Paras talvitakki lapsille 2023: Testin parhaat talvitakit talveksi

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Kun talvi lähestyy, on viisasta pitää oikeat vaatteet valmiina. Lapset tarvitsevat lämpimät päällysvaatteet, ja yleisin valinta on joko talvihaalari tai ihana talvitakki ja toppahousut. Tässä suosittelemme joitakin parhaita talvitakkeja lapsille eri hintaluokissa!

Tyttö talvitakilla kävelee metsässä

Mikä lasten talvitakki on testin paras?

Yksi ehdottomista suosikeistamme on Didriksons Lun -talvitakki. Se on kohtuuhintainen, erittäin tyylikäs ja pitää hyvin lämpimänä. Täydellinen all-weather-takki, jota voi käyttää koko talven!

Toinen talvitakki, jota voimme todella suositella, on Polarn O. Pyret Weather Pro. Tämä on laatumerkki, joka valmistaa vaatteita, jotka kestävät vuosia!

Toinen loistava takki, joka on sekä kevyt että joustava, on Lindberg Anorak. Se on mukavin talvitakki, jonka voit kuvitella, täydellinen lapsille, jotka pitävät aktiivisuudesta ja urheilusta talvella.

Jos haluat hieman halvemman takin, tutustu Nordbjørn Avalanche -takkiin, jota on saatavilla hämmästyttävään hintaan, sekä Lindexin vedenkestäviin pehmustettuihin takkeihin, jotka sopivat hieman isommille lapsille.

Katso myös vinkit toppatakit!

Arvostelut 11 erilaisesta lämpimästä takista lapsille

Tässä on tarkempi katsaus kaikkiin lasten talvitakkeihin, jotka olemme etsineet tälle talvelle!

Didriksons Lun Talvitakki

Didriksons Lun Talvitakki

Katso hinta täältä:

Tämä on erittäin laadukas takki suositulta ruotsalaiselta Didriksons-merkiltä. Se on todella laadukas lämmin vuorattu takki, jossa on monia hyviä ja hyvin suunniteltuja yksityiskohtia. Pidämme Didriksons Lunin ulkoasusta erittäin paljon, he käyttävät ainutlaatuisia väriyhdistelmiä ja ovat tehneet todella hyvää työtä näiden tyylikkäiden talvitakkien kanssa!

Takki on toimiva ja siinä on monia todella hyviä ominaisuuksia, joita tarvitaan talvella. Se on lämmin ja pehmustettu sekä veden- ja tuulenpitävä. Takin saumat on teipattu ja täysin tiivistetty. Lisäksi materiaalissa on erittäin hyvä hengittävyys, joka tekee siitä mukavan käyttää leikkien ja hauskanpidon aikana talvella.

Didrikson-takissa on tietenkin käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten heijastimet, irrotettava huppu ja vetoketjulla suljettavat taskut. Sisällä on jopa nimilappu, joten voit helposti merkitä takkiin lapsesi nimen.

Didrikson-lastenvaatteille on ominaista se, että niitä voidaan pidentää. Takissa on niin sanottu “Extend Size” -toiminto, jonka avulla voit avata pari saumaa ja vetää hihat ulos. Takkiin tulee tällöin jopa yhtä kokoa suurempi. Tämä on erittäin hyvä ajatus, sillä voit käyttää takkia yhden tai kaksi vuodenaikaa tavallista pidempään!

Meidän mielestämme Didriksons Lun -talvitakki on monella tapaa täydellinen lasten talvitakki. Se ei ole liian kallis, se on tyylikäs ja ennen kaikkea se on uskomattoman lämmin ja toimiva. Se on kestävä ja laajennettavuutensa ansiosta tämä takki on investointi, joka kestää vuosia. Yksi ehdottomasti parhaista lasten talvitakeista juuri nyt!


Lindberg Anorak Talvitakki

Lindberg Anorak Talvitakki

Katso hinta täältä:

Tämä Lindbergin erittäin kevyt ja joustava talvitakki sopii erinomaisesti lapsille, jotka rakastavat leikkiä lumessa, kelkkailumäessä ja niin edelleen.

Lindberg Anorak on paljon joustavampi kuin monet muut talvitakit, koska sen materiaali on hieman joustavaa. Se on valmistettu polyesteristä, jossa on viisi prosenttia elastaania, mikä näkyy joustavana kankaana. Se tuntuu kevyeltä ja on mukava käyttää, kun juokset rinteitä ylös ja alas tai leikit ja liikut koulun leikkikentällä.

Samaan aikaan takki on lämmin ja mukava nylonvuoren ansiosta. Se on myös vedenpitävä, sillä sen vesipatsaan paksuus on huikeat 15 000 mm, joten se on täydellinen takki kaikkiin sääolosuhteisiin koko talven ajan. Takki on kyllästetty niin sanotulla Rudolf Bionic Eco Finish -käsittelyllä, joka on ekologinen käsittely ilman fluorihiilivetyjä ja haitallisia kemikaaleja.

Takki puetaan pään päälle, mutta se voidaan avata kahdella vetoketjulla, joten se on helppo pukea ja riisua. Siinä on suuri vatsatasku ja monia muita älykkäitä ominaisuuksia, kuten heijastimet ja irrotettava huppu.

Jos lapsesi on aktiivinen ja nauttii liikkumisesta tai talviurheilusta, tämä on erinomainen talvitakki. Lindberg Anorak on yksi mukavimmista takeista, joka on todella lämmin ja jolla on erittäin hyvät eristysominaisuudet. Annamme supersuosituksen tälle takille, todellakin!


Nordbjørn Avalanche Talvitakki

Nordbjørn Avalanche Talvitakki

Katso hinta täältä:

Erittäin edullinen takki Nordbjørniltä, jossa on hyvä toiminta ja tyylikäs muotoilu. Täydellinen jokapäiväinen takki talvikuukausina.

Nordbjørn Avalanche on vedenpitävä jopa 10 000 mm:iin asti, mikä on erinomainen ominaisuus, sillä se toimii hyvin useimmissa sääolosuhteissa. Takki on melko pitkä ja peittää lantion, joten se pitää hyvin lämpimänä. Lisäksi siinä on monia hyviä ja käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten:

Vetoketju sekä napit jotka pitävät sen tiiviinä.

  • Tilavat taskut etupuolella.
  • Heijastimet käsivarsissa ja olkapäissä.
  • Irrotettava huppu.

Tässä takissa on syytä pitää mielessä, että se voi tuntua melko pieni kokoiselta. Kun alla on ylimääräinen vaatekerros, se voi helposti kiristää hieman, joten voi olla viisasta ostaa kokoa suurempi. Se ei myöskään ole kaikkein liikkuvin takki, ja jos se on tiukka, se voi tuntua jäykältä liikkua.

Joka tapauksessa Nordbjørn Avalanche on ehkä edullisin tarkastelemistamme lasten talvitakeista. Se on loistava arkitakki, jota voi käyttää kouluun ja vastaaviin tarkoituksiin. Jos haluat jotain vähän edullisempaa, voimme ehdottomasti suositella tätä takkia!


Lindex Vettähylkivä Toppatakki

Lindex Vettähylkivä Toppatakki

Katso hinta täältä:

Lindex pystyy tuottamaan edullisia vaatteita, jotka ovat myös erittäin laadukkaita. Tämä pehmustettu takki on loistava esimerkki siitä! Se sopii hieman vanhemmille lapsille, noin 7-vuotiaista 13-14-vuotiaisiin.

Takki on melko yksinkertaisesti suunniteltu, ja siinä on selkeä ja puhdas tyyli sekä joitakin hyvin sijoitettuja heijastuksia. Lindexin talvitakki on topattu ja käsitelty BIONIC-FINISH® ECO -tekniikalla, joka tekee siitä vedenkestävän ja pitää sen kuivana useimmissa sääolosuhteissa. Materiaali on valmistettu kierrätetystä polyesteristä.

Kauluksen sisäpuolella on pehmeä ja lämmittävä fleecevuori, joka tekee takista lämpimän ja kodikkaan, kun takki on kiinni ja ulkona on kylmä. Takin sivuilla on hyvät taskut, jotka voidaan sulkea painonapeilla. Siinä on myös hyvä sisätasku, joka voidaan sulkea tarranauhalla.

Takissa on takana hieman lisäpituutta, jotta takki pitää myös jalat lämpimänä. Yksinkertaisen ja tyylikkään muotoilun ansiosta monet hieman vanhemmat lapset pitävät takkia mielellään koulussa, vaikka he ovatkin alkaneet olla hieman muotitietoisempia ja vaatteidensa ulkonäön suhteen nirsompia.

Kaiken kaikkiaan Lindexin vettähylkivä toppatakki on loistava esimerkki edullisesta takista, jossa on myös kaikki ominaisuudet, joita hyvältä talvitakilta voi toivoa. Takki sopii parhaiten hieman vanhemmille, noin 8-14-vuotiaille lapsille kouluun ja arkeen loppusyksyn ja talven aikana.


Polarn O. Pyret Talvitakki Weather Pro

PO.P WEATHER PRO Toppatakki turkoosi

Katso hinta täältä:

Tämä on paljon rakastettu laatutakki yhdeltä ehdottomista suosikkibrändeistämme juuri nyt. Polarn O. Pyret Weather Pro on vedenkestävä takki, joka pitää kylmän, tuulen, sateen ja lumen poissa. Se on todella hieno takki, joka sopii sekä pienille että isoille lapsille.

Weather Pro -talvitakin suuri etu on se, että sen muoto on erittäin joustava. Käsivarret on muotoiltu valmiiksi kaareviksi, mikä antaa lapselle mahdollisuuden liikkua takissa luonnollisesti kaikissa peleissä ja aktiviteeteissa. Hihojen päässä on tarrakiinnitys, joka pitää sen tiukasti kiinni.

Takin alaosassa on mahdollisuus säätää sen kokoa, ja se laskeutuu myös hieman alaspäin takana, jotta se pysyy napakasti ja pitää lämpimänä koko kehon ympärillä.

Toinen hieno yksityiskohta, joka on suunniteltu erittäin huolellisesti, on suojus vetoketjun yläosassa. Se suojaa kasvojen hankautumiselta. Vetoketjussa on myös erityinen tuulilaippa, joka tekee siitä erityisen tiiviin ja pitää tuulen ja ruskasään sään poissa.

Polarn O. Pyret Weather Prossa on useita taitavasti sijoitettuja taskuja. Hihassa on tasku, joka on täydellinen hissikortille, jos takkia käytetään laskettelemiseen. Etupuolella on kaksi suurta vetoketjullista taskua, joissa on lämmin fleecevuori, ja rinnassa toinen hyödyllinen tasku.

Tämä takki on erittäin suosittu, ja valitettavasti se on joskus loppuunmyyty verkossa. Joka tapauksessa suosittelemme tarkistamaan, onko se saatavilla juuri nyt, sillä Polarn O. Pyret Winter Jacket Weather Pro on mielestämme yksi parhaista saatavilla olevista talvitakeista.


Didriksons Digory Talvitakki

Didriksons Digory Talvitakki

Katso hinta täältä:

Tämä on erittäin kevyt ja pörröinen takki Didriksonsilta. Vaikka se tuntuu melko ohuelta, siinä on erittäin hyvät eristysominaisuudet ja se pitää lapsesi yllättävän lämpimänä.

Didriksons Digory on vedenkestävä, mutta ei täysin vedenpitävä. Se toimii erinomaisesti talvella, vaikka sataisi lunta, mutta jos sää on leuto ja sataa, se ei ole paras vaihtoehto. Esimerkiksi vuorattu sadetakki olisi parempi.

Takki on erittäin tyylikäs ja erittäin mukava käyttää. Siinä on paljon käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten taskut sivuilla, hyvä fleecevuori ja heijastavat yksityiskohdat takana. Huppu on lämmin ja mukava tekoturkiksella, joka on myös irrotettava.

Muita mainitsemisen arvoisia positiivisia yksityiskohtia on, että takin valmistuksessa käytetty polyesterimateriaali on kierrätettyä. Vuoren väri on peräisin niin sanotusta “Solution Dye” -tekniikasta, joka on ympäristöystävällinen synteettisten materiaalien värjäysmenetelmä.

Didriksons Digory on erittäin suosittu hiihtotakki, jota on saatavilla monissa upeissa väreissä. Sitä on saatavilla ko’oissa, jotka sopivat vastasyntyneestä noin 10 vuoden ikään asti. Mielestämme tämä takki sopii parhaiten kouluikäisille lapsille.


Reima Mutka

Reima Mutka Talvitakki

Katso hinta täältä:

Tämä pienikokoinen parkatakki sopii erinomaisesti noin 1-5-vuotiaille lapsille. Se on mukava ja erittäin tyylikäs takki, joka on todella laadukas. Suomalainen Reimatec tunnetaan lämpimistä ja kestävistä lasten talvivaatteistaan, ja tämä on yksi heidän monista upeista talvitakeistaan.

Takki on vedenkestävä ja pitää lämmön uskomattoman hyvin. Se sopii kylmiin talvipäiviin ja pitää lapsesi lämpimänä jopa miinus 30 asteen lämpötiloissa. Kaikki takin saumat ovat täysin vedenpitäviä ja takki on päällystetty BIONIC-FINISH®ECO:lla.

Etutaskut ovat suuret ja tilavat lapasille ja muille tarvikkeille. Takki voidaan säätää vyötäröltä lapsen vartalolle sopivaksi, samoin myös hihansuista.

Muita Reima Mutkan etuja ovat muun muassa se, että materiaali on kohtuullisen joustavaa, minkä ansiosta siinä on helppo liikkua. Se on myös hyvin hengittävä, eikä materiaali kostu eikä lapsi hikoile kun hän käyttää takkia.

Kaiken kaikkiaan Reima Mutka on uskomattoman mukava lasten takki pienille. Jos asut pohjoisessa ja tarvitset jotain todella lämmintä, tämä on hyvä vaihtoehto.


Reima Moomin Lykta

Reima Moomin Lykta Talvitakki

Katso hinta täältä:

Uskomattoman söpö ja pörröinen talvitakki pienille lapsille noin 5-vuotiaiksi asti. Takin motiivina ovat muumimaailman satumaisemat. Tämä on Reiman lasten talvitakki, joka on sekä lämmin että erittäin söpö.

Tämä on untuvatakki, jonka vuori on lämmin ja ilmava ja jossa on 60 % untuvaa ja 40 % höyheniä. Takin muu materiaali on polyesteriä, jossa on polyuretaanilaminointitunnukset.

Takki sopii talvella noin 0 asteesta -20 °C:een. Reimatec on käyttänyt tässä takissa monia uskomattoman laadukkaita materiaaleja:

  • Ulkomateriaali on käsitelty BIONIC-FINISH®ECO:lla.
  • Fellex®-eriste vuorauksessa, joka on myös Bluesign®-hyväksytty.
  • Aitoja kuvituksia muumitarinoista.

Takki pysyy tiiviinä, ja siinä on joustavat hihansuut, jotka estävät kylmän ilman pääsyn sisään. Takissa on myös vetoketjutaskut sivuilla ja irrotettava huppu.

Kaiken kaikkiaan Reima Moomin Lykta on ehkä yksi parhaista pienten lasten talvitakeista. Se tuntuu uskomattoman kevyeltä ja ilmavalta päällä, mutta eristää ja pitää erinomaisesti lämpimänä myös silloin, kun tuuli puhaltaa kylmästi. Yksinkertaisesti upea takki pienille Muumipeikoille!


Nordbjørn Minilanche Talvitakki

Nordbjørn Minilanche Talvitakki

Katso hinta täältä:

Tämä Nordbjørnin takki on erittäin edullinen, ja siinä on supersöpö kuvio, ja sitä on saatavilla useissa eri väreissä. Se on melko ohut takki, mutta silti lämmin ja sopii talveksi, kun alle laitetaan oikeat vaatteet.

Takki on hieman lyhyempi, jolla on sekä hyviä että huonoja puolia. Se antaa hieman paremman liikkuvuuden jaloille ja lantiolle, mutta samalla se pitää lämpöä hieman vähemmän. Sitä voidaan täydentää hyvällä haalariparilla täydellistä talviasua varten.

Nordbjørn Minilanchen vedenpitävyysluokitus on kohtuullisen hyvä käytettäväksi suurimman osan talvea, vaikka se ei kestäkään liikaa vettä. Se on vuorattu fleecellä ja pitää tuulen ja kylmän poissa, tämä on selvästi hyväksytty.

Takissa on hyvät vakio-ominaisuudet, kuten etutaskut ja huppu, joka suojaa tuulelta ja lumelta.

Takki on erittäin söpö ja kun otetaan huomioon sen hinta, tämä on erittäin hyvä tuote. Jos et halua käyttää rahaa enempää kuin on ehdottoman välttämätöntä, Nordbjørn Minilanche on täysin ok vaihtoehto!


Kuling Monterosa Talvitakki

Kuling Monterosa Talvitakki

Tätä Kulingin lämmintä takkia on saatavilla useissa eri kooissa, ja sopiva takki on helppo löytää. Saatavia kokoja noin 1-10-vuotiaille lapsille. Kuten Kulingilla on tapana, takissa on virkistävä kuvio ja upeat värit, jotka tuntuvat ainutlaatuisilta ja raikkailta.

Kuling Monterosa on lämmin vuorattu takki, jossa on hyvä vedenpitävä pinnoite. Sen vesipatsas on huikeat 15 000 mm, mikä on todella hyvä talvitakiksi. Lisäksi sen hengittävyys on ehdotonta huippuluokkaa! Se on laadukas takki tältä merkiltä, jonka olemme alkaneet huomata yhä useammin viime aikoina.

Takki on valmistettu ulkopuolelta polyamidista ja vuorattu kierrätetyllä polyesterillä. Siinä on myös polyesteristä valmistettu pehmuste joka antaa takille sen pörröisen tuntuman ja pitää kylmät tuulet loitolla. Takki on tuulenpitävä ja toimii erinomaisesti myös silloin, kun lämpötila laskee reilusti alle nollan asteen.

Takissa on hienoja yksityiskohtia, kuten kylkihihansuut, joissa on peukaloreiät, ja irrotettava huppu, jossa on tekoturkis.

Tämä on söpö takki, jonka ainutlaatuisesta tyylistä me todella pidämme. Se on hintatasoltaan jossain keskivaiheilla, ja se on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.


Gullkorn Design Vesletind Talvitakki

Tämä norjalaisen Gullkorn Designin takki on todellinen laatutuote. Se on hieman kalliimpi, mutta sillä on monia ominaisuuksia, jotka todella erottuvat joukosta. Samanlaisia laadukkaita toppahousuja on myös ostettavissa.

Yksi Vesletindistä erottuva asia on sen korkea vedenpitävyys. Takin vesipatsas on 20 000 mm. Se on korkein kaikista testaamistamme takeista, ja tämä on todella säänkestävä takki, joka kestää melkein mitä tahansa. Lisäksi takin materiaali on erittäin hengittävä, ja lapsi hikoilee harvoin kun hänellä on Gullkorn Designsin takki päällä.

Se on lämmin talvitakki, jossa on hyvä ja tiivis vuori, joka pitää kehon lämpimänä. Siinä on älykkäästi sijoitetut taskut, irrotettava huppu, heijastimet sekä muita käytännöllisiä ja hyviä yksityiskohtia. Lisäksi takki on valmistettu niin sanotusta Repreve®-materiaalista, joka on peräisin kierrätetyistä PET-pulloista, mikä on erittäin älykäs ympäristöystävällinen ratkaisu.

Takki on kyllästetty BIONIC-FINISH®ECO:lla, joka on vettä hylkivä ratkaisu, joka ei sisällä haitallisia kemikaaleja eikä PFC-yhdisteitä.

Tämä on erittäin lämmin ja mukava talvitakki, jossa on upea muotoilu ja jota on saatavilla useissa eri väreissä. Tämä takki on loistava pitämään kehon lämpimänä. Lisäksi se on kestävä ja siinä on helppo liikkua, joten se sopii erinomaisesti moniin erilaisiin talviaktiviteetteihin. Pidämme todella paljon Gullkorn Design Vesletindistä. Ainoa asia, jota voimme kommentoida, on hinta, sillä tässä takissa se on yksi tarkastelemistamme takkien korkein hinta.


Kannattaa myös tutustua parhaimpiin pipoihin ja lapasiin, jotka kannattaa hankkia talveksi!