Parhaat äitiyssukkahousut 2024: Mukavat sukkahousut koko raskauden ajan

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

Sukkahousujen tai leggingsien käyttö raskauden aikana on uskomattoman suosittua. Ne saavat kehon tuntumaan joustavalta ja tarjoavat samalla tukea siellä, missä sitä eniten tarvitaan. Voit käyttää niitä kotona, housujen, hameen tai mekon alla. Muutama pari on aina hyvä idea löytyä kotoa. Tässä on joitain suosikeistamme, parhaiden äitiyssukkahousujen joukossa tällä hetkellä!

Naisten käsivarsi, josta roikkuu alaspäin monia erilaisia sukkahousuja

Mitkä äitiyssukkahousut ovat testin parhaat?

Pidämme todella Milkerin mustista sukkahousuista. Erittäin mukava ja hyvä istuvuus, erinomaiselta äitiysvaatemerkiltä.

Milker mustat äitiyssukkahousut raskaana oleville naisille

Tarkista hinta osoitteessa:


Sitten on tietysti korostettava Lindexin MOM-sarjan sukkahousuja. Niillä on monia erilaisia ​​​​lajikkeita, 20-120 denieriä, sekä joitain muita ainutlaatuisia malleja. Edullisia ja laadukkaita!

Lindex MOM palmikkosukkahousut lyocell-sekoitetta

Tarkista hinta osoitteessa:


Lopuksi voimme suositella Boobsin äitiysukkahousuja. Niillä on muutamaa eri sorttia ja ne ovat täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja laatua!

Boob Curve Tyköistuvat Sukkahousut

Tarkista hinta osoitteessa:


Katso lisää vinkkejä alempana artikkelista tai tutustu äitiysvaateoppaaseemme!

Useita erilaisia ​​äitiyssukkahousuja verrattuna

Tässä on täydellinen luettelo äitiyssukkahousuista, joita tarkastelimme lähempää. Olemme sisällyttäneet variantteja useista eri liikkeistä ja merkeistä, useissa eri hintaluokissa.


Milker mustat äitiyssukkahousut raskaana oleville naisille

Milker mustat äitiyssukkahousut raskaana oleville naisille

Tarkista hinta osoitteessa:

Nämä sukkahousut on suunniteltu sopimaan koko raskauden ajan. Milker mustat äitiyssukkahousut on valmistettu 50 % merinovillasta yhdessä elastisen polyamidin ja elastaanin kanssa, mikä tekee raskaana olevien naisten sukkahousuista sekä lämpimät että joustavat.

Vatsaa peittävän korkean vyötärön ansiosta vartalolla on tilaa kasvaa. Tuote soveltuu hyvin raskaana olevalle vartalolle, koska Milker on varmistanut, että voit valita normaalikokosi myös raskaana. Istuvuus on normaali, mutta sukkahousujen materiaali voidaan kokea läpinäkyväksi.

Milker on tanskalainen verkkosivusto, joka valmistaa imetykseen ja raskauteen soveltuvia vaatteita. Heidän tavoitteenaan on luoda tuotteita, jotka ovat käytännöllisiä ja toimivia.

Milker myy tuotteitaan pääasiassa Euroopassa, mutta sitä löytyy myös Kiinasta, Yhdysvalloista ja Australiasta. Suuri osa heidän kokoelmastaan ​​on valmistettu sertifioidusta luomupuuvillasta ja siksi niitä kutsutaan nimellä Milker Organic.


Lindex MOM tukisukkahousut 40 denieriä

Lindex MOM tukisukkahousut 40 denieriä

Tarkista hinta osoitteessa:

Lindex MOM ovat mukavat tukisukkahousut, joissa on medium kompressio ja erikoisneulonta, joka edistää sen joustavuutta ja tukea kasvavalle vatsalle. Siinä on ylimääräinen tila edessä, mikä tekee vatsalle erityisen mukavaa kasvaa raskauden aikana.

Lindex MOM -tukisukkahousuissa on keskitasoinen tuki, jotta ne eivät painaisi vatsaa liian lujasti, mutta pysyvät samalla ylhäällä päivän aikana.

Sukkahousujen pinta on heikosti kiiltävä ja käytössä suhteellisen läpinäkyvä. Niissä on ommeltu vahvistettu kärki varpaille jotta ne eivät rikkoudu nopeasti.

Lindex MOM tukisukkahousuissa on 40 denieriä ja ne on valmistettu elastisesta polyamidista ja elastaanista. Tuote tulee pestä koneessa 40 asteessa hellävaraisessa pesussa.

Lindex on yksi Euroopan suurimmista muotiyrityksistä, jolla on yli 400 myymälää. Heillä ei ole erityistä kohderyhmää, vaan ne keskittyvät kohtuuhintaisten vaatteiden ja tuotteiden luomiseen. Niiden valikoima koostuu useista eri konsepteista naisten, lasten, alusvaatteiden ja kosmetiikkaan liittyen.


Lindex MOM palmikkosukkahousut lyocell-sekoitetta

Lindex MOM palmikkosukkahousut lyocell-sekoitetta

Tarkista hinta osoitteessa:

Lindexin kaapelineulotut sukkahousut ovat mukavia ja tyylikkäitä, ja niissä on kokonaisvaltainen ilme. Mallissa on lisätilaa kasvavalle vatsalle, mikä mahdollistaa sen pitkän käytön raskauden aikana.

MOM-kaapelineulotut sukkahousut on valmistettu osittain TENCEL TM -lyocellista, joka on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä ja on valmistettu pienemmillä ympäristövaikutuksilla.

Tuotanto tapahtuu suljetussa kierrossa, mikä estää kemikaalien karkaamisen ja voidaan siten käyttää uudelleen. Lyocellin lisäksi tuote on valmistettu polyamidista ja elastaanista.

Lindexin sukkahousut ovat täysin peittävät ja mukautettu raskaana olevan vatsalle, ja niissä on lisäkangas ja joustavuus edessä. Vyötäröllä on resori ja mallia on saatavana kahdessa värissä. Musta on saatavana sekä myymälästä että verkosta, kun taas puuterioranssi versio on saatavana vain verkossa. Tuote voidaan pestä koneessa, jos vesi on 40 astetta ja kone on asetettu hellävaraiseen pesuun.


Lindex Puolikiiltävät MOM-sukkahousut joissa keskivahva tuki 20 denieriä

Lindex Puolikiiltävät MOM-sukkahousut joissa keskivahva tuki 20 denieriä

Tarkista hinta osoitteessa:

Nämä sukkahousut ovat erittäin ohuet ja koetaan läpinäkyvinä vain 20 denierilla. Ne ovat vaalean beigejä ja käytetään siksi usein hameiden alla lievänä tukena. On kuitenkin olemassa vaara, että ne rikkoutuvat, koska ne ovat niin ohuita.

Lindex MOM -sukkahousuissa on keskitasoinen tuki ja pieni kiilto. Ne ovat mukavia, ja niissä on erityinen ommel, joka edistää joustavuutta ja tukea kasvavalle vatsalle.

Lindexin MOM medium support semi shine sukkahousuissa on pieni haarakulma ja vahvistettu kärki parantamaan kestävyyttä. Se on valmistettu 80 % polyamidista ja 20 % elastaanista. Sukkahousut voidaan pestä koneessa 40 asteessa hellävaraisessa pesussa.


Lindex Mattapintaiset MOM-sukkahousut 40 denieriä

Lindex Mattapintaiset MOM-sukkahousut 40 denieriä

Tarkista hinta osoitteessa:

Näissä Lindexin mustissa sukkahousuissa on näkymätön vahvistettu kärki, joka lisää vakautta ja kestävyyttä. Edessä oleva paneeli tekee sukkahousuista erittäin mukavat ja joustavat kasvavalle vatsalle.

Materiaali on osittain valmistettu kierrätetystä polyamidista ja hyvin pienistä määristä elastaania. Molemmat ainesosat tekevät Lindex MOM sukkahousuista joustavia.

Kierrätetyn materiaalin ansiosta vanhoja tuotteita ei mene hukkaan. Se on sekä resurssitehokkaampaa että ilmastoystävällisempää kuin uuden materiaalin tuottaminen. Nämä sukkahousut ovat siksi parempia ympäristölle, koska ne vaikuttavat vähemmän ilmastoon.

Lindex MOM -matta sukkahousut voidaan pestä koneessa 40 asteen hellävaraisessa pesussa. Tämä on erittäin hyvä tuote niille, jotka eivät halua kuluttaa paljon rahaa raskauden aikana käytettäviin tuotteisiin.

Toisin kuin monet muut sukkahousut, toimitetaan Lindex MOM matta sukkahousut 2 kappaleen pakkauksessa. Vaikka saat kaksi paria sukkahousuja, on hinta silti suhteellisen alhainen.


Lindex Puolikiiltävät MOM-sukkahousut 120 denieriä

Lindex Puolikiiltävät MOM-sukkahousut 120 denieriä

Tarkista hinta osoitteessa:

120 denierin sukkahousut ovat paksummat kuin monet muut. Siksi ne ovat lämpimiä ja mukavia. Tämä tekee niistä hyvät pitää kylminä talvikuukausina, mutta ei niin hyviä kesällä. Niissä on puolikiiltävä ulkopinta ja ne on suunniteltu raskaana oleville naisille.

Edessä oleva paneeli tekee sukkahousuista erityisen mukavat ja joustavat, jotta ne mukautuvat kasvavaan vatsaan. Lindex MOM semi shine sukkahousuissa on edessä joustava lisäosa raskaana olevalle vatsalle.

Vakauden ja kestävyyden lisäämiseksi on sukkahousuissa vahvistettu kärki. Siitä puuttuu myös haarakiila, mikä lisää mukavuutta.

Konepesua varten se on asetettava 40 asteeseen hellävaraiseen pesuun. Se koostuu 90 % polyamidista ja 10 % elastaanista, mikä antaa tuotteelle sen joustavan istuvuuden ja mukavuuden.Lindex Mattapintaiset MOM-sukkahousut 50 denieriä

Lindex Mattapintaiset MOM-sukkahousut 50 denieriä

Tarkista hinta osoitteessa:

Nämä Lindexin MOM-sukkahousut ovat saatavilla vain verkossa ja ne tulevat 2-pakkauksessa. Väriyhdistelmää on kolme: musta ja tummanruskea, musta ja himmeä sinapinkeltainen sekä musta ja kirkkaan vihreä. Ne ovat 50 denieriä ja ne on valmistettu kierrätetystä polyamidisekoituksesta.

Lindex MOM sukkahousuissa on 3D-laatua, joka takaa miellyttävän käytön koko päivän. Sukkahousut ovat mattapintaisia, niissä on joustava vyötärö ja vahvistettu kärki. Tuote on pestävä 40 asteessa hellävaraisessa pesussa.

Kierrätysmateriaali tekee tästä tuotteesta hyvän valinnan ilmastokysymyksessä. Tämä johtuu siitä, että vaatteiden valmistaminen kierrätysmateriaaleista maksaa ilmaston ja lompakon kannalta huomattavasti vähemmän kuin uusien valmistaminen. Se ei ole pelkästään parempi ympäristön ja ilmastovaikutusten kannalta, vaan se on myös resurssitehokasta. Polyamidin lisäksi tuote sisältää myös pienen osan elastaania.


Lindex Mattapintaiset MOM-sukkahousut joissa kukonaskelkuviointi 60 denieriä

Lindex Mattapintaiset MOM-sukkahousut joissa kukonaskelkuviointi 60 denieriä

Tarkista hinta osoitteessa:

Nämä Lindex MOM -malliston sukkahousut ovat kaksisävyisiä beigeillä ja mustilla koiranhammaskuvioilla. Sukkahousut ovat “online versioita”, joten niitä ei voi ostaa kaupoista.

Lindex MOM koiranhammaskuvioidut matat sukkahousut ovat mukavia ja tyylikkäitä neutraaleilla väreillä, 60 denierilla ja mattapintaisella ulkopinnalla.

Jotta niitä voisi käyttää koko raskauden ajan on sukkahousuihin rakennettu etupaneeli, jossa on lisätilaa kasvavalle vatsalle. Sukkahousuissa on täyskuviollinen resoruvyötärö, paljas pikkuhousuosa ja paljas varvas.

Pesun aikana kone on asetettava hellävaraiseen pesuun 40 asteessa. Jotta sukkahousut pysyisivät vakaina mutta joustavina, on ne enimmäkseen valmistettu polyamidista, jossa on pieniä määriä elastaania.


Lindex MOM-sukkahousut merinovillasekoitteesta

Lindex MOM-sukkahousut merinovillasekoitteesta

Tarkista hinta osoitteessa:

Nämä raskaana olevien naisten sukkahousut ovat “online versioita”, mikä tarkoittaa, että niitä voi tilata ainoastaan Lindexin verkkosivuilta. Ne ovat mukavia ja tyylikkäitä, ja niissä on yksinkertainen musta ulkopuoli ja neulottu kuvio. Lindexin merinovillaisia ​​MOM-sukkahousuja kutsutaan yhdeksi heidän Premium Quality -vaatteistaan.

Merinovilla on pehmeä ja kevyt materiaali, joka on suunniteltu pidempään käyttöön. Jos hoidat merinovillavaatteesi, voit käyttää sitä useita vuosia.

Sukkahousuissa on edessä raskausvatsalle tarkoitettu paneeli, jonka ansiosta housut venyvät vatsan kanssa. Varvas on kuitenkin ilman vahvistusta, mikä voi johtaa niiden rikkoutumiseen helpommin.

Lindexin sukkahousut sisältävät villan lisäksi polyamidia ja elastaania, mikä antaa tuotteelle joustavuutta. Tuote voidaan pestä koneessa. Tee tämä kuitenkin alhaisessa lämpötilassa sekä tuotteen että materiaalin vuoksi. 40 astetta hienopesussa.


Boob Curve äitiyssukkahousut

Boob Curve Tyköistuvat Sukkahousut

Tarkista hinta osoitteessa:

Sukkahousuissa on erittäin korkea vyötärö, joka edistää vakautta ja tukea kasvavan vatsan ja lantion ympärillä. Korkea vyötärö yhdessä pehmeän vyötäröresorin kanssa estää sukkahousuja putoamasta haarasta tai hankaamasta vatsaa.

Boobin äitiyssukkahousuissa on vahvistettu varpaankärki, jonka pitäisi edistää pidempää kestävyyttä.

Se on valmistettu joustavasta, saumattomasta 3D-neuloksesta kierrätetystä polyamidista. Joustava materiaali on suunniteltu mukautumaan kasvavaan vartaloon ja sitä voidaan käyttää pitkään raskauden aikana. Siinä on 80 denieriä ja se tulee pestä pyykkipussissa 40-asteisessa vedessä.

Boob-äitiyssukkahousut ovat OEKO-TEX®:n STANDARD 100 -sertifioituja ja valmistettu Italiassa. Se on kestävä ja siinä on hieman kiiltoa. Useat asiakkaat ovat kuitenkin ilmaisseet epämukavuutta varpaiden kovasta saumasta.


Mabs Sukkahousut Mama Black

Mabs Sukkahousut Mama Black

Ei saatavilla verkossa

Mabsin nylon-sukkahousut ovat musta tukisukka raskaana oleville naisille. Tämä on hyvä tuote sinulle, joka olet raskaana ja kärsit turvonneista tai väsyneistä jaloista ja suonikohjuista. Mutta Mama sukkahousuja voidaan myös käyttää, jos olet kiinnostunut ehkäisemään näitä ongelmia.

Sukkahousut on neulottu mukavasta ja kestävästä materiaalista. Siinä on 140 denieriä, mikä vastaa kompressioluokkaa 1. Kompressio pienenee nilkasta ylöspäin. Tämä lisää verenkiertoa ja auttaa turvotusta, väsymystä ja suonikohjuja.

Erityisen tärkeää tälle tuotteelle on oikean koon löytäminen, jotta kompressiolla on maksimaalinen vaikutus. Kokosi selvittämiseksi sinun tulee mitata kengän koko, sekä ympärysmitta nilkan ja pohkeen ympäriltä. On myös tärkeää pitää mielessä, että tämä tuote on pieni kooltaan.

Mabs on tuotemerkki, joka keskittyy kompressiosukkien ja vastaavien tuotteiden, kuten tukisidosten ja äitiyssukkahousujen tuotantoon. Mutta he tekevät myös jalkojenhoitotuotteita. Heidän erilaiset kompressiosukat sopivat moniin eri yhteyksiin ja ihmisiin. Heillä on muun muassa sukkia treenihin, työhön ja raskaana oleville.


Boob sukkahousut comfort waist

Tarkista hinta osoitteessa:

Nämä sukkahousut ovat yksi Boobsin uudemmista malleista. Vyötärönauha on tavallisia sukkahousuja leveämpi, mikä lisää vakautta. Leveä vyötärönauha on valmistettu kaksinkertaisesta materiaalista, joka istuu tiukasti vartaloa vasten. Boob sukkahousut comfort waist on tehty juuri synnyttäneille, mutta niitä voidaan käyttää myös koko raskauden ajan.

Materiaali on valmistettu kahdella eri neulontatekniikalla, mikä tarkoittaa, että sukkahousut eivät tarvitse haarasaumaa. Housut, joissa ei ole haarasaumoja, ovat usein mukavampia käyttää, koska niissä ei ole vaaraa, että ne hiertäisivät alapäätä. Boobilla on verkkosivuillaan koko-opas, joka on mukautettu heidän tuotteisiinsa ja jonka avulla kuluttajan on helppo löytää uuteen vartaloonsa sopiva koko.

Boob sukkahousut comfort waist on valmistettu vain kestävästä materiaalista. 87 % kierrätettyä polyamidia ja 13 % elastaania. Sekä polyamidi että elastaani ovat joustavia materiaaleja, samaan aikaan kun polyamidi on kovaa ja antaa sukkahousuille niiden vankkauden. Sukkahousut ovat täysin saumattomia ja valmistettu 3D-tekniikalla. Niissä on 60 denieriä ja ne ovat OEKO-TEX® -standardin mukainen STANDARD 100. Sukkahousujen valmistus tapahtuu Italiassa ja ne tulee pestä pesupussissa koneessa 40 asteessa.

Boob on brändi, joka keskittyy raskaana oleville naisille ja äideille tarkoitettujen tuotteiden luomiseen. Heidän kuuluisin tuotteensa on patentoitu imetysvaate. Perustamisestaan ​​vuonna 1999 lähtien he ovat kehittäneet valikoimansa sopimaan modernille äidille.


Mitä denierilla tarkoitetaan sukkahousuissa?

On yleistä ajatella, että denier on vain sukan läpinäkyvyys, mutta näin ei ole. Denier ilmaisee, kuinka paljon lanka painaa.

Nimi tulee keskiaikaisesta ranskalaisesta kolikosta denieristä, joka painaa suunnilleen yhtä paljon kuin 9 000 metriä pitkä silkkilanka. Siksi yhdellä silkkisäikeellä on 1 denier.

Koska kolikko painaa suunnilleen saman kuin nykyinen lanka, voimme käyttää samoja mittoja denierin mittaamiseen tänään. Joten jos 9000 metriä lankaa, joista sukkahousut on tehty, painaa 10 grammaa, on tuotteen denier 10.

Sukkahousut, joissa on sama denier, ei siksi tarvitse näyttää samalta. Se riippuu siitä, kuinka tiukasti ne on neulottu.

Kaikki sukkahousut, joiden denier on alle 10, ovat ohuita ja läpinäkyviä. Niistä tulee kuin toinen iho, eivätkä herätä paljon huomiota. Hieman yli 10 denieriä on edelleen hyvin läpinäkyvä, mutta noin 15 alkaa se tehdä selvän eron, jos puhumme sukkahousujen ja ihon kontrastista.

Noin 20 denierin sukkahousut ovat yleisimpiä, koska niissä on usein hyvä tasapaino läpinäkyvyyden ja kestävyyden välillä. Nämä sukkahousut kestävät myös yleensä huomattavasti pidempään kuin ne, joiden denier on matalampi. Noin 50 den sukkahousuja aletaan kutsua läpinäkymättömiksi.

50-60 denierin sukkahousuja suositellaan yleensä, jos etsit yksivärisiä sukkahousuja. Näitä sukkahousuja käytetään yleensä myös syksyllä ja keväällä, kun korkeammat denierit ovat vielä liian lämpimiä.

Kun meillä on 80 denieriä, ovat sukkahousut täysin peittävät ja erittäin lämpimät.

100 den sukkahousut ovat täydellisiä kylminä talvikuukausina, koska ne ovat täysin peittäviä ja vielä lämpimämpiä.

140 denierin sukkahousuja voidaan käyttää muun muassa alusvaatteina ja kompressiosukkina.

Vaikka denierin määritelmä ei määritä sukkahousujen läpinäkyvyyttä, voi se vaikuttaa siihen jossain määrin. Mutta suurimmaksi osaksi denierin määrä kertoo, kuinka lämpimiä ja kestäviä sukkahousut ovat.


Täältä löydät lisää vinkkejä äitiysvaatteisiin!