Paras tuulifleecetakki 2023: Testin parhaat fleecetakit ja -puserot lapsille

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Fleece-vaatteilla pysyt lämpimänä, mutta voit silti liikkua vapaasti ja helposti. Ne sopivat hyvin päällysvaatteiksi, kun lämpötila on hieman viileä, ja välikerroksena takin alle, kun on todella kylmä. Tässä ovat parhaat fleecevaatteet lapsille! Olemme testanneet sekä fleecetakkeja että muita villapaitoja ja takkeja eri fleece-materiaaleista.

Poika fleece -takilla

Mikä tuulifleecetakki on testin paras?

Ehdottomasti paras fleecetakki lapsille on Polarn O. Pyret Windfleece. Tuulenpitävä takki, joka pitää lapsesi lämpimänä!

Ehdoton suosikkimme on Lindberg Vindel Tuulifleecetakki. Se on yksi heidän suosituimmista vaatteistaan, jota lapsiperheet ovat rakastaneet jo vuosia.

Meidän on myös käytettävä tilaisuutta hyväksemme ja suositeltava Nordbjørn Hunnebo Microfleecetakkia. Se on erittäin edullinen fleecetakki, jossa on hyvä istuvuus ja joka pitää sinut lämpimänä ja jossa on helppo liikkua. Paras niille, jotka haluavat halvan fleecetakin lapsille.

Arvosteluja ja mielipiteitä 10 erilaisesta tuulifleecetakista ja muista fleecepaidoista

Tässä on lisätietoja ja arvostelumme 10 eri fleece-vaatteesta lapsille!

Polarn O. Pyret Windfleece-takki

Polarn O. Pyret Windfleece-takki

Katso hinta täältä:

Polarn O. Pyret Wind Fleece Jacket on erittäin suosittu pienten lasten vanhempien keskuudessa kaikkialla Skandinaviassa. Se on laadukas takki, joka sopii täydellisesti kevääseen, viileisiin kesäiltoihin ja talveen.

Polarn O. Pyretin tuulifleeceä voidaan käyttää monin tavoin. Se on erinomainen päällysvaate alkusyksyllä. Kun tulee kylmempää, se toimii loistavasti lämmittävänä kerroksena sen alla. Lisäksi se on erityisesti suunniteltu napitettavaksi yhteen Polarn O. Pyret -kuoritakkien kanssa, jotta siitä saadaan lämmin ja tuulenpitävä yhdistelmä.

Fleecetakki on valmistettu vedenpitävästä materiaalista, jonka vesipatsas on noin 3 000 mm. Se on huomattavasti enemmän kuin monissa muissa kokeilemissamme fleecetakeissa. Se on myös tuulenpitävä ja toimii erinomaisesti päällysvaatteena myös silloin, kun tuulee ja sataa hieman.

Toinen Polarn O. Pyret -tuulifleecen keskeinen etu on se, että se on useimmille lapsille mukava käyttää. Leuassa on pehmeä suojus, joka estää vetoketjun hankautumisen, ja takin istuvuus on pehmeä ja siinä on helppo liikkua.

Tämä on todellinen laatutakki, joka tulee yleensä ulos uusissa väreissä, mutta aina samalla hyvällä muotoilulla ja toiminnalla. Jos haluat hyvän tuulifleecetakin, jota voit käyttää säästä riippumatta, Polarn O. Pyret Wind Fleece Jacket on turvallinen valinta. Tämä fleecetakki on klassikko ja meidän mielestämme testin paras!


Kuling Livingo Fleecetakki

Kuling Livingo Fleecetakki

Tämä on todella mukava tuulifleecetakki Kulingilta. Yksinkertainen täysvärinen malli, mutta todella hyvä laatu ja erittäin yksinkertainen mutta tyylikäs lasten fleecetakki.

Tämä on yksi tuulifleecetakeista jossa on paras vedenpitävyys 8 000 mm! Se on tietenkin myös tuulenpitävä ja täydellinen syksyllä tai alkukeväästä, kun sää on hieman epävarma. Olipa tuulista tai sateista, Kulingin fleecetakki pitää kehosi lämpimänä ja kuivana.

Takki on hyvin suunniteltu ja siinä on monia käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten:

 • Heijastukset sekä edessä että takana.
 • Joustavat hihansuut hihansuissa.
 • Vetoketjulliset taskut.

Kaiken kaikkiaan tämä on erittäin käytännöllinen tuulifleecetakki, jota voi käyttää sekä päällysvaatteena että lisäkerroksena toisen takin alla. Se on hyvin hengittävä ja harvoin liian kuuma tai hiostava.

Kuling Livingo Wind Fleece Jacket on ylivoimaisesti yksi parhaista testaamistamme malleista, kun on kyse lasten fleece-vaatteista!


Lindberg Vindel Fleecetakki

Lindberg Vindel Fleecetakki

Katso hinta täältä:

Lindbergin klassinen fleecetakki. Se on vedenpitävä 5 000 mm:n vesipatsaalla ja varustettu tuulenpitävällä kalvolla polyesterikankaan ja vuorin välissä. Lisäksi tämä fleecetakki hengittää hyvin, ja se on ihanteellinen liikkumiseen ja leikkimiseen.

Muotoilu on yksinkertainen mutta tyylikäs, ja Lindberg Vindel on saatavilla useissa eri väreissä. Vyötäröllä on kiristysnauha, jolla takki pysyy tiukasti kiinni, ja tuulifleecetakissa on kaksi käytännöllistä taskua.

Jos haluat täydentää fleecetakkia niin että sitä voi käyttää myös silloin, kun syksy alkaa olla todella kylmä, se sopii täydellisesti Lindberg Lingbo Jacket -takin kanssa.

Lindbergin tuulifleecetakki on uskomattoman suosittu sekä Ruotsissa, josta valmistaja on kotoisin, että kaikissa Pohjoismaissa, jossa on samanlainen ilmasto.

Kaikista samankaltaisista vaatteista Lindberg Vindel on yksi ehdottomista suosikeistamme. Se on klassinen vaate, joka on ollut olemassa jo vuosia, ja voimme varmasti nähdä, miksi niin monet lapsiperheet rakastavat tätä tuulifleecetakkia!


Nordbjørn Hunnebo Microfleece Takki

Nordbjørn Hunnebo Fleecetakki

Katso hinta täältä:

Todella hyvin suunniteltu ja edullinen fleecetakki lapsille. Nordbjørn Hunnebo Microfleece on mielestämme paras halpa fleece, jonka voit ostaa juuri nyt!

Nordbjørn Hunnebo istuu todella hyvin, ja sitä on saatavilla useissa eri väreissä ja koossa. Se on melko tilava ja siinä on helppo liikkua. Se sopii sekä päällysvaatteeksi, kun ilma alkaa viilentyä, että lämmittäväksi vaatteeksi takin alle.

Tämä fleecetakki on valmistettu 100-prosenttisesta polyesteristä, ja se pitää sinut lämpimänä. Se ei kuitenkaan ole tuulifleecetakki eikä täysin tuulenpitävä. Se ei myöskään ole vedenpitävä, joten jos aiot ottaa sen mukaan pidemmille retkille, varmista, että sinulla on sadevarusteet mukanasi.

Nordbjørn Hunnebo Microfleece -takissa on useita hienoja ominaisuuksia, kuten useimmissa muissa hyvissä fleecetakeissa, kuten:

 • Korkea kaulus, jossa on leukasuoja.
 • Rintatasku.
 • Heijastukset takana ja edessä.

Jos haluat edullisen fleecetakin, jota käytät paljon, sinun on tutustuttava Nordbjørn Hunnebo Microfleece Takkiin. Siinä on todella kauniita värejä ja se on edullisin kaikista tarkastelemistamme malleista!


Didriksons Corin Powerstretch Takki

Didriksons Corin Powerstretch Fleecetakki

Katso hinta täältä:

Todella pehmeä ja mukava fleecepusero Didriksonilta todella mukavissa väreissä. Tämä fleecetakki on uskomattoman mukava ja täydellinen pukea päällesi, kun ilmat alkavat viilentyä.

Didriksons Corin on valmistettu polyesteristä, jossa on 5 % elastaania, mikä tekee siitä uskomattoman pehmeän ja helpon pitää päällä. Sen harjattu sisäpuoli antaa sille pehmeän ja viihtyisän tunteen, mutta sen ulkopuoli on vahva ja kestävä. Pusero on myös hyvin hengittävä, ja lapsi hikoilee harvoin liikaa kun hänellä on tämä takki.

Didriksons Corin on saatavilla myös samasta teknisestä fleece-materiaalista valmistettujen housujen kanssa. Se on loistava yhdistelmä kouluun, retkille tai tyylikkääksi ja täysin yhteensopivaksi pehmeäksi arkivaatteeksi.

Vaatteet eivät kuitenkaan ole vedenpitäviä, ja ne pitävät jonkin verran tuulta vastaan, mutta ne eivät sovellu päällysvaatteiksi kun on liian tuulista ja kylmää. Siinä tapauksessa ne sopivat erinomaisesti toisen tuulitakin tai vastaavan alle.

Joka tapauksessa Didriksonin Corin Powerstretch Takki on todella mukava vaate, jota on saatavilla useissa kirkkaissa ja rohkeissa väreissä.


Reima Fleecetakki

Reima Mieti Fleecetakki

Katso hinta täältä:

Pehmeä ja mukava fleecetakki Reimalta retrohenkisessä verkkarityylissä. Se on valmistettu kierrätysmateriaalista, ja sen harjattu sisäpinta on todella miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Ulkopuolelta pusero on pehmeä ja melko helppo pitää puhtaana.

Kyseessä on kuitenkin melko ohut villapaita, joka sopii parhaiten takin alle, esimerkiksi kouluun syyslukukaudella. Materiaali on joustavaa ja erittäin miellyttävää, ja se myös siirtää kosteutta pois, joten pusero ei ole liian hiostava.

Vetoketjun yläreunassa on leukasuoja, jonka ansiosta se on mukava vetää kokonaan ylös. Reima Miete -mallissa on kaksi yksinkertaista taskua edessä, ja se on kaiken kaikkiaan yksinkertainen, ohut mutta käytännöllinen kevyt fleecetakki.

Jos haluat hieman ohuemman fleecetakin, joka on mukava lähes ympäri vuoden, Reima Mieti Fleecetakki voisi olla hyvä vaihtoehto.


Lindberg Muddus Pileetakki

Lindberg Muddus Pileetakki

Katso hinta täältä:

Linbergin erittäin mukava ja pörröinen fleecetakki, jota on saatavilla sekä takkina että vauvan haalarina. Tämä on todella ihana syksyinen vaate, jota on saatavilla monissa eri ko’oissa ja useissa eri väreissä.

Pileefleece on hieman paksumpaa, pehmeämpää ja pörröisempää materiaalia kuin tavallisissa fleecetakeissa. Se on todella mukava päällä ja lämmittää hyvin. Tätä Lindbergin fleeceä on hyvä käyttää takkina, kun ulkona ei ole liian kylmä. Se on myös kohtuullisen vedenpitävä ja kestää kevyttä sadetta, sillä sen vesipatsas on 5 000 mm.

Se on erittäin lämmin ja pehmeä takki, joka on sekä mukava että erittäin viihtyisä päällä. Se on yhtä pehmoinen kuin miltä se näyttää!

Jos pidät tästä hieman villamaisesta tyylistä, Lindberg Muddus Pileetakki on loistava vaihtoehto, joka sopii täydellisesti loppukesän iltoihin, keskiviileisiin syys- ja kevätpäiviin tai kerrospukeutumiseen, kun talven kylmyys alkaa.


Helly Hansen Kids Daybreaker 2.0 Fleecetakki

Helly Hansen Kids Daybreaker 2.0 Fleecetakki

Katso hinta täältä:

Tämä Helly Hansenin fleecetakki on melko ohut ja kevyt versio, jossa on helppo liikkua. Se sopii hyvin suurimman osan vuodesta joko välikerroksena tai päällysvaatteena, jos on vain hieman viileää.

Se on tyylikäs fleece-vaate norjalaiselta Helly Hansenin laatumerkiltä. Takki on melko yksinkertainen, mutta silti käytännöllinen ja toimiva. Se on valmistettu kierrätetystä fleece-materiaalista, ja siinä on useita hienoja ominaisuuksia ja toimintoja, kuten:

 • Peukaloreiät hihan päissä.
 • Laadukas YKK-vetoketju.
 • Leuan suoja vetoketjussa.

Materiaali on patentoidun Polartec®-merkin synteettistä fleeceä, joka on kansainvälisesti tunnustettu sen kyvystä pitää sinut lämpimänä, vaikka se on niin ohut ja kevyt.

Helly Hansen Kids Daybreaker painaa vain 135 grammaa ja on ihanan joustava ja mukava fleecetakki lapsille, joilla on paljon juoksua jaloissaan!


Lindberg Kids Bormio Takki

Lindberg Kids Bormio Fleecetakki

Katso hinta täältä:

Lindbergin todella tyylikäs ja erittäin toimiva lasten takki pehmeästä ja mukavasta fleece-materiaalista. Linberg Kids Bormio on yksi parhaimman näköisistä lasten fleecetakeista kaikista uusista malleista joita olemme tarkastelleet.

Lindberg Bormio on neulottu joustavasta polyesterifleecestä, joka on uskomattoman joustava ja mukava päällä. Yksi tämän fleecetakin suurista eduista on sen lämpöä säätelevät ja kosteutta siirtävät ominaisuudet. Se on todella hengittävää materiaalia ja päästää kosteaa ilmaa ulos, jotta kehosi pysyy sisältä kuivana ja viileänä.

Tämä fleecetakki sopii hyvin päällysvaatteeksi, kun ei ole liian kylmä, tai välikerroksena, kun kylmä alkaa todella saapua lämpötilaan. Takissa on useita älykkäitä ominaisuuksia, kuten:

 • Irrotettava huppu.
 • Säädettävä vyötärö.
 • Peukaloreiät.
 • Hyvät vetoketjulliset taskut.

Bormio fleecetakki on valmistettu 95 % polyesteristä ja 5 % elastaanista, mikä takaa hyvän joustavan istuvuuden. Se on pehmeä ja mukava takki, mutta se ei ole vedenpitävä eikä sovellu käytettäväksi, kun on todella kylmä. Tämä takki sopii kuitenkin erinomaisesti urheilulliseksi takiksi jokapäiväiseen leikkiin ja retkille, mieluiten ohuemman tuulitakin tai kuoritakin kanssa, jota voi käyttää sen päällä jos tuulee.

Joka tapauksessa Lindberg Kids Bormio Takki on todella mukava fleecetakki, joka sopii lapsille, jotka haluavat olla liikkeellä ja nauttia sekä ulkoilmasta että leikkipuistosta.


Nordbjørn Malö Fleecetakki

Nordbjørn Malö Fleecetakki

Katso hinta täältä:

Uskomattoman halpa fleecetakki Nordbjørniltä. Tätä takkia on saatavilla monissa upeissa väreissä ja tyyleissä. Se on melko yksinkertainen paita, joka on 100-prosenttista polyesteriä, ja se sopii parhaiten keskikerroksena toisen takin alle.

Pusero on ihan hyvä, vaikkei se olekaan vedenpitävä. Jos tuulee, voi tulla hieman kylmä, koska osa tuulesta pääsee fleecetakin läpi. Siksi se sopii mielestämme parhaiten lämmittäväksi kerrokseksi kuoritakin tai sadetakin kanssa.

Muutaman pesukerran jälkeen Nordbjørn Malö -fleecetakki saattaa haalistua hieman. Kaiken kaikkiaan se on toimiva ja hyvä fleece todella hyvään hintaan.

Jos haluat uskomattoman halvan fleecetakin, jota on saatavilla monissa eri ko’oissa, väreissä ja kuoseissa, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua Nordbjørn Malö Fleecetakkiin!


Gullkorn Design Timotei Tuulen Fleecetakki

Norjalainen tuotemerkki Gullkorn on suunnitellut tämän mukavan tuuli fleecetakin, jota he kutsuvat nimellä Timotei. Se on uskomattoman söpö, ja siinä on yksinkertaiset värit ja tyylikkäät yksityiskohdat.

Gullkornin Timotei on tuulenpitävä ja vedenpitävä, ja sen vesipatsas on 5 000 mm. Toisin sanoen se on loistava fleecetakki, jota voi käyttää ulkona syksyn lähestyessä ja sään muuttuessa epävakaammaksi.

Fleecetakissa on pari käytännöllistä taskua ja älykkäät heijastavat yksityiskohdat selässä ja hihansuissa. Lisäksi takissa on hyvä kaulus, joka ulottuu ylöspäin ja suojaa kaulaa tuulelta ja kylmältä erittäin käytännöllisellä tavalla.

Tämä on todella mukava tuuli fleecetakki Gullkornilta, jota on saatavilla sekä pienille että isoille lapsille. Ainoa asia, joka laskee arvosanaa hieman, on hinta, sillä se on yleensä hieman korkeampi kuin muilla vastaavilla tuuli fleecetakeilla.

Joka tapauksessa Gullkorn Design Timotei Wind Fleece Jacket on epäilemättä todella mukava vaatekappale, joka pitää lapset lämpiminä leikkien ja hauskanpidon aikana koko syksyn ajan!


Minkälaisia fleece-vaatteita pitäisi ostaa lapsille?

Fleeceä on olemassa muutamia erilaisia lastenvaatteita, jotka soveltuvat eri tarkoituksiin. Esimerkiksi:

Tuulifleece – Sovellettu kestämään tuulta ja usein fleece on myös vedenpitävä. Todella hyvä sekä päällysvaatteena että lisäkerroksena paksumman takin alla. Ei niin pehmeä ja pörröinen kuin muut fleecepaidat, mutta todellinen all-weather-takki!

Fleecetakit ja -puserot – Valmistetaan yleensä 100 % polyesteristä. Lämpimät ja mukavat villapaidat, joissa on helppo liikkua ja jotka pitävät sinut lämpimänä. Ne eivät yleensä ole täysin tuulenpitäviä ja harvoin vedenpitäviä. Sopii päällysvaatteeksi, kun ilma on hieman viileä, tai takin alle.

Pileefleece – Paksu ja pörröinen fleece-materiaali, joka muistuttaa melkein villaa. Ne ovat lämpimiä ja erittäin suosittuja, koska ne ovat niin pehmeitä ja mukavia käyttää. Niitä käytetään kuten tavallisia fleecepuseroita, eivätkä ne ole vedenpitäviä.

Lapsille on olemassa myös fleecehaalareita, jotka tunnetaan nimellä “one piece” tai haalarit, joissa on yhdistetty yläosa ja housut.