Parhaat äitiysleggingsit 2024: Mukavat leggingsit ja trikoot raskauden aikana

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Raskaus tuo mukanaan haasteensa. Muun muassa monet aiemmin yksinkertaiset asiat uuvuttavat ja vaivaavat kehon muuttuessa. Sama koskee yleisesti vaatteita ja housuja erityisesti, mukavilta tuntuvia vaatteita voi olla erittäin vaikea löytää.

Raskaana oleva nainen harmaat leggingsit venyttää lattialla

Monet odottavat naiset viettävät lähes kaiken aikansa leggingseissä. Ne tarjoavat tukea ja ovat pehmeitä ja mukavia ilman tarpeettomia saumoja tai nappeja. Tässä ovat suosikkimme markkinoiden parhaiden leggingsien joukosta raskaana oleville naisille!

Mitkä äitiysleggingsit ovat testeissä parhaat?

Lindexin MOM-sarja on fantastinen, kun kyse on tämän tyyppisistä äitiysvaatteista. Pidämme sekä heidän treenitrikoista ​​että klassisista leggingseistaan. Katso myös MOM Puntoleggingsit, jotka ovat sekä kauniita että uskomattoman mukavia!

Toinen erittäin suosittu vaihtoehto on Boob Once-On-Never-Off leggingsit. Todella mukavat ja saatavilla monessa koossa ja useassa värissä!

Lopuksi haluamme suositella näitä Milkerin mustia äitiysleggingsejä. Ne on valmistettu 75% bambumateriaalista. Tämä tekee niistä sekä erittäin mukavia samalla ollen ympäristöystävällisempi valinta!

Katso lisää ehdotuksia alempana artikkelista.


Katso myös vinkit äitiyssukkahousuista!

Katsaus moniin erilaisiin äitiysleggingseihin

Niille, jotka alkavat etsiä leggingsejä ja trikoita raskaana oleville naisille, voi olla vaikea tietää, mitä valita. Markkinoilla on hyvin paljon malleja, ja eri vaihtoehtojen eroavaisuuksien tunteminen voi olla aikaa vievä prosessi.

Alla olevassa oppaassa olemme siksi ottaneet esille todella hyviä vaihtoehtoja äitiysleggingsien suhteen ja toivomme, että voisit sieltä löytää itsellesi sopivat.

Niille, jotka haluavat entistä enemmän tukea lantiolle ja alaselälle, on yleistä hankkia tukivyö raskauden ajaksi. Sinulle joka et vielä ole raskaana voi olla viisasta ostaa yksi tai useampi raskaustesti.

Lindex MOM Saumattomat treenitrikoot

Lindex MOM Saumattomat treenitrikoot

Tarkista hinta osoitteessa:

Nämä ovat todella mukavat treenitrikoot, jotka pitävät olosi mukavana myös vatsasi kasvaessa. Mallissa on niin sanottu saumaton muotoilu, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan venyttää paljon ja mukauttaa muuttuvaan kehoon.

Ne on myös valmistettu erittäin pehmeästä polyamidin ja elastaanin sekoituksesta. Tuote on helppo pestä koneessa 40 asteessa, mikä on tietysti plussaa. Lisäksi siinä on leveä resori vatsan kohdalla, mikä antaa sille lisätilaa.

Tämän lisäksi nämä valmistetaan myös osittain kierrätysmateriaalista. Kestävä valinta toisin sanoen, joka tulee myös uskomattoman hyvään hintaan ollen yksi tämän oppaan halvemmista tuotteista. Lisäksi useimmat ihmiset ovat luultavasti samaa mieltä siitä, että nämä trikoot tummanvioletti värillään ovat todella tyylikkäitä.


Lindex MOM Semi shine sukkahousut 120 denier

Lindex MOM Semi shine sukkahousut 120 denier

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on enemmän sukkahousu, joka on sovitettu kaikille odottaville äideille, joilla on kasvava vatsa. Siinä on vahvistettu paneeli edessä, joka tekee siitä erityisen mukavan ja sopii useimmille raskaana oleville naisille erittäin hyvin. Vaate on myös ilman haaravahviketta, mikä tekee siitä erityisen mukavan.

Myös tämä vaate on valmistettu pääasiassa pehmeästä polyamidista. Sukkahousuissa on myös vahvistettu varpaankärki, mikä johtaa siihen, että ne kestävät entistä paremmin ja pidempään.

Yksi asia, joka voidaan mainita tästä mallista, on se, että niissä on hieman kiiltävä pinta. Jos tämä on suunnitteluvalinta, josta et ole kiinnostunut, kannattaa sinun ehkä etsiä toinen tuote. Sukkahousut ovat edullisia, vaikkakin markkinoilla on halvempia malleja.


Lindex MOM leggingsit

Lindex MOM leggingsit

Tarkista hinta osoitteessa:

Tästä tulee todella hyvät leggingsit, joita voidaan pitää hieman eksklusiivisempana varianttina ja hieman kalliimpana sijoituskohteena. Tämä malli on nimitäin lähes kokonaan valmistettu puuvillasta, mikä tekee siitä pehmeän ja joustavan vaihtoehdon. Iso plussa on myös se, että tämä puuvilla on luomulaatuista, joka tekee sen, että voit tehdä tietoisemman ja kestävämmän valinnan.

Mustaa väriä voidaan pitää melko neutraalina joten nämä ovat leggingsit, jotka sopivat suurimmalle osalle ihmisistä. Leveällä resorilla edessä, ovat ne erityisesti mukautettu sopimaan kasvavalle vatsalle.

Kuten sanottu aikaisemmin, on tämä hieman kalliimpi tuote ja se maksaa noin kaksi kertaa enemmään kuin hieman halvemmat mallit. Mutta jos etsit todella pehmeitä ja joustavia leggingsejä, kannattaa selvästi käyttää hieman enemmän rahaa saadaksesi todella hyvän tuotteen.


Lindex MOM Resori leggingsit

Lindex MOM Resori leggingsit

Tarkista hinta osoitteessa:

Niille teistä, jotka etsivät tyylikkäitä resorileggingsejä, voi tämä olla todella hyvä vaihtoehto. Mallissa on ylimääräinen paneeli edessä, joka antaa runsaasti tilaa raskaana olevan vatsalle. Toinen suuri plussa tässä mallissa, jota monet muut tuotteet eivät voi tarjota, on se, että sitä on saatavana useissa eri väreissä. Voit siis valita mallin, joka on mielestäsi kaunein.

Haittapuolena on mahdollisesti se, että tuote on valmistettu polyesteristä, mikä ei aina ole mukavin vaihtoehto. Jos haluat mieluummin leggingsit, jotka on valmistettu hieman pehmeämmästä materiaalista, kuten puuvillasta, kannattaa sinu ehkä harkita muita vaihtoehtoja.

Hinta näissä on hieman korkeampi kuin monissa muissa vaihtoehdoissa. Mutta sikäli ne tuntuvat myös hieman tukevimmilta ja voivat olla täydellinen vaihtoehto sinulle, joka haluat todella tyylikkään äitiysvaatteen, joka on myös mukava.


Lindex MOM Puntoleggingsit

Lindex MOM Puntoleggingsit

Tarkista hinta osoitteessa:

Jos olet valmis investoimaan hieman enemmän todella hyviin leggingseihin raskaana ollessasi,  voi tämä olla sinulle sopiva vaihtoehto. Tämä malli on valmistettu erityisestä eksklusiivisesta kankaasta, mikä tekee sen, että se eroaa melko paljon muista tuotteista.

Leggingsit yksinkertaisesti tehty niin sanotusta Punto-kankaasta. Tämä on erityisellä tavalla neulottua kangasta, joka on erityisen pehmeää ja joustavaa antaen samalla hyvän tuen. Tämä tekee tuotteesta uskomattoman mukavan ja toivottavasti tekee raskaana olemisesta hieman helpompaa ja mukavampaa.

Mutta kuten mainitsimme, on sinun myös oltava valmis maksamaan kaikesta. Tämä on yksi tämän oppaan kalleimmista tuotteista ja se maksaa enemmän kuin useimmat muut tuotteet. Jos haluat todella hyvät ja mukavat leggingsit, on tämä malli, joka voi ehdottomasti olla rahan arvoinen.


Milker Black raskausleggingsit kestävästi tuotetusta bambusta

Milker Black raskausleggingsit kestävästi tuotetusta bambusta

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on todella hyvä tuote, joka sopii erityisesti niille, jotka haluavat tehdä kestävän valinnan laadusta tinkimättä. Malli on nimittäin valmistettu ekologisesti kasvatetusta bambusta. Tämä tarkoittaa, että sitä voidaan pitää hieman älykkäämpänä ja kestävämpänä valintana.

Bambu ei ehkä kuulosta mukavimmalta materiaalilta pukea päälleen, mutta tosiasia on, että tämä on todella pehmeä ja joustava kangas. Näissä leggingseissä on myös huolehdittu siitä, että ne sopivat raskaana olevan vatsalle,  auttaen tukemaan ja pitämään vatsaa ylhäällä.

Toinen tämän tuotteen suuri etu on, että sitä voidaan hyvin käyttää myös raskauden jälkeen. Se tukee vatsaa hyvin ja auttaa pitämään sen paikoillaan.

Hinnaltaan tämä kuuluu kalliimpien malleihin, vaikkakin sillä on hieman matkaa kalleimpiin asti. Hyvä ja kestävä vaihtoehto niille, jotka etsivät hieman kestävämpiä, mutta silti todella mukavia leggingsejä.


Boob Once-On-Never-Off Leggings

Boob Once-On-Never-Off Leggings

Tarkista hinta osoitteessa:

Tässä meillä on malli, joka on todella pehmeä ja joustava. Tämä on myös tuote, jossa on panostettu paljon laatuun ja on huolella valmistettu malli, joka kestää pitkään. Muut variantit voivat joskus menettää istuvuuden ja muotoilun hetken päästä, mutta näissä voit olla varma siitä, että voit käyttää niitä pitkään.

Mallissa on pehmeä resori, joka kiristetään vatsan yli. Tämä resori voidaan myös taittaa alas, kun sitä ei enää tarvita, mikä tarkoittaa, että näitä leggingsejä voidaan käyttää sekä raskauden aikana että sen jälkeen.

Mitä tulee hintaan, on tämä hieman kalliimpi tuote. Jos aiot ostaa useita samantyyppisiä leggingsejä, jotta sinulla olisi niitä varastossa kotona, voi olla kallista tilata vain tämän mallin leggingsejä. Mutta korkean laadun vuoksi uskomme ehdottomasti, että nämä leggingsit voivat olla rahan arvoisia.


Boob Soft Support Leggingsit

Boob Soft Support Leggingsit

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on malli, joka on kehitetty erityisesti sinulle, joka on juuri synnyttänyt ja sopii erityisen hyvin treenaamiseen. Leggingsit on valmistettu materiaalista, joka siirtää kosteutta pois, kuivuu nopeasti ja kestää hyvin. Täydellinen valinta niille, jotka haluavat aloittaa treenaamisen raskauden jälkeen.

Tämä malli tarjoaa myös lisätukea sitä tarvitseville kehon osille. Niissä on korkea vyötärö, mikä tarkoittaa, että ne istuvat erityisen hyvin ja tukevat vatsaa raskauden jälkeen. Lisäksi ne ovat todella hyvän näköisiä.

Tätäkin on pidettävä hieman kalliimpina ja eksklusiivisempana mallina, joka ei ehkä ole optimaalinen valinta sinulle, joka tekee ostoksia pienellä budjetilla. Mutta jos haluat todella hyvät trikoot  treenaamiseen raskauden jälkeen, voimme lämpimästi suositella tätä mallia.


Carriwell Äitiysleggingsit

Carriwell Äitiysleggingsit

Tarkista hinta osoitteessa:

Raskaana tarvitset usein lisätukea ja vaatteita, jotka tukevat hyvin esimerkiksi selkää ja vartaloa, koska ne joutuvat vetämään melko kovaa kuormaa prosessin aikana. Tämä malli on suunniteltu erityisesti selän, lantion ja vatsan keventämiseen. Erittäin hyvä sijoitus, joka voi itse asiassa tehdä raskaudesta hieman helpompaa.

Yleisesti on näissä on investoitu mukavuuteen ja tuotettu tuote, joka on mahdollisimman mukava päällä. Materiaali on joustavaa ja todella pehmeää. Lisäksi ne hengittävät, mikä on iso plussa, joka tekee leggingseistä mukavammat käyttää.

Ne tulevat myös hyvään hintaan ja sijoittuvat jonnekin hieman kalliimman ja halvimman mallin väliin. Nämä ovat yksi ehdottomista suosikkituotteistamme tässä oppaassa ja ovat leggingsit, jotka voivat todella auttaa raskaudessasi.


Cache Coeur WOMA Saumattomat Äitiysleggingsit

Cache Coeur WOMA Saumattomat Äitiysleggingsit

Tarkista hinta osoitteessa:

Tässä on yksi tämän oppaan hienoimmista vaihtoehdoista. Näitä leggingsejä on saatavana kahdessa eri värissä, joista varsinkin harmaat hieman tummemmilla raidoilla ovat jotain ylimääräistä ja todella tyylikästä. Jos estetiikka on sinulle tärkeää ostaessasi raskauslegginsejä, voimme suositella tätä tuotetta.

Tämä tuote on myös kehitetty niin, että se tarjoaa parhaan mahdollisen tuen selälle. Tällä tavoin se voi toimia helpotuksena ja varmistaa, ettei raskasta vatsasta ole yhtä raskas kantaa.

Tämä tuote voidaan laskea hieman kalliimpien mallien joukkoon. Mutta jos haluat todella kauniit leggingsit raskauden aikana, voi tällainen vaihtoehto olla muutaman ylimääräisen euron arvoinen.


Eroavatko äitiysleggingsit tavallisista leggingseistä?

Monet saattavat ihmetellä, mitä eroa äitiysleggingsien ja tavallisten leggingsien välillä on, ja onko niissä todellakin mitään eroa. Lyhyt vastaus on, että äitiysleggingsit on yksinkertaisesti suunniteltu sopimaan parhaiten raskaana olevalle naiselle.

Useimmiten niissä on siksi korkea vyötärö, joka on suuri ja mukautettu raskaana olevan vatsan mukaan. Tämä auttaa enimmäkseen tukemaan ja jossain määrin kantamaan vatsaa, jotta alueiden, kuten selän, ei tarvitsisi kantaa yhtä suurta kuormaa.

Tämän lisäksi leggingsit valmistetaan pääosin todella pehmeästä materiaalista. Tämän ansiosta ne voivat mukautua kehon ja vatsan mukaan sen muuttuessa ja kasvaessa. Pehmeä materiaali tekee niistä myös erittäin mukavia käyttää, mikä on tärkeää useimmille raskaana oleville naisille.

Monet valmistajat valmistavat myös malleja, jotka hengittävät kunnolla. Tämä tehdään osittain siksi, ettei leggingseissä tule liian kuuma kun niitä käytetään koko päivän liikkuessa, mutta myös siksi, että raskaana olevan naisen iho on suojattuna, mikäli legginsejä käytetään paljon.

Mitä eroa on leggingsien ja trikoiden välillä?

Mitä tulee vaatteisiin liittyviin käsitteisiin, syntyy usein väärinkäsityksiä ja erilaisia ​​käsitteitä heitetään oikealle ja vasemmalle ilman varsinaista aavistustakaan. Se, mitä leggingseillä tai trikoilla todella tarkoitetaan, voi siksi erotan hieman henkilöstä toiseen tai jopa myymälästä toiseen.

Yleinen ero, jota yleensä tehdään ja joka koskee useimpia jälleenmyyjiä, on se, että leggingsit ovat hieman paksumpia ja kestävämpiä. Trikoot ovat usein ohuita ja suunniteltu urheiluun tai treenaamiseen, vaikka niitä tietysti voi käyttää myös muihin tarkoituksiin.

Toinen ero on, että trikoita on saatavana sekä naisille että miehille suunniteltuina. Mitä tulee leggingseihin,  käytetään tätä termiä ensisijaisesti naisille suunnatuista vaatteista.

Mitä eroa on leggingsien ja sukkahousujen välillä?

Kuten sanottu, ovat leggingsit hieman paksumpi sukkahousutyyppi, jota voidaan pitää hieman kestävämpinä. Tärkeä ero tässä on se, että sukkahousuissa on usein varvas, mikä tarkoittaa, että ne vedetään koko säären ja jalkaterän yli, kun taas leggingsit päätyvät enimmäkseen nilkkaan.

Toinen tärkeä ero on, että sukkahousut ovat paljon joustavammat ja usein ohuemmat, kun ne ovat päällä. Ne ovat myös melko läpinäkyviä, jonka vuoksi niitä käytetään ensisijaisesti muiden vaatteiden, kuten hameiden tai mekkojen, kanssa.

Mistä materiaalista leggingsit yleensä valmistetaan?

Se, mistä materiaalista leggingsit ovat valmistettu, voi vaihdella melko paljon malleittain. Usein käytetään muovipohjaista materiaalia, kuten polyesteriä. Kuten yllä olevasta oppaasta näet, on esimerkkejä myös muista materiaaleista, kuten puuvillasta. Nämä tuotteet ovat usein hieman kalliimpia ja niitä tulee pitää hieman eksklusiivisempana.

Asia, jonka olet saattanut nähdä yllä, on, että on myös olemassa bambusta valmistettuja leggingsejä. Tämä on jännittävä ja monella tapaa kestävä materiaalivalinta.

Mainitsemisen arvoista on, että materiaalin valinta ei ole ainoa asia, joka vaikuttaa siihen, miten kangas koetaan. Se, miten kyseinen kangas on ommeltu, vaikuttaa myös melkoisesti. On tärkeää kiinnittää huomioita siihen, että leggingsit hengittävät ja että materiaali on pehmeää ja joustavaa.

Toivomme, että näistä vinkeistä on ollut hyötyä. Toivomme myös, että yllä oleva opas voi auttaa sinua löytämään leggings mallin, joka tekee raskaudestasi hieman mukavampaa!


Täältä löydät lisää vinkkejä äitiysvaatteisiin!