Paras unipesä 2023: Testin paras nukkumapaikka vauvalle

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Unipesä on turvallinen paikka vauvoille nukkua. Pehmeällä suojakehyksellä ympäri ja kohtuullisen pehmeällä patjalla. Unipesä tarjoaa sekä mielenrauhan vanhempana, kun lapsi makaa turvallisessa paikassa, että erityisen mukavan ympäristön vauvalle maata. Tässä artikkelissa tarkastelemme parhaita unipesiä tällä hetkellä!

Lapset nukkuvat selällään unipesässä

Mikä unipesä on paras testissä?

Edullinen vaihtoehto johon tartuimme, oli Done by Deerin Unipesä. Olemme harvoin pettyneitä Done by Deer -tuotetuotteisiin.

Toinen mukava vaihtoehto, joka on myös yksi halvimmista vaihtoehdoista, on Alice & Fox Unipesä. Ne ovat erittäin sulavia ja valmistettu pehmeistä hienoista materiaaleista.

Toinen suosittu nukkumapaikka vauvalle on kehto!

Arvostelut ja tiedot kaikista 10 unipesästä

Tässä on yksityiskohtaisempi katsaus kaikkiin 10 vauvan unipesään joita tarkastelimme tarkemmin vertailussamme

Done by Deer Unipesä

Done by Deer Unipesä

Katso hinta täältä:

Todella kodikas ja uskomattoman suloisesti suunniteltu unipesä Done by Deeriltä. Meillä on erittäin hyviä kokemuksia Done by Deer -tuotteista ja heidän unipesä on yhtä korkealaatuinen kuin heidän muu valikoima.

Kuten tämän valmistajan tavoin, meillä on hyvä yhdistelmä tyylikästä muotoilua ja käytännöllistä toimintaa. Päällyskangas on valmistettu hienosta puuvillamateriaalista, joka on sekä pehmeää, sileää että tuntuu hyvältä ihoa vasten. Itse patja on valmistettu PU-vaahtomuovista ja on kovuudeltaan täydellinen. Pitää olla jonkin verran vastusta jotta lapsi ei uppoaisi, mutta ei liian kova. Done by Deer on pärjännyt hyvin tällä unipesällä.

Voit avata unipesän hyvin piilotetun vetoketjun avulla. Tämä helpottaa päällyskankaan pesemistä tarvittaessa pesukoneessa.

Periaatteessa Done by Deer -unipesäpesä on melko yksinkertainen. Mutta se erottuu muista, kun tunnustelet sitä. Materiaalit on valittu huolella ja sillä on todella korkea laatu. On melkein yllättävää, että tämä on melko halpa unipesä, kun otetaan huomioon että se on edelleen niin korkealaatuinen.

Emme koskaan lakkaa yllättymästä tanskalaisesta valmistajasta, joka toimittaa laadukkaita tuotteita yhä uudelleen. Jos haluat edullisen ja todella hienon ja mukavan nukkumispaikan lapsellesi, voimme ehdottomasti suositella Done by Deer Unipesä Cozy Plus Dreamy Dots!


Albero Mio Unipesä

Albero Mio Unipesä

Katso hinta täältä:

Todella söpö unipesä, joka on edullinen, jossa suloinen muotoilu ja siinä on monia hyviä ominaisuuksia mukavuudessa ja materiaaleissa. Albero Mio on ehdottomasti yksi hintaluokkansa parhaista unipesistä.

Kangaspäällinen on valmistettu silkkisestä puuvillasatiinista. Se on Öko-Tex -sertifioitu ja on sekä ympäristöystävällinen että hellävarainen iholle. Täyte koostuu polyesteristä ja patja on tukeva ja kohtuullisen kova vaahtokumilevystä.

Pidämme Albero Mion designistä ja ulkoasusta. Sitä on saatavana useina eri väreinä, jossa keskellä eri motiiveja. Yksi asia, josta olemme lukeneet useita negatiivisia kommentteja, sekä Jollyroomissa että Amazonissa, on se, että joidenkin mallien värit eroavat tuotekuvista ja todellisuudesta. Jos olet hyvin tarkka tuotteen väristä, voi olla syytä olla valppaana. Se ei ole asia mihin olemme itse pohtineet, vaikka meillä on vain kokemusta vaaleanpunaisesta mallista.

Mikä erottaa Albero Mion hieman ylenpalttisemmasta unipesästä, on pääasiassa vakaus. Se ei ole havaittavissa, kun vauva makaa, mutta jos haluat kuljettaa vauvaa esimerkiksi unipesässä, huomaat, että se on hieman epävakaa. Se on vähän kuin saat mistä maksat täällä, ja tämä on yksinkertaisempi malli kuin esimerkiksi Voksi, joka on ensimmäinen suosituksemme.

Mutta kaiken kaikkiaan Albero Mio Unipesä on todella mukava tuote ja ehdottomasti hintansa arvoinen. Jos haluat pehmeän ja mukavan suloisen vauvapesän kohtuulliseen hintaan, tämä on erinomainen valinta!


Jollein Unipesä

Jollein Unipesä

Katso hinta täältä:

Tämä on mukava ja melko edullinen unipesä hollantilaiselta Jollein-valmistajalta. Se on valmistettu Öko-Tex -sertifioidusta puuvillasta ja sitä on saatavana useina hienoina väriyhdistelminä ja kuvioina.

Alhaisesta hinnasta huolimatta Jollein-unipesä on tehty huomattavan korkealaatuisena. Huomaat heti kun tunnustelet tuotetta, että se on hyvä tuote. Patjalla on lempeä pehmeys olematta liian löysä tai pehmeä. Tukevat reunat pitävät vauvaa paikallaan ja antavat kodikkaan tunnelman unipesässä makaavalle vauvalle.

Sen lisäksi, että käytät Jollein-unipesää nukkumispaikkana kotona, on mahtavaa ottaa se matkalle ja pitää se esimerkiksi vaunussa. Se on uskomattoman helppo kantaa ja se voidaan sijoittaa melkein mihin tahansa, jotta lapselle saadaan turvallinen paikka nukkua, kun väsymys yllättää.

Kaiken kaikkiaan se on helppohoitoinen unipesä ja voit helposti poistaa päällyskankaan, jos se on pestävä. Materiaalit koostuvat:

  • Luomupuuvillainen päällyskangas
  • Täyte on polyesterikuitua
  • PU-vaahtomuovipatja

Jos haluat laadukkaan unipesän maksamatta enemmän kuin tarvetta, tämä on todella hyvä vaihtoehto. Kaikista kokeilemistamme hieman halvemmista vaihtoehdoista Jollein Unipesä on paras. Se on vakaa ja kestävä ja tuntuu enemmän premium-tuotteelta kuin budjetilta. Uskomme, että Jollein on edullisin vaihtoehto kaikista unipesistä tällä hetkellä!


Kaxholmen Unipesä

Kaxholmen Unipesä

Katso hinta täältä:

Yksi halvimmista unipesistä, joita katselimme. Se on suosittu muunnos, jolla on monia hienoja ominaisuuksia, vaikka muotoilun kannalta se ei ehkä ole hauskin vaihtoehto.

Kaxholmen Unipesä on valmistettu 35% puuvillasta ja 65% polyesteristä. Se antaa hieman “sitkeämmän” pinnan eikä ole aivan yhtä pehmeää kuin unipesässä jossa on puuvillapäällinen. Samalla se ei ole ongelma useimmille ihmisille, koska siellä makaava vauva on yleensä pukeutunut. Mutta se antaa silti hieman vähemmän kutsuvan tunteen kuin hieman hienompi unipesä.

Sisällä Kaxholmen on täytetty polyesterillä, jopa reunojen pehmusteissa. Koko tuote antaa ilmavan ja kevyen tunteen, ja makaava lapsi harvoin kuumenee tai tuntuu epämukavalta. Koko unipesä antaa todella mukavan tunteen pohjan kovuuden suhteen. Alareunassa voit avata reunat ja kiinnittää soljella. Tämä helpottaa pääsyä esimerkiksi vaippoja vaihdettaessa.

Kaiken kaikkiaan meidän on sanottava, että tämä on unipesä, joka on todella hyvälaatuinen hintalappu huomioon ottaen. Jäimme kaipaamaan sitä viihtyisää ja kutsuvaa tunnetta, jonka todella mukava unipesä voi antaa. Tässä tuotteessa keskitytään enemmän sen toimintaan, ja tuote toimii erinomaisen. Emme myöskään ole tämän suunnittelun suuria faneja, hieman tylsillä väreillä ja yksinkertaisilla kuvioilla. Mutta se on ehdottomasti makukysymys.

Jos haluat halvan ja hyvin toimivan unipesän, joka toimii todella hyvin, voimme silti suositella Kaxholmenia. Se on suosittu ja ymmärrämme selvästi miksi, vaikka siitä ei tullut heti suosikkia meille.


NG Baby Leikkikehä

NG Baby Leikkikehä

Katso hinta täältä:

Tämä ei ole klassinen unipesä, tätä kutsutaan usein leikkikehäksi. NG Babyllä on myös tavallisempi unipesä. Leikkikehässä on useita eroja, ja suurin osa muista tuotteista, jotka olemme sisällyttäneet tähän artikkeliin.

NG-Babyn Leikkikehän ja tavallisten unipesien välillä on eroja:

  • Koko – Leikkikehässä on enemmän tilaa kuin unipesässä
  • Täyte – Leikkikehän reunoilla on täyte EPS-helmistä
  • Muoto – Leikkikehä on muodoltaan pyöreämpi ja sovitettu istumiseen ja leikkimiseen eikä vain nukkumiseen

NG Baby -Leikkikehä on täydellinen sekä leikkipaikkana lapselle että upeille halailuille ja lepoajoille. Se on erittäin suosittu tuote, joka on yhtä hyvä sekä leikkikertojen aikana, istumaan ja ryömimään oppimiseen että lepoon, kun väsymys yllättää.

Päällinen on valmistettu pellavamateriaalista ja voidaan irrottaa ja pestä. Leikkikehä on saatavana useina eri väreinä, ja sen muotoilu on melko riisuttu. Se on helppo sovittaa useimmissa huoneissa ja on mukava katsoa. Lisäksi niitä on saatavana useita eri kokoisia. Jos sinulla on useita lapsia, he sopivat helposti yhteen suurempiin malleihin.

NG Baby Leikkikehä on mukava vaihtoehto, jos haluat nukkua muussa kuin vain unipesässä. Se on mukava tuote, vaikka hinta on vähän korkea. Jos haluat vain klassisen unipesän, vain nukkumiseen ja lepäämiseen, valitsisimme jonkun muun. Mutta jos haluat jotain hieman ylimääräistä, tämä on ehdottomasti todella mukava valinta!


Minitude Unipesä

Minitude Unipesä

Katso hinta täältä:

Täällä meillä on uskomattoman halpa unipesä Minitudelta. Sitä on saatavana muutamassa eri värissä, ja siinä on älykäs muotoilu, joka voidaan helposti avata jalan puolelta tarranauhan avulla.

Minitude-unipesän kangaspäällinen koostuu polyesterimateriaalista. Se on myös Öko-Tex -sertifioitu ja sillä on melko pehmeä ja viileä tunnelma. Se ei kuitenkaan ole niin sileä ja mukava kuin esimerkiksi testattu hieman hienommilla puuvillapesillä. Mutta se on ehdottomasti hyvä materiaali.

Minitude on tehnyt hyvää työtä, vaikka voimme ajatella, että patja ei ole paras. Sen ei pitäisi olla liian pehmeä, mutta melkein tuntuu siltä, että se on tässä tapauksessa hieman liian ohut. Monilla muilla unipesillä on paksumpi pohja, jonka avulla voit laittaa sen melkein mihin tahansa. Minituden unipesä on parasta sijoittaa jo hieman pehmeälle pinnalle, kuten sänkyyn.

Pohjaosan lisäksi tämä on mukava ja erittäin edullinen unipesä. Jos haluat yksinkertaisen mutta mukavan paikan, jossa voit turvallisesti sijoittaa vauvasi, Minitude Unipesä on ehdottomasti syytä tutustua tarkemmin. Se on erittäin edullinen tuote, jota suosittelemme sinulle, joka et halua viettää enemmän kuin tarpeen unipesässä.


Liewood Unipesä

Liewood Unipesä

Katso hinta täältä:

Uskomattoman söpö unipesä, joka on hieman korkeammassa hintaluokassa. Liewood tunnetaan tyylikkäästä muotoilustaan ja hieman eksklusiivisemmista vauvan tuotteista. Se on kuitenkin edelleen melko ok hintainen ja pitää erittäin hyvän laadun.

Yksi asia, joka erottaa Liewoodin unipesän monista muista, on se, että se toimii myös vauva-nostimena. Käytännöllisten kahvojen avulla voit nostaa lapsen helposti esimerkiksi sängystä vaunuun. On erittäin käytännöllistä pystyä kantamaan koko vauvan makuutila ilman, että sinun tarvitsee herättää lastasi.

Kaikki osat voidaan purkaa ja vauvan pesä koostuu:

  • Päällyskangas
  • Patja
  • Puupohja

Tuote on valmistettu kokonaan orgaanisesta puuvillasta. Siinä on upea pehmeä ja ihana tunnelma ja muotoilu on uskomattoman söpö. Liewood-unipesää on saatavana useina eri väreinä ja kuvioina. Ulkonäkö on yksi niistä asioista, joista pidämme eniten tästä tuotteesta.

Liewood-unipesä on testattu ja hyväksytty eurooppalaisten standardien mukaisesti myös vauva-nostimena. Tämän avulla voit tuntea olosi turvalliseksi ja että lapsesi makaa aina turvallisesti.

Jos pidät suunnittelusta yhtä paljon kuin me, ja arvostaisit sitä, että pystyt helposti siirtämään ja kantamaan vauvaa, tämä on täydellinen ratkaisu sinulle. Voimme suositella lämpimästi Liewood Unipatjaa ja se on todella mukava tuote, jota tulet käyttämään paljon.


Carena Mysingen Unipesä

Carena Mysingen Unipesä

Katso hinta täältä:

Tämä on toinen budjettimalli, yksinkertainen mutta melko mukava ja erittäin halpa unipesä Carenalta. Se on yksivärinen malli, jota on saatavana useina eri väreinä.

Se on täysin ok vakiotuote, jolla on useita etuja. Tarpeeksi suuri, helppo avata ja sulkea toisesta päästä ja oikea pehmeys. Valitettavasti tunne ei ole niin kutsuva ja koko unipesä voidaan helposti kokea hieman kylmänä ja kovana. Sillä ei todellakaan ole sitä kutsuvaa tunnetta, jonka monet muut unipesät voivat antaa. Saattaa olla hyvä valinta maksaa muutama satanen ylimääräistä hieman paremmasta tuntemuksesta.

Samaan aikaan Carena Mysingen on kunnollinen unipesä. Pintamateriaali on puuvillaa ja pehmustettu polyesterillä. Päällyskangas voidaan irrottaa ja pestä, ja se on sujuva ja helppo hoitaa.

Tämän unipesän tärkein etu on hinta. Annamme sille yleisen hyväksynnän, mutta se ei ole suosikkimme, jos haluamme olla rehellisiä. Jos haluat yksinkertaisen ja erittäin halvan unipesän, Carena Mysingen toimii, eikä se todellakaan ole huono valinta. Jos sinulla on vain lyhyt aika, se voi olla fiksu valinta säästämään kustannuksia.


Voksi Premium Unipesä Flying

Tämä unipesä on ainutlaatuinen tuote, jolla on fantastisen ylellinen tunnelma. Osa salaisuudesta on patjassa, joka on valmistettu ns. 3D-verkosta. Se on ilmavaa materiaalia, joka antaa ilman kiertää. Se ei kuumene tai ole tukossa, mutta pitää vauvan kohtuullisessa lämpötilassa unen aikana.

Toinen erinomainen yksityiskohta Voksi Unipesän kanssa on, että voit säätää sitä vauvan kasvaessa. Tuotteessa on vyö, jonka voit avata koko tilan suurentamiseksi. Tällä tavoin voit säätää vauvan pesää pienelle vauvalle aina, kunnes on aika nukkua tavallisessa sängyssä.

Mikä todella tekee tästä unipesästä ensiluokkaisen tuotteen, ovat valmistuksessa käytetyt hienot materiaalit. Jokainen osa on huolella valittu ja sillä on Öko-Tex-sertifikaatti Standard 100 luokka 1. Se on takuu siitä, että se ei sisällä haitallisia kemikaaleja tai muita ei-toivottuja aineita. Tämän lisäksi Voksin tuotteille tehdään useita testejä ja ne täyttävät EU: n tiukat vauvantuotteita koskevat turvallisuusvaatimukset.

Tärkeä yksityiskohta hyvässä unipesässä on että patjan tulisi olla kohtuullisen pehmeä. Ei liian pehmeä, eikä liian kova. Voksi Premium Unipesässä on vaahtomuovipatja, joka antaa lapselle täydellisen ergonomisen tuen olematta niin pehmeä, että vauva uppoaa. Ympärillä on vakaat mutta pehmeät reunat, jotka pitävät lapsen turvallisesti paikallaan.

Meillä on todella hyviä kokemuksia tästä tuotteesta. Voit käyttää unipesää suoraan syntymästä, noin 7-8 kuukauteen asti, mikä on täydellinen ja turvallinen alku elämään. Jos haluat markkinoiden parasta, suosittelemme, että tutustut Voksi Premium Flying Unipesään.


Buddy & Hope Unipesä

Ruotsalainen Buddy & Hope -brändi suunnittelee hienoja vauvatuotteita, joiden hinnat ovat usein erittäin alhaiset. Tämä koskee myös heidän ihastuttavaa unipesää, jota on saatavana monissa söpöissä värivaihtoehdoissa.

Se on yksinkertainen mutta mukava unipesä, joka noudattaa klassista muotoilua. Ulkopuolella reunojen ympärillä on röyhelöitä, jotka antavat koko sängylle unisen ilmeen. Ensivaikutelmamme on, että se on mukava unipesä, mutta joka ei erotu millään erityisellä tavalla. Se täyttää kaikki suunnittelun ja toiminnan vaatimukset, mutta ei jätä meille mitään wow-kokemusta sinäänsä.

Materiaali koostuu päällyskankaan puuvillasta ja polyesteristä. Päällyskansi voidaan pestä konepesussa 40 asteessa, mikä on aina eduksi, kun on kyse vauva-tuotteista.

Jos haluat hieman riisutun, perus unipesän, Buddy & Hope voi olla täysin ok vaihtoehto. Pidämme pääasiassa mukavista väreistä ja suloisesta muotoilusta. Narulla sidotut reunat ja ympärillä olevat röyhelöt tekevät siitä erittäin makean ja kutsuvan. Unipesä halvalla rahalla, on arviomme tästä tuotteesta!


Mitä eroa on unipesällä ja leikkikehällä?

Leikkikehä on NG Baby -yrityksen nimi hieman suuremmalle muunnokselle pyöreästä vauvapesästä. Se on tarkoitettu vanhemmille lapsille, jotka harjoittavat esimerkiksi istumaan, leikkimään, ryömimään tai lepäämään. Se on vähän kuin jotain vauvapesän ja vauvan leikkimatot välillä.