Paras vesipullo lapsille 2024: Testin parhaat juomapullot

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Jos on yksi asia, jota et voi unohtaa, kun olet perheen kanssa matkoilla, se on lapsesi juomapullo. Vesipullo tarvitaan aina täyttää. Kiva pullo tai kaksi, josta tulee lapsen oma, on hauskaa. Ne ovat läikkymättömät, ja ne on helppo avata, sulkea ja niistä on helppo juoda. Tässä artikkelissa suosittelemme suosikkejamme ja nimeämme parhaat vesipullot lapsille.

lapset juovat vesipullosta

Mikä lasten vesipullo on testin paras?

Testivoittajamme oli Klean Kanteen Insulated Kid Classic.

Klean Kanteen Insulated Kid Classic -lasten termospullo

Katso hinta täältä:


Toinen laadukas pullo on Hydro Flask Wide Mouth Kids.

Hydro Flask Wide Mouth Kids -lasten juomapullo

Paras muovinen vesipullo oli Camelbak Eddy Kids.

Camelbak Eddy Kids 400 ml -lasten juomapullo

Lopulta valitsimme Philips Aventin jonka pullossa on sisäänrakennettu pilli, valitsimme tämän pullon parhaaksi halvimmista vaihtoehdoista ja edullisimmaksi vaihtoehdoksi.

Philips Avent Pillimuki

Selaa alaspäin lukeaksesi kaikki arvostelut ja katso kaikki pullot joita vertailimme!

Kaikki 10 pulloa testissämme

Tässä on kaikki 10 pulloa joita tarkastelimme paremmin.

Hydro Flask Wide Mouth Kids

Hydro Flask Wide Mouth Kids Vesipullo

Katso hinta täältä:

Jos haluat pullon, joka kestää vuosia ja on hyödyllinen kaikenlaisten seikkailujen aikana, sinun on tutustuttava Hydro Flask Kidsiin.

Pullo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja siinä on kaksiseinäinen eristys ja tyhjiö välissä. Tämä pitää pullossa olevan nesteen kylmänä koko päivän, jopa 24 tuntia!

Hydro Flaskin kannessa on pilli, joten pienetkin lapset voivat helposti juoda siitä. Pullon muotoilu on sekä toimiva että tyylikäs. Pulloja on saatavilla useissa todella hienoissa väriyhdistelmissä, ja lapset rakastavat näitä pulloja.

Yksi asia, joka on syytä pitää mielessä, on se, että pullo on melko leveä, joten se ei välttämättä mahdu autosi mukitelineeseen. Se on myös hieman kallis, mikä voi olla negatiivinen asia. Toisaalta se kestää lähes ikuisesti. Tämä on todella laadukas tuote, ja olemme iloisia, että löysimme sen.

Pullo on konepestävä, vaikka se kannattaakin pestä käsin, jotta se säilyisi pidempään. Se on helppohoitoinen pullo, jolla on monia hienoja ominaisuuksia. Jos haluat ehdottomasti parhaan, joka on lapsesi kanssa hyvinä ja huonoina aikoina ja kestää vuosia, Hydro Flask Wide Mouth Kids on paras valinta juuri nyt!


Klean Kanteen Insulated Kid Classic 355 ml Termospullo

Klean Kanteen Insulated Kid Classic 355 ml Termospullo

Katso hinta täältä:

Meillä on mieltymys ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin pulloihin, ja tämä on listan toinen suosikkimme. Klean Kanteen Insulated Kid Classic on täydellinen pullo lapsille arjen keskellä.

Teräsmateriaalin ja kaksiseinäisen eristyksen ansiosta tässä pullossa olevat nesteet säilyttävät lämpötilansa uskomattoman hyvin. Kuumien juomien pitäisi pysyä lämpiminä jopa 12 tuntia ja kylmien juomien viileinä yli 24 tuntia!

Kleen Kanteen -pulloja on saatavilla useita eri lajikkeita, ja tässä mallissa on urheilukorkki, joka sopii erinomaisesti helppokäyttöisyyteen ja jokapäiväiseen käyttöön. Se on muutoin läikkymissuojattu ja pysyy tiiviisti suljettuna. Kun korkki kierretään irti, pullossa on leveä aukko, joten se soveltuu jopa hedelmien kuljettamiseen tai jääpalojen laittamiseen. Klean Kanteen -pulloihin on olemassa muunkinlaisia korkkeja, ja kaikki Classic-mallin korkit sopivat yhteen.

Nämä pullot on ulkopuolelta maalattu patentoidulla myrkyttömällä jauhemaalilla, jota valmistajat kutsuvat nimellä Klean Coat. Se on erittäin kestävä, ja pullot pysyvät uusina ja tuoreina pitkään. Poikkeuksena on teräsvärinen Brushed Stainless, jossa ei ole lainkaan pinnoitetta.

Klean Kanteen -pullot on helppo pitää puhtaana, uskomattoman hyödyllisiä ja kestäviä. Kyseessä on todellinen laatutuote, ja arvostelut verkossa puhuvat selkeää kieltä: kyseessä on kestävä pullo, joka pitää lupauksensa.

Jos etsit todella hyvää termospulloa lapsille, Klean Kanteen on yksi ehdottomista parhaista vaihtoehdoista, ja voimme todella suositella tätä pulloa.


Camelbak Eddy Kids 400 ml – Paras muovinen vesipullo

Camelbak Eddy Kids 400 ml Vesipullo

Katso hinta täältä:

Tässä meillä on kevyt ja kätevä vesipullo. Vaikka suosimme yleensä teräspulloja, emme voi olla sanomatta, että muovi on myös erittäin käytännöllistä. CamelBak Eddy on todella hyvä pullo, jolla on monia etuja.

Korkissa on silikonimateriaalista valmistettu pehmeä pehmuste, joka suojaa hampaita ja tekee juomisesta miellyttävää, vaikka lapsi ei pystyisi pitämään pulloa täysin vakaasti koko ajan. Pullonsuuhun on kiinnitetty pillit, mikä helpottaa lapsen juomista entisestään. Kun juoma on juotu loppuun, nokka yksinkertaisesti sulkeutuu, ja pullo on täysin läikkymissuojattu. Erittäin yksinkertainen ja käytännöllinen.

Kaikki pullon osat voidaan irrottaa, jolloin ne on helppo puhdistaa. On suositeltavaa pestä kaikki osat käsin.

Camelbak Eddy on saatavilla monissa eri väreissä, joissa on hienoja ja hauskoja kuvioita sekä hahmoja. Se on laadukas pullo, joka on käytännöllinen, tyylikäs ja kestävä. Kaikki pullot ovat läpinäkyviä, mikä on plussaa, koska niistä voi nopeasti päätellä, kuinka paljon nestettä on jäljellä.

Muovipulloista Camelbak Eddy Kids on suosikkimme. Se on todella hyvä pullo, joka on uskomattoman suosittu. Valmistajalla on hyvä maine alalla, ja se valmistaa monia pulloja ja termospulloja sekä lapsille että aikuisille. Jos haluat joustavan ja kevyen pullon lapsesi arkeen, tämä on loistava valinta!


Philips Avent Pillimuki 300 ml – Parasta vastinetta rahalle juomapullo lapsille

Philips Avent Pillimuki

Katso hinta täältä:

Philips Aventilla on laadukkaita tuotteita vauvoille vastasyntyneistä lähtien. Tämä pillimuki on kätevä pieni vesipullo, joka on toimiva ja todella edullinen.

Pillissä on venttiili, joka tekee pullosta läikkymättömän. Kun haluat sulkea ja suojata pillin, vedä kansi yksinkertaisesti sen päälle. Tämä on uskomattoman käytännöllinen ja yksinkertainen. Sama koskee pullon avaamista, sekin on yhtä yksinkertainen prosessi. Pullo on erittäin helppokäyttöinen, ja se on suunniteltu pieniä lapsia ajatellen.

Koko pullo koostuu neljästä irrotettavasta osasta, jotka on helppo purkaa kun se on puhdistettava. Kaikki osat voidaan pestä astianpesukoneessa, mikä tekee elämästä hieman helpompaa.

Philips Avent -pillimukin älykäs ominaisuus on se, että itse pillin loppuosa on kaareva. Näin vauva voi juoda nesteen pohjasta asti ilman että hänen tarvitsee vaihtaa asentoa. Se on ergonominen pullo, joka on mukautettu täydellisesti vauvan vartaloon ja asentoon. Pullon keskikohta kaartuu sisäänpäin, jotta siitä saa hyvän otteen, ja se on myös hyvin harkittu, jotta pienten lasten kädet voivat pitää pulloa helposti itse.

Jos haluat edullisen juomapullon, joka sopii myös pienille lapsille, Philips Avent Pillimuki on selkeä suosikkimme. Todella käytännöllinen pullo hyvään hintaan!


Nalgene Grip-N-Gulp 350 ml

Nalgene Grip-N-Gulp 350 ml Vesipullo

Nalgene kehittää pulloja ja säiliöitä aktiivisille ihmisille, seikkailijoille ja lapsille, jotka pysyvät liikkeessä. Grip-N-Gulp on kestävä lasten juomapullo, jossa on useita älykkäitä ominaisuuksia.

Pullossa on syvennys, jotta lapsi voi helposti tarttua siihen pienillä käsillään. Kannessa on sisäänrakennettu roiskesuoja, eikä vesi pääse karkaamaan, kun pullo on repussa. Pullo on vesitiivis ja erittäin tiivis.

Nalgenen pullot ovat erittäin laadukkaita, ja sen tuntee kun pitää pulloa kädessään. Muovi on tukevaa ja kovaa, ja korkin ympärillä olevat kumiosat ovat hyvin tiivistettyjä. Imuputki on pehmeä ja hellävarainen hampaille ja huulille.

Jotkut valittavat, että tästä pullosta on hieman vaikeampi imeä vettä kuin muiden vastaavissa malleista. Siksi se voi olla huonompi vaihtoehto pienille lapsille, koska sitä on vaikea käyttää. Jos lapsi on noin 2-vuotias, tämän ei pitäisi olla ongelma, ja tämän juomapullon pitäisi kestää useita vuosia jos sitä käsitellään kohtuullisen varovasti.

Olemme hieman eri mieltä Nalgene Grip-N-Gulp -vesipullosta. Sitä on hieman hypetetty Yhdysvalloissa, jossa se on valmistettu, mutta loppujen lopuksi siinä ei ole mitään merkittävää. Ihan hyvä pullo, mutta ei sen enempää. Mutta kun otetaan huomioon sen hinta, tämä pullo on itse asiassa ostamisen arvoinen. Koska se ei ole kallis, voimme silti suositella tätä tuotetta, varsinkin kun monet muut näyttävät olevan hyvin tyytyväisiä siihen, vaikka tämä juomapullo ei onnistunutkaan tekemään meihin vaikutusta tällä kertaa.


Pokémon Vesipullo 410 ml

Pokémon Vesipullo

Katso hinta täältä:

Tyylikäs ja yksinkertainen vesipullo, joka on valmistettu kestävästä muovista ja jossa on monia Pokémon-lasten suosikkeja. Tämä malli on valmistettu muovista, joka ei sisällä BPA:ta, PVC:tä eikä muita haitallisia kemikaaleja. Pullon ympärillä on useita suositun pelin hahmoja.

Pullossa on kätevä pilli ja kätevä kahva sen kuljettamista varten. Helppo käyttää, pysyy tiiviinä ja on erittäin edullinen pullo. Jos lapsesi pitää Pokémonista, tämä pullo on varmasti hitti.

Se ei ole 100-prosenttisen läikkymissuojattu, joten jos se on ylösalaisin repussa, se saattaa vuotaa muutaman tipan, joten pidä se mielessä. Muuten se on hyvä pullo hyvään hintaan!


Pokémon Juomapullo Alumiini 400 ml

Pokemon Juomapullo Alumiini

Katso hinta täältä:

Tämä on samanlainen pullo kuin aikaisempi malli, jossa on Pokémon-motiiveja. Siinä on sama söpö muotoilu, mutta se on sen sijaan valmistettu alumiinista. Se on hyvä ja kestävä pullo, joka myös pitää juoman kylmänä hyvin pitkään.

Muista, että tämä versio ei ole konepestävä eikä mikroaaltouunin kestävä. Muuten se on kevyt ja kätevä pullo, joka myös pysyy hyvin tiiviinä. Tätä suositellaan kouluikäisille lapsille!


Contigo Gizmo Flip Juomapullo 420 ml

Contigo Gizmo Flip Juomapullo

Katso hinta täältä:

Tämä on itse asiassa erittäin mukava lasten juomapullo, joka on hieman epätavallinen täällä Suomessa. Kyseessä Contigo- merkin BPA-vapaa juomapullo jossa pilli.

Sen nimi on Gizmo Flip, koska siinä on “flip-toiminto”, jossa pullon yläosassa oleva olki avataan painamalla painiketta. Sulje se painamalla sitä uudelleen, kunnes se napsahtaa paikalleen. Se on todella siisti laite. Järjestelmän mekaniikasta huolimatta se on kestävä, ja sitä voidaan varmasti käyttää päivittäin useita vuosia useimmissa tapauksissa.

Pilli on sijoitettu pullossa vinosti, minkä ansiosta lapsi voi juoda viimeisetkin pisarat.

Contigo Gizmo Flip on sekä tiivis että melko kestävä. Se on myös astianpesukoneen kestävä ja helppo puhdistaa. Voit helposti poistaa kannen ja pillin puhdistusta varten.

Ainoa pelote tässä pullossa on sen hinta, joka on hieman korkeampi kuin muissa muovipulloissa. Totuus on kuitenkin se, että se on sen arvoinen kun ottaa huomioon pullon laadun. Tämä on mukavampi pitää kädessä ja juoda siitä, mutta myös kestävämpi kuin halvemmat mallit.

Jos haluat todella hyvän muovipullon, jossa on innovatiivinen muotoilu ja todella hieno avausmekanismi, Contigo Gizmo Flip on loistava valinta. Sitä on saatavilla niin monissa upeissa väreissä, ja lapsellesi tästä pullosta tulee helposti pullo, jota hän kantaa ylpeänä mukanaan.


Skip Hop Zoo 350 ml – Söpö muotoilu, mutta ei paras laatu

Skip Hop Zoo Vesipullo Lapsille

Katso hinta täältä:

Nämä pullot ovat erittäin söpöjä, ja niitä on saatavilla monissa erilaisissa eläinaiheisissa malleissa. Ne ovat suosittuja ja hyvä edullinen vaihtoehto niille, jotka haluavat jotain yksinkertaista.

Valitettavasti nämä pullot eivät ole täysin tiiviitä. Vaikka taittaisit pilli osan alas, pullo voi vuotaa, jos käännät pullon ylösalaisin tai ravistat sitä. Riippuen siitä, miten aiot käyttää pulloa, tämä voi olla tärkeää ymmärtää ennen sen ostamista.

Muuten pullo on täysin hyvä, mutta älä odota, että väri ja painatus kestävät ikuisesti. Se on pohjimmiltaan melko yksinkertainen budjettituote. Älä käsitä meitä väärin, pullo on hieno, mutta sitä ei ole tehty kestämään kovaa kohtelua tai poikkeuksellisen kestävää.

Jos haluat yksinkertaisen juomapullon lapsille, jossa on söpö muotoilu ja todella hyvä hinta, Skip Hop Zoo voi olla yksi vaihtoehto. Suosittelemme sitä lähinnä kotikäyttöön tai vanhempana voit kantaa sitä mukanasi lapsellesi, kun lähdette retkelle tai aktiviteettiin. Ihan ok pullo, mutta ei mitään sen kummempaa, mutta se saa plussan meiltä hintaan nähden!


Herobility Sport Bottle 300 ml tai 140 ml

Herobility Sport Bottle

Katso hinta täältä:

Herobilityllä on urheilupullo, jota on saatavilla kahdessa koossa: 300 ml ja 140 ml. Se on käytännöllinen pullo, jossa on älykäs säiliö, joka voidaan ruuvata pullon alle, jossa voit kuljettaa välipaloja tai muita välttämättömyyksiä.

Itse pullo on erittäin kätevä käyttää, ja siinä on useita hienoja ominaisuuksia, joista voit hyötyä. Siinä on pilli, jonka voi myös irrottaa, jos vauva on valmis juomaan suoraan pullosta. Pillissä on myös älykäs venttiili, joka estää sen vuotamisen.

Pullon muoto on suunniteltu lapsille, ja sen yläosassa on myös helppokäyttöinen kahva, joten lapsen on erittäin käytännöllistä kantaa vesipulloaan mukanaan. Pienestä 140 ml:n pullosta tulee nopeasti melko pieni, mutta sitä voi käyttää noin 6 kuukauden ajan. Jos lapsesi on noin 18 kuukauden ikäinen, on suositeltavaa ostaa sen sijaan suurempi urheilupullo.

Herobility Sport Bottle on saatavilla useissa eri väreissä. Sen muotoilu on yksinkertainen mutta houkutteleva. Jos haluat melko halvan mutta toimivan muovisen vesipullon, tämä on mielenkiintoinen vaihtoehto. Plussaa pullon alla olevasta säiliöstä, joka tekee tuotteesta ainutlaatuisen tarkastelemiemme pullojen joukossa!


Jos haluat ottaa kuumaa juomaa mukaasi, kannattaa hankkia termospullo. Tässä näet parhaat termospullot meidän mielestämme!