Paras vesipyssy 2024: Kesän parhaiden vesiruiskujen testi

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Kuumina kesäpäivinä vesi on parasta mitä on. Veden ruiskuttaminen toisten päälle vesipyssyillä, vesi-ilmapalloilla ja kaikella muulla kuuluu lapsuuteen. Nykyään on olemassa monia erilaisia ​​merkkejä ja malleja. Tässä artikkelissa vertaamme useita kappaleita ja valitsemme parhaan vesipyssyn.

Paras vesipyssy juuri nyt

Älä unohda suojata silmiäsi auringolta, katso meidän suosikki lasten aurinkolaseja!

Mikä vesipyssy on paras testissä?

Mitä tulee vesiaseisiin, on olemassa periaatteessa yksi merkki, joka on hallinnut markkinoita pitkään. Se on Nerf Super Soaker -tuotteineen. Mutta paras vesipyssy tällä hetkellä on:

Markkinoiden tehokkain vesipyssy on SpyraThree! Täysin ainutlaatuinen luomus, joka on akkukäyttöinen ja latautuu ja pumppaa automaattisesti sisäänrakennetun akun avulla. Pakollinen tutustua!

✅ Uusi malli 2023 – Testin parhaat tulokset

Spyra 3 vesipyssy

Tämän kesän suuri uutuus on Nerf Super Soaker RoboBlaster – Automaattinen vettä suihkuttava robotti, joka liitetään puutarhaletkuun. Todella hauskaa puutarhassa!

✅ Hauskoja vaihtoehtoja

Nerf Super Soaker RoboBlaster

Nerf Super Soaker BarracudaTestin paras pienempien ja kevyempien vesiaseiden joukossa. Hauska tupla vesisuihkulla.

✅ Paras pienistä vesipyssyistä

Nerf Super Soaker Barracuda

Erittäin halpa ja erittäin joustava malli on suhteellisen uusi Super Soaker Torrent. Mukava ottaa esiin, kun haluat antaa jollekin yllättävän suihkun nopeasti!

✅ Edullinen ja nopea lataus

Nerf Super Soaker Torrent Vesipistooli

Tutustu uusimpaan kesätrendiin, kelluviin riippumatoihin, joiden kanssa voit maata altaassa!

Lue lisää nähdäksesi kaikki 11 erilaista versiota, joita tarkastelimme tarkemmin.

Kaikki vesipyssyt joita katsoimme tarkemmin

Tässä on lyhyt katsaus 11 erilaisesta vesiaseesta, sinun arsenaaliin tämän kesän kosteisiin leikkeihin.

SpyraTwo – Maailman tehokkain vesipyssy

SpyraTwo maailman paras vesipistooli

Saatavilla vain osoitteessa:

Markkinoilla on vesipyssy, joka todella erottuu joukosta: Spyra. Se alkoi projektina, jossa perustaja Sebastian Walter päätti suunnitella maailman parhaan vesipyssyn. Vuoden 2015 visiosta onnistuneeseen kickstarter-projektiin lanseerattiin ensimmäinen prototyyppi Spyra One 2018. Tänään he ovat julkaisseet päivitetyn mallin, SpyraTwon, joka on lyhyesti sanottuna maailman paras vesipyssy!

Joten mitä eroa näillä ja tavallisilla vesipyssyillä on? Ensinnäkin on Spyra akkukäyttöinen. Se ladataan USB-C-kaapelilla. Se tarjoaa useita ainutlaatuisia ominaisuuksia. Lataat pistoolin upottamalla aseen etuosan veteen, jolloin se täyttyy automaattisesti.

Kun ammut, vesipistooli ampuu pieniä kovia vesilaukauksia, jotka lentävät yllättävän suoraan ja kovasti. Se on vesiammuntakokemus, joka on erilainen kuin mikään muu markkinoilla oleva. Se on naurettavan siisti kokemus, joka tekee vesiaseilla leikkimisestä lapsellisen hauskaa, jopa teini-ikäisille ja aikuisille.

Tosiasija on että Spyra on tarkoitettu ensisijaisesti vanhemmalle kohderyhmälle. Se ei ole pienille lapsille tarkoitettu vesipyssy, eikä myöskään viattomia pieniä sisaruksia tai lemmikkejä saa ampua sillä. Se on kuitenkin erinomainen vesipyssy erilaisiin tarkkuusammuntakilpailuihin. Tai tavallisiin vesisotiin vapaaehtoisten osallistujien välillä, joiden ikä on on asianmukainen.

SpyraTwon lisäksi löytyy myös malli nimeltä SpyraLX. Se on hieman halvempi versio, mutta vaatii manuaalisen liikkeen sen täyttämiseksi laukausten välillä.

SpyraTwo on maailman tehokkain ja paras vesipyssy ja se on todella ainutlaatuinen tuote. Kun olet kokeillut yhtä, on erittäin todennäköistä, että et halua enää palata tavallisiin vesipyssyihin!


Nerf Super Soaker RoboBlaster

Nerf Super Soaker RoboBlaster

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on uutuus Nerfiltä ja heidän Super Soaker -sarjastaan. Roboblaster on sekä vesitykki että maali, johon voit tähdätä muilla vesipyssyilläsi. Käytät sitä liittämällä sen puutarhaletkuun, jolloin voit jatkaa sen käyttämistä niin kauan kuin haluat.

RoboBlasterissa on useita erilaisia ​​peliasetuksia:

  • Robotti vastaan ihminen – jossa kahden pelaajan on voitettava robotti.
  • Joukkue vastaan ​​joukkue – Kahden ihmisen välinen kilpailu siitä, kumpi ampuu maalitaulut alas ensimmäisenä.
  • Ihmistykki – jossa yksi henkilö ohjaa RoboBlasteria ja suihkuttaa vettä muiden päälle.
  • Boss-tila – Yksi henkilö kantaa RoboBlasteria kuin vesikivääriä.

RoboBlaster on todella hauska lisä sinulle, jolla on tai hankit muita Super Soaker tuotteita. Se on tehokas ja ampuu jopa yhdeksään metriin. Mielestämme  Nerf Super Soaker Roboblaster on tämän kesän hauskin uutinen vesipyssymarkkinoilla!


Nerf Super Soaker Floodinator – Vesipyssy suurimmalla vesisäiliöllä

Nerf Super Soaker Floodinator

Tarkista hinta osoitteessa:

Todella tehokas vesipyssy, hyvällä paineella ja todella hyvällä osumatarkkuudella. Super Soaker Floodinator on vankka vesipyssy, joka sopii erinomaisesti noin 6-vuotiaasta eteenpäin.

Yksi asia, joka saattaa yllättää on kuinka kevyt tämä loistava näytelmä on. Se kuitenkin muuttuu, kun täytät sen vedellä, koska siihen mahtuu täydet 2 litraa. Siksi Floodinator on luultavasti hieman liian vaikea käsitellä hyvin nuorille, mutta toimii hyvin kouluikäisille lapsille.

Floodinatoria on helppo käsitellä ja se voidaan purkaa nopeasti pakkauksestaan. Sitten se periaatteessa vain täytetään vedellä ja sen käyttö voidaan aloittaa. Itse aseessa on piippu ja sillä on erittäin hyvä kyky ampua suoraan. Tämä tekee vesipyssyllä tarkka-ampumisesta on hauskaa.

Täyttö tehdään ylhäältä ja se sopii erinomaisesti täytettäväksi keittiön tai vastaavan hanan alla. Lapsen on helppo sekä avata että sulkea luukku, joten iso plussa yksinkertaisuudesta. Suihku laukeaa pumppaavalla liikkeellä kahvan alapuolella. Sinun ei tarvitse siis pumpata painetta ensin, vaan voit ampua suihkun jokaisella pumppauksella.

Valmistajien mukaan sen pitäisi ampua noin 12 metriin, mikä on ehkä hieman liioteltua. Olemme testanneet, mutta päässeet juuri 10 metrin alle. Mikä tietysti on myös oikein kiitettävä matka. Pienellä myötätuulella, se saattaa yltää koko matkan.

Kaiken kaikkiaan on Nerf Super Soaker Floodinator vesipyssy jossa on todella hyvä paine ja mukava ja hallittu suihku. Helppokäyttöinen ja erittäin joustava. Pidämme siitä kovasti ja tämä on ehdottomasti hyvä valinta, jos haluat jotain jykevää jolla leikkiä tänä kesänä.

Kesäleikkien aikana on tärkeää suojautua auringolta. Katso artikkelimme lasten UV-vaatteista.


Nerf Super Soaker Barracuda – Pieni helppokäyttöinen ja paras testissä

Nerf Super Soaker Barracuda

Tarkista hinta osoitteessa:

Kuten Twin Tide, on Super Soaker Barracuda myös varustettu kahdella piipulla. Nämä vesipyssyt ovat melko samanlaisia, mutta niissä on joitain eroja.

Super Soaker Barracuda ampuu kaksi suihkua samanaikaisesti. Kun pumppaat vettä eteenpäin,liikkuvat kahdet piiput eteen- ja taaksepäin vuorotellen, mikä antaa hieman erilaisen efektin kuin Twin Tide, joka ampuu hieman suorempia suihkuja.

Barracuda on uudempi malli kuin Twin Tide. Ne ovat loppujen lopuksi melko samanlaisia, mutta jos haluat hieman terävämmän mallin, niin ehkä Barracuda on parempi valinta. Jos ei muuta, näyttää se mahtavalta, kun se ampuu ulos veden ja piiput liikkuvat edestakaisin.

Super Soaker Barracudaan mahtuu 1 litra vettä ja se ampuu veden ulos pumppausliikkeen avulla aivan kuten useimmat nykyaikaiset vesipyssyt.

Tämä on helppokäyttöinen malli, joka on helppo ottaa mukaan ulos, helppo täyttää ja jossa on juuri sopiva määrä painetta kastaaksesi ystäväsi läheltä. Pidämme Nerf Super Soaker Barracudasta ja suosittelemme sitä, mikäli haluat melko kevyen vesipyssyn edulliseen hintaan.

Vettä rakastavien lasten kannattaa lukea myös artikkelimme, jossa tarkastellaan siistimpiä vesiliukumäkiä kotiin puutarhaan!


Nerf Super Soaker Blaster XP100 – Klassinen vesipyssy pumpulla ja ilmanpaineella

Nerf Super Soaker Blaster XP100

Tarkista hinta osoitteessa:

Kuten tulet huomaamaan, kun asetut vesipyssyjen maailmaan, on että useimmat nykyaikaiset versiot on tehty niin, että pumppaat ja ammut veden ulos välittömästi. Se eroaa siitä, miten Super Soaker toimi monta vuotta sitten. Silloin oli standardi se, että ensin pumppasit painetta ja sitten ammuit vettä liipaisimella.

Nerf Super Soaker Blaster XP100 on siis yksi harvoista tällä hetkellä saatavilla olevista pumpulla ja ilmanpaineella varustetuista versioista. Syy, miksi se katosi, johtuu luultavasti siitä, että sen kaltainen katkeamaton suihku voi olla vaarallinen, jos se ammutaan lähellä sähköpistorasioita ja vastaavia, joten se kannattaa pitää mielessä.

Joka tapauksessa on tällaisella vesipistoolilla hauska ampua. Blaster XP100:ssa on tilava yli 1 litran säiliö ja se ampuu todella pitkälle.

Negatiivisin asia on, että kun paine on pumpattu ja aloitat ampumaan,  vuotaa se hieman piipusta ja sitä on vaikea pysäyttää. Tämä tarkoittaa sitä, että kun olet alkanut ampua vettä, on parasta vain jatkaa. Se ei kuitenkaan ole iso ongelma, mutta se jotenkin tihkuu hieman ulos piipusta.

Meille vanhemmille, jotka muistamme vesipyssyt lapsuudestamme, on tämä pieni hauska nostalgiamatka. Mikäli haluat vaihtoehdon oikealla pumpulla ja paineella, on Nerf Super Soaker Blaster XP100 valittavissa. Onneksi se on todella hauska malli, joka myös toimii todella hyvin.


Nerf Super Soaker Twin Tide

Nerf Super Soaker Twin Tide

Tarkista hinta osoitteessa:

Nimi Twin Tide tulee kaksoissuuttimista, jotka ampuvat vettä samanaikaisesti. Ainutlaatuinen vesipyssy niin sanotusti kaksinkertaisella ilolla.

Tämä vesipyssy on pienempi kuin esimerkiksi Floodinator. Siihen mahtuu noin 1 litra. Tietysti tämä tekee siitä myös hieman kevyemmän, kun se on täynnä, joten pienemmille lapsille tämä voi olla helpommin käsiteltävissä. Twin Tidea suositellaan kuitenkin noin 6-vuotiaasta alkaen.

Kuten muutkin Nerfin vesipyssyt, ampuu tämä vesisuihkua, kun teet pumppausliikettä vesipyssyllä. Se on helppo ja turvallinen tapa ampua vettä.

Tässä pienessä vesipyssyssä on tosiaan todella hyvä paine. On todella miellyttävää nähdä kuinka kaksi erillistä suihkua ampuu samaan aikaan. Twin Tidella on itse asiassa melko helppo tähdätä, varsinkin hieman lyhyemmällä etäisyydellä.

Mikäli haluat hieman pienemmän ja halvemman mallin, on Nerf Super Soaker Twin Tide erinomainen valinta. Se on tarpeeksi hyvä kastamaan sekä vanhemmat että ärsyttävät sisarukset.


Nerf Super Soaker Fortnite TS-R – Paras Fortnite-vesipyssy

Nerf Super Soaker Fortnite TS-R

Tarkista hinta osoitteessa:

Nerf on kehittänyt sarjan vesipyssyjä, jotka jäljittelevät Fortnite-pelin aseita. Olemme kokeilleet joitain niistä ja mielestämme tämä on sarjan paras. Heidän Super Soaker Fortnite TS-R on, kuten saatat arvata, malli pelin Rare Tactical Shotgunista.

Tähän vesipistooliin mahtuu noin 1 litra vettä. Omituista tässä on, että se kestää uskomattoman pitkään, yli 40 pumppauslaukausta, jotka sinulla on aikaa ampua ennen kuin on aika täyttää uudelleen. Tämä tekee siitä erinomaisen vesipyssyn puutarhaan juoksemiseen ja vesisotaan ystävien kanssa. Tai takkuuskivääriksi.

Super Soaker Fortnite TS-R ei kuitenkaan ole paras suihkun pituuden suhteen. Siinä on melko hyvä paine, mutta se ei ole sen paras puoli. Se on ennen kaikkea vesipyssy, joka soveltuu käytettäväksi lyhyemmillä etäisyyksillä.

Vesipyssyn kyljessä lukee Fortnite, joka on suunniteltu muovipyssyn varsinaiseen valuun. Olisi ollut toivottavaa saada se hieman selkeämmällä logolla, kuten joissakin muissa malleissa on, niille, jotka pitävät Fortnite-pelistä. Samalla on itse aseen muoto siisti ja kyseessä on iso ja vankka malli.

Toiminnallisesti on tämä variantti kuitenkin selvästi paras kaikista Fortnite-vesipyssyistä. mikäli etsit sellaista, on Nerf Super Soaker Fortnite TS-R haluamasi!


Nerf Super Soaker Fortnite Water Blaster Pump SG

Nerf Super Soaker Fortnite Water Blaster Pump SG

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on melko hienosti suunniteltu vesipyssy, joka jäljittelee Fortniten Pump Shotgunia. Se ei valitettavasti ole paras vesipyssy puhtaasti toimivuuden suhteen, vaikka pidämmekin sen ulkonäöstä.

Se on melko pieni vesipyssy. Suurin ongelma on mielestämme sen kapasiteetti. Blaster Pump SGhen mahtuu vain hiukan alle puoli litraa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on aikaa pumpata 10 laukausta tai vähemmän ennen kuin on aika täyttää.

Itse suihkun kantama on ok, vaikka se on suunniteltu käytettäväksi melko läheltä. Suihkut ammutaan aivan kuten Nerf Super Soakerin muissa vesipyssyissä pumppaavalla liikkeellä.

Lyhyesti sanottuna tämä on pieni vesipyssy, jolla on melko hauska ulkonäkö. Nerf Super Soaker Fortnite Water Blaster Pump SG on luultavasti enimmäkseen vempain niille, jotka todella pitävät Fortnitesta, mutta kaukana parhaasta kokeilemastamme vesipyssystä.


Nerf Super Soaker Soakzooka

Nerf Super Soaker Soakzooka

Tarkista hinta osoitteessa:

Tässä meillä on melko vankka vesipyssy. Se on suuri ja hieman hankala pitää, mutta siinä on tilava säiliö ja se ampuu mukavan leveän vesisuihkun, joka on täydellinen vesihyökkäyksiin pahaa-aavistamattomia vastustajia vastaan.

Soakzookaan mahtuu noin 1,6 litraa vettä, mikä tietysti tekee siitä melko raskaan ladattuna. Se vaatii myös todellisen otteen kahdella kädellä, jotta sitä voidaan käyttää. Toinen käsi pitää koko laitetta kun taas toinen pumppaa vettä. Pienillä lapsilla on todennäköisesti vaikeuksia tämän aseen kanssa, eivätkä he pysty käyttämään sitä kovin pitkään. Se sopii paremmin yli 10-vuotiaille lapsille tai aikuisille, jotka tarvitsevat vesipyssyn itsepuolustustarkoituksiin.

Se on hyvä vesipyssy ja pidämme todellakin leveästä vesisuihkusta. Soakzookanilla on mahdollista kastaa joku todella hyvin. Mikäli haluat hieman isomman version jonka kanssa vaihdella, on tämä vaihtoehto, mutta mielestämme se on hieman liian vaikea käyttää pidempään. Jopa aikuisenkin käsivarsi väsyy helposti tällä.

Jos etsit hieman suurempaa vesipyssyä, joka pumppaa ulos paljon vettä hyvällä paineella, on Nerf Super Soaker Soakzooka hyvä vaihtoehto. Suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti sen ottamista vain joskus lisävaihtoehtona kehiin, koska sitä on liian vaikea käyttää pidempään.


Wazooka

Wazooka

Tarkista hinta osoitteessa:

Erittäin halpa mutta silti hauska vesipyssy. Wazookasta ainutlaatuisen tekee sen, että sillä ei ole omaa säiliötä, vaan se kytketään tavallisiin PET-pulloihin. Hauska käänne, jonka avulla voit myös valita pullon koon itse. Pienille lapsille tavallinen 50 cl limupullo voi riittää, kun taas isommat lapset voivat käyttää isompia lippaita.

Wazooka ammutaan vetämällä kahvasta itseäsi kohti pumppaavalla liikkeellä. Se on yllättävän tehokas järjestelmä ja se voi suihkuttaa jopa 10 metriin. Ollessaan niin halpa vesipyssy, toimii se todella hyvin hintaan nähden.

Ainoa asia, jota ajattelemme, on kuinka kauan se kestää. Se on erittäin halpa ja yksinkertainen tuote, joten et voi luottaa siihen, että se kestäisi pitkään sillä se ei ole maailman vahvin laite. Mutta se säilyttää todella hyvän laadun hintaansa nähden ja toimii todella hyvin.

Jos haluat todella halvan, mutta erittäin hauskan ja ainutlaatuisen vesipyssyn, voimme todella suositella Wazookaa. Hauska vaihtoehto muille markkinoilla oleville vesipyssyille. Niitä on saatavana useissa eri väreissä. Mikset ostaisi pari kappaletta eri väreissä, jolloin siitä voi tulla joukkuelaji.


Zuru Bunch O Balloons – Nopeasti täytettävät vesi-ilmapallot

Zuru Bunch O Balloons

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on todella älykäs tuote, joka antaa sinulle koko sarjan yli 100 vesi-ilmapalloa, jotka täytetään muutamassa minuutissa. Bunch O Balloons vaatii puutarhaletkun, johon voit liittää vesi-ilmapallotniput.

Yhdestä paketista saat 3 nippua, joissa kussakin 35 kpl vesi-ilmapalloa, eri väreissä. Nerokasta on se, että kun täytät vesiletkulla vesi-ilmapalloja, putoavat ja sitovat ne itsensä kun ne ovat täynnä. 100 vesi-ilmapallon manuaalinen täyttäminen yksi kerrallaan kestäisi jopa tunnin tai enemmän. Mutta Bunch O Balloonin avulla se onnistuu sen sijaan minuuteissa. Pidä ämpäri tai laatikko alla ja kerää kaikki vesi-ilmapallot.

Vesi-ilmapallojen heittoon on myös muutamia erilaisia ​​apuvälineitä, jotka voivat helpottaa niiden käyttöä. Varsinkin lapsille, joilla voi olla vaikeuksia pitää vesi-ilmapalloja kunnolla kädessä tai saada ne lentämään kunnolla,  voi “launcher” tai linko olla hauska lisä. On olemassa muutamia erilaisia ​​paketteja, joissa on tällaisia ​​lisätuotteita.

Koska vesi-ilmapallot voivat tuntua vähän tuhlaukselta eivätkä niin ympäristöystävällisiltä, ​​voi olla mukavaa tietää, että nämä vesi-ilmapallot ovat täysin biohajoavia. Tämä on tärkeä yksityiskohta, jota arvostamme todella. Vesi-ilmapallojen liitososat ovat kierrätettäviä muovilajittelussa. Kaikki tämä on tärkeää, kun tämä on tuote, jota käytetään vain kerran tai pari yksittäistä kertaa.

Vesi-ilmapallot ovat lapsellisen hauskoja, ja ne todella houkuttelevat lapsia. Aikuisena se voi tuntua hieman tylsältä, eikä sellaiselta, mitä haluaa tehdä joka päivä. Mutta yksittäisiin tilaisuuksiin, ehkä lastenjuhliin tai erityiseen vesisotapäivään kesän kuumimpina päivinä, on Bunch O Balloons todella hauska tuote. Mikäli sinulla on puutarhaletku, pitäisi sinun todellakin kokeilla tätä!

Ketkä omistavat Nerf- ja Super Soaker -tuotemerkit?

Nerf ja monet muut lelumerkit ovat suuren amerikkalaisen leluyhtiö Hasbron omistuksessa.


Lue lisää artikkeleita leluista!