Paras talvilakki lapsille 2024: Testin parhaat lämpimät lastenlakit

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Talvella on tärkeää pitää pää ja korvat lämpiminä. Olemme tarkastanut ja valinnut parhaat lakit, joita lapsille voi ostaa talveksi!

Lapset, joilla on hattu, makaavat jäällä

Mikä lastenlakki on testin paras?

On olemassa monia hyviä talvilakkeja. Yksi ehdottomista suosikeistamme on Lindberg Colden. Se on uskomattoman lämmin ja mukava, vedenpitävä ja sen saa todella edulliseen hintaan. Saatavilla monissa eri väreissä, se on loistava lakki kylmiin talviin!

Parhaita tarkastelemiamme lakkeja ovat Reima Longevity, erittäin mukava villalakki, ja Isbjörn of Sweden Squirrel, uskomattoman laadukas karvalakki.

Halvempien lakkien joukosta löysimme Nordbjørn Snowcapin paketti, jossa oli sekä lakki että rukkaset ja pari mukavaa pipoa Lindexiltä!

Lue lisää nähdäksesi kaikki talvilakkiarvostelumme! Katso myös vinkit lasten kypärämyssyistä!

Arviot 11 erilaisista lasten lakeista

Tässä on 11 erilaista lämmintä ja mukavaa talvilakkia lapsille.

Katso myös vinkkimme syksyyn sopivista ohuemmista pipoista!

Lindberg Colden Lakki

Lindberg Colden Lakki

Katso hinta täältä:

Lindberg Colden on todella hieno talvilakki, jonka upea vedenpitävyys on 15 000 mm! Se on lämmin, helppokäyttöinen ja saatavilla monissa eri väreissä ja koossa. Tämä talvilakki sopii erinomaisesti useimmille lapsille.

Sen lisäksi, että Lindberg Colden on vedenpitävä, sen hengittävyys on erittäin hyvä, joten pää ei hikoile liikaa talvileikeissä. Se on valmistettu polyesteristä, mutta siinä on myös 5 % elastaania, mikä tekee siitä hieman joustavan. Tämä on hienoa, sillä se tekee lakista sekä mukavamman että koon suhteen joustavamman.

Vuori on valmistettu pörröisestä ja miellyttävästä polyesterinukkaisesta materiaalista. Se tuntuu samalta kuin lampaanvilla, ja se on uskomattoman pehmeä ja mukava korvia ja poskia vasten. Lakin pinta on käsitelty ekologisella vettähylkivällä kyllästysaineella nimeltä Rudolf Bionic Eco Finish. Se on käsittely, joka ei sisällä myrkkyjä ja tekee hatusta vedenpitävän ja helposti puhdistettavan liasta.

Tämä lakki on uskomattoman mukava ja pysyy paikallaan yksinkertaisen tarranauhan avulla. Lakissa on älykkäitä yksityiskohtia, kuten heijastinnauha ja joustava nauha takana, joka tekee istuvuudesta täydellisen.

Jos haluat todella hyvän lastenlakin, joka pitää pään ja korvat lämpiminä tänä talvena, Lindberg Colden on todella hyvä vaihtoehto ja meidän ykkössuosituksemme juuri nyt!


Didriksons Biggles Lakki

Didriksons Biggles Lakki

Katso hinta täältä:

Tämä Didriksonsin lakki on sekä vedenpitävä että erittäin lämmin ja mukava. Sen sisällä on pehmeä teddyvuori, joka on villan kaltaista polyesterimateriaalia. Se on sekä pehmeä että lämmin.

Didriksons Biggles -lakin ulkokuori on valmistettu polyamidista, jonka pinta eristää ja pitää lakin vedenpitävänä. Se on todella hyvä lakki talvella noin 0 asteen lämpötilasta alkaen ja sitä kylmempänä.

Lakki istuu hyvin päähän ja pysyy paikallaan tarranauhalla leuan alla. Se on mukava malli, joka sopii useimmille lapsille, ja lapsen on helppo pukea ja riisua se itse.

Didriksons Biggles on saatavilla koossa 50-56, joten se sopii noin 1-10-vuotiaille lapsille.

Lakki ei ole kovin kallis, ja hyvän laadun ansiosta Didriksons Biggles on yksi parhaista lasten talvilakeista. Jos haluat lämpimän ja vedenpitävän lakin, joka istuu hyvin päähän, tämä on todella hyvä vaihtoehto!


Reima Tuike Heijastava Lakki

Reima Tuike Heijastava Lakki

Katso hinta täältä:

Tämä on erittäin fiksusti suunniteltu lakki, jonka koko ulkokangas on heijastavaa materiaalia. Täydellinen lisänäkyvyyden tarjoamiseen pimeänä talvena. Se on myös erittäin lämmin ja mukava, ja sitä on saatavilla monessa koossa.

Lakilla on hyvät eristysominaisuudet ja se on lämmin. Se soveltuu lämpötiloihin, jotka vaihtelevat noin 0 asteesta -20 asteeseen. Vuori muistuttaa turkkia, mutta se on valmistettu synteettisestä polyesterimateriaalista.

Reima Tuike on sertifioitu henkilönsuojaimeksi erinomaisen heijastustoimintansa ansiosta. Lakki on myös todella mukava talvilakki, joka on helppo kiinnittää leuan alla olevalla tarrakiinnityksellä.

Tämä on todella tyylikäs lasten talvilakki yhdeltä parhaista talvivaatteiden tuotemerkiltä. Pidämme heijastavan materiaalin tuomasta lisäturvasta. Siksi Reima Tuike on ehdottomasti vahvan suosituksen arvoinen!


Reima Longevity

Reima Longevity

Katso hinta täältä:

Todella hieno villapipo. Reima Longevity on vuorattu merinovillalla ja lyocellilla, mikä tekee piposta erittäin mukavan, ja materiaali säätelee hyvin lämpötilaa. Pipo ei ole liian kuuma ja siinä hikoilee harvoin, mutta se pitää kuitenkin pään lämpimänä, kun talvella on kylmä ja tuulee.

Tämä on melko kallis pipo, mutta se on erittäin laadukas. Sekä materiaalit että muotoilu ovat uskomattoman hyvin tehtyjä. Korvien ympärillä pipo on vahvistettu tuulenpitävillä lapuilla, jotka antavat lisäsuojaa kun ulkona on kylmä.

Pipo on kohtuullisen joustava ja istuu hyvin päähän. Sitä voi usein käyttää vuosia, koska koot ovat melko säädettäviä.

Jos haluat villapipon, Reima Longevity on loistava vaihtoehto. Hieman kalliimpi, mutta uskomattoman hyvälaatuinen ja söpö malli, jossa on tupsuja ja mukava kuvio.


Lindberg Sunne Pipo

Lindberg Sunne Pipo

Katso hinta täältä:

Erittäin mukava neulottu pipo klassisella mallilla, jonka päällä on erityisen suuri tekoturkis pallo. Lindberg Sunne on söpö ja lämmin pipo, jota on saatavilla parissa eri värivaihtoehdossa.

Pipo on valmistettu puoliksi villasta ja puoliksi akryylistä, ja sen vuori on 100 % puuvillaa. Pipossa on naru jonka voi sitoa kiinni, tämän ansiosta pipo sopii pienillekin lapsille, sillä se pysyy helposti paikallaan.

Tällainen pipo kestää vuosia, ja se on täydellinen talvipipo jokapäiväiseen käyttöön. Se ei ole kovin kallis ja sopii useimmille. Jos lapsesi pitää tästä tyylistä, Lindberg Sunne on mukava talvipipo talven varalle!


Nordbjørn Snowcap Lakki ja rukkaset

Nordbjørn Snowcap Lakki ja rukkaset

Katso hinta täältä:

Tämä on edullinen setti Nordbjørniltä, jossa on sekä hattu että rukkaset yhteensopivilla kuvioilla. Niitä on saatavilla monissa eri väreissä ja kuoseissa todella juhlavissa kuosissa.

Tämä on luultavasti edullisin vaihtoehto tämän tyyppisille lakeille. Ne on valmistettu polyesteristä, ja sekä rukkaset että lakki ovat vahvasti vuoratut. Vuori koostuu kalvosta, jolla on melko hyvä kyky pitää kosteuden poissa, joten se ei hikoiluttava ja ole tunkkainen, vaikka lapsi liikkuu ja leikkii talvella.

Sekä rukkaset että lakki voidaan sulkea ja napittaa tarranauhalla, jotta ne pysyvät tiukasti paikoillaan. On syytä mainita, että rukkaset voivat tuntua hieman ahtailta, joten niitä saatetaan käyttää hieman lyhyemmän aikaa kuin lakkia. Mutta ne istuvat hyvin ja ovat mukavat käyttää. Kaiken kaikkiaan niitä pitäisi voida käyttää useita talvia ilman ongelmia, jos valitset hieman lapsesi nykyistä kokoa suuremman koon.

Kaiken kaikkiaan tämä lakki ja rukkaset -paketti on todella hyvä vastine rahalle ja hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Lakki ei ole yhtä vedenpitävä tai hengittävä kuin parhaat vaihtoehdot. Suurimmalle osalle Nordbjørn Snowcap setti on kuitenkin lakki ja rukkaset, jotka sopivat hyvin koko talveksi!


Isbjörn of Sweden Squirrel Lakki

Isbjörn of Sweden Squirrel Lakki

Katso hinta täältä:

Tämä on tukeva talvihattu aidolta ruotsalaiselta laatumerkiltä. Isbjörn of Sweden Squirrel-talvilakki on tyylikäs lakki lapsille, ja siinä on monia todella hyviä ominaisuuksia.

Lakki on täysin vedenpitävä, ja sen vesipatsas on 15 000 mm. Sillä on myös paras hengittävyys kaikista tarkastelemistamme lakeista, mikä on erittäin hyvä ominaisuus. Tämä tarkoittaa, että lakki pysyy kuivana sekä ulko- että sisäpuolelta ja on samalla sateen, tuulen ja kylmänkestävä.

Lakin tyyli on niin sanottu “karvalakki”, joka antaa vaikutelman siitä, että se kestää kovaa työtä missä tahansa ilmastossa. Lakin valmistuksessa on käytetty useita uskomattoman korkeatasoisia materiaaleja, kuten:

  • Tactel® nylon – Eräänlainen nylonmateriaali, joka on erittäin kevyttä ja huomattavasti pehmeämpää kuin muut vastaavat materiaalit.
  • Primaloft© – Patentoitu teknologia, joka takaa muun muassa korkealaatuisen vuoren.
  • BIONIC Finish Eco© – Myrkytön kyllästys, joka tekee vaatteista vedenpitäviä ja likaa hylkiviä.
  • Bluesign© – Merkki joka takaa valmistuksen kestävyyden ympäristöä säästäen.

Tämä ei todellakaan ole markkinoiden halvin lakki, mutta kun otetaan huomioon, kuinka paljon ruotsalainen Isbjörn panostaa todella laadukkaaseen valmistukseen, on helppo ymmärtää tuotteiden arvo.

Jos haluat ehdottoman laadukkaan lakin, joka on suunniteltu pitämään lapset lämpimänä kylmimmissäkin olosuhteissa, Isbjörn of Sweden Squirrel on uskomattoman hyvin suunniteltu tuote. Se on yhtä mukava kuin miltä se näyttää, ja se on tehty kestämään.


Lindex Ribbipipo jossa tupsut

Lindex Ribbipipo jossa tupsut

Katso hinta täältä:

Tämä Lindexin pipo on yksinkertainen, mutta erittäin söpö ja suosittu lasten keskuudessa. Se on melko ohut pipo, joka on valmistettu ribbi neuloksesta. Erittäin myönteinen yksityiskohta hatussa on se, että sen polyesterimateriaali on valmistettu kierrätetyistä lähteistä. Resursseja säästävä tapa käyttää vanhoja PET-pulloja ja vastaavia uudelleen uusien vaatteiden valmistukseen.

Söpöissä pipoissa on suuret, söpöt sarjakuvatyyliset silmät edessä. Niitä on saatavilla useissa eri vaihtoehdoissa, ja ne ovat yleensä lasten suosiossa. Itse silmät on kirjailtu hattuun, ja ne ovat erittäin kestävät. Hatun yläosassa on kaksi tupsua, pienet pallot, jotka muistuttavat hieman söpön pipon korvia.

Tämä pipo ei ole kaikkein lämpimin, mutta se sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön, koulussa tai esikoulussa, kunhan ei ole kovin kylmä. Koska pipo on taitettu ylöspäin reunasta, se on hieman lämpimämpi korvien ympärillä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Lindexin ribbipipo jossa tupsut, on erittäin edullinen pipo, joka kannattaa ehdottomasti hankkia, jos lapsesi pitää sen mallista ja tarvitsee uuden pipon tänä talvena.


Lindex FIX trikoopipo jossa heijastava painatus

Lindex FIX trikoopipo jossa heijastava painatus

Katso hinta täältä:

Tässä meillä on Lindexin yksinkertainen mutta erittäin edullinen pipo. Se on tiukka ja hyvin istuva trikoopipo, jossa on pehmeä ja hieno fleece-materiaalinen vuori.

Pipo on valmistettu sileästä ja miellyttävästä luomupuuvillamateriaalista, jossa on pieni määrä elastaania. Etupuolella on erilaisia kuvioita, kuten karhu ja kani, jotka toimivat myös heijastimina. Tässä on hieno yhdistelmä muotoilua ja toiminnallisuutta.

Lyhyesti sanottuna tämä on hyvin yksinkertainen pipo, joka sopii täydellisesti sekä myöhäissyksyyn että talveen. Se on kuitenkin melko ohut pipo, joten talven ollessa kylmimmillään tarvitset jotain hieman lämpimämpää. Lindex FIX -trikoopipo on kuitenkin ehdottomasti edullinen pipo, jota useimmat ihmiset voivat käyttää.


Barts Pipot

Barts Pipot

Barts-tuotemerkillä on hämmästyttävä valikoima talveksi sopivia lasten pipoja. Niitä on monenlaisia, sekä klassisempia neulottuja pipoja, joissa on tupsuja, että hauskempia malleja, joissa on silmiä ja muuta vastaavaa.

Useimmat Bartsin pipot ovat neulottuja, ja ne on valmistettu synteettisistä kuitumateriaaleista, akryylistä ja polyesteristä. Ne on yleensä vuorattu pehmeällä fleece-materiaalilla. Barts-pipojen materiaali vaihtelee kuitenkin hieman eri mallien välillä, joten tarkista kaupasta tarkempi kuvaus kiinnostavasta vaihtoehdosta.

Alankomaissa pääkonttoriaan pitävä Barts on suosittu tuotemerkki kaikkialla Euroopassa, ja sillä on laaja tuotevalikoima sekä aikuisille että lapsille bikineistä talvilakkeihin. Ne tunnetaan ehkä parhaiten juuri päähineistään, kuten lippiksistä, hatuista ja pipoista.

Pidämme Bartsin pipoista ja arvostamme niiden leikkisää mutta tyylikästä muotoilua. Tutustu Bartsin pipovalikoimaan ja katso, löydätkö oman suosikkisi!


Kuling Levi Lakki

Kuling Levi Lakki

Kulingin erittäin mukava ja edullinen lakki, jossa on monia hyviä ominaisuuksia. Se on vaikuttavan vedenpitävä lakki, jonka vesipatsas on 15 000 mm. Se on kyllästetty BIONIC-FINISH®ECO:lla, joka on PFC-vapaa menetelmä veden ja lian pitämiseksi poissa.

Kuling Levin toiminnallisuus on vaikuttava, kun otetaan huomioon sen suhteellisen alhainen hinta. Vedenpitävyys on erinomainen, mutta myös vuori on todella laadukas. Se on niin sanottua teddyfleeceä, pehmeää ja lämmittävää polyesteristä valmistettua materiaalia. Se on mukava korvien ympärillä ja päätä vasten, mutta se myös pitää sinut hyvin lämpimänä.

Samaan aikaan lakin materiaali päästää kosteuden ulos hyvän hengittävyyden ansiosta. Tuulenpitävä lakki pitää kylmät tuulet loitolla, mutta päästää hien ja höyryn ulos sisäpuolelta. Lakissa on myös teipatut saumat, jota monissa vastaavissa hatuissa ei ole, tämä tekee siitä erityisen tiiviin ja kestävän.

Lakki on helppo käyttää, siinä on lisävahvistus korvien kohdalla ja se kiinnitetään tarranauhalla. Jos haluat todella hienon talvilakin yllättävän hyvään hintaan, sinun on tutustuttava Kuling Leviin!


Minkälaisia erilaisia talvilakkeja on saatavilla lapsille?

  • Beanie / Trikoopipo – Tiiviisti istuva pipo joka on valmistettu hieman ohuemmasta materiaalista, usein puuvillasta.
  • Lakki jossa korvaläpät – Saatavilla on monenlaisia malleja, vauvojen kypärähatuista aikuisten metsurihattuihin. Nämä ovat usein lämpimät ja vuoratut talveksi, ja niissä on lisäsuojaa korville.
  • Neulotut lakit – Saatavilla on monia eri tyylejä ja materiaaleja, neule-, villa- ja synteettisiä lakkeja.