on hiljaista, koska se käyttää kuminauhoja, ja se pysyy vakaana kuuden jalan varassa. Pomppualueen koko on 98 cm.

Trampoliini on varustettu kahvalla, joka antaa lisää vakautta harjoitteluun. Lisäksi sillä on ylimääräinen ominaisuus, askelkorokkeella, mikä mahdollistaa vielä enemmän erilaisia harjoituksia JumpStep Professionalilla kuin tavallisella trampoliinilla.

Useamman harjoituksen avulla voit saada monipuolisemman ja hauskemman treenin. Kun et käytä sitä, voit taittaa sen kasaan ja rullata sen pois, koska se on varustettu pyörillä. Trampoliini on kuusikulmainen ja täysin musta, lukuun ottamatta askelkorokkeen reunoja, jotka ovat oranssit.

Tämä trampoliini sopii erityisen hyvin sinulle, joka olet jo tottunut harjoittelemaan trampoliinilla ja haluat viedä harjoittelusi uudelle tasolle.

Hammer Sport on brändi, joka toimittaa kuntoilulaitteita moniin Ruotsin kuntosaleihin. Brändin takana on saksalainen yritys, joka on ollut olemassa jo vuodesta 1900, kun he valmistivat puusta urheiluvälineitä, kuten suksia ja tennismailoja.

Vuodet ovat tuoneet paljon muutoksia, ja vuodesta 1989 lähtien Hammer Sport -brändi on ollut olemassa, erikoistunut kuntosalilaitteisiin sekä kotikuntoiluvälineisiin.


Gymstick Fitness Trampoliini

Gymstick Fitness Trampoliini mustassa värissä.

Fitness Trampoliini on edullinen vaihtoehto Gymstickiltä. Saat trampoliinin, jonka halkaisija on 102 cm ja jossa pomppualue on noin 70 cm. Se on varustettu kahvalla, joka helpottaa harjoittelua, ja sen tyyli on tyylikkään urheilullinen.

Fitness Trampoliinilla on mustat jalat ja musta kahva. Paitsi punainen rengas pomppukankaan ympärillä ja Gymstickin logo, joka on painettu valkoisella, myös trampoliinin loppuosa on musta. Trampoliini painaa 9 kg ja kahva on taitettava, joten jos et halua pitää sitä esillä harjoituskertojen välillä, sen pois siirtäminen ei ole suuri ongelma.

Voit käyttää Fitness Trampoliinia harjoitteluusi, jos painat enintään 100 kg, ja se on suunniteltu aikuisille. Myös nuoret voivat käyttää sitä ongelmitta, mutta pienemmille lapsille saattaa olla helppo pudota siitä ja loukkaantua. Se on yksi trampoliinin haittapuolista, se on tehty aikuisten kuntoiluvälineeksi ja samalla se houkuttelee lapsia, jotka tietävät, kuinka hauskaa hyppiminen voi olla.

Suomalainen yritys Gymstick on kasvanut asteittain perustamisestaan vuodesta 2003 lähtien, ja tänä päivänä heidän tuotteitaan voi ostaa suurimmassa osassa maailmaa. Heidän fokuksensa on kuntoilussa, fitnessissä, urheilussa ja terveydenhoidossa. He tarjoavat kaikkea ammattimaisista kuntoilulaitteista kodin kuntoilutarvikkeisiin – kaikki helpottaakseen harjoitteluasi.


Core Trampoliini 100 cm

Core Trampoliini 100 cm, laadukas ja tukeva fitness-trampoliini tukikahvalla.

Core Trampoliini 100 cm on laatutietoisen kotikuntoilijan valinta. Tämä erittäin tukeva trampoliini tarjoaa halkaisijaltaan 100 cm alueen monipuoliseen treenaamiseen. Aerobisen kunnon, lihaskestävyyden sekä tasapainon ja koordinaation parantamiseen suunnattu trampoliini on niin tehokas kuin hauska treeniväline, joka sopii kaikenikäisille.

Trampoliinissa on tukikahva, joka tekee eri liikkeiden suorittamisesta entistä helpompaa ja tukee tarpeen mukaan. Kahva auttaa erityisesti aloittelijoita ylläpitämään tasapainoa ja hallitsemaan liikkeitä paremmin. Trampoliini on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten raudasta, ABS-muovista, Oxford-kankaasta ja PVC:stä, jotka kaikki takaavat sen pitkäikäisyyden ja luotettavuuden.

Kompaktista koostaan huolimatta Core Trampoliini tarjoaa riittävästi tilaa niin rauhalliseen kuin intensiiviseenkin treeniin. Sen pieni koko tekee säilyttämisestä helppoa, ja se on nopea koota.

Trampoliiniharjoittelu on erinomainen tapa parantaa lihaskuntoa ja -kestävyyttä, aktivoi keskivartalon ja ryhdin kannalta tärkeitä lihaksia ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Lisäksi se on nivelystävällisempi vaihtoehto kuin kovalla alustalla juokseminen tai muu liikkuminen.

Core, joka tunnetaan laadukkaiden ja innovatiivisten kuntoilutuotteidensa ansiosta, on suunnannut tämän tuotteen aikuisille ja nuorille, jotka haluavat parantaa kuntoaan tehokkaalla ja hauskalla tavalla. Sen painoraja on 100 kg, joten se sopii useimmille käyttäjille. Tuotteen paino on 8 kg, ja kahva on helppo taittaa kasaan, joten se on helppo säilyttää harjoituskertojen välillä.

Kokonaisuudessaan Core Trampoliini 100 cm on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tuoda uuden ulottuvuuden kotiharjoitteluunsa. Sen avulla voit nauttia kuntoilusta omassa kodissasi, juuri silloin kun sinulle sopii parhaiten.


Tunturi Fitness Funhop Trampoliini

Tunturin Fitness Funhop Trampoliini sinisellä värillä.

Funhop Trampoliini on pelkistetty ja yksinkertainen trampoliini, joka on vakaa ja edullinen. Koska siinä on sinkittyjä teräsjousia, sillä on hyvä kestävyys, vaikka jotkut saattavat häiritä sitä, että ne narisuttavat tai pitävät ääntä harjoittelun aikana.

Trampoliinilla voit harjoitella muun muassa kestävyyttä, kuntoa, tasapainoa ja saat paremman hapensaannin. Funhop Trampoliinin koko on 95 cm halkaisijaltaan ja se toimii henkilöille, jotka painavat enintään 100 kg.

Trampoliini sopii sinulle, joka tiedät mitä haluat ja etsit jotain, joka on kestävää ja jota voidaan käyttää pitkään. Siinä ei ole kahvaa eikä ylimääräisiä toimintoja, mutta joskus yksinkertaisin on myös paras.

Lisätoiminnot sopivat joillekin ihmisille, kun taas toisille ne ovat enimmäkseen tiellä. Jousien päällä on suojakantti vaahtomuovia, joka vähentää merkittävästi riskiä, että jalkasi joutuisivat jousien väliin ja vahingoittuisivat.

Tunturi on yritys, joka on ollut olemassa jo pitkään – jo vuodesta 1922. He saavuttivat suuren läpimurron ja mullistivat markkinat, kun he lanseerasivat vuonna 1969 ensimmäisen kuntopyörän kotikäyttöön.

Yritys tulee Suomesta ja nimi tarkoittaa “suurta vuorta”, joka symboloi suurta muutosta, jonka harjoittelu voi saada aikaan. Trampoliinien ja kuntopyörien lisäksi he tarjoavat muun muassa crosstrainereita, juoksumattoja ja soutulaitteita.


Salta Kuntoilutrampoliini

Salta Kuntoilutrampoliini mustassa värissä.

Salta Fitness -trampoliini edustaa huippuluokan sisätrampoliineja, ja se sopii niin aloittelijoille kuin edistyneillekin käyttäjille. Mukana tuleva kahva auttaa aloittelijoita tasapainon ja kontrollin ylläpitämisessä, kun taas kokeneemmat käyttäjät voivat suorittaa kahvan avulla vaativampia harjoitusohjelmia. Trampoliinin halkaisija on 128 cm, mikä on optimaalinen koko kaikenlaisten fitness-harjoitusten tehokkaaseen suorittamiseen.

Salta Fitness -trampoliini on suunniteltu hiljaisuutta ja mukavuutta varten. Sen elastinen jousitus on säädetty siten, että se minimoisi selän ja nivelten rasituksen, mahdollistaen näin kaikkien lihasryhmien turvallisen harjoittamisen samalla parantaen kestävyyttä ja hapenottokykyä. Tämän trampoliinin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävyyteen ja vankkaan runkorakenteeseen.

Kahvan korkeutta voidaan säätää viiteen eri asentoon, minkä ansiosta se sopii käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin. Salta Fitness -trampoliinia voidaan käyttää turvallisesti sekä kahvan kanssa että ilman sitä. Tämä trampoliini on suunniteltu kestämään jopa 110 kg:n käyttäjäpaino ja se sopii niin julkisiin kuin yksityisiinkin tiloihin, olipa kyseessä sitten kuntosali tai koti.

Salta Fitness -trampoliini on saatavana tehosteväreinä joko vihreänä tai oranssina. Kahva on irrotettava ja säädettävissä eri korkeuksiin (107-127 cm), ja trampoliinissa on ainutlaatuinen, ohut mutta kestävä elastinen jousijärjestelmä. Jaloissa on liukumaton kumipohja, ja ne ovat irrotettavat sekä kääntyvät. Lisäksi tämä trampoliini on läpäissyt TÜV SÜD -turvallisuustestit luokassa S H, PPP 53371D: 2017.

Salta on yritys, joka on tunnettu laadukkaista tuotteistaan. Heidän asiantuntemuksensa ja taitonsa heijastuvat jokaisessa tuotteessaan, mukaan lukien tässä Fitness-trampoliinissa. Yhtiön sitoutuminen turvallisuuteen ja laatuun tekee tästä trampoliinista ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat laadukkaan ja kestävän sisätrampoliinin.


My Hood Kuntoilutrampliini 140 cm

My Hood Kuntoilutrampliini 140 cm mustassa ja hopeanvärisessä suunnittelussa.

My Hoodin Kuntoilutrampliini tarjoaa suorituskykyä, jossa yhdistyvät kompakti suunnittelu ja vankka rakenne. Tämä trampoliini on varustettu kahdeksalla jalalla, jotka takaavat tukevan ja tasapainoisen harjoituksen niin aloittelijoille kuin edistyneillekin hyppijöille.

Trampoliinin halkaisija on 140 cm ja sen korkeus 27 cm, joka tekee siitä ihanteellisen niin tilan säästämiselle kuin monipuoliselle harjoittelullekin. Jauhemaalattu teräsrunko sekä 48 peitettyä jousta varmistavat miellyttävän ja tehokkaan hyppytuntuman. Kumijaloilla varustetut teräsjalat puolestaan pitävät trampoliinin vakaasti paikallaan, riippumatta siitä, missä se on.

My Hood -merkki on tunnettu laadukkaista ja turvallisista trampoliineistaan, joita on saatavilla eri kokoisina ja malleina. Heidän kuntoilutrampliininsa on suunniteltu kestämään, ja niiden korkealaatuiset materiaalit takaavat pitkäikäisyyden sekä turvallisen ja miellyttävän harjoituksen. My Hood Kuntoilutrampliini täyttää TÜV-standardin PPP53371D:2017 vaatimukset, joten voit olla varma sen laadusta ja turvallisuudesta.

Tämä trampoliini on ideaali niille, jotka haluavat parantaa tasapainoaan, kestävyyttään ja joustavuuttaan miellyttävällä ja hauskalla tavalla. Sen maksimikuormitus on 100 kg, joten se sopii monenlaisille käyttäjille. Suositeltu ikäraja tälle trampoliinille on 14+ vuotta.

Trampoliinin paino on 11,2 kg, mikä tekee siitä helpon liikutella ja säilyttää. Sen 15 cm leveyden ansiosta jousien päällinen ei vie paljon tilaa, joten se sopii täydellisesti pieniinkin tiloihin. Kuntoilutrampliinin PU-materiaalista valmistettu pomppualusta takaa mukavan ja tehokkaan harjoituksen.

Kokonaisuudessaan My Hood Kuntoilutrampliini on luotettava ja laadukas valinta niille, jotka haluavat investoida hyvinvointiinsa.


Löydä lisää hauskoja leluja kaikenikäisille!