Paras vaipparoskis 2024: Paras testissä hajuttomissa roskiksissa

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Suuri osa jokapäiväisestä elämästä ensimmäisten kuukausien aikana koostuu vaipanvaihdoista. Tämä on asia, joka kaikkien pienten lasten vanhempien on hyväksyttävä. Onneksi on älykkäitä apuvälineitä, jotka ainakin tekevät siitä hieman mukavampaa. Tässä tutustumme parhaisiin vaipparoskiksiin juuri nyt!

Lapset vaippojen kanssa

Mikä vaipparoskis on paras testissä?

Paras kaikista vaipparoskiksista oli Ubbi vaipparoskis. Se on suuri ja tyylikäs, ja se tekee erinomaista työtä pitääkseen pahat hajut poissa.

Hieman halvempi roskis, joka on erittäin helppokäyttöinen, on Diaper Champ One.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, meidän on suositeltava Tommee Tippee Sangenic Twist & Click. Se on halpa ja todella hyvä pitämään pois vaipantuoksun. Mutta se edellyttää, että ostat erityisiä muovirullia, mikä tekee siitä hieman kalliimman pitkällä aikavälillä.

Arvostelut 5 erilaisesta vaipparoskiksesta

Tässä on tarkempi tarkastelu kaikista viidestä testatusta vaipparoskiksesta!

Ubbi Vaipparoskis – Paras testissä

Ubbi Vaipparoskis

Katso hinta täältä:

Ubbi -brändi lanseerattiin vuonna 1999 ja se sijaitsee Yhdysvalloissa. Heidän ensimmäinen tuote oli vaipparoskis joka syntyi kun perustajat eivät olleet löytäneet hyvää tuotetta joka pystyi pitämään hajua poissa. Siitä lähtien Ubbi on kasvanut ja siitä on tullut kansainvälinen brändi, joka tunnetaan korkeasta laadustaan ja innovatiivisesta suunnittelustaan.

Ubbin vaipparoskis eroaa monista muista markkinoilla olevista muunnelmista. Se on muun muassa terästä, kun taas useimmat muut mallit ovat muovia. Teräs pitää tehokkaammin tiukasti ja välttää pahan hajun vuotamisen.

Itse kauha on tiivistetty kumitiivisteillä, mikä estää hajun pääsyn ulos kun kansi suljetaan. Kun aiot heittää vaipan pois, käytät liukuvaa suojaa ja voit heittää sen nopeasti ilman että sinun on poistettava koko kansi.

Ubbin vaipparoskiksen suuri etu on että se ei vaadi erityisiä roskapusseja. Voit käyttää valinnaisia pusseja, sekä kangasta että muovia. Monet muut vaipparoskikset vaativat sinun ostamaan erikoispusseja, mikä voi johtaa lopulta odotettua korkeampaan hintaan.

Vaipparoskis on suuri ja tilava, ja siihen mahtuu noin 35 vaippaa ennen tyhjennysaikaa. Se on 50 senttimetriä korkea. Tämä on yksi markkinoiden suurimmista vaipparoskiksista. Roskis on myös lapsiturvallinen, mikä on tärkeää, koska viimeinen asia, jonka haluat nähdä, on avattu vaippasäiliö, jossa kaikki kunnia on levinnyt lattialle.

Toinen Ubbi vaipparoskiksen arvostettu piirre on, että niitä on monia eri malleja ja värejä. Ubbi ovat kiinnittäneet paljon huomiota roskiksen yksityiskohtiin. Se myös pidentää kauhan käyttöikää huomattavasti; nämä ovat todella hienoja roskakorina esimerkiksi kylpyhuoneessa. Tällä tavalla vaipparoskista voidaan käyttää myös sen jälkeen, kun vaipanvaihtoaika on ohi kotona.

Meille ei ole epäilystäkään siitä, että tämä on markkinoiden paras ja innovatiivisin vaipparoskis. Se on hajuton, tyylikäs ja hyvin suunniteltu ja erittäin toimiva. Olemme uskomattoman tyytyväisiä Ubbi -vaipparoskikseen ja suosittelemme sitä lämpimästi sinulle, joka haluat tuon pienen lisäyksen vaipanvaihtoon joka päivä!


Diaper Champ One Vaipparoskis – Helppo, hyvä laatu ja edullinen

Diaper Champ One Vaipparoskis

Katso hinta täältä:

Diaper Champ One tulee hollantilaisilta valmistajilta Garland Company BV. He ovat suunnitelleet ja kehittäneet kourallisen vauvatuotteita, joista vaipparoskis on yksi näkyvimmistä. Tuotetta myydään kaikkialla maailmassa, ja se on saanut paljon kiitosta ja hyviä arvosteluja vanhemmilta vuosien varrella.

Tämä vaipparoskis on hajuton ja erittäin joustava vaipparoskis, jota voi käyttää vaipanvaihtovuosina. Kuten Ubbin nerokas roskis, se ei vaadi erityisiä täyttökasetteja tai pusseja, joten sitä voidaan käyttää minkä tahansa pussin kanssa. Tämä pitää hinnan valtavasti alhaalla pitkällä aikavälillä, koska ensimmäisen vuoden aikana tulee yleensä käytettyä monta pussia ja vaippoja.

Tämä roskis on erittäin tilava, ja siinä on tarvittaessa noin 40 vaippaa. Sen korkeus on 52 senttimetriä ja se on suurin kaikista testatuista roskiksista. Siinä on lapsilukko, joka estää uteliaita lapsia katsomasta ämpäriin.

Yksi Diaper Champ One:in parhaista eduista on, että sitä on niin uskomattoman helppo käyttää. Joustavan kahvan avulla avaat, laitat vaipan roskiin ja suljet. Helppoa kuin heinänteko, ja pääset eroon vaipoista ja hajuista.

Diaper Champ One on saatavana useina kauniina väreinä, pehmeillä kauniilla sävyillä, jotka sopivat sekä lastenhuoneisiin että kylpyhuoneeseen.

Olemme erittäin tyytyväisiä Diaper Champ Oneiin ja voimme epäilemättä suositella sitä. Se on sekä tilava että helppokäyttöinen ja täyttää kaikki hygienian ja hajuttomuuden vaatimukset! Upea vaipparoskis kohtuulliseen hintaan!


Korbell Vaipparoskis

Korbell Vaipparoskis

Katso hinta täältä:

Korbell yritys on amerikkalaisen Janibell Inc: n tytäryhtiö, joka käsittelee yritysten ja kaupallisen toiminnan edistynyttä jätehuoltoa. Heillä on laaja kokemus alalta, ja heidän tuotemerkkinsä Korbell tuottaa erittäin edullisia vaipparoskiksia, joita myydään ympäri maailmaa.

Korbellin roskiksia on saatavilla kolmessa eri koossa:

  • Mini – 9 litran tilavuus, 43,5 senttimetriä korkea
  • Vakio – tilavuus 15 litraa, korkeus 52 senttimetriä
  • Plus – tilavuus 26 litraa, korkeus 55 senttimetriä.

Vaipparoskis itsessään on erittäin tehokas huonojen hajujen eristämisessä. Siinä on kolminkertainen kansi, joka pitää täysin tiukasti kiinni. Se on myös helppo avata ja laittaa uusia täyttöpusseja. Voit avata roskiksen jalkapolkimella, joka on erittäin älykäs, koska sinulla on usein kädet täynnä etkä halua koskea mihinkään ennen kuin olet pessyt itsesi kunnolla.

Yksi yksityiskohta, joka on hyvä tietää ennen kuin ostat Korbell -vaipparoskiksen, on että se on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä Korbellin oman täyttöpaketin kanssa. Pussit ovat ympäristöystävällisiä ja täysin biohajoavia. Lisäksi ne tulevat yhtenä pitkänä telana, joka katkaistaan sitten, kun valitset. Se on fiksu tapa torjua hukkaa, koska haluat ehkä tyhjentää vaippasäiliön usein. Tällöin sinun ei tarvitse heittää tarpeettomasti pois puoliksi täynnä olevia pusseja.

Korbellin vaippapussit ovat myös erittäin tukevia ja kestäviä, ja ne on hieman tuoksutettuja – kaikki pitämään sen hygieenisenä ja estämään pahat hajut. Kun ostat roskiksen, sen ensimmäinen täyttöpussi on asennettu ja valmis.

Korbellin vaipparoskis on valmistettu ABS -muovista. Tämä muovi kestää naarmuja ja naarmuuntumista. Se on tukeva ja lapsiturvallinen, ja sen lukot estävät lapsia avaamasta kantta vahingossa.

Vaippa -ajan päätyttyä Korbell -vaipparoskis voidaan edullisesti muuntaa tavalliseksi roskakoriksi, esimerkiksi WC: hen.

Korbell on tehnyt todella laadukkaan tuotteen, eikä ole vaikea ymmärtää, miksi se on niin suosittu kuin se on uusien vanhempien keskuudessa. Matala hinta houkuttelee, mutta silloin on tärkeää ottaa huomioon, että käytät rahaa uusiin täyttöpusseihin ensimmäisen vuoden aikana.

Voimme joka tapauksessa suositella tätä vaipparoskista, ja se on ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista, kun on kyse vaipparoskiksista joita voit ostaa verkossa juuri nyt!


Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Vaipparoskis

Tommee Tippee Sangenic Twist And Click Vaipparoskis

Katso hinta täältä:

Twist & Click on erittäin älykäs ja hyvin suunniteltu vaipparoskis Tommee Tippeen tuotemerkiltä Sangenic. Se on heidän edellisen vaipparoskiksen mallin edelleen kehittämä tuote, josta tuli erittäin suosittu.

Nimi Twist & Click tulee älytoiminnosta, jossa pyörität suljinta, kunnes se napsahtaa. Sitten pussi suljetaan ja tiivistetään. Toiminto tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käyttää enemmän muovikalvoa kuin on tarpeen jokaisen vaipan käärimiseen ja hajun eristämiseen.

Käyttö on yksinkertaista. Vie likainen vaippa alas aukkoon. Sen jälkeen vaippa painuu alas. Vaippa kääritään muoviin älykkään Twist & Click -järjestelmän ja erityisen muovikalvon avulla, joka tappaa 99% hajuista ja bakteereista. Se on joustava, eikä sinun tarvitse koskea tai sitoa pusseja käsilläsi.

Vaipparoskikseen mahtuu noin 28 vaippaa ja se on pieni ja siisti. Se on saatavilla useissa lapsiystävällisissä väreissä ja on sekä mukava että hyödyllinen.

Tätä vaipparoskista varten sinun on ostettava erityisiä kasetteja, joissa on täyttöpussit. Sinun tulee sisällyttää tämä laskelmiin, jos ostat tämän mallin, koska lopullinen hinta voi olla korkeampi kuin mallissa, jossa voit käyttää valinnaisia pusseja. Samaan aikaan se on erittäin joustava ja hygieeninen, ja kasetissa on kevyt ja raikas sitruunan tuoksu, joka estää entisestään huonoja hajuja roskiksen ympärillä.

Tämä on yksi parhaista vaipparoskiksista pahan hajujen poistamisessa. Sillä on uskomattoman paljon hyviä arvosteluja asiakkailta ympäri maailmaa ja se on epäilemättä laadukas tuote. Tommee Tippeen kehittämä järjestelmä on todella älykäs vaippojen pakkaamiseen hygieenisesti. Ainoa haittapuoli on, että se kuluttaa joitakin muovikalvopatruunoita, mikä nostaa hieman sen hintaa.

Joka tapauksessa tämä on ehdottomasti yksi parhaista vaipparoskiksista tällä hetkellä, ja voimme todella suositella sitä! Todella hienostunut tuote, joka edistää raikkaampaa kotia vaippa -aikoina!


Tommee Tippee Sangenic Simplee Vaipparoskis

Tommee Tippee Sangenic Simplee Vaipparoskis

Katso hinta täältä:

Tässä on toinen vaipparoskis Tommee Tippeeltä. Se on erittäin halpaa ja yksinkertainen, mutta vaatii myös erityisen muovikalvon, aivan kuten toinenkin malli.

Sangenic Simplee pitää erittäin hyvin pahat hajut poissa. Se toimii myös kaikkeen muuhunkin, mistä haluat päästä eroon hygieenisellä tavalla. Tietenkin vaippoja, mutta myös märkiä pyyhkeitä, pesulappuja ynnä muuta voit heittää tänne.

Roskis toimii sen mukaan, mitä heität, käärittynä muoviin täysin automaattisesti, kun asetat sen aukkoon. Voit tehdä sen yhdellä kädellä nopeasti ja helposti. Yhteensä on tilaa noin 18 vaipalle kerrallaan.

Tämä ratkaisu on hyvä ja itse asiassa yksi parhaista päästä eroon hajusta, koska jokainen vaippa on eristetty. Lisäksi Tommee Tippeen muovi on antibakteerinen, joten se on erittäin hygieeninen ja älykäs ratkaisu.

Tämä roskis on pohjimmiltaan sama kuin heidän Twist & Click. Ero on siinä, että Twist & Clickissa kuulet napsahduksen, kun olet lopettanut vaipan pyörimisen. Tarkoituksena on säästää muovia. Se voi toimia säästääkseen muovia ja muutaman euron pitkällä aikavälillä, mutta kaiken kaikkiaan nämä roskikset ovat suunnilleen yhtä hyviä.

Jos haluat erittäin hygieenisen ja melko halvan ratkaisun vaippaongelmaan, Tommee Tippee Sangenic Simplee -vaipparoskis on erinomainen vaihtoehto.


Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia vaipparoskiksista

Tässä on muutamia yleisiä kysymyksiä ja vastauksia, joita kuluttajilla on yleensä ennen uuden vaipparoskiksen ostamista.

Mikä on vaipparoskis?

Vaipparoskis on likaisten vaippojen säilytysastia. Se on suunniteltu erityisesti estämään pahoja hajuja ja bakteerien leviämistä. Se on älykäs tuote, jota monet vanhemmat käyttävät lapsen ensimmäisten vuosien aikana, kun lapsen vaippa vaihdetaan useammin. Jokainen, joka on heittänyt vaippoja tavalliseen roskakoriin ymmärtää tarkalleen, miksi tämä on hyvä idea. Vaipparoskis on vanhempien turva, aivan kuten tutti on lapsen turva.

Tarviiko vaipparoskista?

Ei, se ei ole tuote, joka on ehdottoman välttämätön. Se on kuitenkin erittäin arvostettu tuote, koska vaipanvaihtoja tulee melko monta päivässä. Vaippojen jättäminen tavalliseen roska -astiaan tarkoittaa sekä hajun että bakteerien leviämisriskiä. Sitten vaihtoehto on usein että mennä ulos ja heittää roskapussi suoraan jäteastiaan. Vaipparoskiksen avulla vaipat voidaan varastoida ja tyhjentää hieman harvemmin ilman tuoksua tai huonoa hygieniaa.

Mitä vaipparoskis maksaa?

Hinnat vaihtelevat alle 20 eurosta jopa yli 100 euroon. Sinun on kuitenkin otettava huomioon, että jotkut vaipparoskikset vaativat sinun ostamaan erityisiä patruunoita, joissa on muovikalvo täytettäväksi. Tällainen roskis voi maksaa pitkällä aikavälillä enemmän kuin roskis, jossa voit käyttää mitä tahansa pusseja.

Voiko vaipparoskista käyttää tavallisena roskakorina?

Kyllä. Pidämme tästä erityisesti Ubbin ja Korbellin vaipparoskiksissa, koska myös valmistajat suosittelevat, että niitä käytetään tavallisena roskakorina, kun vaippa -aika on ohi. Se on fiksu tapa jatkaa tuotteen käyttöä, mikä tekee siitä paljon edullisemman investoinnin.

Pitääkö vaipparoskis tyhjentää joka päivä?

Suosittelemme tyhjentämään sen kerran päivässä. Saman aikaisesti ei ole hätää vaikka jättää vaipat roskikseen siihen asti kunnes varastointi alkaa olla täynnä. Niin kauan kuin vaipan ämpäri on suljettu ja tiivis, hajua ei pitäisi muodostua eikä bakteerien leviämistä, joten voit jättää sen rauhallisesti puoliksi täynnä seuraavaan päivään, jos et halua tyhjentää sitä ainoastaan päiväksi.

Kuinka monta vaippaa vaihdetaan päivässä?

Se vaihtelee iän perusteella, mutta tässä on joitain arvioita:

  • Vastasyntyneiden on vaihdettava ensimmäisen vuoden aikana noin 5-6 kertaa päivässä. Joinain päivinä niitä voi olla jopa enemmän.
  • Keskimäärin noin 2700 vaippaa käytetään vauvaa kohti vuodessa.
  • Kun lapset aloittavat pottaharjoituksen, tarve yleensä vähenee ja 3-4 vaippaa päivässä voi riittää. Mutta tämä vaihtelee valtavasti ja tapahtuu eri -ikäisinä.

Saatat myös haluta lukea vinkkimme hoitoalusta!