Paras vuorellinen sadeasu 2024: Pitää kuivana märkä ja loska säällä

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Täällä Suomessa sää on epäluotettava talvikuukausina. Meillä on yleensä aikaa kokea useita kertoja sekä sadetta, lunta että loskaa. Silloin on hyvä olla lapsille sopivat vaatteet kaikkiin tilanteisiin.

Kun on märkää ja lämpötila on noin 0 asteen tienoilla, vuoratut sadeasut ovat luultavasti paras valinta. Yhdessä lämpimien saappaiden kanssa lapsi voi liikkua ulkona sekä sateessa että loskassa. Tutustu ehdotuksiimme parhaasta vuoratusta sadeasusta, jonka voit ostaa verkosta juuri nyt!

Lapset sadeasujen kanssa seisovat veden altaassa

Mikä on paras vuorattu sadeasu?

Suosikkimme on Didriksons Boardman. Tämä on uskollinen tuote, joka on pitänyt lapset kuivina monta vuotta. Ruotsalainen laatumerkki!

Toinen erittäin hyvä vaihtoehto on Kuling Ottawa. Heidän sadevaatteillaan on mitä kaunein muotoilu, ja ne ovat erittäin suosittuja Pohjoismaissa!

Lopuksi meidän on suositeltava Polarn O Pyretin Stormy-kuoritakkeja! Niiden vesipatsas on 12 000 mm ja ne ovat erittäin kestäviä.

Arvostelut kuudesta eri vuoratusta sadeasusta lapsille

Tässä on tarkempi vertailu kaikista verrattuista sadeasuista.

Katso myös vinkit tavallisiin sadeasuihin ilman vuorta. Pienten lasten sadehaalari on usein suosittu!

Didriksons Boardman Vuorattu Sadeasu

Didriksons Boardman Vuorattu Sadeasu

Katso hinta täältä:

Vesipilariarvo: 8000 mm

Didriksons -brändi tunnetaan korkeasta laadustaan sadeasuissa, sekä sadevaatteissa että saappaissa. Tämä asu on sekä tuuli- että vedenpitävä ja se on valmistettu galloniasta. Se on pehmustettu lämpimällä, pehmeällä ja viihtyisällä fleecevuorella.

Sadeasu on koristeltu heijastimilla sekä vartalossa, käsivarsissa että jaloissa, mikä on erittäin tarpeellista pimeinä syksy- ja talvipäivinä. Takissa on huppu, joka voidaan irrottaa ja säätää tarranauhalla.

Boardman on erittäin laadukas ja kestävä sadevaruste. Polvissa housut ovat erityisen vahvoja kestämään leikkiä ja lujempaa otetta. Saumat on hitsattu pitämään tiiviinä ja antamaan hyvän istuvuuden.

Rakastamme tätä Didriksons -sadeasua ja meillä on erittäin hyvä yleinen kokemus sen käytöstä. Se on ensimmäinen valinta kaikista tarkastelluista sadeasuista! Jos haluat vuoratun sadevarusteen, joka pysyy varmasti kuivana ja on lämmin ja mukava, Didriksons Boardman on yksi ehdottomasti parhaista vaihtoehdoista.


Kuling Ottawa Vuorattu Sadeasu

Ottawa Kierrätetty Sadeasu

Katso hinta täältä:

Vesipilariarvo: 8000 mm

Toinen sadeasujen laatumerkki on Kuling. Heidät tunnetaan muun muassa kestävistä lastenvaatteista, jotka on tehty aktiiviseen leikkiin kaikissa sääolosuhteissa. Tämä Kuling – Ottawan vuorattu sadeasujen sarja on erittäin mukava ja toimiva paketti, jossa on takki ja housut, jotka pitävät tuulen ja sateen poissa.

Nämä sadevaatteet ovat sekä veden- että tuulenpitäviä. Niissä on hitsatut saumat, jotka pitävät saumat tiiviinä, sekä irrotettava huppu, joten voit valita takin huppua tarpeen mukaan. Vetoketjun ulkopuolella on nappeja, jotka sulkeutuvat ja pitävät tiukasti tuulta vastaan, kun sää on tuulinen.

Kuling Ottawa on vuorattu upealla fleece -materiaalilla ja se on erityisen vahva polvien ympärillä aktiiviseen leikkiin kaikissa sääolosuhteissa. Lahkeissa on kumilenkit, jotka on tehty pitämään kestävästä silikonimateriaalista. Sekä housuissa että takissa on heijastinnauhat näkyvyyden parantamiseksi.

Housut laitetaan tarranauhalla olkapäiden ympärille. Niissä on myös vetoketju edessä, mikä helpottaa vaatteiden riisumista ja pukemista. Koko sadesuoja voidaan pestä koneessa 40 asteessa ja se on erittäin helppo huoltaa.

Kaiken kaikkiaan Kuling Ottawan vuorattu sadesuoja on erittäin hyvä ja kestävä vaihtoehto. Nämä ovat vaatteita, jotka on tehty kestämään sekä sään että aktiiviset lasten pelit. Pidämme todella tästä vuoratusta sadeasusta ja voimme ehdottomasti suositella sitä, jos haluat jotain kovaa ja kestävää!


Didriksons Rainman Vuorattu Sadeasu

Didriksons Rainman Vuorattu Sadeasu

Katso hinta täältä:

Vesipilariarvo: 8000 mm

Tässä meillä on toinen todella hyvä sadeasu Didriksonsilta. Se on gallona -sarja, jonka hyvä vedenpitävyys on 8000 mm ja pehmeä ja hieno vuori polyesteristä. Tämän sadeasun suuri etu on, että se istuu melko lähellä vartaloa ja siinä on helppo liikkua, mikä sopii erinomaisesti lapsille, jotka leikkivät ja liikkuvat sateen aikana.

Didriksons Rainman -vuorattu sadeasua on saatavilla monessa koossa noin 1 -vuotiaille ja 10 -vuotiaille lapsille. Lisäksi se on todella mukava ja saatavilla useissa väreissä.

Sadeasun housut nousevat korkealle ja niitä pidetään hakasilla, joiden kokoa voidaan tietysti säätää. Lahkeiden alaosassa on käytännölliset kumilenkit, jotka pitävät housut paikallaan saappaiden ympärillä.

Tämä on erittäin korkealaatuinen sadeasu, joka on selvästi luokassaan Didriksonin Boardmanin kanssa. Heijastavat yksityiskohdat ovat takana, hihoissa ja jaloissa. Kaiken kaikkiaan tämä on todella hyvä sarja käytettäväksi, kun syksy on kylmä ja talvi alkaa lähestyä. Se on lämmin, tuulenpitävä ja pitää lämmön erittäin hyvin sisällä pitäen lapsi kuivana.

Arvostamme todella Didriksonin sadeasuja ja heidän Rainman -vuoratut sadeasut ovat selvästi todella hyvä vaihtoehto, jota arvostamme suuresti!


Nordbjørn Skagen Vuorattu Sadeasu

Nordbjørn Skagen Vuorattu Sadeasu

Katso hinta täältä:

Vesipilariarvo: 8000 mm

Tämä Nordbjørnin sadeasu on toinen erittäin edullinen ja toimiva vaihtoehto. Sitä on saatavilla monessa ihanassa väreissä ja se on erittäin käytännöllinen vaate päiviin, kun on märkää ja kylmää.

Takissa on fleecevuori, joka tekee siitä lämpimän ja mukavan. Siinä on kaikki vakiovarusteet, joita voit odottaa hyvältä sadeasulta lapsille, kuten heijastimet, irrotettava huppu, joustavat hihat ja paljon muuta.

Housut pysyvät ylhäällä olkaimien avulla, jotka voidaan tietysti säätää lapsen pituuden mukaan. Lahkeissa on käytännölliset kuminauhalenkit, jotta housut pitävät tiukasti kengän ja lahkeen yhdessä.

Koko Skagen Sadeasu on valmistettu kestävästä materiaalista, joka on suunniteltu kestämään kaikki mahdolliset syksy- ja talvileikit sekä pitämään sen tiiviinä säällä kuin säällä.

Jos etsit halpaa, mutta mukavaa ja hyödyllistä sadeasua, joka sopii sekä pienille että hieman vanhemmille lapsille, tämä on ehdottomasti vaihtoehto, joka kannattaa harkita. Pidämme Nordbjørnin sadeasuista ja olemme todella tyytyväisiä tuotteeseen. Suuri plussa on koska sitä on saatavilla useissa väreissä ja kuvioissa!


Petite Chérie Atelier Amira Vuorellinen Sadeasu

Petite Chérie Atelier Amira Vuorellinen Sadeasu

Katso hinta täältä:

Vesipilariarvo: 8000 mm

Tämä Petite Chérien sadeasu on edullinen, söpö ja toimiva. Sitä on saatavilla useissa eri väreissä ja kuvioissa ja se on erittäin korkealaatuinen.

Housuissa ja takissa on pehmeä ja kutsuva vuori polyesterifleece materiaalista. Se antaa sadeasulle lämpimän ja mukavan tunteen ja toimii hyvin sekä sateisena että loskasäällä. Älykkäät heijastavat yksityiskohdat jaloissa, käsivarsissa ja kehon ympärillä lisäävät näkyvyyttä ja turvallisuutta liikenteen lähellä.

Vaatteet istuvat hyvin ja niissä on hitsatut hihat ja jalat hyvän istuvuuden ja tiiviyden takaamiseksi. Takissa on vetoketju, ja se voidaan myös sulkea ja pitää tiukasti kiinni ulkopuolisilla nappeilla. Housut pidetään paikallaan olkaimilla ja kumilenkeillä lahkeissa.

Petite Chérie Atelier Amira on erittäin makea vaihtoehto, ja arvostamme todella näiden sadeasujen suunnittelua. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja katso, kiinnostaisiko jokin niistä sinua ja lastasi. Voimme todella suositella näitä vaatteita ja suuri plussa on ehdottomasti hinta. Täydellinen valinta sinulle, joka haluat edullisen ja toimivan vaihtoehdon lasten vuorellisille sadeasulle!


Lindberg Halmstad Vuorellinen Sadeasu

Lindberg Halmstad Vuorellinen Sadeasu

Katso hinta täältä:

Vesipilariarvo: 8000 mm.

Ruotsalainen Lindberg -brändi on suosittu laadukkaista vaatteistaan, etenkin sade- ja päällysvaatteistaan talvikaudella. Nämä vuoratut vaatteet on suunniteltu Ruotsin ilmastoa huomioon ottaen ja ne sopivat hyvin sekä märälle että kylmälle säälle.

Tämä vuorattu sadeasu on erittäin toimiva ja hyvin suunniteltu suojaamaan lasta säältä kuin säältä. Hihoissa ja jaloissa on hyvin hitsatut saumat, jotka pitävät tiukasti tiiviinä ja saavat vaatteet istumaan hyvin. Huppu on irrotettava ja vaatteen ympärillä on useita hyviä heijastimia, jotka näkyvät selvästi pimeässä.

Arvostamme Halmstadin sadeasujen söpöä muotoilua ja suuri plussa on koska sitä on saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa. Siinä on erittäin söpö kuvio, jossa on karhuja ja metsäteema.

Housujen mukana tulee fleece -materiaalista valmistettu liivi, joka voidaan säätää myös olkapäistä sopimaan hyvin lapsen vartalotyypistä ja pituudesta riippumatta. Vyötäröllä on kuminauha, joka tekee housuista mukavat, ja lahkeissa on käytännölliset kuminauhat, jotka pitävät sadehousut paikallaan saappaiden päällä.

Kaiken kaikkiaan Lindberg Halmstadin vuorattu sadeasu on erittäin mukava valinta. Se on söpö ja tietysti myös erittäin käytännöllinen. Lindberg valmistaa erittäin korkealaatuisia vaatteita, ja epäilemättä tämä on todella hyvä sadevaruste lapsille. Erinomainen valinta, jos haluat mukavan ja hyvin suunnitellun vuoratun sadeasun!


Kysymyksiä ja vastauksia vuoratuista sadeasuista

Tässä on vastauksia joihinkin yleisiin kysymyksiin, joita kuluttajat usein kysyvät itseltään, kun he harkitsevat vuorattua sadeasua.

Voiko vuorattuja sadeasuja käyttää talvella?

Kyllä. Vuoratut sadeasut sopivat hieman leutoihin talvipäiviin. Kun lämpötila on noin nolla asteen paikkeilla, vuorattu sadeasu on luultavasti paras vaate, jota lapsi voi käyttää. Kuitenkin, jos on todella kylmää ja vain lunta ja jäätä, on parempi käyttää todellisia talvivaatteita, kuten haalaria tai toppahousuja.

Milloin lasten tulisi käyttää vuorattuja sadeasuja?

Talvella vuoratut sadeasut istuvat täydellisesti. Varsinkin jos on luvattu märkää tai sadetta. Sinun tulisi pitää mielessä, että lapsi voi hikoilla vuoratuissa gallonavaatteissa, jos se on liikaa plusasteita, koska nämä vaatteet hengittävät huonommin kuin esimerkiksi ohuemmat päällysvaatteet, kuten kuoritakit. Mutta useimpina syksyn päivinä ja talvipäivinä, joissa on hieman märkää tai loskaa, vuorattu sadesuoja yhdessä parin vuorattujen kumisaappaiden kanssa on ehdottomasti paras valinta.

Mikä on paras vuorattu sadeasu?

Ehdoton suosikkimme, jota testasimme, on Didriksons Boardman Vuorattu Sadeasu.

Suosittelemme kuitenkin kaikkia 6 tuotetta, jotka olemme sisällyttäneet tähän artikkeliin. Jotkut ovat hieman halvempia, ja se on tietysti myös makuasia ulkonäön suhteen. Tutustu oppaaseemme ja katso, mikä vuorattu sadeasu sopii sinulle parhaiten!

Pitäisikö vuorattuja sadevaatteita käyttää vai ei?

On eri mielipiteitä siitä, mitkä sadeasut ovat parhaita ja mitä lasten tulisi käyttää märän ja kylmänä säänä. Kokemuksemme perusteella luja mielipiteemme on, että vuoratut sadeasut ovat ehdottomasti parhaita, kun on kylmä, esimerkiksi pari plusastetta, ja kun ulkona on märkää. Jotkut talvet ovat suurin osa päivistä tällä tavalla riippuen siitä, missä maassa asut.

On kuitenkin mahdollista käyttää vuoraamatonta ja sen lisäksi sen alla pitää paksuja vaatteita, joita jotkut pitävät parempana. Se on vähän makuasia. Vuoren haittana on, että ne kuumenevat liikaa ja lapsi voi hikoilla, jos on liian kuuma. Vaihtoehto, joka yleensä toimii hyvin, jos sää on hieman lämpimämpi, on käyttää vain vuorattuja gallonahousuja ja paksu villapaita yläosassa. Sitten vesialtaita voidaan tutkia ilman, että lapsi jäätyy.

Loppujen lopuksi se on mieltymyskysymys, ja jos talous sallii, saattaa olla järkevää olla sekä vuorattu että vuoreton ja kunnon talvivaatteet, kun on sen aika. Joka tapauksessa johtopäätöksemme on, että vuoratut sadeasut ovat erittäin käytännöllisiä ja niitä käytetään laajalti tyypillisessä suomessa säässä talven aikana ja pitkälle kevääseen.