Paras vellikone 2024: Täydellinen velli ja maidonkorvike

Lasten saaminen voi olla stressaavaa ja haastavaa monella tapaa, varsinkin kun lapset ovat pieniä. Vellin valmistaminen keskellä yötä kun lapsesi herää ja on nälkäinen, varmistaa, että annos on oikea ja että se pysyy koko ajan oikeassa lämpötilassa, on asia, josta monet vanhemmat haluaisivat päästä eroon. Kaikesta tästä huolehtivalla vellikoneella saat yksinkertaisesti sujuvamman ja yksinkertaisemman arjen pienten lasten vanhempana.

Niille, jotka antavat lapselleen äidinmaidonkorviketta, voi myös olla rankka ja väsyttävä työ valmistaa sitä jopa 8 kertaa päivässä ja varmistaa jatkuvasti, että se säilyttää oikean lämpötilan. Myös tässä voi vellikoneesta olla suuri apu joka helpottaa huomattavasti jokapäiväistä elämääsi. Tässä neuvomme parhaista vellikoneista, jotka ovat saatavilla juuri nyt!

nainen kaataa äidinmaidonkorviketta tuttipulloon

Mikä Vellikone on testeissä paras?

Markkinoiden huippumalli on epäilemättä Baby Brezza Formula Pro. Sitä suositellaan usein kansainvälisissä yhteyksissä ja se saa jatkuvasti korkeat asiakasarviot. Erittäin suositeltu!

Baby Brezza Formula Pro Advanced Äidinmaidonkorvike- ja Vellikone

Baby Brezza Formula Pro on ostettavissa osoitteessa:


Hieman halvempi kone, jota voimme suositella, on Tommee Tippee Perfect Prep. Uskomattoman helppokäyttöinen kone, joka valmistaa ja lämmittää vellit ja korvikkeet helposti. Hieman hitaampi, mutta silti todella hyvä. Paras budjettivalinta mielestämme!

Tommee Tippee Perfect Prep Maidonkorvikkeen Lämmitin

Tommee Tippee CTN Vellikone on saatavilla osoitteessa:


Löydät lisää vaihtoehtoja alempana artikkelista!

Tutustu 5 eri Vellikoneeseen

Viisi erilaista konetta vauvanmaidonkorvikkeen lämmittämiseen

Kun katselet ympärillesi markkinoilla olevien vellikokoneiden eri vaihtoehtoja, huomaat pian, että valinnanvaraa on melko paljon.

Siksi olemme listanneet alla joitain markkinoiden suosituimmista tuotteista. Vertailemme kaikkea hinnasta toimivuuteen ja paljon muuta, jotta voit löytää sinulle sopivan.

Baby Brezza Formula Pro Advanced Maidonkorvike ja vellikone

Baby Brezza Formula Pro Advanced Äidinmaidonkorvike- ja Vellikone

Tarkista hinta osoitteessa:

Tässä meillä on todella hyvä ja testivoittaja tuote Baby Brezzalta. Itse asiassa tämä vellikone on voittanut peräti 6 eri palkintoa kansainvälisissä testeissä. Toisin sanoen tämä on tuote, jota vanhemmat rakastavat ja arvostavat kaikkialla maailmassa.

Kone toimii hyvin yksinkertaisella tavalla. Se huolehtii vellin tai korvikkeen valmistuksesta yksinkertaisella napin painalluksella ja huolehtii sitten sekä annostelusta että veden oikeasta lämpötilasta. Voit valita kolmesta eri lämpötilasta, hieman alle kehon lämpötilasta hieman yli.

Tämän tuotteen suuri etu on juuri sen helppokäyttöisyys. Voit esiladata sen vedellä niin, että se riittää koko päiväksi, ja sitten napin painalluksella saat pullon velliä tai korviketta oikealla lämpötilalla. Jokainen vanhempi, joka on herännyt keskellä yötä ja yrittänyt hoitaa kuntoon vellipullon, voi luultavasti todistaa, kuinka paljon päänsärkyä tällainen kone voi säästää.

Toinen suuri etu on, että se on erittäin helppo puhdistaa. Koska säiliö, jossa vettä säilytetään, sisältää vain vettä ja sekoittuminen jauheeseen tapahtuu sen ulkopuolella, on puhdistus erittäin yksinkertainen ja nopea prosessi.

Pienenä haittapuolena on kuitenkin mainittava, että kone on puhdistettava päivittäin. Vaikka se sujuukin nopeasti, on se tietysti pieni miinus niille, jotka etsivät helpointa laitetta.

Toinen asia, joka tekee tästä tuotteesta erottuvan, on se, että vellipullon valmistaminen kestää vain 13 sekuntia. Toisin sanoen voit ruokkia nälkäisen lapsesi hetkessä, ja tämä on tietysti valtava etu. Muissa vastaavissa malleissa sama toimenpide voi kestää jopa muutaman minuutin.in.

Baby Brezza Formula Pro on myös päivitetty versio verrattuna saman merkin aikaisempiin malleihin. Esimerkiksi on huolehdittu siitä että se on entistä hiljaisempi. Äärimmäisen tärkeä ominaisuus niille teistä, joilla on muita lapsia kotona nukkumassa, kun joudutte valmistamaan velliä pienelle keskellä yötä.

Jos jotain pitäisi mainita tämän tuotteen haittana, on se sen hinta. Ottaen huomioon sen että se on voittanut suuren määrän palkintoja ja mainintoja ja sitä pidetään yhtenä alan johtavista tuotteista, ei tietenkään ole ihme, että se erottuu hieman hinnaltaan.

Mielestämme se on ehdottomasti rahansa arvoinen, mutta jos etsit budjettivaihtoehtoa, voi olla muitakin malleja, jotka sopivat sinulle paremmin.


Tommee Tippee CTN Vellikone Perfect Prep Machine

Tommee Tippee Perfect Prep Maidonkorvikkeen Lämmitin

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on yksi niistä tuotteista, joita voimme lämpimästi suositella, jos etsit vellikonetta ja sinulla on hieman rajallisempi budjetti. Useilla ominaisuuksilla, jotka jopa ylittävät jotkin kalliimmat mallit useilla alueilla, on tämä on vähintään hintansa arvoinen vaihtoehto.

Aluksi tämä tuote, kuten muutkin, on suhteellisen helppokäyttöinen. Yksi haittapuoli on kuitenkin se, että et saa valmista tuttipulloa yhtä nopeasti kuin eksklusiivisemmilla vellikoneilla. Tässä kestää 2 minuuttia verrattuna hieman kalliimpiin malleihin, joissa pullo on valmis ja oikean lämpöinen muutamassa sekunnissa.

Tämän tuotteen suurin etu on kuitenkin, että siinä on suodatin, joka poistaa epäpuhtaudet vedestä ja suihkuttaa myös kuumaa vettä bakteerien tappamiseksi. Käytettyä vettä ei siis tarvitse steriloida etukäteen, minkä joutuu tekemään useilla muilla vellikonemalleilla.

Tämä tietysti tekee koko prosessista paljon sujuvamman ja helpomman, eikä sinun tarvitse keittää vettä kattilassa ennen kuin sitä voidaan käyttää tässä koneessa. Vaikka tämä on vain muutaman minuutin vaihe, on tietysti mukava välttää tätä vaihetta.

Suuri haitta on kuitenkin se, että joudut mittaamaan jauheen itse. Kone mittaa vain vettä ja tällä tavalla menetät suuren osan yksinkertaisuudesta, jota useimmat muut versiot tarjoavat. Tämä ei ehkä ole paras vaihtoehto niille, jotka haluavat päästä eroon siitä, että heidän tarvitsee miettiä ja mitata noustessaan yöllä tehdäkseen velliä lapselle.

Hinta tekee kuitenkin tästä vellikoneesta todella houkuttelevan niille, jotka haluavat säästää euron tai kaksi. Se on paljon halvempi kuin edistyneemmät mallit ja vaikka joudut mittaamaan jauheen itse, saat tarkan lämpötilan, eikä sinun tarvitse keittää vettä liedellä tai kattilassa. Toisin sanoen edullinen tuote, jota voimme lämpimästi suositella niille teistä, jotka eivät halua kuluttaa liikaa rahaa.


NENO Aqua Maidonkorvike ja Vellinlämmitin

NENO Aqua Äidinmaidonkorvikkeen ja Vellin Lämmitin

Tarkista hinta osoitteessa:

Myös tämä on hieman yksinkertaisempi versio vellikoneesta hyvään hintaan. Malli on hieman yksinkertaisempi ja valitettavasti siitä puuttuu useita toimintoja, joita kehittyneemmissä versioissa on, mutta se voi olla hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat säästää aikaa arjessa ilman, että joutuisi käyttämään liikaa rahaa koko hoitoon.

Kone toimii suunnilleen kuten yllä oleva malli. Se kuumentaa veden ja jäähdyttää sen sitten haluttuun lämpötilaan ja kaataa halutun tilavuuden pulloon. Koska se kuumentaa veden ensin, ei sitä tarvitse esikeittää sterilointia varten, mikä on tietysti suuri etu verrattuna useisiin edistyneempiin malleihin.

Huono puoli on tietysti se, että joudut mittaamaan jauheen itse. Joillakin häviää siten vellikoneen järki, kun taas toisille on suureksi avuksi se, että saa vain oikeanlämpöistä ja tilavuudeltaan sopivaa vettä, joka myös automaattisesti steriloidaan ilman esikäsittelyä.

Suuri etu on myös se, että voit valita tarkalleen minkä lämpötilan vedelle haluat 38 – 85 asteen välillä Tällä tavalla voit varmistaa, että räätälöit vellin tai korvikkeen juuri haluamallasi tavalla.

Toinen tämän tuotteen etu on, että sillä on todella kaunis muotoilu. Usein käytettävän ja ehkä pysyvästi keittiössä seisovan vellikoneen saisi mielellään sulautua muuhun sisustukseen. Tyylikäällä ja modernilla designilla hillityillä väreillä, tekee tämä malli juuri sen ja on yksi esteettisesti miellyttävimmistä tuotteista tässä oppaassa.

Hinnaltaan tämä malli on paljon halvempi kuin monet muut markkinoiden tuotteet, mutta se on hieman kalliimpi kuin halvimmat. Jos haluat kauniin vellikoneen, etkä tarvitse sitä myös mittaamaan sopivan määrä jauhetta sinulle, on tämä tuote, johon suosittelemme tutustumaan tarkemmin.


Baby Brezza Instant Warmer Vedenlämmitin

Baby Brezza Instant Warmer Vedenlämmitin

Tarkista hinta osoitteessa:

Baby Brezzalla on myös oma versio vellikoneesta, joka ei sekoita koko pulloa velliä, vaan ainoastaan ​​lämmittää ja mittaa käytettävän veden määrän. Tämä voi olla kätevä työkalu, jolloin sinun ei tarvitse lämmittää vettä itse, ja se tulee myös hyvään hintaan.

Mallissa on erilaisia ​​asetuksia, joiden avulla voit valita veden lämpötilan. Siitä puuttuu kuitenkin portaaton malli, jota monissa muissa vastaavissa koneissa on, ja sinulla on vain muutama lämpötilavaihtoehto, joista valita.

Tämän suuri etu verrattuna vastaaviin tuotteisiin on, että se on todella hyvännäköinen. Siinä on puhdas ja moderni muotoilu, mikä tarkoittaa, että se tulee nopeasti osaksi useimpien keittiöiden sisustusta tyylikkäällä tavalla. Sen jättäminen keittiönpöydälle pysyvästi ei ole ongelma.

Yksi asia, jonka asiakkaat mainitsivat haittana, on se, että vedellä täytettyä säiliötä ei valitettavasti voi irrottaa muusta koneesta. Tämä tarkoittaa, että sinun on nostettava koko kone pesualtaaseen tai hanan alle, kun sitä puhdistetaan. Ei ehkä sujuvin tapa ja ehdottomasti jotain, joka voidaan mainita miinuksena.

Kun katsomme tämän koneen hintaa, kuuluu se markkinoiden halvempiin, vaikka näiden koneiden jotka lämmittävät pelkästään veden, eivätkä sekoita jauheita ole suuria summa eroja. Mielestämme tämä on hintansa arvoinen ja ennen kaikkea todella kaunis vaihtoehto, ja suosittelemme ehdottomasti tutustumaan tähän tarkemmin, jos harkitset tämän tyyppisen vellikoneen ostamista.


Herobility Express Vellikone 3 in 1

Herobility Express Vellikone 3 in 1

Ei saatavilla

Tässä meillä on vellikone, jolla on paljon tarjottavaa, mitä kaikilla malleilla ei todellakaan ole. Se on myös hieman halvempi kuin markkinoiden hieman eksklusiivisemmat ja kalliimmat mallit.

Yksi tämän koneen suuri etu on se, että voit säätää lämpötilan portaattomasti 37:stä aina 55 asteeseen. Toisin sanoen voit valita tarkalleen kuinka kuumaa vellin tulee olla tarjoiltuna. Täydellinen, jos esimerkiksi et aio tarjoilla velliä heti, vaan haluat sen jäähtyvän muutaman minuutin.

Toinen hyvä puoli tässä on, että voit valita vain jauheen annostelemisen. Jos haluat sekoittaa vellin itse hieman perinteisemmällä tavalla, mutta et halua joutua annostelemaan joka kerta, voi tämä olla kätevä apu..

Malli on myös tarkempi mittauksissaan kuin monet muut markkinoilla olevat. Voit säätää vesimäärää 10 ml:n marginaalilla. Voit myös tehdä annokset vain 30 ml:n kokoisiksi, mikä on todella hyvä asia, kun haluat antaa lapsellesi vain pienen määrän velliä esimerkiksi nukahtamaan.

Tähän koneeseen ei myöskään tarvitse tehdä kalkinpoistoa, toisin kuin joihinkin muihin vastaaviin markkinoilla oleviin malleihin. Jos päätät investoida tähän, saat yksinkertaisesti vellikoneen, jota on hieman helpompi huoltaa kuin useimmat muut.

Haittapuolena voidaan kuitenkin mainita se, että se ei ole ihan yhtä suuri kuin suurimmat vellikoneet. Monen annoksen valmistaminen samanaikaisesti voi yksinkertaisesti olla vaikeaa, ja esimerkiksi niille, jotka antavat lapselleen korviketta,voi tämä olla suuri haitta.

Niille teistä, jotka haluavat säästää pennin tai kaksi, on myös mainittava, että tämä vellikone on hieman halvempi kuin markkinoiden eksklusiivisimmat ja suurimmat mallit. Jos sinulle ei ole tärkeää se, että pystyt lataamaan äärimmäisen monta annosta samanaikaisesti, on tämä tuote, johon suosittelemme tutustumaan tarkemmin.


Mikä vellikone on?

Vellikone on nimensä mukaisesti kone, jonka avulla voit valmistaa lapsellesi velliä tai maidonkorviketta nopeasti ja helposti. Kuten olet yllä nähnyt, on vellikoneita pääasiassa kahta eri tyyppiä.

Aluksi on olemassa variantti, joka tekee kokonaan valmiin vellipullon, joka on myös oikean lämpöistä. Se huolehtii vellin tai äidinmaidonkorvikkeen sekoittamisesta veteen ja sen lämmittämisestä täsmälleen oikeaan lämpötilaan.

Tämän tyyppisen koneen etuna on, että voit nopeasti ja helposti valmistaa vellin milloin tahansa ilman miettimistä. Huonona puolena on, että ne maksavat usein hieman enemmän, ja lisäksi ne on joskus täytettävä vedellä, joka ensin keitetään ja sitten jäähdytetään, jotta se ei sisällä vauvalle haitallisia aineita.

Toinen vellikonetyyppi on sellainen, joka lämmittää vain veden ja annostelee sitten oikeaan määrään pulloon. Sen jälkeen voit lisätä jauhetta itse ja ravistaa pulloa saadaksesi valmiin vellin tai korvikkeen.

Tämän tyyppisen koneen suuri etu on, ettei vettä usein tarvitse keittää ensin. Tämä tietysti vaihtelee tuotteista riippuen, mutta jotkut lämmittävät ensin veden kiehumispisteeseen tai niissä on suodatin, joka poistaa erilaisia ​​haitallisia aineita. Lisäksi tämän tyyppinen vellikone on usein paljon halvempi.

Tarvitseeko vellikoneen hankkia?

Jotkut saattavat ihmetellä, mitä hyötyä vellikoneesta todella on. Loppujen lopuksi se tekee työn, joka on melko yksinkertainen, eikä se välttämättä vie valtavia määriä aikaa joka kerta. Tässä on joitain syitä, miksi vellikone tekee arjesta niin paljon sujuvampaa.

Ensinnäkin tekee vellikone asioista paljon helpompaa, kun lapsesi herää yöllä ja haluaa velliä. Väsyneen ja sumuisen pään kanssa, kun ei tarvitse miettiä asioita, kuten annostusta, vellin pitämistä oikeassa lämpötilassa ja niin edelleen, on valtava etu ja helpotus silloin tällöin omistaa kone joka tekee sen puolestasi. Sinun ei yksinkertaisesti tarvitse odottaa ja säätää keskellä yötä.

Toinen suuri etu on, että se sujuu nopeasti. Kun vauvasi itkee, on mukavaa, jos vellipullon valmiiksi saaminen ei vie useita minuutteja. Parhailla koneilla, jotka pystyvät valmistamaan pullon muutamassa sekunnissa, voit helposti ja sujuvasti antaa velliä vauvallesi välittömästi.

Toinen valtava etu on niille teistä, jotka antavat vauvalle korviketta. Tämän säännöllinen valmistaminen useita kertoja päivässä maksaa sekä aikaa että energiaa. Tällaisella säännöllisesti käytössä olevasta vellikoneesta tulee valtavan hyvä työkalu, joka helpottaa arkea paljon

Yhteenvetona voidaan todeta, että on monia hyviä syitä investoida vellikoneeseen vanhempana. Toivomme, että yllä oleva opas voi auttaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopivan mallin!


Täältä löydät lisää vinkkejä hyvistä vauvatuotteista!