Paras uimapatja 2024: Hauskoja vesileluja rannalle

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Kesä houkuttelee aurinkoon, uimiseen ja moneen hauskanpitoon vedessä. Vesilelut ja uimapatjat tekevät rannalla tai uima-altaassa olemisesta vielä hauskempaa. Tässä on muutamia suosikkeja jotka löysimme etsiessämme parasta uimapatjaa! Sivun lopussa on myös vinkkejä muutamasta halvasta mutta hyvästä pumpusta jotka kannattaa hankkia uimapatjaa ostaessa.

Parhaat uimapatjat sekä lapsille että aikuisille

Mikä uimapatja on paras testissä?

Todella pienille lapsille suosittelemme Zoggs Trainer -kylpyistuinta, joka sopii erinomaisesti pienten lasten ensimmäiseen kosketukseen veden kanssa.

Zoggs Vauvan Uimarengas Trainer Seat

Vanhemmille lapsille pidämme klassisesta Intex Crocodile / Alligator -uimapatjasta, joka on todellinen perheen suosikki ottaa mukaan uima-altaalle tai rannalle.

Intex-uimapatja alligaattori krokotiili

Nuorille ja aikuisille, tutustu Bestway CoolerZ Tropical Breeze.

Bestway CoolerZ Tropical Breeze Island

Paras valikoima uimapatjoja on saatavilla osoitteessa:

Muista, että lasten ei tule koskaan leikkiä uimapatjoilla yksin tai syvässä vedessä! Ja muistakaa suojautua auringolta esimerkiksi aurinkovoiteella, UV-asuilla ja hyvällä aurinkohattulla.

12 siistiä kylpylelua ja kylpypatjaa eri ikäisille

Nykyään on tarjolla uskomaton määrä uimapatjoja joista valita. Olemme valinneet tähän 12 kappaletta, jotka ovat mielestämme juhlallisia. Olemme lajitelleet ne seuraavasti:

  • Uimapatjat pienille lapsille
  • Hauskoja uimapatjoja suurille lapsille
  • Isot upeat uimapatjat useammalle henkilölle

Katso myös kesän parhaat vesipyssyt ja uusin trendi: kelluvat riippumatot!

Zoggs Vauvan Uimarengas Trainer Seat

Zoggs Vauvan Uimarengas Trainer Seat

Tarkista hinta osoitteessa:

Tässä meillä on toinen uimatuoli vauvoille. Se on hieman kalliimpi, mutta se on valmistettu erittäin kestävästä ja hyvästä materiaalista ja siinä on myös erittäin vakaa istuin selkänojalla, joka pitää lapsen hyvässä asennossa.

Zoggin trainer-seat on saatavilla useassa koossa:

  • 3-12 kuukautta
  • 12-24 kuukautta

Se on helppo täyttää ja tyhjentää ja se on erittäin käytännöllinen apu, kun pieni lapsi saa testata olla vedessä ensimmäiset kerrat.

Kuten kaikki pienten lasten uimapatjat ja uima-apuvälineet, on tämäkin tarkoitettu käytettäväksi sinun eli vanhemman kanssa kokoajan. Pidät kiinni ja varmistat, että lapsi istuu hyvin, samalla kun lapsi potkii vedessä ja pitää hauskaa liikkumalla eteenpäin.

Zoggs Simstol Trainer Seat on erittäin laadukas ilmapatja todella pienille lapsille,  jotta he saavat mahdollisuuden leikkiä vedessä.


Bestway vauvan kylpytuoli

Bestway vauvan kylpytuoli

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on älykäs uinnin apuväline, jota voit käyttää, kun uit lapsen kanssa ensimmäisinä vuosina. Sitä on saatavilla kahdessa vaiheessa:

  • 0-11 kg
  • 11-15 kg

Käytät Bestwayn uima-apua, kun olet itse mukana ja lapsi istuu turvallisesti voiden potkia ja meloa eteenpäin vedessä. Olet aina enintään yhden käsivarren etäisyydellä ja varmistat, että lapsi on turvassa, samalla kun lapsi kokee voivansa liikkua vedessä itsenäisesti eteenpäin.

Bestway Swim Safe on erittäin käytännöllinen apuväline ja lapset yleensä rakastavat leikkiä vedessä tällä tavalla. Vedessä leikkivien lasten piteleminen voi olla melko raskasta, siksi on mukavaa olla apuväline mukana.

Pidämme Bestway Swim Safe -kylpytuolista ja suosittelemme sitä ehdottomasti halpana ja todella hauskana uimapatjana vauvallesi!


Hauskoja uimapatjoja suurille lapsille tai aikuisille

Tässä on ehdotuksia 8 juhlallisesta patjasta hieman isommille lapsille. Muista, että niitä tulee käyttää vain silloin, kun lapsi yltää pohjaan ja läsnä on aina aikuinen.

Bestway Uimalelu Valas

Bestway Uimalelu Valas

Tarkista hinta osoitteessa:

Valas tai periaatteessa miekkavalas Bestwaylta. Se on söpö ja hauska vesilelu hieman isommille lapsille. Sen päälle pääseminen voi olla hieman hankalaa, mikä tekee siitä hauskan haasteen. Ylös päästyä löytyy kaksi kahvaa, jotka auttavat istumaan vakaasti.

Se on suuri uimapatja, jonka koko on 203 x 102 cm. Bestway Val on yksinkertainen, halpa mutta erittäin hauska ilmapatja uima-altaaseen.


Intex Yksisarvinen -uimapatja

Intex Yksisarvinen -uimapatja

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on suuri ja unenomainen yksisarvinen, jonka päällä voit istua ja nauttia uima-altaassa tai rannalla. Intex-yksisarvisen mitat ovat 201 x 140 x 97 cm ja siinä on suuri istuinpinta. Lisäksi siinä on kahvat, joista pitää kiinni siltä varalta että se hölskyy hieman vedessä.

Todella hauska ja värikäs uimapatja, josta lapset todellakin tykkäävät. Intex Yksisarvinen rikastaa uimaleikkejä ja on iso, edullinen ja hauska kylpypatja lapsille!


Bestway Double Designer Lounge – tupla uimapatja

Bestway Indigo Wave Ilmapatja Kahdelle

Tarkista hinta osoitteessa:

Elämästä nauttiville jotka mielellään nauttivat yhdessä, olemme löytäneet tämän upean Bestwayn tupla uimapatjan. Se on tilava uimapatja, jonka kyljessä on juomapidikkeet. Reunat on kohotettu joten siitä tulee kuin viihtyisä pieni vene/sänky, jossa voitte maata ja vain nauttia.

Kylpypatja on kooltaan 224 x 174 cm ja siinä on kaksi erillistä ilmatilaa, jotka on helppo täyttää. Patjan enimmäispaino on 180 kg.

Mikäli haluat tupla uimapatjan kahdelle hengelle, on Bestway Double Designer Lounge todella mukava malli, jonka löytämisestä olemme todella iloisia.


Bestway Uimapatja, Vesimeloni

Bestway Uimapatja, Vesimeloni

Tarkista hinta osoitteessa:

Suuri, pyöreä ja ihana vesimelonin muotoinen uimapatja. Tämä Bestwayn kelluva patja on halkaisijaltaan 177 cm ja tarjoaa runsaasti tilaa niille, jotka haluavat levittää itsensä kunnolla, tai kahdelle henkilölle samanaikaisesti.

Ympärillä on köydet, jotta voit helposti tarttua uimapatjaan ja siirrellä sitä vedessä. Sitä kutsutaan “watermelon island”, koska se on kuin pieni saari vedessä, jossa voit ottaa aurinkoa, vilvoitella ja vain nauttia elämästä.

Pidämme tämän vesimelonipatjan suunnittelusta, laadusta ja tyylistä. Bestway Watermelon Island uimapatja on virkistävän hedelmäinen kelluva vesilelu sinulle, joka olet elämästä nauttimisen ammattilainen.


Intexin klassiset uimapatjatj

Intexin klassiset uimapatjatj

Tarkista hinta osoitteessa:

Mikäli haluat hieman klassisemman uimapatjan, on Intexillä suuri määrä värikkäitä ja upeita versioita. Niitä on hieman eri muodoissa ja klassisin on tietysti suorakaiteen muotoinen.

Intex-uimapatjat ovat tyylikkäitä, kohtuullisen suuria ja tekevät elämästä rannalla ja uima-altaalla hieman hauskempaa. Lisäksi ne ovat halpoja ja helppoja täyttää, mikä on iso plussa!


Intex Popsicle

Intex Popsicle

Tarkista hinta osoitteessa:

Uimapatja, joka on suunniteltu virkistäväksi mehujääksi melonin makuisena. Sitä on saatavana myös muissa “mauissa”.

Tämä on melko söpö ja hauska uimapatja, jossa on leikkisä muotoilu. Kokonaiskoko on 183 x 66 cm ja se sopii yhdelle henkilölle, niin lapselle kuin aikuiselle. Käytännössä se on suorakaiteen muotoinen vakiomallin uimapatja. Mutta koska siinä on “jäätelötikku” takana, on siinä helpompi antaa jalkojen lillua vedessä samalla kun makaat ja nautit patjalla.

Mielestämme Intex Popsicle on virkistävä uimapatja, joka säteilee kesän iloa.


Intex-uimapatja alligaattori / krokotiili

Intex-uimapatja alligaattori krokotiili

Tarkista hinta osoitteessa:

Yksi malli, joka on ollut olemassa pitkään uimapatjojen suhteen, on krokotiili tai alligaattori. Intexillä on kaksi mallia: tummanvihreä hieman realistisemmalla värillä ja vaaleanvihreä hieman piirretymmällä ilmeellä. Molemmat ovat fantastisen hauskoja ja erittäin suosittuja lasten keskuudessa.

Voi olla hieman vaikeaa nousta krokotiilin selkään ja säilyttää tasapaino, kun olet päässyt ylös. Siksi nämä sopivat hieman isommille lapsille, jotka osaavat uida, ja vain matalassa vedessä, jossa lapsi ylettyy pohjaan.

Intex-krokotiili tai alligaattori on suosittu uimapatja, josta uskomme että useimmat ihmiset pitävätj.


Intex-uimapatja Smiley

Intex-uimapatja Smiley

Myyty loppuun. Etsi samanlainen osoitteessa:

Kylpeä leveästi hymyillen käyttämällä kelluvaa jättiläishymiötä! Suuri pyöreä uimapatja jossa on runsaasti tilaa jotta voit maata ja vain nauttia uima-altaasta. Se on halkaisijaltaan 173 cm ja sen reunassa on naru, josta voit helposti pitää kiinni kun vedät sen pois vedestä.

Pidämme tästä värikkäästä ja iloisesta hymiöpatjasta. Pyöreä uimapatja on hauska ja on helppo säilyttää tasapaino, jos makaat sen päällä. Jos olet vanhempana vieressä, voivat myös pienet 3-vuotiaasta ylöspäin kokeilla maata ja nauttia kellumisesta veden pinnalla. On myös samankaltainen variantti: Bestway uimalelu Emoji.


Isot upeat uimapatjat useammalle ihmiselle

Emme voineet olla tuomatta esille pari todella siistiä, äärimmäisen kokoista uimapatjaa, jotka on sovitettu useammalle ihmiselle.

Bestway CoolerZ Tropical Breeze Island

Bestway CoolerZ Tropical Breeze Island

Tarkista hinta osoitteessa:

Uimalautta, jossa on tilaa kolmelle hengelle samanaikaisesti. Tämä Bestwayn uimapatja on kooltaan 199 x 176 cm, ja se on tukeva vedessä ja kantaa jopa 270 kg. Se on todellinen lounge-huonekalu, jossa on mukinpidikkeet ja selkänojat, joihin nojata.

Se on lautta joko vanhemmille lapsille tai aikuisille, jotka haluavat pitää hauskaa ja vain hengailla vedessä. Bestway uimalautta on rahanarvoinen uimapatja, joka tarjoaa rahalle paljon iloa.


Bestway Giant Unicorn Float Uimalelu

Bestway Giant Unicorn Float Uimalelu

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä valtava yksisarvinen kiinnittää ehdottomasti huomion, mikäli täytät sen rannalla. Se on kokonainen juhlavene, eikä se ole tarkoitettu lapsille. Toisaalta se voi olla fantastisen hauska juttu esimerkiksi teini-ikäisille ja nuorille aikuisille.

Yksisarvisessa on tilaa 6 hengelle, jossa jokaiselle on omat juomatelineet. Lisäksi siinä on suurempi lokero, jossa voit säilyttää kylmiä juomia tai vastaavaa. Koko tuotteen mitat ovat 603 x 419 x 277 cm ja se on valmistettu vahvasta vinyylimateriaalista, joka kestää sekä UV-valoa, suolavettä ynnä muuta. Mikäli kulumaa tulee, on pakkauksessa mukana myös korjaussarja.

Tämän erityisen uimapatjan pohjassa on verkko. Siksi vettä tulee pohjaan voidakseen jäähdyttää jalkoja jotta voit vain nauttia elämästä kelluvan yksisarvisen päällä. On fantastisen hauskaa ja rentouttavaa vain hengailla vedessä tällä jättimäisellä uimapatjalla ja hypätä veteen pulahtamaan, kun siltä tuntuu.

Bestway valtava yksisarvinen on todella näyttävä tuote sinulle, joka haluat iskeä isosti. Se ei kuitenkaan sovellu lapsille, ja sitä saavat käyttää vain uimataitoiset, vastuulliset ihmiset lähellä maata tai laituria.


Mikä pumppu sopii uimapatjalle?

On olemassa halpoja mutta tehokkaita pumppuja, joiden avulla on helppo täyttää ilmapatjasi missä sitten oletkin. Suosittelemme näitä:

INTEX – 220-240 Volt Quik-Fill Electric Pump

INTEX - 220-240 Volt Quik-Fill Electric Pump

INTEX – Double Quick II Hand Pump

INTEX - Double Quick II Hand Pump

Saatat ehkä haluta lukea myös vesiliukumäistä, vesipyssyistä tai muista leluista!