Paras vesiliukumäki 2024: Paras testissä puutarhan vesileikkiin

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Niin kutsuttu Slip ‘N Slide on klassinen amerikkalainen puutarhalelu. Niillä voi olla hieman erilaiset nimet: vesiliukumäki, vesiliukurata tai vesiliukupatja. Se on nopeatempoinen ja hauska peli sekä lapsille että aikuisille, joka sopii täydellisesti kesän kuumimmille päiville. Tässä artikkelissa tutustumme moniin eri malleihin ja valitsemme parhaan vesiliukumäen!

Paras vesiliukumäki

Mikä vesiliukumäki on paras testissä?

Pidämme todella Intex Racing Fun -vesiliukumäestä. Se on nopeatempoinen ja tarjoaa monia tunteja hauskuutta. Se on vakaa tuote ja todellakin täydellinen. Periaatteessa kaikki lapset rakastavat tätä versiota.

Hieman yksinkertaisempi versio, josta pidämme, on Bestway H2OGO ja niiden vakiomallit. Ennen kaikkea pidämme leveästä Bestway H2OGOsta! trippel vesiliukumäestä. Se on yksinkertainen, mutta erittäin hauska, ja ne kestävät yleensä pitkään.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, täytyy meidän vain suositella Exit Interactive Play mattoa vesisuihkulla. Se ei ole varsinainen vesiliukumäki, mutta se on todella hauska ja ainutlaatuinen lelu sinulle, joka tykkäät  kun vesi suihkuaa!

Tutustu Coolstuffin suureen vesileluvalikoimaan!

Arvostelut ja arvioinnit noin 13 eri vesiliukumäestä (ja joistakin muista vesileluista)

Tässä on hieman perusteellisempi arvio ja tietoja 13 mallista ja versiosta joita olemme tarkastelleet. Katso myös vinkit uimapatjaan!

Intex Racing Fun vesiliukumäki

Intex Racing Fun vesiliukumäki

Tarkista hinta osoitteessa:

Nopeatempoinen ja vauhdikas vesiliukumäki suositulta Intex-brändiltä, ​​joka tunnetaan myös hienoista kylpypatjoistaan. Tätä kutsutaan Racing Fun:iksi ja teemana on kilpa-autot. Paketista saat kaksi puhallettavaa autoa, joilla voit sitten liukua radalla. Se menee kovaa, kastut ja se on fantastisen hauskaa!

Suosittelemme tähän tuotteeseen ehdottomasti sinulle myös sähköpumppua!

Rata on puhallettava ja lähtö on nostettu niin, että lapset voivat heittäytyä alamäkeen ja liukua alas jollakin autoista. Se on todella hauska lelu, joka tarjoaa paljon liikkumista ja  vähintään yhtä paljon naurua, kun lapset liukuvat alas rataa. Liität kilparadan tavalliseen puutarhaletkuun ja se sopii useimpiin vakiomalleihin.

Kun rata on puhallettu, se on täydet 5,5 metriä pitkä. Se on jämäkkä lelu ja laatikko painaa noin 11,5 kg kun saat sen kotiin. Se on valmistettu vahvasta vinyylimateriaalista ja saat myös mukaan pienen määrän materiaalia korjataksesi sitä tarvittaessa.

Autot, joilla liut, ovat puhallettavia ja niiden sivuilla on kahvat jotka auttavat sinua liukumaan tasaisesti.

Tämä vesiliukumäki vie vähän tilaa, mutta se on fantastisen hauska täyttää ja asettaa puutarhaan kuumina kesäpäivinä. Voimme todellakin suositella Intex Racing Fun vesiliukumäkeä mikäli pidät toiminnasta etkä pelkää kastua!

Katso näitä hienoja vesipyssyjä!


Exit Interaktiivinen leikkimatto vesisprinklereillä

Exit Interaktiivinen leikkimatto vesisprinklereillä

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on erittäin ainutlaatuinen ja innovatiivinen ulkolelu niille, jotka pitävät vedestä. Meidän on kuitenkin sanottava, että se ei periaatteessa ollenkaan ole mikään vesiliukumäki, mutta haluamme kuitenkin myös nostaa tämän esille, koska se on mielestämme niin siisti ja mielenkiintoinen.

Se on iso 250 x 250 cm leikkimatto 25 laatalla. Sitä on saatavana myös hieman pienemmässä mallissa joiltakin jälleenmyyjiltä. Yhdeksässä laatassa on vesisumuttimet ja niiden mukana tulee useita erilaisia ​​pelejä ja leikkejä. Mukana on jaloilla aktivoitava ohjauslaatikko, mutta myös sovellus jolla peliä voi ohjata. Sovellus on saatavilla sekä iOS:lle että Androidille. Joitakin mukana tulevista peleistä ovat:

  • Yritä välttää vesisuihkujen osumista.
  • Yritä saada vesisuihku kiinni.
  • Yritä jahdata vesisuihkua.

Tämä on hyvin uusi lelu ja se on taitavasti suunniteltu. Turvallisuussyistä se on varustettu liukumattomalla pinnalla kaikissa laatoissa ja pehmeällä värikkäällä kehyksellä, joka peittää kaikki kulmat ja reunat. Ohjauslaatikossa on mahdollisuus säätää vesisuihkujen korkeutta niin, että se sopii myös pienemmille lapsille. Valmistajien suosittelema ikä on alkaen 3 vuotta.

Toinen hauska yksityiskohta on se, että voit siirtää laattoja ja muotoilla niitä halutessasi toisella tavalla, esimerkiksi hyppyradaksi. Lisäksi numeroita muodostavat pienet laatat voidaan poistaa ja rakentaa uudelleen oman suunnitelmasi mukaan.

Tämä on uskomattoman hyvin harkitu tuote, joka sopii täydellisesti useiden lasten leikkimiseen samanaikaisesti. Se on turvallinen, hauska ja erittäin innovatiivinen. Haluamme väittää että Exit Interactive Play Mat vesisprinklereillä on yksi hauskimmista ulkoleluista vedellä tällä hetkellä!


Bestway H2OGO! Vesiliukumäki – Vesiliukumäkiä eri kokoisina

Bestway-brändillä on monia malleja H2OGO-sarjassaan. Ne ovat erittäin laadukkaita ja pidämme useista heidän malleistaan. Suosimme leveämpiä variantteja. Toisaalta niillä voi liukua useat samaan aikaan, mutta niille on myös helpompi heittäytyä ilman riskiä joutua nurmikolle puolessa välissä.

Bestway H2OGO! Singel vesiliukumäki

Bestway H2OGO! Singel vesiliukumäki

Tarkista hinta osoitteessa:

Bestwayn vakiomalleihin kuuluva vesiliukumäki kapeimpana versiona. Tämä on noin 5,5 metriä pitkä ja 0,81 metriä leveä. Muiden mallien tapaan liität sen puutarhaletkuun jolloin vesi valuu ulos etupäästä maalin kohdalla.

Se on hyvä ja mukava vesiliukumäki, mutta ehkä hieman kapea. On paljon helpompaa uskaltaa ottaa kunnolla vauhtia mikäli rata on kokemuksemme mukaan hieman leveämpi. Oli miten oli on Bestway H2OGO! Vesiliukumäki Single todella hauska ja erittäin hintansa arvoinen vesiliukumäki, jolla liukua kun haluat vilvoitella helteessä.


Bestway H2OGO! Vesiliukumäki tuplaversio

Bestway H2OGO! Vesiliukumäki tuplaversio

Tarkista hinta osoitteessa:

Tässä meillä on melkein sama malli, mutta kahdella radalla. Tämä versio on sen sijaan noin 5,5 metriä pitkä ja 138 cm leveä. Muutoin Bestwayn tupla vesiliukumäki on suurelta osin sama, puutarhaletkun ohjaamilla sprinklereillä etupäässä maalin kohdalla.

Mikäli haluat hieman leveämmän radan tai haluat pystyä liukumaan alas ystävän kanssa,on tuplaversio oikea valinta. Maaliin edessä on pieni uima-allas vedellä loiskahtavalle lopulle.

Suositeltava! Bestway H2OGO! Vesiliukumäki tuplaversio on hauska ja erittäin edullinen vesiliukumäki juuri oikealla leveydellä.


Bestway H2OGO! Kolminkertainen vesiliukumäki

Bestway H2OGO! Kolminkertainen vesiliukumäki

Tarkista hinta osoitteessa:

Tietenkin meidän on myös suositeltava Bestwayn kolminkertaista mallia. Se on yhtä pitkä kuin muut, noin 5,5 metriä, mutta on täydet 207,5 senttimetriä leveä! Tilaa jopa kolmelle lapselle samanaikaisesti, kun he kilpailevat maaliin pääsemisestä. Tai ylellisen leveä pinta yhdelle tai kahdelle henkilölle, jotka haluaa liukua vapaasti ilman törmäyksen tai ulos suistumisen riskiä. Mitä leveämpi, sen parempi on käsityksemme vuosien liukumisen jälkeen.

Puutarhaletkun avulla saat tietysti nauttia upeasta vesisuihkusta joka suunnasta Bestway H2OGO Triple Slidessa. Se ei maksa montaa euroa enemmän ja mikäli sinulla on tilaa, tulee sinun ehdottomasti valita mieluummin tämä kuin kapeampi versio.

Mikäli haluat suuren ja upean tason millä liukua, on Bestway H2OGO! Vesiliukumäki kolminkertainen joka pätee!


Bestway H2OGO! Kolminkertainen speed ramp vesiliukumäki

Bestway H2OGO! Kolminkertainen speed ramp vesiliukumäki

Tarkista hinta osoitteessa:

Toinen hauska versio Bestway H2OGO -malleista on Speed ​​​​Ramp Triple -vesiliukumäki. Se on yksi heidän uudemmista malleistaan ​​ja sitä suositellaan 5-12-vuotiaille lapsille. Se, että sitä kutsutaan Speed ​​​​Rampiksi, johtuu korotetusta lähdöstä puhallettavan osan muodossa. Kun heittäydyt alas rampilta, saat hieman lisänopeutta joka vie sinut maaliin asti.

Speed ​​​​Ramp Triple Slider on noin 5,5 metriä pitkä ja 2 metriä leveä. Siihen mahtuu kolme lasta samanaikaisesti kilpailemaan radalla. Yhdistät sen puutarhaletkuun ja saat nauttia vedestä sisäänrakennetuista sprinklereistä, jotka löytyvät vesiliukumäen alussa ja lopussa. Edessä on miniallas korotetuilla reunoilla, jotta laskeudut turvallisesti ja ihanasti roiskuen.

Asia jonka kannattaa ottaa huomioon on, että vesi ei useimmiten roisku sprinklereistä kuten kuvissa, vaan tihkuu hieman hitaammin ulos. Se antaa märän vesiliukumäen ja täyttää tehtävänsä, mutta ei näytä yhtä siistiltä kuin tuotekuvissa. Haluamme myös varoittaa siitä että olemme lukeneet useita arvioita siitä, että puhallettava osa halkeilee ja rikkoutuu. Voit välttää tämän tavallisella kolminkertaisella vesiliukumäellä, ilman itse ramppia.

Joka tapauksessa on Bestway H2OGO! Vesiliukumäki Speed ​​Ramp Triple leveä ja mahtava vesiliukumäki, joka tarjoaa hauskuutta useille lapsille samanaikaisesti.


Slip’n Slide XXL – 10 metrin vesiliukumäki

Slip’n Slide XXL - 10 metrin vesiliukumäki

Tarkista hinta osoitteessa:

Mikäli etsit todella pitkää vesiliukumäkeä, tulee sinun tutustua tähän Slip’N Slide XXL:ään, joka on täydet 10 metriä pitkä! Se on fantastisen hauska ja sopii sekä lapsille noin 4-vuotiaasta eteenpäin että aikuisille.

Liukumäki on valmistettu vahvasta PVC-materiaalista, joka antaa hyvän luiston märkänä ja on erittäin kestävä. Rata on 1 metriä leveä ja pienellä vauhdilla pääset helposti liukumaan koko radan yli. Kun sitä ei käytetä on se helppo kääriä kasaan säilytystä varten. Säilyy hyvin varastoituna ja sitä voi helposti käyttää usean kesän ajan.

Mietinnän arvoinen asia tässä on, että tätä vesiliukumäkeä ei liitetä mihinkään vesiletkuun, vaan sen päälle kaadetaan vain vettä ja pidetään märkänä parhaan luiston saavuttamiseksi. Älykäs vaihtoehto on pitää jokin hauska sprinkleri lähellä, jolloin sinulla on melkein oma vesipuisto puutarhassa kotonasi. Voit ostaa tämän version myös pakkauksessa, jossa on erityisen liukas saippua, joka on mukautettu juuri sitä varten että matossa on hyvä luisto.

Mikäli sinulla on tilaa hieman suuremmalle vesiliukumäelle, voimme ehdottomasti suositella Slip ‘N Slide XXL:ää. On lapsellisen hauskaa liukua kokon maton halki!


Vesirata Face off

Vesirata Face off

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on märkä ja viilentävä vesiliukumäki kahdelle hengelle. Se on suunniteltu niin, että molemmat voivat liukua samanaikaisesti ja kilpailla siitä, kumpi saavuttaa ensimmäisenä keskellä olevan lipun. Tietysti voit leikkiä sillä miten haluat, aivan kuten tavallisella vesiliukumäellä.

Face Off Racing Slide liitetään puutarhaletkuun joka antaa siten upean vettä levittävän efektin joka valuu itse liukumäkien yli. Se viilentää ja antaa toiminnantäyteisen fiiliksen niille, jotka liukuvat radalla.

Face-Off vesirata on erittäin hauska ja siitä tulee nopeasti suosittu lasten keskuudessa. Mitä enemmän teitä on, sitä hauskempaa se on, kun he jotka seisovat vieressä kannustavat teitä kun te vuorotellen liu’utte alas liukumäkeä. Tuotetta suositellaan noin 5-12-vuotiaille.

Tämä vesiliukumäki on ainutlaatuinen muotoilultaan ja takaa monia tunteja hauskanpitoa puutarhassa. Mikäli olette kilpailunhalukkaita ja haluatte jäähdytellä tänä kesänä, on Vesiliukumäki Face-Off fantastisen hauska vaihtoehto!


Bestway H2OGO! Splashy Shark vesiliukumäki

Bestway H2OGO! Splashy Shark vesiliukumäki

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on mukava ja melko leveä vesiliukumäki Bestway H2OGOlta! Siinä on hain suu edessä ja kun liität sen puutarhaletkuun, se suihkuttaa vettä toista puolta pitkin.

Se mistä pidämme tästä erityisesti on sen leveys, koska se on täydet 2 metriä leveä. Siinä on mahdollista liukua jopa kolme henkilöä samanaikaisesti kilpailemaan siitä, kumpi saavuttaa hain pään ensin. Kun saavutat maalin, on siellä pieni miniallas jolloin laskeutuminen on ihanan roiskahtava.

Splashy Shark on 488 cm pitkä ja todella mukava rata liukua. Kun olet täyttänyt sen vedellä, on se vakaa ja siihen on helppo heittäytyä.

Vaikka tämä vesiliukumäki on melko yksinkertainen, on se silti parempi kuin monet muut arvioimamme mallit. Se on vakaampi, antaa paremman luiston ja arvostamme todella sitä, että se on suuri leveydeltään.

Yhteenvetona on, Bestway H2OGO! Vesiliukumäki Splashy Shark vankka, suuri ja todella hauska tuote. Se pitää kokonsa, toimii oikealla tavalla ja tarjoaa taatusti monia tunteja hauskaa puutarhassa.


Banzai Sharkbite Waterway

Banzai Sharkbite Waterway

Tarkista hinta osoitteessa:

Banzai Sharkbite on 488 cm pitkä vesiliukumäki, hienolla lisävarusteella jossa liu’ut hain suulta näyttävän kaaren läpi. Se on melko yksinkertainen tuote, mutta samalla sillä on erittäin hauska leikkiä.

Yhdistät Banzai Sharkbite -vesiradan puutarhaletkuun jolloin se levittää vettä reunoja pitkin. Mikäli sinulla ei ole niin korkeaa vesipainetta, ei se tule näyttämään samalta kuin tuotekuvissa, vaan enemmän pieninä vesisuihkuina. Mutta tärkeintä on, että ne pitävät radan märkänä, jotta voit liukua alas.

Kaiken kaikkiaan on tämä ihan okei vesiliukumäki, mutta ei yksi parhaista. Rahan arvoisempia malleja on olemassa ja valitsisimme rehellisyyden nimissä esimerkiksi Bestwayn tai Intexin mallin tämän sijaan. Mutta jos pidät tämän tyylistä ja haluat liukua hain suun läpi, on Banzai Sharkbite loppujen lopuksi täysin ok vaihtoehto.


Bestway H2OGO! Slide-N-Splash Keilailu

Bestway H2OGO! Slide-N-Splash Keilailu

Tarkista hinta osoitteessa:

Juhlallinen vesiliukumäki hauskalla käänteellä. Eteen voit sijoittaa mukana tulevat 6 puhallettavaa keilaa, jotta sinulla on mihin tähdätä, kun liu’ut kohti maalia. Menestyäksesi on tärkeää ottaa oikein kova vauhti, joten tämä tuote on luultavasti hauskin noin 7-vuotiaille lapsille. Mutta tietysti pienemmillä lapsillakin on hauskaa ja rakastavat liukua ja leikkiä upealla vesiliukumäellä.

Keilat on helppo täyttää ja niiden pohjassa on hieman painoa, mikä saa ne seisomaan tukevasti. Niiden kaataminen ei ole aivan liian helppoa ja niiden kaatamiseen vaaditaan hieman nopeutta ja tarkkuutta.

Bestway H2OGO Slide-N-Splash Bowling on noin 5,5 metriä pitkä ja 138 cm leveä. Se on suuri kenttä, jossa on runsaasti tilaa roiskeelle.

Kuten kaikki muutkin Bestway-matot, yhdistetään tämä puutarhaletkuun jolloin se suihkuttaa vettä sisäänrakennettujen sprinklereiden kautta sivuja pitkin sekä pienen altaan kohdalla edessä maalissa.

Tämä oli itse asiassa yllättävän hauska vesileikkimatto. Sitä suositellaan 5-12-vuotiaille, mutta se on luultavasti hauskin 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Pidämme Bestway H2OGOsta! Slide-N-Splash Bowling:istä ja suosittelemme sitä hauskaksi vaihtoehdoksi ainutlaatuisella muotoilulla!


Sprinkle and Splash Play matto vesisuihkulla

Sprinkle and Splash Play matto vesisuihkulla

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä ei ole klassinen vesiliukumäki, mutta se on eräänlainen sekoitus puhallettavan altaan, leikkimaton, vesiliukumäen ja vesisuihkun välillä. Joka tapauksessa on se todella hauska lelu, joka on erittäin roiskiva ja jota niin pienet kuin hieman isommatkin lapset arvostavat.

Pakkauksessa on mukana adapteri, jolla voit liittää sprinklerimaton helposti puutarhaletkuun. Se on tehokasta ja ihanan viilentävää, kun vesi roiskuu ulos kaikkialle tämän leikkimaton päälle.

Maton halkaisija on noin 170 cm, mikä antaa suuren ja ihanan pinnan. On myös mahdollista ottaa pienempiä hyppyjä ja liukua eteenpäin polvillaan niille, jotka haluavat vähän nopeatempoisempaa toimintaa. Tässä vesisuihkulaitteessa on tilaa luovuudelle. Voit pitää sitä trampoliinissa, antaa koiran leikkiä ja vilvoitella sillä tai vain pitää sitä ihanana puutarha-altaana.

Sprinkle and Splash -leikkimatossa on pyöristetty reuna, joka pitää veden sisällä. Tuote on valmistettu kestävästä PVC-materiaalista ja se kestää erittäin hyvin.

Pidämme todella Sprinkle and Splash -leikkimatosta ja valitsemme ottaa sen mukaan tähän, vaikka se ei olisikaan tyypillinen vesiliukumäki. Se on ihana vempain pitää puutarhassa lasten vilvoitteluun ja haluamme todellakin suositella sitä hauskaksi vaihtoehdoksi.


Minkä ikäisille vesiliukumäki sopii?

Useimpia tarkastelemiamme malleja suositellaan 5-12-vuotiaille lapsille. On hyvä, jos sinä vanhempana olet mukana valvomassa, varsinkin pienempien lasten kohdalla. Pienet lapset voivat pitää hauskaa ja nauttia menemällä makuulle kokeilemaan vettä, mutta heillä voi olla vaikeuksia saada vauhtia ja liukua kunnolla.

Se on yleensä hauskinta noin 6-8-vuotiaille lapsille. Mutta rehellisyyden nimissä, on se hauskaa useimpien mielestä, jopa aikuisten on hauska heittäytyä ja vilvoitella märällä vesiliukumäellä.

Maalaisjärki voittaa ja näitä leluja on hyvä käyttää vastuullisesti. On yleistä, että isommat lapset yrittävät liukua esimerkiksi seisten, mutta tämä lisää loukkaantumisriskiä.

Mitä tulee ottaa huomioon vesiliukumäkeä käytettäessä?

Yleensä on parasta mikäli se on nurmikolla joka on melko juuri leikattu. Ole tarkka ja varmista, ettei radan alla ole kiviä, käpyjä tai muita esineitä jotka voivat tuntua materiaalin läpi.

Vesiliukumäet liitetään yleensä puutarhaletkuun, usein mukana tulevalla sovittimella. Yleisimmillä letkuilla on yleensä melko helppo tulla toimeen.

Muista myös turvallisuus liukuessa. On paras liukua vatsallaan, polvillaan tai mukana tulevilla liukumiseen tarkoitetulla leluilla. Aikuisena on aina vain oltava mukana ja valvoa kun lapset leikkivät vesiliukumäellä.

Saatat myös haluta vinkkejä kylpypatjoille tai lukea lasten aurinkovoiteista!


Täältä voit lukea lisää leluja käsitteleviä artikkeleita!