Paras termos 2023: Lapsille tai perheretkille

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Yksi asia, jota et halua perheen retkellä, on vuotavat termospullot. Termos joka pysyy tiiviinä ja pitää juomasi lämpimänä, on varmasti välttämätön koulu- ja perheretkillä. Lisäksi termospullon on oltava tyylikäs ja helppo avata. Tässä artikkelissa suosittelemme suosikkejamme ja nimeämme parhaat termospullot lapsille ja seikkailunhaluisille perheille.

Termospullo kuumalla juomalla

Mikä termospullo on testin paras?

Ehdoton suosikkimme ja testin paras oli Thermos Light & Compact, todellinen laatutermos ruostumattomasta teräksestä.

Toinen suosikki, jolla on monia todella hyviä termospulloja, on Klean Kanteen. Ne pitävät erittäin hyvin lämpimänä, ja ne on valmistettu todella laadukkaasti.

Jos haluat hieman halvemman vaihtoehdon, tutustu Blafre-termospulloihin. Niitä on saatavilla monissa uskomattoman söpöissä malleissa, ja ne ovat erittäin lapsiystävällisiä.

Kaikkien 10 termospullon läpitarkastelu ja arviointi

Tässä on tarkempi katsaus kaikkiin tarkastelemiimme 10 termospulloon.

Thermos Light & Compact (testin paras)

Thermos Light & Compact

Katso hinta täältä:

Jos haluat termospullon, joka pitää juomasi kuumana, on konepestävä ja on myös ympäristön kannalta hyvä vaihtoehto, sinun kannattaa tutustua Thermos Light & Compact -termospulloon.

Tämä on ehdoton suosikkimme tarkastelemistamme termospulloista. Se on korkealaatuinen, ruostumatonta terästä sisältä ja ulkoa. Juoma pysyy kuumana tai kylmänä kahden eri teräksen avulla, jotka luovat tyhjiön. Juomat säilyvät sekä kuumina että kylminä jopa 24 tuntia!

Thermos-yhtiö on valmistanut tyylikkäitä ja luotettavia termospulloja jo vuodesta 1904. Termospulloa koristavat tyylikkäät teräs- ja mustat yksityiskohdat. Malli sopii kaikenikäisille ja on unisex.

Thermos Light & Compact -termospullossa on pika-avausmekanismi, joten voit avata termospullon yhdellä kädellä. Nopeasti avautuva termospullo voi kuitenkin usein tarkoittaa, että se on helpompi kaataa, joten ole varovainen, kun käytät pikasuljinominaisuutta. Voit tietysti käyttää kantta juomiseen.

Yritys uskoo tuotteeseensa ja antaa sen vuoksi täyden 10 vuoden takuun, mikä on ainutlaatuista vertailemiemme tuotteiden joukossa. Termospulloa on saatavana erikokoisena, joten se on helppo mukauttaa tarpeisiisi.

Laatu, hyvä lämmönsäilytys, yksinkertainen muotoilu, pitkä takuu ja edullinen hinta verrattuna moniin listalla oleviin termospulloihin tekevät Thermos Light & Compactista selkeän suosikkimme ja testin parhaan!


Klean Kanteen TKPro Termospullo

Klean Kanteen TKPro Termospullo

Katso hinta täältä:

Klean Kateen TKPRO on hinnaltaan ja laadultaan pykälän korkeampi kuin edellä tarkastelemamme termospullo. Termoskannu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä sekä sisältä että ulkoa. Malli on saatavana harjattua kiiltävää terästä tai mustalla kotelolla.

Termospullo on 100-prosenttisesti muoviton ja sisältää sen sijaan silikonia, joka säilyttää lämpöä paremmin. Lämmön säilyttämisestä puheen ollen, Klean Kateen Insulted TKPRO voi pitää juomasi kuumana jopa 20 tuntia ja kylmänä peräti 75 tuntia!

Koko termospullo voidaan pestä koneellisesti. Suosittelemme kuitenkin yleensä termospullon pesemistä käsin, sillä konepesu voi aiheuttaa tarpeetonta kulumista. Termospulloja on saatavana 0,5 litrasta 1 litraan.

Yksi Klean Kanteenin ominaisuus, jota todella arvostamme, on se, että termospullossa on 360 asteen kaatokulma. Korkki ruuvataan kiinni, ja sen jälkeen voit kaataa juomasi mistä tahansa kulmasta. Samaan aikaan 360 asteen aukko ei ehkä ole paras mahdollinen pienille lapsille, jotka voivat helposti polttaa itsensä.

Klean Kanteen TKPRO on läpikotaisin laadukas. Samaan aikaan näin ylellinen termospullo kannattaa luultavasti hankkia vain, jos olet todella lähdössä pidemmille seikkailuille erämaahan. Lapsille ja perheretkille tämä saattaa olla hieman liian kehittynyt malli. Siinä tapauksessa suosimme suosikkiamme Thermos Light & Compactia, joka on sekä halvempi että hieman helpompi käyttää.

Kaiken kaikkiaan Klean Kanteen TKPRO:n laatu on korkeampi, mutta niin on myös hintalappu. Kysymys on yksinkertaisesti siitä, mitkä ovat tarpeesi ja mitä etsit.


Blafre Termos

Blafre Termos

Katso hinta täältä:

Tässä on termospullo lapsille, jotka haluavat hauskoja malleja! Blafre Thermos on saatavana monissa eri siisteissä malleissa. Termospullossa on söpöjä pieniä metsän ystäviä ja erilaisia eläimiä, hedelmiä ja marjoja sisältäviä teemoja sekä mustikoita tai appelsiineja. On myös malli, jossa on söpö kani, ja malli, jossa on maatilateema.

Termospullo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, korkki ja kuppi on valmistettu BPA-vapaasta muovista. Kuppi näyttää pieneltä kahvimukilta, jossa on hyödyllinen kahva.

Juomasi voi pysyä lämpimänä jopa 6 tuntia Blafre Thermos -termoksessa, mikä on hieman vähemmän kuin monissa muissa tarkastelemissamme termospulloissa. Voit täyttää termospullon enintään 0,35 litraa kuumia tai kylmiä juomia. Se ei ole astianpesukoneen kestävä, vaan se on pestävä käsin.

Kaiken kaikkiaan termospullo on ihan hyvä ja melko edullinen, mutta tällä listalla on parempiakin vaihtoehtoja. Jos kuitenkin haluat yksinkertaisen ja lapsiystävällisen termospullon, se on hyvä valinta. Jos lapsesi pitää jostakin mallista, se on ehdottomasti ostamisen arvoinen termospullo. Blafre Thermos on yksinkertainen, mutta loistava lapsiystävällinen termospullo!


Stabilotherm-terästermospullo

Stabilotherm-terästermospullo

Tässä on termospullo, jossa on mukava metsäaiheinen muotoilu. Stabilotherm Thermos on ohut teräksinen termospullo, jota on saatavana sekä 0,5 että 0,7 litran kokoisena.

Termospullossa on kansi, jonka kierrät irti ja käännät sitten kierrekorkin päälle juodaksesi siitä. Voit tietysti juoda kannesta, jos olet retkellä. Stabilotherm-tuotemerkki on ollut olemassa 1980-luvulta lähtien, ja se valmistaa monia erilaisia tuotteita reppureissaukseen ja eräelämään.

Testfaktan tutkimuksessa Stabilotherm säilytti noin 80 prosenttia lämmöstä ensimmäisten 3-4 tunnin ajan, mikä on erittäin hyvä tulos. Jos olet tyytymätön termospullon kapasiteettiin, termospullolla on myös 5 vuoden takuu, jos kyseessä on valmistusvika.

Pieni haittapuoli on se, että voi olla vaikea sanoa, milloin termospullon korkki on auki tai kiinni, mikä voi johtaa tarpeettomaan läikkymiseen.

Termospulloa koristava kaunis metsäaihe on saatavana valkoisena, oranssina ja vaaleanpunaisena. Lyhyesti sanottuna, jokaiseen makuun löytyy sopiva väri.

Stabilothermin terästermospullossa on houkutteleva ohut muotoilu, ja arvostamme ainutlaatuista muotoilua ja kauniita värejä. Se on myös käytännöllinen, toimiva ja pitää sinut todella hyvin lämpimänä. Kaiken kaikkiaan Stabilotherm Steel Thermos on ehdottomasti yksi listan suosikeistamme.


Urberg Termospullo

Urberg Termospullo

Urberg Termospullo  on yksinkertainen termospullo, joka tekee työnsä. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä sisältä ja ulkoa. Termospullon muovista valmistetut osat ovat BPA-vapaita, mikä tarkoittaa, että materiaalissa ei ole haitallisia kemikaaleja. Muuten, kaikki tässä listassa olevat muovia sisältävät termospullot ovat BPA-vapaita.

Juoman lämpötilan ylläpitokyky on pienempi kuin aiemmissa termospulloissa. Termospulloon kaadettu kiehuva vesi on 6 tunnin kuluttua 68 astetta ja 24 tunnin kuluttua 40 astetta. Termospulloja on saatavana 350 ml, 500 ml ja 750 ml.

Urbergin termospullon muotoilu on tyylikäs, yksinkertainen ja sopii kaikenikäisille ja -sukupuolille. Se on saatavilla sekä mustana että hopeisena (teräs).

Verrattuna aiempiin tarkastelemiimme termospulloihin lämmitysteho on hieman pienempi. Ei ole epätavallista, että halvemmissa termospulloissa on hieman huonompi lämmönsäilytys, mutta kaiken kaikkiaan Urbergin termospullo on hintaansa nähden erittäin hyvä.

Urberg Termospullo on kevyt, yksinkertainen muotoilu ja edullinen, kun otetaan huomioon, että saat rahoillesi laadukasta vastinetta.


Twistshake Hot or Cold Termos 420 ml

Twistshake Hot or Cold Termos 420 ml

Katso hinta täältä:

Twistshake Hot or Cold Termos on ohut termospullo, joka sopii täydellisesti vauvan laukkuun. Muotoilu on hyvin yksinkertainen ja sopii jokaiseen makuun ja ikään.

Sisäpuoli on ruostumatonta terästä, aivan kuten ulkopuolikin. Termospulloa ympäröi ulkopuolelta erittäin pehmeä kumikuori. Sitä on saatavana monissa eri väreissä, kuten pastellinvihreänä ja vaaleanpunaisena 420 ml:n koossa.

Juoma säilyy termospullossa kuumana jopa 10 tuntia, mikä on todella hyvä tulos, johon olemme erittäin tyytyväisiä.

Twistshake Hot or Cold Termos -termospullossa on suuri aukko, josta korkki ruuvataan irti. Siksi on tärkeää varmistaa, että korkin irrottamisen jälkeen ei ole kantta. Korkki ei ole tarkoitettu juotamakupiksi, tämä on hieman epätavallista ja itse asiassa laskee tuotteen arvosanaa. Termospullo ei ole astianpesukoneen kestävä.

Tämä on tyylikäs, mukava ja edullinen termospullo hintaluokassaan. Twistshake Hot or Cold Termos -termospullossa ei ole jännittävää muotoilua, vaan siinä keskitytään termospullon sisältöön.


Design Letters termospullo

Design Letters termospullo

Katso hinta täältä:

Tässä on toinen termospullo, joka on Twistshake Hot or Cold Termos -termospullon tavoin hyvin ohut. 500 ml:n Design Letters -termospullo on saatavilla eri malleissa, joissa sanat ovat pääasia. Termospullossa voi esimerkiksi lukea Hello, Hot tai Love.

Termospullon värit ovat harmaa, beige ja teräksenkeltainen.

Design Letters -termospullo on valmistettu kestävästä ja ruostumattomasta teräksestä ja siinä on BPA-vapaa muovikorkki. Termospullo voi pitää juomasi kuumana jopa 12 tuntia ja kylmänä jopa 24 tuntia.

Termospullo voidaan pestä vain käsin, ei koneessa. Aukko on kuin Twistshake Hot tai Cold Termospullossa, ilman kantta korkin irrottamisen jälkeen.

Jos pidät hienosta muotoilusta ja suurista selkeistä sanoista termospullossa, Design Letters -termospullo on täydellinen sinulle. Jos arvostat enemmän toimivuutta kuin muotoilua, suosittelemme ehdotonta suosikkiamme Thermos Light & Compactia.


Primus Trailbreak Termospullo

Primus Trailbreak Termospullo

Primus Trailbreak Termospullo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on kätevät kahvat, jotka helpottavat termospullon pitämistä. Primus todella tuntee asiansa, ja se on kehittänyt ja myynyt eräelämään ja matkailuun tarkoitettuja tuotteita vuodesta 1892 lähtien.

Termospulloja on saatavilla kolmessa eri koossa: 500 ml, 700 ml ja 1 litra. Malli on saatavilla mustana ja kiiltävänä teräksenä.

Mukava yksityiskohta on, että saat kaksi erilaista korkkia, kun ostat termospullon. Yksi on tavallinen kierrekorkki, joka säilyttää lämpöä parhaiten. Toinen on clickclose-korkki, joka pitää lämpöä hieman huonommin, mutta josta voit juoda suoraan ilman korkin irrottamista.

Primus Trailbreak on laadukas termospullo, joka täyttää kaikki hyvälle termospullolle asettamamme vaatimukset:

  • Tyylikäs muotoilu
  • Hyvä lämmönsäilytys
  • Käytännön toiminta

Kaiken kaikkiaan erittäin mukava termospullo, jossa on ainutlaatuinen ominaisuus kahden eri kannen kanssa. Ainoa välitön negatiivinen asia, jonka voimme sanoa termospullosta, on hinta, joka on hieman korkea. Jos kuitenkin haluat jotain, joka kestää pidempään ja jota voi käyttää monissa seikkailuissa vuosien varrella, se on investointi, josta saat hyötyä.

Lyhyesti sanottuna, Primus Trailbreak Termospullo on laadukas termospullo tunnetulta valmistajalta, johon tulet harvoin pettymään!


Stanley Classic-pullo

Stanley Classic-pullo

Katso hinta täältä:

Tässä on retromuotoilulla varustettu termospullo, joka on ollut käytössä jo monta vuotta. Stanley Classic Pullo säilyttää klassisen konseptinsa, jossa on kahva sivussa, ja se on kauttaaltaan laadukas.

Termoskannu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä sisältä ja ulkoa, ja siinä on BPA-vapaa muovikuppi, josta voi juoda. Lisäksi termospullo on konepestävä.

Tämä on kestävä termospullo, jonka koot vaihtelevat 750 ml:sta 1,9 litraan. Arvostelussamme keskitymme 1 litran pulloon, joka painaa 810 grammaa.

Stanley Classic Pullo voi pitää juomasi kuumana tai kylmänä jopa kokonaisen päivän ajan, mikä on erittäin vaikuttavaa.

Kuten Klean Kanteenin eristetyn TKPro:n kohdalla, kysymys on siitä, kuinka kauan haluat juomasi pysyvän kuumana tai kylmänä. Stanley Classic Pullo on ollut käytössä jo pitkään, ja se tarjoaa laatua läpikotaisin ja lupaa, että se ei edes vuoda.

Voimme lämpimästi suositella Stanley Classic Pulloa, jos pidät sen laadusta, hinnasta ja muotoilusta.


Primus Termospullo Peppi

Primus Termospullo Peppi

Katso hinta täältä:

Täällä, kuten Blafre Termoksessa, tässä on muotoilu, joka todella vetoaa lapsiin. Primus Termospullo Peppi on termospullo kaikille, jotka rakastavat Peppi Pitkätossua. Jos olet lukenut edellä olevat arvostelut, tunnistat todennäköisesti Primus-merkin Primus Trailbreak Termospullo -mallistosta. Kyseessä on todellinen laatumerkki, johon luotamme paljon, kun kyse on tämäntyyppisistä tuotteista.

Tässä 350 ml:n termospullossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu sisus ja ihana Peppi-kuvio ulkopuolella. Termospullo on erittäin kevyt, vain 280 grammaa, ja se sopii täydellisesti seikkailuun lähtevälle pienelle lapselle.

Primus Termospullo Peppi -pullossa on click-close-aukko ja kansi, josta voi juoda. Termoskannu on saatavana vihreänä, punaisena tai vihreänä, ja jokaisessa on erilainen Pippi-aihe.

Tämä on erittäin edullinen termospullo, jossa on hieno tuotemerkki ja ennen kaikkea siisti muotoilu. Jos lapsesi pitää Astrid Lindgrenin klassikkohahmosta, Primus-tyhjiöpullo Pippi on luonnollinen valinta.


Kuinka kauan neste pysyy lämpimänä termospullossa?

Tämä vaihtelee tietenkin mallista ja valmistajasta. Kaikki tarkastelemamme termospullot pitävät juoman lämpimänä vähintään 6 tuntia, mikä riittää useimmille tavallisille päiväretkille.

Testivoittajamme Thermos Light & Compact pitää nesteet lämpiminä jopa 24 tuntia, ja yhtä hyvin se pitää nesteet viileinä. Se on vaikuttava tulos.

Toinen esimerkki on Urberg Termospullo, joka on yksi edullisimmista tarkastelemistamme termospulloista. Jos siihen kaadetaan kiehuvaa kuumaa vettä, se on:

  • 68 astetta 6 tunnin kuluttua
  • 40 astetta 24 tunnin kuluttua

Yleisesti ottaen saat sen, mistä maksat, ja parhaat termospullot pitävät juoman lämpimänä. Jos olet lähdössä seikkailuihin, vaelluksille ja vastaaville retkille, kannattaa ehdottomasti investoida ensiluokkaiseen termospulloon. Yksinkertaisempia perheretkiä varten kaikki tarkastelemamme termospullot riittävät.

Voiko termospullon pestä astianpesukoneessa?

Useimmissa tapauksissa tätä tulisi välttää, koska se voi kuluttaa tai naarmuttaa termospulloa tarpeettomasti. Tavallinen käsinpesu riittää yleensä. Jos hajuja tai kerrostumia esiintyy, on olemassa useita kotikonsteja, joilla hajut voidaan poistaa termospullosta.

Samalla joidenkin valmistajien termospullot voidaan pestä astianpesukoneessa. Katso lisätietoja kunkin termospullon teknisistä tiedoista. Kokemuksemme mukaan termospullon puhdistaminen astianpesukoneessa ei kuitenkaan ole tarpeen eikä suositeltavaa.


Haluat ehkä myös lukea parhaista vesipulloista lapsille!