Parhaat aurinkolasit lapsille 2023: Kesän lasten aurinkolasit

Viesti sisältää mainontaa mainoslinkkien kautta.

On tärkeää suojata lapsia auringolta silloin, kun se paistaa voimakkaimmin, silmiä unohtamatta. Siksi on suositeltavaa totutella lapsi käyttämään aurinkolaseja auringonpaisteessa. Jotta ne suojaavat kunnolla, on niissä oltava UV-suoja. Tässä artikkelissa suosittelemme joitain parhaista aurinkolaseista lapsille!

Parhaat aurinkolasit lapsille tänä vuonna

Mitkä lasten aurinkolasit ovat parhaat testeissä?

Jotkut parhaista toiminnallisista lasten aurinkolaseista tulevat tuotemerkiltä Polarn O. Pyret. Kovia ja kestäviä ja 100 % auringonsuojaa!

Polarn O. Pyret Aurinkolasit

Mikäli haluat vain hyvin yksinkertaiset mutta edulliset aurinkolasit lapsille, on Lindexillä mukava valikoima, joka tarjoaa myös 100 % UV-suojan.

Lindex Neliskulmaiset aurinkolasit

Lapsille on paljon muita hienoja aurinkolaseja. Jatka lukemista nähdäksesi lisää lajikkeita!

Kaikkien 13 lasten aurinkolasien arvostelut ja arvosanat

Tässä on lähempi katsaus 13 eri lasten aurinkolaseihin.

Lindex Aurinkolasit

Lindex Aurinkolasit

Tarkista hinta osoitteessa:

Lindexillä on hyvä valikoima erittäin söpöjä ja ennen kaikkea uskomattoman edullisia aurinkolaseja lapsille. Nämä ovat edullisimmat versiot kaikista meidän arvioiduista aurinkolaseista. Pidämme heidän malleistaan, mukavista väreistä ja kuvioista.

Aurinkolasit tarjoavat 100 % suojan UV-säteilyä vastaan ​​ja sopivat yli 3-vuotiaille lapsille. Yksi yksityiskohta, jota arvostamme Lindexin lasten aurinkolaseissa, on se, että monet mallit on valmistettu kierrätysmuovista. Se on tietoisuus ja ympäristöajattelu, joka on ajankohtaista ja jota arvostamme suuresti, varsinkin kun on kyse tämäntyyppisistä halvoista muovituotteista.

Asia joka on hyvä ymmärtää näissä lasten aurinkolaseissa on, että ne ovat melko yksinkertaisia. Ne ovat hieman kovia ja jäykkiä ja voivat valitettavasti rikkoutua helposti. Älä odota niiden kestävän useita vuosia, vaan parhaimmillaan yhden kauden. Näillä sanoilla ovat ne kuitenkin rahansa arvoisia. Käytämme yleensä tilaisuutta hyväksemme ja laitamme parit aurinkolasit ostoskoriin, samalla kun  ostamme kesävaatteita Lindexistä.

Jos haluat todella halvat aurinkolasit, joissa on siisti ulkonäkö ja hyvä aurinkosuoja, on Lindexin lasten aurinkolasit aina hyvä valinta.


Ki ET LA Diabola

Ki ET LA Diabola

Tarkista hinta osoitteessa:

Ranskalainen tuotemerkki Ki ET LA on kehittänyt sarjan monia suosittuja aurinkolaseja lapsille. Heidän kokoelmastaan ​​löytyy kaikkea vauvoille tarkoitetuista malleista aina nuorille tarkoitettuihin juniorkokoihin. Niiden Diabola on erityisesti sovitettu istumaan hyvin vauvojen päällä ja suojaamaan pieniä silmiä voimakkailta auringonsäteiltä.

Nämä lasit tarjoavat täyden suojan haitallisilta UVA-, UVB- ja UVC-säteiltä. Ne on suunniteltu vauvoille ja ovat siksi erittäin kestäviä. Ne on tehty yhtenäisestä kappaleesta ja ne kestävät taatusti riippumatta siitä, mitä lapsi niillä keksii tehdä.

Lasit voidaan helposti säätää kahteen asentoon soljen avulla:

 • Asento 1: 0-6 kuukautta
 • Asento 2: 6–12 kuukautta

Ki ET LA:lla on selkeä ympäristöpolitiikka, mikä tarkoittaa, että heidän tuotteet valmistetaan suurelta osin kierrätysmateriaaleista. Kaikkien aurinkolasien kehys on kierrätetty ja he käyttävät tyylikkäitä kierrätyspakkauksia.

Ki ET LA:ssa pidämme siitä, että tuotteet ovat kestäviä ja turvallisia. Ne eivät ole hauraita, joten hyvin pienet lapset voivat käsitellä niitä vahingoittamatta niitä. Voit myös kiinnittää lasit pieneen naruun, jotta ne eivät katoa.

Mikäli haluat todella hyvät aurinkolasit vauvoille, on sinun tutustuttava Ki ET LA Diabolaan!


Ki ET LA Wazz

Ki ET LA Wazz

Tarkista hinta osoitteessa:

Tätä mallia on saatavana kahdessa koossa ja ne sopii joko 1-2-vuotiaille tai 2-4-vuotiaille lapsille. Ki ET LA Wazz ovat tyylikkäät lasten aurinkolasit, joiden suorakaiteen muotoinen muoto muistuttaa muotoilultaan aikuisten aurinkolaseja, mutta ne ovat mukautettu lapsille.

Wazz lasten aurinkolasit suojaavat silmiä UVA-, UVB- ja UVC-säteilyltä. Runko on valmistettu kierrätettävästä materiaalista, samoin kuin pakkaus.

Sekä itse kehys että linssit ovat lähes rikkoutumattomia ja ne on tehty pienten lasten itsenäiseen käsittelyyn. Niissä ei ole irrallisia tai puristettavia osia. Saat myös älykkään narun, jonka avulla voit vähentää aurinkolasien katoamisriskiä.

Istuvuuden suhteen ovat nämä aurinkolasit saaneet erittäin positiivista palautetta lapsilta itseltään. Ne ovat ergonomisesti muotoiltuja eivätkä ne paina ohimoa tai hiero korvia vasten, vaan ne ovat helppoja ja kevyitä käyttää pitkiäkin aikoja.

Voimme ehdottomasti suositella Ki ET LA Wazzia yhdeksi parhaista vaihtoehdoista 1-4-vuotiaiden lasten aurinkolaseissa!


Ki ET LA Sun Buzz – Aurinkolasit junior 4 vuotta +

Ki ET LA Buzz

Tarkista hinta osoitteessa:

Tämä on trendikäs ja tyylikäs malli, jota on saatavilla lapsille 4-vuotiaista aina teini-ikään asti! Ulkoasu on saanut inspiraationsa muodikkaista aikuisten aurinkolaseista, mutta ne ovat mukautettu lapsille leikkiin ja jokapäiväiseen elämämään.

Ki ET LA Sun Buzz ovat uskomattoman kevyitä ja mukavia, ja niissä on täydellinen suoja UVA-, UVB- ja UVC-säteilyä vastaan. Ne ovat tarkoituksella extra suuret muodoltaan jotta ne peittävät silmät kokonaan ja tarjoavat hyvän näkyvyyden lapselle.

Näitä aurinkolaseja on saatavana useissa eri hyvännäköisissä malleissa, ja valittavana on monia tyylikkäitä variantteja. Valikoima vaihtelee hieman eri kokojen ja värien välillä, mutta löydät varmasti makuusi sopivan version.

Pidämme todella Ki ET LA Sun Buzzista ja suosittelemme niitä yhdeksi parhaista valinnoista suojaamaan hieman vanhempien lasten silmiä!


Reima Ankka aurinkolasit pienille lapsille

Reima Ankka aurinkolasit pienille lapsille

Tarkista hinta osoitteessa:

Suomalaiselta Reima-brändiltä löytyy useita todella kestäviä ja urheilullisia aurinkolaseja lapsille. Heillä on kokoja, jotka sopivat vauvoille, 0-4-vuotiaille ja vanhemmille yli 4-vuotiaille lapsille. Reima Ankka on mukautettu pienimmille.

Nämä aurinkolasit tarjoavat luonnollisesti 100 % suojan UV-säteilyä vastaan ​​ja niissä on tehokas polarisoiva REVO-lasi. Kaupanpäälle saat hyvännäköisen kotelon ja kuminauhan, josta voit valita, mikäli haluat niitä käyttää.

Reima Ankka ovat todella hyvännäköiset ja niitä on saatavana useissa eri väreissä. Reima tunnetaan lastenvaatteiden korkeasta laadustaan, eivätkä he ole säästelleet ruutia aurinkolaseissakaan. Nämä ovat maailmanluokan vauvalasit.

Mikäli haluat pienelle lapselle sopivat, hyvin istuvat ja tehokkaat aurinkolasit, on Reima Ankka  mukava vaihtoehto tältä upealta suomalaiselta brändiltä.


Reima Sereno ja Reima Bayou ja muita – Aurinkolasit suurille lapsille

Reima Sereno

Tarkista hinta osoitteessa:

Reimalla on useita malleja aurinkolaseista, jotka on tehty hieman isommille lapsille, kenties näkyvin on heidän Sereno tai erittäin suosittu Bayou.

Ne ovat todella mukavia ja niitä on useissa eri väreissä. Kaikki tarjoavat täyden UV-suojan ja ovat CE-sertifioituja. Niissä on polarisoidut linssit ja ne tarjoavat selkeän näön ja laajan näkökentän.

Lasit toimitetaan pakkauksessa, jossa on käytännöllinen suojakotelo mukana, ja ne on helppo pitää mukanasi minne ikinä menetkin. Meille Reiman lasten aurinkolasien suuri etu on, että niissä on täysin ainutlaatuinen tyyli. Ne ovat urheilullisia ja hyvin suunniteltuja omalla ulkonäöllään.

Mikäli haluat jotain ainutlaatuista suojaamaan silmiäsi auringolta, suosittelemme ehdottomasti tutustumaan Reima lasten aurinkolasivalikoimaan!


IZIPIZI aurinkolasit kaiken ikäisille lapsille

IZIPIZI aurinkolasit kaiken ikäisille lapsille

Tarkista hinta osoitteessa:

Tässä meillä on toinen ranskalainen merkki, joka valmistaa todellisia huippulaatuisia aurinkolaseja lapsille. Ranskan vesissä täytyy olla jotain, mikä saa niin monet silmälasisuunnittelijat tulemaan sieltä. IZIPIZI on saatavana malleina, jotka sopivat kaiken ikäisille lapsille:

 • Vauva: 0-9 kuukautta
 • Pienet lapset: 9-36 kuukautta
 • Vanhemmat lapset: 3-5 vuotta
 • Juniorit: 5-10 vuotta
 • Teini-ikäiset: 11-16 vuotta

Yhteistä eri malleille on:

 • Polarisoiva lasi, joka ehkäisee häikäystä silmissä
 • 100 % UV-suoja
 • Joustavat kehykset korkealla mukavuudella

IZIPIZI on saanut paljon kiitosta juuri siksi, että ne istuvat niin mukavasti. Ne mukautuvat hyvin kasvoille ja istuvat yleensä todella hyvin, samalla kun ne ovat kevyitä eivätkä hiero tai paina kasvoja tai päätä.

IZIPIZI-lasten aurinkolaseja on saatavilla monissa tyylikkäissä tyyleissä ja ne ovat riisuttuja, mutta silti röyhkeitä muotoilultaan. Löydät sekä yksivärisiä versioita että malleja hauskoilla kuvioilla ja väreillä. Kun ostat lasit IZIPIZI:ltä, niiden mukana tulee myös hyvännäköinen suojakotelo.

Mikäli haluat lapsille todella kestävät ja vahvat aurinkolasit, voimme ehdottomasti suositella, että tutustut IZIPIZIin ja niiden valikoimaan. Pidämme niiden suunnittelusta ja valinnanvaraa on paljon!


ATTCL TR90 Polarisoidut Urheilulasit

ATTCL TR90 Polarisoidut Urheilulasit

Tarkista hinta osoitteessa:

Melko edulliset ja erittäin tyylikkäät aurinkolasit lapsille merkiltä ATTCL. Näitä laseja on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa. Niissä on polarisoitu lasi ja täydellinen UV-suoja, joka pitää poissa UVA-, UVB- ja UVC-säteilyä.

Lasit ovat todella hienot ja tarjoavat hyvän suojan, todella edulliseen hintaan. Voimme sanoa, että se mikä erottaa nämä suosikeistamme osittain ovat:

 • Huonompi mukavuus, hieman kovempi, tulee epämukavaksi hetken kuluttua.
 • Väri katoaa hetken kuluttua.

Emme halua olla liian kriittisiä, koska lasit ovat ihan ok. Lasit on valmistettu osittain silikonista ja ne ovat joustavia, joten ne eivät rikkoudu ensikäytöllä. Joidenkin mallien maali voi kuitenkin kulua melko nopeasti ja alkaa irrota.

Kaiken kaikkiaan on ATTCL TR90 täysin ok aurinkolasit lapsille. Mutta jos antaisimme suosituksen, lisäisimme mielummin muutaman euron lisää saadaksemme paremman laadun.


Babiators Aurinkolasit

Babiators Aurinkolasit

Ehkä aurinkolasimerkki, jolla on hauskin nimi. Babiators viittaa sanaan “aviator”, eli lentäjä. Yksi amerikkalaisista perustajista oli lentäjä armeijassa ja inspiroitui nähdessään, kuinka muiden lentäjien lapset siristivät silmiään katsoessa aurinkoon päin. Silloin syntyi idea luoda kestävät, tyylikkäät pilottilasit lapsille.

Laseja on saatavana useissa eri tyyleissä, osittain vakiona suorakaiteen muotoisina ja pyöreinä, osittain hieman leikkisämpinä muotoiluna, kuten kissansilminä, kukkamuotoisina tai sydäminä. Suosikkimme ovat klassikot Navigator tai Aviator.

Babiatoreille yhteistä on, että niissä on UV400-linssit, jotka tarjoavat 100 % suojan eri UV-säteilyn muodoilta. Lisäksi ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten joustavasta kumimateriaalista kehyksissä ja polykarbonaattilasista, joka ei voi pirstaloitua. Ne on tehty kestämään, riippumatta siitä, kuinka yritätkään taivutta, kääntää tai astua niiden päälle!

Babiaattorit ovat saatavilla joko 0-2-vuotiaille tai 2-5-vuotiaille. Niitä on saatavana useissa eri väreissä ja ne ovat todella kauniita. Babiaattorilla lapsi voi tuntea itsensä lentäjäksi tai halutessaan sala-agentiksi.

Mikäli haluat lasit, jotka on tehty lapsia ajatellen, ja jotka ovat todella hyvin kestävät ja toimivat, voimme todella suositella Babiatorsia!


Haga Eyewear Bamse Lasten Aurinkolasit

Haga Eyewear Bamse Lasten Aurinkolasit

Nämä aurinkolasit ovat erityisen hauskoja niille, jotka lukevat sarjakuvia Bamsesta ja hänen ystävistään. Niitä on saatavana useissa motiiveissa sarjan eri hahmoilla. Lisäksi Haga Eyewear ovat erittäin edulliset. Useimmat näistä malleista sopivat 1-4-vuotiaille lapsille.

Hauskan muotoilun lisäksi Haga Eyewear tarjoaa myös hyvän UV-suojan. Ne suojaavat silmiä 100 % haitalliselta säteilyltä ja peittävät silmät hyvällä tavalla.

Haga Eyewear lasten aurinkolasit erottuu hieman ylellisemmistä versioista, sillä että ne ovat hieman kovemmat ja todennäköisesti rikkoutuvat helpommin. Mutta ne istuvat melko mukavasti, ainakin lyhyitä aikoja. Jotkut lapset voivat kokea hankausta pitkän käytön jälkeen.

Mikäli haluat lapsille aurinkolasit, jotka antavat hyvän suojan, mutta he eivät tarvitse niitä niin usein tai pidempään, niin Haga Eyewear Bamse lasten aurinkolasit ovat ehkä edullisin vaihtoehto. Hauska muotoilu, hyvä toimivuus ja kaiken kaikkiaan ovat ne yleisesti täysin ok!


Julbo Loop Spectron 4 Baby – Parhaat aurinkolasit pienille lapsille

Julbo Loop Spectron 4 Baby

Julbo on ranskalainen brändi, jolla on erittäin hyvä maine silmälaseissa. Heillä on suuri määrä laseja ja aurinkolaseja sekä lapsille että aikuisille, ja ne ovat merkittäviä extreme-lajeissa, maastopyöräilyssä, hiihdossa ja muissa lajeissa.

Ensimmäisenä meillä on heidän Loop Spectron 4 linsseillä. Tämä malli on saatavana koossa S, M ja L ja sopii lapsille:

 • Loop S: 0–18 kuukautta
 • Loop M: 1-3 vuotta
 • Loop L 3-5 vuotta

Spectron 4 -linssi on korkealaatuinen ja tarjoaa erittäin hyvän suojan auringolta. Ne peittävät koko silmän ja istuvat erittäin hyvin lasten päällä, vaikka ne liikkuvat paljonkin. Kaikilla Julbon valmistamilla linsseillä on optinen luokitus 1, joka tarjoaa 100 % suojan UVA-, B- ja C-säteilyä vastaan.

Pyöreän muotoilun ansiosta lasten on helppo laittaa aurinkolasit päähän itse. Ne istuvat hyvin ilman, että niiden kanssa tarvitsee säätää. Materiaali on ergonomista sekä pehmeää ja tehty mukavuutta ajatellen, vältyt esimerkiksi hiusten juuttumiselta yms. Julbo Loop on valmistettu allergeeneista vapaasta ja myrkyttömästä materiaalista.

Kaiken kaikkiaan ovat Julbo Loop Spectron 4 tyylikkäät, mukavat ja hyvin suojaavat aurinkolasit lapsille, joita voimme ehdottomasti suositella sinulle, joka haluat parasta.

Hyvä aurinkosuoja on tärkeää. Muita hyviä suojatuotteita ovat UV-vaatteet, aurinkohatut ja aurinkovoide!


Julbo Frisbee Spectron 3+ sopii 3-5-vuotiaille

Julbo Frisbee Spectron 3+

Todella tyylikkäät aurinkolasit ohuella muotoilulla, suunniteltu noin 3-5-vuotiaille lapsille. Julbo Frisbee on saatavilla useissa eri väreissä ja tyyleissä ja on mielestämme yhdet tyylikkäimmistä lasten aurinkolaseista.

Julbo Frisbeellä on erittäin ergonominen muotoilu, mukaan lukien pehmentävä osa, joka on nenää vasten. Se on hellävarainen päälle sekä kasvoille ja erittäin kevyt painaen vain 16 grammaa. On mahdollista pujottaa naru, mikä vähentää lasien katoamisriskiä.

Tämä on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja toimivuutta, ja mikäli haluat markkinoiden tyylikkäimmät aurinkolasit 3-5-vuotiaille, kannattaa sinun tutustua Julbo Frisbee Spectron 3+!


Julbo Line Spectron 3 CF – Huippulaatua 4-8-vuotiaille

Julbo Line Spectron 3 CF

Nämä ovat urheilulliset silmälasit aktiivisille 4-8-vuotiaille lapsille. Kuten kaikki Julbon lasit, tarjoavat ne 100 % suojan UVA-, UVB- ja UVC-säteilyä vastaan.

Malli on samannäköinen kuin useat Julbon aikuisten mallit, jotka on sovitettu seikkailu- ja extreme-urheiluun. Nämä ovat lujia laseja, jotka on tehty kestämään ja istuvat täydellisesti. Niitä on saatavana useissa eri väreissä ja tyyleissä, vaikka valikoima vaihtelee myymälöittäin. Joka tapauksessa löydät todennäköisesti parin, josta pidät, koska Line Spectron ovat todella hyvännäköiset.

Jos sinulla on lapsi, joka on paljon ulkona kesällä, juoksee, leikkii, pyöräilee ja niin edelleen, ovat nämä todella upeat lasit pitää mukanaan. Ne ovat riittävän mukavia käyttää pitkiä aikoja, ne suojaavat silmiä ja säilyttävät tyylin.

Mielestämme tämä on paras merkki lasten aurinkolaseissa ja Julbo Line on erittäin hyvä valinta noin 4-8-vuotiaille lapsille!


Mitä tulee ottaa huomioon ostaessaan aurinkolaseja lapsille?

Kaksi tärkeintä asiaa, jotka tulee pitää mielessä ostaessasi aurinkolaseja lapsille ovat:

 • Että koko on oikea.
 • Että ne suojaavat kunnolla auringolta.

Lasten aurinkolaseja on useita eri kokoja, jotka on mukautettu eri ikäisille. Muista ostaa pari, joka on räätälöity lapsesi ikään. Aurinkolaseja löytyy kaikille, vauvoista lapsiin, nuorille ja aikuisille.

Suojauksen kannalta on tärkeää, että niissä on 100 % UV-suoja. Kaikissa esiin tuoduistamme aurinkolaseissa on juuri tämä.

Toinen asia, jota voit etsiä, on CE-merkintä. Tämä tarkoittaa, että ne noudattavat tuotteen valmistuksessa voimassa olevia standardeja ja täyttävät alan turvallisuusvaatimukset. CE-merkintä on olemassa eri toimialoilla jolloin sillä on erilaiset ​​vaatimukset. Mutta mitä tulee aurinkolaseihin, on merkintä takuu siitä, että laseissa on hyvä UV-suoja.

Lopuksi on eduksi, jos aurinkolasit ovat polarisoituja.

Mikäli olet menossa vuorille keväällä, on hyvä suojata silmät auringolta, mutta silloin kannattaa ehkä tähdätä hiihtolaseihin.

Mitä polarisoidut aurinkolasit lapsille tarkoittaa?

Polarisoiduissa aurinkolaseissa on pinnoite, joka estää vaakasuuntaisen valon. Tämä tarkoittaa, että aurinkolasien läpi tuleva valo pääsee sisään vain pystysuunnassa. Se mitä yksinkertaisesti tapahtuu on, että pääset eroon häikäisevältä valolta.

Tämä on erityisesti havaittavissa, jos käytät aurinkolaseja lähellä vettä. Siksi merellä olevat ihmiset, kuten kalastajat, käyttävät aina polarisoituja aurinkolaseja.

Lisäksi polarisoidut aurinkolasit auttavat yleensä säätämään sitä, miten näemme eri värien kontrastit. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että voimme nähdä asiat selkeämmin, jopa kaukaa, kun on kirkasta ja käytämme polarisoituja aurinkolaseja.


Täältä näet vinkkejä lastenvaatteisiin!